Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αχ κορίτσια δεν την παλεύω αλλο. Η υπομονή μου εξαντλείται........ Τίποτα δεν μπορώ να κανω πια απο το βάρος. Όλα με ενοχλούν και όλα μου φταίνε. Σκέφτητε Ότι εχω παρει 6 κιλά μόνο αλλά τι να σου κάνει κι αυτο όταν φτάνεις προς το τέλος; Τρίτη εχω γιατρο πάλι και πιθανόν να ειναι το τελευταίο μας. Μετα..... Μαιευτήριο. Βαρέθηκα να της πιάνω το πωπουδακι και τα ποδαράκια της μπέμπας μέσα απο τη κοια μου. Θέλω να την πάρω αγγαλιαααααα. :oops::oops:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Θέλω την εμπειρία των παλιών μανούλων.

1. Τα μωράκια σας όταν τρώνε τα σηκώνετε στον ώμο για να ρευτούν; Έχω διαβάσει ότι τα μωρά σπάνια ρεύονται και ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτή την κίνηση...Nαι, τον σηκώνω να ρευτεί κάθε φορά, αλλά δε ρεύεται πάντα, μιας και το μητρικό είναι πιο εύπεπτο από το ξένο,αλλά εγώ τον κρατάω λίγο πάντα....
  2. Τα μωράκια σας τα λούζετε κάθε μέρα; Και αν ναι, πως; Στο μπανιερό ή κάτω από την βρύση; Ξέρω ότι ο αφαλός δεν πρέπει να μουλιάσει μέχρι να πέσει. Οπότε το μπανιερό απορρίπτεται. Αλλά το να κρατάς στο χέρι το μωρό και να το πλένεις κάτω από την βρύση, δεν είναι άβολο και κουραστικό;Εμάς ο αφαλός έπεσε από την 5η μέρα, πολύ νωρίς.Κάτσε, άμα δεν έπεσε ο αφαλός της γιατί σου φαίνεται πιο βολικό στη βρύση?Πιο βολικό κι ελεγχόμενο το μπανεράκι νομίζω....Μπανάκι κάνει στη μπανιερίτσα του εμένα, δεν πειράζει να βραχεί ο αφαλός, απλώς να μην τον αφήσεις με νερά, αυτό πειράζει.Κάτω από τη βρύση τον βάζω όταν έχει κάνει κακά και τον ξεπλένω, όχι δεν είναι κουραστικό, επιπλέον, ξεπλένεται καλύτερα απ' ότι με μωρομάντηλο και δροσίζεται κιόλας.

Συγνώμη που ξανάβαλα το πινακάκι, δεν είδα ότι το είχες ήδη αναρτήσει:oops::oops::oops::oops: Ο μπόμπιρας κοιμάται, βρήκα ευκαιρά να φτιάξω παέγια για τους άντρες για αύριο, σπανακόρυζο για μένα και να πιω καφέ:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ κορίτσια δεν την παλεύω αλλο. Η υπομονή μου εξαντλείται........ Τίποτα δεν μπορώ να κανω πια απο το βάρος. Όλα με ενοχλούν και όλα μου φταίνε. Σκέφτητε Ότι εχω παρει 6 κιλά μόνο αλλά τι να σου κάνει κι αυτο όταν φτάνεις προς το τέλος; Τρίτη εχω γιατρο πάλι και πιθανόν να ειναι το τελευταίο μας. Μετα..... Μαιευτήριο. Βαρέθηκα να της πιάνω το πωπουδακι και τα ποδαράκια της μπέμπας μέσα απο τη κοια μου. Θέλω να την πάρω αγγαλιαααααα. :oops::oops:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όλες οι γυναίκες που το πέρασαν σε καταλαβαίνουν....Στο τέλος είναι το πιο δύσκολο που λες δε θα γεννήσω ποτέ εγώ???Θα γεννήσεις όμως εννοείται και μετά....είναι απίστευτο πόσο διαφορετικά νιώθεις χωρίς την κοιλιά και το επιπλέον βάρος (εμένα δε μου λείπει καθόλου η κοιλιά όπως κατάλαβες), άσε που όντως δε ζεσταίνομαι σαν τρελή και μπορώ να ξαπλώσω όπως θέλω, αυτό πού το πας?Υπομονή, να την χωνέψεις αποκλείεται, θα γεννήσεις!!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Εδώ είμαστε ακόμα, δεν γεννήσαμε! Και δεν το βλέπω, δεν νιώθω τίποτα απολύτως..

popaki και lonestar με το καλό αυριο να γεννήσετε, να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα, όλα να πάνε τέλεια! Θα περιμένουμε νέα σας!

meldan μου πήγατε σπιτάκι με τη μικρούλα σας? Αντε καλή προσαρμογή τώρα, να χαίρεστε την οικογένειά σας! Θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές τώρα με τις δυο μεγάλες αδερφές και το καινούριο μέλος της οικογένειας!

Μαρουσκάκι πολύ χαίρομαι που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη! Εκανες το ονειρο σου πραγματικότητα! Αλλες τώρα με τεσσερα αγόρια θα είχαν πελαγώσει, εσύ το ζεις και το χαίρεσαι, μπράβο. Ετσι πάντα, να είστε μια όμορφη οικογένεια.

Μαριάνθη πώς πατε τώρα με τη μικρή? Καλα κανεις και μειώνεις το ξένο σταδιακά, αφού πήρε τα πάνω του το μωρό. Πως σου φάνηκε η πρώτη εβδομάδα μανούλα? Ειναι ζόρι?

Αντε ρε κορίτσια θελω κι εγώ να γεννήσω, ζηλευω! Νιώθω λες και δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν νιώθω τίποτα, ούτε δυσφορία, ουτε βάρος, ούτε πρηξιματα, ούτε συσπάσεις, ούτε πονους περιόδου! Κοιμάμαι σαν πουλάκι! Και γενικά νιωθω λες και δεν είμαι εγκυος. Χθες πάλι πήγαμε με τον άντρα μου για χορό, χόρευα σάλσα με την κοιλια μεχρι απέναντι. Ακόμα και το μωρό πολυ ησυχο ειναι, ελάχιστα κουνιέται. Για πειτε εσεις μερικές μερες πριν γεννήσετε είχατε κανενα σημάδι?

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα δεις προειδοποιητικά σημάδια μέρες πριν...Κορίτσι, κοντός ψαλμός αλληλούια, σου έμειναν 4 μέρες!!!!!!!!;););););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δυστυχώς μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις... Σκέψου ότι το καλό πράγμα αργεί, για να πάρεις κουράγιο! Τι σου λέω τώρα ε; :confused:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη που ξανάβαλα το πινακάκι, δεν είδα ότι το είχες ήδη αναρτήσει:oops::oops::oops::oops: Ο μπόμπιρας κοιμάται, βρήκα ευκαιρά να φτιάξω παέγια για τους άντρες για αύριο, σπανακόρυζο για μένα και να πιω καφέ:P

Σιγά βρε! Δεν με πείραξε καθόλου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Crochet, χρονια σας πολλα για τον πρωτο σας μηνα καλεεεε!!!Περνα ο καιρος....Εμεις κλεινουμε βδομαδα, τον κοιταμε με τον αντρα μου και δεν το πιστευουμε!!!!!:P Μετα το τριωρο ξυπνιος μου εκανε 11-2 ενα τριωρο υπνου κι ηρθα στα ισα μου, περιμενω να ξυπνησει.Καλο ξημερωμα στις ξενυχτισσες!!!!!

Ευχαριστουμε!!!! μου φαινεται απιστευτο που περασε κιολας ενας μηνας απο οταν γεννησα τον μπομπιρα μου!!

Ειναι πολυ ησυχο μωρακι κοριτσια ακομα και τωρα 1 μηνα μετα ειναι μαμ κακα και νανι! ειμαι πολυ ερωτευμενη!!

τα 3 αγορια μου ειναι 1 ονειρο που εγινε πραγματικοτητα! :D

79o6p3.png

Εχεις δικιο μωρε ,εγω ειχα βαρεθει απο την 33 εβδομαδα και γεννησα γρηγορα!

Υπομονη εχει και αυτη την ανυποφορη ζεστη!....:rolleyes:

79o6p3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Θέλω την εμπειρία των παλιών μανούλων.

1. Τα μωράκια σας όταν τρώνε τα σηκώνετε στον ώμο για να ρευτούν; Έχω διαβάσει ότι τα μωρά σπάνια ρεύονται και ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτή την κίνηση...
  2. Τα μωράκια σας τα λούζετε κάθε μέρα; Και αν ναι, πως; Στο μπανιερό ή κάτω από την βρύση; Ξέρω ότι ο αφαλός δεν πρέπει να μουλιάσει μέχρι να πέσει. Οπότε το μπανιερό απορρίπτεται. Αλλά το να κρατάς στο χέρι το μωρό και να το πλένεις κάτω από την βρύση, δεν είναι άβολο και κουραστικό;

Ναι εγω οταν τρωει περιμενω τουλαχιστον 10 λεπτα στον ωμο,μερικες φορες και μενα δεν ρευεται αλλα παντα περιμενω 10 λεπτα και μετα τον ακουμπαω!

Ναι τον κανω μπανιο καθε μερα ειδικα τωρα καλοκαιρι!, τον κραταω με το χερι απο τον αυχενα κανω το κεφαλακι και μετα μπρουμυτα το σωματακι!,δεν σου εδειξαν στο Μαιευτηρειο πως???εμας ο αφαλος εχει πεσει απο 7 ημερων αλλα τον κανω ετσι μπανιο βεβαια τωρα επειδη παραβαρυνε θα ξεκινησω να τον βαζω στην μπανιερα του γιατι ειναι κουραστικο,αν δεν εχει πεσει ο αφαλος της δεν μπορεις να την βαλεις στην μπανιερα! δεν κανει να βραχει ο αφαλος δεν πειραζει αλλα να μουλιασει απαγορευεται μεχρι να πεσει

79o6p3.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr β 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-? gr-? cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cm β K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm β K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-? gr -? cm- K.T.

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-Evangelia_kapa-13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-madata80 αγοράκι!-2800 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -17/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2500 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Μονο 3 αντρες εχει το καφε γεννημενους????? χιχιχιχιχι μας εφαγαν λαχανο οι γκομενες...

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου να σας ζήσουν όσες έχετε γεννήσει και με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια..Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω όλες..Εμείς βγήκαμε το Σάββατο από το μαιευτήριο με το κοριτσάκι μας ..είχε ανεβάσει λίγο ικτερο και ήθελαν να το δουν αλλά οκ..είχε χάσει και τα αναμενόμενα γρμ.Τώρα όσον αφορά το γάλα μου δεν έχω πολύ δεν ξέρω δεν έχω κατεβάσει ακόμη..Την βάζω στο στήθος συνέχεια αλλά δεν χορταίνει και της δίνω και συμπληρωμα..Δεν το ήθελα αλλά τι να κάνω.Αφού δεν της φτάνει είμαι λίγο κομμάτια για να είμαι ειλικρινής..Δεν έχω και πολύ όρεξη για φαγητό αλλά διψάω πολύ ειδικά με τον θηλασμό..

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου να σας ζήσουν όσες έχετε γεννήσει και με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια..Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω όλες..Εμείς βγήκαμε το Σάββατο από το μαιευτήριο με το κοριτσάκι μας ..είχε ανεβάσει λίγο ικτερο και ήθελαν να το δουν αλλά οκ..είχε χάσει και τα αναμενόμενα γρμ.Τώρα όσον αφορά το γάλα μου δεν έχω πολύ δεν ξέρω δεν έχω κατεβάσει ακόμη..Την βάζω στο στήθος συνέχεια αλλά δεν χορταίνει και της δίνω και συμπληρωμα..Δεν το ήθελα αλλά τι να κάνω.Αφού δεν της φτάνει είμαι λίγο κομμάτια για να είμαι ειλικρινής..Δεν έχω και πολύ όρεξη για φαγητό αλλά διψάω πολύ ειδικά με τον θηλασμό..

Κοριτσι νου Καλημερα!!! ο θηλασμος ειναι ζορικος στην αρχη παντα! θελει υπομονη και πολλες ωρες με το βυζι εξω το γαλα σου μπορει να μην την φτανει αλλα οσο την βαζεις τοσο θα κατεβασεις περισσοτερο,οσο μπορεις προσπαθησε,δεν ειναι κακο που της δινεις ξενο αμα δεν το φτανει το μωρο τι να κανεις..

79o6p3.png

Πώς κατάλαβες ότι δεν χορταίνει με το γάλα σου?Κλαίει συνέχεια μετά το θηλασμό, δείχνει να πεινά?Σήμερα είναι η 5η μέρα από τη γέννα σου, είναι νωρίς για να προεξοφλείς ότι δεν φτάνει το γάλα σου...Όσο το μωρό μπαίνει στο στήθος τόσο παράγεται γάλα...Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ (εντάξει, όχι όλη μέρα αλλά όποτε γκρινιάζει )...Νερό να πίνεις να μην αφυδατώνεσαι και αν πραγματικά θες να θηλάσεις, λιγόστεψε το συμπλήρωμα, γιατί τα μωρά δεν είναι χαζά, από το μπιμπερό ρουφάνε πιο εύκολα και θα το προτιμήσει...Το άλλο που σκέφτηκα είναι ότι λόγω ίκτερου δεν έχει τόση δύναμη η μικρή για να κάνει δυνατές θηλαστικές κινήσεις και να κατεβάσει το γάλα σου, δοκίμασες να βγάλεις με θήλαστρο?Εγώ στον τρίτο έτσι του έδινα το δικό μου γάλα μέχρι να δυναμώσει λίγο από τον ίκτερο....Στα λέω με όλο το θάρρος, αν δε θες να θηλάσεις, πάω πάσο και δεν ξαναμιλάω...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...