Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Εδώ είμαστε ακόμα, δεν γεννήσαμε! Και δεν το βλέπω, δεν νιώθω τίποτα απολύτως..

popaki και lonestar με το καλό αυριο να γεννήσετε, να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα, όλα να πάνε τέλεια! Θα περιμένουμε νέα σας!

meldan μου πήγατε σπιτάκι με τη μικρούλα σας? Αντε καλή προσαρμογή τώρα, να χαίρεστε την οικογένειά σας! Θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές τώρα με τις δυο μεγάλες αδερφές και το καινούριο μέλος της οικογένειας!

Μαρουσκάκι πολύ χαίρομαι που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη! Εκανες το ονειρο σου πραγματικότητα! Αλλες τώρα με τεσσερα αγόρια θα είχαν πελαγώσει, εσύ το ζεις και το χαίρεσαι, μπράβο. Ετσι πάντα, να είστε μια όμορφη οικογένεια.

Μαριάνθη πώς πατε τώρα με τη μικρή? Καλα κανεις και μειώνεις το ξένο σταδιακά, αφού πήρε τα πάνω του το μωρό. Πως σου φάνηκε η πρώτη εβδομάδα μανούλα? Ειναι ζόρι?

Αντε ρε κορίτσια θελω κι εγώ να γεννήσω, ζηλευω! Νιώθω λες και δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν νιώθω τίποτα, ούτε δυσφορία, ουτε βάρος, ούτε πρηξιματα, ούτε συσπάσεις, ούτε πονους περιόδου! Κοιμάμαι σαν πουλάκι! Και γενικά νιωθω λες και δεν είμαι εγκυος. Χθες πάλι πήγαμε με τον άντρα μου για χορό, χόρευα σάλσα με την κοιλια μεχρι απέναντι. Ακόμα και το μωρό πολυ ησυχο ειναι, ελάχιστα κουνιέται. Για πειτε εσεις μερικές μερες πριν γεννήσετε είχατε κανενα σημάδι?

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!! Γέννησα την προηγούμενη Τρίτη!!!!!! Η μπουμπού μου 2965 γρ και 52 ποντους!!!!!! Ολα πηγαν τελεια!!!!!!! Απιστευτη εμπειρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα θα διαβασω τα νεα σας!!!!!!!!

Σας φιλωωω!!!!!!

ΩΩΩ! Να τη χαίρεσαι κοριτσι μου, να σας ζήσει, γερή να είναι! Εσύ πώς είσαι, πώς ήταν η γέννα? Με το προβλημα υγείας που είχες όλα καλά τώρα?

c8i6p2.png

Ninaki mou να σου ζησει το μωρουλι σου!!!!!!!! γερο να ειναι !!!!!

-lonestar- με το καλο να ερθει κ το μωρακι σου! Κ εγω θα εχω τον αντρα μου μαζι μου στον τοκετο.

ARCA να σου ζησει το μωρακι σου!!!! να μας πεις την ιστορια του τοκετου σου

evangelia_kapa κ εγω εμεινα εδω χεχε μονο που εγω ειμαι στο κρεβατι απο πονους κ συσπασεις. εχω να βγω εξω κανα μηνα!

το μωρακι μου στο πινακακι παλι 2.500 ειναι? ηταν τελευταια φορα 2.800 τωρα κ 3 κιλακια θα εχει φτασει :)

κοριτσια μου λετε ιστοριες για το θηλαστρο κτλ... πρεπει να το εχουμε? ποιο να παρω εχω προβληματιστει και αν δεν το χρειαστω καθολου...

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλημεραααααα!!!

Σημερα εχουμε ξυπνησει κι εγω κι ο αντρουλης μου καταενθουσιασμενοι ειναι η τελευταια μας μερα που θα ειμαστε οι δυο μας!!!

Μαρουσκακι και Μελνταν ολο μ@λακιες ακουω ναι.

Χτες που ειχα φτιαξει το cd με πιανο και soundtracks για τη μπεμπα μου λεει μια φιλη μου σιγα μην εχεις ορεξη να το ακουσεις.Γενικα ολους αυτους τους μηνες της εγκυμοσυνης αυτο που εισεπραξα απο το γυρω περιβαλλον μου ηταν θα ελεγα περισσοτερο αρνητισμος παρα θετικοτητα.Ατακες του στυλ,τωρα τελειωσε η ζωη που ξερατε,θα κοιμηθειτε μετα απο χρονια,δεν θα βγαινετε εξω,δεν θα προλαβαινετε τιποτα,τερμα τα ταξιδια και πολλα αλλα...

Λοιπον,κλεινω τα αυτια σε ολους αυτους κι οπως κι εγω μεγαλωσα ελευθερα σαν παιδακι ,χωρις μια υστερικη μανα να τρεχει απο πισω μου ,οπως τοσοι γονεις παιρνουν τα παιδια τους στις διακοπες μαζι τους ,οπως σε ολο τον κοσμο τα παιδια φερνουν ευτυχια κι οχι δυδκολιες ,ετσι και σε εμας.Δεν ξερω αυτα νιωθω αυτη τη στιγμη ,ευχομαι να μην αλλαξω στην πορεια...

Έφτασε η πολυπόθητη μέρα και για σένα! Άντε με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μπεμπάκι! Όσο για την κακία του κόσμου, απλά κλείσε τα αυτιά σου και απόλαυσε την απέραντη καλοσύνη του παιδιού σου! :D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!! Γέννησα την προηγούμενη Τρίτη!!!!!! Η μπουμπού μου 2965 γρ και 52 ποντους!!!!!! Ολα πηγαν τελεια!!!!!!! Απιστευτη εμπειρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα θα διαβασω τα νεα σας!!!!!!!!

Σας φιλωωω!!!!!!

Συγχαρητήρια! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Και αναρωτιόμασταν αν τελικά γέννησες...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

[quote name='evangelia_kapa;2494843

Μαριάνθη πώς πατε τώρα με τη μικρή? Καλα κανεις και μειώνεις το ξένο σταδιακά' date=' αφού πήρε τα πάνω του το μωρό. Πως σου φάνηκε η πρώτη εβδομάδα μανούλα? Ειναι ζόρι?

Αντε ρε κορίτσια θελω κι εγώ να γεννήσω, ζηλευω! Νιώθω λες και δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν νιώθω τίποτα, ούτε δυσφορία, ουτε βάρος, ούτε πρηξιματα, ούτε συσπάσεις, ούτε πονους περιόδου! Κοιμάμαι σαν πουλάκι! Και γενικά νιωθω λες και δεν είμαι εγκυος. Χθες πάλι πήγαμε με τον άντρα μου για χορό, χόρευα σάλσα με την κοιλια μεχρι απέναντι. Ακόμα και το μωρό πολυ ησυχο ειναι, ελάχιστα κουνιέται. Για πειτε εσεις μερικές μερες πριν γεννήσετε είχατε κανενα σημάδι?[/quote']

Με την μικρή τα πάμε πολύ καλά! Είναι απίστευτα ήσυχη. Όλη την ημέρα ξυπνάει περίπου στο 2ωρο και το βράδυ θα με αφήσει να κοιμηθώ και 3,5-4 ώρες συνεχόμενα! Κλαίει ελάχιστα και αυτό αν αργήσω να καταλάβω τα σημάδια ότι πεινάει. Τις τελευταίες 3 μέρες μάλιστα μένει και ξύπνια 1-1,5 ώρες το πρωί και εξερευνεί τον κόσμο! Εγώ αρκετές μέρες πιο πριν είχα έντονες συσπάσεις αλλά ακανόνιστες και μερικές φορές είχα πόνους περιόδου. Αλλά εγώ γέννησα με πρόκληση οπότε δε νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ... Υπομονή πάντως. Η αναμονή είναι η πιο δύσκολη...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ninaki mou να σου ζησει το μωρουλι σου!!!!!!!! γερο να ειναι !!!!!

-lonestar- με το καλο να ερθει κ το μωρακι σου! Κ εγω θα εχω τον αντρα μου μαζι μου στον τοκετο.

ARCA να σου ζησει το μωρακι σου!!!! να μας πεις την ιστορια του τοκετου σου

evangelia_kapa κ εγω εμεινα εδω χεχε μονο που εγω ειμαι στο κρεβατι απο πονους κ συσπασεις. εχω να βγω εξω κανα μηνα!

το μωρακι μου στο πινακακι παλι 2.500 ειναι? ηταν τελευταια φορα 2.800 τωρα κ 3 κιλακια θα εχει φτασει :)

κοριτσια μου λετε ιστοριες για το θηλαστρο κτλ... πρεπει να το εχουμε? ποιο να παρω εχω προβληματιστει και αν δεν το χρειαστω καθολου...

Εγώ φταίω για τα 2500 κιλά στο πινακάκι. Είπα να το αναλάβω όσο έλειπε η marouskaki αλλά γράψατε τόσα πολλά που έχασα επεισόδια! Θα το διορθώσω άμεσα!

Εγώ δεν είχα θήλαστρο και τελικά το χρειαζόμουν. Αλλά μου δάνεισαν στην κλινική και έκανα την δουλειά μου. Δε νομίζω να έχει νόημα να πάρεις από πριν, ακριβώς επειδή δεν ξέρεις αν θα το χρειαστείς... Γέννα μια με το καλό και ανάλογα αποφασίζεις μετά

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ φταίω για τα 2500 κιλά στο πινακάκι. Είπα να το αναλάβω όσο έλειπε η marouskaki αλλά γράψατε τόσα πολλά που έχασα επεισόδια! Θα το διορθώσω άμεσα!

Εγώ δεν είχα θήλαστρο και τελικά το χρειαζόμουν. Αλλά μου δάνεισαν στην κλινική και έκανα την δουλειά μου. Δε νομίζω να έχει νόημα να πάρεις από πριν, ακριβώς επειδή δεν ξέρεις αν θα το χρειαστείς... Γέννα μια με το καλό και ανάλογα αποφασίζεις μετά

Ευχαριστω Marianthi μου για την συμβουλη σου! Αυτο θα κανω! Ελπιζω κ στην δικη μου κλινικη να το εχουν αν χρειαστω :rolleyes:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49 cm-K.T.

-Novemberrain-22/07- κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600gr-49cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!- 2500gr-48 cm-φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/8-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980 02/08 κοριτσάκι! - 2870 gr – 50 cm - ?. Τ.

-ARCA κοριτσάκι!- 2965gr – 52cm - Κ.Τ.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm – K.T.

-Meldan - 06/08 κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Cristi84.- 03/08---αγοράκι!---?--gr-? cm-προγραμματισμένη φ.τ

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-lonestar—5/8αγοράκι!---3000--gr προγραμματισμένη πρόκληση – 10/8

-Popaki κοριτσάκι!-2800 gr - προγραμματισμένη κ.τ. - 10/8

-Evangelia_kapa--13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000--gr

-madata80 αγοράκι!-2800 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -17/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400--gr

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-3200 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2800 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ευχαριστω Marianthi μου για την συμβουλη σου! Αυτο θα κανω! Ελπιζω κ στην δικη μου κλινικη να το εχουν αν χρειαστω :rolleyes:

Μπορείς να τους κάνεις ένα τηλεφώνημα και να τους ρωτήσεις. Δε νομίζω να είναι κακό ή να αρνηθούν να σου απαντήσουν...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Με την μικρή τα πάμε πολύ καλά! Είναι απίστευτα ήσυχη. Όλη την ημέρα ξυπνάει περίπου στο 2ωρο και το βράδυ θα με αφήσει να κοιμηθώ και 3,5-4 ώρες συνεχόμενα! Κλαίει ελάχιστα και αυτό αν αργήσω να καταλάβω τα σημάδια ότι πεινάει. Τις τελευταίες 3 μέρες μάλιστα μένει και ξύπνια 1-1,5 ώρες το πρωί και εξερευνεί τον κόσμο! Εγώ αρκετές μέρες πιο πριν είχα έντονες συσπάσεις αλλά ακανόνιστες και μερικές φορές είχα πόνους περιόδου. Αλλά εγώ γέννησα με πρόκληση οπότε δε νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ... Υπομονή πάντως. Η αναμονή είναι η πιο δύσκολη...

ααχ ετσι θελω να ειναι κ το ζουζουνι μου! ηρεμο μην με πιασει πανικος :tongue:

Ετσι νιωθω κ εγω ακανονιστες σσυσπασεις ανα 1 ωρα 2ωρο 3 ωρο το πολυ. αλλα πονακια πολυ δυνατα της περιοδου.επισεις ακρατεια λιγο :shock:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Θέλω την εμπειρία των παλιών μανούλων.

1. Τα μωράκια σας όταν τρώνε τα σηκώνετε στον ώμο για να ρευτούν; Έχω διαβάσει ότι τα μωρά σπάνια ρεύονται και ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτή την κίνηση...
  2. Τα μωράκια σας τα λούζετε κάθε μέρα; Και αν ναι, πως; Στο μπανιερό ή κάτω από την βρύση; Ξέρω ότι ο αφαλός δεν πρέπει να μουλιάσει μέχρι να πέσει. Οπότε το μπανιερό απορρίπτεται. Αλλά το να κρατάς στο χέρι το μωρό και να το πλένεις κάτω από την βρύση, δεν είναι άβολο και κουραστικό;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

ααχ ετσι θελω να ειναι κ το ζουζουνι μου! ηρεμο μην με πιασει πανικος :tongue:

Ετσι νιωθω κ εγω ακανονιστες σσυσπασεις ανα 1 ωρα 2ωρο 3 ωρο το πολυ. αλλα πονακια πολυ δυνατα της περιοδου.επισεις ακρατεια λιγο :shock:

Αυτές οι συσπάσεις είναι οι braxton hicks και ουδεμία σχέση έχουνε με τον τοκετό. Οπότε ίσως να έχεις δρόμο ακόμη μπροστά σου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr – 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-? gr-? cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cm K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm – K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-? gr -? cm- K.T.

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-Evangelia_kapa-13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-madata80 αγοράκι!-2800 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -17/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2500 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Εδώ είμαστε ακόμα, δεν γεννήσαμε! Και δεν το βλέπω, δεν νιώθω τίποτα απολύτως..

popaki και lonestar με το καλό αυριο να γεννήσετε, να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα, όλα να πάνε τέλεια! Θα περιμένουμε νέα σας!

meldan μου πήγατε σπιτάκι με τη μικρούλα σας? Αντε καλή προσαρμογή τώρα, να χαίρεστε την οικογένειά σας! Θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές τώρα με τις δυο μεγάλες αδερφές και το καινούριο μέλος της οικογένειας!

Μαρουσκάκι πολύ χαίρομαι που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη! Εκανες το ονειρο σου πραγματικότητα! Αλλες τώρα με τεσσερα αγόρια θα είχαν πελαγώσει, εσύ το ζεις και το χαίρεσαι, μπράβο. Ετσι πάντα, να είστε μια όμορφη οικογένεια.

Μαριάνθη πώς πατε τώρα με τη μικρή? Καλα κανεις και μειώνεις το ξένο σταδιακά, αφού πήρε τα πάνω του το μωρό. Πως σου φάνηκε η πρώτη εβδομάδα μανούλα? Ειναι ζόρι?

Αντε ρε κορίτσια θελω κι εγώ να γεννήσω, ζηλευω! Νιώθω λες και δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν νιώθω τίποτα, ούτε δυσφορία, ουτε βάρος, ούτε πρηξιματα, ούτε συσπάσεις, ούτε πονους περιόδου! Κοιμάμαι σαν πουλάκι! Και γενικά νιωθω λες και δεν είμαι εγκυος. Χθες πάλι πήγαμε με τον άντρα μου για χορό, χόρευα σάλσα με την κοιλια μεχρι απέναντι. Ακόμα και το μωρό πολυ ησυχο ειναι, ελάχιστα κουνιέται. Για πειτε εσεις μερικές μερες πριν γεννήσετε είχατε κανενα σημάδι?

Εγω ναι.... Εχει μερικές μερες που τα νιώθω αυτα. Κοιμάμαι μεν αλλά με ξυπνάνε και οι κλωτσιές της μπέμπας αλλά και Ρα πονάκια περιόδου. και δυσφορία και φυσικά το βάρος. Όταν πάω να σηκωθώ απο κρεβάτι η καρέκλα με τραβάει κάτω.... Υπομονή θα ερθει η σειρά σου. Ακομα το μπουμπούκι σου ειναι βολεμένο στην κοιλιτσα.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...