Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Χρονια πολλα στους Θανασηδες- Αθανασιες,εχετε καλε? Αν ναι,τοτε να τους χαιρεστε.Και εδω ο καιρος ειναι περιεργος,με πολυ υγρασια και μουνταδα.Καποιος μου ειπε οτι ακουσε στην TV οτι ερχεται κυμα με πολικες θερμοκρασιες απο τη Σιβυρια και στην Ελλαδιτσα.Εχεται ακουσει τιποτα εσεις κοριτσια?

Marouskaki περαστικα στο αγορακι σου.

Εγω πηρα τα παιδακια μου το πρωι και πηγαμε σε ενα παιδοτοπο μαζι με μια φιλη με τα δικα της.Τουλαχιστον δεν κλειστηκα παλι μεσα,γιατι με αυτον τον καιρο εξω ειναι μονο για μυξες και βρογχιτιδα.[/QUOTΕ]

Οι πολικές θερμοκρασίες μας μαράνανε, όλα τα είχαμε...Έχει από χθες έχω ένα χάλια στομάχι, όχι αναγούλες, αλλά σαν κάτι να μου φταίει, δεν ξέρω τι μου φταίει...Τα πήγες σε παιδότοπο μετά την ίωση?Δε φοβήθηκες το ξανακύλισμα?Ο Φανούλης συνεχίζει 39αρια.... Τα γενέθλιά τους τα κανονίσαμε για 1 Φεβρουαρίου λόγω εκλογών στις 25:evil::evil::evil::evil: Ελπίζω όποιος είναι να αρρωστήσει να το κάνει τώρα, ως τότε να είναι όλοι καλά...:roll::roll::roll:

Πηγαμε σε παιδοτοπο γιατι αν εμενα στο σπιτι θα βαραγα ενεσεις απτην κλεισουρα τοσων ημερων και επειδη δεν ηθελα να αφησω τα παιδακια μου στην :evil:(πεθερα μου εννοω) γιατι ο συζυγος ειχε δουλεια,το ρισκαρα και πηγαμε στο παιδοτοπο.Τωρα αν μου βγει ξινο,μου βγηκε.Περαστικα σας βρε κοριτσι,πρωτη μερα πυρετος σημερα?Ωχ ειναι και παραμονες των γενεθλιων τους,σε καταλαβαινω! Τι θα κανετε για γενεθλια?σε παιδοτοπο θα πατε η' σπιτι? Και εγω εκλεισα στις 24 Ιαν σε παιδοτοπο....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νιγηριαααααααα??????? Α καλα ε! Καλε τι κανετε εκει περα?πιανεις εκει το parents cafe??? Σαν να μου λες οτι μενεις στον Αρη νιωθω:wink::wink::wink:Για πες μας λιγα πραγματα για τη ζωη εκει.μιλατε ελληνικα η' τι γλωσσα μιλανε εκει? Τα παιδια σου σε τι σχολειο πανε?πες μας πες μας πες μας.....

Παντως οσον αφορα τα καφε μην αγχωνεσαι, και εγω εχω και ειχα και στο παρελθον στις προηγουμενες εγκυμοσυνες,και ολα πανε καλα στο τελος:P απλα πρεπει να προσεχεις κιολας.Τις προηγουμενες φορες δεν ειχες ποτε καφε υγρα?

Ποτέ δεν είχα καφετιά τίποτα απολύτως και για αυτό τα εχω παίξει τώρα!! Εύχομαι να ειναι όπως τα λες δλδ τίποτα το σπουδαίο. Εςυ τι κανείς τώρα που έχεις; Ο γιατρός τι σε ειπε;;;;; Άγχος όμως μεγάλο!!!!!!!

Λοιπόν εδώ ειναι μια χαρά!!!! Τα παιδιά πάνε σε international σχολείο δλδ αγγλικό σύστημα και γλώσσα. Εδώ μιλάνε (ο θεός να τα κάνει) Αγγλικα. Έχουμε οδηγό για λόγους αςφαλειας και κοπέλα στο σπίτι για τα πάντα. Η ζωή ειναι ακριβή! 2000 το μήνα για σούπερ και καμία έξοδο! Ειναι όλοι ευγενικοί ($$$$$$$$$$) και χαμογελαστοί. Ειναι ωραία γενικά. Εχει πάντα ζέστη από 26 έως 35 όλο τον χρόνο. Είμαστε αρκετοί Έλληνες εδώ με ελληνικό καφενείο που έχει φραπέ!!!!! Βέβαια όσον αφορά την υγεία ειναι αρκετά πίσω πχ για να κάνω χοριακη με τρύπησαν 5 φορές και μου έλεγαν ότι φταίνε οι φλέβες μου που δεν έχουν αίμα. Θέατρο!!!!

Το μειονέκτημα ειναι ότι δεν είμαστε ελεύθεροι δλδ περίπατος, περπάτημα καθόλου και βραδινές έξοδοι περιορισμένοι!!!

Τανια μου ευχομαι ολα να πανε καλα.Τα νουμερα σου ακουγονται πολυ καλα.Θυμαμαι οτι υστερα απο καποιες εβδομαδες η χοριακη σταματα να αυξανεται με το ρυθμο που αυξανοταν στις αρχες.Εχω και εγω δυο κοριτσακια,τριαμιση ετων και δεκαεξι μηνων.Καλωσηλθες λοιπον στις αυγουστιατικες τριτομανουλες.Τα κοριτσια σου πανε σχολειο εκει?Μετα τη γεννα επιστρεφετε Ελλαδα μονιμα η ξανα εξω?Τι θερμοκρασιες εχετε εκει?Νονember κι εγω θα φοβομουν παιδοτοπο μετα απο ιωση.Τη μικρη φετος δεν την ξαναπαω,εχουμε ενα παρτυ στις 29 αλλα θα παρω μονο τη μελινα.

Κοριτσια φετος εχουμε παει σε παιδοτοπο 3-4 φορες.Περυσι που δεν τα πηγα σχεδον καθολου,λογω φοβου ιωσεων περασαμε ενα χειμωνα ολο ιωσεις.Τα νευρα μου!αφου ελεγα απο που κολλανε αφου τα εχω συνεχεια σπιτι.Εδω πανε παιδικο σταθμο καθε μερα,και οι πιθανοτητες να κολλησουν κατι απο εκει ειναι περισσοτερες.Τι να πουμε τωρα, οπου και να τα πας οι ιωσεις παραμονευουν, ο Θεος βοηθος λοιπον!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια όλες. Θα σας πω ότι ζηλεύω το κρύο και το χιόνι που έχετε. Εμείς εδώ μόνο ζέστη γύρω στους 28 αυτήν την εποχή λόγω της σκόνης από την έρημο. Η οποία σκόνη έκανε στην μεγάλη μια αλλεργική ασθματική βρογχίτιδα με 92% οξυγόνο.

Σχεδόν τα πάντα έχουμε εδώ εκτός την ελευθερία του περιπάτου!!!!

Βοήθεια έχω μια κοπέλα που τα κάνει όλα εκτός μαγειρέματος!

Εδώ θα είμαστε για όσο χρειαστεί και μετά άλλου. Ελλαδα θα μείνω μέχρι τον πρώτο μήνα του μωρού. Μετά πάλι πίσω.

Τι εννοεις με αυτο??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πηγαμε σε παιδοτοπο γιατι αν εμενα στο σπιτι θα βαραγα ενεσεις απτην κλεισουρα τοσων ημερων και επειδη δεν ηθελα να αφησω τα παιδακια μου στην :evil:(πεθερα μου εννοω) γιατι ο συζυγος ειχε δουλεια,το ρισκαρα και πηγαμε στο παιδοτοπο.Τωρα αν μου βγει ξινο,μου βγηκε.Περαστικα σας βρε κοριτσι,πρωτη μερα πυρετος σημερα?Ωχ ειναι και παραμονες των γενεθλιων τους,σε καταλαβαινω! Τι θα κανετε για γενεθλια?σε παιδοτοπο θα πατε η' σπιτι? Και εγω εκλεισα στις 24 Ιαν σε παιδοτοπο....

σε παιδοτοπο κοριτσι...ειμαστε για να καθαριζουμε σπιτια και να ετοιμαζουμε λιχουδιες;οχι ευχαριστω πολυ!!!εγω δεν ηθελα απογευμα σαββατου γιατι θα ερθει πεθερα πεθερος και ανηψι και θα μεινουν το βραδυ και δεν αντεχω αυτο το συνδυασμο παιδιων...σημειωτεον τα πεθερικα δεν εχουν ιδεα ακομη για μωρο νουμερο 4.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ποτέ δεν είχα καφετιά τίποτα απολύτως και για αυτό τα εχω παίξει τώρα!! Εύχομαι να ειναι όπως τα λες δλδ τίποτα το σπουδαίο. Εςυ τι κανείς τώρα που έχεις; Ο γιατρός τι σε ειπε;;;;; Άγχος όμως μεγάλο!!!!!!!

Λοιπόν εδώ ειναι μια χαρά!!!! Τα παιδιά πάνε σε international σχολείο δλδ αγγλικό σύστημα και γλώσσα. Εδώ μιλάνε (ο θεός να τα κάνει) Αγγλικα. Έχουμε οδηγό για λόγους αςφαλειας και κοπέλα στο σπίτι για τα πάντα. Η ζωή ειναι ακριβή! 2000 το μήνα για σούπερ και καμία έξοδο! Ειναι όλοι ευγενικοί ($$$$$$$$$$) και χαμογελαστοί. Ειναι ωραία γενικά. Εχει πάντα ζέστη από 26 έως 35 όλο τον χρόνο. Είμαστε αρκετοί Έλληνες εδώ με ελληνικό καφενείο που έχει φραπέ!!!!! Βέβαια όσον αφορά την υγεία ειναι αρκετά πίσω πχ για να κάνω χοριακη με τρύπησαν 5 φορές και μου έλεγαν ότι φταίνε οι φλέβες μου που δεν έχουν αίμα. Θέατρο!!!!

Το μειονέκτημα ειναι ότι δεν είμαστε ελεύθεροι δλδ περίπατος, περπάτημα καθόλου και βραδινές έξοδοι περιορισμένοι!!!

φανταζομαι ο ανηρ θα πληρωνεται καλα αλλιως δε μου βγαινουν τα νουμερα χαχα....αυτο με την υγεια ειναι ενα θεμα βεβαια....θα σε παρακολουθει εκει γιατρος και θα ερθεις για τη γεννα εδω η καπως αλλιως;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Επειδη με εξιταρει οτι εχει να κανει με το διαφορετικο και το κατεστημενο,πες μου αν θες η κοπελα τι εννοεις τα κανει ολα?εσωκλειστη ειναι η' οχταωρο?εσυ δουλευεις και θες βοηθεια στο σπιτι σου?

Λοιπον οσον αφορα τα καφε την πρωτη φορα που μου συνεβει πηγα να πεθανω απτην στεναχωρια μου.Αμεσως σκεφτηκα οτι εχασα το μωρο.μετα τον υπερηχο και την επιβεβαιωση οτι ολα ειναι καλα,επαιρνα τα χαπακια μου,προσπαθουσα να ξεκουραζομαι και καποια στιγμη,γυρω στην 9η βδομαδα σταματαγαν.Στη δευτερη εγκυμοσυνη παρολο που το ειχα ξαναζησει το σεναριο,με το που ειδα καφε στην 6η βδομαδα μου ηρθε παλι να πεθανω.Εντωμεταξυ εφυγε ενα μεγαλο καφεκοκκινο κομματι απτον κολπο(σα συκωτι,συγνωμη για την περιγραφη) και ειπα οτι ειναι το εμβρυο και οτι το απεβαλα.Σοκ!

Βαζω το κομματι σε ενα χαρτακι και παω στο νοσοκομειο να με δουν οι γιατροι.Σε πληροφορω ολα καλα ητανε παλι,το νινι στη θεση του και αυτο το κομματι που ειχε πεσει ηταν πηγμα αιματος παλιο που επρεπε να αποβληθει απτον οργανισμο.Τωρα τριτη φορα,παλι θορυβηθηκα, ξαναετρεξα στον γιατρο να ελεγξω οτι ολα οκ! και συνεχιζω.Να σου πω την αμαρτια μου ομως αυτη τη φορα δεν προσεχω παρα πολυ,τα χαπια δεν τα παιρνω συνεχεια,τα ξεχναω η' ποναει το στομαχι μου και τα αφηνω στο κουτι τους,εχω ελπιδα και Πιστη οτι θα πανε ολα καλα παλι.Απλα ο οργανισμος μου εμενα και στις 3 εγκυμοσυνες αντιδραει ετσι...:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαρουσκακι μολις δουν την κοιλιτσα των πεντε μηνων που ελεγες,θα αποκαλυφθεις χι χι.

Νοvember νομιζω οτι αν δεν πληρωνεσαι και καλα ειναι λιγο δυσκολο να παρεις αποφαση να ζησεις σε τοσο διαφορετικο και μακρινο μερος.Πρεπει ν αξιζει τον κοπο,ετσι φανταζομαι.Κοινο παρτυ θα κανεις στα πιτσιρικακια σου?Στα γενεθλια των παιδιων θα ηθελα,αν ηταν εφικτο,να εκανα παρτυ ακριβως την ημερα που γεννηθηκαν,μ αρεσει να κανω κατι ιδιαιτερο ακριβως την ιδια μερα αλλα δε γινεται το ξερω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

σε παιδοτοπο κοριτσι...ειμαστε για να καθαριζουμε σπιτια και να ετοιμαζουμε λιχουδιες;οχι ευχαριστω πολυ!!!εγω δεν ηθελα απογευμα σαββατου γιατι θα ερθει πεθερα πεθερος και ανηψι και θα μεινουν το βραδυ και δεν αντεχω αυτο το συνδυασμο παιδιων...σημειωτεον τα πεθερικα δεν εχουν ιδεα ακομη για μωρο νουμερο 4.....

What????? Αστο καλε μην τους το λετε ακομα,να τους κανετε εκπληξη το καλοκαιρι: μαμα,μπαμπα κοιταχτε!αλλο ενα μωρακι surprise!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαρουσκακι μολις δουν την κοιλιτσα των πεντε μηνων που ελεγες,θα αποκαλυφθεις χι χι.

Νοvember νομιζω οτι αν δεν πληρωνεσαι και καλα ειναι λιγο δυσκολο να παρεις αποφαση να ζησεις σε τοσο διαφορετικο και μακρινο μερος.Πρεπει ν αξιζει τον κοπο,ετσι φανταζομαι.Κοινο παρτυ θα κανεις στα πιτσιρικακια σου?Στα γενεθλια των παιδιων θα ηθελα,αν ηταν εφικτο,να εκανα παρτυ ακριβως την ημερα που γεννηθηκαν,μ αρεσει να κανω κατι ιδιαιτερο ακριβως την ιδια μερα αλλα δε γινεται το ξερω.

Εμενα ρωτας για το κοινο παρτυ η' το marouskaki? Μαλλον οχι εμενα ε? Και εμενα μου αρεσει ανημερα των γενεθλιων να γιορταζουμε αλλα να ειμαστε και μονοι μας χωρις κοσμο δεν λεει και αυτο ε?οποτε βολεομαστε τα σαββατοκυριακα.καλα ειναι κιαυτα,τι να κανεις!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αν περπατήσεις έξω όπως κάνουμε Ελλάδα θα σε κλέψουν σίγουρα, θα πέσουν όλοι πάνω σου να σου πουλήσουν κάτι και αν δουν ότι το κανείς συστηματικά μπορεί να σε απαγάγουν! Συνήθειο ειναι ομως δεν μας ενοχλεί!!

Επειδη με εξιταρει οτι εχει να κανει με το διαφορετικο και το κατεστημενο,πες μου αν θες η κοπελα τι εννοεις τα κανει ολα?εσωκλειστη ειναι η' οχταωρο?εσυ δουλευεις και θες βοηθεια στο σπιτι σου?

Λοιπον οσον αφορα τα καφε την πρωτη φορα που μου συνεβει πηγα να πεθανω απτην στεναχωρια μου.Αμεσως σκεφτηκα οτι εχασα το μωρο.μετα τον υπερηχο και την επιβεβαιωση οτι ολα ειναι καλα,επαιρνα τα χαπακια μου,προσπαθουσα να ξεκουραζομαι και καποια στιγμη,γυρω στην 9η βδομαδα σταματαγαν.Στη δευτερη εγκυμοσυνη παρολο που το ειχα ξαναζησει το σεναριο,με το που ειδα καφε στην 6η βδομαδα μου ηρθε παλι να πεθανω.Εντωμεταξυ εφυγε ενα μεγαλο καφεκοκκινο κομματι απτον κολπο(σα συκωτι,συγνωμη για την περιγραφη) και ειπα οτι ειναι το εμβρυο και οτι το απεβαλα.Σοκ!

Βαζω το κομματι σε ενα χαρτακι και παω στο νοσοκομειο να με δουν οι γιατροι.Σε πληροφορω ολα καλα ητανε παλι,το νινι στη θεση του και αυτο το κομματι που ειχε πεσει ηταν πηγμα αιματος παλιο που επρεπε να αποβληθει απτον οργανισμο.Τωρα τριτη φορα,παλι θορυβηθηκα, ξαναετρεξα στον γιατρο να ελεγξω οτι ολα οκ! και συνεχιζω.Να σου πω την αμαρτια μου ομως αυτη τη φορα δεν προσεχω παρα πολυ,τα χαπια δεν τα παιρνω συνεχεια,τα ξεχναω η' ποναει το στομαχι μου και τα αφηνω στο κουτι τους,εχω ελπιδα και Πιστη οτι θα πανε ολα καλα παλι.Απλα ο οργανισμος μου εμενα και στις 3 εγκυμοσυνες αντιδραει ετσι...:rolleyes:

Μακάρι να ειναι έτσι τόσο απλά και να φύγουν γρήγορα γιατί ειναι τρέλα!!!! Εδώ δεν χρησιμοποιούν κολπικό υπέρηχο όποτε δεν μπορώ να πιέσω νωρίτερα για υπέρηχο.

Δεν δουλεύω για να είμαι δίπλα στα παιδιά στις αλλαγές που έχουν υποστεί!!!

Η κοπέλα κάνει αυτά που δεν θέλω εγώ να κσνω!!! Παλιά την λέγαν δούλα τωρα τις λέμε βοηθούς!!!!

Σαν σύζυγοι παραδοσιακά δεν δουλεύουμε αλλά πίνουμε καφέδες διοργανώνουμε διαφορά event (τραπέζια γιορτές γενέθλια κλπ). Καλό ειναι στην αρχή αλλά μετά βαριέσαι.

φανταζομαι ο ανηρ θα πληρωνεται καλα αλλιως δε μου βγαινουν τα νουμερα χαχα....αυτο με την υγεια ειναι ενα θεμα βεβαια....θα σε παρακολουθει εκει γιατρος και θα ερθεις για τη γεννα εδω η καπως αλλιως;

Ο μισθός του ειναι ικανοποιητικός έτσι ώστε να μένει και κάτι στην τράπεζα. Εχω εδώ μια αμερικανο νιγηριανα η οποία λένε ειναι πολύ καλή. Τι να πω με το πρώτο καφε μου έδωσε duphaston!!!!! Ο γιατρός μου ακόμα γελάει. Φυσικά δεν τα πήρα. Και από ψυχολογία της εγκύου μάλλον δεν το πέρασε το μάθημα. Φαντάσου ότι από το τηλέφωνο μου ειπε ότι ο μη διπλασιασμός της χοριακης ειναι abnormal ενώ δεν είχαν περάσει ούτε 48 ώρες!!! Φυσικά ότι και να μου πει τηλεφωνώ στον γιατρό μου και αυτός μου ειπε ότι λέει μ@λ@κιες. Πήγα με άσθμα την μεγάλη μου σε γιατρό και μου έδωσε zithromax just in case is a virus!!!!! ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Όπως κατάλαβες το άγχος ειναι μεγάλο!! Για αυτό ακόμα και τους υπερήχους θα τους στέλνω Ελλάδα στον γιατρό μου που θα με γεννήσει Τρίτη φορά. Στο μητέρα.

Ο μισθός του ειναι ικανοποιητικός έτσι ώστε να μένει και κάτι στην τράπεζα. Εχω εδώ μια αμερικανο νιγηριανα η οποία λένε ειναι πολύ καλή. Τι να πω με το πρώτο καφε μου έδωσε duphaston!!!!! Ο γιατρός μου ακόμα γελάει. Φυσικά δεν τα πήρα. Και από ψυχολογία της εγκύου μάλλον δεν το πέρασε το μάθημα. Φαντάσου ότι από το τηλέφωνο μου ειπε ότι ο μη διπλασιασμός της χοριακης ειναι abnormal ενώ δεν είχαν περάσει ούτε 48 ώρες!!! Φυσικά ότι και να μου πει τηλεφωνώ στον γιατρό μου και αυτός μου ειπε ότι λέει μ@λ@κιες. Πήγα με άσθμα την μεγάλη μου σε γιατρό και μου έδωσε zithromax just in case is a virus!!!!! ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Όπως κατάλαβες το άγχος ειναι μεγάλο!! Για αυτό ακόμα και τους υπερήχους θα τους στέλνω Ελλάδα στον γιατρό μου που θα με γεννήσει Τρίτη φορά. Στο μητέρα.

Eυτυχώς που υπάρχει λοιπόν κι ο έλλην γιατρός για σιγουριά!Χαχα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...