Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γεννησα στις 11.55 ενα καταπληκτικο μουτρακι που μου θυμιζει πολυ τη δαναη μου!!!!Εζησα παρα πολυ μεγαλη συγκινηση κι ολοκληρωση.Η ζουζου μου ειναι 50 ποντους και 3.060 σημερα ακριβως 38 εβδομαδων.Το βραδυ σταματησαν τα συμπτωματα αλλα εννοειται οτι δε μπορουσα να κοιμηθω.Ηρθαμε στο ιασω στις 7και μετα το κλυσμα και τα σχετικα ηρθε η μαια στις οκτω κι ειχα διαστολη 3.Μετα απι λιγο ξεκινησαν οι πονοι κι η διαδικασια προχωρησε αρκετα γρηγορα.Εκανα επισκληριδιο γυρω στο εξι.Απ το εξι ως το δεκα φτασαμε τσακ μπαμ και δεν προλαβε να με πιασει η επισκληριδιος.Καταλαβα τεσσερις νεγαλους πονους κι η επισκληρ μ επιασε στις εξωθησεις.Νε μια εξωθηση βγηκε το κουκλι μου.Απο τους τελευταιους πονους μεχρι που μου την εδωσαν εκλαιγα ασταματητα.Τετοια ζουμια και τετοια συγκινηση που ενιωσα,ολοι με ρωταγαν γιατι κλαιω και δε μπορουσα να σταματησω.Μετα ειχα την αγωνια μου να δω το μελινακι που με περιμενε εξω απ τις 8το πρωι.Αλλο κλαμα!!!Θα ξαβαμπω κοριτσια το βραδυ.Τωρα την περιμενω,τα ελεγχει ο παιδιατρος.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειχα μεινει με την εντυπωση πως μολις την γεννουσες θα της εκαναν εξειδικευμενες εξετασεις για να ελεγξουν το χαμηλο βαρος αφου γιαυτο και καλα δεν γεννησες νωρις?για να την ελεγξουν?.ησουν 37 βδομ και κατι ημερων.αν πηγαινες 40 το μωρο δεν θα φτανε τα 3 κιλα?και αν ο τοκετος ξεκινουσε μονος χωρις προκληση ισως να μην ταλαιπωριουσουν τοσο.. δεν εχει νοημα τωρα να το συζηταμε βεβαια οτι εγινε εγινε. Όλα αυτά που λες είναι θεωρητικά. Δεν θα της έκαναν εξειδικευμένες εξετάσεις. Ο παιδίατρος θα έκανε τις κλασσικές για να δει αν αναπτύσσεται φυσιολογικά. Και όντως αναπτύσσεται. Τώρα γιατί δεν παίρνει βάρος αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Μάλλον γιατί παίρνει με αργούς ρυθμούς βάρος. Δεν ξέρουμε αν στην 40η εβδομάδα θα είχε φτάσει τα 3 κιλά. Είναι απλώς μια πιθανότητα. Επίσης, είναι 100% σίγουρο πως αν έφτανε τα 3 κιλά δεν θα μπορούσα να την γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό. Ασυζητητί θα πήγαινα για καισαρική. Δεν έφταιγε η πρόκληση. Έφταιγε η ανατομία του τραχήλου μου που δεν μπορούσε να βγει το παιδί και το γεγονός πως μέχρι τελευταίας στιγμής ήμουν υπό την επήρεια επισκληριδίου και δεν μπορούσα να σπρώξω. Αλλά και ο αναισθησιολόγος δεν μπορούσε να ξέρει εξαρχής ότι είμαι τόσο ευαίσθητη και μια ένεση μπορεί να μου πάει για ώρες...

παντως ειπες για το πρωτογαλα οτι δεν εχει θερμιδες.

αυτο ρε μαριανθη σορυ κιολας αλλα δεν ισχυει.αν ισχυε αυτο ολα μα ολα τα μωρα θα επρεπε να πινουν τις πρωτες μερες ξενο και θα υπηρχε και σαν επισημη ιατρικη οδηγια.και μετα δεν θα μιλουσαμε για συγχιση θηλων και δεν θα κραζαμε το οτι δινουν χωρις την θεληση μας ξενο στα μαιευτηρια! Τι να σου πω ρε συ. Μαία μου το είπε σε σεμινάριο που παρακολούθησα. Ότι το πρωτόγαλα έχει κατά βάση αντισώματα. Όχι ότι εν έχει καθόλου θερμίδες αλλά ότι είναι αμελητέες. Στόχος του πρωτογάλακτος είναι να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού. Το επόμενο γάλα προσφέρει κυρίως θερμίδες. Ειδική δεν είμαι, τι να σου πω...

(εγω βεβαια μιλουσα για το τωρινο σου γαλα οχι για το πρωτογαλα)

οτι λενε στα σεμιναρια δεν ειναι απαραιτητα σωστο,εξαρταται το σεμιναριο!εγω εδωσα βαση μονο σαυτο της αλκυονης.

εχει οδηγιες για γονεις και για γιατρους,παραθετω τα λινκ

http://epilegothilasmo.gr/

http://epilegothilasmo.gr/%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82/%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-pdf/

http://epilegothilasmo.gr/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/

για το πρωτογαλα λεει:

Η παραγωγή του μητρικού γάλακτος αυξάνεται βαθμιαία. Την πρώτη μέρα το γάλα που παράγεται και χρειάζεται το μωρό είναι συνολικά περίπου 35ml, δηλαδή λίγες σταγόνες σε κάθε γεύμα, μία ποσότητα που ανταποκρίνεται τόσο στην χωρητικότητα του στομαχιού του μωρού όσο και στις διατροφικές του ανάγκες. Η ποσότητα του γάλακτος της πρώτης ημέρας είναι μικρή αλλά ιδιαίτερα θρεπτική. Την3η-4η ημέραπου το στήθος αρχίζει να παράγει περισσότερο γάλα, αυξάνεται η χωρητικότητα στο στομάχι του μωρού ώστε να μπορεί να δεχτεί περίπου 25 ml γάλα ανά γεύμα. Την7η ημέραη χωρητικότητα του στομαχιού έχει αυξηθεί στα 50-60 ml ανά γεύμα. Ο θηλασμός γίνεται χωρίς πρόγραμμα όσες φορές θέλει το μωρό μέσα στην ημέρα και για όσο χρόνο επιθυμεί. Έτσι, εδραιώνεται γρηγορότερα ο θηλασμός και προλαμβάνονται συνηθισμένα προβλήματα όπως η υπερφόρτωση των μαστών. Η πρακτική της συνδιαμονής υποστηρίζει σημαντικά την εδραίωση και την πρόληψη προβλημάτων θηλασμού.

Εμένα η δική μου την 3η μέρα που γυρίσαμε στο σπίτι έφαγε 15ml ανά γεύμα, την 4η μέρα 20ml, την 5η 30ml και σήμερα 45ml. Είναι πίσω δηλαδή με βάση τα όσα γράφεις. Και της δίνω και μητρικό και ξένο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49--cm-K.T.

-Novemberrain-22/07---κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600--gr-49--cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800--gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!---2500--gr-48 cm-φ.T.

-Ninakimou -01/08---κοριτσάκι!-3000--gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/8-αγοράκι! -3430βgr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980 02/08 κοριτσάκι! - 2870 gr β 50 cm - ?. Τ.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm β K.T.

-Meldan - 06/08 κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Cristi84.- 03/08---αγοράκι!---?--gr-? cm-προγραμματισμένη φ.τ

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. -04/08

-lonestar--5/8αγοράκι!---3000--gr

-Popaki κοριτσάκι!-2800 gr - προγραμματισμένη κ.τ. - 10/8

-Evangelia_kapa--13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000--gr

-madata80 αγοράκι!-2800 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -17/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400--gr

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2500 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Συγχαρητήρια meldan μου! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Και εσύ πολύ εύκολο τοκετό είχες! Μπράβο, τέλεια!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσακια μου γεννησα στις 11.55 ενα καταπληκτικο μουτρακι που μου θυμιζει πολυ τη δαναη μου!!!!Εζησα παρα πολυ μεγαλη συγκινηση κι ολοκληρωση.Η ζουζου μου ειναι 50 ποντους και 3.060 σημερα ακριβως 38 εβδομαδων.Το βραδυ σταματησαν τα συμπτωματα αλλα εννοειται οτι δε μπορουσα να κοιμηθω.Ηρθαμε στο ιασω στις 7και μετα το κλυσμα και τα σχετικα ηρθε η μαια στις οκτω κι ειχα διαστολη 3.Μετα απι λιγο ξεκινησαν οι πονοι κι η διαδικασια προχωρησε αρκετα γρηγορα.Εκανα επισκληριδιο γυρω στο εξι.Απ το εξι ως το δεκα φτασαμε τσακ μπαμ και δεν προλαβε να με πιασει η επισκληριδιος.Καταλαβα τεσσερις νεγαλους πονους κι η επισκληρ μ επιασε στις εξωθησεις.Νε μια εξωθηση βγηκε το κουκλι μου.Απο τους τελευταιους πονους μεχρι που μου την εδωσαν εκλαιγα ασταματητα.Τετοια ζουμια και τετοια συγκινηση που ενιωσα,ολοι με ρωταγαν γιατι κλαιω και δε μπορουσα να σταματησω.Μετα ειχα την αγωνια μου να δω το μελινακι που με περιμενε εξω απ τις 8το πρωι.Αλλο κλαμα!!!Θα ξαβαμπω κοριτσια το βραδυ.Τωρα την περιμενω,τα ελεγχει ο παιδιατρος.

Eλα ρε κοριτσάρα!!!!! Τι συγκινητικά που τα περιγράφεις!! Να σου ζήσει η πεταλουδίτσα σου, να τα χαιρεσαι τα κορίτσια σου και τα τρια, γερες και τυχερές να είναι όλες! Πες πες, πόσο γλυκούλα ειναι? Θηλάζει?

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε σπίτι μας!!Συμμάζεψα, έβαλα πλυντήριο τα μωρουδιακά, τάισα το λόχο των εφτά αντρών και μπήκα να διαβάσω νέα για Μέλνταν αλλά μάλλον δε βρήκε ίντερνετ ακόμη ή δε γέννησε λέτε?Δε νομίζω!Ο μικρός κοιμάται, ο άλλοι κολυμβητήριο, ο πεθερός κοιμάται, ε ας φτιάξω τικεράκι χαχα!:P:p:p

Αντε με το καλό τώρα, καλή προσαρμογή! Αλλά τι λεω, εσυ Μαρουσκάκι σαν να μη γεννησες, γύρισες πισω στις συνήθεις δραστηριότητες ε? Βρε κανε λιγο τη λεχώνα να γλιτώσεις καμιά δουλεια :P:p:p

c8i6p2.png

Ευαγγελια μου νιωθω υπεροχα,το εχω παρει χαλαρα και θελω να περασουν οι τελευταιες αυτες μερες!!!

Διαβασα για εστιατορια κι ειμαι φαν των εθνικων.κουζινων αλλα Αφγανικη δεν εχω δοκιμασει ,νομιζω πως δεν εχει εδω στην Ελλαδα παρα τους τοσους αφγανους μεταναστες.Αν δοκιμασεις γραψε πως ειναι ε;Εγω εχω δοκιμασει Αιθιοπικη μια χαρα ηταν ,ειμαι βεβαια κι ανοιχτη σε νεες γευσεις,δοκιμαζω τα παντα.Κι εγω θελω να πηγαινουμε ταξιδακια με τη μπουμπου μας κι ηδη ονειρευομαι το χειμωνα που θα εχει ξεπεταχτει την.πρωτη μας εκδρομουλα μιας και το καλοκαιρι το φαγαμε μες στην πολη.

Α τα εθνικ εστιατόρια τα λατρεύω! Αιθιοπικό έχω φάει κι εγώ, και μου άρεσε η εμπειρια του φαγητού με τα χερια. Απο τα αγαπημένα μου εστιατόρια ήταν ένα Αιγυπτιακό στην Αθήνα, εχω να παω δυο χρονια, ελπίζω να υπάρχει ακόμα. Ειχαν ένα ονειρεμένο γλυκο, ακόμα το θυμάμαι.

Το πιο περιεργο εστιατόριο ήταν ενα Himalayan Restaurant, μια αηδία το φαί.

Το αφγανικό σήμερα τέλειο! Το εγλειψα το πιάτο. Θυμίζει Ινδικό πάντως.

Λοιπόν εγώ σήμερα περπάτησα τουλάχιστον 2.5 χλμ, έφαγα και καυτερά! Λεω να κάνω και σεξ το βραδυ να ολοκληρωθεί η τριάδα μπας και γεννήσω σύντομα!!

c8i6p2.png

Κοριτσια μου καταρχην να ευχηθω στη λουσι και στη μαχη μας για τα κοριτσακια τους.Να μας ζησουν οι κουκλες κοριτσια,να τις χαιρομαστε.Μαρουσκα μου καλη προσαρμογη στο σπιτακι σας,μου ακουγεσαι οπως παντα ντουρασελ.Η πρωτη μας μερα κυλησε τελεια.Η μπουμπου μου θηλαζει ομορφα κι ευκολα ως τωρα.Το νεσημερι πηγα λιγο να ξεκουραστω αλλα ηρθε η δευτερη κοπελα στο δωματιο και γινοταν χαμος.Το απογευμα ηρθαν οι ζουζουνες μου στο σαλονι,οι αδελφες μου,ο αδελφος μου με την κοπελα του και κατεβηκαμε στην καφετερια.Τα ζουζουνια μου μεσα στην τρελη χαρα,μονο στον αποχαιρετισμο λιγο εκλαψε η μελινα.Η μπεμπουλα μια γλυκα,εκανε κακακια πρωτη φορα στη ζωουλα της πριν λιγο.Μου φαινεται παραξενη η αισθηση παλι οτι δεν την ξερω καθολου αλλα σε λιγο θα ναι απ τους πιο σηναντικους ανθρωπους της ζωης μου.Αυτη η φορα στο μαιευτηριο ως τωρα μου αρεσει πιο πολυ απ ολες.Εχω ανθρωπους που θελω πολυ κι οχι θειες και ξαδελφες που βαριεμαι κι εχω και τα παιδια που μου το κανουν ποκυ ιδιαιτερη εμπειρια.Ελπιζω αποψε να κοιμηθω λιγο γιατι μου χει βγει κουραση.Αντε με το καλο κι οι επομενες.Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες,ανυπομονω ν ακουσω και καινουρια γεννητουρια!!!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Να σου ζήσει Μελνταν!!!Καλότυχο το κοριτσάκι σου!!!

Αχ αυτό το κλάμα είναι το ωραιότερο της ζωής μας!!!!!Να είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια και να χαίρεστε τα παιδακια σας

8NkSp3.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Η πρωτη μας νυχτα καλα πηγε,δυο φορες τη θηλασα,κοιμηθηκα κι εγω καποιες ωρες και στανιαρα.Πριν λιγο τα πηραν οι παιδιατροι.Εκανα ενα απολαυστικο,αναζωογονητικο μπανιο και περιμενω εναγωνιως το πρωινο.Πειναω συνεχεια.Η κοιλια επεσε αρκετα,ειμαι σαν τεσσαρων μηνων.Οταν θηλαζω ποναω πολυ απ τις συσπασεις,σαν δυνατοι πονοι περιοδου αλλα απο κατω νιωθω καλυτερα απ τις αλλες φορες.Εχω πολυ λιγα ραμματα,προφανως γθ αυτο.Μαγδα που βρισκεσαι καλε?Τι γινεται μ αυτο το μωρο?Μαρουσκακι για πες νεα απ το "στρατοπεδο".Πως τα πας?Εχεις καμια βοηθεια,εστω με το φαγητο?Ο αντρας σου εχει αδεια?Νοβεμπερ μου περαστικα στο κοριτσακι σου το μεγαλο.Η μπουμπου ξετσουνισε στις δυο εβδομαδες ε?Απο κει που λεγες οτι καθεται μονητης στην κουνια,εγινε τσιριδουλα?Μαριανθη μου τι κανει το αβαστασακι?Πιστευω οτι με επιμονη θα τα καταφερεις με τον θωλασμο.Φιλια σε ολες.Ποια περιμενουμε τωρα?Παω βα δω το πιβακακι.Ευαγγελια μπηκες στην τελευταια εβδομαδα ε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Meldan τι ωραία τα νέα σου!!! ευτυχία με τα όλα της!!! μπράβο σου!!!!

Ναι εγώ ακόμα εδώ περιμένω τη φύση μου!!! Βλέπουμε το μωρό με το γιατρό από όλες τις πλευρές και δεν υπάρχει λόγος να το αρπάξουμε, είναι καλά...οπότε περιμένουμε εκτός αν προκύψει κάποια ένδειξη... Σε μία ώρα παω γιατρό κ καρδιοτοκογράφημα κ χέρια κ τα γνωστά,....αχχχχ

Άρχισε κ άντρας μου το δούλεμα...άντε το Σεπτέμβριο με τα πρωτοβρόχια, 10 μηνών έγκυος κτλ,,,πώς να το δούμε αλλιώς...χαχχααχχαχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Meldan μου μια χαρά είναι το Αναστασάκι! Στέλνει φιλιά στην μπουμπού σου! Και εγώ είμαι αισιόδοξη με το θέμα του θηλασμού!

Magda18 χρειάζεται πάντα το χιούμορ σε τέτοιες καταστάσεις! Αφού είναι καλά το μωράκι, καλά κάνετε και περιμένετε. Απλά εσύ θα χρειαστεί να κάνεις λιγάκι παραπάνω υπομονή!

Καλημέρα κορίτσια!

Τι μου κάνετε; Εμείς μια χαρά! Η μικρή μου έχει πάρει τα πάνω της και είμαι σίγουρη ότι την Δευτέρα που θα πάμε να την ζυγίσουμε θα έχει φτάσει στα κιλά της γέννησης! Χθες της έδωσα ελάχιστα ξένο γάλα και πρόσεξα ότι ενεργήθηκε περισσότερες φορές. Ελπίζω από Δευτέρα αν έπιασε τα κιλάκια να μας πει ο γιατρός να της κόψουμε το ξένο. Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο, αλλά και τι να κάνω...

Εν τω μεταξύ έχουμε οδηγίες να την ξυπνάμε ανά 3 ώρες για να τρώει. Αλλά η καημενούλα είναι πολύ αδύναμη και δεν ξυπνάει. Μου βγαίνει η ψυχή μέχρι να την καταφέρω, με αποτέλεσμα το φαγητό να διαρκεί και 1,5 ώρα! Όταν ξυπνάει μόνη της μέσα σε 20 λεπτά έχουμε ξεμπερδέψει. Έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο να το κάνω πιο εύκολα για μένα και πιο ανώδυνα για εκείνη;

Όσον αφορά τα δικά μου νέα, παράγω πολύ γάλα. Το στήθος συνεχώς τρέχει από μόνο του γάλα, ενώ έχω γεμίσει το ψυγείο με σακουλάκια! Στα κιλά μου έχω σχεδόν επανέλθει. Ήμουν στα +8,5 και τώρα μου υπολείπονται μόνο 2 για να επανέλθω στην προ της εγκυμοσύνης κατάσταση. Η κοιλιά είναι σχεδόν φυσιολογική. Δεν είναι τσίτα ακόμη, αλλά οπωσδήποτε δεν μοιάζει με την παππουδίστικη κοιλιά που ήταν τις 2-3 πρώτες μέρες! Τα ράμματα έχουν πέσει, αλλά τα λόχεια συνεχίζονται. Όποτε θυμάμαι κάνω και τις ασκήσεις kegkel. Μου κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα επανέρχεται ο οργανισμός μου δεδομένου ότι πέρασε μόλις μια εβδομάδα από την μέρα της γέννας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι από τις μανούλες Σεπτεμβρίου και στις 15 μπαίνω κι εγώ στο μήνα μου! Είχα πει πως όταν αρχίσουν οι μανούλες Αυγούστου να γεννάνε πρέπει να προετοιμαστώ κι εγώ ψυχολογικά!

Εύχομαι ολόψυχα να σας ζήσουν τα μωράκια σας και να γεμίσετε με όμορφες στιγμές! Με το καλό και στις υπόλοιπες κοπέλες, να πάνε όλα καλά σε όλες τις μαμάδες και όλα τα μωράκια!

Να γεμίσουμε παντού χαμόγελα και ευτυχία! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

OkoIp3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι από τις μανούλες Σεπτεμβρίου και στις 15 μπαίνω κι εγώ στο μήνα μου! Είχα πει πως όταν αρχίσουν οι μανούλες Αυγούστου να γεννάνε πρέπει να προετοιμαστώ κι εγώ ψυχολογικά!

Εύχομαι ολόψυχα να σας ζήσουν τα μωράκια σας και να γεμίσετε με όμορφες στιγμές! Με το καλό και στις υπόλοιπες κοπέλες, να πάνε όλα καλά σε όλες τις μαμάδες και όλα τα μωράκια!

Να γεμίσουμε παντού χαμόγελα και ευτυχία! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου! Και που ξέρεις; Μπορεί να είσαι και εσύ μανούλα Αυγούστου! Και εγώ για Αύγουστο ξεκίνησα και στις μανούλες Ιουλίου κατέληξα! ;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μου καταρχην να ευχηθω στη λουσι και στη μαχη μας για τα κοριτσακια τους.Να μας ζησουν οι κουκλες κοριτσια,να τις χαιρομαστε.Μαρουσκα μου καλη προσαρμογη στο σπιτακι σας,μου ακουγεσαι οπως παντα ντουρασελ.Η πρωτη μας μερα κυλησε τελεια.Η μπουμπου μου θηλαζει ομορφα κι ευκολα ως τωρα.Το νεσημερι πηγα λιγο να ξεκουραστω αλλα ηρθε η δευτερη κοπελα στο δωματιο και γινοταν χαμος.Το απογευμα ηρθαν οι ζουζουνες μου στο σαλονι,οι αδελφες μου,ο αδελφος μου με την κοπελα του και κατεβηκαμε στην καφετερια.Τα ζουζουνια μου μεσα στην τρελη χαρα,μονο στον αποχαιρετισμο λιγο εκλαψε η μελινα.Η μπεμπουλα μια γλυκα,εκανε κακακια πρωτη φορα στη ζωουλα της πριν λιγο.Μου φαινεται παραξενη η αισθηση παλι οτι δεν την ξερω καθολου αλλα σε λιγο θα ναι απ τους πιο σηναντικους ανθρωπους της ζωης μου.Αυτη η φορα στο μαιευτηριο ως τωρα μου αρεσει πιο πολυ απ ολες.Εχω ανθρωπους που θελω πολυ κι οχι θειες και ξαδελφες που βαριεμαι κι εχω και τα παιδια που μου το κανουν ποκυ ιδιαιτερη εμπειρια.Ελπιζω αποψε να κοιμηθω λιγο γιατι μου χει βγει κουραση.Αντε με το καλο κι οι επομενες.Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες,ανυπομονω ν ακουσω και καινουρια γεννητουρια!!!!!

Συγνώμη κορίτσια, μπαίνω ίσα να ευχηθώ στην Αντωνία μας!Γλυκό μου κοριτσάκι ήμουν σίγουρη ότι θα είχες έναν σούπερ τοκετό, να σας ζήσει η τρίτη κορούλα σας, το καρπουζάκι σας, και καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο των τρίτεκνων-πολύτεκνων!

Κορίτσια, δεν πρόλαβα ούτε τσίσα να κάνω από τις 6 το πρωί , κάνω δουλειές, συμμαζεύω, θηλάζω (ευτυχώς, όλα καλά το γάλα κατέβηκε και χορταίνουμε) και ούτω καθεξής....Τα μεγάλα με έχουν πεθάνει, δεν ξέρω πότε θα μπούμε σε μια σειρά.Ο άντρας έχει άδεια άλλες τρεις μέρες και μετά μόνη....Ο Θεός βοηθός, έφυγα, μπας και κάνω μπάνιο μέχρι να ξυπνήσει, αν μπορέσω θα ξαναμπώ!:shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...