Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημερα μαριανθη να σου ζησει!

μην αγχωνεσαι δεν ειναι προωρο εχει αναπτυχθει το αντανακλαστικο του θηλασμου στην 38 εβδομαδα που ησουν αρα το εχει!

πιστευω πρεπει να την βαζεις συνεχεια στο στηθος και επαφη δερμα με δερμα ακομα κι αν δεν τα καταφερνει λογω κουρασης να θηλασει..Αυτό το κάνω συνέχεια! Όλη την μέρα στο σπίτι γυμνόστηθη κυκλοφορώ και το παιδί κάθε φορά που ξυπνάει στις θηλές μου το βάζωθα της ειναι ομως γνωριμο και δεν θα ξεχασει το στηθος!!μπορει και να μην ειναι θεμα βαρους που δεν πιανει το στηθος απλα να μην το χει συνηθησει Δυστυχώς είναι θέμα βάρους. Γιατί όπως είπες κι εσύ το αντανακλαστικό του θηλασμού το έχει. Θηλάζει δηλαδή απλά δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ ώρα την θηλήκαι να της φαινεται δυσκολο γιατι σε φιλη μου που γεννησε την 35η βδομαδα 2 κιλα παιδι και εχασε και αρκετο βαρος στην μεν επιανε στηθος κανονικα απο την αρχη.

εσυ πρεπει για να διατηρησεις το γαλα σου να κανεις αντλησεις με νοσοκομειακο θηλαστρο ανα 3 ωρο καιτη νυχτα Έχουμε νοικιάσει ένα και κάθε τρεις την ώρα βγάζω γάλαγιατι τα αλλα του εμπορειου εχω διαβασει για τοσο συστηματικες αντλησεις δεν ειναι αποτελεσματικα.

ειχα παει σε ενα συνεδριο της αλκυονης και εκει ειπαν οτι ολες οι θηλες μπορει να προκαλεσουν συγχιση και οι καλυτεροι τροποι για να αποφευχθει αυτο ειναι με συριγγα ή με sns το οποιο ειναι αυτο:

http://epilegothilasmo.gr/wp-content/uploads/HTML/index.html#87/z

Δεν ξέρω τι είναι αυτάκαλο θα ηταν να συμβουλευτεις και καποιον συμβουλο θηλασμου Ο παιδίατρός μας είναι και σύμβουλος θηλασμού και αυτός μας κατευθύνεινα δει πως βαζεις το μωρο στο στηθος μην δεν πιανει καλα και να σου δωσει αξιοπιστες συμβουλες γιατι οτι και να λεμε εμεις..(συμπεριλαμβανω και τους παιδιατρους που οι περισσοτεροι δεν πολυσκανε για το θηλασμο)

γραφεις οτι επειδη εχασε βαρος της δινεις ξενο.εχασε βαρος επειδη θηλαζε χωρις ξενο και δεν τα καταφερνε?ή δεν θηλασε καθολου και επερνε ξενο εξαρχης και παρολαυτα τα χασε? Ψευτοθήλασε όσο ήμασταν στην κλινική. Βασικά συνέχεια στο στήθος την είχα αλλά άντε να έτρωγε το πολύ 5 ml. Δεν μπορούσε παραπάνω. Οι μαίες της έδιναν 20ml ξένο (δεν μπορούσε να φάει περισσότερο) και παρόλα αυτά έχασε μισό κιλό μέχρι να φύγουμε

μα το μητρικο δεν ειναι πιο θρεπτικο απο το ξενο για να παρει τα πανω της πιο γρηγορα?Το πρωτόγαλα έχει μόνο αντισώματα, όχι θερμίδες. Μου το είπαν σε ένα από τα σεμινάρια θηλασμού που παρακολούθησαή το θεμα ειναι η ποσοτητα επειδη δεν εχεις ακομα το πολυ γαλα?αν ισχυει αυτο το νοσοκομειακο θηλαστρο θα κανει δουλεια!Από την δεύτερη μέρα είχα γάλα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αφού χθες το βράδυ στον ύπνο μου έτρεχε γάλα από το στήθος και σήμερα είδα μια μεγάλη κηλίδα γάλακτος στα σεντόνια. Το θέμα μου είναι η μικρούλα

παντως μην ανυσηχεις το παιδι της φιλης μου που σου πα παραπανω το βαρος το ανεκτυσε πολυ γρηγορα με εναλλαξ μητρικο και ξενο αυτα παιρνουν τα πανω τους πολυ γρηγορα! Και εγώ εναλλάξ της δίνω μητρικό και ξένο. Είμαι σε μια κατάσταση άνω κάτω! Αλλά χαλάλι της! Και εγώ πιστεύω θα πάρει γρήγορα τα πάνω της!

η φιλη μου βεβαια στον μηνα πανω και ενω το μωρο ηταν μια χαρα και επιανε στηθος και ειχε και γαλα αποφασισε να κοψει το θηλασμο γιατι το μωρο δυσκολευοταν να αφοδευσει και ζοριζοταν και θεωρησε οτι φταιει το γαλα της και οχι το ξενο..οτι και να της ειπα δεν ειχε αποτελεσμα..

τωρα αλλαζει το ενα γαλα μετα το αλλο γιατι το προβλημα του μωρου φυσικα δεν σταματησε και εκανε και γοπ...

τελικα σου ειπαν τιποτα σχετικα με το χαμηλο βαρος της στην εγκυμοσυνη που απαιτουσε τοκετο τοσο επιτακτικα?

Όχι δεν μου είπαν κάτι σχετικά με τον επιτακτικό τοκετό. Η αλήθεια είναι πως και εγώ αμέλησα να ρωτήσω γιατί είχα το άγχος μου με την μικρή. Φαντάζομαι πως εκ των υστέρων ήταν λάθος ο συναγερμός. Θεωρητικά θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Βέβαια μερικά γραμμάρια να έπαιρνε ακόμη, ο τοκετός θα γινόταν με καισαρική. Δεν υπήρχε περίπτωση θα μπορούσα να την γεννήσω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και κατι τελευταιο για να καταλαβετε τι μαλ@κιες γραφονται στο ιντερνετ και ποσα γκρουπ μαμαδων υπαρχουν που υπιστηριζουν τη μια η την αλλη θεωρια η οποια καταρριπτεται μετα απο μια αλλη θεωρια,υπαρχει ενα γκρουπ που λεγεται Μωρα χωρις πανα!!!Αυτο το γκρουπ υποστηριζει τη θεωρια οτι δεν βαζουμε στο μωρο πανα,το αφηνουμε ετσι και προσπαθουμε να συγχρονιστουμε μαζι του καταλαβαινοντας αμεσως την αναγκη του για αφοδευση!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ???Κι ομως υπαρχει ...Και μαλιστα βασιζεται στον τροπο που μεγαλωνουν τα παιδια στις μη αναπτυγμενες χωρες.Εμενα μου μυριζει οτι λογω οικονομικων δυσκολιων καποιες ξεκινησαν αυτη τη θεωρια και καλα ,που λεφτα για πανες ...!!!

Και εγώ το είχα διαβάσει αυτό... Είναι πολύ διαδεδομένη μέθοδος στην Αμερική...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου καλό μεσημέρι γεννησαμε και εμείς ή μπέμπα μας είναι 3250 και ειναι πανέμορφη..Δεν μπορουσα ποτέ να φανταστώ αυτη την ευτυχία..Δεν πόνεσα καθόλου είμαι μια χαρά..θηλασαμε κιόλας..εύχομαι τα καλύτερα σε όλες..

Συγχαρητήρια Μάχη μου! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μπραβο βρε μαριανθη,πολυ χαιρομαι.Να δεις ποτε θα "τσουπωσει" το μικρακι σου.Θα ξαναπροσπαθησεις για στηθος η θα την αφησεις?Τη φανταζομαι ετσι μικρουλα να προσπαθει και τρελαινομαι.Φιλια πολλα

Συνέχεια την έχω στο στήθος. Μαμά και κόρη δεν το βάζουμε κάτω! Πραγματικά είναι σκέτη γλύκα έτσι μικρούλα που κουνάει δεξιά αριστερά το κεφάλι της και προσπαθεί να πιάσει την θηλή. Και πολλές φορές το αρπάζει με λαιμαργία λες και είναι κανένα λιοντάρι που έπιασε το θήραμά του! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49--cm-K.T.

-Novemberrain-22/07---κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600--gr-49--cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800--gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!---2500--gr-48 cm-φ.T.

-Ninakimou -01/08---κοριτσάκι!-3000--gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki--02/8-αγοράκι! -3430--gr-51cm-Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Cristi84.- 03/08---αγοράκι!---?--gr-? cm-προγραμματισμένη φ.τ

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. -04/08

-Mάχη84 - κοριτσάκι!-3900 gr---προγραμματισμένη--K.T.-05/08

-lonestar--5/8αγοράκι!---3000--gr

-Evangelia_kapa--13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000--gr

-madata80 αγοράκι!-2470 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -15/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!--

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!--

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2800 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400--gr

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2500 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Κοριτσάρες επανήλθα δυναμικά (ελπίζω!)! Βοηθήστε με όμως λίγο! Αν κάποια έχει γεννήσει ή έχει αλλάξει κάτι στα δεδομένα της, ας μου πει να φτιάξω το πινακάκι μας

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες επανήλθα δυναμικά (ελπίζω!)! Βοηθήστε με όμως λίγο! Αν κάποια έχει γεννήσει ή έχει αλλάξει κάτι στα δεδομένα της, ας μου πει να φτιάξω το πινακάκι μας

Το χαμπιμπακι μου εφτασε 2.800 ¨για τον τοκετο σε δυο εβδομαδες ειπαμε (17) αλλα παιζονται ακομη διαφορα θεματακια οποτε το αφηνω :rolleyes:¨

Μαριανθη μου! τι ομορφα που περγραφεις τον θηλασμο της μπεμπας σου! :) τρελενομαι για λεπτομεριες!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Το χαμπιμπακι μου εφτασε 2.800 ¨για τον τοκετο σε δυο εβδομαδες ειπαμε (17) αλλα παιζονται ακομη διαφορα θεματακια οποτε το αφηνω :rolleyes:¨

Μαριανθη μου! τι ομορφα που περγραφεις τον θηλασμο της μπεμπας σου! :) τρελενομαι για λεπτομεριες!

με το καλοοοοοοο :D:D

Ευχαριστω κοριστι μου! εχουμε χαζεψει ολοι εδω..δεν εμεινε και κατι που δεν επαθα στην εγκυμοσυνη ! Γιαυτο σας ελεγα οτι εχω φοβιες για την γεννα

:(

για να δουμε τι θα πουν τα αποτελεσματα σημερα.! :roll::roll::roll:

τι εχουμε πει??? θετικη σκεψη για την πιο ομορφη στιγμη της ζωης μας!!!

σκεωου το μπεμπακι σου στην αγκαλια σου !

υπεροχο !!

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49--cm-K.T.

-Novemberrain-22/07---κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600--gr-49--cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800--gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!---2500--gr-48 cm-φ.T.

-Ninakimou -01/08---κοριτσάκι!-3000--gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki--02/8-αγοράκι! -3430--gr-51cm-Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Cristi84.- 03/08---αγοράκι!---?--gr-? cm-προγραμματισμένη φ.τ

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. -04/08

-Mάχη84 - κοριτσάκι!-3900 gr---προγραμματισμένη--K.T.-05/08

-lonestar--5/8αγοράκι!---3000--gr

-Evangelia_kapa--13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000--gr

-madata80 αγοράκι!-2470 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -15/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!--

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!--

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2800 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400--gr

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2800 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Οοοουυυυ το να μιλάω για την κόρη μου είναι το καλύτερό μου! Με τρελαίνει που γενικά είναι γατάκι (μικρή και εύθραυστη), αλλά όταν πρόκειται για το φαγητό γίνεται λέαινα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Σας έλειψα;;;;;Αύριο πρωί εκτός απροόπτου βγαίνουμε!! Ο μικρός είχε κάτι άλατα στα τσίσα αφού χθες βράδυ μου κατέβηκε το γάλα κι είχε ψιλοαφυδατωθει κι η παιδιατρος συστησεΜΠΟΥΚΑΛΙ κι εγώ της έστειλα τα χαιρετισματα;) Ιστορία τοκετού τώρα....Πονουσα από τις 12 τη νύχτα αλλά ακανόνιστα ανά μια ώρα μισή μια ώρα πάλι μετά ανά 20 λεπτά κλπ Είχαν σπάσει τα νεύρα μου...ειχα φτάσει το μεσημέρι ανά 10 λεπτά και μετά πάλι μισάωρο....γι αυτό έμπαινα αλλά έγραφα ελάχιστα....ευτυχως το πρωι είχα πάει εκκλησία και κοινώνησα τελευταία απ όλους....φάγαμε το μεσημέρι κανονικά...συμμαζεψα κλπ το απόγευμα ξαναπήγα στο τέταρτο δεκάλεπτο...πηγε εφτά παρα....λεω στο Γιώργο πάμε νοσοκομείο δεν περιμένω άλλο ετοιμασαμε τα παιδιά για πάρτη με έφεραν 7.25 όλοι οι άντρες μου μαζί νοσοκομείο, μπαίνω νστ διαστολή 3!πόνοι ανά δεκάλεπτο οποτε υποφερτοι....κλυσμα διόρθωση ξυρίσματος (αντωνιτσα ακούς;) πόνοι συνεχίζουν ανά πεντάλεπτο δεκάλεπτο υποφερτοι....εξεταση κολπική....διαστολη τελεια!!!!!!!τραχηλος ανύπαρκτος θέση μωρου αριστη αλλά μωρο ψηλά.μου λένε κατεβαίνουμε κάτω...αγχωθηκα γτ λέω που πάω;;;δεν πονάω ρε γμτ ανά λεπτό...ειμαι κουλ...πως θα γεννησω;;;κατεβαίνουμε....20.45 μου σπάνε τα νερά....συνεχιζω να μην πονάω συχνά....τρεις εξωθησεις η δυο δε θυμάμαι και γέννησα....20.50!!!!δεν υπήρχε αυτή η γεννα παιδιά....δεν το πιστεύαμε....απο το Σάββατο σκεφτόμουν ότι πρέπει να γεννησω Κυριακή κ βράδυ που έχει λίγο κόσμο και δροσιά.επισης ότι πρέπει να γεννησω ως 2/8 για να σαραντισω 10 σεπτ και 11 να πάω στον αγιασμό στα σχολεία των παιδιών....για κάποιο λόγο ο Θεός με αποζημίωσε για τον ένατο που πέρασα....α το πόδι ξαναγέμισε και ξανά μανά άνοιγμα κ νυστέρι...θα περάσει....αγαπω τον άντρα μου πιο πολύ από ποτε κι ευχαριστω το Θεό για όλα...απο αύριο τα λέμε...Μαριανθη δίνε του σε μπιμπερό το δικό σου μην ανησυχείς δε θα μάθει έτσι εύκολα απλώς για λίγες μέρες που είναι αδύναμη θα ρουφα πιο εύκολα μετά ξεκινά στήθος.ετσι έκανα στον Ανδρέα που είχε ίκτερο μέχρι να δυναμώσει και μετά θήλασε μια χαρά...καλη δύναμη...Μαχη να σας ζήσει η μπουμπού....παντα γερή κ τυχερή....χαμπιμπι εύχομαι τα καλύτερα....Μαγδακι όλα να γίνουν όπως τα θες κοριτσι μου....Σας φιλώ όλες....σορι για το σεντόνι.....χεχε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Να ομολογησω οτι μου λειπει πολυ η πρωινη συντροφια της μαρουσκας.Εμπαινα τετοια ωρα και παντα διαβαζα μηνυματα,ενα γραμμενο κατα τις τεσσερις -πεντε το πρωι και τ αλλα "αργα"κατα τις εξι!!!!Σημετα λογικα βγαινουν κι αυτοι.Ευαγγελια μου και ποπακι να σας πω για το αγχος σας για τη μητροτητα.Δεν υπαρχει manual κι ευτυχως γιατι ουτε ολοι οι γονεις ουτε ολα τα παιδια ειναι ιδιοι.Απο τη στιγμη ομως που εχεις αγαπη,υπομονη ζεστασια ολα θα πανε καλα.Αλλωστε υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα να διαβασει και να μαθει κανεις πριν γινει γονιος κι εννοειται και κατα τη διαρκεια.Βεβαια και οι θεωριες που κατα καιρους ισχυουν,καταργουνται και παιρνουν αλλες τη θεση τους π.χ παλια ελεγαν οχι στις πολλες αγκαλιες,μετα οτι οι αγκαλιες ειναι ευεργετικες,υπηρχαν θεωριες για την τιμωρια και την επιβραβευση,τωρα μας προτεινε η μαριανθη τη θεωρια των λογικωβ συνεπειων.Πρεπει συνεχως βα φιλτραρεις και να κρατας αυτα που νομιζεις καλυτερα για το παιδι σου.Εμενα αυτο που μ εχει βοηθησει πολυ ως μαμα δυο παιδιων,πολυ διαφορετικων μεταξυ τους,ειναι να προσπαθω να μπω στη θεση τους και στο μυαλο τους κι επισης κανω απο μεσα μου ασκησεις ηρεμιαςγια να μη φωναζω πολυ,θελω να νεγαλωσουν ηρεμα.Ενα παιδακι ας πουμε που ζηταει απεγνωσμενα παγωτο σε ακαταλληλη ωρα δεν ειναι απαραιτητο οτι σε δοκιμαζει κι οτι ειναι κακομαθημενο.Στο δικο του κοσμο εσυ εισαι παραλογος που του το στερεις και δεν καταλαβαινει το γιατι αφου δεν εχεθ αισθηση της ωρας.Αυτα τα ολιγα,σορυ αν σας επρηξα.Μαχη μου ετοιμαζεσαι να γινεις μαμα η εισαι ηδη?????

Kι εγώ meldan μου έχω διαβάσει, έχω ενημερωθεί, άρθρα, βιβλια, ίντερνετ.. Αλλά τελικά τα παιδιά σε καθοδηγούν πιστεύω, και στο τέλος κάνεις και πράγματα που ελεγες οτι δεν θα κάνεις, και πολλά βγαίνουν στην πορεία που δεν τα γράφει κανένα βιβλίο, γιατί οπως λες κι εσύ καθε παιδί είναι διαφορετικό και με τη δική του προσωπικότητα. Και οι γονείς άνθρωποι είναι, δεν είναι ρομποτ να πατάς ενα κουμπί και να τα κάνουν όλα τέλεια. Οπως λες, πολλή αγάπη να υπάρχει.

Η μανούλα μου έφερε ρούχα μέχρι και 1 έτους, παπλωμα, σεντόνια, κουβέρτες, σαλιάρες, εσώρουχα, κάλτσες, σελτεδάκια, πανούλες, καπελάκια, κορδελίτσες και ένα σωρό άλλα! Αφού δεν χωρούσαν τα δικά της ρούχα, και έφερε λίγα. Θα ειναι πλυνε βάλε!

Εσύ πως είσαι σήμερα? Κοντεύουμε λες?

c8i6p2.png

Κορίτσια μου καλό μεσημέρι γεννησαμε και εμείς ή μπέμπα μας είναι 3250 και ειναι πανέμορφη..Δεν μπορουσα ποτέ να φανταστώ αυτη την ευτυχία..Δεν πόνεσα καθόλου είμαι μια χαρά..θηλασαμε κιόλας..εύχομαι τα καλύτερα σε όλες..

Ω Μάχη!!! Κορίτσι μου να τη χαίρεσαι!! Να τη δεις όπως επιθυμείς!

Τελικά δεν βγήκε τοσο μεγάλη όσο περιμένατε έ? Μπες οποτε μπορεσεις να μας πεις λεπτομέρειες!!

c8i6p2.png

Σας έλειψα;;;;;Αύριο πρωί εκτός απροόπτου βγαίνουμε!! Ο μικρός είχε κάτι άλατα στα τσίσα αφού χθες βράδυ μου κατέβηκε το γάλα κι είχε ψιλοαφυδατωθει κι η παιδιατρος συστησεΜΠΟΥΚΑΛΙ κι εγώ της έστειλα τα χαιρετισματα;) Ιστορία τοκετού τώρα....Πονουσα από τις 12 τη νύχτα αλλά ακανόνιστα ανά μια ώρα μισή μια ώρα πάλι μετά ανά 20 λεπτά κλπ Είχαν σπάσει τα νεύρα μου...ειχα φτάσει το μεσημέρι ανά 10 λεπτά και μετά πάλι μισάωρο....γι αυτό έμπαινα αλλά έγραφα ελάχιστα....ευτυχως το πρωι είχα πάει εκκλησία και κοινώνησα τελευταία απ όλους....φάγαμε το μεσημέρι κανονικά...συμμαζεψα κλπ το απόγευμα ξαναπήγα στο τέταρτο δεκάλεπτο...πηγε εφτά παρα....λεω στο Γιώργο πάμε νοσοκομείο δεν περιμένω άλλο ετοιμασαμε τα παιδιά για πάρτη με έφεραν 7.25 όλοι οι άντρες μου μαζί νοσοκομείο, μπαίνω νστ διαστολή 3!πόνοι ανά δεκάλεπτο οποτε υποφερτοι....κλυσμα διόρθωση ξυρίσματος (αντωνιτσα ακούς;) πόνοι συνεχίζουν ανά πεντάλεπτο δεκάλεπτο υποφερτοι....εξεταση κολπική....διαστολη τελεια!!!!!!!τραχηλος ανύπαρκτος θέση μωρου αριστη αλλά μωρο ψηλά.μου λένε κατεβαίνουμε κάτω...αγχωθηκα γτ λέω που πάω;;;δεν πονάω ρε γμτ ανά λεπτό...ειμαι κουλ...πως θα γεννησω;;;κατεβαίνουμε....20.45 μου σπάνε τα νερά....συνεχιζω να μην πονάω συχνά....τρεις εξωθησεις η δυο δε θυμάμαι και γέννησα....20.50!!!!δεν υπήρχε αυτή η γεννα παιδιά....δεν το πιστεύαμε....απο το Σάββατο σκεφτόμουν ότι πρέπει να γεννησω Κυριακή κ βράδυ που έχει λίγο κόσμο και δροσιά.επισης ότι πρέπει να γεννησω ως 2/8 για να σαραντισω 10 σεπτ και 11 να πάω στον αγιασμό στα σχολεία των παιδιών....για κάποιο λόγο ο Θεός με αποζημίωσε για τον ένατο που πέρασα....α το πόδι ξαναγέμισε και ξανά μανά άνοιγμα κ νυστέρι...θα περάσει....αγαπω τον άντρα μου πιο πολύ από ποτε κι ευχαριστω το Θεό για όλα...απο αύριο τα λέμε...Μαριανθη δίνε του σε μπιμπερό το δικό σου μην ανησυχείς δε θα μάθει έτσι εύκολα απλώς για λίγες μέρες που είναι αδύναμη θα ρουφα πιο εύκολα μετά ξεκινά στήθος.ετσι έκανα στον Ανδρέα που είχε ίκτερο μέχρι να δυναμώσει και μετά θήλασε μια χαρά...καλη δύναμη...Μαχη να σας ζήσει η μπουμπού....παντα γερή κ τυχερή....χαμπιμπι εύχομαι τα καλύτερα....Μαγδακι όλα να γίνουν όπως τα θες κοριτσι μου....Σας φιλώ όλες....σορι για το σεντόνι.....χεχε....

Αχ Μαρουσκάκι τι ωραία η ιστορία του τοκετού σου!! Πολύ μου άρεσε!

Να τον χαίρεσαι τον τέταρτο άντρακλα!! Και πολύ γέλασα που έγραψες για τη γιατρό που σου είπε μπουκάλι και της έστειλες χαιρετίσματα! Που πάει κι αυτη να τα πει, στην έμπειρη πολύτεκνη??

Αντε με το καλό να πάτε όλοι σπιτάκι σας αυριο να απολαύσετε οικογενειακή θαλπωρή!

c8i6p2.png

Συνέχεια την έχω στο στήθος. Μαμά και κόρη δεν το βάζουμε κάτω! Πραγματικά είναι σκέτη γλύκα έτσι μικρούλα που κουνάει δεξιά αριστερά το κεφάλι της και προσπαθεί να πιάσει την θηλή. Και πολλές φορές το αρπάζει με λαιμαργία λες και είναι κανένα λιοντάρι που έπιασε το θήραμά του! :tongue:

Μπράβο Μαριάνθη μου χαίρομαι που παιρνετε τα πάνω σας μάνα και κόρη και δυναμώνετε σιγά σιγά! Ολα καλά θα πάνε, το παλεύεται κι εσύ και αυτή και θα στρώσουν τα πράγματα γρήγορα.

Τι υπέροχη και τρυφερή εικόνα που πρέπει να είναι, μια ψυχουλίτσα τόση δα να θηλαζει με μανία! Πεθαίνω!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...