Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!

Είχαμε άλλα γεννητούρια;;;;Ευχαριστώ για τις ευχές σας!Δεν προλαβαίνω να διαβάζω όλα τα νέα!!!!Είναι απίστευτο πόση ευτυχία σου δίνει ένα μωράκι...τώρα καταλαβαίνω τη μαμά μου που μου έλεγε 'όταν γίνεις μάνα θα καταλαβεις"

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Μαχη μου με το καλο κοριτσι μου.Ολα να σας πανε τελεια κι οποτε μπορεσεις να μπεις τουλαχιστον να μας πεις τα βασικα.Φανταζομαι την αγωνια σας.Αραγε θα κλεινουν τα ματια σας αποψε?Εγω σημερα δεν πολυμπηκα γιατι ειχα δυσκολη μερα.Τι απογευμα εφτιαξα νυχια και μετα κουνιες αλλα με οσα εγιβαν το μεσημερι κι αλλα πολλα το απογευμα τα νευρα μου ειναιακομη τεντωμενα.Δεν πειραζει;αυριο θα ναι αλλη μερα.Καληνυχτα σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια.Να ομολογησω οτι μου λειπει πολυ η πρωινη συντροφια της μαρουσκας.Εμπαινα τετοια ωρα και παντα διαβαζα μηνυματα,ενα γραμμενο κατα τις τεσσερις -πεντε το πρωι και τ αλλα "αργα"κατα τις εξι!!!!Σημετα λογικα βγαινουν κι αυτοι.Ευαγγελια μου και ποπακι να σας πω για το αγχος σας για τη μητροτητα.Δεν υπαρχει manual κι ευτυχως γιατι ουτε ολοι οι γονεις ουτε ολα τα παιδια ειναι ιδιοι.Απο τη στιγμη ομως που εχεις αγαπη,υπομονη ζεστασια ολα θα πανε καλα.Αλλωστε υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα να διαβασει και να μαθει κανεις πριν γινει γονιος κι εννοειται και κατα τη διαρκεια.Βεβαια και οι θεωριες που κατα καιρους ισχυουν,καταργουνται και παιρνουν αλλες τη θεση τους π.χ παλια ελεγαν οχι στις πολλες αγκαλιες,μετα οτι οι αγκαλιες ειναι ευεργετικες,υπηρχαν θεωριες για την τιμωρια και την επιβραβευση,τωρα μας προτεινε η μαριανθη τη θεωρια των λογικωβ συνεπειων.Πρεπει συνεχως βα φιλτραρεις και να κρατας αυτα που νομιζεις καλυτερα για το παιδι σου.Εμενα αυτο που μ εχει βοηθησει πολυ ως μαμα δυο παιδιων,πολυ διαφορετικων μεταξυ τους,ειναι να προσπαθω να μπω στη θεση τους και στο μυαλο τους κι επισης κανω απο μεσα μου ασκησεις ηρεμιαςγια να μη φωναζω πολυ,θελω να νεγαλωσουν ηρεμα.Ενα παιδακι ας πουμε που ζηταει απεγνωσμενα παγωτο σε ακαταλληλη ωρα δεν ειναι απαραιτητο οτι σε δοκιμαζει κι οτι ειναι κακομαθημενο.Στο δικο του κοσμο εσυ εισαι παραλογος που του το στερεις και δεν καταλαβαινει το γιατι αφου δεν εχεθ αισθηση της ωρας.Αυτα τα ολιγα,σορυ αν σας επρηξα.Μαχη μου ετοιμαζεσαι να γινεις μαμα η εισαι ηδη?????

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια τι προικια εφερε η μαμα σου για την εγγονα της?Ειναι ωραια?Τι καλο θα σου ετοιμασει σημερα να φας?Εγω θα φτιαξω μπουτια κοτοπουλο κοκκινιστα με ρυζι.Εχω πολλες σκεψεις και προβληματισμους βρε κοριτσια.Χθες παλι δε μπορουσα να κοιμηθω.Σημερα 5 αυγ κι η μπεμπα αφαντη.Στις 10 φευγουν κι οι δυο αδελφες μου διακοπες.Οι δυο κολλητες μου ηδη λειπουν,η γυναικα που μου καθαριζει λειπει.Αν δε γεννησω αυριο μεθαυριο δε θα χω καμια βοηθεια ουτε καν παρεα στο μαιευτηριο.Ο αντρας μου ποσο θα ρχεται ιασω αν πρεπει να ναι πισω με τα παιδια?Και μολις βγουμε θα μαι και με τα τρια χωρις καν την καθαριστρια για βοηθεια κι ο αντρας μου θα δουλευει.Να μου πεις μια εβδομαδα με δεκα μερες θα λειψουν τα κοριτσια αλλα εχει αρχισει να μου φαινεται βουνο.Σημερα το απογ εχω γιατρο και θα δουμε πως με βλεπει κι αυτος.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τρίτη μέρα στο σπίτι μας και το Αναστασακι έχει πάρειτα ππάνω του! Τρώει πολύ και έχει μάθει με την δύσκολη θηλή του μπιμπερο! Ή χαρά μου είναι απερίγραπτη! Οι ψυχουλες, τι ζόρια τραβανε μόλις λίγων ημερών ανθρωπακια!

Μόλις πάρω λίγο τα πάνω μου θα αναλάβω και το πινακακι μέχρι να γυρίσει και το marouskaki. Μου λειψατε πολύρε κκορίτσια!

Μάχη μου με το καλό να υποδεχτείς το μωρακι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μπραβο βρε μαριανθη,πολυ χαιρομαι.Να δεις ποτε θα "τσουπωσει" το μικρακι σου.Θα ξαναπροσπαθησεις για στηθος η θα την αφησεις?Τη φανταζομαι ετσι μικρουλα να προσπαθει και τρελαινομαι.Φιλια πολλα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από μένα!!! Μαριάνθη τι ευτυχία το παιδάκι στο σπίτι ε??? Να σου ζήσει πάλι,,,με το καλό κ η Μάχη!!!! Εγώ έχω γιατρό σε 3 ώρες κ ανυπομονώ... το πρωί που σηκώνομαι περιμένω να κουνηθεί το μπεμπάκι μου κ μετά να σηκωθώ με χαρά, που με φωνάζει ο μεγάλος!!!

Μελνταν τι ωραία όσα γράφεις,,, κ γω αυτά έχω συνειδητοποιήσει μεγαλώνοντας το παιδάκι μου και διαβάζοντας κάποια βιβλία αυτά τα 4 χρόνια της μητρότητας... προσπαθώ να έχω ενσυναίσθηση,, να μπαίνω στη θέση τους... όντως αυτό με την αγκαλιά ότι θα κακομάθουν πόσο περιέργο μου φαινόταν!!! αφού μόνο στην αγκαλιά ανακουφιζόταν, τι πειράζει που θα μάθαινε έτσι, εγώ ήμουν εκεί όχι μόνο να την προσφέρω, αλλά να το απολάυσω κιόλας. Τώρα με δύο παιδάκια ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας και να δω πως θα το διαχειριστώ... Φαντάζομαι για το δικό σου επίπεδο δυσκολίας Μελνταν, ή των πολυτέκνων!!!

Κ γω έβαλα ρολό κοτόπουλο ήδη από το πρωί στη γάστρα να γίνεται κ μετά θα βάλω κ το κριθαράκι... αυτά κ από μαγειρική, χτες έφτιαξα κ γω πεντικιούρ για τη διάθεση,,,επίσης είδαμε κ ένα σπίτι για ενοικίαση μετά από πολύ καιρό...δεν το έχουμε ξεχάσει!!! Καλο ήταν το άτιμο,,,μπορεί να το κλείσουμε για το Σεπτέμβριο!!! Αυτά προς το παρόν....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Ελα βρε μαγδα,καθε μερα εισαι στο μυαλο μου.Θελω πολυ να τα ξαυαφερεις,ζω την αγωνια σου.Αντε να δουμε τι θα πει ο γιατρος για τον καλοπερασακια γιοκα σου!!!!!Ευχομαι να σαι κοντα πια,η πρωτη της παρεας που μπηκε στην παραταση...Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμεις χτες βγήκαμε από την κλινική και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε οικογενειακώς στα νέα δεδομένα! Η μικρή δυστυχώς έχασε μισό κιλό αυτές τις μέρες και λόγω αδυναμιας δεν μπορεί να θηλασει. Πίνει ξένο (λόγω χαμηλών κιλών) και μητρικό με μπιμπερο. Ψάχνουμε τώρα τρόπο και να πάρει κιλά αλλά και να μάθει να θηλάζει. Είμαστε σε δίλημμα. Ο παιδίατρος μας έδωσε μια θηλή που μοιάζει με το στήθος για να δυναμώσει το στόμα της και να μπορέσει να θηλασει. Από την άλλη όμως ακριβώς επειδή κουράζεται πολύ δεν πίνει πολλά ml και μένει πίσω. Δεν θέλουμε να της δώσουμε συμβατική θηλή γιατί θα υπάρξει σύγχυση με τόσες θηλές...

καλημερα μαριανθη να σου ζησει!

μην αγχωνεσαι δεν ειναι προωρο εχει αναπτυχθει το αντανακλαστικο του θηλασμου στην 38 εβδομαδα που ησουν αρα το εχει!

πιστευω πρεπει να την βαζεις συνεχεια στο στηθος και επαφη δερμα με δερμα ακομα κι αν δεν τα καταφερνει λογω κουρασης να θηλασει..θα της ειναι ομως γνωριμο και δεν θα ξεχασει το στηθος!!μπορει και να μην ειναι θεμα βαρους που δεν πιανει το στηθος απλα να μην το χει συνηθησει και να της φαινεται δυσκολο γιατι σε φιλη μου που γεννησε την 35η βδομαδα 2 κιλα παιδι και εχασε και αρκετο βαρος στην μεν επιανε στηθος κανονικα απο την αρχη.

εσυ πρεπει για να διατηρησεις το γαλα σου να κανεις αντλησεις με νοσοκομειακο θηλαστρο ανα 3 ωρο καιτη νυχτα γιατι τα αλλα του εμπορειου εχω διαβασει για τοσο συστηματικες αντλησεις δεν ειναι αποτελεσματικα.

ειχα παει σε ενα συνεδριο της αλκυονης και εκει ειπαν οτι ολες οι θηλες μπορει να προκαλεσουν συγχιση και οι καλυτεροι τροποι για να αποφευχθει αυτο ειναι με συριγγα ή με sns το οποιο ειναι αυτο:

http://epilegothilasmo.gr/wp-content/uploads/HTML/index.html#87/z

καλο θα ηταν να συμβουλευτεις και καποιον συμβουλο θηλασμου να δει πως βαζεις το μωρο στο στηθος μην δεν πιανει καλα και να σου δωσει αξιοπιστες συμβουλες γιατι οτι και να λεμε εμεις..(συμπεριλαμβανω και τους παιδιατρους που οι περισσοτεροι δεν πολυσκανε για το θηλασμο)

γραφεις οτι επειδη εχασε βαρος της δινεις ξενο.εχασε βαρος επειδη θηλαζε χωρις ξενο και δεν τα καταφερνε?ή δεν θηλασε καθολου και επερνε ξενο εξαρχης και παρολαυτα τα χασε?

μα το μητρικο δεν ειναι πιο θρεπτικο απο το ξενο για να παρει τα πανω της πιο γρηγορα?ή το θεμα ειναι η ποσοτητα επειδη δεν εχεις ακομα το πολυ γαλα?αν ισχυει αυτο το νοσοκομειακο θηλαστρο θα κανει δουλεια!

παντως μην ανυσηχεις το παιδι της φιλης μου που σου πα παραπανω το βαρος το ανεκτυσε πολυ γρηγορα με εναλλαξ μητρικο και ξενο αυτα παιρνουν τα πανω τους πολυ γρηγορα!

η φιλη μου βεβαια στον μηνα πανω και ενω το μωρο ηταν μια χαρα και επιανε στηθος και ειχε και γαλα αποφασισε να κοψει το θηλασμο γιατι το μωρο δυσκολευοταν να αφοδευσει και ζοριζοταν και θεωρησε οτι φταιει το γαλα της και οχι το ξενο..οτι και να της ειπα δεν ειχε αποτελεσμα..

τωρα αλλαζει το ενα γαλα μετα το αλλο γιατι το προβλημα του μωρου φυσικα δεν σταματησε και εκανε και γοπ...

τελικα σου ειπαν τιποτα σχετικα με το χαμηλο βαρος της στην εγκυμοσυνη που απαιτουσε τοκετο τοσο επιτακτικα?

KPOzp2.png deXnp3.png

καλημερα κοριτσια!

η μαχη θα γενναει τωρα!

μελνταν μου χει κανει κολπικη εξεταση 3 φορες αλλα δεν εκανε κατι επεμβατικο οπως αποκολληση υμενων που θα εννοεις μαλλον. αυριο θα ξαναπαω να δουμε τι παιζει...

στην αναμονη λοιπον, ο μπεμπουλης εχει καταβολευτει!

KPOzp2.png deXnp3.png

καλημερα κοριτσια!

η μαχη θα γενναει τωρα!

μελνταν μου χει κανει κολπικη εξεταση 3 φορες αλλα δεν εκανε κατι επεμβατικο οπως αποκολληση υμενων που θα εννοεις μαλλον. αυριο θα ξαναπαω να δουμε τι παιζει...

στην αναμονη λοιπον, ο μπεμπουλης εχει καταβολευτει!

LONESTAR και συ σε παράταση...εμείς θα μείνουμε... στηρίζωωωωωω

εγώ ακόμα δεν έχω φάει χέρι... σημερα ίσως....κουραγιοοοο βολεύτηκαν εκεί, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα κύκλου απλώς...δλδ δεν είναι παράταση απλά φυσική συνέπεια μεγάλου κύκλου,,,

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...