Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Meldan μου χρονια σου πολλα,πολυχρονη να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο το μωρακι σου.Με υγεια....

Κοριτσια οποιος εχει καποιον που γιορταζει να τον χαιρεστε,εμεις ειχαμε παει τωρα το απογευμα σε μια φιλη του γιου μου που γιορταζε,αλλα ευτυχως μου το θυμισε η μαμα της γιατι κοριτσια το μυαλο μου τελευταια δεν παει καθολου καλα.Υπολειτουργει...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρουσκακι, πριν μια εβδομάδα σταμάτησα να θηλάζω. Βασικά ο μπέμπης δεν ήθελε με τίποτα, γινόταν σαν τόξο για να απομακρυνθεί από το στήθος μου λόγω μάλλον εγκυμοσύνης. Βέβαια, δυστυχώς δεν τα κατάφερα να θηλάζω αποκλειστικά. Είχα πολύ λίγο γάλα εξαιτιάς μιας σοβαρής στεναχώριας που πέρασα μετά απο τη γέννηση του μπέμπη κι αφού έφτασε τα 2.700 από 3550 που γεννήθηκε του αρχίσαμε συμπλήρωμα.

November rain, υπομονή, κορίτσι μου. Μάλλον είμαι σε καλύτερη κατάσταση από εσένα. Ο άντρας μου βοηθάει πάρα πολύ, έχω πολλες φίλες, αν και είναι όλες ελεύθερες και χωρίς παιδιά κι έχω και τη θεία μου που μένει κοντά να στελνει κανα ταπεράκι φαγητο. Έζασα τη μαμα μου 20 μέρες μετα τη γέννηση του μπεμπουλη και ακόμα δεν εχω συνέλθει, ελπίζω στο οτι ο χρονος ειναι ο καλύτερος γιατρος ... γι' αυτό έχω και πολύ άγχος με την εγκυμοσύνη....

Τέσπα, κοριτσάκι, μια συμβουλή μόνο επειδή εχω περάσει από παρόμοια φάση σχετικά πρόσφατα: μην προσπαθείς να αποδείξεις τίποτα στους άλλους και να ζητας βοήθεια από όποιον αγαπάς και εμπιστευεσαι :)

Γεια σας κοριτσακια...Κι εμεις ειχαμε το πρωτο θυμα της ιωσης με πυρετο και εμετο, το Φανουλη.Τον πηραν οι δικοι μου για να μην κολλησουν οι αλλοι αν και δεν ξερω αν το προλαβαμε...Εχει μια παλιομερα εδω με υγρασια και μουνταδα μπλιαξ μονο για υπνο....Λουσι εστω κι ετσι εκανες οτι μπορουσες δεδομενου τι περνουσες παραλληλα....:(:( Σημερα εξω απο την εκκλησια ειδα ανακοινωση για σεμιναρια θηλασμου στην πολη μας.χαρηκα πολυ γιατι ουτε 5% δε νομιζω να θηλαζει εδω.μακαρι κατι να αλλαζει...καλο υπολοιπο κυριακης σε ολες σας κι αν εχετε και σημερα κανεναν εορταζοντα να τον χαιρεστε!αχ το νινι μας εγινε πεντε ποντους χαχα:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα σε όλες. Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε τις καλύτερες εγκυμοσύνες με γερά παιδιά!!!

Κανονικά ανήκω στις του Σεπτεμβρίου αλλά λόγω καισαρικης πάω 29 Αυγούστου.

Είχα δυο υπέροχες εγκυμοσύνες στα 2 κοριτσάκια μου 6 και 8 τώρα.

Σε αυτήν τι να πω..... Ειχα καφε βλέννα την Δευτέρα, την Τετάρτη και σήμερα. Παίρνω cyclogest λόγω του ουι βρίσκομαι εξωτερικό. Ο γιατρός μου ειπε ξεκούραση. Χοριακη από 27027 την Τρίτη πήγε 37326 σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εδώ γιατρός λέει ειναι abnormal και ο γιατρός Ελλάδα λέει ότι ειναι πολύ καλή. Τα εχω παιξει!!!!! Στον υπέρηχο την Τρίτη είδαμε τον σάκο σε φυσιολογικό μέγεθος. Ηταν κοιλιακός και δεν μπορούσαμε να δούμε κάτι άλλο. Επόμενο ραντεβού στις 28!! Έχω αγχωθεί πολύ!!!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στους Θανασηδες- Αθανασιες,εχετε καλε? Αν ναι,τοτε να τους χαιρεστε.Και εδω ο καιρος ειναι περιεργος,με πολυ υγρασια και μουνταδα.Καποιος μου ειπε οτι ακουσε στην TV οτι ερχεται κυμα με πολικες θερμοκρασιες απο τη Σιβυρια και στην Ελλαδιτσα.Εχεται ακουσει τιποτα εσεις κοριτσια?

Marouskaki περαστικα στο αγορακι σου.

Εγω πηρα τα παιδακια μου το πρωι και πηγαμε σε ενα παιδοτοπο μαζι με μια φιλη με τα δικα της.Τουλαχιστον δεν κλειστηκα παλι μεσα,γιατι με αυτον τον καιρο εξω ειναι μονο για μυξες και βρογχιτιδα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα σε όλες. Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε τις καλύτερες εγκυμοσύνες με γερά παιδιά!!!

Κανονικά ανήκω στις του Σεπτεμβρίου αλλά λόγω καισαρικης πάω 29 Αυγούστου.

Είχα δυο υπέροχες εγκυμοσύνες στα 2 κοριτσάκια μου 6 και 8 τώρα.

Σε αυτήν τι να πω..... Ειχα καφε βλέννα την Δευτέρα, την Τετάρτη και σήμερα. Παίρνω cyclogest λόγω του ουι βρίσκομαι εξωτερικό. Ο γιατρός μου ειπε ξεκούραση. Χοριακη από 27027 την Τρίτη πήγε 37326 σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εδώ γιατρός λέει ειναι abnormal και ο γιατρός Ελλάδα λέει ότι ειναι πολύ καλή. Τα εχω παιξει!!!!! Στον υπέρηχο την Τρίτη είδαμε τον σάκο σε φυσιολογικό μέγεθος. Ηταν κοιλιακός και δεν μπορούσαμε να δούμε κάτι άλλο. Επόμενο ραντεβού στις 28!! Έχω αγχωθεί πολύ!!!

Καλωσορισες Τανια μου.Γιατι κοριτσι μου εχεις αγχωθει?εμενα ολα καλα μου ακουγονται.ποσο περιμενες να ανεβει η χοριακη σου?αφου 48 ωρες δεν ειχανε περασει.και εξαλλου αυτα ειναι μονο θεωριες.αφου ειδατε ομοιομορφο σακο σημαινει οτι ξεκινας με καλες προδιαγραφες.Εξωτερικο τι κανεις?μενεις μονιμα η' για λιγο?γιατι ειπες οτι εχεις και εδω γιατρο και εκει....Παντως σου ευχομαι να σου πανε ολα οπως τα θελεις!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλωσορισες Τανια μου.Γιατι κοριτσι μου εχεις αγχωθει?εμενα ολα καλα μου ακουγονται.ποσο περιμενες να ανεβει η χοριακη σου?αφου 48 ωρες δεν ειχανε περασει.και εξαλλου αυτα ειναι μονο θεωριες.αφου ειδατε ομοιομορφο σακο σημαινει οτι ξεκινας με καλες προδιαγραφες.Εξωτερικο τι κανεις?μενεις μονιμα η' για λιγο?γιατι ειπες οτι εχεις και εδω γιατρο και εκει....Παντως σου ευχομαι να σου πανε ολα οπως τα θελεις!

Είμαστε Νιγηρια λόγω δουλειάς του συζύγου. Φυσικά θα γεννήσω Ελλάδα! Αν όλα πάνε καλα και εξαφανιστούν αυτά τα καφε!

ΜανούλεςΑυγούστου--2015!

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺ καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

-Τάνια -ιούνιος 29/8

Δε σας προλαβαίνω λέμε!Τάνια, μια ακόμη τρίτεκνη to be, ε δεν το πιστεύω!!Κι εμένα καλά μου φαίνονται τα νουμεράκια σου, ενισχυμένα ενισχυμένα!Βοήθεια έχεις εκεί στα ξένα κανέναν?Για να ξεκουράζεσαι λίγο λόγω καφετιών λέω....Με κοιλιακό υπέρηχο πάντως λογικό να μην είδες κάτι παραπάνω...Με το καλό και το δικό σου σποράκι, καλώς μας ήρθες λοιπόν!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χρονια πολλα στους Θανασηδες- Αθανασιες,εχετε καλε? Αν ναι,τοτε να τους χαιρεστε.Και εδω ο καιρος ειναι περιεργος,με πολυ υγρασια και μουνταδα.Καποιος μου ειπε οτι ακουσε στην TV οτι ερχεται κυμα με πολικες θερμοκρασιες απο τη Σιβυρια και στην Ελλαδιτσα.Εχεται ακουσει τιποτα εσεις κοριτσια?

Marouskaki περαστικα στο αγορακι σου.

Εγω πηρα τα παιδακια μου το πρωι και πηγαμε σε ενα παιδοτοπο μαζι με μια φιλη με τα δικα της.Τουλαχιστον δεν κλειστηκα παλι μεσα,γιατι με αυτον τον καιρο εξω ειναι μονο για μυξες και βρογχιτιδα.[/QUOTΕ]

Οι πολικές θερμοκρασίες μας μαράνανε, όλα τα είχαμε...Έχει από χθες έχω ένα χάλια στομάχι, όχι αναγούλες, αλλά σαν κάτι να μου φταίει, δεν ξέρω τι μου φταίει...Τα πήγες σε παιδότοπο μετά την ίωση?Δε φοβήθηκες το ξανακύλισμα?Ο Φανούλης συνεχίζει 39αρια.... Τα γενέθλιά τους τα κανονίσαμε για 1 Φεβρουαρίου λόγω εκλογών στις 25:evil::evil::evil::evil: Ελπίζω όποιος είναι να αρρωστήσει να το κάνει τώρα, ως τότε να είναι όλοι καλά...:roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Αχ lucy μου πολυ μεγαλγ δοκιμασια περασες και περνας.Εγω εχασα τη μαμα μου πριν εφτα χρονια.Μετα απο τρια χρονια απιστευτης θλιψης και ατελειωτων εσωτερικων ανακαταταξεων,καταφερα να σταθω στα ποδια μου καιαποφασισα να ξεκινησω την οικογενεια μου.Αυτο που βιωνεις εσυ μου φαινεται σαν συναισθηματικη βομβα,πρεπει να διαχειριστεις τον απολυτο πονο και την απολυτη χαρα ταυτοχρονα.Κουραγιο,αφου εχεις βοηθεια απ τον αντρουλη και φιλες που σε στηριζουν,ολα θα πανε καλα.Θα δεις σιγα σιγα ποσο μπροστα θα σε τραβηξουν τα παιδακια σου,οχι οτι θα παψεις να θυμασαι και να πονας,αλλα θα απαλυνθει η πληγη.Σε φιλω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Τανια μου ευχομαι ολα να πανε καλα.Τα νουμερα σου ακουγονται πολυ καλα.Θυμαμαι οτι υστερα απο καποιες εβδομαδες η χοριακη σταματα να αυξανεται με το ρυθμο που αυξανοταν στις αρχες.Εχω και εγω δυο κοριτσακια,τριαμιση ετων και δεκαεξι μηνων.Καλωσηλθες λοιπον στις αυγουστιατικες τριτομανουλες.Τα κοριτσια σου πανε σχολειο εκει?Μετα τη γεννα επιστρεφετε Ελλαδα μονιμα η ξανα εξω?Τι θερμοκρασιες εχετε εκει?Νονember κι εγω θα φοβομουν παιδοτοπο μετα απο ιωση.Τη μικρη φετος δεν την ξαναπαω,εχουμε ενα παρτυ στις 29 αλλα θα παρω μονο τη μελινα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Meldan, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Ετσι οπως τα κες ειναι. Αισθανομαι μετεωρη αναμεσα στη μεγαλη θλιψη και στη μεγαλη χαρα.. τελοσπαντων ηδη ειμαι καπως καλυτερα :)

Σας ευχαριστώ κορίτσια όλες. Θα σας πω ότι ζηλεύω το κρύο και το χιόνι που έχετε. Εμείς εδώ μόνο ζέστη γύρω στους 28 αυτήν την εποχή λόγω της σκόνης από την έρημο. Η οποία σκόνη έκανε στην μεγάλη μια αλλεργική ασθματική βρογχίτιδα με 92% οξυγόνο.

Σχεδόν τα πάντα έχουμε εδώ εκτός την ελευθερία του περιπάτου!!!!

Βοήθεια έχω μια κοπέλα που τα κάνει όλα εκτός μαγειρέματος!

Εδώ θα είμαστε για όσο χρειαστεί και μετά άλλου. Ελλαδα θα μείνω μέχρι τον πρώτο μήνα του μωρού. Μετά πάλι πίσω.

Είμαστε Νιγηρια λόγω δουλειάς του συζύγου. Φυσικά θα γεννήσω Ελλάδα! Αν όλα πάνε καλα και εξαφανιστούν αυτά τα καφε!

Νιγηριαααααααα??????? Α καλα ε! Καλε τι κανετε εκει περα?πιανεις εκει το parents cafe??? Σαν να μου λες οτι μενεις στον Αρη νιωθω:wink::wink::wink:Για πες μας λιγα πραγματα για τη ζωη εκει.μιλατε ελληνικα η' τι γλωσσα μιλανε εκει? Τα παιδια σου σε τι σχολειο πανε?πες μας πες μας πες μας.....

Παντως οσον αφορα τα καφε μην αγχωνεσαι, και εγω εχω και ειχα και στο παρελθον στις προηγουμενες εγκυμοσυνες,και ολα πανε καλα στο τελος:P απλα πρεπει να προσεχεις κιολας.Τις προηγουμενες φορες δεν ειχες ποτε καφε υγρα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...