Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Kαλημερα νινακι μοθ.Να την χαιρεσαι την κοριτσαρα σου,μην την αφηνεις αφου δε θελει,θελει μανουλα το μαναρι μου!!!!Δηλ.νινακι μου,κι οσες αλλες γεννησατε,δε σας λειπει ουτε λιγο-λιγουλακι η κοιλιτσα?Εμενα τις αλλες δυο φορες μου ελειπε.Ασυναισθητα εβαζα το χερι πανω για να νιωσω κινηση.Αχ ποσο μικρουλα θα ναι φανταζομαι και λιωνω.Η νεφελιτσα τι ειπε?Θα την φερουν καθολου στο μαιευτηριο να τη δεις η λειπει με τη μαμα σου?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηabibi μου νομιζα οτι οι φοβοι σου περιστρεφονται γυρω απ τον τοκετο αλλα η πιεση μπορει να ναι σοβαρο ιατρικο θεμα και πρεπει να το συζητησεις με το γιατρο αμεσα πιστευω.Τωρα για την εξοδο απο το μαιευτηριο παλιοτερα τα εβγαζαν με πορτ μπεμπρ η καλαθουνα.Δεν ειναι ομως ασφαλη τα νινακια γιατι δεν εξναι δεμενα.Τωρα οι περισσοτεροι-κι εμεις-τα βγαζουν με το μπεμπε καθισμα αυτοκινητου,αυτο που το μωρο στο αυτοκινητο κπιταζει πισω και το κρατας για κανα χρονο - η για οσο αντεξει τονευρικο σου συστημα,οι δικες μου το σιχαινονταν.Παντως και στις δυο περιπτωσεις ενα σεντονακι θα χρειαστεις για να ξαπλωσει το μωρο,δε νομιζω κατι αλλο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα!

Κοριτσακια μου τρελενομαι με την μυρωδια της....δεν ξεκολαει απο το στηθος...κοιμαται πανω μου και οταν παω να την αφησω ξεσηκωνει τον οροφο....χαχαχα....θα εχουμε ιστοριες μαζι της....

Κοριτσακια μου μεσα απο την καρδια μου καλη λευτερια στα σωματακια σας!!!μεγαλη κουβεντα...τωρα καταλαβα ποσο μεγαλη ειναι!

Νινακι μου να σας ζήσει η πριγκίπισσα σας..να είναι γερή και καλοτυχη στην ζωή της και εσείς δυνατοί να την δείτε όπως επιθυμείτε ..αχ τι ωραία που μας τα λες τι μεγαλείο είναι αυτό πάνω στο σωματακι σου κολλημένη..Καλή αναρωση κοριτσάκι μου αν και γενικά ήταν όλα οκ απο τι διαβάζω..να ευχαριστηθείς την ζουζουνα σου...

ewKwp3.png

Ninakimou, να σας ζήσει η λονταρίνα σας, μπορεί να σε ζόρισε τόσο καιρό αλλά σε αποζημίωσε με μια γέννα όνειρο για κάθε έγκυο!!!:PΚαλημέρα σε όλες σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49 cm-K.T.

-Novemberrain-22/07- κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49 cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!- 2500 gr-? cm-φ.T.

-Ninakimou -01/08- κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Cristi84.- 03/08- αγοράκι! -? gr-? cm-προγραμματισμένη φ.τ

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. -04/08

-Mάχη84 - κοριτσάκι!-3900 gr- προγραμματισμένη K.T.-05/08

-lonestar 5/8αγοράκι! -3000 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-madata80 αγοράκι!-2470 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -15/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2800 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400 gr

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2500 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Cristi, πες αλεύρι!!!Άντε να μπλεδίσει λίγο η πάνω λίστα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μαθαμε καμια λεπτομερεια απo fb για την μαριανθη?Τι θα κανετε σημερα κοριτσια?Εγω σηκωθηκα χωρις ιχνος ενεργειας.Δε μπορω να παω ουτε ως την κουζινα να φτιαξω καφε,δε συζητω για τα παιδια.Ευτυχως εχω φαγητο.Χθες ειχα αλλη μερα,ξεχειλιζα απο ενεργεια.Εκανα το σπιτι λαμπικο,επλυνα τρια μπαλκονια,μαγειρεψα και το βραδυ βγηκαμε.Νοβεμπερ αν ειχες συνηθισει να σαι ετσι λιτοδιαιτη θα ναι σχετικα ευκολο να επανελθεις.Εγω σκεφτομαι οτι μετα απο τοσο απολαυστικο φαγητο θα δυσκολευτω να μπω σε προγραμμα,μονο αν ξαναξεκινησω γυμναστικη.Καλα δε θα σκασουμρ κιολας,κουβεντα να γινεται.Για πες τιποτα για το μωρο...κοιμαται ακομη ολη μερα ημενει και ξυπνια?Κοιμασαι τα βραδια?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαθαμε καμια λεπτομερεια απo fb για την μαριανθη?Τι θα κανετε σημερα κοριτσια?Εγω σηκωθηκα χωρις ιχνος ενεργειας.Δε μπορω να παω ουτε ως την κουζινα να φτιαξω καφε,δε συζητω για τα παιδια.Ευτυχως εχω φαγητο.Χθες ειχα αλλη μερα,ξεχειλιζα απο ενεργεια.Εκανα το σπιτι λαμπικο,επλυνα τρια μπαλκονια,μαγειρεψα και το βραδυ βγηκαμε.Νοβεμπερ αν ειχες συνηθισει να σαι ετσι λιτοδιαιτη θα ναι σχετικα ευκολο να επανελθεις.Εγω σκεφτομαι οτι μετα απο τοσο απολαυστικο φαγητο θα δυσκολευτω να μπω σε προγραμμα,μονο αν ξαναξεκινησω γυμναστικη.Καλα δε θα σκασουμρ κιολας,κουβεντα να γινεται.Για πες τιποτα για το μωρο...κοιμαται ακομη ολη μερα ημενει και ξυπνια?Κοιμασαι τα βραδια?

Καλημέρα meldan μου και εγώ χθες πολλές δουλειές αλλά σήμερα δεν την παλεύω δεν κάνω τίποτα εμείς σήμερα τσιπουριτσα θα φάμε..Και εγώ θέλω να ξεκινήσω γυμναστικουλα κατευθείαν μετά την εγκυμοσύνη αλλά μου είπε Ότο μετά από δύο μήνες μπορώ από την καισαρική...Για κανονική γυμναστική λέω..η Μαριάνθη δεν είπε κάτι άλλο αυτά ότι μας έγραψε εδώ..τι θα κάνετε σήμερα;θα πάτε καμία βολτίτσα με τα παιδια

ewKwp3.png

Κοριτσια μου γραψτε μου λεπτομεριες με τι θα βγαλετε τα αγγελουδια σας απο τα νοσοκομεια! Μεσα στα πορτ μπεμπε τι ακριβως θα μπει για να ειναι ανετο το μικρο μαςτι θα φορεσει?, εχετε το πορτ μπεμπε απο το καροτσι? τα εχω ολα ετοιμα νομιζω....αλλα ! :)

ευχαριστω <3

Εγω το πορτ μπεμπέ έχω ετοιμάσει... Και έχω βάλει στη βαλίτσα μου .. απλα ενα σεντονάκι... ενα φορμάκι και ενα ρουχαλάκι.. ε και κανα 2 πανουλες. Αυτα. όντως δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι άλλο. Για εμας που γεννάμε σε ιδιωτικό το λέω.

Κορίτσια...... πήγα στα H&M και και εχουν καταπληκτικές εκπτώσεις για τα νινάκια μας. Μιλάμε για σετάκια... με 5 και 7 ευρώ. Πήρα μερικά... με μανικάκι για πιο μετα που θα δροσίσει. Νομίζω είναι καλή ευκαιρία τώρα. Επίσης πήρα απο εκει τελικά σουτιέν θηλασμού... και είναι πολύ βολικά όπως τα δοκίμασα και οικονομικά. 20 ευρώ τα 2. Μια χαρα.

Να σας πω και κατι άλλο;;;; Παρατήρησα σήμερα (ή τελικά δεν ξερω αν ειναι ιδέα μου ) οτι κοιλιά μου έχει κατέβει κι άλλο. Υποθέτω φυσιολογικο είναι ε;

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Μαχη ωραια η τσιπουρα.Εμεις φασολακια απο χθες,δεν τρελαινομαι αλλα ας περασει τωρα ετσι που δε μπορω κι αυριο βλεπουμε.Η δαναη μ εχει πρηξει με τη λεκανη κι εννοειται οτι θελω να καθαρισει αλλα δε μπορουσα τα σηκωματα και τα ατυχηματα.Αλλα επιμενει τοσο πολυ που την εχω γυμνουλα και τα παει πολυ καλα.Τα κακα της τα κανει μονο στη λεκανη πλεον.Να δουμε.Βρε μαρουσκα εσεις τελειωσατε με τα πισωγυρισματα του μικρου?Παντως αυτο το γυμνο κορμακι το κυνηγαω ολη μερα μεσα στο σπιτι και νομοζω οτι θα κοψω κανα κομματι!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη ωραια η τσιπουρα.Εμεις φασολακια απο χθες,δεν τρελαινομαι αλλα ας περασει τωρα ετσι που δε μπορω κι αυριο βλεπουμε.Η δαναη μ εχει πρηξει με τη λεκανη κι εννοειται οτι θελω να καθαρισει αλλα δε μπορουσα τα σηκωματα και τα ατυχηματα.Αλλα επιμενει τοσο πολυ που την εχω γυμνουλα και τα παει πολυ καλα.Τα κακα της τα κανει μονο στη λεκανη πλεον.Να δουμε.Βρε μαρουσκα εσεις τελειωσατε με τα πισωγυρισματα του μικρου?Παντως αυτο το γυμνο κορμακι το κυνηγαω ολη μερα μεσα στο σπιτι και νομοζω οτι θα κοψω κανα κομματι!!!

Το νυχτερινο ολα οκ αλλα μες στη μερα τον κυνηγαμε για να παει....προτιμα να γυριζει μουσκεμενος απο το να παει....δεν παιζεται το παιδι αυτο.....εμεις φαγητο απο χθες κι εγω φακορυζο ωραιοτατο!!!!Το απογευμα εχουμε να παμε σε γενεθλια ευτυχως εξω να ξεσκασουν κι αυτα κι εμεις....και χθες πηγαμε γηπεδακια τα παιδια επαιξαν ο ανηρ ηπιε μια μπιρα κι εγω περπατησα μιση ωρα....καλη κυριακη σε ολες!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα εγκυούλες!

Κι εμεις σήμερα lazy Sunday. Πάλι μας τα χάλασε ο καιρός για πικ νικ που θέλαμε, συννεφιά και δροσούλα.

Η μπέμπα σήμερα με έχει τεντώσει, στο τέλος δεν θα βγει απο κάτω, αλλά θα ανοίξει καμιά τρύπα στην κοιλιά για να βγει.

Τι κανουν τα κορίτσια μας που γέννησαν? Καλε μπειτε και πείτε μας καμια γλυκούλα λεπτομέρεια!

Κι εγώ σήμερα δεν θα κάνω τίποτα, εκτός από δυο πλυντήρια που θέλω. Ο άντρας μου έχει αναλάβει το μαγείρεμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα για σήμερα.

Και με τα παγωτά που αναφέρατε πολύ το λιμπίστηκα, σήμερα το απογευμα θα χτυπήσω ένα σίγουρα!

Πρέπει να διαβασω και Γερμανικά και βαριεμαιαιαι! Ενα σωρό ασκήσεις έχω για αύριο. Συνεχίζω μαθήματα μέχρι να γεννήσω και πρεπει να βρω τρόπο να συνεχίσω και μετά, ελπίζω να τα καταφέρω..

c8i6p2.png

Εγω το πορτ μπεμπέ έχω ετοιμάσει... Και έχω βάλει στη βαλίτσα μου .. απλα ενα σεντονάκι... ενα φορμάκι και ενα ρουχαλάκι.. ε και κανα 2 πανουλες. Αυτα. όντως δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι άλλο. Για εμας που γεννάμε σε ιδιωτικό το λέω.

Κορίτσια...... πήγα στα H&M και και εχουν καταπληκτικές εκπτώσεις για τα νινάκια μας. Μιλάμε για σετάκια... με 5 και 7 ευρώ. Πήρα μερικά... με μανικάκι για πιο μετα που θα δροσίσει. Νομίζω είναι καλή ευκαιρία τώρα. Επίσης πήρα απο εκει τελικά σουτιέν θηλασμού... και είναι πολύ βολικά όπως τα δοκίμασα και οικονομικά. 20 ευρώ τα 2. Μια χαρα.

Να σας πω και κατι άλλο;;;; Παρατήρησα σήμερα (ή τελικά δεν ξερω αν ειναι ιδέα μου ) οτι κοιλιά μου έχει κατέβει κι άλλο. Υποθέτω φυσιολογικο είναι ε;

Εγώ με το καρεκλάκι αυτοκινήτου θα τη βγάλω έξω τη μπεμπούλα, του οποίου το καλυμμα θα πλύνω σήμερα να είναι φρέσκο.

Αχ ναι τα H&M κι εμένα με εχουν σώσει. Εκτός απο αρκετά μωρουδιακά, σχεδόν όλα τα ρούχα εγκυμοσύνης από εκει τα πήρα, με βόλεψαν πολύ. Πηρα και δυο μπλούζες θηλασμού σε ωραίο απλό σχεδιάκι, που καλύπτει αρκετά το στήθος πάνω και κάτω ώστε να θηλαζω έξω και να μην νιώθω πολύ εκτεθειμμένη. Και τα σουτιέν θηλασμού τους πολύ καλά, αν και νομίζω θα βολευτώ περισσότερο με κατι μπουστάκια θηλασμού που παρήγγειλα από το ιντερνετ, πιο μαλακά για μέσα στο σπίτι.

Κι εμένα η κοιλια μου στα πατώματα είναι, φαντάζομαι φυσιολογικό ειναι, πήραν θέση τα μικράκια

c8i6p2.png

Καλημερα!

Κοριτσακια μου τρελενομαι με την μυρωδια της....δεν ξεκολαει απο το στηθος...κοιμαται πανω μου και οταν παω να την αφησω ξεσηκωνει τον οροφο....χαχαχα....θα εχουμε ιστοριες μαζι της....

Κοριτσακια μου μεσα απο την καρδια μου καλη λευτερια στα σωματακια σας!!!μεγαλη κουβεντα...τωρα καταλαβα ποσο μεγαλη ειναι!

Αχ μωρέ... Μια γλύκα θα ειναι! Και τη μυρωδιά αυτή πόσο τη λατρεύω!

Για άλλη μια φορά να σου ζήσει βρε νινάκι, να τη χαίρεστε

c8i6p2.png

Εγώ με το καρεκλάκι αυτοκινήτου θα τη βγάλω έξω τη μπεμπούλα, του οποίου το καλυμμα θα πλύνω σήμερα να είναι φρέσκο.

Αχ ναι τα H&M κι εμένα με εχουν σώσει. Εκτός απο αρκετά μωρουδιακά, σχεδόν όλα τα ρούχα εγκυμοσύνης από εκει τα πήρα, με βόλεψαν πολύ. Πηρα και δυο μπλούζες θηλασμού σε ωραίο απλό σχεδιάκι, που καλύπτει αρκετά το στήθος πάνω και κάτω ώστε να θηλαζω έξω και να μην νιώθω πολύ εκτεθειμμένη. Και τα σουτιέν θηλασμού τους πολύ καλά, αν και νομίζω θα βολευτώ περισσότερο με κατι μπουστάκια θηλασμού που παρήγγειλα από το ιντερνετ, πιο μαλακά για μέσα στο σπίτι.

Κι εμένα η κοιλια μου στα πατώματα είναι, φαντάζομαι φυσιολογικό ειναι, πήραν θέση τα μικράκια

Πλέον σε όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια τουλάχιστον εμένα έτσι μου είπαν επιτρέπεται να βγάλεις το μωρό μόνο με καρεκλάκι αυτοκινήτου Όχι με το πορτ μπεμπέ..Είναι κανόνας νομίζω Για πιο ασφάλεια..Και εγώ επλυνα το από μέσα από το καρεκλάκι και θα βάλω και ένα σεντονακι...

ewKwp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου! Σημερα νιωθω καλυτερα και επειδη δεν κρατιεμαι αλλο μπηκα να σας πω τα νεα μου. Λοιπον καταρχην να σας πω οτι ειχα εναν δυσκολο τοκετο. Ξεκινησαν οι τεχνητοι πονοι στις 7:50 και γεννησα 16:10. Η ωκιτοκινη δεν με επιανε και ο τραχηλος ηταν σκληρος. Ετσι χρειαστηκε να μου βαλουν 3 φορες. Επειδη πονουσα παρα πολυ απο την αρχη (απο 0 διαστολη) εκανα επισκληρηδιο. Βασικα μου εκαναν συνεχως και ημουν μαστουρωμενη, δεν καταλαβαινα τιποτα. Αυτο ηταν ενα βασικο μειονεκτημα γιατι οταν εφτασε η στιγμη των εξωθησεων δεν ειχα δυναμεις να σπρωξω. Για αυτο βασικα με καβαλικεψε η μαια και πιεζε το μωρο. Ενταξει πεθανα στον πονο. Η μικρη μαλιστα φρακαρε και δεν εβγαινε, οποτε με πιεζαν περισσοτερο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...