Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερα! Δεν αντεξα την αναμονη και μπηκα να σας πω τα νεα! Καταρχην διαβασα τα μηνυματα ολων και σας ευχαριστω για τις ευχες! Γεννησα χτες στις 16:10 το Αναστασακι μου, 2500kg και υψος δεν ξερω. Θα ρωτησω. Ο τοκετος ηταν δυσκολος και ακομη δε νιωθω πολυ καλα. Οποτε. θα σας πω λεπτομερειες καποια αλλη στιγμη. Παντως εντελη ολα πηγαν καλα! Φιλια

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Μαριανθη μου πολυ χαιρομαι ποθ βλεπω νεα σου.Να σου ζησει,να στε κι εσεις καλα να τη μεγαλωσετε.Ταλαιπωρηθηκες ε?Μπες οποτε νιωσεις καλυτερα να μας πεις την εμπειρια σου.Οι υπολοιπες οντως ειμαστε αυγουστομανουλες.Καλο μηνα να χουμε,που θα χουμε βεβαια,με τοσα γεννητουρια.Επιτελους δροσιαααααα.Ανασαινω σαν ανθρωπος.Σηκωθηκα το πρωι,εριξα νερα στη βεραντα και πινω καφεδακι τσαλαβουτωντας τα ποδια.Εχω ξαναγκρινιαξει πολλες φορες για το θεμα αυτο,αλλα το ποσο μου λειπει η θαλασσα και οι διακοπες φετος δε μπορω να σας το περιγραψω.Αφου πραγματικαζηλεψα το νινακι που μαζι με το νεογεννητο θα φυγει.Το βραδυ εμεις θα βγουμε για φαγητο με τα δυο ζευγαρια κουμπαρων μας και κολλητων μου φιλεναδων γιατι ολοι αυριο φευγουν διακοπες.Ισως γι αυτο ηθελα τοσο πολυ να γεννησω σημερα,για να δουν το μωρο.Τι μαγειρευετε σημερα?Εγω φασολακια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Habibi μου ηρεμησε κοριτσι μου.Δε νομιζω να φταινε τα παγωτακια για την πιεση σου,οσο το αγχος σου.Αφου δεν εχεις να μοιραστεις τις φοβιες σου για τον τοκετο,πες τα σε μας να ξαλαφρωσεις.Πες μας τι ακριβως φοβασαι,τι σε προβληματιζει μηπως μπορουμε να σε βοηθησουμε.Καποιες εδω μεσα κανουμε "μεταπτυχιακο"στον τοκετο και μια σουσουραδα παει για "μαστερ",οποτε ολο και κατι χρησιμο θα σου πουμε για ν αλλαξεις λιγο ψυχολογια.Ξερεις τι αλλο να σκεφτεσαι?Το ποσο δυσκολα περασες μεχρι να φτασεις εδω-διαβαζα παλιοτερες αναρτησεις σου και με πηραν τα ζουμια-το σημειο που βρισκεσαι τωρα ειναι η μαγεια της εγκυμοσυνης,ερχεται το μωρο σου!!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα και από μένα!!! Ακόμα εδώ σταθερές οι σταθερές!!!

Μαριάνθη μου να σου ζήσει κούκλα! Ανυπομονούμε για τις λεπτομέρειες, πάντως από ότι κατάλαβα τα κατάφερες φυσιολογικά! Μπράβο σου!

Μαρουσκααααα εδώ σύννεφα και αστραπες αλλά από βροχή τίποταααααα,,,τζάμπα η ανεμοδούρα,,,πάλι καλά δροσιστήκαμε με το μυαλό μας!!!αχαχχαχααχχααχχα

Νοβεμπερ!!! Κουράγιο με τα μικράκια σου!!! Όσο για τα κιλά το έχεις δει το έργο!!!Εγώ συνεχίζω ακάθεκτη!!! Ακόμα κ μετά το 90' παίρνω κιλά!!! Έφτασα τα 22!!! Έχουμε ακόμα!!!χαχαχααχ

Χτες κάτι με έπιασε μαγείρεψα σιδέρωσα σκούπισα, έφτιαξα γλυκό και παγωτό, πότισα,,, κάτι σαν σίφουνας,,,,ότι ναναι...το βράδυ βγήκα κ τη βόλτα μου που φυσούσε να δροσιστώ,,,πήρε κι η μαμα μου το μικρό, μήπως τύχει τίποτα,,,αλλά μπαααα, άλλη μια νύχτα κύλησε ετσι....

Μελνταν αυτό που λες, οι φίλοι μας φεύγουν σχεδόν όλοι διακοπές!!! Ευτυχως κάποιοι γυρνάνε αύριο και νιώθω κάλά! Ο αδερφούλης μου έρχεται άυριο για το ευχάριστο από το εξωτερικό που ζει!!! κ Η ξαδερφούλα-αδερφούλα μου σε μια βδομάδα θα έρθει για συμπαράσταση...παρηγοριέμαι!!! Τους θέλω πολύ!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Habibi διάβασε όλα τα ρομαντικά άρθρα για τον τοκετό, μόνο μη δεις βιντεάκια,,, εγώ το έχω δει τόσο ρομαντικά, ενώ ξέρω ότι θα πονέσουμε οικτρά θα είναι τόσο μοναδικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα να μας συμβεί, θα είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής σου (η πρώτη φορά), τα διαγράφεις όλα!!!

Κ ας μου φαίνεται αδύνατο να χωρέσει να βγει το μωρό απο κει... μια στιγμή αξίζει, θα μας ακολουθεί σε όλη μας τη ζωή... κ μετά κλάααααααμμααα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μαγδα μου οι δυο κολλητες μου φευγουν και στις 10 αυγ φευγουν κι οι αδελφες μου για μια εβδομαδα.Τι να κανουν κι αυτες,να περιμενουν καραουλι?Η πητ μου ειναι στις 20 κι επειδη εχω παραδοση να φτανω στο τελος ειπαν να φυγουν 10-17.Παντως ρε παιδια αν το μωρο δε θελει να γεννηθει....π υραχηλος μου ειναι 11 χιλ,μου λεει ο γιατρος μ ενα εκατοστο τταχηλο και ορθια να κανω τα παντα και δε γεννιεται?Τι αλλο θελει?Ανθη μου το μωρο σου ανησυχει μηπως δοκιμασεις σεξ?Λες να δοκιμασω κι εγω?Αλλα και η μαρουσκα που το επιχειρησε...τζιφος.Καλε μαγδα που μενεις και χθες φυσουσε?Εμεις ψηλα και παλι στο μπαλκονι μας δεν επαιρνες ανασα.Φυσαγαμε και ξεφυσαγαμε για να φαμε τα σουβλακια...Σε καποια στιγμη δεν αντεξαμε και μπηκαμε μεσα με αιρ κοντισιον.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νοβεμπερ εχεις χασει ηδη τα μισα κιλα?Οντως μεγαλη κατακρατηση,τωρα τα αλλα μισα αν ειναι λιπος θα χρειαστει προσπαθεια αλλα ξερεις εσυ.Το χεις ξανακανει.Τωρα προσεχεις στο φαγητο η επειδη ειναι η αρχη του θηλασμου τρως πολυ?Δε θελω να σε βιδωσω,αλλα πραγματικα εχω περιεργεια-ηρθε η πεθερα να δει το εγγονι?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερουδια!!!!Μαριανθακι μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα οταν μπορεσεις και νιωσεις καλυτερα πες μας λεπτομερειες να μαθαινουν και οι νεες!!!Χαμπιμπακο εννοειται οτι βλακεια σου ερθει ρωτα αμα δε ρωτησεις εμας ποιον θα ρωτησεις καλε;;;;Ποιο μαστερ Αντωνιτσααααα....τριτα εσεις τεταρτο εγω παμε για διδακτορικα χαχα!!!!!Χθες συμμαζευα λιγο βαλιτσα....εσυ για να συμμαζευεις κατι ξερεις κ δεν το λες λεει ο ανηρ αλλα μπα!Επισης δεν ξερω για σας αλλα σημερα δε μπορω να γεννησω γτ η μαμα μου αρρωστησε τωρα δηλητηριαση επαθε γαστρεντεριτιδα επαθε δεν ξερω....πως να γεννησω τα παιδια που να τα μοιρασωωωωωω;;;;η μια φιλη με παιδι λειπει διακοπες οι αλλες δυο δεν εχουν παιδακια πως να τους αφησω ενα δυο στην καθεμια που ειναι κ σαββατο κ δεν ξερω που μπορει να ειναι.

.ο μπαμπας να την αφησει μονη δεν παιζει....τεσπα οχι οτι θα γεννουσα λεμε τωρα....αιντε κι αυριο μερα ειναι χαχαχα....:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Νοβεμπερ εχεις χασει ηδη τα μισα κιλα?Οντως μεγαλη κατακρατηση,τωρα τα αλλα μισα αν ειναι λιπος θα χρειαστει προσπαθεια αλλα ξερεις εσυ.Το χεις ξανακανει.Τωρα προσεχεις στο φαγητο η επειδη ειναι η αρχη του θηλασμου τρως πολυ?Δε θελω να σε βιδωσω,αλλα πραγματικα εχω περιεργεια-ηρθε η πεθερα να δει το εγγονι?

Καλα ε 15 κιλα μειον....γουαου....εγω αμα χασω τοσα θα γινω 50 περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις....Νωρις ειναι ρε συ να μπει η δολια απο τωρα σε διατροφη....Καλε μην τη ρωτας για την πεθερα τωρα το πρωι...ειναι μαζι στο μοαλκονι και πινουν καφεδακι δε μπορει να απαντησει:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμενα μαγδα μου οι δυο κολλητες μου φευγουν και στις 10 αυγ φευγουν κι οι αδελφες μου για μια εβδομαδα.Τι να κανουν κι αυτες,να περιμενουν καραουλι?Η πητ μου ειναι στις 20 κι επειδη εχω παραδοση να φτανω στο τελος ειπαν να φυγουν 10-17.Παντως ρε παιδια αν το μωρο δε θελει να γεννηθει....π υραχηλος μου ειναι 11 χιλ,μου λεει ο γιατρος μ ενα εκατοστο τταχηλο και ορθια να κανω τα παντα και δε γεννιεται?Τι αλλο θελει?Ανθη μου το μωρο σου ανησυχει μηπως δοκιμασεις σεξ?Λες να δοκιμασω κι εγω?Αλλα και η μαρουσκα που το επιχειρησε...τζιφος.Καλε μαγδα που μενεις και χθες φυσουσε?Εμεις ψηλα και παλι στο μπαλκονι μας δεν επαιρνες ανασα.Φυσαγαμε και ξεφυσαγαμε για να φαμε τα σουβλακια...Σε καποια στιγμη δεν αντεξαμε και μπηκαμε μεσα με αιρ κοντισιον.

Ελα ντε κι εσενα κ το νινακι θα γεννιονταν απο την περασμενη βδομαδα αλλα που ντες οι τσουπρες;;;;βρε για δοκιμασε το σεχ....εμενα με μια φορα τι να σου κανει....καλα τα σουβλακια με την καψα δεν τα σχολιαζω μαρηηηηηηη....παω ξυπνησαν αργα μολις τωραααα

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ναι τωρα ξαποσταινουν πινοντας καφεδακι γιατι απ το πρωι της μαζεψε το σπιτι και της εφτιαξε κατσικακι με πατατες στη γαστρα για σαβ.κο.Βροχουλα μας διαβαζεις η θηλαζεις?Πλακιτσα κανουμε ε?Οσο δε γενναμε δε ξερουμε τι να κανουμε.Καλα μαρουσκα μη γεννησεις σημερα,αν κανει καμια κινηση να βγει βαλε τον αντρα σου με τα "εργαλεια" του να το ξανασπρωξει μεσα!!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα!!!!!! καταρχην να ευχηθω για τα καινουργια μωρακια μας,να σας ζησουν κοριτσια μου!!!

επησις να ευχηθω χρονια πολλα αν και καθηστερημενα στα κοριτσια μας μαριανθη και Marouskaki!

κοριτσια το Ninaki γενναει εχει στειλει μηνυμα απο το ρεα στο facebook

79o6p3.png

Καλησπέρα Αυγουστομανουλες και με το καλο τα μωράκια σας................

Ημουν και εγω πριν δυο χρονια στις μανουλες Αυγουστου 2013 αλλα τελικα η κορουλα μου γεννηθηκε 26 Ιουλιου........γιναμε αισιως 2!

Σας παρακολουθώ καιρο και ευχομαι σε ολες οσες δεν γεννησατε καλη λευτερια κορίτσια μου..........

Ιδιαιτερες ευχες στην πολυτεκνη αγορομανα marouskaki μου γλυκο ευχομαι να πανε όλα καλα..............σε περιμενω πως και πως αυτές τις μερες αλλα δεν ξερω αν θα σε προλάβω.......φευγω Κυριακη για διακοπες!

Βροχουλα και meldan και crocet μην μασατε..............η ζωη με τρια παιδια είναι πολύ πολύ πολύ κουραστικη αλλα ταυτόχρονα υπεροχη!

οχι καλε σια μην μασησουμε η ζωη με 3 παιδια ειναι υπεροχη!!! τριπλη ευτυχια :mrgreen::mrgreen: να χαιρεσαι το κοριτσακι σου χιλιοχρονο!

79o6p3.png

καλημερα!!!!!! καταρχην να ευχηθω για τα καινουργια μωρακια μας,να σας ζησουν κοριτσια μου!!!

επησις να ευχηθω χρονια πολλα αν και καθηστερημενα στα κοριτσια μας μαριανθη και Marouskaki!

κοριτσια το Ninaki γενναει εχει στειλει μηνυμα απο το ρεα στο facebook

Να το πρωτο αυγουστομωρακι!!!!με το καλο Νινακι μας με μισο πονακιιιιιι!!!!!!!Αγορομανουλα ευχαριστω για τις ευχες καλημερα!Φιλια στα αγορια σου!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι τωρα ξαποσταινουν πινοντας καφεδακι γιατι απ το πρωι της μαζεψε το σπιτι και της εφτιαξε κατσικακι με πατατες στη γαστρα για σαβ.κο.Βροχουλα μας διαβαζεις η θηλαζεις?Πλακιτσα κανουμε ε?Οσο δε γενναμε δε ξερουμε τι να κανουμε.Καλα μαρουσκα μη γεννησεις σημερα,αν κανει καμια κινηση να βγει βαλε τον αντρα σου με τα "εργαλεια" του να το ξανασπρωξει μεσα!!!!

Απαπα ουτε να το σκεφτω να με ξαναπλησιασει για κανα διμηνο χαχα....ακους βρε μικρε;;;μη φοβασαι βγεςςςςς....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...