Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν εχω fb ρε κοριτσι,εδω μεσα θα ειμαι παντως και θα τριγυρναω.....ισως καποια στιγμη ανοιξουμε αλλο θεματακι,τυπου ειμαι μαμα ....και ειμαι καλα.....:tongue::tongue:μετα τις γεννες ομως!για σκεφτειτε και εσεις!!!

Γιατι καλε να ανοιξουμε αλλο θεμα;μετα που θα γεννησουμε κι οι υπολοιπες παυουμε να ειμαστε μανουλες ιουλιου αυγουστου;;;;;;πως πατε με τη μικρα;;;;τα μεγαλα σου;η μαμα σου ειναι ακομη εκει η ανελαβε η πεθερα σου τωρα βοηθος σου;;;;;;μουαχαχαχαχαχα λεμε και καμια μπιπ να περνα η ωρα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μμμμμμμμμ επομενη εγκυμοσυνη διαβασα??? ευγε κοπελια...και καλα κουραγια!! Εγω μην ακουσω την λεξη εγκυμοσυνη....βγαζω φλυκταινες χαχαχα!!!!Ακους μαρουσκακι????

Εγω ακουω αλλα σε καμια διετια που θα ακους κατι περιεργα τικ τακ απο το βιολογικο σου ρολοι μη μου πεις οτι δεν στο ειπα:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μμμμμμμμμ επομενη εγκυμοσυνη διαβασα??? ευγε κοπελια...και καλα κουραγια!! Εγω μην ακουσω την λεξη εγκυμοσυνη....βγαζω φλυκταινες χαχαχα!!!!Ακους μαρουσκακι????

Πόσα μωρέ θες να κάνεις εσύ αρκετά έχεις ζωή να έχουν εγώ τι στο 1 θα σταματήσω ας κάνω μετά πρώτα ο Θεός και το 2ο και μετά εντάξει...

ewKwp3.png

Γιατι καλε να ανοιξουμε αλλο θεμα;μετα που θα γεννησουμε κι οι υπολοιπες παυουμε να ειμαστε μανουλες ιουλιου αυγουστου;;;;;;πως πατε με τη μικρα;;;;τα μεγαλα σου;η μαμα σου ειναι ακομη εκει η ανελαβε η πεθερα σου τωρα βοηθος σου;;;;;;μουαχαχαχαχαχα λεμε και καμια μπιπ να περνα η ωρα!!!!

Έλα βροχούλα λέγε όλα έτοιμα στα έχει η πεθερά Ε;ήρθε η του χρόνου το καλοκαίρι θα δει την εγγονα της;

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Αυγουστομανουλες και με το καλο τα μωράκια σας................

Ημουν και εγω πριν δυο χρονια στις μανουλες Αυγουστου 2013 αλλα τελικα η κορουλα μου γεννηθηκε 26 Ιουλιου........γιναμε αισιως 2!

Σας παρακολουθώ καιρο και ευχομαι σε ολες οσες δεν γεννησατε καλη λευτερια κορίτσια μου..........

Ιδιαιτερες ευχες στην πολυτεκνη αγορομανα marouskaki μου γλυκο ευχομαι να πανε όλα καλα..............σε περιμενω πως και πως αυτές τις μερες αλλα δεν ξερω αν θα σε προλάβω.......φευγω Κυριακη για διακοπες!

Βροχουλα και meldan και crocet μην μασατε..............η ζωη με τρια παιδια είναι πολύ πολύ πολύ κουραστικη αλλα ταυτόχρονα υπεροχη!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Mαρουσκάκι ναι είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά, επειδή είναι τόσο απλό και γρήγορο, αλλά και πολύ νοστιμο. Μουστάρδα, λεμόνι και λάδι χτυπημένα κάνουν μια ωραία απαλή βινεγκρέτ που του παει τέλεια.

Meldan μου καλά να περάσετε σήμερα, πόσο μου αρέσουν αυτές οι ωραίες καλοκαιρινές βραδιές με φαί και αγαπημενο κόσμο!

Νοβεμπερ τι κάνεις! Τι κάνει η καραμελίτσα σου, συνεχιζει έτσι ήσυχη?

Εμείς το απόγευμα βγήκαμε για περπάτημα με τον άντρα μου, έχει δροσερή βραδιά θέλει και ζακετούλα. Νιώθω πολύ αναλαφρη τις τελευταίες μερες, δεν ξέρω τι γίνεται. Την προηγουμενη βδομάδα ένιωθα το μωρό πολύ χαμηλα και με ενοχλουσε στο περπάτημα, τώρα τίποτα. Ανέβηκε πιο πάνω τελευταία στιγμη?

Ζυγίστηκα κι εγώ σημερα, είμαι στα +8.5 κιλά.

Μάχη μου σαν τον άντρα μου κι εσύ, ακόμα δεν γεννήσαμε το πρώτο σκέφτεστε το δεύτερο! Τα θες κοντά κοντά, να κάνουν παρέα?

c8i6p2.png

Kαλο μας μηνα κοριτσια μου! Αυγουστος εφτασε λοιπον! ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με τα νεα σας ! Ερχονται τα μωρακια μας ενα μετα το αλλο κ δεν τα προλαβαινω

Μαριανθη μου! να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!

loveisintheair να σου ζησει το ζουζουνι σου!!!!!!!!

Νινακι μου! με το καλο κοπελα μου!

Φραουλιτσα να σου ζησειιιι το φραουλακι σου χεχεχε!!!

Να μας πειτε μετα κ τις ιστοριες τοκετου σας! Ααααχ θα μεινω μονη μου φαινεται στο τελοςςςςςςς

Διαβητης ξεδιαδιαβητης! εγω ζητησα σημερα τουρτα παγωτο ολοκληρη ! Εφαγα ενα κομματι με τρελη λαχταρα! κ θελω κ αλλο! πφφφφφ

Ασχετο- καμια μανουλα δεν ανεβαζει πιεση κοριτσια μου? εγω καθε μερα!!! κ δεν κοιμαμαι καθολου τις νυχτες , νομιζω φοβαμαι τον τοκετο λιγο παραπανω απο αυτο που πρεπει κ μου εχει κανει κακο στο νευρικο μου συστημα!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Mαρουσκάκι ναι είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά, επειδή είναι τόσο απλό και γρήγορο, αλλά και πολύ νοστιμο. Μουστάρδα, λεμόνι και λάδι χτυπημένα κάνουν μια ωραία απαλή βινεγκρέτ που του παει τέλεια.

Meldan μου καλά να περάσετε σήμερα, πόσο μου αρέσουν αυτές οι ωραίες καλοκαιρινές βραδιές με φαί και αγαπημενο κόσμο!

Νοβεμπερ τι κάνεις! Τι κάνει η καραμελίτσα σου, συνεχιζει έτσι ήσυχη?

Εμείς το απόγευμα βγήκαμε για περπάτημα με τον άντρα μου, έχει δροσερή βραδιά θέλει και ζακετούλα. Νιώθω πολύ αναλαφρη τις τελευταίες μερες, δεν ξέρω τι γίνεται. Την προηγουμενη βδομάδα ένιωθα το μωρό πολύ χαμηλα και με ενοχλουσε στο περπάτημα, τώρα τίποτα. Ανέβηκε πιο πάνω τελευταία στιγμη?

Ζυγίστηκα κι εγώ σημερα, είμαι στα +8.5 κιλά.

Μάχη μου σαν τον άντρα μου κι εσύ, ακόμα δεν γεννήσαμε το πρώτο σκέφτεστε το δεύτερο! Τα θες κοντά κοντά, να κάνουν παρέα?

Ευαγγελία μου η συνταγουλα σου πολύ ωραία θα την κάνω και με φακές εγώ την κάνω με φασόλια αλλά θα την δοκιμάσω και όντως είναι πολύ ωραία και χορταστική. Ε βρε κοριτσάκι μου τέτοια τρως και είσαι μια χαρά γι'αυτό έχεις πάρει μόνο 8,5 κιλά Καλά κάνεις. Και πολλές βιταμίνες..κοίτα κατευθείαν Δεν θέλω ..σε κανένα χρόνο Ναι πρώτα ο Θεός όλα να πάνε καλά να χαρώ το κοριτσάκι μου και τον αντρουλη μου και μετά ...

ewKwp3.png

Kαλο μας μηνα κοριτσια μου! Αυγουστος εφτασε λοιπον! ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με τα νεα σας ! Ερχονται τα μωρακια μας ενα μετα το αλλο κ δεν τα προλαβαινω

Μαριανθη μου! να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!

loveisintheair να σου ζησει το ζουζουνι σου!!!!!!!!

Νινακι μου! με το καλο κοπελα μου!

Φραουλιτσα να σου ζησειιιι το φραουλακι σου χεχεχε!!!

Να μας πειτε μετα κ τις ιστοριες τοκετου σας! Ααααχ θα μεινω μονη μου φαινεται στο τελοςςςςςςς

Διαβητης ξεδιαδιαβητης! εγω ζητησα σημερα τουρτα παγωτο ολοκληρη ! Εφαγα ενα κομματι με τρελη λαχταρα! κ θελω κ αλλο! πφφφφφ

Ασχετο- καμια μανουλα δεν ανεβαζει πιεση κοριτσια μου? εγω καθε μερα!!! κ δεν κοιμαμαι καθολου τις νυχτες , νομιζω φοβαμαι τον τοκετο λιγο παραπανω απο αυτο που πρεπει κ μου εχει κανει κακο στο νευρικο μου συστημα!

Habibi μου πόσο πίεση ανεβάζεις;Μήπως σε πειράζει το αλάτι;τι φοβάσαι βρε;Μην αγχώνεσαι καθόλου και μην το σκέφτεσαι ...Έλα μωρέ φάε λίγη τουρτιτσα σιγά πια αμάν μας έχουν τρελάνει και αυτοί οι γιατροί πια Μην το ένα μην το άλλο..έλεος...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Πέρασα να σας πω ένα καλό Μηναααα να έχουμε..... Με το καλό να γεννήσουμε τα μωράκια μας.

Σας είπα τα νέα μου χθες. Σημερα κλεισμένη μέσα στο κλιματιστικό. Δεν την παλεύω καθολουυυυ.... Βασικά ούτε ο ύπνος με πιάνει.

Αν θέλει κάποια να την προσθέσω στο fb (όσες έχετε) ας μου στείλει το όνομα της με μήνυμα.

Μαριανθηηηηη όποτε το δεις να σου ζήσει το μωράκι σου. Όσο πάτε πλυθενετε καλεεεεε και εγω ακομα περιμενω και σας ζηλεύω φυσικά.

Εμένα το κοριτςι μου μόνο να χτυπιέται σαν τρελό μέσα μου. Πολεμάει;; Τι να πω.......

Υ.γ καλα τι γέλιο εχω ρίξει με αυτο που λέει το τικερακι μου. Τωρα το ειδα. Ευχαριστώ τικερακι.... Θα το εχω υπόψιν μου..

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Habibi μου πόσο πίεση ανεβάζεις;Μήπως σε πειράζει το αλάτι;τι φοβάσαι βρε;Μην αγχώνεσαι καθόλου και μην το σκέφτεσαι ...Έλα μωρέ φάε λίγη τουρτιτσα σιγά πια αμάν μας έχουν τρελάνει και αυτοί οι γιατροί πια Μην το ένα μην το άλλο..έλεος...

Δεν ξερω Μαχη μου δεν το περιμενα αλλα τρομοκρατηθηκα με τον τοκετο. Ισως επειδη δεν εχω με ποιον να το κουβεντιαζω.... να πω τις φοβιες μου..δεν εχω και εμπειρια! οκ εχω μια φιλη αλλα οταν θυμαται τον τοκετο της κλαιει! :evil: κ δεν ρωταω τπτ

Πιεση τωρα... απο 8 αρια κ 9 αρια... υποτασικη παντα, τωρα ξυπναω και εχω 14/9 το θεμα ειναι οτι νιωθω πολυυυυ ασχημα , λες ναναι απο το φαι? ουτε τυρια τρωω ουτε τηγανιτα..... οποτε μαλλον αυτο το ενα παγωτο την ημερα κανει την ζημιαα τι να πω! Αυτον τον μηνα μονο γλυκα θελω! Κ ετσι τρωω καθε μερα ενα παγωτο με λαχταρα μεγαλη!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Δεν ξερω Μαχη μου δεν το περιμενα αλλα τρομοκρατηθηκα με τον τοκετο. Ισως επειδη δεν εχω με ποιον να το κουβεντιαζω.... να πω τις φοβιες μου..δεν εχω και εμπειρια! οκ εχω μια φιλη αλλα οταν θυμαται τον τοκετο της κλαιει! :evil: κ δεν ρωταω τπτ

Πιεση τωρα... απο 8 αρια κ 9 αρια... υποτασικη παντα, τωρα ξυπναω και εχω 14/9 το θεμα ειναι οτι νιωθω πολυυυυ ασχημα , λες ναναι απο το φαι? ουτε τυρια τρωω ουτε τηγανιτα..... οποτε μαλλον αυτο το ενα παγωτο την ημερα κανει την ζημιαα τι να πω! Αυτον τον μηνα μονο γλυκα θελω! Κ ετσι τρωω καθε μερα ενα παγωτο με λαχταρα μεγαλη!

Ανεβαζουν τα παγωτα την πιεση ρε κοριτσι;;;δε νομιζω....τι φοβασαι απο τον τοκετο;;;;ξερεις τι να σκεφτεσαι;;;μια μερα ειναι μονο....θα περασει και το σποτελεσμα θα σε σποζημιωσει...

Ενταξει λιγο αγχος ειναι φυσιολογικο κι εγω εχω τι κι αν το ξανακανα....λιγο ομως

...μη φτασεις στον πανικο δε βοηθας καθολου ουτε το μωρο σου ουτε τους γιατρους.....ελα παμε βαθιες ανασες..

..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα κορίτσια. Πέρασα να σας πω ένα καλό Μηναααα να έχουμε..... Με το καλό να γεννήσουμε τα μωράκια μας.

Σας είπα τα νέα μου χθες. Σημερα κλεισμένη μέσα στο κλιματιστικό. Δεν την παλεύω καθολουυυυ.... Βασικά ούτε ο ύπνος με πιάνει.

Αν θέλει κάποια να την προσθέσω στο fb (όσες έχετε) ας μου στείλει το όνομα της με μήνυμα.

Μαριανθηηηηη όποτε αοτο δεις να σου ζήσει το μωράκι σου. Όσο πάτε πλυθενετε καλεεεεε και εγω ακομα περιμενω και σας ζηλεύω φυσικά.

Εμένα το κοριτςι μου μόνο να χτυπιέται σαν τρελό μέσα μου. Πολεμάει;; Τι να πω.......

Υ.γ καλα τι γέλιο εχω ρίξει με αυτο που λέει το τικερακι μου. Τωρα το ειδα. Ευχαριστώ τικερακι.... Θα το εχω υπόψιν μου..

Καλο μηνα σε ολες!!!!Πλεον οσες γεννηδουμε αυγουστομανουλες ονομα και πραμα!!!Ασε Ανθη....πως λεει το τραγουδι κι εγω ετσι νιωθω....κι ομως ειμ ακομα εδω κι αυτο το καλοκαιρι λιωμενο παγωτο.....να περιμενω τοκετο χαχαχα:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα Αυγουστομανουλες και με το καλο τα μωράκια σας................

Ημουν και εγω πριν δυο χρονια στις μανουλες Αυγουστου 2013 αλλα τελικα η κορουλα μου γεννηθηκε 26 Ιουλιου........γιναμε αισιως 2!

Σας παρακολουθώ καιρο και ευχομαι σε ολες οσες δεν γεννησατε καλη λευτερια κορίτσια μου..........

Ιδιαιτερες ευχες στην πολυτεκνη αγορομανα marouskaki μου γλυκο ευχομαι να πανε όλα καλα..............σε περιμενω πως και πως αυτές τις μερες αλλα δεν ξερω αν θα σε προλάβω.......φευγω Κυριακη για διακοπες!

Βροχουλα και meldan και crocet μην μασατε..............η ζωη με τρια παιδια είναι πολύ πολύ πολύ κουραστικη αλλα ταυτόχρονα υπεροχη!

Ευχαριστω κοριτσακι μου που με σκεφτεσαι.Ακομα εδω ειμαι να φυλαω τα μποσικα!!!!!Κιολας δυο το Κατερινακι ε;;;Πολυχρονη να την καμαρωσετε οπως ποθειτε!Καλες διακοπουλες!!Θα γυρισετε κι εγω ακομη εγκυος θα ειμαι χαχαχα!!!!! Αντε καλη ξεκουραση φιλια στα τεκνα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...