Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα, μέλλουσες αυγουστιάτικες μανούλες!!!

Είμαι καινούρια στο φόρουμ, αν και παρακολουθούσα τις μανουλες Αυγούστου 2014. Τον Ιουλη απέκτησα το πρώτο μου παιδάκι και χθες έμαθα ότι είμαι πάλι έγκυος και με μια πρωτη εκτίμηση του γιατρού μου τουλάχιστον 8 εβδομάδων (ακούσαμε καρδούλα)... Οπότε αποφάσισα να μην σας διαβάζω απλά, αλλά και να συμμετέχω στις συζητήσεις σας... :)

Καλως μας ηρθες !!!!:mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Αυγούστου 2015!

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺ καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

Καλημέρα!Πρόσθεσα και την αυχενική μας στο πινακάκι!

Αντωνία, χρόνια σου πολλά, να σε χαίρονται οι κοριτσάρες σου, ο ανήρ και με το καλό το σποράκι σας!!!

Κρόκετ, σε νησί?Τέλεια!!!Κι εμάς το χειμώνα έχει έξαρση, το καλοκαίρι λόγω θάλασσας ηρεμεί...σήμερα μιας κι από το πρωί σιδερώνω, βάζω ηλεκτρική, σφουγγαρίζω και τεσπα κάνω ό,τι δε μπορώ όλη τη βδομάδα θα κάνω μια απλή μακαρονάδα με τυρί και τέλος!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κι απο μενα.Κι εμας η μερα μας ξεκινησε με δουλιτσες και πολλα πλυντηρια μιας κι εχεθ ωραιο ηλιο.Η δαναη φουντωνει τις μερες με το πολυ κρυο αλλσ οχι τιποτα ιδιαιτερο.Το δραμα ηταν περυσι που το μαγουλακι της ηταν σαν να χε εγκαυμα.Μια αλλεργιολογος με κατευθυνε σωστα και βρηκαμε το δρομο μας.Το καλοκαιρι ξεχναμε οτι υπαρχει.Δεν ηξερα παντως οτι ειναι τοσο κοινο προβλημα στα μωρα.Ευχαριστω για τις ευχες,να μαστε ολες καλα να χαιριμαστε τα ζυμαρακια μαε.Ο αντρας μου σημερα δουλευι ως αργα (πρωτοτυπο) κι ετσθ κανονισα με τι μπαμπα μοθ να τις κρατησει το μεσημεροαπογευμα για να παω με τις φιλες μου σ ενα μεζεδοπωλειο και μετα για καφεδακι.Τι περιμενω σα μικρο παιδι.Περυσι στη γιορτη μου ειχαμε κανει παλι το ιδιο.Η δαναη ηταν τεσσαρων μηνων κι ειχαν επιστρατευτει κι οι δυο αδελφες μου για ν αντεξουν τη γκρινια της...Πως περναει παντως οκαιρος...ασυλληπτο.Σας φιλω,θα επανελθω πιο μεσημερι αν προλαβω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κι απο μενα.Κι εμας η μερα μας ξεκινησε με δουλιτσες και πολλα πλυντηρια μιας κι εχεθ ωραιο ηλιο.Η δαναη φουντωνει τις μερες με το πολυ κρυο αλλσ οχι τιποτα ιδιαιτερο.Το δραμα ηταν περυσι που το μαγουλακι της ηταν σαν να χε εγκαυμα.Μια αλλεργιολογος με κατευθυνε σωστα και βρηκαμε το δρομο μας.Το καλοκαιρι ξεχναμε οτι υπαρχει.Δεν ηξερα παντως οτι ειναι τοσο κοινο προβλημα στα μωρα.Ευχαριστω για τις ευχες,να μαστε ολες καλα να χαιριμαστε τα ζυμαρακια μαε.Ο αντρας μου σημερα δουλευι ως αργα (πρωτοτυπο) κι ετσθ κανονισα με τι μπαμπα μοθ να τις κρατησει το μεσημεροαπογευμα για να παω με τις φιλες μου σ ενα μεζεδοπωλειο και μετα για καφεδακι.Τι περιμενω σα μικρο παιδι.Περυσι στη γιορτη μου ειχαμε κανει παλι το ιδιο.Η δαναη ηταν τεσσαρων μηνων κι ειχαν επιστρατευτει κι οι δυο αδελφες μου για ν αντεξουν τη γκρινια της...Πως περναει παντως οκαιρος...ασυλληπτο.Σας φιλω,θα επανελθω πιο μεσημερι αν προλαβω

Nα περάσεις υπέροχα...πόσο χρειάζεται κι αυτό μια στο τόσο;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο σου, πάρα πολύ καλα το χειρίζεσαι. Και μπράβο και στον άντρα σου που κρατάει τις ισορροπίες, νομίζω αυτό ειναι το πιο σημαντικό.

Πάντως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι συνεννοήσιμοι, όπως οι πεθερά σου, ούτε μπορείς να βρεις τα κουμπιά όλων. Ακόμα και εν έτει 2015 υπάρχουν άνθρωποι αγενέστατοι και χωρίς τρόπους. Σε αυτούς τι όρια να βάλεις; Τι ισορροπίες να κρατήσεις. It takes two to tango. Δεν μπορείς μόνη σου να κρατήσεις μια καλή σχέση, πρεπει να θέλει και ο άλλος. Ούτε μπορείς να αλλαξεις το χαρακτήρα ενός μεγάλου πια ανθρώπου, και να του μάθεις τρόπους. Να κρατήσεις μια απόσταση μόνο μπορείς, αλλά και αυτό εξαρτάται και από το σύζυγο. Εσύ είσαι από τις τυχερές, αλλά όπως βλέπεις το θέμα τσούζει πολυ κόσμο!

Αυτό θέλω να πω. Ότι ακόμη και οι άνθρωποι που έχουν τις παραξενιές τους, έχουν τον τρόπο τους. Δεν γεννηθήκαμε ιδιότροποι, αλλά οι εμπειρίες της ζωής μας έκαναν αυτό που είμαστε. Το οποίο σημαίνει ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια αλλαγής. Ή τουλάχιστον ανοχής κάποιων καταστάσεων. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι τόσο κακός, χωρίς καμιά καλή πτυχή στον χαρακτήρα του και άρα χωρίς κανένα περιθώριο συνεννόησης... Ακόμη και αυτές οι τόσο "κακές" πεθερές νομίζω ότι έχουν τα κουμπιά τους και ότι τουλάχιστον μπορείς να έχεις μαζί τους τυπικές σχέσεις. Άλλωστε κανείς δεν μας υποχρεώνει να θεωρήσουμε δεύτερες μητέρες τις πεθερές μας ή φίλες μας. Δεν ξέρω, προσωπική άποψη λέω απλώς... Σκεπτόμενη όμως πως πρόκειται για μια μητέρα και μάλιστα την μητέρα του άντρα μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να τις κακιώσω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπερα και απο μενα!δυστυχως και μενα επεστρεψαν τα καφε ροζ υγρα και ειμαι οσο μπορω ξαπλωμενη....εχω τη μικρη και καθολου βοηθεια οποτε ο Θεος βοηθος!!!παιρνω και εγω ουτροτζεσταν και εχω πονους στη μεση.....ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες μας....

Εύχομαι όλα περαστικά να ναι και σύντομα να είσαι και πάλι στο πόδι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εσυ πως τα πας με την διατροφη σου?εγω δεν τολμω να ζυγιστω,θα απογοητευτω:(

Τα υπολοιπα κοριτσια πεινανε?

Και εγώ τις τελευταίες 10 μέρες πεινάω πολύ. Έχω βάλει 1,5 κιλό (αυτό βασικά που είχα χάσει), ενώ στο ίντερνετ διάβασα ότι όλο το πρώτο τρίμηνο το επιθυμητό είναι να βάλεις μόλις 2 κιλά! Έχω μπροστά μου άλλον ένα μήνα και δεν πιστεύω να αρκεστώ στο μισό κιλό με την φόρα που έχω πάρει! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πολλα ειναι ανοητα να συζηταμε εν ετη 2015 αλλα τα συζηταμε ομως,πχ Aids, ρατσισμος,κοινωνικες ανισοτητες και αλλα πολλα.Και πολυ χαιρομαι που διατηρεις καλες σχεσεις με τη μαμα του αντρα σου,η οποια ζει σε αλλη πολη και δεν σας χωριζει ενα τουβλο στο δωματιο που κοιμοσαστε.

Κουμπια εχουμε ολοι οι ανθρωποι,αλλα δεν ειμαστε μηχανες να τα παταμε και να ρυθμιζουμε τη διαθεση μας και τα πιστευω μας.Αν η πεθερα σου ειναι 10 κουμπια,τοτε ειναι ευκολος ανθρωπος και οχι πολυπλοκος.Τα βρηκες και ελυσες ολες τις διαφορες σας.Εμενα παλι η δικη μου πεθερα ειναι "ανθρωπος αγραμματος,ξυλο απελεκητο" και αυτο δεν αλλαζει.Μαθαινει στα παιδια μου να τρωνε με τα χερια, χρησιμοποιει λεξεις που δεν υπαρχουν στο ελληνικο λεξιλογιο και γενικοτερα ειναι παραδειγμα προς αποφυγην σε πολλα πραγματα.Οταν με το καλο γεννησεις και ερθει η καλη σου πεθερουλα και δινει σοκολατακια στο 7-8 μηνων μωρο σου,θα με θυμηθεις.Που ευχομαι να μην σου συμβει κατι τετοιο.

Συμφωνα με τα λεγομενα σου εγω που εχω χαρισει στη πεθερα μου 2 εγγονια(τα πρωτα) και παω για το τριτο,επρεπε να με ειχε στα πουπουλα.!!!!!!

Μην συγκρινουμε τα ανομοια λοιπον.Εγω μανα εχω,δεν εψαχνα να βρω καινουργια και ποτε δεν θα γινει μανα μου,οπως ποτε δεν θα γινω το παιδι της.

Οταν εχεις την μανα του αντρα σου μεσα στα ποδια σου,οχι απλως στην ιδια γειτονια,αλλα στο ιδιο οικημα,τοτε βρωμαει το πραγμα.Ελεγχεσαι απο παντου.Τι ωρα σχολασες,τι ωρα εκλεισες τα φωτα και πηγες για υπνο,τι ωρα γυρισες το βραδυ,γιατι φωναζεις στα παιδια,γιατι μαλωνεις με το γιο της,ποσο καλοριφερ καις,τι ψωνια εκανες στο σουπερ μαρκετ,....................και εμενα με πνιγει ολο αυτο,νιωθω τη θηλια να σφιγγει το λαιμο μου.Επιλογη μου ητανε να ζησω με τον αντρα μου,οχι με την ακυρη μανα του.Γιαυτο και τρωει Χ.

Ολα αυτα με φιλικη διαθεση παντα

Εννοείτε με φιλική διάθεση και δεν είμαι άνθρωπος που παρεξηγείται εύκολα! Ειδικά με διαδικτυακές συζητήσεις!

Πιστεύω πως και με τις παραξενιές της (π.χ. το ότι μαθαίνει τα παιδιά να τρώνε με τα χέρια) έχει πάλι κάτι να προσφέρει στα παιδιά. Θέλω να πω ότι οι παππούδες είναι εκεί για να καλομάθουν τα παιδιά και να τους δείξουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, της δικής τους εποχής. Για παράδειγμα, η δική μου η γιαγιά όταν ήμουν πιτσιρίκι μας τάιζε στο πάτωμα γιατί τότε δεν είχαν τραπέζι στο σπίτι τους (φτωχή οικογένεια). Θυμάμαι την μαμά μου να την ενοχλεί (που ήταν και μαμά της), αλλά παρόλα αυτά μια χαρά έχω μάθει πλέον να τρώω σε τραπέζια... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Συμφωνώ ότι μερικοί άνθρωποι είναι λίγο περισσότερο ιδιότροποι αλλά όπως προείπα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος είναι τόσο ιδιότροπος που δεν υπάρχει περίπτωση συνεννόησης. Και πάλι λέω πως είναι απλώς η άποψή μου...

Και μια ερώτηση που αν θέλεις απαντάς. Ήταν επιλογή σας να μένετε όλοι μαζί;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα, μέλλουσες αυγουστιάτικες μανούλες!!!

Είμαι καινούρια στο φόρουμ, αν και παρακολουθούσα τις μανουλες Αυγούστου 2014. Τον Ιουλη απέκτησα το πρώτο μου παιδάκι και χθες έμαθα ότι είμαι πάλι έγκυος και με μια πρωτη εκτίμηση του γιατρού μου τουλάχιστον 8 εβδομάδων (ακούσαμε καρδούλα)... Οπότε αποφάσισα να μην σας διαβάζω απλά, αλλά και να συμμετέχω στις συζητήσεις σας... :)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλωστην και ας αργησες!Καλε εσυ σε λιγο θα γεννησεις πως δεν ειχες καταλαβει τιποτα? Μηπως θηλαζεις και δεν εχεις ακομα περιοδο?Σαν και εμενα και εσυ lucy μου, στο καπακι το δευτερο παιδακι.Αντε και καλα κουραγια :mrgreen::mrgreen:

Καλησπέρα!!! Τώρα τα κατάφερα να ξανασυνδεθώ. Θήλαζα και δεν είχα περίοδο, οπότε το κατάλαβα πριν μια εβδομάδα από τα συμπτώματα. Γενικά είμαι πολύ αγχωμένη με τόσο πρόσφατη δευτερη εγκυμοσυνη. Εσύ, πως τα πας? Τα καταφέρνεις;

Καλησπέρα!!! Τώρα τα κατάφερα να ξανασυνδεθώ. Θήλαζα και δεν είχα περίοδο, οπότε το κατάλαβα πριν μια εβδομάδα από τα συμπτώματα. Γενικά είμαι πολύ αγχωμένη με τόσο πρόσφατη δευτερη εγκυμοσυνη. Εσύ, πως τα πας? Τα καταφέρνεις;

Λογικό να μην καταλάβεις τίποτα αφού δεν είχες περίοδο (και μπράβο σου που θήλασες τόσο καιρό!!).Έχεις σταματήσει τώρα?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εμεις εχουμε δοκιμασει οτι κρεμα υπαρχει...με την trixera αντιδρα καλα...σιροπι δε δινω..

Και εγω με την Trixera ειμαι εδω και 4 χρονια αγκαλια,οσο για το σιροπι οταν μας κανει κατι ακραιες εξαρσεις σε σημειο να βγαζει αιμα απο το πολυ ξυσιμο,δινω και xozal, η ' aerius για 10 μερες περιπου.

Καλησπερα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εννοείτε με φιλική διάθεση και δεν είμαι άνθρωπος που παρεξηγείται εύκολα! Ειδικά με διαδικτυακές συζητήσεις!

Πιστεύω πως και με τις παραξενιές της (π.χ. το ότι μαθαίνει τα παιδιά να τρώνε με τα χέρια) έχει πάλι κάτι να προσφέρει στα παιδιά. Θέλω να πω ότι οι παππούδες είναι εκεί για να καλομάθουν τα παιδιά και να τους δείξουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, της δικής τους εποχής. Για παράδειγμα, η δική μου η γιαγιά όταν ήμουν πιτσιρίκι μας τάιζε στο πάτωμα γιατί τότε δεν είχαν τραπέζι στο σπίτι τους (φτωχή οικογένεια). Θυμάμαι την μαμά μου να την ενοχλεί (που ήταν και μαμά της), αλλά παρόλα αυτά μια χαρά έχω μάθει πλέον να τρώω σε τραπέζια... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Συμφωνώ ότι μερικοί άνθρωποι είναι λίγο περισσότερο ιδιότροποι αλλά όπως προείπα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος είναι τόσο ιδιότροπος που δεν υπάρχει περίπτωση συνεννόησης. Και πάλι λέω πως είναι απλώς η άποψή μου...

Και μια ερώτηση που αν θέλεις απαντάς. Ήταν επιλογή σας να μένετε όλοι μαζί;

Τι εννοεις να μεινουμε ολοι μαζι?στο ιδιο σπιτι? Εμεις μενουμε στον πρωτο οροφο και αυτη στο ισογειο,πανω κατω δηλαδη.Εγω πηρα μεταθεση με το συζυγο,φυγαμε απο Αθηνα και μας φερανε Εβρο.Ο συζυγος εχει δικο του σπιτι εδω , που σκ@τα να μεναμε? Να νοικιαζαμε αλλου? Αν ηξερα οτι θα επεφτα στην λερναια υδρα θα ειχα βαλει βισμα να ακυρωθει η μεταθεση!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εξαρταται καλη μου απο την κατασταση που βρισκεσαι.Τι εννοω: α)δουλευεις?β) εχεις αντρα που σε βοηθαει? γ) εχεις μανα κοντα να σε βοηθαει? δ)εχεις φιλες-παρεες για να ξελαμπικαρεις λιγο?Αν δεν εχεις τιποτα απο ολα αυτα,χ@σε μεσα!! Μετα απο 2 χρονια θα σηκωσεις κεφαλι.Αν εχεις το 1απο τα 4 σε εναμιση χρονο, τα 2 απο τα 4 σε ενα χρονο και παει λεγοντας....Πολλοι λενε οτι ειναι καλη η μικρη διαφορα ηλικιας,οτι μεγαλωνουν σα διδυμα κλπ εμενα ρωτα καλυτερα τις ασπρες τριχες που εβγαλα στα μαλλια τα τελευταια τρια χρονια.Οχι,δεν μετανιωνω για τα παιδακια μου,προς Θεου και χαιρομαι που ειναι κοντα ηλικιακα αλλα μετανιωνω που δεν συμπεριφερθηκα στον εαυτο μου οπως θα επρεπε.Κλειστηκα σε ενα σπιτι για 2 χρονια,φιλες δεν ειχα προλαβει να κανω,το εριξα στο φαι σαν να μην με αγαπουσα, επαθα και αγοραφοβια στο τελος απο το πολυ το μεσα,τους δικους μου ειχα να τους δω μηνεεεεεεεεες(870 χιλ μακρια) και επρεπε να αποδειξω σε ολους οτι μπορω να τα καταφερω σαν νυφη που ειχα κουβαληθει στη πολη του αντρα μου.Αν οι συνθηκες ζωης σου ειναι λιγο καλυτερες απτις δικες μου,τοτε μη φοβασαι τιποτα.Αντε και του αντιχρονου με τριτο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...