Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες και σύζυγοι μετά από πόσα χρόνια γάμου το σ#ξ γίνεται βαρετό ;; Και θα μου πείτε τι ρωτάει αυτή πρωί πρωί ή μάλλον μεσημέρι μεσημέρι αλλά για πείτε μου ρε κορίτσια γιατί είμαι σε φάση που άλλοτε κοιτάω τον σύζυγο μου και λέω μα καλά αυτός είναι άντρας μου και θέλω να του χώσω μπουνιά και άλλοτε θέλω να τον πάρω αγκαλιά :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου τι κάνετε??? Χάθηκα λίγο.. Αλλά σας διάβαζα καθημερινά... Απλά έπαθα θλαση στο χέρι την ημέρα της γενικής καθαριότητας... Και το πληκτρολόγιο ούτε ζωγραφιστο δεν ήθελα να το δω....Να σας ενημερώσω ότι..... Στις 28/7 και ώρα 12:30 ήρθε η μικρούλα μας!!!!!! Και το καλύτερο.... Με φυσιολογικό τοκετό!!!!! Τα καταφέραμε!!!!!! Το λέω και με παίρνουν τα ζουμιά......έπεσα μέσα και στο ένστικτο... Πέτυχα την ημερομηνία! Σήμερα λέω να παίξω Τζόκερ.. Να μας ζήσουν και τα άλλα τρία μωράκια μας!!!!! Και με το καλό και τα υπόλοιπα!!!!!! Γερά και δυνατά.... Και όλα τα άλλα γίνονται..... Η μικρή μας.... Είναι μικροσκοπικη 2600γρ 49εκ....θα σας γράψω και λεπτομέρειες....προς το παρόν σας φιλώ!!!!! Μπορεί να μην γράφω αλλά σας διαβάζω και σας σκέφτομαι

Να σου ζησει!!!Παντα γερη και δυνατη!!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κορίτσια μου είναι η τελευταία φορά που σας γράφω ως εγκυούλα! Από εβδομάδα θα σας γράφω ως νέα μανούλα! Σε λίγες ώρες θα φύγω να πάω να γνωριστώ με το κοριτσάκι μου! Εύχομαι σε όλες να ζήσετε σύντομα αυτές τις μοναδικές στιγμές και να πάρετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας! Θα μου λείψετε πολύ! Φιλιά, να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

[ATTACH]1651[/ATTACH]

με το καλο γλυκια μου!!!μ ενα πονο!!!Ευχομαι να εχεις γεννησει τωρα :D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

οσο για μενα...πηγα χτες στο γιατρο και εφαγα μια χερουκλα νααααααα....μου λεει σημερα το πολυ αυριο θα σου σπασουν τα νερα...σε πειραξα πολυ....χτες λοιπον απο τις 12 - 5 την νυχτα ημουν ξυπνια....η μπεμπα στην κοιλια μου χτυπιοταν σαν τρελη....με επιασαν τα κλαμματα...η αναμονη αυτη με εχει κουρασει....εκανα συσπασεις ανα 10 λεπτα για τουλαχιστον 2 ωρες....τελικα με πηρε ο υπνος στις 5 τα ξημερωματα και στις 9 ημουν με το ματι γαριδα!

εντελη θα παω το απογευμα να κανω το τελευταιο nst και θα μπω το πρωι με προκληση....ο γιατρος μου ειπε αν θελω να περιμενω μεχρι την Δευτερακαι αν δεν ερθει να μπουμε Τριτη...αλλα κοριτσακια μου δεν αντεχω αλλο...κουραστικα πολυ και εχω ανχωθει ....μακαρι να μου ερθει απο μονη της αλλα αν οχι αυριο θα μπω!

Οποτε σας φιλω ολες γιατι δεν ξερω αν καταφερω να ξαναμπω μεσα στην ημερα και αυριο πρωτα ο Θεος μετα τον ερχομο της μικρης μου πριγκιπισσας θα μπω απο το κινητο να σας ενημερωσω!!!

Φιλακια πολλααααααα :D:D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

οσο για μενα...πηγα χτες στο γιατρο και εφαγα μια χερουκλα νααααααα....μου λεει σημερα το πολυ αυριο θα σου σπασουν τα νερα...σε πειραξα πολυ....χτες λοιπον απο τις 12 - 5 την νυχτα ημουν ξυπνια....η μπεμπα στην κοιλια μου χτυπιοταν σαν τρελη....με επιασαν τα κλαμματα...η αναμονη αυτη με εχει κουρασει....εκανα συσπασεις ανα 10 λεπτα για τουλαχιστον 2 ωρες....τελικα με πηρε ο υπνος στις 5 τα ξημερωματα και στις 9 ημουν με το ματι γαριδα!

εντελη θα παω το απογευμα να κανω το τελευταιο nst και θα μπω το πρωι με προκληση....ο γιατρος μου ειπε αν θελω να περιμενω μεχρι την Δευτερακαι αν δεν ερθει να μπουμε Τριτη...αλλα κοριτσακια μου δεν αντεχω αλλο...κουραστικα πολυ και εχω ανχωθει ....μακαρι να μου ερθει απο μονη της αλλα αν οχι αυριο θα μπω!

Οποτε σας φιλω ολες γιατι δεν ξερω αν καταφερω να ξαναμπω μεσα στην ημερα και αυριο πρωτα ο Θεος μετα τον ερχομο της μικρης μου πριγκιπισσας θα μπω απο το κινητο να σας ενημερωσω!!!

Αντε βρε νινάκι με το καλό κορίτσι μου! Μακάρι να έρθει από μόνη της και σύντομα, αν οχι πάντως όπως και να έχει σε λίγες μέρες θα την κρατάς στην αγκαλιά σου! Με το καλό και με έναν πόνο!

c8i6p2.png

Loveisintheair να σου ζησει το μωρακι!τι τελεια που τα καταφερες να γεννησεις φυσιολογικα!

Η μαριανθη λετε να χει γεννησει;

Μελνταν εχω διαβασει για την συγχιση θηλων οτι μπορει να συμβει και με μια φορα μπουκαλι...

Enseignante τα λες πολυ ωραια συμφωνω με ολα οσα ειπες! Οπως λεει και ο αντρας μου ορισμενες γυναικες νομιζουν οτι τα παιδια ειναι σαν τις κουκλες και μετα που διαπιστωνουν οτι θελουν ζορυ απογοητευονται γρηγορα..

Εγω οσον αφορα το θηλασμο εχω εμπιστοσυνη μονο στην πληροφορηση, στην επιμονηη μου και στον αντρα μου που θα ναι διπλα μου σαυτο.

Πηγαμε χτες γιατρο 3250 ειμαστε,δεν με βλεπει ετοιμη ακομα θα μου δωσει παραταση μεχρι τις 10 του μηνα ειπε

KPOzp2.png deXnp3.png

Με το καλό νινακι μου να υποδεχτεις το μικρό νινακι σου...

ewKwp3.png

Ευχομαι το νστ το απογευμα να δειξει πολλες πολλες συσπασεις και ως το βραδυ να κρατας τη βασανιαρικη μπεμπα αγκαλιτσα!!!Αλλιως....αυριο το αργοτερο θα εισαι δευτερομανουλα!!!!Με το καλο και με εναν πονο! Περιμενουμε αυριο ενημερωση οκ;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Loveisintheair να σου ζησει το μωρακι!τι τελεια που τα καταφερες να γεννησεις φυσιολογικα!

Η μαριανθη λετε να χει γεννησει;

Μελνταν εχω διαβασει για την συγχιση θηλων οτι μπορει να συμβει και με μια φορα μπουκαλι...

Enseignante τα λες πολυ ωραια συμφωνω με ολα οσα ειπες! Οπως λεει και ο αντρας μου ορισμενες γυναικες νομιζουν οτι τα παιδια ειναι σαν τις κουκλες και μετα που διαπιστωνουν οτι θελουν ζορυ απογοητευονται γρηγορα..

Εγω οσον αφορα το θηλασμο εχω εμπιστοσυνη μονο στην πληροφορηση, στην επιμονηη μου και στον αντρα μου που θα ναι διπλα μου σαυτο.

Πηγαμε χτες γιατρο 3250 ειμαστε,δεν με βλεπει ετοιμη ακομα θα μου δωσει παραταση μεχρι τις 10 του μηνα ειπε

Μου αρεσουν οι αποψεις του συζυγου...πολυ βασικο που τον εχεις διπλα σου στο θεμα θηλασμου γτ οι πιο πολλοι δεν το εχουν

...οσο για την παραταση ενταξει μπορει να μη χρειαστει κιολας εχεις λιγο ακομη ως πητ αλλα κι αν πας 10 ε δεκα μερουλες ειναι τον παλιογαιδαρο τον χωνεψαμε κιολας:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μου αρεσουν οι αποψεις του συζυγου...πολυ βασικο που τον εχεις διπλα σου στο θεμα θηλασμου γτ οι πιο πολλοι δεν το εχουν

...οσο για την παραταση ενταξει μπορει να μη χρειαστει κιολας εχεις λιγο ακομη ως πητ αλλα κι αν πας 10 ε δεκα μερουλες ειναι τον παλιογαιδαρο τον χωνεψαμε κιολας:mrgreen:

Μσρουσκακι μου τι κάνεις πως είσαι εσύ οι άντρες σου;Για σένα λέγαμε ότι θα γεννήσεις πρώτη τελικά εμείς θα γεννησουμε πρώτες..Την άλλη βδομάδα πάντως βλέπω πολλά γεννητούρια..

ewKwp3.png

Φραουλιτσα να σου ζησει το μικρο φραουλακι σου παντα γερη κι ευτυχισμενη στη ζωη της!!!!Μετα παω για πινακακι!!!!Μαχη κι Ευαγγελια ολες τα ιδια αγχη εχουμε αν μεγαλωνουμε σωστα τα παιδακια μας και τι εφοδια τους δινουμε για το αυριο...Αδειαστε για λιγες μερες το μυαλουδακι σας και μετα εχετε μια ολοκληρη ζωη να τα σκεφτεστε ολ αυτα! Ευαγγελια σος....πες κανα φαγακι χορτοφαγικο ευκολο κ νοστιμο....πειναωωωω....Το Νινακι σημερα αυριο...λες ρε Αντωνιτσα να γινει και για μας κανα θαυμα;;;ειναι κ πανσεληνος σημερα πολλες γεννανε τοτε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μσρουσκακι μου τι κάνεις πως είσαι εσύ οι άντρες σου;Για σένα λέγαμε ότι θα γεννήσεις πρώτη τελικά εμείς θα γεννησουμε πρώτες..Την άλλη βδομάδα πάντως βλέπω πολλά γεννητούρια..

Ασε κοριτσι σα μαια νιωθω!!!Θα σας ξεγεννησω ολες και μετα εγω!!!!!Αλλωστε πρεπει να κραταω και τα πρακτικα αφου λειπει κι η Μαριανθουλα.Αραγε να γεννησε ηδη;;;;Ναι κι η αλληβδομαδα φουλ χαχα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ασε κοριτσι σα μαια νιωθω!!!Θα σας ξεγεννησω ολες και μετα εγω!!!!!Αλλωστε πρεπει να κραταω και τα πρακτικα αφου λειπει κι η Μαριανθουλα.Αραγε να γεννησε ηδη;;;;Ναι κι η αλληβδομαδα φουλ χαχα!!!

Δεν ξέρω ξέρω και εγώ μάλλον θα γέννησε από χθες το βράδυ Τι να πω θα δούμε...να κάνεις κανένα Μπριάμ η κανένα τουρλού.Εγώ τρελαίνομαι για μπάμιες και ειδικά.με.κοτόπουλο...Θέλω μέχρι την.Τετάρτη.να ετοιμάσω και φαγητά για.κατάψυξη.να έχω για μετά για ώρα ανάγκης έκτος από μπιφτέκια πείτε καμία ιδέα...

ewKwp3.png

Κοριτσακια μου σας διαβαζω και με εχετε αγχωσει...:mad:καλε δεν λενε τα μωρα σας να βγουνε? τοσο πεισματαρικα!!μαλλον περνανε καλα μεσα στην κοιλιτσα γιατι εξω στη ζουγκλα που ζουμε ποιος θελει να ειναι??

Μαριανθη ευχομαι ολα καλα να πηγανε κοριτσι μου,περιμενουμε νεα σου:)

Φραουλιτσα να σου ζησει το φραουλομωρο σου,να ειναι γλυκο και ζουμερο οπως οι φραουλες:tongue::tongue:Και προχωραμε με το ninaki αντε κοριτσι μου με το καλο να γεννησεις και εσυ αυριο,εφτασες μεχρι το τελος,δηλαδη πιο πολυ δεν παει...να γνωρισεις αυριο τον δευτερο ερωτα σου;)

Την αλλη βδομαδα,για να μην πω μεσα στο σκ μυριζομαι πολλα γεννητουρια,.θα σκασουν μυτη πολλες Αυγουστομανουλες ;που ειναι και πολλες τρομαρα μας.....αντε μια μια να περνει τον δρομο της σε αυτο το εννιαμηνο καταπληκτικο ταξιδι.

Κοριτσια ηθελα να σας πω οτι αυτους τους μηνες που συνομιλησαμε εδω μεσα αν και δεν σας γνωριζω η' δεν σας εχω δει,η' δεν θα σας δω ποτε εχω ερθει πολυ κοντα με τις περισσοτερες κοπελες που γραφουμε εδω μεσα,κατι σαν κρυφο δεσιμο,δεν ξερω πως να το περιγραψω,και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα εστω και διαδυκτιακα...θα σας σκεφτομαι παντα,μακαρι να μπορουσαμε να συναντηθουμε καποια στιγμη με τα παιδακια μας και να δουμε η μια την αλλη.....νιωθω να γνωρισα πολλες υπεροχες γυναικες εδω μεσα,ξεχωριστες και γεματες θετικα συναισθηματα και χαιρομαι πολυ γιαυτο.ειπαμε τους πονους μας,τους νταλκαδες μας,τις σκεψεις μας που πολλα απο αυτα ουτε στον εαυτο μας δεν μπορουσαμε να πουμε....γιαυτο νιωθω ενα δεσιμο και θα μου λειψετε ολες αν γεννησετε καιμετα εκ των πραγματων χαθουμε απο το καθημερινο μπλα μπλα μας....Σας αγαπω και σας φιλω και καλη λευτερια στις προσεχεις μανουλες ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!!!!:D:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...