Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Τι ωραία νέα που διαβάζω. Marianthi μου με το καλοοοοο :) περιμένουμε νέα σου. Loveisintheair να σου ζήσει καλή μου το μπεμπακι σου.

Εγω σημερα έκανα το πρώτο nst, όλα καλα. Μια συσπασουλα έκανα μόνο. Με εξέτασε και κολπικά. Κορίτσια δεν με πόνεσε και είχα κατα αγχωθεί μιλάμε. Ακομα έχουμε δρόμο πάντως. Ο τράχηλος κλειστός. Μπορει η μικρούλα να με φτάσει στο τέλος. Αυτα τα νέα μου. Σας φιλω

Ωραια...αν κι εχεις καιρο ακομη..Παει κι η περιφημη εξεταση χαχα...την αλλη βδομαδα παλι...παιδια τι καψα ειναι αυτη!!!ειναι 4 το πρωι και πεθαινουμε μετα το τεταρτο πεμπτο ντουζ.....:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Μαριάνθηηηηηη με το καλό κοπελίτσα!!! Όλα καλά να πάνε!

Δεν έχω λόγια για LOVE, πέτυχε το vbac τόσο σύντομα!!! ευτυχώς ήταν μικρό το μωράκι σου!!!! Συγχαρητήρια!!! Ανυπομονώ να μας πεις λεπτομέρειες!!! Ένιωσες συσπάσεις??? Ανυπομονώ για τη στιγμή!!!

Κορίτσια σήμερα έχει συννεφιά και λίγο αεράκι με ΄συννεφα ή γελιέμαι??? δεν το πίστευα!!! κάθεσαι μπαλκόνι κ δροσίζεσαι!!! Τρέλα!!! Βέβαια μετά θα επανέλθει ο καύσων αλλά οκ.....

Τα βράδια με το κλιματιστικό μπουκώνω, είμαι που είμαι, και ξυπνάω κάπως... αφού αλλάξω πάλι 3 κρεβάτια.... τι να λέμε... με έπιασε κ η μέση,,, είμαι μια ομορφιά.... αχ χαλάλιιιιιιιιι

Σήμερα θα μαγειρεψω σαρδέλες κ δεν έχω καμία όρεξη αλλά τι να κάνουμε...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα μας.Τι κανετε?Εγω πινω καφε σιδερωνοντας και κανοντας κατι τελευταια πριν ξυπνησουν τα σιφουνακια μου.Μαγδα τα βραδια δραμα και για μενα.Δε ξερω τι θελω και παω απο κρεβατι σε κρεβατι αφου βεβαια εχω εξαντλησει καθε περιθωριο να νυσταξω και το ματι παραμενει γαριδα στις 03.00.Εισαι πολυ κοντα,τεσσερις μερουλες σου εμειναν.Στη μερα σου ειχα γεννησει τη δαναη μου.Εδω που μαι εγω δε βλεπω συννεφα και δροσια,βλεπω καυσωνα.....

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα μας.Τι κανετε?Εγω πινω καφε σιδερωνοντας και κανοντας κατι τελευταια πριν ξυπνησουν τα σιφουνακια μου.Μαγδα τα βραδια δραμα και για μενα.Δε ξερω τι θελω και παω απο κρεβατι σε κρεβατι αφου βεβαια εχω εξαντλησει καθε περιθωριο να νυσταξω και το ματι παραμενει γαριδα στις 03.00.Εισαι πολυ κοντα,τεσσερις μερουλες σου εμειναν.Στη μερα σου ειχα γεννησει τη δαναη μου.Εδω που μαι εγω δε βλεπω συννεφα και δροσια,βλεπω καυσωνα.....

meldan και συ κανεις γύρες στα κρεβατια???χααχαχχαχααχ

εγώ νιώθω ένα κινούμενο πτώμα, νυστάζω παντού και μπορώ να κοιμηθώ παντού αλλά για λίγο,,,έστω και όρθια... χτες έτρωγα στη μαμα μου το μεσημέρι κ όταν τελειώσαμε το φαί, έκλεισα τα ματάκια μου στο τραπέζι καθιστή... εκεί με έπιασε... 10 λεπτά ήταν κ μετά σηκώθηκα για να κοιμηθώ μετά από λίγο καθιστή πάλι στον καναπέ....ουφφφ

4 μερούλες έμειναν μέχρι τις 40 εβδ. γιατί θα περιμένω και παράταση αν χρειαστεί,,, δηλαδή μπορεί να έμειναν κ 10 μέρες...ουαουυυυυυ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Μαρουσκακι οταν η δαναη ηταν σχεδον τριων μηνων ο αντρας μουεκανε πολυ σοβαρη εγχειριση στο ποδι κι εκατσε μεσα 20 μερες,φαντασου χριστουγεννα καναμε μονες.Απο τις εικοσι μερες ζητημα να πηγα στο νοσοκ τις μισες γιατι οποτε πηγαινα,κι ηυαν και μια ωρα δρομος,μ επαιρναν τηλ να γυρισω,ακομη κι οι αδελφες μου που ηξερα οτι το παλευαν πολυ.Ποιο μωρο οταν θηλαζει αποκλειστικα,ανοιγει το στομα του και πινει αλλο γαλα απ αυτι που ξερει,χωρις τη μυρωδια του στηθους αλλα μιας πιπιλας που δεν εχει ξαναβαλει στο στομα του?Δεν εφταιγε το στομαχακι της,εφταιγε το διαφορετικο.Αν ομως μεχρι να φτασει 3 μηνων το χε πιει αλλες δεκα φορες θα το ξερε.Δε νομιζω οτι θα μπω ευκολα στη λογικη να της δινω π.χ ενα ξενο γευμα καθε μερα,αφου και στ αλλα δεν το κανα ποτε,αλλα ενα γευμα ξ

π.χ καθε τρεις τεσσερις μερες απο το μπαμπα της η την αδελφη μου,ισα για να χουμε την εναλλακτικη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγω μαγδα μου ξερεις που την παταω?Επειδη τα βραδια δεν κοιμαμαι,κοιμαμαι μια μιαμιση ωρα μαζι με τις μικρες το μεσημερι.Ε μετα τελος.Το αλλο μεσημερι παλι...Οχι δεν εχω μεσα στη μερα καθολου υπνηλια,ισα ισα πολυ τσιτα το συστημα.Δε μπορω να παλουκωθω πουθενα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Kαλημέρα στην παρέα!

Μαριάνθη!! Με το καλό κορίτσι μου, άραγε σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα. Οι σκέψεις μας μαζί σου, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να ειστε πάντα ευτυχισμένοι. Μπες να μας πεις όποτε μπορείς, θα περιμένουμε νέα.

loveisintheair πραγματικα η ιστορία σου με κάνει πολύ χαρούμενη, και μου δίνει ελπίδα ότι τα πράγματα θα φτιάξουν στη χώρα μας, αφού υπάρχουν γυναικες σαν και σένα που κάνουν τα θέλω τους πραγματικότητα και γιατροί όπως ο δικός σου που ανέλαβε αυτο που για την ελληνική πραγματικότητα ανήκει στη σφαίρα επιστημονικής φαντασίας. Χιλια μπραβο κορίτσι μου που δεν φοβήθηκες και δεν έκανες πίσω και εζησες αυτόν τον τοκετό όπως τον ονειρευόσουν. Να χαίρεσαι τα παιδακια σου!

meldan μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, πρεπει να είναι μεγάλη ταλαιπωρια για σενα τόσες γέννες σε τόσο συντομο χρονικό διάστημα και μαραθώνιοι αποκλειστικοί θηλασμοί. Να κάνεις ότι θεωρείς εσύ καλύτερο για τα παιδάκια σου, η κάθε μανούλα ξέρει. Εγώ σας θαυμάζω εσάς τις πολύτεκνες, το έχω πει πολλές φορές, σας θεωρώ ηρωίδες και πιστεύω ότι κάνετε μια απο τις πιο δύσκολες δουλειές του κοσμου.

Κορίτσια σήμερα άλλη μια μέρα απραξίας, μόνη στο σπίτι με υπολογιστή και βιβλίο. Και μόλις συνειδητοποίησα ότι θα είναι μάλλον μια απο τις τελευταίες της ζωής μου, σε λιγες μέρες θα έρθει η μπέμπα και δεν θα το ξαναζήσω αυτό το απόλυτο αραλίκι.

c8i6p2.png

Μαρουσκακι οταν η δαναη ηταν σχεδον τριων μηνων ο αντρας μουεκανε πολυ σοβαρη εγχειριση στο ποδι κι εκατσε μεσα 20 μερες,φαντασου χριστουγεννα καναμε μονες.Απο τις εικοσι μερες ζητημα να πηγα στο νοσοκ τις μισες γιατι οποτε πηγαινα,κι ηυαν και μια ωρα δρομος,μ επαιρναν τηλ να γυρισω,ακομη κι οι αδελφες μου που ηξερα οτι το παλευαν πολυ.Ποιο μωρο οταν θηλαζει αποκλειστικα,ανοιγει το στομα του και πινει αλλο γαλα απ αυτι που ξερει,χωρις τη μυρωδια του στηθους αλλα μιας πιπιλας που δεν εχει ξαναβαλει στο στομα του?Δεν εφταιγε το στομαχακι της,εφταιγε το διαφορετικο.Αν ομως μεχρι να φτασει 3 μηνων το χε πιει αλλες δεκα φορες θα το ξερε.Δε νομιζω οτι θα μπω ευκολα στη λογικη να της δινω π.χ ενα ξενο γευμα καθε μερα,αφου και στ αλλα δεν το κανα ποτε,αλλα ενα γευμα ξ

π.χ καθε τρεις τεσσερις μερες απο το μπαμπα της η την αδελφη μου,ισα για να χουμε την εναλλακτικη.

Kατάλαβα...έχεις καεί στο παρελθόν οπότε θες τώρα να είσαι προετοιμασμένη, απόλυτα σαφές και λογικό!Όλα πρέπει να τα σκεφτεί μια μανούλα....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!!! Μαριάνθηηηηηη με το καλό κοπελίτσα!!! Όλα καλά να πάνε!

Δεν έχω λόγια για LOVE, πέτυχε το vbac τόσο σύντομα!!! ευτυχώς ήταν μικρό το μωράκι σου!!!! Συγχαρητήρια!!! Ανυπομονώ να μας πεις λεπτομέρειες!!! Ένιωσες συσπάσεις??? Ανυπομονώ για τη στιγμή!!!

Κορίτσια σήμερα έχει συννεφιά και λίγο αεράκι με ΄συννεφα ή γελιέμαι??? δεν το πίστευα!!! κάθεσαι μπαλκόνι κ δροσίζεσαι!!! Τρέλα!!! Βέβαια μετά θα επανέλθει ο καύσων αλλά οκ.....

Τα βράδια με το κλιματιστικό μπουκώνω, είμαι που είμαι, και ξυπνάω κάπως... αφού αλλάξω πάλι 3 κρεβάτια.... τι να λέμε... με έπιασε κ η μέση,,, είμαι μια ομορφιά.... αχ χαλάλιιιιιιιιι

Σήμερα θα μαγειρεψω σαρδέλες κ δεν έχω καμία όρεξη αλλά τι να κάνουμε...

Είδες ρε Μαγδάκι, η Λαβ τα κατάφερε!Σειρά σου τώρα!:P:p:p Αχ τι συννεφιά ρε κορίτσι?Σήμερα το βράδυ ήταν το κάτι άλλο...Ως τις 04.30 είχε τρελή ζέστη, μετά ξεκίνησαν οι αστραπές, έβρεξε στις 5.30-7.30 και μετά πάλι καύσωνας, από αύριο καταγίδες λέει για τρεις μέρες εδώ, μακάρι, δεν αντέχω άλλο ντουζ ανά δίωρο.....Κι εδώ που έφτασα λέω ας περάσει κι η σημερινή μέρα, να γεννήσω Αύγουστο πια χαχα, σήμερα δε θέλω με τίιποτα, χαχα, το είπα κι αυτό, δε θέλω να γεννήσω!!!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα ευαγγελια μου.Αραξε τωρα που μπορεις,οπως λες κι εσυ.Απολαυσε αυτες τις μερουλες οσο μπορεις.Τι εκανες τελικα απο φαγακι?Εμεις χθες μπιφτεκια με πατατες,σημερα στελνει η πεθερα μου αλλα δε ξερω τι καλο εχει φτιαξει.Το τριημερο φευγεη κι η ανηψια μου στο εξοχικο μιας φιλης της οποτε δε θα χω βοηθεια...μονο το μπαμπα μου.Απο δουλιτσες σημερα τελος,υποτιθεται,και τωρα που ναι εδω ακομη ο αντρας μου,παω να απολαυσω ενα μπανακι να ξεκουραστω.Αυριο ειναι η ημερα που χα προαισθημα οτι θα γεννησω.Να δουμε.Οσο για τη μητροτητα ευαγγελια μου δε νιωθω σιγουρα ηρωιδα νιωθω ομως οτι εχω βτει το σημαντικοτερο ρολο στη ζωη μου που με γεμιζει απιστευτα και με κανει πολυ δυνατη κι ετοιμη να κανω τα παντα γι αυτα τα πλασματα.Ετσι νιωθουν οι περισσοτερες μανουλες του κοσμου,πολλες φορες ομως νιωθω οτι αυτο που βιωνω ειναι μοναδικο.Θα τα νιωσεις ολα αυτα συντομα.Αχ σε τι φαση να βρισκεται η μαριανθη????

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ευαγγελια μου.Αραξε τωρα που μπορεις,οπως λες κι εσυ.Απολαυσε αυτες τις μερουλες οσο μπορεις.Τι εκανες τελικα απο φαγακι?Εμεις χθες μπιφτεκια με πατατες,σημερα στελνει η πεθερα μου αλλα δε ξερω τι καλο εχει φτιαξει.Το τριημερο φευγεη κι η ανηψια μου στο εξοχικο μιας φιλης της οποτε δε θα χω βοηθεια...μονο το μπαμπα μου.Απο δουλιτσες σημερα τελος,υποτιθεται,και τωρα που ναι εδω ακομη ο αντρας μου,παω να απολαυσω ενα μπανακι να ξεκουραστω.Αυριο ειναι η ημερα που χα προαισθημα οτι θα γεννησω.Να δουμε.Οσο για τη μητροτητα ευαγγελια μου δε νιωθω σιγουρα ηρωιδα νιωθω ομως οτι εχω βτει το σημαντικοτερο ρολο στη ζωη μου που με γεμιζει απιστευτα και με κανει πολυ δυνατη κι ετοιμη να κανω τα παντα γι αυτα τα πλασματα.Ετσι νιωθουν οι περισσοτερες μανουλες του κοσμου,πολλες φορες ομως νιωθω οτι αυτο που βιωνω ειναι μοναδικο.Θα τα νιωσεις ολα αυτα συντομα.Αχ σε τι φαση να βρισκεται η μαριανθη????

Πρεπει να είναι τρομερή εμπειρία η μητρότητα, ανυπομονώ να το ζήσω κι εγώ. Κι εγώ έτσι πιστεύω, οτι είναι ο πιο σημαντικός ρόλος που θα παίξω στη ζωή μου. Τι μεγάλη αλλαγή και τι μεγάλη ευθύνη, και ταυτόχρονα πόσο τέλειο πράγμα. Με ρωτάνε όλοι αν φοβάμαι τη γέννα που πλησιάζει. Τίποτα δεν φοβάμαι, ούτε τον πόνο ούτε τη γέννα ούτε τα αίματα ή τα ράμματα, αυτά θα είναι για λίγες ώρες, μία μέρα. Ούτε πώς θα ντύσω ή θα πλύνω το μωρό, νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αλλα πράγματα φοβάμαι. Θα γινω καλή μαμά? Θα μεγαλώσω τα παιδιά μου σωστά? Θα αντέξουμε αυτή τη μεγάλη αλλαγή σαν ζευγάρι? Τετοιας φύσης είναι οι προβληματισμοί μου..

Σήμερα που τελειωσες με τις δουλίτσες απολαυσε το κι εσύ όσο μπορείς, δεν έχεις και να μαγειρέψεις αφού κανόνισε η πεθερούλα. Εγώ χθες βαριομουν να κανω κατι περίπλοκο και εφτιαξα μια μακαρονοσαλάτα ολικής με διαφορα λαχανικά, πιπεριές και φέτα. Σήμερα μάλλον φασολάκια, αγόρασα χθες φρέσκα και θέλουν καθάρισμα.

c8i6p2.png

Να πω κι εγώ την επιθυμία μου! Θέλω να γεννήσω την άλλη εβδομάδα. Την παράλλη, που ειναι και η ΠΗΤ μου ο γιατρός μου θα λείπει διακοπες! Ελα μπεμπούλα σιγά σιγά να ετοιμάζεσαι!

c8i6p2.png

Πρεπει να είναι τρομερή εμπειρία η μητρότητα, ανυπομονώ να το ζήσω κι εγώ. Κι εγώ έτσι πιστεύω, οτι είναι ο πιο σημαντικός ρόλος που θα παίξω στη ζωή μου. Τι μεγάλη αλλαγή και τι μεγάλη ευθύνη, και ταυτόχρονα πόσο τέλειο πράγμα. Με ρωτάνε όλοι αν φοβάμαι τη γέννα που πλησιάζει. Τίποτα δεν φοβάμαι, ούτε τον πόνο ούτε τη γέννα ούτε τα αίματα ή τα ράμματα, αυτά θα είναι για λίγες ώρες, μία μέρα. Ούτε πώς θα ντύσω ή θα πλύνω το μωρό, νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αλλα πράγματα φοβάμαι. Θα γινω καλή μαμά? Θα μεγαλώσω τα παιδιά μου σωστά? Θα αντέξουμε αυτή τη μεγάλη αλλαγή σαν ζευγάρι? Τετοιας φύσης είναι οι προβληματισμοί μου..

Σήμερα που τελειωσες με τις δουλίτσες απολαυσε το κι εσύ όσο μπορείς, δεν έχεις και να μαγειρέψεις αφού κανόνισε η πεθερούλα. Εγώ χθες βαριομουν να κανω κατι περίπλοκο και εφτιαξα μια μακαρονοσαλάτα ολικής με διαφορα λαχανικά, πιπεριές και φέτα. Σήμερα μάλλον φασολάκια, αγόρασα χθες φρέσκα και θέλουν καθάρισμα.

Καλημέρα κορίτσια μου άντε τελειώνει ο Ιούλιος και σήμερα έχει full moon..Τι να έγινε άραγε με την Μαριάνθη να γέννησε;Εγώ μπαίνω την Τετάρτη για καισαρική επιτέλους θα γνωρίσω την μπεμπουλα μου και δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ποτέ πέρασε ο καιρός..Και εμένα Ευαγγελία μου δεν με αγχώνει τίποτα όσον αφορά γεννά και αν θα πονέσω και τέτοια αυτό που θέλω είναι να μπορώ να την θηλάζω γιατί είμαι υπέρ του θηλασμού και επίσης να φέρω έναν σωστό άνθρωπο στην κοινωνία να είμαι σωστή μάνα ...ξέροντας ότι θα γεννήσω την Τετάρτη έχουμε τρελαθεί στις βολτιτσες με τον αντρουλη μου είμαστε έξω για καφεδάκι και μετά φαγητακι οπότε δεν έχω μαγείρεμα σήμερα..

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου άντε τελειώνει ο Ιούλιος και σήμερα έχει full moon..Τι να έγινε άραγε με την Μαριάνθη να γέννησε;Εγώ μπαίνω την Τετάρτη για καισαρική επιτέλους θα γνωρίσω την μπεμπουλα μου και δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ποτέ πέρασε ο καιρός..Και εμένα Ευαγγελία μου δεν με αγχώνει τίποτα όσον αφορά γεννά και αν θα πονέσω και τέτοια αυτό που θέλω είναι να μπορώ να την θηλάζω γιατί είμαι υπέρ του θηλασμού και επίσης να φέρω έναν σωστό άνθρωπο στην κοινωνία να είμαι σωστή μάνα ...ξέροντας ότι θα γεννήσω την Τετάρτη έχουμε τρελαθεί στις βολτιτσες με τον αντρουλη μου είμαστε έξω για καφεδάκι και μετά φαγητακι οπότε δεν έχω μαγείρεμα σήμερα..

Aντε Μάχη μου με το καλό! Κοντεύουν οι μέρες! Πολυ μου αρεσει για κάποιο λόγο η ημερομηνια σου, 5/08. Θα μου άρεσε να ερχόταν κι η μπέμπα μου εκείνη την ημέρα!

Να το ευχαριστηθείτε τώρα με τον άντρα σου, να βγείτε να το χαρείτε και όταν έρθει με το καλό η κοπελάρα σας να είστε έτοιμοι, και ψυχολογικά και γενικώς, και με γεμάτες μπαταρίες

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...