Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σε ευχαριστούμε Αντιγόνη για τις πληροφοριες!

Οντως συμφωνώ κι εγώ με όσα λες, απλά θεωρώ και την πληροφόρηση πολύ σημαντική. Εγώ για παράδειγμα έμαθα πάρα πολλα πράγματα με τα βιβλια και τα βιντεάκια που πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν όταν έρθει η ώρα. Γιατί δυστυχώς μπορεί να πέσεις και πάνω σε ιατρικο προσωπικό που δεν γνωρίζει η δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Αυτο που με αγχώνει εμένα είναι οτι βλέπω πως υπαρχουν μανούλες που το ηθελαν πάρα πολύ να θηλάσουν και πάλι δεν το κατάφεραν, είτε γιατί το παιδί δεν έβαζε αρκετό βάρος είτε γιατί δεν επιανε καλά τη θηλή, ειτε γιατι το μωρό δεν είχε υπομονή και γκρίνιαζε στο στήθος, είτε γιατί εμφάνισαν μαστίτιδες, πόνο στις θηλές και ποσα άλλα προβλήματα. Και άμα σου πει ο παιδιατρος οτι το παιδί σου κινδυνεύει σε επηρεάζει κακά τα ψεματα!

Μακάρι να τα καταφέρω, θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την υπομονή και πραγματικά ανυπομονώ πάρα πολύ!

Ευαγγελία αν το μωρό δεν μπορεί να πιάσει θηλή υπάρχουν τα νοσοκομειακά θήλαστρα που δεν είναι σαν τα απλά και βγάζουν μεγάλη ποσότητα και μπορεί να το δίνει με μπιμπερό το γάλα της η μαμά

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευαγγελια μου οταν εισαι σφαιρικα ενημερωμενη φιλτραρεις ακκμη κι αυτα που σου λεει ο γιατρος.Αν π.χ σου πει ενα μηνα οτι δεν εβαλε βαρος,εσυ ξερεις,απ την ενημερωση σου,οτι αυτο συμβαινει στα θηλαζοντα βρεφη και συνεχιζεις ακαθεκτη,κλεινοντας τ αυτια και σε μανες,θειες και ξαδελφες.Ακομη κι αν περασεις μαστιτιδα ξερεις οτι υπαρχει αντιβιωση συμβατη και παλι συνεχιζεις.Οταν εγω ενημερωνομουν με βοηθουσαν πολυ αρθρα τυπου"οι συχνες παγιδες στο θηλασμο" η "συχνα προβληματα και η λυση τους"γιατι προετοιμαζαν για πιθαβες δυσκολιες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα!!!! Το τζουρασικ ειδαμε ωραιο κ χαλαρο..Η θερμοκρασια ηταν ακριβώς όπως επρεπε όντως!!αντε να δουμε ποτε θα ξαναπάμε!!! Σήμερα εχει ο αντρούλής μου γενέθλια...Πάλι θα πάμε βολτίτσα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χρόνια του πολλά! Να τον χαιρεσαι και με το καλό να γίνει μπαμπακας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθακι το απογευμα μπαινεις εσυ;;;;Για πες...πως νιωθεις;;;;Ειχες κανενα νεο απο φραουλιτσα στο φεης;;;

Το βράδυ κατά τις 11 μπαίνω Δεν ξέρω γιατί τόσο αργά. Μάλλον για να μην κάθομαι και βαριεμαι. Πως νιώθω; Θα ακουστεί παράξενο αλλα είμαι πολύ χαλαρή. Απο την μια σκεφτομαι ότι έχω ακόμη ώρες (!), από την άλλη έχω τον άντρα μου που έχει καταγχωθει και πρεπει να κρατήσουμε τις ισορροπιες! :tongue: Προ λιγου έβαλα τα τελευταία πράγματα στην βαλίτσα. Το απόγευμα θα με ξυρίσει ο άντρας μου για να είμαι έτοιμη. Κατά τα αλλα, κατέβασα να δω καμία ταινια να περασει η ώρα.

Απότην φραουλιτσα δεν εχω κανένα νέο. Ίσως περιμένει να γυρίσει σπίτι για να μπει να μας πει τα νέα της

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη πως νιωθεις?Σε ρωταω γιατι συνηθως εισαι πολυ ψυχραιμη.Νιωθεις πολυ αναστατωμενη?Με τον αντρα σου θα πας ξ θα ρθει και κανεις αλλος?Η μαμα σου θα ερθει για τη γεννα και γθα λιγες μερες μετα η κανω λαθος?Μαρουσκα το δεχομαι οτι θελουν χρονο και προσοχη αλλα κι εγω που τουε τα δινω απλετα-λογω του οτι δεν δουλευω εννοω-το εκμεταλλευονται και με θελουν ολη μερα απικο.Εξηγω στη μεγαλη που τωρσ πια καταλαβαξνει οτι θελω και χρονο για τον εαυτο μου π.χ να κανω μπανιο ανενοχλητη,να μιλησω στο τηλ χωρις να μου μιλαει,να κανω τις δουλειες για το σπιτι.Το καταλαβαινει και παιζει και μονη της,η μικρη ομως....γενικα αυτη μου χει βγει παναγια βοηθα....Τωρα εχουν αρχισει και παιζουν μαζι κατι μισαωρα,η δαναη τωρα εχει αρχισει να μη διαλυει τα παντα ολα.Αστα.Εμεις λεγαμε με τον αντρα μου οτι οταν η μικροτερη μπεμπα φτασρ

ει 4 και τα αλλα 6 κι 8 θα ναι ευκολη η ζωη μας αλλα ακουω κι εσας και....Υπομονη τι να κανουμε,οταν μεγαλωσουν και φυγουν,αυτα θα αναπολουμε.

Είμαι πολύ ήρεμη meldan μου. Αύριο θα φανεί κατά ποσό είμαι ψύχραιμη. Με τον άντρα μου θα πάμε και θα κοιμηθεί και αυτός εκεί. Είναι πολύ αγχωμενος για να μείνει μόνος στο σπίτι!!!

Αύριο θα ρθουν τα πεθερικά μου, οι γονείς μου, ο αδερφός μου και η γιαγιά μου. Μένουν σε αλλη πόλη οπότε θα ρθουν τελευταία στιγμή. Ελπίζω να μην τους διώξουν λόγο συνωστισμού...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη πατησα στο google τις λογικες συνεπειες που ανεφερες κι επεσα πανω στο αρθρο σου!!!!!!Κατατοπιστικο,θα διαβασω κι αλλα.Ειδα και τη φωτογραφια σου κι εισαι πολυ κοντα σ αυτο που χα φανταστει.Φιλια

Η Marouskaki είπε ότιτην ψιλοβοηθησαν. Ελπιζω να πιάσουν και με σενα. Πως με είχες φανταστεί δηλαδή; :tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια απο δω και περα εφαρμοζω κι εγω το συστημα να σηκωνομαι νωρις και να χω τελειωσει ολες η σχεδον ολες τις δουλειες μεχρι να ξυπνησουν τα παιδια.Το κανα σημερα και υπατχει μια ηρεμια στο σπιτι μας.Αλλιως μολις ξυπνησουν και θελουν πρωινα κι εγω θελω να κανω χιλιες δουλειες,πελαγωνω.Και με το μωρο το ιδιο συστημα θα χω για να επικρατει ησυχια.

Eμ αγάπη μου, τρελή είναι νομίζεις η Μαρούσκα και σηκώνεται μες στη νύχτα ή από τις 6 να τα κάνει όλα ώστε μετά να έχω μόνο παιδιά και άντε βαριά φαγητό? ;);););) Βέβαια, σήμερα αυτό σκεφτόμουν με το μωρό και τα νυχτερινά εγερτήριά του δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να το τηρήσω...Μάλλον θα ξαναγυρίσω στα 2-4 τη νύχτα, ξέρω γω....:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!!!

βλεπω σινεμαδακι και ταινιουλες!εγω περναω οσο περισσοτερο χρονο μπορω με την μεγαλη μου γιατι μετα θα φυγει με την μαμα μου μεχρι να περασουν καμια 15 μερες να φυγω και γω!

Μαριανθη μου ετοιμαζεσαι???θα μπεις απο σημερα??

Μαχη μου οντως φουσκιτσα η μπουμπουκα σου!!τρελενομαι!!!

Το μεσημερι εχω γιατρο....με βλεπω να μπαινω με προκληση τελικα αν και ειμαι σε μεγαλο διλημμα να την αφησω μεχρι τελευταια μερα....θα μπω να σας πω νεα μου!!!

Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις μέχρι όσο πάει. Βέβαια καταλαβαίνω ότι με αυτή την ζέστη κάθε επιπλέον μέρα είναι ταλαιπωρία αλλά και η πρόκληση είναι εξίσου μεγάλη ταλαιπωρία! Σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!!!

βλεπω σινεμαδακι και ταινιουλες!εγω περναω οσο περισσοτερο χρονο μπορω με την μεγαλη μου γιατι μετα θα φυγει με την μαμα μου μεχρι να περασουν καμια 15 μερες να φυγω και γω!

Μαριανθη μου ετοιμαζεσαι???θα μπεις απο σημερα??

Μαχη μου οντως φουσκιτσα η μπουμπουκα σου!!τρελενομαι!!!

Το μεσημερι εχω γιατρο....με βλεπω να μπαινω με προκληση τελικα αν και ειμαι σε μεγαλο διλημμα να την αφησω μεχρι τελευταια μερα....θα μπω να σας πω νεα μου!!!

Κι η δική μου ταπεινή γνώμη είναι να μην κάνεις πρόκληση, όπως λέει κι η Αντωνία, μόνο 4 μερούλες σου έμειναν, τόση γυμναστική, τόσο σεχ, κρίμα να μην της δώσεις την ευκαιρία να έρθει όπως θέλει εκείνη, αφού δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι...Ταπεινή μου γνώμη, εσύ κάνε όπως νιώθεις...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα!

Μαγδα με το καλο!

Μαριανθη με προκληση αυριο ή κτ?με το καλο και σενα!

Χαμπιμπι και γω ειχα τρελους πονους στην περιοδο αλλα τωρα τιποτα.κατι πετρωματα εχω μετα το περπατημα συνηθως αλλα χωρις πονο.

Σημερα εχω γιατρο να δουμε τι θα μου πει..αλλη μια βδομαδα εχω μεχρι πητ να δουμε αν θα μου δωσει παραταση

Και μενα μαρεσει πολυ το σινεμα και οι ταινιες,ειδικα φοιτητρια ειχα δει τα παντα. Τωαρα δεν μπορω να καταφερω τον αντρα μου ή καμια φιλη μου να παμε σε κανεναν δεν αρεσει ,ουφ...

Με πρόκληση και φ.τ.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μηπως ηταν του εντερου συσπασεις;;;;επειδη ειπες για τουαλετα μετα....το επαθα δυο φορες την περασμενη βδομαδα κι ηταν αυτο

... Ερχεται η Δευτερα....κοντος ψαλμος αλληλουια!!!!!

Marouskaki λες? δεν ξερω! ηταν και πετρα η κοιλια μου ταυτοχρονα, αλλα πρωτη φορα τοσος πονος! Γενικα μεσα στη μερα εχω πονακια αλλες φορες πιο δυνατα αλλες πολυ απαλα.

Σημερα εκανα και το nst ολα οκ:D:D

c6vNp3.png

Και να προσθέσω πως ο θηλασμός είναι άβολος και στο σ#ξ γιατί δεν μπορείς να κάνεις χωρίς σουτιέν εκτός αν θέλει κάποια να της τρέχει εκείνη την ώρα το βυζί αλλά όταν εδραιωθεί και δεν στάζει συνέχεια κάτι γίνεται και στον τομέα αυτόν (εκτός αν ζουληχτούν) και γενικότερα σήμερα είναι ο θηλασμός που δυσκολεύει μια νέα μαμά αύριο θα είναι κάτι άλλο η μητρότητα δεν είναι μόνο διασκέδαση είναι και αφοσίωση και πάνω απ' όλα θυσία και αυτοθυσία (δεν γράφω άλλο σας έκανα το κήρυγμα μου και σήμερα :( )
Σε αυτό θα μείνω...ως ηθικό δίδαγμα ας πούμε....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια εγώ η αισιόδοξη πήρα το νούμερο 2 στις πάνες. Αλλά είναι για πάνω από 3 κιλά. Το συνειδητοποίησα χτες και πήγα πήρα μια μικρή συσκευασία νούμερο 1, τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες στο σπίτι. Γιατί ή δικιά μου θα είναι λιγότερο από 3 κιλά. Η απορία μου είναι ποσό γρήγορα παχαίνουν τα μωρά; Θα χρειαστεί λέτε να πάρω καναδυο συσκευασίες ακόμη;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49 cm-K.T.

-Novemberrain-22/07- κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-? gr-? cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Marianthi27 - κοριτσάκι!-2500 gr- προγραμματισμένη πρόκληση- 31/07

-Cristi84 αγοράκι! -2800 gr-προγραμματισμένη κ.τ.- 03/08

-Ninakimou -3/8 κοριτσάκι!-3000gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. -04/08

-Mάχη84 - κοριτσάκι!-3900 gr- προγραμματισμένη πρόκληση-05/08

-lonestar 5/8αγοράκι! -3000 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-madata80 αγοράκι!-2470 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -15/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2800 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400 gr

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2500 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Κάπως καλύτερα έτσι?Ελπίζω τώρα να βγάζουμε άκρη με γέννες και προκλήσεις!:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κι εγω εννοειται πιστευω απολυτα στα οφελη του θηλασμου και πιστευω ευαγγελια μου οτι αφου εχεις ενημερωθει πολυ και σωστα θα τα καταφερεις.Βασισου πολυ και στο ενστικτο σου,εμενα π.χ μου εβαζαν οι μαιες το μωρο σε μια σταση που δε με βολευρ καθολου;ειχα κανει εξασκηση στο σπιτι με κουκλα κι ειχα βρει πανω κατω τι με βολευε.Αυτη υη σταση προσπαθουσα να τη μαθω στην αδελφη μου αλλα δε μπορουσε με τιποτα.Ειναι αυτο που μου ελεγε κι η μαια μου,ο θηλασμος καθε παιδιου ειναι ξεχωριστη υποθεση και θελει ξεχωριστη προσεγγιση.Η μελινα ηθελε το στηθος για τα παντα,ειτε πεινουσε,νθσταζε,χτυπαγε,εψαχνε στηθος.Η δαναη το θελε μονο για φαγητο.Οταν εκλαιγε για καποιον λογο και προσπαθουσα να της το δωσω για παρηγορια,γυρναγε αλλου το κεφαλι της κι εκλαιγε πιο πολυ.Κι εγω θελω να θηλασω και παλι αλλα επειδη νιωθω πολυ κουρασμενη απο τρεις απανωτες εγκυμοσυνες και τρια χρονια απανωτων θηλασμων,δε ξερω ακομη αν θα κανω αποκλειστικο θηλασμο η για ποσο καιρο ειμαι διατεθειμενη βα το υραβηξω.Σκεφτομαι να δινω και λιγο ξενο,οχι σε συστηματικη βαση αλλα για να σιγουρευτω οτι ξερει κι αλλη γευση και μπορει βα το ταισει και καποιος αλλος.Οταν η δαναη ηταν 40 ημετων εμεινα παιδων με τη μεγαλη κι εζησα μια παρανοια με το θηλασμο.Η μεγαλη με χρειαζοταν στο νοσοκομεξο και η μικρη στο σπιτι.Θελω να χω και μια εναλλακτικη.
Στο δεύτερο σκέλος αυτής της φράσης οκ, συμφωνώ, θέλεις να έχεις την εναλλακτική να την ταίσει κάποιος άλλος, αλλά το πρώτο...ποια άλλη γεύση μανάρι μου?Μέσω του γάλακτός σου θα έχει γνωρίσει όσες γεύσεις υπάρχουν που λέει ο λόγος αφού το γάλα παίρνει τη γεύση από ό,τι τρως εσύ.Τι άλλη γεύση θα κερδίσει από τη σκόνη?????:roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...