Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλα εγω με τους δικους σου πονους καθε μερα νοσοκομειο θα ημουν με τη βαλιτσα παραμασχαλα νομιζοντας οτι ηρθε η ωρα....αμαν βρε πουλακι μου...

Τι πραμα κι αυτο με σενα....πρωταθλητρια της συσπασης εισαι....:mrgreen:

Μαρουσακι μου μαλλον επειδη δεν πηρα ποτε μαγνησιο κ επειδη ειχα τετοια περιοδο ...εχω ολα αυτα,εκει κατεληξα.Η βαλιτσα ολα ειναι ετοιμα κ εγω σαν στρατιωτης ειμαι στην τσιτα χεχε ,αντε να γεννησουμε! Να μιλαμε για τα νεογγενητα μας :rolleyes:

καλημερουδια κοριτσια! <3

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευαγγελια μου καλημερα.Ζημια δε νομιζω να κανετε,θα σας το λεγε κι ο γιατρος.Απλως μπορει βα επισπευσετε τη διαδικασια,που σιγα εδω που χεις φτασει,τι σημασια εχει?Απο φαγητο θα σου προτεινα μπιφτεκακια αλλα λογω του αντρα σου καμια ομελετα φουρνου?Τρωει αυγα η κανενα παραγωγο ζωου?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια μου καλημερα.Ζημια δε νομιζω να κανετε,θα σας το λεγε κι ο γιατρος.Απλως μπορει βα επισπευσετε τη διαδικασια,που σιγα εδω που χεις φτασει,τι σημασια εχει?Απο φαγητο θα σου προτεινα μπιφτεκακια αλλα λογω του αντρα σου καμια ομελετα φουρνου?Τρωει αυγα η κανενα παραγωγο ζωου?

Οχι δεν τρώει ζωικά παράγωγα! Καταλαβαίνεις τι τραβάω. Βεβαια ο άντρας μου γυριζει από τη δουλειά απογευματάκι και τρώμε μαζί βραδινό, οπότε το μεσημέρι μαγειρεύω μόνο για μένα. Χμ μπιφτέκια λες ε? Καλή ιδέα.

c8i6p2.png

Μαριανθη πατησα στο google τις λογικες συνεπειες που ανεφερες κι επεσα πανω στο αρθρο σου!!!!!!Κατατοπιστικο,θα διαβασω κι αλλα.Ειδα και τη φωτογραφια σου κι εισαι πολυ κοντα σ αυτο που χα φανταστει.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ουτε μια βδομαδα μακρια απο το να σντικρυσεις τη μπουμπου σας!!!!τελεια!!!!!το 3900 ....χαχα....ελπιζω να πηρες το νουμερο δυο σε πανες χιχι!!!!!;)

Ναι μαρουσκακι μου είναι μεγάλη ελπίζω όντως να έχει απόκλιση ο υπέρηχος από την πραγματικότητα Γιατί αλλιώς θα γεννηθεί 4κιλακια η χοντρουλα μου..ο γιατρός είπε ότι σίγουρα θα γεννηθεί πάνω από 3500..Όχι πάνες είχα πάρει το ένα δεν πειράζει το πολύ πολύ αν δεν της κάνουν να σας τις στείλω...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

βλεπω σινεμαδακι και ταινιουλες!εγω περναω οσο περισσοτερο χρονο μπορω με την μεγαλη μου γιατι μετα θα φυγει με την μαμα μου μεχρι να περασουν καμια 15 μερες να φυγω και γω!

Μαριανθη μου ετοιμαζεσαι???θα μπεις απο σημερα??

Μαχη μου οντως φουσκιτσα η μπουμπουκα σου!!τρελενομαι!!!

Το μεσημερι εχω γιατρο....με βλεπω να μπαινω με προκληση τελικα αν και ειμαι σε μεγαλο διλημμα να την αφησω μεχρι τελευταια μερα....θα μπω να σας πω νεα μου!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Νινακι μου που κλεισατε τελικα να πατε?Πρισωπικη μου γνωμη ειναι να την αφησεις ως τελευταια μερα.Ετσι κι αλλιως τι σου νεινε?4 μερες.Ο τι ομως νομιζεις εσυ καλυτερο.Περιμενουμε νεα δας.Δηλ η νεφελιτσα δε θα δει καθολου το μωρο μεχρι να πατε να τη βρειτε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια απο δω και περα εφαρμοζω κι εγω το συστημα να σηκωνομαι νωρις και να χω τελειωσει ολες η σχεδον ολες τις δουλειες μεχρι να ξυπνησουν τα παιδια.Το κανα σημερα και υπατχει μια ηρεμια στο σπιτι μας.Αλλιως μολις ξυπνησουν και θελουν πρωινα κι εγω θελω να κανω χιλιες δουλειες,πελαγωνω.Και με το μωρο το ιδιο συστημα θα χω για να επικρατει ησυχια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα!

Μαγδα με το καλο!

Μαριανθη με προκληση αυριο ή κτ?με το καλο και σενα!

Χαμπιμπι και γω ειχα τρελους πονους στην περιοδο αλλα τωρα τιποτα.κατι πετρωματα εχω μετα το περπατημα συνηθως αλλα χωρις πονο.

Σημερα εχω γιατρο να δουμε τι θα μου πει..αλλη μια βδομαδα εχω μεχρι πητ να δουμε αν θα μου δωσει παραταση

Και μενα μαρεσει πολυ το σινεμα και οι ταινιες,ειδικα φοιτητρια ειχα δει τα παντα. Τωαρα δεν μπορω να καταφερω τον αντρα μου ή καμια φιλη μου να παμε σε κανεναν δεν αρεσει ,ουφ...

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πλησιάζουν οι μέρες να γεννήσουμε και ενημερώνομαι διαρκώς για το θηλασμό. Εχω διαβάσει βιβλια, εχω δει βιντεάκια και έχω κρατήσει ακόμα και σημειώσεις. Θέλω πάρα πολύ να τα καταφέρω!

Διαβάζω και τις μανούλες Ιουλίου που γέννησαν, να δω πώς πάνε με τα νεογέννητα και απογοητεύτηκα λίγο. Αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες. Ετσι δύσκολα είναι τα πράγματα? Πείτε τίποτα ενθαρρυντικό εσείς οι πιο έμπειρες. Βλεπω πολλες μανούλες εγκαταλείπουν την προσπάθεια πολύ νωρίς. Εχετε καμιά συμβουλή θηλασμού να δώσετε από την εμπειρία σας?

c8i6p2.png

Κορίτσια πλησιάζουν οι μέρες να γεννήσουμε και ενημερώνομαι διαρκώς για το θηλασμό. Εχω διαβάσει βιβλια, εχω δει βιντεάκια και έχω κρατήσει ακόμα και σημειώσεις. Θέλω πάρα πολύ να τα καταφέρω!

Διαβάζω και τις μανούλες Ιουλίου που γέννησαν, να δω πώς πάνε με τα νεογέννητα και απογοητεύτηκα λίγο. Αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες. Ετσι δύσκολα είναι τα πράγματα? Πείτε τίποτα ενθαρρυντικό εσείς οι πιο έμπειρες. Βλεπω πολλες μανούλες εγκαταλείπουν την προσπάθεια πολύ νωρίς. Εχετε καμιά συμβουλή θηλασμού να δώσετε από την εμπειρία σας?

Γεια σου Ευαγγέλια λοιπόν ο θηλασμός δεν είναι μάθημα να το διαβάσεις και να περάσεις είναι κάτι φυσικό γίνεται μόνο του όπως όλες οι υπόλοιπες βιολογικές λειτουργίες μας εσύ θα κοιτάξεις με την βοήθεια μιας μαίας να πιάσει το παιδί το πάνω από την ρώγα το καφέ και όχι την ρώγα αν και το μωράκι ξέρει από μόνο του τι πρεπει να κάνει και να ζητήσεις να στην βάλουν αμέσως στο στήθος με το που γεννηθεί εκείνη η στιγμή είναι πολύ σημαντική το στήθος της μαμάς είναι το κατευναστικό του μωρού που βγήκε σε ένα περιβάλλον τελείως ξένο για εκείνο το καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στο μωρό σου εσύ αλλά και όλες οι μανούλες του κόσμου είναι το γαλατάκι μας είναι στοργή είναι δέσιμο και είναι και ό,τι πιο θρεπτικό κάθε φορά που θηλάζω αισθάνομαι την μεγαλύτερη ευφορία του κόσμου κι ας μην κάνω κάτι άλλο κι ας κάθεται ώρες ατελείωτες καμιά φορά η μικρή στο στήθος συνήθως οι μαμάδες τα παρατάνε με το πρόσχημα ότι οι θηλές τους είναι επίπεδες οτι δεν αντέχουν τα ξενύχτια και μπλα μπλα μπλα το μωρό όμως δεν είναι κούκλα να παίζουμε μαζί του όποτε μας καπνίσει το μωράκι χρειάζεται ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής του την πλήρη αφοσίωση κάποιου ατόμου που ιδανικά αυτό το άτομο πρέπει να είναι η μαμά το μωράκι όταν θηλάζει ακούει την καρδιά της μαμάς και χαλαρώνει είναι ο ήχος που το χαλάρωνε τόσους μήνες στην κοιλίτσα μέσα και ναι ο θηλασμός έχει μπόλικο ξενύχτι και μπόλικους μαύρους κύκλους αλλά είναι δικαίωμα κάθε μωρού να θηλάσει εγώ θηλάζω ακόμα την μικρή μου από την 1η ώρα και δεν το παίζω ξερόλας μην με κράξετε δεν προσπαθώ να το παίξω γκουρού παραθέτω απλώς την γνώμη μου και ναι τόσους μήνες αφοσιωθηκα στην μικρή μου ξενύχταγα και ακόμα ξενυχτάω και θηλάζω ατελείωτες ώρες αλλά ξέρω ότι κάνω το σωστό και άσε που είναι υπέροχο συναισθημα να βλέπεις το μωράκι σου να θηλάζει βέβαια δεν κατηγορώ τις μαμάδες που στην πορεία τα παράτησαν κι αυτές μάνες είναι και αγαπάνε τα παιδάκια τους αλλά ο θηλασμός και γενικά το μητρικό γάλα για μένα είναι αναντικατάστατο και στο λέω εγώ αυτό που τράφηκα με ξένο και ελάχιστον θηλασμό (συγχωρέστε με και για την σφήνα και για το σεντόνι :rolleyes: )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Και να προσθέσω πως ο θηλασμός είναι άβολος και στο σ#ξ γιατί δεν μπορείς να κάνεις χωρίς σουτιέν εκτός αν θέλει κάποια να της τρέχει εκείνη την ώρα το βυζί αλλά όταν εδραιωθεί και δεν στάζει συνέχεια κάτι γίνεται και στον τομέα αυτόν (εκτός αν ζουληχτούν) και γενικότερα σήμερα είναι ο θηλασμός που δυσκολεύει μια νέα μαμά αύριο θα είναι κάτι άλλο η μητρότητα δεν είναι μόνο διασκέδαση είναι και αφοσίωση και πάνω απ' όλα θυσία και αυτοθυσία (δεν γράφω άλλο σας έκανα το κήρυγμα μου και σήμερα :( )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σου Ευαγγέλια λοιπόν ο θηλασμός δεν είναι μάθημα να το διαβάσεις και να περάσεις είναι κάτι φυσικό γίνεται μόνο του όπως όλες οι υπόλοιπες βιολογικές λειτουργίες μας εσύ θα κοιτάξεις με την βοήθεια μιας μαίας να πιάσει το παιδί το πάνω από την ρώγα το καφέ και όχι την ρώγα αν και το μωράκι ξέρει από μόνο του τι πρεπει να κάνει και να ζητήσεις να στην βάλουν αμέσως στο στήθος με το που γεννηθεί εκείνη η στιγμή είναι πολύ σημαντική το στήθος της μαμάς είναι το κατευναστικό του μωρού που βγήκε σε ένα περιβάλλον τελείως ξένο για εκείνο το καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στο μωρό σου εσύ αλλά και όλες οι μανούλες του κόσμου είναι το γαλατάκι μας είναι στοργή είναι δέσιμο και είναι και ό,τι πιο θρεπτικό κάθε φορά που θηλάζω αισθάνομαι την μεγαλύτερη ευφορία του κόσμου κι ας μην κάνω κάτι άλλο κι ας κάθεται ώρες ατελείωτες καμιά φορά η μικρή στο στήθος συνήθως οι μαμάδες τα παρατάνε με το πρόσχημα ότι οι θηλές τους είναι επίπεδες οτι δεν αντέχουν τα ξενύχτια και μπλα μπλα μπλα το μωρό όμως δεν είναι κούκλα να παίζουμε μαζί του όποτε μας καπνίσει το μωράκι χρειάζεται ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής του την πλήρη αφοσίωση κάποιου ατόμου που ιδανικά αυτό το άτομο πρέπει να είναι η μαμά το μωράκι όταν θηλάζει ακούει την καρδιά της μαμάς και χαλαρώνει είναι ο ήχος που το χαλάρωνε τόσους μήνες στην κοιλίτσα μέσα και ναι ο θηλασμός έχει μπόλικο ξενύχτι και μπόλικους μαύρους κύκλους αλλά είναι δικαίωμα κάθε μωρού να θηλάσει εγώ θηλάζω ακόμα την μικρή μου από την 1η ώρα και δεν το παίζω ξερόλας μην με κράξετε δεν προσπαθώ να το παίξω γκουρού παραθέτω απλώς την γνώμη μου και ναι τόσους μήνες αφοσιωθηκα στην μικρή μου ξενύχταγα και ακόμα ξενυχτάω και θηλάζω ατελείωτες ώρες αλλά ξέρω ότι κάνω το σωστό και άσε που είναι υπέροχο συναισθημα να βλέπεις το μωράκι σου να θηλάζει βέβαια δεν κατηγορώ τις μαμάδες που στην πορεία τα παράτησαν κι αυτές μάνες είναι και αγαπάνε τα παιδάκια τους αλλά ο θηλασμός και γενικά το μητρικό γάλα για μένα είναι αναντικατάστατο και στο λέω εγώ αυτό που τράφηκα με ξένο και ελάχιστον θηλασμό (συγχωρέστε με και για την σφήνα και για το σεντόνι :rolleyes: )

Σε ευχαριστούμε Αντιγόνη για τις πληροφοριες!

Οντως συμφωνώ κι εγώ με όσα λες, απλά θεωρώ και την πληροφόρηση πολύ σημαντική. Εγώ για παράδειγμα έμαθα πάρα πολλα πράγματα με τα βιβλια και τα βιντεάκια που πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν όταν έρθει η ώρα. Γιατί δυστυχώς μπορεί να πέσεις και πάνω σε ιατρικο προσωπικό που δεν γνωρίζει η δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Αυτο που με αγχώνει εμένα είναι οτι βλέπω πως υπαρχουν μανούλες που το ηθελαν πάρα πολύ να θηλάσουν και πάλι δεν το κατάφεραν, είτε γιατί το παιδί δεν έβαζε αρκετό βάρος είτε γιατί δεν επιανε καλά τη θηλή, ειτε γιατι το μωρό δεν είχε υπομονή και γκρίνιαζε στο στήθος, είτε γιατί εμφάνισαν μαστίτιδες, πόνο στις θηλές και ποσα άλλα προβλήματα. Και άμα σου πει ο παιδιατρος οτι το παιδί σου κινδυνεύει σε επηρεάζει κακά τα ψεματα!

Μακάρι να τα καταφέρω, θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την υπομονή και πραγματικά ανυπομονώ πάρα πολύ!

c8i6p2.png

Κι εγω εννοειται πιστευω απολυτα στα οφελη του θηλασμου και πιστευω ευαγγελια μου οτι αφου εχεις ενημερωθει πολυ και σωστα θα τα καταφερεις.Βασισου πολυ και στο ενστικτο σου,εμενα π.χ μου εβαζαν οι μαιες το μωρο σε μια σταση που δε με βολευρ καθολου;ειχα κανει εξασκηση στο σπιτι με κουκλα κι ειχα βρει πανω κατω τι με βολευε.Αυτη υη σταση προσπαθουσα να τη μαθω στην αδελφη μου αλλα δε μπορουσε με τιποτα.Ειναι αυτο που μου ελεγε κι η μαια μου,ο θηλασμος καθε παιδιου ειναι ξεχωριστη υποθεση και θελει ξεχωριστη προσεγγιση.Η μελινα ηθελε το στηθος για τα παντα,ειτε πεινουσε,νθσταζε,χτυπαγε,εψαχνε στηθος.Η δαναη το θελε μονο για φαγητο.Οταν εκλαιγε για καποιον λογο και προσπαθουσα να της το δωσω για παρηγορια,γυρναγε αλλου το κεφαλι της κι εκλαιγε πιο πολυ.Κι εγω θελω να θηλασω και παλι αλλα επειδη νιωθω πολυ κουρασμενη απο τρεις απανωτες εγκυμοσυνες και τρια χρονια απανωτων θηλασμων,δε ξερω ακομη αν θα κανω αποκλειστικο θηλασμο η για ποσο καιρο ειμαι διατεθειμενη βα το υραβηξω.Σκεφτομαι να δινω και λιγο ξενο,οχι σε συστηματικη βαση αλλα για να σιγουρευτω οτι ξερει κι αλλη γευση και μπορει βα το ταισει και καποιος αλλος.Οταν η δαναη ηταν 40 ημετων εμεινα παιδων με τη μεγαλη κι εζησα μια παρανοια με το θηλασμο.Η μεγαλη με χρειαζοταν στο νοσοκομεξο και η μικρη στο σπιτι.Θελω να χω και μια εναλλακτικη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...