Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια σημερα ειχα 2-3 πολυ δυνατες συσπασεις με πονο κιολας, τα χρειαστηκα!Ξαπλα την εβγαλα απο τοτε φυσικα, πηγα και τουαλετα και ξαλαφρωσα χαχα:tongue::tongue: Τσισα κανω μπορει και ανα μισαωρο:tongue:

Αυριο εχω το nst , ο μπεμπης μου σημερα κουνιεται σαν τρελος ελπιζω μη μας κανει καμια εκπληξη πριν τη Δευτερα!

Πως τα πατε με τη ζεστη? Εγω φουλ aircondition και νερο ανα χειρας δεν γινεται αλλιως

Mε το καλο Μαχη μου! Αχχχ τι τελεια 5 αυγουστου... :tongue:

κοριτσια μου εγω σημερα 3 μεγαλες συσπασεις παλι , μιλαμε για πονο! κ συνεχομενα πονακια περιοδου ολη μερα... εξω ουτε για πλακα... κλιματιστικο και φουρφουρι μαζι :rolleyes:

Καλα εγω με τους δικους σου πονους καθε μερα νοσοκομειο θα ημουν με τη βαλιτσα παραμασχαλα νομιζοντας οτι ηρθε η ωρα....αμαν βρε πουλακι μου...

Τι πραμα κι αυτο με σενα....πρωταθλητρια της συσπασης εισαι....:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια μου έφτασε λοιπόν ο καιρός και για εμάς την άλλη Τετάρτη 5 Αυγούστου μπαίνουμε για καισαρική...Δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα του άντρα μου του έχουν κοπει τα πόδια λέει δεν μπορεί να το συνειδητοποιησει ότι έφτασε η μέρα που θα γνωρίσει την κορούλα μας...η μπέμπα είναι 3900 πολύ μεγάλη μου φάνηκε αλλά ο γιατρός είπε ότι το μηχάνημα έχει και απόκλιση..Έχει και μαγουλακια τώρα που τα βλέπει όλα αυτά ένας Θεός ξέρει..Αυτά τα νέα μας ....

Ζουμπουρλούδικο μωράκι! Άντε με το καλό κορίτσι μου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθακι χρονια σου πολλα αγαπη μου.....να εισαι παντα ευτυχισμενη και να σου δωσει ο Θεουλης το καλυτερο δωρο σε δυο μερες στην αγκαλια σου:):):)

Ευχαριστώ πολύ! Και εσύ να χαίρεσαι το θαυματάκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σ'ευχαριστώ πολύ αγάπη μου άντε και εσύ σιγά σιγά με το καλό..πάντως βρε κορίτσια και εγώ έκανα μια σύσπαση την ώρα.που ήμουν στον γιατρό και.Ούτε που την κατάλαβα..Καλά Ναι άσε εμεις έχουμε 3 μέρες το κλιματιστικό μόνιμα αναμμένο....το φουρφουρι τι είναι;

Το φουρφούρι είναι ο ανεμιστήρας στην αργκό! χαχα Και εγώ έτσι το λέω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Η δροσια καλυτερη κι απο την ταινια χαχα...τι ειδατε;;εμεις τελικα νοικιασαμε το αφεντικα για σκοτωμα 2, αστειο ηταν!

Καλημέρα!!!! Το τζουρασικ ειδαμε ωραιο κ χαλαρο..Η θερμοκρασια ηταν ακριβώς όπως επρεπε όντως!!αντε να δουμε ποτε θα ξαναπάμε!!! Σήμερα εχει ο αντρούλής μου γενέθλια...Πάλι θα πάμε βολτίτσα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

LMb5p2.png

Καλημέρα!!!! Το τζουρασικ ειδαμε ωραιο κ χαλαρο..Η θερμοκρασια ηταν ακριβώς όπως επρεπε όντως!!αντε να δουμε ποτε θα ξαναπάμε!!! Σήμερα εχει ο αντρούλής μου γενέθλια...Πάλι θα πάμε βολτίτσα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Να τον χαιρεσαι κοριτσαρα....με το καλο μπαμπα να τον καμαρωσεις!!!!Τι κριμα να μην εχουμε σινεμα κι εδω...Να περασετε ομορφα αποψε!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστώ πολύ! Και εσύ να χαίρεσαι το θαυματάκι σου!

Μαριανθακι το απογευμα μπαινεις εσυ;;;;Για πες...πως νιωθεις;;;;Ειχες κανενα νεο απο φραουλιτσα στο φεης;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Τα χω χασει με τις γεννες που επονται,προγραμματισμενες κι απρογραμματιστες.Περιμενουμε νεα της φραουλιτσας και σημερα μπαινεις κι εσυ μαριανθη για προετοιμασια?Μαχη μου βρηκατε κι εσεις ημερομηνια?Μια χαρα μου ακουγεται το 5 αυγ.Σρ λιγοτερο απο μια εβδομαδα θα την εχεις αγκαλιτσα.Και καπου σφηνα σε ολα αυτα μπορει

να γεννησει το νινακι,η μαρουσκα,η μαγδα,ποια αλλη εχει κοντινη πητ?Εγω αυτην την εβδομαδα που στην αρχη την πηρα βαρια,τωρατην εχω δει πολυ χαλαρα,ως μια παραταση-δωρο.Θα εχω λιγες μερες ακομη ελευθερη με τα κοριτσια μου,τα απογευματα θα τα ακολουθω στις βολτιτσες τους κι ο τι γινει.Εχω και λιγο χρονο ακομη να υακτοποιηθω π.χ δεν εχω πλυνει ακομη το μπεμπε καθισμα αυτοκινητου.Μαρουσκα ποια ταινια ειδατε μας ειπες,παρολο που δε μου ακουστηκε πολυ ρομαβτικη κομεντι!!!,αλλα αν τολμησες αυτο που χες στο μυαλο σου δε μας ειπες!!!!Τρελαμενα τα αγορια σου ε?Παλι καλα που η μαμα σου εστω και στο τελος πηρε μπρος.Νοβεμπερ τελειο το τικερακι.Βλεπω αυτο το 1week και λιωνω...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Τα χω χασει με τις γεννες που επονται,προγραμματισμενες κι απρογραμματιστες.Περιμενουμε νεα της φραουλιτσας και σημερα μπαινεις κι εσυ μαριανθη για προετοιμασια?Μαχη μου βρηκατε κι εσεις ημερομηνια?Μια χαρα μου ακουγεται το 5 αυγ.Σρ λιγοτερο απο μια εβδομαδα θα την εχεις αγκαλιτσα.Και καπου σφηνα σε ολα αυτα μπορει

να γεννησει το νινακι,η μαρουσκα,η μαγδα,ποια αλλη εχει κοντινη πητ?Εγω αυτην την εβδομαδα που στην αρχη την πηρα βαρια,τωρατην εχω δει πολυ χαλαρα,ως μια παραταση-δωρο.Θα εχω λιγες μερες ακομη ελευθερη με τα κοριτσια μου,τα απογευματα θα τα ακολουθω στις βολτιτσες τους κι ο τι γινει.Εχω και λιγο χρονο ακομη να υακτοποιηθω π.χ δεν εχω πλυνει ακομη το μπεμπε καθισμα αυτοκινητου.Μαρουσκα ποια ταινια ειδατε μας ειπες,παρολο που δε μου ακουστηκε πολυ ρομαβτικη κομεντι!!!,αλλα αν τολμησες αυτο που χες στο μυαλο σου δε μας ειπες!!!!Τρελαμενα τα αγορια σου ε?Παλι καλα που η μαμα σου εστω και στο τελος πηρε μπρος.Νοβεμπερ τελειο το τικερακι.Βλεπω αυτο το 1week και λιωνω...

Πηραμε αυτην την ταινια γτ τον λυπηθηκα τον αντρα μου να βασανιζεται με ρομαντικη κομεντι....και το αλλο εγινε αλλα δεν προκειται να το ξανατολμησω....ο Γ δεν ενιωθε καθολου ανετα, φοβοταν μην κανουμε ζημια, εγω ενω στη διαρκεια ολα καλα κι ωραια μετα πονουσα κι ενιωθα ασχημα....αστα....38....στα 29 μεχρι λιγες μερες πριν γεννησω τιποτα δεν μας πειραζε...καλα κανεις και την ειδες αλλιως τη μια βδομαδα που μπορει να μην ειναι και τοσο φυσικα! Αλλωστε δε υα σκαβεις...με τις κορουλες σου θα εισαι κ τον αντρα σου....το ποσο χαρηκε ο μικρος μου χθες που παιξαμε pkaymobil δε μπορω να σου πω....τιποτα δε ζητανε απο μας...λιγο απο το χρονο μας και την προσοχη μας....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Οταν μπω απο πισι θα βαλω το πινακακι γτ οντως καταμπερδευτηκαμε με τις γεννες χαχα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαντατα χρονια πολλα για τον αντρουλη σου,να τον χαιρεσαι και καλη βολτιτσα.Λιτσα μια χαρα ειναι ο μπεμπης,ιδανικο μου ακουγεται το βαρος του.Εμενα δε λεει να πατησει τα τρια κιλα.2850 μου την υπολογιζει 37 εβδομ.Τα αλλα μου μωρα ζυγιζαν τοσο στην 35η εβδομ.Αυτη πρεπει να ναι πιο μικροκαμωμενη.Μαχη μου 3900 το κοριτσι σου?Πο πο πο μια νταρντανα!!!!!Κι εμεια χθρε περασαμε ωραια,οχι τιποτα ιδιαιτερο,εδω στο μπαλκονι ηρθαν οι κουμπαροι μας,παραγγειλαμε τα παντα ολα,σκασαμε στο φαι,σκασαμε απ τη ζεστη,σκασαμε κι απ τα γελια-νομιζα οτι θα γενναγα επιτοπου-ωραια ηταν.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριανθη πως νιωθεις?Σε ρωταω γιατι συνηθως εισαι πολυ ψυχραιμη.Νιωθεις πολυ αναστατωμενη?Με τον αντρα σου θα πας ξ θα ρθει και κανεις αλλος?Η μαμα σου θα ερθει για τη γεννα και γθα λιγες μερες μετα η κανω λαθος?Μαρουσκα το δεχομαι οτι θελουν χρονο και προσοχη αλλα κι εγω που τουε τα δινω απλετα-λογω του οτι δεν δουλευω εννοω-το εκμεταλλευονται και με θελουν ολη μερα απικο.Εξηγω στη μεγαλη που τωρσ πια καταλαβαξνει οτι θελω και χρονο για τον εαυτο μου π.χ να κανω μπανιο ανενοχλητη,να μιλησω στο τηλ χωρις να μου μιλαει,να κανω τις δουλειες για το σπιτι.Το καταλαβαινει και παιζει και μονη της,η μικρη ομως....γενικα αυτη μου χει βγει παναγια βοηθα....Τωρα εχουν αρχισει και παιζουν μαζι κατι μισαωρα,η δαναη τωρα εχει αρχισει να μη διαλυει τα παντα ολα.Αστα.Εμεις λεγαμε με τον αντρα μου οτι οταν η μικροτερη μπεμπα φτασρ

ει 4 και τα αλλα 6 κι 8 θα ναι ευκολη η ζωη μας αλλα ακουω κι εσας και....Υπομονη τι να κανουμε,οταν μεγαλωσουν και φυγουν,αυτα θα αναπολουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου! Πριν λίγο ξύπνησα, και τώρα καθομαι με το πρωινό μου στο pc.

Μαριάνθη μου τι ώρα μπαίνεις σήμερα? Άντε με το καλό κορίτσι μου, να πάνε όλα όπως τα είχες φανταστεί.

Μαρουσκάκι και Μέλνταν βλέπω το ρίξαμε έξω χθες έ? Η καθεμια με διαφορετικό τροπο! ;)

Να ρωτήσω βρε κορίτσια, κι εγώ με τον άντρα μου δεν το έχουμε εγκαταλείψει το σπορ αλλά μήπως τώρα που έχει κατέβει πολύ το μωρό κάνουμε καμιά ζημιά? Ξέχασα να ρωτήσω και το γιατρό την προηγούμενη φορά.

Μεγάλη βαρεμάρα σήμερα, δεν έχω ούτε Γερμανικά ούτε έχω κανονίσει κάπου να πάω, θα τη βγάλω όλη μέρα σπίτι. Πείτε ιδεες για μαγείρεμα

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...