Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Άντε με το καλό να την γνωρίσετε γιατί πάτε για καισαρική τελικά αν επιτρέπεις;; Ετοιμάσου να γνωρίσεις το θαυματάκι σου φοβερές στιγμές να τις χαρείς Μάχη μας γιατί μετά όλες μας τις νοσταλγούμε :rolleyes:

Σ'ευχαριστώ πολύ και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα και στην οικογένεια σου ...Ναι φυσικά Γιατί να μην επιτρέπεται..Πάμε για καισαρική Γιατί έχω αρκετή μυωπία και ο γιατρός μου δεν θέλει φυσιολογικά δεν το ρισκάρει...Αλλά δεν με απασχολεί ποιος θα είναι ο τρόπος εμένα με νοιάζει ότι θα γνωρίσω αυτό το πλασματακι που ειναι ο έρωτας μας η ζωή μας..ανυπομονώ να την πάρω αγκαλιά...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια μου έφτασε λοιπόν ο καιρός και για εμάς την άλλη Τετάρτη 5 Αυγούστου μπαίνουμε για καισαρική...Δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα του άντρα μου του έχουν κοπει τα πόδια λέει δεν μπορεί να το συνειδητοποιησει ότι έφτασε η μέρα που θα γνωρίσει την κορούλα μας...η μπέμπα είναι 3900 πολύ μεγάλη μου φάνηκε αλλά ο γιατρός είπε ότι το μηχάνημα έχει και απόκλιση..Έχει και μαγουλακια τώρα που τα βλέπει όλα αυτά ένας Θεός ξέρει..Αυτά τα νέα μας ....

Mε το καλο Μαχη μου! Αχχχ τι τελεια 5 αυγουστου... :tongue:

κοριτσια μου εγω σημερα 3 μεγαλες συσπασεις παλι , μιλαμε για πονο! κ συνεχομενα πονακια περιοδου ολη μερα... εξω ουτε για πλακα... κλιματιστικο και φουρφουρι μαζι :rolleyes:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Mε το καλο Μαχη μου! Αχχχ τι τελεια 5 αυγουστου... :tongue:

κοριτσια μου εγω σημερα 3 μεγαλες συσπασεις παλι , μιλαμε για πονο! κ συνεχομενα πονακια περιοδου ολη μερα... εξω ουτε για πλακα... κλιματιστικο και φουρφουρι μαζι :rolleyes:

Σ'ευχαριστώ πολύ αγάπη μου άντε και εσύ σιγά σιγά με το καλό..πάντως βρε κορίτσια και εγώ έκανα μια σύσπαση την ώρα.που ήμουν στον γιατρό και.Ούτε που την κατάλαβα..Καλά Ναι άσε εμεις έχουμε 3 μέρες το κλιματιστικό μόνιμα αναμμένο....το φουρφουρι τι είναι;

ewKwp3.png

Κοριτσια σημερα ειχα 2-3 πολυ δυνατες συσπασεις με πονο κιολας, τα χρειαστηκα!Ξαπλα την εβγαλα απο τοτε φυσικα, πηγα και τουαλετα και ξαλαφρωσα χαχα:tongue::tongue: Τσισα κανω μπορει και ανα μισαωρο:tongue:

Αυριο εχω το nst , ο μπεμπης μου σημερα κουνιεται σαν τρελος ελπιζω μη μας κανει καμια εκπληξη πριν τη Δευτερα!

Πως τα πατε με τη ζεστη? Εγω φουλ aircondition και νερο ανα χειρας δεν γινεται αλλιως

c6vNp3.png

Μαριανθακι χρονια σου πολλα αγαπη μου.....να εισαι παντα ευτυχισμενη και να σου δωσει ο Θεουλης το καλυτερο δωρο σε δυο μερες στην αγκαλια σου:):):)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας διαβασα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω θα πεσω για υπνο γιατι σε 1ωρα θα ξυπνησει το ποντικακι μου και θα κουτουλαω....τα λεμε αυριο φιλακια:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σ'ευχαριστώ πολύ αγάπη μου άντε και εσύ σιγά σιγά με το καλό..πάντως βρε κορίτσια και εγώ έκανα μια σύσπαση την ώρα.που ήμουν στον γιατρό και.Ούτε που την κατάλαβα..Καλά Ναι άσε εμεις έχουμε 3 μέρες το κλιματιστικό μόνιμα αναμμένο....το φουρφουρι τι είναι;

Κ εγω στον γιατρο οταν εκανα τις δυνατες συσπασεις καμια 4 5 δεν τις πολυκαταλαβα.Νομιζα το μωρακι κουνηθηκε.Κλιματιστικο μομινα κ εδω αφου τρεμω μην χαλασει χεχε (φουρφουρι λεω τον ανεμνιστηρα :rolleyes:)

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου έφτασε λοιπόν ο καιρός και για εμάς την άλλη Τετάρτη 5 Αυγούστου μπαίνουμε για καισαρική...Δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα του άντρα μου του έχουν κοπει τα πόδια λέει δεν μπορεί να το συνειδητοποιησει ότι έφτασε η μέρα που θα γνωρίσει την κορούλα μας...η μπέμπα είναι 3900 πολύ μεγάλη μου φάνηκε αλλά ο γιατρός είπε ότι το μηχάνημα έχει και απόκλιση..Έχει και μαγουλακια τώρα που τα βλέπει όλα αυτά ένας Θεός ξέρει..Αυτά τα νέα μας ....

Ουτε μια βδομαδα μακρια απο το να σντικρυσεις τη μπουμπου σας!!!!τελεια!!!!!το 3900 ....χαχα....ελπιζω να πηρες το νουμερο δυο σε πανες χιχι!!!!!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Επιτελους εφτιαξα το τικερακιιιιιιιιιι......!!!!

Ετσι πολυχρωμη να ειναι η ζωη σας απο δω και περα σαν το τικερακι σου!!!!το οποιο εκανες πολυ γρηγορα χαχαχα!!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μολις γυρισαμε απο σινεμα!!τι ωραια που ηταν κ ειχε κ μια δροσια😀😀😀😀!καληνυχτα κοριτσακια μου

Η δροσια καλυτερη κι απο την ταινια χαχα...τι ειδατε;;εμεις τελικα νοικιασαμε το αφεντικα για σκοτωμα 2, αστειο ηταν!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια σημερα ειχα 2-3 πολυ δυνατες συσπασεις με πονο κιολας, τα χρειαστηκα!Ξαπλα την εβγαλα απο τοτε φυσικα, πηγα και τουαλετα και ξαλαφρωσα χαχα:tongue::tongue: Τσισα κανω μπορει και ανα μισαωρο:tongue:

Αυριο εχω το nst , ο μπεμπης μου σημερα κουνιεται σαν τρελος ελπιζω μη μας κανει καμια εκπληξη πριν τη Δευτερα!

Πως τα πατε με τη ζεστη? Εγω φουλ aircondition και νερο ανα χειρας δεν γινεται αλλιως

Μηπως ηταν του εντερου συσπασεις;;;;επειδη ειπες για τουαλετα μετα....το επαθα δυο φορες την περασμενη βδομαδα κι ηταν αυτο

... Ερχεται η Δευτερα....κοντος ψαλμος αλληλουια!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...