Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισαμε κι εμεις απ τον γιατρο.Ο τραχηλος απο 17 χιλ εχει παει στα 11.Το μωρο ειναι 2850 κι ο ντοκ λεει αλλη μια εβδομαδα ξαπλα να πιασει το μωρο τα τρια κιλα νε το συν πλην που εχει αποκλιση το μηχανημα.Εγω του λεγα να κανω το προγραμμα μου κι οποτε γεννηθει αλλα αυτος επεμενε να παρω μια εβδομαδα ακομη.Ας ειναι κι ετσι,απλως κουραστηκα με τη βοηθεια που πρεπει να χω και δεν εχω την κατασταση στα χερια μου.Θα τα ξαναπουμε το απογ που θα λειπουν τα μικρα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα!

χρονια πολλα στις εορταζουσες,με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!

madata οτι και να πει κανεις ειναι λιγο σαυτες τις περιπτωσεις...να στε δυνατοι να στηριξετε την αδερφη σου και τα ανηψια σου.αυτο το πραμα με τη χαρμολυπη το χω νιωσει και γω και ολη μου η οικογενεια τωρα στην εγκυμοσυνη,με πολυ συγγενικο μου προσωπο που παλευει χωρις να ξερει ο ιδιος ποσο σοβαρο ειναι αυτο που εχει(δεν του χουμε πει) εναντια στην καταντια και την αδιαφορια των νοσοκομειων σε μια περιπτωση που θεωρουν χαμενη, και δεν μπορω λογω εγκυμοσυνης να μαι διπλα του...

anyway η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια θελω να μαι αισιοδοξη!

φραουλιτσες θα χεις γεννησει τωρα ε? με το καλο!

εγω συμπτωματα γιοκ ακομα..το μωρακι μου ειναι εξυπνο,δεν θελει να βγει με τετοιο καυσωνα.... μιλαμε καιγομαστε!!

KPOzp2.png deXnp3.png

Magda μου οντως..τελικα μας βλεπω να τρωμε ολοκληρο τον γαιδαρο....

Marouska μου μακαρι....δεν θελω να παω παλι με προκληση...θελω να ζησω την εμπειρια στο να ερθει μονο του αλλα σε λιγο θα σκασω η μανα!

Ακυρος σημερα ο doc...δεν εκανε ιατριο απ οτι εχω καταλαβει γιατι εχει γενεθλια ο γιος του και θελει να ειναι μαζι του ολη μερα...γι αυτο μου ελεγε μην τολμησεις να γεννησεις τεταρτη...χαχαχα

Θα παω αυριο στις 2....σημερα πηγαμε jumbo με την μεγαλη μου και σουπερ μαρκετ...εβρασα και μπροκολο κουνουπιδι φυλαξα και καποια κομματια στην ψυξη και εκανα σαρδελιτσες στο φουρνο..εφτιαξα και λαχανοριζο κοκκινιστο με χωριατικα λουκανικα σκουπισα σφουγγαρισα και παω να την πεσω καμια ωριτσα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Να 'μαι κι εγώ...παιδιά, πραγματικά, τέτοια ζέστη....Μήπως να το βάλω το ερ κοντίσιον τελικά χαχα?Άμα δε σκεφτόμουν τα μαστόρια θα το έκανα κι αυτό....Ο μπέμπης δεν μας έκανε τη χάρη και σήμερα, μπα, για Αυγουστιάτικο τον βλέπω, είναι και μικρούτσικος...Κάτι μου λέει ότι θα γεννηθεί εύκολα σαν το Φανούλη μου, έτσι για να κάνουμε το 2-2 Φάνης, μπέμπης εύκολοι, Γρηγόρης-Ανδρέας τυραννόσαυροι!!!:tongue::tongue::tongue:Μπορώ να ονειρεύομαι ε?Σήμερα πάλι τα έπιασε τρέλα, ο μπαμπάς μου που νόμιζε ότι είναι τα νεύρα μου λόω εγκυμοσύνης διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι ναι, τα παιδιά είναι όντως θεότρελα...Η μαμά μου εγκατέλειψε την πάλη μαζί τους....Μαριανθάκι,από το πρωί εφάρμοσα 2 φορές τις λογικές συνέπειες....Η φραουλίτσα τώρα πια θα είναι μανούλα ε?Αχ άλλη μια ελευθερώθηκε....Αντωνία μου, βδομάδα τη βδομάδα σε πάει ο ντοκ ε?Χαχα, κι αυτουνού ο γιος γενέθλια σήμερα?Πόσοι είμαστε τελικά χαχα??Κι εγώ έκανα χθες το σοκολατογλυκό, εμένα μου άρεσε, είναι ελαφρύ, αλλά τα παιδιά δεν συγκλονίστηκαν....έσκασα βέβαια πάνω από την κατσαρόλα ουφφφφφφφφ.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

ε οπως το βλεπω θα παρω καμια να βρισκεται και βλεπουμε!

marouskaki και marianthi χρονια πολλα!!!

Σημερα πηγα για πεντικιουρ, σαν λουκανικακια τα δαχτυλα μου κι ας μην εχω παρει πολλα κιλα , ειμαι στα +9 με +10 αναλογα τη μερα, πωω πολυ ζεστη κοριτσια σημερα δεν ειναι για πουθενα!!

Ευχαριστώ πολύ!

Πίνε πολλά νερά για το πρήξιμο! Βοηθάει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Marianthi! Χρονια σου πολλα λιονταρινα μου! Να σε χαιρεται η οικογενεια σου! κ του χρονου οπως ειπες με διωροφη πανεμορφη τουρτιτσα <3

Ευχαριστώ πολύ Habibi μου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χρονια πολλα στις μανουλιτσες... και με το καλο τα μωρακια

.. εμεις πηγαμε γιατρο 2.950 κοριτσια δεν ειναι μεγαλος? Ο γιατρος λεει μια χαρα. Ο υπερηχος με βγαζει 20 του μηνα και οχι 27 αλλα δεν εχει να λεει.. για να δουμε. Ειπε την επομενη φορα θα βαλει χερι να δει. Μου εκοψε και το μαγνησιο και μου ειπε οτι πηρε θεση αλλα δεν ειναι χαμηλα. 1 ωρα λεει περπατημα την ημερα..

UstLp3.png

Γυρισαμε κι εμεις απ τον γιατρο.Ο τραχηλος απο 17 χιλ εχει παει στα 11.Το μωρο ειναι 2850 κι ο ντοκ λεει αλλη μια εβδομαδα ξαπλα να πιασει το μωρο τα τρια κιλα νε το συν πλην που εχει αποκλιση το μηχανημα.Εγω του λεγα να κανω το προγραμμα μου κι οποτε γεννηθει αλλα αυτος επεμενε να παρω μια εβδομαδα ακομη.Ας ειναι κι ετσι,απλως κουραστηκα με τη βοηθεια που πρεπει να χω και δεν εχω την κατασταση στα χερια μου.Θα τα ξαναπουμε το απογ που θα λειπουν τα μικρα.

Υπομονή καλή μου! Έχεις δίκιο, αλλά σκέψου ότι θα είναι καλύτερα για το μωράκι να μείνει άλλη μια εβδομάδα μέσα σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!

χρονια πολλα στις εορταζουσες,με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!

madata οτι και να πει κανεις ειναι λιγο σαυτες τις περιπτωσεις...να στε δυνατοι να στηριξετε την αδερφη σου και τα ανηψια σου.αυτο το πραμα με τη χαρμολυπη το χω νιωσει και γω και ολη μου η οικογενεια τωρα στην εγκυμοσυνη,με πολυ συγγενικο μου προσωπο που παλευει χωρις να ξερει ο ιδιος ποσο σοβαρο ειναι αυτο που εχει(δεν του χουμε πει) εναντια στην καταντια και την αδιαφορια των νοσοκομειων σε μια περιπτωση που θεωρουν χαμενη, και δεν μπορω λογω εγκυμοσυνης να μαι διπλα του...

anyway η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια θελω να μαι αισιοδοξη!

φραουλιτσες θα χεις γεννησει τωρα ε? με το καλο!

εγω συμπτωματα γιοκ ακομα..το μωρακι μου ειναι εξυπνο,δεν θελει να βγει με τετοιο καυσωνα.... μιλαμε καιγομαστε!!

Ευχαριστώ πολύ!

Και εγώ αυτό κατάλαβα! Τα Αυγουστιάτικα μωράκια δεν θέλουν να βγουν με αυτήν την ζέστη! Περιμένουν καμιά καλοκαιρινή μπόρα να δροσίσει λίγο! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στις μανουλιτσες... και με το καλο τα μωρακια

.. εμεις πηγαμε γιατρο 2.950 κοριτσια δεν ειναι μεγαλος? Ο γιατρος λεει μια χαρα. Ο υπερηχος με βγαζει 20 του μηνα και οχι 27 αλλα δεν εχει να λεει.. για να δουμε. Ειπε την επομενη φορα θα βαλει χερι να δει. Μου εκοψε και το μαγνησιο και μου ειπε οτι πηρε θεση αλλα δεν ειναι χαμηλα. 1 ωρα λεει περπατημα την ημερα..

Μια χαρά είναι τα κιλά για την εβδομάδα σου! Άντε καλό περπάτημα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριάνθη, από Παρασκευή δροσίζει, τυχαίο, δε νομίζω!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λίτσα, μια χαρά το μπεμπόνι σου, σχεδόν 3 κιλά κι ακόμα έχεις ουουου!!Μια χαρά!Περπάτα (αν αντέχεις!) και από κει και πέρα θα πάρουν όλα το δρόμο τους!

Η μαμά μου μετά τις δυο μέρες που έζησε τα παιδιά σε όλο τους το μεγαλείο, μας λυπήθηκε κι είπαν θα τους πάρουν -πάλι!!!- εκεί το βράδυ να δούνε την Εθνική μπάσκετ!Σκέφτομαι να πω στο Γιωργάκη να πάρουμε καμιά ρομαντική κομεντί (τρελαίνομαι, έχω δει τα πάντα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) κι ίσως αποτολμήσω και ξέρετε τι:oops::oops::oops::oops::oops:Ένεκα τα γενέθλια χαχα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαριάνθη, από Παρασκευή δροσίζει, τυχαίο, δε νομίζω!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λίτσα, μια χαρά το μπεμπόνι σου, σχεδόν 3 κιλά κι ακόμα έχεις ουουου!!Μια χαρά!Περπάτα (αν αντέχεις!) και από κει και πέρα θα πάρουν όλα το δρόμο τους!

Η μαμά μου μετά τις δυο μέρες που έζησε τα παιδιά σε όλο τους το μεγαλείο, μας λυπήθηκε κι είπαν θα τους πάρουν -πάλι!!!- εκεί το βράδυ να δούνε την Εθνική μπάσκετ!Σκέφτομαι να πω στο Γιωργάκη να πάρουμε καμιά ρομαντική κομεντί (τρελαίνομαι, έχω δει τα πάντα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) κι ίσως αποτολμήσω και ξέρετε τι:oops::oops::oops::oops::oops:Ένεκα τα γενέθλια χαχα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παρασκευή είπαν ότι δροσίζει; Εγώ νόμιζα από βδομάδα! Άντε μακάρι! Να γίνει πανηγυρικός ο ερχομός της Αναστασίας στον κόσμο! :tongue:

Ε το δικαιούσαι σήμερα να περάσεις καλά! Εμείς προς το παρών μια τούρτα πήραμε μόνο (για 2 άτομα) και καθόμαστε συνεχώς κάτω από το κλιματιστικό. Δεν είμαστε για τίποτε άλλο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κορίτσια μου έφτασε λοιπόν ο καιρός και για εμάς την άλλη Τετάρτη 5 Αυγούστου μπαίνουμε για καισαρική...Δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα του άντρα μου του έχουν κοπει τα πόδια λέει δεν μπορεί να το συνειδητοποιησει ότι έφτασε η μέρα που θα γνωρίσει την κορούλα μας...η μπέμπα είναι 3900 πολύ μεγάλη μου φάνηκε αλλά ο γιατρός είπε ότι το μηχάνημα έχει και απόκλιση..Έχει και μαγουλακια τώρα που τα βλέπει όλα αυτά ένας Θεός ξέρει..Αυτά τα νέα μας ....

ewKwp3.png

Γεια σας κορίτσια μου έφτασε λοιπόν ο καιρός και για εμάς την άλλη Τετάρτη 5 Αυγούστου μπαίνουμε για καισαρική...Δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα του άντρα μου του έχουν κοπει τα πόδια λέει δεν μπορεί να το συνειδητοποιησει ότι έφτασε η μέρα που θα γνωρίσει την κορούλα μας...η μπέμπα είναι 3900 πολύ μεγάλη μου φάνηκε αλλά ο γιατρός είπε ότι το μηχάνημα έχει και απόκλιση..Έχει και μαγουλακια τώρα που τα βλέπει όλα αυτά ένας Θεός ξέρει..Αυτά τα νέα μας ....

Άντε με το καλό να την γνωρίσετε γιατί πάτε για καισαρική τελικά αν επιτρέπεις;; Ετοιμάσου να γνωρίσεις το θαυματάκι σου φοβερές στιγμές να τις χαρείς Μάχη μας γιατί μετά όλες μας τις νοσταλγούμε :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...