Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Πητ δεν μου εχει δωσει ακομα. Βεβαια καισαρικη θα κανουμε, οπως και στο πρωτο (ειχαμε ισχιακη προβολη). Ο μεγάλος -Χαχα- ειναι 6 μηνων. Λοιπόν, να συστηθώ: είμαι 35 χρονων, δουλευω ημιαπασχοληση στη γραμματεια ενος πολιτιστικου κεντρου, τωρα ειμαι ακομα στο 6μηνο του οαεδ και μενω στο κεντρο της αθηνας. Γενικα ειμαι πολυ αγχωμενη, βοηθεια δεν εχουμε ιδιαιτερη και μου φαινεται παρα πολυ νωρις το 2ο (δεν ειχα ουτε περιοδο μετα την πρωτη εγκυμοσυνη). Εχουν ξεκινησει οι ζαλαδες κι οι αναγουλες και εχω απιστευτη υπνηλια... αχ, κοριτσια εσεις που εχετε 3 παιδακια πως τα καταφέρνετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας γλυκές μανούλες και μέλλουσες μανούλες. προσπαθώ όσο μπορώ να σας παρακολουθώ, αλλά μου είναι κομματάκι δύσκολο να συνδυάσω δουλειά, μπέμπα 15 μηνών και τρομερή υπνηλία. Κάναμε και την αυχενική μας την Τετάρτη και σήμερα βγήκε και το ΡΑΡ-Α. Ψάχνω τον γιατρό μου, αλλά δεν τον βρίσκω ώστε να μου πει αν είναι όλα ΟΚ, αλλά δεν θα μου έλεγε ο γιατρός ο οποίος μου έκανε τον υπέρηχο; Αυτός όλο έλεγε εξαιρετικά και όλα ωραία. Έτσι, δεν είναι; Ένα άγχος το έχω να πω την αλήθεια και λόγω ηλικίας. Εσείς πότε με το καλό;

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Με τα πεθερικά παραμάσχαλα εννοώ πουλάκι μου....Μου είπες τα εναλλακτικά σχέδια αλλά...ξέρω γω...εγώ δεν άντεξα...α, ΣΥΓΝΏΜΗ, ΑΛΛΆΞΑΜΕ ΘΈΜΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΆΨΩ ΧΑΧΑ!

Καλησπερα!Καταλαβα τι εννοουσες, τα ερωτηματικα σημαινουν οτι δεν ξερω τι θα κανω:confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Λοιπόν, σας έχω νέα! χθες πήγαμε στο γιατρό, για 2η φορά και αφού την πρώτη φορά την είδαμε την καρδούλα, εχθές την ακούσαμε κιόλας!!! χτυπά δυνατά και ρυθμικά στους 142 κτύπους!! μεγάλωσε το σποράκι μας πωπω! 1,2 εκατοστά είναι τώρα και βάση υπερήχου 7 εβδομάδων και 2 ημερών. Από βδομάδα θα πάω για τον προγεννητικό έλεγχο. Και επόμενο ρβ με το γιατρούλη μας αρχές Φλεβάρη.

Σήμερα το πρωί είχα πάει στο ΤΕΒΕ και καθόμουν στην ουρά στη μηχανογράφηση, αχ, μια ουρά άλλο πράγμα. Είχα έντονη ζαλάδα και αναγούλα, τάση για εμετό. Αλλά ευτυχώς δεν έκανα. Εσείς τι τρώτε όταν σας πιάνει υπόταση και αναγούλα μαζί;

Τρωω τα παντα ολα!χαχαχαχα Για να ειμαι πιο συγκεκριμενη μου αρεσει η μπαγκετα με ντοματα,σως και τυρακι,δηλαδη οτι εχει να κανει με αλμυρο,ψωμι σαντουιτς,τυροπιτα και ας εχουν παραπανω θερμιδες απο ενα σνακ.Εδω μιλαμε για ταση προς λιποθυμια,δεν παιζουμε...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα, μέλλουσες αυγουστιάτικες μανούλες!!!

Είμαι καινούρια στο φόρουμ, αν και παρακολουθούσα τις μανουλες Αυγούστου 2014. Τον Ιουλη απέκτησα το πρώτο μου παιδάκι και χθες έμαθα ότι είμαι πάλι έγκυος και με μια πρωτη εκτίμηση του γιατρού μου τουλάχιστον 8 εβδομάδων (ακούσαμε καρδούλα)... Οπότε αποφάσισα να μην σας διαβάζω απλά, αλλά και να συμμετέχω στις συζητήσεις σας... :)

Καλωστην και ας αργησες!Καλε εσυ σε λιγο θα γεννησεις πως δεν ειχες καταλαβει τιποτα? Μηπως θηλαζεις και δεν εχεις ακομα περιοδο?Σαν και εμενα και εσυ lucy μου, στο καπακι το δευτερο παιδακι.Αντε και καλα κουραγια :mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γουάου!!Τα παιδάκια σου θα έχουν ένα χρόνο διαφορά?Εσύ πρέπει να μιλήσεις με τη βροχούλα μας!!13 μήνες διαφορά έχουν τα παιδάκια της!Με το καλό το νινί σας...Για πες, ηλικία, εργασία κλπ κλπ κλπ:tongue::tongue::tongue:

Εσυ εισαι δικια μου κοπελια,απο εδω και περα αναλαμβανεις εσυ την ανακριση των κοριτσιων:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!

Καλως ηρθες lucy1980!!!Με το καλο!!!!!!!!!

Μονο εμενα μου ειπε να παω στον μηνα????

Εννοεις μετα απο ενα μηνα? Πηγαινε στο ενδιαμεσο μια επισκεψη,πες οτι δεν αντεξες τοσο καιρο χωρις να δεις το παιδι σου.....:wink::wink: Τοσο απλα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμενα η δαναη γυρω στους εξι μηνες ειχε παρουσιασει ατοπικη δερματιτιδα και μου χε πει ο δερματολ οτι συχνα συνδεεται με αλλεργιες.Ειχα πολυ αγχος οταν της εδωσα αυγο και ψαρι αλλα αντεδρασε καλα.Τωρα που και που παρουσιαζει προβληνατακι με ατοπικη ειδικα στα πολλα κρυα.Ναι ελπιζω κι εγω να ταν αυτη η μονη μας επαφη με αλλεργιες.Εντωμεταξυ μου χε πει η παιδιατρος οτι η ατοπικη ειναι πολυ σπανια σε παιδακια που θηλαζουν αποκλειστικα ,οπως εκανε η δαναη,και τωρα το ιδιο και η μπουμπου της κουμπαρας μου,τεσσαρων μηνων με αποκλειστικο κι αυτη θηλασμο.

Και εμενα ο γιος μου παρουσιασε ατοπικη δερματιτιδα με το που γεννηθηκε και εχουμε ανα περιοδους μεχρι και σημερα.Αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου δεν υφισταται με τον θηλασμο, το εμφανιζει ο οργανισμος καποιων παιδιων χωρις να υπαρχει αιτιολογια.Εμενα φετος το καλοκαιρι ητανε σε εξαρση το σωμα του παιδιου,λιγο η αλμυρα της θαλασσας,λιγο ο ιδρωτας φουντωσε για τα καλα.Ειδικη αγωγη με αφρολουτρα και κρεμες και αντιισταμινικο.Εσυ τι κανεις στην εξαρση? Τι βαζεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πητ δεν μου εχει δωσει ακομα. Βεβαια καισαρικη θα κανουμε, οπως και στο πρωτο (ειχαμε ισχιακη προβολη). Ο μεγάλος -Χαχα- ειναι 6 μηνων. Λοιπόν, να συστηθώ: είμαι 35 χρονων, δουλευω ημιαπασχοληση στη γραμματεια ενος πολιτιστικου κεντρου, τωρα ειμαι ακομα στο 6μηνο του οαεδ και μενω στο κεντρο της αθηνας. Γενικα ειμαι πολυ αγχωμενη, βοηθεια δεν εχουμε ιδιαιτερη και μου φαινεται παρα πολυ νωρις το 2ο (δεν ειχα ουτε περιοδο μετα την πρωτη εγκυμοσυνη). Εχουν ξεκινησει οι ζαλαδες κι οι αναγουλες και εχω απιστευτη υπνηλια... αχ, κοριτσια εσεις που εχετε 3 παιδακια πως τα καταφέρνετε?

Καλη μου εγω εχω 2 παιδακια και παω για το τριτο,βοηθεια καπουτ, και κολυμπαω στα βαθια γιατι αν σταματησω να κολυμπαω... θα πνιγω.Δεν υπαρχει δευτερη επιλογη,ειναι μονοδρομος.Και πιστεψεμε παρολες τις δυσκολιες απο καπου αντλουμε δυναμη εμεις οι γυναικες, περα του οτι ειμαστε πολυ δυναμικα και πεισματαρικα οντα.Καλη δυναμη σου ευχομαι, του χρονου θα ειναι ολα παρελθον( σε παρηγορησα τωρα ε?) .Αυτο λεω και εγω στον εαυτο μου και περνω κουραγιο;):-;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας γλυκές μανούλες και μέλλουσες μανούλες. προσπαθώ όσο μπορώ να σας παρακολουθώ, αλλά μου είναι κομματάκι δύσκολο να συνδυάσω δουλειά, μπέμπα 15 μηνών και τρομερή υπνηλία. Κάναμε και την αυχενική μας την Τετάρτη και σήμερα βγήκε και το ΡΑΡ-Α. Ψάχνω τον γιατρό μου, αλλά δεν τον βρίσκω ώστε να μου πει αν είναι όλα ΟΚ, αλλά δεν θα μου έλεγε ο γιατρός ο οποίος μου έκανε τον υπέρηχο; Αυτός όλο έλεγε εξαιρετικά και όλα ωραία. Έτσι, δεν είναι; Ένα άγχος το έχω να πω την αλήθεια και λόγω ηλικίας. Εσείς πότε με το καλό;

Μπραβο κοριτσι μου.Τα πρωτα καταπληκτικα νεα αυχενικης! Μην αγχωνεσαι,γιατι αληθεια?αφου ο doc που σου εκανε τον υπερηχο δεν ειδε κατι περιεργο.πρωτη φορα κανει υπερηχο αυτος?δεν εχει εμπειρια? Και ο γιατρος σου καλε που εξαφανιστηκε?διακοπες κανει?χιχιχι Ποσο χρονων εισαι κοπελα μου γιατι δε θυμαμαι

Εγω 27 Ιαν εχω αυχενικη.αντε Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

να κι η πρωτη μας αυχενικη!!!!αμα κατι δεν ηταν καλο θα στο ελεγε κοριτσι μου δε θα στο αφηνε για εκπληξη...καλα αποτελεσματα και στο παπ-Α.οταν λες αγχος λογω ηλικιας θυμισε μου λιγο ηλικια...37,5 εγω τωρα που γραφω αυχενικη εχω στις 23/1.ερωτηση..γιατι το τικερακι σου μετρα γραμμαρια κι εκατοστα κι εμενα το βλαμμενο ιντσες κι εχω βαρεθει να κανω μετστροπες καθε βδομ να βρω το υψος του νινιου;;;;;;-ενταξει

...το βρηκα χιχι επιτελους!!!-

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εμενα ο γιος μου παρουσιασε ατοπικη δερματιτιδα με το που γεννηθηκε και εχουμε ανα περιοδους μεχρι και σημερα.Αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου δεν υφισταται με τον θηλασμο, το εμφανιζει ο οργανισμος καποιων παιδιων χωρις να υπαρχει αιτιολογια.Εμενα φετος το καλοκαιρι ητανε σε εξαρση το σωμα του παιδιου,λιγο η αλμυρα της θαλασσας,λιγο ο ιδρωτας φουντωσε για τα καλα.Ειδικη αγωγη με αφρολουτρα και κρεμες και αντιισταμινικο.Εσυ τι κανεις στην εξαρση? Τι βαζεις?
επειδη θηλασαν και τα τρια και δυο στα τρια ειχαν-το μικρο εχει ακομη-ατοπικη δερμ κι εγω θα πω οτι ο θηλασμος δεν εχει να κανει...ειναι θεμα οργανισμου και γονιδιων....εχει ο μπσμπας μου δερματικα το πηρα εγω και συνεχιζω τη μεταφορα στην επομενη γενια

.....

εμεις εχουμε δοκιμασει οτι κρεμα υπαρχει...με την trixera αντιδρα καλα...σιροπι δε δινω..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εσυ εισαι δικια μου κοπελια,απο εδω και περα αναλαμβανεις εσυ την ανακριση των κοριτσιων:D

χαχα ελειπες εσυ εκεινη την ωρα κι εκανα αναπληρωση

...φτανει να ανανεωνω το πινακακι μη με βαζεις να κανω πολλα χαχα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημεραααααα κοριτσια τι κανετε??? εμενα ο μεγαλος ηταν αρρωστος 2 μερες τωρα με πυρετο ευτυχως μεχρι 38 και καθε 8ωρο το μικρο παλι στην μαμα μου για να μην κολλησει τι μαγειρευουμε σημερα???? καμοια ιδεα?

79o6p3.png

ατοπικη δερματιτιδα εχει και μενα ο μεγαλος μου γιος με αλλαργια στα γαλακτοκομικα,3 χρονων ηπιε ποια γαλα αγελαδινο!!! εμας παντα το καλοκαιρι περναει ευτυχως μενουμε σε νησι ισως γιαυτο

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...