Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαριανθη μου χρονια πολλα,να τα εκατοστησεις και με το καλο να θποδεχθεις το αναστασακι σας.Μακαρι να την ειχες αυριο αγκαλιτδα αλλα και με διαφορα μιας η δυο ημερων παντα μαζι θα γιορταζετε τα γενεθλια σας.Ειμαι σιγουρη οτι η μπουμπου σας ριβαι καλα και καλα κανατε κι αποφασισατε απο κοινου ο τι νομιζετε οτι ειναι καλυτερο για σας και για κεινη.

Ευχαριστώ πολύ meldan μου! Εννοείτε πως μαζί θα τα γιορτάζουμε! Του χρόνου τέτοια μέρα θα έχω μια δυόροφη τούρτα, την μικρή αγκαλίτσα και θα προσπαθούμε να σβήσουμε τα κεράκια! :rolleyes:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Marouskaki χρόνια πολλά γλυκιά μου! Πολύχρονη και ότι επιθυμείς με υγεία πάνω από όλα! Με το καλό να υποδεχθείς το αντράκι σου!

Κορίτσια περάστε και κοπιάστε! Κερνάω τούρτα, φουλ στην σοκολάτα! (είμαι μεγάλη φαν της σοκολάτας!)

Πλέον με τέτοια τούρτα θα γιορτάζω τα γενέθλιά μου! Μαζί με το Αναστασάκι μου!

post-37166-14825440934197_thumb.jpg

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Απολαμβανω ακομη ενα τεταρτακι καφε και πρωινης ησυχιαε στο μπαλκονι και σηκωνομαι να ετοιμαστουμε για το γιατρο μαε.Χρονια πολλα και δημιουργικα γεματα ευτυχισμενες οικογενειακες στιγμες ευχομαι στις δυο λιονταρινες μαε που του χρονου θα γιορταζουν αγκαλια μ αλλα δυι λιονταρακια που θα σβηνουν το πρωτο ξ

κερακι της ζωουλας τους.Εγω ειμαι σχεδον αυπνη.Προχθες υο βραδυ και χθες το μεσημερι ειχα κοιμηθει πολυ και καλα οποτε τι καθε βραδυ θα κοιμαμαι???Ειχα την αισθηση οτι θα μου σπαγαν τα νερα ισως γιατι το παρατραβηξα με τη βολτα.Κοιμομουν ενυωμεταξυ και με τις δυο μικρες μαζι κι ο μπαμπας στο σαλονι ,δε ξερω τι μ επιασε και τις ηθελα μαζι μου.Τις κοιταγα ολο το βραδυ κι εκανα ατελειωτες σκεψεις...οι ηδη μανουλες θα με καταλαβαινουν.Φιλια....φευγω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Marouskaki χρόνια πολλά γλυκιά μου! Πολύχρονη και ότι επιθυμείς με υγεία πάνω από όλα! Με το καλό να υποδεχθείς το αντράκι σου!

Κορίτσια περάστε και κοπιάστε! Κερνάω τούρτα, φουλ στην σοκολάτα! (είμαι μεγάλη φαν της σοκολάτας!)

Πλέον με τέτοια τούρτα θα γιορτάζω τα γενέθλιά μου! Μαζί με το Αναστασάκι μου!

[ATTACH]1649[/ATTACH]

Καλημέρα ,Καλημέρα χρόνια πολλά να τα εκατοστησετε λιονταρινες και μαμά και του χρόνου η κορούλα σου..Μαριάνθη μου σου εύχομαι φέτος τα καλύτερα γενέθλια με διαφορα μερικών ημερών με την κορούλα σου..να είσαι ευτυχισμένη και χαρούμενη και Ά υποδεχτεις την Αναστασία σου ..Υγεία ,ευτυχία και ευημερία σε σένα και στην οικογένεια σου...

ewKwp3.png

Μαρουσκακι μου χρόνια σου πολλά να τα εκατοστησεις να σε χαίρονται οι άντρες σους και να τους χαίρεσαι και με το καλό να υποδεχτεις και τον άλλο τον αντρακλα..να είσαι γερή και δυνατή και να τα μεγαλώνεις..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Habibi μου δυο γεννες εχω κανει και φαντασου ποσα nst και τωρα εμαθα οτι υπαρχει κλιμακα απ το 20 -100 και καταγραφει ποσο πονας.Δεν το χα καταλαβει,το διαβαζε ο γιατρος,μου λεγε αν ειναξ καλο,ως εκει.Πως εισαι τωρα?Συνεχιζονταξ οι συσπασεις?Καλα τωρα λιγο πολυ ολες εχουμε αλλα οχι τετοιο πραγμα που πετιγραφεις.Κοριτσια δε μπορω να συνειδητοποιησω οτι διανυουμε τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης μας.Μπηκαμε στην ομαδα μιλωντας για τεστ και χοριακες κι εχουν ερθει ηδη δυξ μωρα.Τι ανεπαναληπτο και ξεχωριστο ταξιδι ειναι η καθε εγκυμοσυνη.Κι εμενα οπως και της αντιγονης μου λειπε πολυ η κοιλιτσα μου και παρολο που χα το μωρο αγκαλιτσα μου λειπε που δεν το χα μεσα μου.Γι αυτο ηθελα τοσο πολυ να ξαναμεινω εγκυος,για να το ξαναζησω.Μαχη μου εσεις τι κανετε?Εφτιαξες το γλυκακι στον αντρουλη σου?Με το αυτικινητο κανα νεο?Σας εχουν δωσει τωρα αυτοκινητο αντικαταστασης?

Καλημέρα κοριτσακι μου Καλά είμαστε και εμείς σήμερα έχουμε γιατρό το απόγευμα για να μας πει ποτέ θα μπούμε για καισαρική λογικά μέχρι 5αυγουστου απο τι κατάλαβα αυγουστιατικη θα είναι η μπέμπα μας..με το αμάξι Στο περίμενε είμαστε ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα να πάει ο εμπειρογνωμονας και τέτοια και μετά θα μας δώσουν..Προς το παρών έχουμε πάρει του μπαμπά μου..Άντε πήγαινε στο γιατρό και μπες να μας πεις...ωραίες οι βολτουλες και εγώ αυτές τις μέρες έκανα πολλές αλλά μπα η μπέμπα δεν κατεβαίνει με τίποτα εκεί έχει βολευτεί..

ewKwp3.png

Μέναμε όλοι μαζί 11 χρόνια κάθε μέρα ..είχαμε καλή σχεση αλλα η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το εχουμε καταλάβει..Ας πάνε όλα καλα με το μωράκι έτσι ώστε όλα να μαλακώσουν..Σε ευχαριστώ καλό μου!!!:|

Αχ κορίτσι μου υπομονή και κουράγιο.Αυτά είναι τα χειρότερα και φυσικά ότι χειρότερο να φεύγει ένας άνθρωπος και πόσο μάλλον Νέος αλλά ακόμη χειρότερο είναι και για αυτούς που αφήνει πίσω γυναίκα και παιδιά..Αλλά τώρα το μωράκι σας θα σας δώσει ζωή σε όλους αυτό είναι η ζωή...να είσαι καλά Εσύ και η αδερφούλα σου και να στηρίζετε πάντα η μια την άλλη και αυτό το κακό να είναι το τελευταίο που σας βρήκε από εδώ και πέρα μόνο Καλά στο σπιτικό σας....

ewKwp3.png

Κοριτσακια γεια σας! Τι κανετε?

madata ειναι πολυ στεναχωρο αυτο που περιγραφεις το καινουριο σας μωρακι θα σας δωσει φως και κουραγιο, υπομονη κοπελα μου

φραουλιτσα με το καλο!!!

Το μωρακι μας εφτασε 3 κιλα!!!! Το ειδαμε χθες,εχει εμπεδωθει στη λεκανη και ειναι ετοιμο. Ολα καλα ,απ οτι φαινεται θα κανω nst τη Πεμπτη και την Δευτερα 3/8 θα κανουμε εισαγωγη με προοπτικη για προκληση Τριτη-Τεταρτη. Ο γιατρος δεν με εξετασε απο κατω οπως μερικες κοπελες που διαβασα, γιατι δεν θελει να επισπευσει τη διαδικασια. Ανυπομονω τοσο πολυ και μεχρι στιγμης δεν εχω φοβο για τον τοκετο , θα δουμε μηπως μου βγει αργοτερα δεν ξερω. Με τη μαια που μιλησα μου ειπε οτι το νοσοκομειο ειναι πολυ υπερ του θηλασμου, και το βαζουν το μωρακι στο στηθος απευθειας μολις βγει και για οση ωρα σε ραβουν-καθαριζουν κλπ. Μετα το πανε στους παιδιατρους και σε κανενα διωρακι το εχεις στο δωματιο:D:D Κατα τ αλλα 2 βραδια τωρα εχω συσπασουλες εντονες αλλα ατακτες, και το πρωι ειμαι ΟΚ, χθες τα χρειαστηκα βεβαια κρατησαν πολυ ωρα, αλλα σημερα ειχα παλι λιγες μεσα στη μερα. Δεν κοιμαμαι καθολου καλα, μια η ζεστη μια το αγχος μηπως παταω το μωρακι περναει το βραδυ με κανα 2 ωρες υπνο! Τωρα καταλαβαινω το καλη λευτερια που λενε!!!! ουφ πλησιαζουν οι μερες να κρατησουμε τα μωρακι μας :P:p

Μια ερωτηση εχω για τις ηδη μανουλες,πιπιλα δινουμε στο νεογεννητο?Οι αποψεις διιστανται, απο οτι εχω διαβασει σε αρθρα για το θηλασμο δεν δινουμε τον πρωτο καιρο για να μην παθει συγχηση θηλων σωστα? Μια φιλη μου η οποια θηλασε αποκλειστικα μου ειπε οτι του εδινε απο την αρχη και δεν της δημιουργησε προβλημα και λιγο με μπερδεψε :confused::confused:

Cristi μου με το καλό άντε όλα μια χαρα μεγάλωσε και το μωράκι είστε τελική ευθεία και εσείς σιγά σιγά.να τελειώσετε πρώτα ο Θεός και να πάτε σπιτάκι σας...

ewKwp3.png

Κορίτσια αύριο το πρωί θα γεννήσω!!!!!! Το μωρό είναι πολύ ψηλά και αν κάνουμε πρόκληση ο γιατρός είπε ότι θα πάρει κάπου 30 ώρες απαγορευτικό για τον διαβήτη!Οπότε αύριο πρωί πρωί θα ξεκινήσουμε με μεγάλη συνοδεία για το μαιευτήριο!!!Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω...

Κορίτσι μου άντε με το καλό με έναν πόνο που λένε και όλα Καλά θα πάνε να είναι η ζωούλα σας φραουλενια..να μπεις να μας πεις όταν βρεις χρόνο πως πήγαν τα πράγματα ..

ewKwp3.png

Ουπσσσσσ ασπρα πηχτα υγρα?? κ εγω εχω λιγες ημερες! Πιστευα ειναι κανα μικροβιο παλι! Αντε με το καλο να δουμε τι θα σου πει αυριο ο γιατρος! Με εχετε ξεσηκωσει μανουλες που γεννατε ολο εσας εχω στο μυαλο να διαβαζω! :tongue: Περιμενω νεα σου Μελνταν :rolleyes:

Habibi μου συσπασουλες όλες έχουμε βέβαια δεν έχω καταλάβει ποτέ πόνο για να είμαι ειλικρινής και στο nst όταν κάνω δεν έχω κάνει καμία μόνο μια φορά μια μικρή λέει ο γιατρός που τόσο καιρό νόμιζα ότι αυτό ήταν που τεντώνεται το μωρό άσχετη τελείως..άσπρα πηχτα υγρά έχω και εγώ αλλά δεν μου είπε ότι είναι κάτι είναι φυσιολογικό μου είπε..μακάρι να είναι σημάδι ότι κοντεύουμε γιατί μπορεί να είναι με το κεφάλι κάτω η μπέμπα αλλά δεν έχει εμπεδωθεί ούτε έχω συμπτώματα ότι πλησιάζουμε ούτε τίποτα..Ποτέ θα γεννήσω οεοοοοοοο..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Habibi μου συσπασουλες όλες έχουμε βέβαια δεν έχω καταλάβει ποτέ πόνο για να είμαι ειλικρινής και στο nst όταν κάνω δεν έχω κάνει καμία μόνο μια φορά μια μικρή λέει ο γιατρός που τόσο καιρό νόμιζα ότι αυτό ήταν που τεντώνεται το μωρό άσχετη τελείως..άσπρα πηχτα υγρά έχω και εγώ αλλά δεν μου είπε ότι είναι κάτι είναι φυσιολογικό μου είπε..μακάρι να είναι σημάδι ότι κοντεύουμε γιατί μπορεί να είναι με το κεφάλι κάτω η μπέμπα αλλά δεν έχει εμπεδωθεί ούτε έχω συμπτώματα ότι πλησιάζουμε ούτε τίποτα..Ποτέ θα γεννήσω οεοοοοοοο..

Κοντεύεις Μαχη μου λιγο σου εμεινε! δεν εχουν οπως βλεπω ολλες σημαδια πολλα και πονακια.Μαλλον θα εχεις εκπληξη με σπασμενα νερα ξαφνικα χεχε :tongue: Καλημερουδια!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλημερα κοριτσουδες!χρονια πολλα μαριανθη και marouskaki!με το καλο το ζουζουνακια σας!

Τι εγινε καλε?ημουν πρωτη στη λιστα απο πητ και μου φαινεται στο τελος θα την χονεψω τη μπουμπου....θα μαι η μονη που πηρε ολο το μηνα :rolleyes:

Χτες και σημερα κανω συσπασεις που πονανε...καμια σχεση με τις συνηθισμενες...απλα ειναι ακανονιστες...εχω και γιατρο σημερα...για να δουμε τι θα μου πει...:confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Ακόμα εδώ όλες!!!

χρονια πολλά στις εορτάζουσες μανούλες!!! να χαίρονται τα παιδάκια τους κ με το καλό ο τοκετός!!!!

Εμείς πήγαμε χτες γιατρό, ούτε χέρι ούτε νστ τίποτα, όλα καλά, μεγαλώνουμε! Ακόμα δεν το βλέπει να έρχεται παρόλο που έχει εμπεδωθεί, του είπα ότι πάω για κολύμπι συχνά γιατί από περπάτημα δύσκολο με τη ζέστη...καλώς μου είπε.. 3700 είναι, πολύ συντηρητικά μου είπε όλα βαίνουν καλώς...μου είπε ότι εφόσον ο κύκλος μου είναι μεγάλος, δλδ 33-35 μέρες τότε σίγουρα θα τον φάω το μήνα, ίσως κ την παράταση... εκεί άρχισα να ξεφυσάω κ μου ρώτησε προτιμάς κτ? κ κει προσγειώθηκα...αχχααχαχχα οποτε ΥΠΟΜΟΝΗ! Είδα κ άλλες ετοιμόγεννες κ πήρα λίγο κουράγιο.,...

Κορίτσια με το καλόοοοοο εσείς που μπαίνετε για κτ σήμερα κ άυριο!!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα κοριτσουδες!χρονια πολλα μαριανθη και marouskaki!με το καλο το ζουζουνακια σας!

Τι εγινε καλε?ημουν πρωτη στη λιστα απο πητ και μου φαινεται στο τελος θα την χονεψω τη μπουμπου....θα μαι η μονη που πηρε ολο το μηνα :rolleyes:

Χτες και σημερα κανω συσπασεις που πονανε...καμια σχεση με τις συνηθισμενες...απλα ειναι ακανονιστες...εχω και γιατρο σημερα...για να δουμε τι θα μου πει...:confused:

Νινάκιιιιι κ γω εδώ χωρίς καμία απολύτως σύσπαση!!! Είμαστε δίπλα στις ημερομηνίες, έχουμε ακόμα μέρες....ουφφφφφ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου με το καλο ολες μας.Γλυκο μου Μαριανθακι χιλιοχρονη κι εσυ με το καλο μανουλα σε δυο μερουλες.Φραουλιτσες σημερα ερχεται το μωρο σου....σημαντικοι ανθρωποι εχουν γενεθλια σημερα....ο Μικης Θεοδωρακης η Μαριανθη κι εγω χεχε....Δε διαβασα τιποτα κανω δουλειες απο το πρωι και προσπαθω να ειμαι πιο ηρεμη με τα παιδια κ να εφαρμοσω τιπ ψυχολογου η οποια ειναι μια γλυκα παρεμπιπτοντως....Μαριανθακι εχω αποριες....περιμενε πμ αργοτερα.Σας φιλω εφυγα...Νινακι αρχισαν τα οργανα...σημερα αυριο γεννας τελος!!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...