Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μανουλίτσες πόσο γρήγορα πέρασε όντως ο καιρός!!! Η αλήθεια είναι οτι για την οικογένειά μου αυτή η εγκυμοσύνη είναι ΒΑΛΣΑΜΟ και απο την στιγμή μου έμεινα έγκυος έπρεπε όλα να πάνε καλα γιατί δεν θα αντέχαμε άλλο πόνο..Να σας πώ μόνο και συγγνώμη που τώρα στο τέλος σας το λέω και ίσως σας στεναχωρώ αλλα να φανταστείτε την ημέρα που έκανα την Αυχενική μου είχαμε την κηδεία του γαμπρού μου.Ενα παλικάρι 40 χρονών που άφησε πίσω 2 παιδάκια 9 και 10 χρονων και την αδερφούλα μου..:-(:sad:.Ετσι λοιπόν ο θεός έφερε το μωράκι μου αυτό έτσι ώστε τα ανηψάκια μου να ξεχαστούν όσο μπορούν απο το χαμό του μπαμπά τους και να περιμένουν το ξαδερφάκι τους. Ο θεός να δώσει να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος έτσι όπως μέχρι τώρα είναι όλα.Άρα καταλαβαίνετε πως είμαστε.Η χαρά του μωρού θα δώσει ανάσα σε όλους!!Συγγνώμη αλλα ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου. :oops::oops:.

Ωχ κοριτσακι μου αυτα ειναι..... εχω περασει και εγω απο τετοιο γολγοθα (οχι εγω ακριβως ) η κουμπαρα μου εχασε τον αδερφο της σε ηλικια 28 χρονων δεν ειχε οικογενεια αλλα οπως καταλαβαινει η οικογενεια ηταν απαρηγορητη εμεινε 2 μηνες μετα εγκυος και λιγο ξεχαστηκαν!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια αύριο το πρωί θα γεννήσω!!!!!! Το μωρό είναι πολύ ψηλά και αν κάνουμε πρόκληση ο γιατρός είπε ότι θα πάρει κάπου 30 ώρες απαγορευτικό για τον διαβήτη!Οπότε αύριο πρωί πρωί θα ξεκινήσουμε με μεγάλη συνοδεία για το μαιευτήριο!!!Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω...

oooo

με καισαρικη θα γεννησεις κοριτσι μου?κ εγω εχω διαβητη να ξερω.εφτασε η μερα σας λοιπον ! με το καλο να παρεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!

mI14p3.png

vEpEp3.png

oooo

με καισαρικη θα γεννησεις κοριτσι μου?κ εγω εχω διαβητη να ξερω.εφτασε η μερα σας λοιπον ! με το καλο να παρεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!

ναι με κτ θα γεννησω! Εξαιτίας του διαβήτη δεν μπορώ να μπω σε πολύωρο τοκετό:rolleyes:

8NkSp3.png

καλε δεν φτανει μεχρι 200 μεχρι 100!!!! εγω παντως οταν εκανα 70 το καταλαβαινα!!!;):?:?

Πλακιτσα εκανα για το 200αρι...αλλα τρομαξα με ολο αυτο δεν σας κρυβω εχω πολυ συχνα πονακια περιοδου :|

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσα γεννας αυριο???με το καλοοοοο...τελειααααα...λες να ειναι ναι μενα αυριο η μερα μου????χαχαχα....εντελη επεσαν εξω τα στοιχηματα...μας ξεγελασε η μπουμπου μου!

Madata μου λυπαμαι πολυ....ευχομαι ο θεος να τους δινει δυναμη και κουραγιο....

Μαρουσκακι...εχεις δικαιο....βαλε ταξη λιονταρινα μανα....τιμωριες...χαχαχα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γεια σας κοριτσια.Καταιγισμος εξελιξεων

Απο που να το πιασω?Θα το πιασω απο τη μαντατα.Κοριτσι μου επρεπε να μας εχεις μιλησει τοσο καιρο αν ενιωθες οτι εστω και λιγο θα βοηθιοσουν.Τι να πω,δεν υπαρχουν λογια τοσο για την αδελφη σου και τα παιδακια τους οσο και για την αλλη οικογ του παληκαριου,γονεις κι αδελφια.Δεν ειναι καταστασεις που ξεπερνιουνται ευκολα,καπως θα ξεχνιουνται με καθε τι ευχαριστο αλλα τα γεγονοτα δεν αλλαζουν.Συγκεντρωσου εσυ ομως υωρα οσο μπορεις στο μωρακι σου κι ολα θα παρουν το δρομο τους.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Φραουλιτσα γεννας αυριο???με το καλοοοοο...τελειααααα...λες να ειναι ναι μενα αυριο η μερα μου????χαχαχα....εντελη επεσαν εξω τα στοιχηματα...μας ξεγελασε η μπουμπου μου!

Madata μου λυπαμαι πολυ....ευχομαι ο θεος να τους δινει δυναμη και κουραγιο....

Μαρουσκακι...εχεις δικαιο....βαλε ταξη λιονταρινα μανα....τιμωριες...χαχαχα

Νινάκι σε περιμένω....Εμείς την βγάζουμε θέλει δε θέλει!ελπίζω να μη μου κρατήσει μούτρα που θα την ξεβολέψω :D:D

8NkSp3.png

Και περναμε στην ετοιμογεννη φραουλιτσα που κερδιζει το χαλκινο μεταλλιο της λιστας μας κι ενα γλυκο μωρακι.Εφτασε η ωρα και για σας.Ο τι νομιζετε εσεις κι ο γιατρος καλυτερο.Να μπεις να μας ενημερωσεις με την πρωτη ευκαιρια.Φιλια πολλα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Παιδιά τι μέρα είχα πάλι?Από το πρωί τα μεγάλα δεν με άκουγαν όσο έκανα δουλειές, έκαναν τα δικά τους...Αποτέλεσμα?Φωνές εγώ, να σφίξιμο η κοιλιά....Μετά τις μία που βρέθηκαν κι οι τρεις μαζί, μάλωσαν ως τις δύο δεν ξέρω πόσες φορές κι όταν λέω μάλωσαν μιλάμε για ξύλο, κλωτσιές, τσιμπιές ό,τι θέλετε.Μέχρι κι η μαμά μου που είχε έρθει στις 12 εδώ δεν άντεξε και τους χτύπησε...Δύο η ώρα κι αφού ακόμη δεν είχε έρθει ο άντρας μου κι αυτοί συνέχιζαν να δέρνονται (μόνη εγώ εδώ, οι δικοί μου είχαν φύγει), κι αφού φοβόμουν πλέον μην πάθω καμιά συγκοπή εγώ μαζί με το μωρό, τους κλείδωσα κι έφυγα....Έφυγα κορίτσια....:oops::oops::oops::oops: Δηλαδή απορώ, τι σκτ μεγάλωμα τους έχω κάνει ώρες ώρες...κανένας σεβασμός στη μάνα που δε μπορεί, καμιά βοήθεια....δε θέλω δουλειές να κάνουν, απλώς όταν λέω όχι να είναι όχι, όχι κάνω ό,τι γουστάρω, λέγε εσύ...:-(:-(:-( Οι ψυχολόγοι καμιά συμβουλή??:oops::oops::oops::oops:Τους είπα το βράδυ δε θα δουν τον Παναθηναικό που τους είχε τάξει ο μπαμπάς τους...Όχι ότι θα αλλάξει κάτι.... Φεύγοντας πήγα σούπερ να πάρω υλικά για το σοκογλυκό, έχω και γενέθλια τρομάρα μου αύριο, να με χαίρονται:-(:sad::-(:sad:

Αν επιτρέπεται για ποιο λόγο μάλωναν; Η μέθοδος που προτείνω εγώ στους γονείς για να βάζουν όρια στα παιδιά είναι αυτή των φυσικών και λογικών συνεπειών. Θα σου στείλω με προσωπικό μήνυμα πως λειτουργεί για να μην φανεί ότι προωθώ την δουλειά μου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια.Καταιγισμος εξελιξεων

Απο που να το πιασω?Θα το πιασω απο τη μαντατα.Κοριτσι μου επρεπε να μας εχεις μιλησει τοσο καιρο αν ενιωθες οτι εστω και λιγο θα βοηθιοσουν.Τι να πω,δεν υπαρχουν λογια τοσο για την αδελφη σου και τα παιδακια τους οσο και για την αλλη οικογ του παληκαριου,γονεις κι αδελφια.Δεν ειναι καταστασεις που ξεπερνιουνται ευκολα,καπως θα ξεχνιουνται με καθε τι ευχαριστο αλλα τα γεγονοτα δεν αλλαζουν.Συγκεντρωσου εσυ ομως υωρα οσο μπορεις στο μωρακι σου κι ολα θα παρουν το δρομο τους.

Μέναμε όλοι μαζί 11 χρόνια κάθε μέρα ..είχαμε καλή σχεση αλλα η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το εχουμε καταλάβει..Ας πάνε όλα καλα με το μωράκι έτσι ώστε όλα να μαλακώσουν..Σε ευχαριστώ καλό μου!!!:|

LMb5p2.png

Μανουλίτσες πόσο γρήγορα πέρασε όντως ο καιρός!!! Η αλήθεια είναι οτι για την οικογένειά μου αυτή η εγκυμοσύνη είναι ΒΑΛΣΑΜΟ και απο την στιγμή μου έμεινα έγκυος έπρεπε όλα να πάνε καλα γιατί δεν θα αντέχαμε άλλο πόνο..Να σας πώ μόνο και συγγνώμη που τώρα στο τέλος σας το λέω και ίσως σας στεναχωρώ αλλα να φανταστείτε την ημέρα που έκανα την Αυχενική μου είχαμε την κηδεία του γαμπρού μου.Ενα παλικάρι 40 χρονών που άφησε πίσω 2 παιδάκια 9 και 10 χρονων και την αδερφούλα μου..:-(:sad:.Ετσι λοιπόν ο θεός έφερε το μωράκι μου αυτό έτσι ώστε τα ανηψάκια μου να ξεχαστούν όσο μπορούν απο το χαμό του μπαμπά τους και να περιμένουν το ξαδερφάκι τους. Ο θεός να δώσει να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος έτσι όπως μέχρι τώρα είναι όλα.Άρα καταλαβαίνετε πως είμαστε.Η χαρά του μωρού θα δώσει ανάσα σε όλους!!Συγγνώμη αλλα ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου. :oops::oops:.

Καλά έκανες και μίλησες. Για αυτό είμαστε εδώ. Για να βοηθάμε όσο μπορούμε. Όχι μόνο χαβαλέ. Πράγματι ο ερχομός ενός μωρού βοηθάει να επουλωθούν πολλές πληγές. Εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα νέα να έρχονται στην οικογένειά σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια αύριο το πρωί θα γεννήσω!!!!!! Το μωρό είναι πολύ ψηλά και αν κάνουμε πρόκληση ο γιατρός είπε ότι θα πάρει κάπου 30 ώρες απαγορευτικό για τον διαβήτη!Οπότε αύριο πρωί πρωί θα ξεκινήσουμε με μεγάλη συνοδεία για το μαιευτήριο!!!Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω...

Αν έφτασε και εσένα η ώρα σου! Τι όμορφα! Και το μωράκι διάλεξε και την καλύτερη ημερομηνία! Με καισαρική θα μπεις; Εύχομαι όλα καλά να πάνε και να πονέσεις όσο το δυνατόν λιγότερο! Δεν λέω με έναν πόνο γιατί όλες ξέρουμε πως είναι ο μεγαλύτερος μύθος που υπάρχει! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...