Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

το περιεργο ειναι οτι τοτε δεν ποναγα! και καθομαι απορω τωρα..τις στιγμες που ποναω μεχρι το κλαμα τι ακριβως γινοτανε απο συσπασεις? :shock: 200 εφτανε?:oops:

καλε δεν φτανει μεχρι 200 μεχρι 100!!!! εγω παντως οταν εκανα 70 το καταλαβαινα!!!;):?:?

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολοι καλα,ευτυχως εχω και την πεθερα μου και τους παει μπανιο,γιατι εγω δεν μπορω και θα εσκαγα απο την στεναχωρια αν ηταν κλεισμενα μεσα!

Ναι, μωρέ τα παιδιά δεν υπάρχει λόγος να μένουν κλεισμένα μέσα όταν μπορούν να πάνε για μπανάκι ή βολτούλες...Θα τους έρθει και λιγότερο έντονη η αλλαγή στη ζωή τους με το μωρό έτσι, αλλιώς :?:?:?...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Παιδιά τι μέρα είχα πάλι?Από το πρωί τα μεγάλα δεν με άκουγαν όσο έκανα δουλειές, έκαναν τα δικά τους...Αποτέλεσμα?Φωνές εγώ, να σφίξιμο η κοιλιά....Μετά τις μία που βρέθηκαν κι οι τρεις μαζί, μάλωσαν ως τις δύο δεν ξέρω πόσες φορές κι όταν λέω μάλωσαν μιλάμε για ξύλο, κλωτσιές, τσιμπιές ό,τι θέλετε.Μέχρι κι η μαμά μου που είχε έρθει στις 12 εδώ δεν άντεξε και τους χτύπησε...Δύο η ώρα κι αφού ακόμη δεν είχε έρθει ο άντρας μου κι αυτοί συνέχιζαν να δέρνονται (μόνη εγώ εδώ, οι δικοί μου είχαν φύγει), κι αφού φοβόμουν πλέον μην πάθω καμιά συγκοπή εγώ μαζί με το μωρό, τους κλείδωσα κι έφυγα....Έφυγα κορίτσια....:oops::oops::oops::oops: Δηλαδή απορώ, τι σκτ μεγάλωμα τους έχω κάνει ώρες ώρες...κανένας σεβασμός στη μάνα που δε μπορεί, καμιά βοήθεια....δε θέλω δουλειές να κάνουν, απλώς όταν λέω όχι να είναι όχι, όχι κάνω ό,τι γουστάρω, λέγε εσύ...:-(:-(:-( Οι ψυχολόγοι καμιά συμβουλή??:oops::oops::oops::oops:Τους είπα το βράδυ δε θα δουν τον Παναθηναικό που τους είχε τάξει ο μπαμπάς τους...Όχι ότι θα αλλάξει κάτι.... Φεύγοντας πήγα σούπερ να πάρω υλικά για το σοκογλυκό, έχω και γενέθλια τρομάρα μου αύριο, να με χαίρονται:-(:sad::-(:sad:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανουλίτσες πόσο γρήγορα πέρασε όντως ο καιρός!!! Η αλήθεια είναι οτι για την οικογένειά μου αυτή η εγκυμοσύνη είναι ΒΑΛΣΑΜΟ και απο την στιγμή μου έμεινα έγκυος έπρεπε όλα να πάνε καλα γιατί δεν θα αντέχαμε άλλο πόνο..Να σας πώ μόνο και συγγνώμη που τώρα στο τέλος σας το λέω και ίσως σας στεναχωρώ αλλα να φανταστείτε την ημέρα που έκανα την Αυχενική μου είχαμε την κηδεία του γαμπρού μου.Ενα παλικάρι 40 χρονών που άφησε πίσω 2 παιδάκια 9 και 10 χρονων και την αδερφούλα μου..:-(:sad:.Ετσι λοιπόν ο θεός έφερε το μωράκι μου αυτό έτσι ώστε τα ανηψάκια μου να ξεχαστούν όσο μπορούν απο το χαμό του μπαμπά τους και να περιμένουν το ξαδερφάκι τους. Ο θεός να δώσει να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος έτσι όπως μέχρι τώρα είναι όλα.Άρα καταλαβαίνετε πως είμαστε.Η χαρά του μωρού θα δώσει ανάσα σε όλους!!Συγγνώμη αλλα ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου. :oops::oops:.

LMb5p2.png

Κορίτσια αύριο το πρωί θα γεννήσω!!!!!! Το μωρό είναι πολύ ψηλά και αν κάνουμε πρόκληση ο γιατρός είπε ότι θα πάρει κάπου 30 ώρες απαγορευτικό για τον διαβήτη!Οπότε αύριο πρωί πρωί θα ξεκινήσουμε με μεγάλη συνοδεία για το μαιευτήριο!!!Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω...

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες πόσο γρήγορα πέρασε όντως ο καιρός!!! Η αλήθεια είναι οτι για την οικογένειά μου αυτή η εγκυμοσύνη είναι ΒΑΛΣΑΜΟ και απο την στιγμή μου έμεινα έγκυος έπρεπε όλα να πάνε καλα γιατί δεν θα αντέχαμε άλλο πόνο..Να σας πώ μόνο και συγγνώμη που τώρα στο τέλος σας το λέω και ίσως σας στεναχωρώ αλλα να φανταστείτε την ημέρα που έκανα την Αυχενική μου είχαμε την κηδεία του γαμπρού μου.Ενα παλικάρι 40 χρονών που άφησε πίσω 2 παιδάκια 9 και 10 χρονων και την αδερφούλα μου..:-(:sad:.Ετσι λοιπόν ο θεός έφερε το μωράκι μου αυτό έτσι ώστε τα ανηψάκια μου να ξεχαστούν όσο μπορούν απο το χαμό του μπαμπά τους και να περιμένουν το ξαδερφάκι τους. Ο θεός να δώσει να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος έτσι όπως μέχρι τώρα είναι όλα.Άρα καταλαβαίνετε πως είμαστε.Η χαρά του μωρού θα δώσει ανάσα σε όλους!!Συγγνώμη αλλα ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου. :oops::oops:.

Μαντάτα αυτά είναι πραγματικά προβλήματα...ένα μωράκι όμως φέρνει χαμόγελο και ευτυχία σε όλους...με το καλό και από δω και πέρα μόνο χαρές να έχουν οι δικοί σου

8NkSp3.png

Πωπω κοριτσάκι μου...η αδερφούλα σου με δυο παιδάκια μόνη....Καλό παράδεισο έστω και καθυστερημένα στο παιδί, κουράγιο στην αδερφούλα σου, πόσο ανάκη θα έχει από ευχάριστα αυτόν τον καιρό....Κακώς δεν είπες κάτι τόσο καιρό, μόνο βλακείες θα λέμε εδώ?Αυτό είναι κάτι που σίγουρα επηρέασε και σημάδεψε κι εσένα τόσους μήνες....Να έρθει το μωράκι να χαμογελάσετε όλοι μαζί!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια αύριο το πρωί θα γεννήσω!!!!!! Το μωρό είναι πολύ ψηλά και αν κάνουμε πρόκληση ο γιατρός είπε ότι θα πάρει κάπου 30 ώρες απαγορευτικό για τον διαβήτη!Οπότε αύριο πρωί πρωί θα ξεκινήσουμε με μεγάλη συνοδεία για το μαιευτήριο!!!Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω...

Να που σκάει μύτη το πρώτο λιονταράκι μας!Κ.τ. δηλαδή κορίτσι?Όπως και να είναι αύριο θα είσαι μανούλα, με το καλόοοοοοο!!!!!Να μας ενημερώσεις, ξέρεις, βάρος ύψος κλπ!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Παιδιά τι μέρα είχα πάλι?Από το πρωί τα μεγάλα δεν με άκουγαν όσο έκανα δουλειές, έκαναν τα δικά τους...Αποτέλεσμα?Φωνές εγώ, να σφίξιμο η κοιλιά....Μετά τις μία που βρέθηκαν κι οι τρεις μαζί, μάλωσαν ως τις δύο δεν ξέρω πόσες φορές κι όταν λέω μάλωσαν μιλάμε για ξύλο, κλωτσιές, τσιμπιές ό,τι θέλετε.Μέχρι κι η μαμά μου που είχε έρθει στις 12 εδώ δεν άντεξε και τους χτύπησε...Δύο η ώρα κι αφού ακόμη δεν είχε έρθει ο άντρας μου κι αυτοί συνέχιζαν να δέρνονται (μόνη εγώ εδώ, οι δικοί μου είχαν φύγει), κι αφού φοβόμουν πλέον μην πάθω καμιά συγκοπή εγώ μαζί με το μωρό, τους κλείδωσα κι έφυγα....Έφυγα κορίτσια....:oops::oops::oops::oops: Δηλαδή απορώ, τι σκτ μεγάλωμα τους έχω κάνει ώρες ώρες...κανένας σεβασμός στη μάνα που δε μπορεί, καμιά βοήθεια....δε θέλω δουλειές να κάνουν, απλώς όταν λέω όχι να είναι όχι, όχι κάνω ό,τι γουστάρω, λέγε εσύ...:-(:-(:-( Οι ψυχολόγοι καμιά συμβουλή??:oops::oops::oops::oops:Τους είπα το βράδυ δε θα δουν τον Παναθηναικό που τους είχε τάξει ο μπαμπάς τους...Όχι ότι θα αλλάξει κάτι.... Φεύγοντας πήγα σούπερ να πάρω υλικά για το σοκογλυκό, έχω και γενέθλια τρομάρα μου αύριο, να με χαίρονται:-(:sad::-(:sad:

υπομονή Μαρουσκα....τι να πω!!!για κανένα λόγο να μην δουν τον παναθηναικό!!!μη σου πω κα κανένα αγώνα του τσαμπιονς λιγκ (αυτό θα ήταν τρομερή τιμωρία)

8NkSp3.png

Πωπω κοριτσάκι μου...η αδερφούλα σου με δυο παιδάκια μόνη....Καλό παράδεισο έστω και καθυστερημένα στο παιδί, κουράγιο στην αδερφούλα σου, πόσο ανάκη θα έχει από ευχάριστα αυτόν τον καιρό....Κακώς δεν είπες κάτι τόσο καιρό, μόνο βλακείες θα λέμε εδώ?Αυτό είναι κάτι που σίγουρα επηρέασε και σημάδεψε κι εσένα τόσους μήνες....Να έρθει το μωράκι να χαμογελάσετε όλοι μαζί!!

Το καλό είναι οτι μένουμε στο ίδιο δυόροφο και είμαστε συνεχεια μαζί, είμασταν αγα[ημένοι και δυστυχώς κάθε φορά που πήγαινα στο γιατρό αισθανόμουν περίεργα εγω να χαίρομαι και απο την άλλη ...Ο θεός θα δώσει δύναμη και ένα μωράκι γερό!! ¨ολοι προσπαθούσαν να μην με στεναχωρούν αλλα όσο να είναι..:confused:

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

Ναι, μωρέ τα παιδιά δεν υπάρχει λόγος να μένουν κλεισμένα μέσα όταν μπορούν να πάνε για μπανάκι ή βολτούλες...Θα τους έρθει και λιγότερο έντονη η αλλαγή στη ζωή τους με το μωρό έτσι, αλλιώς :?:?:?...

Δεν δινουν και πολυ σημασια μεχρι στιγμης ειναι πολυ μωρο πιστευω οι ζηλιες ξεκινανε μετα τον πρωτο χρονο που και το μωρο αρχιζει να διεκδικει πραγματα

79o6p3.png

υπομονή Μαρουσκα....τι να πω!!!για κανένα λόγο να μην δουν τον παναθηναικό!!!μη σου πω κα κανένα αγώνα του τσαμπιονς λιγκ (αυτό θα ήταν τρομερή τιμωρία)

Καλά το σημερινό δε θα το δουν με την καμία, αλλά τέτοια τιμωρία δε μπορώ να βάλω, θα ήταν αληθινά τρομερή ....Αχ κοριτσάκι, δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά....Να ήταν μόνο το φαγητό κι ο ύπνος κι οι βόλτες....;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

οοοο κοριτσακι μας μ το καλο και με εναν πονο!!:D:D

79o6p3.png

Δεν δινουν και πολυ σημασια μεχρι στιγμης ειναι πολυ μωρο πιστευω οι ζηλιες ξεκινανε μετα τον πρωτο χρονο που και το μωρο αρχιζει να διεκδικει πραγματα

Συμφωνώ ότι τα δύσκολα είναι αργότερα, αλλά και πάλι, δεν είναι καλό να αλλάζει η καθημερινότητά τους και να στερούνται πράγματα, γτ θα τον κάνουν τον συνειρμό...Εντάξει, από την άλλη πρέπει και να καταλάβουν ότι κάτι άλλαξε, αλλά νομίζω μέτρο θέλει...σε καταμπέρδεψα, μη με παρεξηγείς είμαι συγχισμένη!:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Το καλό είναι οτι μένουμε στο ίδιο δυόροφο και είμαστε συνεχεια μαζί, είμασταν αγα[ημένοι και δυστυχώς κάθε φορά που πήγαινα στο γιατρό αισθανόμουν περίεργα εγω να χαίρομαι και απο την άλλη ...Ο θεός θα δώσει δύναμη και ένα μωράκι γερό!! ¨ολοι προσπαθούσαν να μην με στεναχωρούν αλλα όσο να είναι..:confused:

Καλό που έχει παρεούλα η αδερφή σου.Από την άλλη όσο κι αν θέλουν γίνεται να μη στεναχωρεθείς κι εσύ?Κρίμα ρε γμτ...:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...