Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημεραααααααααα!!!!!!!

Αγαπες μου επανηλθα δριμυτερη!Τα συναισθηματα ειναι πολλα μα παρα πολλα.....κυριως ευτυχια,λιγες στιγμες πεφτω ψυχολογικα κυριωςτο απογευμα προς βραδακι που τα αλλα δυο μου παιδια ειναι με τον μπαμπα τους εξω και παιζουνε και δεν μπορω να τα χαρω,μου λειπουνε και αυτα,αλλα μετα βλεπω την μπεμπα μου και συνερχομαι.νιωθω ευλογημενη που ο Θεος με βοηθησε να τα καταφερω και να φτασω ως εδω.Τον ευχαριστω καθε μερα αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο....ειμαι και πολυ ευσυγκινητη αυτες τις μερες...ημουνα και πριν ειμαι και τωρα,ειπαμε οι ορμονες κανουν παρτυ ακομα και μετα τη γεννα...θα καταλαγιασει το πραγμα που θα παει???επισης με ενοχλει το οτι θελω να αγκαλιασω τα παιδια μου και να παιξω λιγο μαζι τους και δεν μπορω γιατι ποναω στην τομη,αλλα μερα με τη μερα καλυτερα....ο χρονος ειναι συμμαχος,μονο αυτος.αρκει να ειμαστε γεροι

Οσο για την ζεστη....καλυτερα θηλαζουσα και ζεστη παρα εγκυος.στην εγκυμοσυνη ειναι ολα βουνο,πιεζεσαι απο παντου ενω τωρα μου εχει φυγει ολο το βαρος και παλευεται η ζεστη,δεν το συζητω με τιποτα.πηρα ανασα....μην σας πω οτι τα βραδυα εχω και λιγο ριγος,απο τις ανωμαλιες των ορμονων ειναι και αυτο αλλα τουλαχιστον το κρυο παλευεται με την ζεστη δεν την παλευεις .....μεχρι και σεντονι εβγαλα εχθες βραδυ!

Εχω χασει εντεκα κιλα ως τωρα απο μονα τους και μερα με τη μερα ξεπρηζομαι,τα ποδια περνουν την ανθρωπινη μορφη τους,τα χερια,τα μπρατσα :P :p αντε να με ξαναδω σαν γυναικα γιατι τους τελευταιους μηνες σαν βαρκα ειχα γινει:-P:-P

Η μπεμπα μας ειναι ενα γλυκο πλασματακι,παρολα τα κιλακια της ειναι λεπτεπιλεπτη,η κορη μου η μεσαια με τα ιδια κιλα ητανε μπαμπατσικο μωρο,αυτη ειναι ψιλολιγνη....

Crochet εσενα κοιμαται πολλες ωρες ο γιοκας σου???τον εχεις βγαλει καθολου στον ηλιο??εμενα τρωει και αμεσως κοιμαται,σχεδον καθολου δεν μενει ξυπνια μετα τον θηλασμο....πανες βρεχει σε καθε αλλαγη αρα σιτιζεται καλα πιστευω, απλα δεν νομιζω να εχει υπνηλια για κανεναν αλλο λογο....τι λετε οι μανουλες με εμπειρια?ειναι πολυ μικρη ακομα ε?ισως μετα τις 20-30 μερες καθεται και λιγο ξυπνια ε? Τα εχω ξεχασει και εγω μη νομιζετε....βεβαια αυτο το προγραμμα με βολευει πολυ γιατι εχω χρονο να ασχοληθω με διαφορα μεσα στο σπιτι :-P

Οσο για τις πεθερες(αγαπημενο μου θεμα) εμενα δεν ηρθανε στο νοσοκομειο να δουν το μωρο.φανταστειτε πιο πολυ τους ενοχλουσε να δουν την φατσα μου,παρα το εγγονι τους!δεν το εχουν δει και ουτε προκειται βεβαια...δωρο παντως δωσανε στον αντρα μου,δυο λιρες.......ουαου.......συμπεριφορες πρωτογονες!!!!γιαυτο πεθεροπληκτες να ξερετε υπαρχουν και χειροτερα:-P

Νινακι ποτε θα γενησεις καλε????με εχεις αγχωσει....

τι ωραιες εικονες!!να σου ζησει! και γω φυσιολογικη εχω διαβασει ειναι η υπνηλια σαυτη τη φαση γι'αυτο πρεπει λεει μεχρι τις 2 βδομαδες ή μεχρι να ανακτησουν το βαρος γεννησης +200γραμμαρια, να τα ξυπνας τη μερα καθε 2 ωρες και την νυχτα καθε 3 απο την εναρξη του προηγουμενου θηλασμου.μετα τα ξυπνας μονο τη μερα καθε 3 ωρες.

στο δωσαν στην ανανηψη να το θηλασεις?

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα ποση μυωπια εχεις?ο οφθαλμιατρος δεν ειχε πει ολα καλα?

Ναι habibi μου όλα Καλά είναι από τον οφθαλμίατρο αλλά ο δικός μου γυναικολολος.Δεν θέλει φυσιολογικά Γιατί του φαίνονται μεγάλοι οι βαθμοί μου ..Έχω 7βαθμους..

ewKwp3.png

Ναι habibi μου όλα Καλά είναι από τον οφθαλμίατρο αλλά ο δικός μου γυναικολολος.Δεν θέλει φυσιολογικά Γιατί του φαίνονται μεγάλοι οι βαθμοί μου ..Έχω 7βαθμους..

Καταλαβα κοριτσι μου για ματακια δεν γνωριζω ο γιατρος ξερει !

mI14p3.png

vEpEp3.png

Οχι ικτερο δεν εχει,ξυπναει απο μονη της καθε 2.30-3 ωρες απλα δεν μενει καθολου ξυπνια,αμεσως μετα το γαλατακι βυθιζεται σε υπνο,σαν να ειναι μαστουρωμενη.μα καλα τι πινει ????:-P:-P

Τι πίνει...τα καλύτερα πίνει καλέ!Πρώτα έρχεται το γάλα που την ξεδιψάει, μετά έρχεται το γάλα που την χορταίνει και στο τέλος το χαλαρωτικό που την κοιμίζει.Βρέστε μου μια φόρμουλα που το κάνει αυτό!!!Αν δεν έχει θέμα με ίκτερο όλα καλά κορίτσι κι αφού ξυπνά μόνη σούπερ! αποτι θυμαμαι τις πρωτες μερες ισως και βδομαδες κοιμουνται 18-20 ωρες,ο γιος μου ετσι ητανε η κορη μου ομως οχι,δεν ξερω ευχομαι να ειναι στο παιδι και οχι καμια υπογλυκαιμια,γιατι και γαλα πινει και κακα κανει και τσισα.....στον ηλιο η' τουλαχιστον στο φως του ηλιου στο δωματιο πρεπει να τη βαζω?τωρα κλεινω τα παντζουρια για να μην κανει ζεστη στο δωματιο μηπως πρεπει να την βαζω κοντα σε παραθυρο..??Αυτό γα τον ήλιο το λένε για τον ίκτερο, εσύ γιατί να την ξεροψήνεις καλέ??Απορία...σε τόσο μικρό νινί το βράδυ πώς πετυχαίνεις δροσιά?Τι εννοώ...ανάβεις ερ κοντίσιον?Ανοίγεις παράθυρα?τι λεω Θεε μου τα εχω μπερδεψει....:cool: υψος γεννησης 51 εκ...

Θα σας βάλω στο πινακάκι, μοντέλα μάνα κόρη!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Δύσκολο ρε συ να λείπει ο γιατρός σου τέτοιες σημαντικές ώρες. Ίσως επειδή είναι το πρώτο μας να το βλέπουμε έτσι. Μας φαίνονται όλα τεράστια και δύσκολα. Αν ήμασταν στο δεύτερο ή στο τρίτο παιδάκι, μπορεί να μην μας πείραζε να γεννήσουμε με άλλο γιατρό. Ξέρω κι εγώ...

Σε αυτό έχεις δίκιο...στον Ανδρέα δεν είχα κάνει ντόπλερ γ τριμήνου δεν είχα ιδέα για τη θέση του, το βάρος του, πώς αναπτύσσονταν, το ίδιο και στο μικρό τώρα αν εξαιρέσεις ότι έκανα ντόπλερ...Ξέρω λοιπόν ότι 30 εβδομάδων ήταν αδύνατος, 1500 γρ από κει και πέρα δεν ξέρω τίποτα...Ξαναγύρισε?Βάζει καλά βάρος?Για κάποιον λόγο είμαι αισιόδοξη, δε φοβάμαι, κι αν φοβηθώ, τι θα αλλάξει?Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει....Αν είχα διαγνωστεί με υψηλή πίεση αρτηριών παράδειγμα (όπως η κρόκετ) μπορεί να έκανα εξτρα έναν υπέρηχο έξω να δω πώς πάμε....Εγώ ξέρω μόνο ότι η καρδούλα του χτυπά, είναι κινητικός αυτά....Και θα γεννήσω με όποιον έχει εφημερία....Δεν το συστήνω γιατί η κάθε μανούλα είναι διαφορετική, άλλη θέλει τη σιγουριά του γιατρού της, άλλη είναι πρωτομάνα, άλλη είναι αγχώδης και θέλει να ξέρει ακριβώς τι γίνεται....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49 cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Cristi84 αγοράκι! -2800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-Marianthi27 - κοριτσάκι!-2500 gr-προγραμματισμένη πρόκληση- 31/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-madata80 αγοράκι!-2470 gr-προγραμματισμένη ?.τ. 15/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-3000gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -3000 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2800 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400 gr

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2500 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Κι η Κρίστι δε θα μάθαινε σήμερα πότε γεννάει?Α, η Μέλνταν πού είναι σήμερα?Μέλνταν, παρουσιάσου!!!Eπίσης αφαίρεσα κορίτσια που μπήκαν μια φορά κι εξαφανίστηκαν....Αν ξαναμπούνε οκ, αλλά δε μπορώ να παρακολουθώ τη λίστα με 30 τόσα άτομα όταν μπαίνουν 20 τόσα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ δεν έχω πάρει θήλαστρο. Το θεωρείς δηλαδή απαραίτητο; Να προμηθευτώ ένα; Ή να περιμένω και αν μου χρειαστεί να πάρω;

Εμενα το ειχε παρει ο αντρας μου αυθημερον σε φαρμακειο οταν ειχα το αναλογο θεμα στον γιο μου τοτε.αφηστε το και θα δεις στην πορεια.αν πρεπει να αντλησεις το γαλα ο αντρας σου το αγοραζει εκεινη τη μερα.δεν ειναι και φτηνο..(50-60?)...γιατι να το παρεις απο τωρα??μπορει και να μην το χρειαστεις,μπορει η μπουμπουκα σου να συνεργαστει αψογα....βλεποντας και κανοντας!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δεν σου έδωσε οδηγίες ο/η παιδίατρος; Δε νομίζω να υπάρχει θέμα ίκτερου. Απλά χρειάζεται ύπνο. Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά που λέει ο σοφός λαός μας...

Ετσι λεω και εγω....απλα το ενα μου παιδι ητανε του υπνου,το αλλο οχι και τωρα παλι....ειδομεν!ο doc μας λειπει διακοπες!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

τι ωραιες εικονες!!να σου ζησει! και γω φυσιολογικη εχω διαβασει ειναι η υπνηλια σαυτη τη φαση γι'αυτο πρεπει λεει μεχρι τις 2 βδομαδες ή μεχρι να ανακτησουν το βαρος γεννησης +200γραμμαρια, να τα ξυπνας τη μερα καθε 2 ωρες και την νυχτα καθε 3 απο την εναρξη του προηγουμενου θηλασμου.μετα τα ξυπνας μονο τη μερα καθε 3 ωρες.

στο δωσαν στην ανανηψη να το θηλασεις?

Αμεσως στο βυζι το βαλανε....και εμενα μου εκανε εντυπωση για κρατικο νοσοκομειο!τελικα ο θηλασμος εχει γινει Κανονας και Νομος παντου...:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμενα το ειχε παρει ο αντρας μου αυθημερον σε φαρμακειο οταν ειχα το αναλογο θεμα στον γιο μου τοτε.αφηστε το και θα δεις στην πορεια.αν πρεπει να αντλησεις το γαλα ο αντρας σου το αγοραζει εκεινη τη μερα.δεν ειναι και φτηνο..(50-60?)...γιατι να το παρεις απο τωρα??μπορει και να μην το χρειαστεις,μπορει η μπουμπουκα σου να συνεργαστει αψογα....βλεποντας και κανοντας!

50-60 ηλεκτρικό Βροχούλα?Εμένα η αδερφή μου μου δάνεισε το δικό της, ηλεκτρικό της μεντέλα το οποίο βλέπω για αγορά έχει πάνω από 150 ευρώ....http://www.tofarmakeiomou.gr/pd/medela-swingilektriko-thilastro-reumatosmpatarias-eidiki-thili-sitisis-calma-11561.htm?lang=el&path=556763692 Εγώ είχα στείλει τον άντρα μου και μου πήρε χειροκίνητο όταν γέννησα τον πρώτο, της Κίκο, αλλά δε θυμάμαι πόσο.Βέβαια τώρα που έχω δοκιμάσει και τα δυο καμία σχέση, το ηλεκτρικό είναι έτη φωτός μπροστά!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Marouska οσο για τη δροσια ολη μερα εχω air condition στο σαλονι που παει και δροσουλα στα δωματια και το βραδυ ανοιγω παραθυρα και εχει φυσικη δροσια.βεβαια εχει κρατηθει δροσερο το σπιτι ολη τη μερα,γιαυτο εχω και χαμηλωμενα τα παντζουρια.αφου και σεντονι χρησιμοποιουμε....παντως επιμενω οτι η ζεστη φαινεται υπερρβολικη τωρα που ειστε εγκυουλες ακομη,οταν γεννησετε θα αλλαξει η θερμοκρασια του σωματος σας.το ειδα και εγω αυτο πανω μου που ημουνα υστερικη με τη ζεστη πριν γεννησω!τωρα ειμαι πολυ καλυτερα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αμεσως στο βυζι το βαλανε....και εμενα μου εκανε εντυπωση για κρατικο νοσοκομειο!τελικα ο θηλασμος εχει γινει Κανονας και Νομος παντου...:P

Κι εγώ αυτό βλέπω στο δικό μας νοσοκομείο, τον προωθούν πάρα πολύ....έχει γίνει κανόνας και νόμος παντού...εκτός από τις μάνες....:|:|:|

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

50-60 ηλεκτρικό Βροχούλα?Εμένα η αδερφή μου μου δάνεισε το δικό της, ηλεκτρικό της μεντέλα το οποίο βλέπω για αγορά έχει πάνω από 150 ευρώ....http://www.tofarmakeiomou.gr/pd/medela-swingilektriko-thilastro-reumatosmpatarias-eidiki-thili-sitisis-calma-11561.htm?lang=el&path=556763692 Εγώ είχα στείλει τον άντρα μου και μου πήρε χειροκίνητο όταν γέννησα τον πρώτο, της Κίκο, αλλά δε θυμάμαι πόσο.Βέβαια τώρα που έχω δοκιμάσει και τα δυο καμία σχέση, το ηλεκτρικό είναι έτη φωτός μπροστά!!!

Ηλεκτρικο ναι,οχι της μεντελα ομως της nuk.χειροκινητο ειχα παρει και εγω ,μαπα ειναι,σαν να αρμεγεις αγελαδα και ποναει:mad: τα νοσοκομειακα ειναι πανακριβα αλλα πολυ καλα,εγω με της nuk εκανα τη δουλεια μου για λιγο δεν το ηθελα για συνεχη χρηση γιαυτο πηρα ενα μετριο σε μαρκα.αν μπορειτε να βρειτε νοσοκομειακο ειναι η καλυτερη λυση βεβαια:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Marouska οσο για τη δροσια ολη μερα εχω air condition στο σαλονι που παει και δροσουλα στα δωματια και το βραδυ ανοιγω παραθυρα και εχει φυσικη δροσια.βεβαια εχει κρατηθει δροσερο το σπιτι ολη τη μερα,γιαυτο εχω και χαμηλωμενα τα παντζουρια.αφου και σεντονι χρησιμοποιουμε....παντως επιμενω οτι η ζεστη φαινεται υπερρβολικη τωρα που ειστε εγκυουλες ακομη,οταν γεννησετε θα αλλαξει η θερμοκρασια του σωματος σας.το ειδα και εγω αυτο πανω μου που ημουνα υστερικη με τη ζεστη πριν γεννησω!τωρα ειμαι πολυ καλυτερα...

Κι εγώ αυτό φανταζόμουν με το μυαλουδάκι μου, ότι θηλάζουσα καλύτερα, αλλά ήρθε η απάντηση της enseignante και με απογοήτευσε...Χαίρομαι που εσύ κι η Κρόκετ λέτε αυτό που σκεφτόμουν κι εγώ...να έχω κάτι να περιμένω τελοσπάντων!:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...