Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες !

crochetmania k november να σας ζησουν τα μωρακια σας μανουλιτσες! Να ειναι γερα και ευτυχισμενα! crochetmania σου μοιαζει ο μπεμπης?? οοο τι τελεια σπανια το ακουω για αγορακια! κ εγω θα ηθελα χεχε.

november μου χρησιμη η συμβουλη σου για το γαλα! δεν το ηξερα! Ετσι να μας λετε λεπτομεριες να προλαβουμε τπτ !

meldan χαιρομαι που σε διαβασα χαρουμενη! να ειστε παντα καλα ! Νομιζω οι περισσοτερες περασαμε μπορες ... σαν την επανασυνδεση δεν εχει !

AnthiP. κ εγω δεν εχω παρει ποτε μαγνησιο παρολο που ειχα απο νορις νορις συσπασουλες λες να γεννησουμε μαζι ? αχ για να δουμεεεε

φραουλίτσες με το καλο κοριτσι μου!

popaki k κ εγω μια απο τα ιδια! ! ! μην γραψω κατι παραπανω κ χαλιομαστε!αρκει ο καλος μας να βλεπει το σωστο !

Marianthi27 εφτασε η ωρα σου? 3 γεννες περιμενουμε τωρα ,αντε με το καλο κοριτσι μου.Μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου!!!!!!!! εμενα ειναι 2μιση κ αν γεννουσα τωρα πλεον θα ημουν ησυχη με αυτα που εχω δει !κ εγω ειμαι μικροκαμωμενη κ μενα ειναι μικρουλης σε καποια σημεια οπως κεφαλι παει πισω στις μετρησεις!2 εβδομαδες πισω ! ολα καλα !!!!! θα το δεις! εχω σκεφτει κ εγω τι θα εκανα αν εφευγε ο γιατρος μου...αυγουστος ειναι..... ποτε δεν ξερεις! πφφφφφ

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βροχουλα η μεγαλη μου εμενε ξυπνια πολλες ωρες...αφου αναρωτιομουν πως γινετε νεογεννητο να ειναι ετσι...νομιζω οτι ειναι στο παιδι....αστο καλε να κοιμηθει να μεγαλωσει....ξεκουρσου και εσυ οσο μπορεις :rolleyes: σε λιγο θα μενει ξυπνια και θα σας τρελενει με τις τσιριδουλες της ....λιωνωωωωωωωω

ρε γαμωτο απο χτες εχω μια απιστευτη ανακατοσουρα....ελεος....τι αλλο θα με πιασει :confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Εγώ δεν έχω πάρει θήλαστρο. Το θεωρείς δηλαδή απαραίτητο; Να προμηθευτώ ένα; Ή να περιμένω και αν μου χρειαστεί να πάρω;

αν σου χρειαστει να νοικιασεις ενα απο το νοσοκομειο...νομιζω και τα φαρμακεια νοικιαζουν....να παρεις ενα επαγγελματικο να σου κανει σωστη δουλεια και να μην ταλαιπωρηθεις....μονο αν σου χρειαστει

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Όχι ρε αγάπη, τι πλακίτσα, παίζουνε με αυτά?Είναι πολύ δυνατές οι συσπάσεις αυτές.Καλά, να φανταστείς εμένα το μαξιμουμ που κατέγραψε κτγ από 36 εβδομάδων ως χθες 38 εβδομάδων είναι 20!!!Το μάξιμουμ είναι το 100 όπως σου είπε κι η Κρόκετ...Βέβαια, εσύ έχεις περάσει και τόσες συσπάσεις που τι να πω δεν ξέρω....στο 70 είσαι ντούρασελ...:confused::confused::confused:Το πινακάκι θα το συμπληρώσω αργότερα, συγνώμη, και στο Μαράκι και Μαριανθάκι συγνώμη, πρέπει να συνεχίσω τις δουλειές μου!Σκούπισμα αυλή, σφουγγάρισμα κλπ...

Σιγά βρε κορίτσι! Άλλωστε σημασία έχει σε μερικές μέρες να μας εντάξεις στις νέες μανούλες! Τώρα αν δεν μπουν τα κιλάκια, μικρό το κακό!:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Οχι ικτερο δεν εχει,ξυπναει απο μονη της καθε 2.30-3 ωρες απλα δεν μενει καθολου ξυπνια,αμεσως μετα το γαλατακι βυθιζεται σε υπνο,σαν να ειναι μαστουρωμενη.μα καλα τι πινει ????:-P:-P αποτι θυμαμαι τις πρωτες μερες ισως και βδομαδες κοιμουνται 18-20 ωρες,ο γιος μου ετσι ητανε η κορη μου ομως οχι,δεν ξερω ευχομαι να ειναι στο παιδι και οχι καμια υπογλυκαιμια,γιατι και γαλα πινει και κακα κανει και τσισα.....στον ηλιο η' τουλαχιστον στο φως του ηλιου στο δωματιο πρεπει να τη βαζω?τωρα κλεινω τα παντζουρια για να μην κανει ζεστη στο δωματιο μηπως πρεπει να την βαζω κοντα σε παραθυρο..??τι λεω Θεε μου τα εχω μπερδεψει....:cool: υψος γεννησης 51 εκ...

Δεν σου έδωσε οδηγίες ο/η παιδίατρος; Δε νομίζω να υπάρχει θέμα ίκτερου. Απλά χρειάζεται ύπνο. Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά που λέει ο σοφός λαός μας...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Όχι ρε αγάπη, τι πλακίτσα, παίζουνε με αυτά?Είναι πολύ δυνατές οι συσπάσεις αυτές.Καλά, να φανταστείς εμένα το μαξιμουμ που κατέγραψε κτγ από 36 εβδομάδων ως χθες 38 εβδομάδων είναι 20!!!Το μάξιμουμ είναι το 100 όπως σου είπε κι η Κρόκετ...Βέβαια, εσύ έχεις περάσει και τόσες συσπάσεις που τι να πω δεν ξέρω....στο 70 είσαι ντούρασελ...:confused::confused::confused:Το πινακάκι θα το συμπληρώσω αργότερα, συγνώμη, και στο Μαράκι και Μαριανθάκι συγνώμη, πρέπει να συνεχίσω τις δουλειές μου!Σκούπισμα αυλή, σφουγγάρισμα κλπ...

Αληθεια τωρα! μηπως δεν ηθελε να με αγχωσει κ δεν ειπε κατι ο γιατρος? τι στο καλο!... και στην περιοδο απο μικρουλα υπεφερα εφτανα στα νοσοκομεια ! απο συσπασεις μητρας να ναι καλα τα βολταρεν εδω και χρονιαααα!!! ετσι κ στην εγκυμοσυνη νομιζα ειναι φυσιολογικο...αλλα ο γιατρος μου δεν ξερει τι περιοδο ειχα ... μα 77? ουφ αντε την αλλη δευτερα παλι να δουμε!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Marianthi απο μιας αποψης εχεις δικαιο....και γω τον γιατρο μου θα ηθελα....που να κατσω σε εναν ξενο μια τοσο σημαντικη στιγμη??αλλα βρε παιδακι μου αν ειναι και πισω μια βδομαδα γιατι δεν σε αφηνει και να στο παρει μετα?να μεινει λιγο ακομη μεσα σου!ποτε ερχετε απ εξω?

Μετά πάει πολύ. Θα λείψει μια εβδομάδα και εγώ θα έχω κλείσει την 38η και θα μπαίνω στην 39η. Δηλαδή και το ταξίδι του να μην ήταν, το πολύ πολύ να με άφηνε μέχρι την άλλη Τρίτη-Τετάρτη (δηλαδή 38+2 εβδομάδες ή 38+3 εβδομάδες). Ε τώρα για 4-5 μέρες που θα έπαιρνα παράταση να με αναλάμβανε άλλος γιατρός, δεν το ρισκάρω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

70 και δεν πονας????????????

μιλαμε για δυνατες συσπασεις!!!! φτανουν μεχρι 100 % δεν εχει ποιο πανω!!!:mrgreen::roll:

ποιο μηνα? με τετοιες συσπασεις 2 βδομαδες σου δινω!

το περιεργο ειναι οτι τοτε δεν ποναγα! και καθομαι απορω τωρα..τις στιγμες που ποναω μεχρι το κλαμα τι ακριβως γινοτανε απο συσπασεις? :shock: 200 εφτανε?:oops:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου! Σήμερα είχαμε ραντεβού με τον γιατρό. Η μικρή μας παραμένει δυστυχώς μικρή. 2500 kg και το σύστημα δείχνει ότι είναι καμιά βδομάδα πίσω στην ανάπτυξή της. Ο γιατρός μου έβαλε το περιβόητο χέρι και μαντέψτε! Εγώ που το φοβόμουν τόσο πολύ, δεν πόνεσα ΚΑΘΟΛΟΥ! Απίστευτο!!! Το μόνο που ένιωσα είναι να θέλω να πάω επειγόντως τουαλέτα! χαχα Τέλος πάντων. Μετά καθίσαμε να συζητήσουμε και μας είπε ότι τον προβληματίζει που η μικρή είναι μικρή. Πιστεύει πως κατά 99% δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά η δική του πρόταση είναι να κάνουμε αυτή την εβδομάδα τον τοκετό. Μου είπε βέβαια αν θέλω να περιμένω και την άλλη εβδομάδα, αλλά αυτός χρειάζεται εσπευσμένα να φύγει στο εξωτερικό και θα με παραπέμψει σε κάποιον άλλο συνάδελφό του. Το σκέφτηκα και δεν θέλω να το ρισκάρω. Καλύτερα με τον γιατρό μου. Έτσι είπαμε προς το τέλος της εβδομάδας για να πάρει μερικές μέρες ακόμη η μικρή. Πέμπτη βράδυ θα μπω στην κλινική, θα μου κάνουν πρόκληση και Παρασκευή πρωί θα γεννήσω! Μας ήρθε λίγο ξαφνικό, ειδικά του άντρα μου που επί πόση ώρα μετά δεν μιλούσε από το σοκ. Αμάν έκανα να τον συνεφέρω! χαχα Εν τω μεταξύ την Τετάρτη έχω εγώ γενέθλια! Μου λέει ο γιατρός αν θέλω να το κάνουμε Τετάρτη. Αλλά λέω εντάξει ας μείνει λίγο παραπάνω μέσα μου το Αναστασάκι. Έστω και 100 γρ. να κερδίσει όφελος θα είναι! Ελπίζω μόνο να γεννηθεί γερό παιδάκι και να μην ανήκει στο 1% των πιθανοτήτων ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Οπότε και εγώ κορίτσια μανούλα Ιουλίου ετοιμάζομαι να γίνω!

Μαριανθη μου,επειδη δεν πολυκαταλαβα,ο γιατρος θελει να σου το παρει πιο νωρις επειδη ειναι μικρο?τι φοβαται ακριβως οτι δεν τρεφεται σωστα?τα ντοπλερ σου πως ειναι?γιατι το μικρο μεγεθος μωρου ειδικα οταν ειναι εξαρχης δεν σημαινει κατι..δεν παιρνει βαρος καθε βδομαδα που πας?ποσα γραμμαρια παιρνει τη βδομαδα?

στα λεω αυτα γιατι και το δικο μου απο την αρχη ειναι μια βδομαδα πισω στις μετρησεις,δηλαδη ακουσαμε καρδια μια βδομαδα μετα απο οτι επρεπε κτλπ εμενα στην 37 ηταν 3κιλα εσενα ειναι 2,5 εμενα αυτο δεν μου φαινεται λιγο εχεις αλλες 3 βδομαδες αν παιρνει καθε βδομαδα 200 γρ που ετσι παιρνουν συνηθως θα γεννηθει3.100 με την αποκλιση 10% υπολογισε λοιπον..λιγο ειναι αυτο?γιατι να μην παρεις ολες τις μερες..

και αφου ειναι η αναγκη να βγει τοσο επιτακτικη γιατι σου δινει περιθωριο αλλη μια βδομαδα(αλλα δεν μπορει γιατι θα ναι εξωτερικο ελεος......)εγω στη θεση σου θα ειχα εκνευριστει!δεν γινεται να σου λεει ο αλλος τελευταια εντελως στιγμη οτι πρεπει να γεννησεις αμεσα χωρις να σου εχει πει πιο πριν οτι το μικρο μεγεθος του μωρου μπορει τονιζω το μπορει να οδηγησει σε πρωορο τοκετο.

το ξερω οτι τωρα ειναι δυσκολη η θεση σου και δεν μπορεις να αλλαξεις γιατρο αλλα εμενα μου φαινεται αθλια αυτη η συμπεριφορα.εκτος και αν σου προεταξε σαφεις ιατρικους λογους που δεν μας αναφερεις...

σορυ που τα λεω ετσι χυμα αλλα απο χτες που το διαβασα αλλα δεν προλαβαινα να γραψω εχω αναστατωθει

anyway το μωρακι ειναι αρκετα μεγαλο δεν νομιζω να μπει θερμοκοιτιδα!

με το καλο και με εναν πονο που λενε!

KPOzp2.png deXnp3.png

Marianthi27 εφτασε η ωρα σου? 3 γεννες περιμενουμε τωρα ,αντε με το καλο κοριτσι μου.Μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου!!!!!!!! εμενα ειναι 2μιση κ αν γεννουσα τωρα πλεον θα ημουν ησυχη με αυτα που εχω δει !κ εγω ειμαι μικροκαμωμενη κ μενα ειναι μικρουλης σε καποια σημεια οπως κεφαλι παει πισω στις μετρησεις!2 εβδομαδες πισω ! ολα καλα !!!!! θα το δεις! εχω σκεφτει κ εγω τι θα εκανα αν εφευγε ο γιατρος μου...αυγουστος ειναι..... ποτε δεν ξερεις! πφφφφφ

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Δύσκολο ρε συ να λείπει ο γιατρός σου τέτοιες σημαντικές ώρες. Ίσως επειδή είναι το πρώτο μας να το βλέπουμε έτσι. Μας φαίνονται όλα τεράστια και δύσκολα. Αν ήμασταν στο δεύτερο ή στο τρίτο παιδάκι, μπορεί να μην μας πείραζε να γεννήσουμε με άλλο γιατρό. Ξέρω κι εγώ...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

αν σου χρειαστει να νοικιασεις ενα απο το νοσοκομειο...νομιζω και τα φαρμακεια νοικιαζουν....να παρεις ενα επαγγελματικο να σου κανει σωστη δουλεια και να μην ταλαιπωρηθεις....μονο αν σου χρειαστει

Σε κλινική θα γεννήσω. Νοικιάζουν και στις κλινικές;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Δύσκολο ρε συ να λείπει ο γιατρός σου τέτοιες σημαντικές ώρες. Ίσως επειδή είναι το πρώτο μας να το βλέπουμε έτσι. Μας φαίνονται όλα τεράστια και δύσκολα. Αν ήμασταν στο δεύτερο ή στο τρίτο παιδάκι, μπορεί να μην μας πείραζε να γεννήσουμε με άλλο γιατρό. Ξέρω κι εγώ...

συμφωνω απολυτα!! κ εγω αυτο ελεγα στο σπιτι .... για να δουμε τι μικρα μπουμπουκακια ειναι αυτα που θα βγαλουμε :rolleyes::tongue: η εκτοςςς αν αποτομα μεγαλωσει ο δικος μου τι να πω :rolleyes: κοιλιτσα παντως εχω μικρη λενε κ ας ειναι 2μιση

mI14p3.png

vEpEp3.png

καλημερα!

habibi μου συσπασεις εκανα 1 κατοσταρα και 2 ογδονταρες την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει για nst σε 45 λεπτα αλλα ηταν χωρις πονο....ειναι οι braxton αυτες...

marouskaki...και γω αυτο αναρωτιεμαι!!!ποτε θα γεννησω?????ελεος πια....εχω ολα τα συμπτωματα αλλα δεν με πιανουν οδινες ουτε τα νερα σπανε....τι να πω....τσαντιστηκε η λιονταρινιτσα μου

Στο μεταξυ ρε κοριτσια καθε βραδυ κανει ανασκαφες στην κοιλια μου....μιλαμε για πολεμος....αφου ολο λεω...τωρα θα σπασουν τα νερα....τωρα....τωρα....μεχρι που κοιμαμαι....και η πλακα ειναι οτι 2 βραδυα τωρα ξυπναω μονο 1-2 φορες για τσισα....πως γινετε αυτο :confused:

Τωρα θα παω γιατρο αυριο ...αντε να δουμε.....δευτερο χερι θα φαω...:rolleyes:

Marianthi απο μιας αποψης εχεις δικαιο....και γω τον γιατρο μου θα ηθελα....που να κατσω σε εναν ξενο μια τοσο σημαντικη στιγμη??αλλα βρε παιδακι μου αν ειναι και πισω μια βδομαδα γιατι δεν σε αφηνει και να στο παρει μετα?να μεινει λιγο ακομη μεσα σου!ποτε ερχετε απ εξω?

Ρε κοριτσια εχει πρηστει πολυ στο δεξι μου ποδι εσωτερικα ο αστραγαλος...λετε να ειναι κατι???

εμενα ειναι και τα 2 ποδια τσι εσωτερικα και εξωτερικα..αφηνουν και εντυπωμα.σενα μονο αυτο το σημειο ειναι?

KPOzp2.png deXnp3.png

Μαριανθη μου,επειδη δεν πολυκαταλαβα,ο γιατρος θελει να σου το παρει πιο νωρις επειδη ειναι μικρο?τι φοβαται ακριβως οτι δεν τρεφεται σωστα?τα ντοπλερ σου πως ειναι?γιατι το μικρο μεγεθος μωρου ειδικα οταν ειναι εξαρχης δεν σημαινει κατι..δεν παιρνει βαρος καθε βδομαδα που πας?ποσα γραμμαρια παιρνει τη βδομαδα?

στα λεω αυτα γιατι και το δικο μου απο την αρχη ειναι μια βδομαδα πισω στις μετρησεις,δηλαδη ακουσαμε καρδια μια βδομαδα μετα απο οτι επρεπε κτλπ εμενα στην 37 ηταν 3κιλα εσενα ειναι 2,5 εμενα αυτο δεν μου φαινεται λιγο εχεις αλλες 3 βδομαδες αν παιρνει καθε βδομαδα 200 γρ που ετσι παιρνουν συνηθως θα γεννηθει3.100 με την αποκλιση 10% υπολογισε λοιπον..λιγο ειναι αυτο?γιατι να μην παρεις ολες τις μερες..

και αφου ειναι η αναγκη να βγει τοσο επιτακτικη γιατι σου δινει περιθωριο αλλη μια βδομαδα(αλλα δεν μπορει γιατι θα ναι εξωτερικο ελεος......)εγω στη θεση σου θα ειχα εκνευριστει!δεν γινεται να σου λεει ο αλλος τελευταια εντελως στιγμη οτι πρεπει να γεννησεις αμεσα χωρις να σου εχει πει πιο πριν οτι το μικρο μεγεθος του μωρου μπορει τονιζω το μπορει να οδηγησει σε πρωορο τοκετο.

το ξερω οτι τωρα ειναι δυσκολη η θεση σου και δεν μπορεις να αλλαξεις γιατρο αλλα εμενα μου φαινεται αθλια αυτη η συμπεριφορα.εκτος και αν σου προεταξε σαφεις ιατρικους λογους που δεν μας αναφερεις...

σορυ που τα λεω ετσι χυμα αλλα απο χτες που το διαβασα αλλα δεν προλαβαινα να γραψω εχω αναστατωθει

Μαριανθη μου τωρα ειδα οτι μολις μπηκες στην 37 εβδομαδα! και εγω θα ρωτουσα αυτα που ειπε η φιλη πανω... το μωρο για την εβδομαδα σου ειναι αψογο... που το βλεπει το μικρο! :shock: σορρυ αλλα με βαζω στην θεση σου.

mI14p3.png

vEpEp3.png

Κοίτα. Από την αρχή μας είπε ότι είναι πίσω στην ανάπτυξή της. Δεν ξέρουμε που οφείλεται αυτό γιατί όλες οι εξετάσεις είναι φυσιολογικές. Μάλλον είναι θέμα κληρονομικότητας, αλλά δεν το ξέρουμε αυτό. Δηλαδή δεν είναι μόνο στα κιλά της που είναι λίγα είναι και ότι οι μετρήσεις στο μηχάνημα την δείχνουν σε νεότερη ηλικία κύησης (2 εβδομάδες πίσω). Ο μόνος τρόπος για να δούμε αν είναι καλά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι να γεννηθεί και να την εξετάσει ο παιδίατρος.

Την τελευταία φορά που πήγα για εξέταση δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα πόσα κιλά είναι γιατί το κάθε όργανό της μας έδινε διαφορετικό νούμερο. Έτσι βγάλαμε κατά προσέγγιση ότι είναι στα 2300. 10 μέρες μετά (χτες) πήγε στα 2500.

Περιθώριο μου έδωσε μέχρι την άλλη εβδομάδα για να γεννήσω. Εγώ επέλεξα να το κάνω τώρα, γιατί αυτός θα φύγει εξωτερικό. Μου είπε ότι προέκυψε κάτι έκτακτο. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ ότι το είχε στημμένο και μου έσκασε ολόκληρο παραμύθι. Τον ξέρω σχεδόν 5 χρόνια από τότε που έχω έρθει στην Καβάλα και δεν φαίνεται για τέτοιος τύπος.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μας είπε για πρόωρο τοκετό. Πάντα μας τόνιζε ότι είναι μικρό το μωρό και ότι ίσως δεν είναι καλό αυτό. Αυτό το ξέραμε από την πρώτη στιγμή. Δεν μας είπε βέβαια ότι σημαίνει κάτι αυτό. Κατά 99% όλα είναι φυσιολογικά. Αλλά είχαμε και την γνώση ότι ίσως συμβαίνει κάτι.

Εγώ δεν τσατίστηκα καθόλου χτες. Ίσα ίσα πετάω σε πελάγη ευτυχίας! Εντάξει ήταν ένα ξαφνικό σοκ αλλά το αποδέχτηκα γρήγορα! Και τώρα περιμένω πως και πως! Σε ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σου! :D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...