Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Marousaki μου πλακιτσα κανεις ? η αληθεια? δεν εχω ιδεα , ο καλος μου λεει οχι 70 αλλα 77 εφτανε :roll: δειχνει αυτο κατι? δεν επρεπε να μου πει κατι ο γιατρος περα του οτι πλησιαζουμε? το ξερω οτι πλησιαζουμε γιατρε μου ενας μηνας εμεινε χεχε

70 και δεν πονας????????????

μιλαμε για δυνατες συσπασεις!!!! φτανουν μεχρι 100 % δεν εχει ποιο πανω!!!:mrgreen::roll:

ποιο μηνα? με τετοιες συσπασεις 2 βδομαδες σου δινω!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι απο εμένα κοριτσάκια.Σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά δεν γράφω συχνά.Να σας πω κι εγώ τα νέα μου.Σήμερα πήγαμε στο γιατρό και είμαστε 2480.Τέλος της εβδομάδας κόβω τα 6 μαγνήσια που πίνω και την επόμενη Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω καρδιοτοκογράφο.Αχ πλησιάζουν οι μέρες κορίτσια.Κι εμένα έχει πάρει θέση η μικρή.Φιλάκια σε όλεςς :o:o:o

Μπράβο! Με το καλό!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Την αλλη βδομαδα θα ξερουμε.Γερο να βγει κι ας βγει οπως να'ναι,αφου δεν θελει να κατεβει τι να κανουμε;Με το ζορι;Ειναι και λιονταρινα μην το ξεχναμε αυτο...:D

Είμαστε επαναστάτες εμείς τα λιοντάρια! χαχα :D:D:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγω το ελεγα αυτη τη βδομαδα θα γινει το σωσε χεχεχε....Μαριανθακι μου κι εσυ τεκνον;;;;Κοιτα κι εγω θα ακουγα το γιατρο αλλωστε δεν πρωτοειπε τωρα οτι ειναι μικρουλα αυτο στο λεω εδω και πολυ καιρο....τοσο πια οργανωμενο εγκλημα να ηταν απο την αρχη;;;;αν το ελεγε τωρα κι εμενα θα μου εμπαιναν ψυλλοι στ αυτια....οποτε κοριτσουδι μου με το καλο και σε σενα!!!το γλυκο Αναστασακι να ερθει με μισο πονο στην αγκαλιτσα σας!!!Αλλη για Ιουλιο παρακαλω;;;;αυτη τη βδομαδα δε θα σας προλαβαινω στο πινακακι καλε....μια μια ολες θα παρετε!!!!!!!

Μόνο εσύ μας λείπεις για να ολοκληρωθεί το καρέ!

Χτες το σκεφτόμουν συνέχεια μήπως επρόκειτο όντως για οργανωμένο έγκλημα, αλλά και εγώ κατέληξα στο ότι δεν μπορεί. Άλλωστε αυτός μας έδωσε και την εναλλακτική της άλλης εβδομάδας που θα έκλεινα την 38η εβδομάδα. Εμείς απλώς δεν θέλαμε γιατί θα μας αναλάμβανε άλλος γιατρός. Οπότε δεν πιστεύω ότι υπήρχε δόλος...

Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κοριτσι μου μην ανχωνεσαι που η μπεμπα ειναι μικρη,και εγω 2240 τον εκανα και ειναι υγιεστατος! βεβαια καλυτερα να παρει μερες το κοριτσακι σου να παει πανω απο 2400 να γλυτωσετε την θερμοκοιτιδα γιατι ομως σου ειπε οτι μπορει να ανηκεις στο 1% που υπαρχει καποιο προβλημα δεν ειχες θεμα με τις αντιστασεις???? (οτι ειναι υψηλες το ιδιο ειχα και εγω) γιαυτο ειναι μικρη δεν αιματωνεται καλα και δεν τρεφεται οσο θα επρεπε

Για την θερμοκοιτίδα που λες, μας είπε ότι οι πιθανότητες είναι ελάχιστες αλλά θα το ξέρουμε στα σίγουρα όταν γεννηθεί.

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο είναι έτσι μικρή. Όλα φαίνονται φυσιολογικά, αλλά από την αρχή της εγκυμοσύνης ήταν πάντα πίσω στις μετρήσεις. Ας πούμε χτες ενώ εγώ ήμουν στις 37+1 εβδομάδες, η ανάπτυξη της μικρής φαινόταν στις 34+5 εβδομάδες. Μου λέει ότι το πιο πιθανό είναι να μην σημαίνει τίποτα και μάλλον να πρόκειται για κληρονομικότητα (επειδή και εγώ είμαι μικροκαμωμένη). Αλλά επειδή υπάρχει και το 1% δεν θέλει να το ρισκάρει να την κρατήσουμε μέχρι τέλους. Αυτό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Που εισαι καλε τριτομανουλα;;;;τι καλα που πηγατε σπιτακι σας κι η μπουμπου σας ειναι τοσο ησυχη!!!πως νιωθεις για πες....καλα ξαπλωσε τωρα κι οταν ξαναμπεις μας λες;;;;με τη ζεστη πως πατε ρε κοριτσια εσεις που γεννησατε και θηλαζετε;καλυτερα εγκυος η καλυτερα θηλαζουσα;;;;

Καλημεραααααααααα!!!!!!!

Αγαπες μου επανηλθα δριμυτερη!Τα συναισθηματα ειναι πολλα μα παρα πολλα.....κυριως ευτυχια,λιγες στιγμες πεφτω ψυχολογικα κυριωςτο απογευμα προς βραδακι που τα αλλα δυο μου παιδια ειναι με τον μπαμπα τους εξω και παιζουνε και δεν μπορω να τα χαρω,μου λειπουνε και αυτα,αλλα μετα βλεπω την μπεμπα μου και συνερχομαι.νιωθω ευλογημενη που ο Θεος με βοηθησε να τα καταφερω και να φτασω ως εδω.Τον ευχαριστω καθε μερα αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο....ειμαι και πολυ ευσυγκινητη αυτες τις μερες...ημουνα και πριν ειμαι και τωρα,ειπαμε οι ορμονες κανουν παρτυ ακομα και μετα τη γεννα...θα καταλαγιασει το πραγμα που θα παει???επισης με ενοχλει το οτι θελω να αγκαλιασω τα παιδια μου και να παιξω λιγο μαζι τους και δεν μπορω γιατι ποναω στην τομη,αλλα μερα με τη μερα καλυτερα....ο χρονος ειναι συμμαχος,μονο αυτος.αρκει να ειμαστε γεροι

Οσο για την ζεστη....καλυτερα θηλαζουσα και ζεστη παρα εγκυος.στην εγκυμοσυνη ειναι ολα βουνο,πιεζεσαι απο παντου ενω τωρα μου εχει φυγει ολο το βαρος και παλευεται η ζεστη,δεν το συζητω με τιποτα.πηρα ανασα....μην σας πω οτι τα βραδυα εχω και λιγο ριγος,απο τις ανωμαλιες των ορμονων ειναι και αυτο αλλα τουλαχιστον το κρυο παλευεται με την ζεστη δεν την παλευεις .....μεχρι και σεντονι εβγαλα εχθες βραδυ!

Εχω χασει εντεκα κιλα ως τωρα απο μονα τους και μερα με τη μερα ξεπρηζομαι,τα ποδια περνουν την ανθρωπινη μορφη τους,τα χερια,τα μπρατσα :P :p αντε να με ξαναδω σαν γυναικα γιατι τους τελευταιους μηνες σαν βαρκα ειχα γινει:-P:-P

Η μπεμπα μας ειναι ενα γλυκο πλασματακι,παρολα τα κιλακια της ειναι λεπτεπιλεπτη,η κορη μου η μεσαια με τα ιδια κιλα ητανε μπαμπατσικο μωρο,αυτη ειναι ψιλολιγνη....

Crochet εσενα κοιμαται πολλες ωρες ο γιοκας σου???τον εχεις βγαλει καθολου στον ηλιο??εμενα τρωει και αμεσως κοιμαται,σχεδον καθολου δεν μενει ξυπνια μετα τον θηλασμο....πανες βρεχει σε καθε αλλαγη αρα σιτιζεται καλα πιστευω, απλα δεν νομιζω να εχει υπνηλια για κανεναν αλλο λογο....τι λετε οι μανουλες με εμπειρια?ειναι πολυ μικρη ακομα ε?ισως μετα τις 20-30 μερες καθεται και λιγο ξυπνια ε? Τα εχω ξεχασει και εγω μη νομιζετε....βεβαια αυτο το προγραμμα με βολευει πολυ γιατι εχω χρονο να ασχοληθω με διαφορα μεσα στο σπιτι :-P

Οσο για τις πεθερες(αγαπημενο μου θεμα) εμενα δεν ηρθανε στο νοσοκομειο να δουν το μωρο.φανταστειτε πιο πολυ τους ενοχλουσε να δουν την φατσα μου,παρα το εγγονι τους!δεν το εχουν δει και ουτε προκειται βεβαια...δωρο παντως δωσανε στον αντρα μου,δυο λιρες.......ουαου.......συμπεριφορες πρωτογονες!!!!γιαυτο πεθεροπληκτες να ξερετε υπαρχουν και χειροτερα:-P

Νινακι ποτε θα γενησεις καλε????με εχεις αγχωσει....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημεραααααααααα!!!!!!!

Αγαπες μου επανηλθα δριμυτερη!Τα συναισθηματα ειναι πολλα μα παρα πολλα.....κυριως ευτυχια,λιγες στιγμες πεφτω ψυχολογικα κυριωςτο απογευμα προς βραδακι που τα αλλα δυο μου παιδια ειναι με τον μπαμπα τους εξω και παιζουνε και δεν μπορω να τα χαρω,μου λειπουνε και αυτα,αλλα μετα βλεπω την μπεμπα μου και συνερχομαι.νιωθω ευλογημενη που ο Θεος με βοηθησε να τα καταφερω και να φτασω ως εδω.Τον ευχαριστω καθε μερα αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο....ειμαι και πολυ ευσυγκινητη αυτες τις μερες...ημουνα και πριν ειμαι και τωρα,ειπαμε οι ορμονες κανουν παρτυ ακομα και μετα τη γεννα...θα καταλαγιασει το πραγμα που θα παει???επισης με ενοχλει το οτι θελω να αγκαλιασω τα παιδια μου και να παιξω λιγο μαζι τους και δεν μπορω γιατι ποναω στην τομη,αλλα μερα με τη μερα καλυτερα....ο χρονος ειναι συμμαχος,μονο αυτος.αρκει να ειμαστε γεροι

Οσο για την ζεστη....καλυτερα θηλαζουσα και ζεστη παρα εγκυος.στην εγκυμοσυνη ειναι ολα βουνο,πιεζεσαι απο παντου ενω τωρα μου εχει φυγει ολο το βαρος και παλευεται η ζεστη,δεν το συζητω με τιποτα.πηρα ανασα....μην σας πω οτι τα βραδυα εχω και λιγο ριγος,απο τις ανωμαλιες των ορμονων ειναι και αυτο αλλα τουλαχιστον το κρυο παλευεται με την ζεστη δεν την παλευεις .....μεχρι και σεντονι εβγαλα εχθες βραδυ!

Εχω χασει εντεκα κιλα ως τωρα απο μονα τους και μερα με τη μερα ξεπρηζομαι,τα ποδια περνουν την ανθρωπινη μορφη τους,τα χερια,τα μπρατσα :P :p αντε να με ξαναδω σαν γυναικα γιατι τους τελευταιους μηνες σαν βαρκα ειχα γινει:-P:-P

Η μπεμπα μας ειναι ενα γλυκο πλασματακι,παρολα τα κιλακια της ειναι λεπτεπιλεπτη,η κορη μου η μεσαια με τα ιδια κιλα ητανε μπαμπατσικο μωρο,αυτη ειναι ψιλολιγνη....

Crochet εσενα κοιμαται πολλες ωρες ο γιοκας σου???τον εχεις βγαλει καθολου στον ηλιο??εμενα τρωει και αμεσως κοιμαται,σχεδον καθολου δεν μενει ξυπνια μετα τον θηλασμο....πανες βρεχει σε καθε αλλαγη αρα σιτιζεται καλα πιστευω, απλα δεν νομιζω να εχει υπνηλια για κανεναν αλλο λογο....τι λετε οι μανουλες με εμπειρια?ειναι πολυ μικρη ακομα ε?ισως μετα τις 20-30 μερες καθεται και λιγο ξυπνια ε? Τα εχω ξεχασει και εγω μη νομιζετε....βεβαια αυτο το προγραμμα με βολευει πολυ γιατι εχω χρονο να ασχοληθω με διαφορα μεσα στο σπιτι :-P

Οσο για τις πεθερες(αγαπημενο μου θεμα) εμενα δεν ηρθανε στο νοσοκομειο να δουν το μωρο.φανταστειτε πιο πολυ τους ενοχλουσε να δουν την φατσα μου,παρα το εγγονι τους!δεν το εχουν δει και ουτε προκειται βεβαια...δωρο παντως δωσανε στον αντρα μου,δυο λιρες.......ουαου.......συμπεριφορες πρωτογονες!!!!γιαυτο πεθεροπληκτες να ξερετε υπαρχουν και χειροτερα:-P

Καταρχήν, άλλαξε τικεράκι γατί σε δείχνει ακόμη έγκυο χαχα!!Τι σου είπα τώρα!!Αν η μικρή σου δεν έχει θέμα με ίκτερο και τρώει ανά 3-4 ώρες είναι μια χαρά, τις πρώτες μέρες αν δεν ξυπνάνε θέλει να τα ξυπνάμε γιατί αυτά μπορεί να πάθουν υπογλυκαιμία και δε θέλουμε φυσικά!Την πεθερά δεν τη σχολιάζω, αλλά δεν περίμενα και κάτι περισσότερο από εκείνη!!Μην έχεις τύψεις για τα μεγάλα, τους έκανες το καλύτερο δώρο, απλώς με την τομή θέλες κι εσύ τον χρόνο σου, λογικό είναι....άλλωστε κι η μικρούλα σε έχει απόλυτη ανάγκη....:-PΝα μου τα φλήσεις και τα τρία.Α πες μου ύψος γέννησης, εδώ βλέπεις γίνεται χαμός δεν ξέρουμε ποια θα πρωτογεννήσει!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Το δευτερο εικοσιτετραωρο μετα τη γεννα ανεβασα πυρετο με ριγος,38 ητανε απο το γαλα που ειχε μαζευτει στο ενα βυζι και δεν το ειχε τραβηξει καλα η μπουμπου.πηγα και το αδειασα με το θηλαστρο του νοσοκομειου και την επομενη μερα δεν ξαναανεβασα..ειχανε πρηστει και οι λεμφαδενες κατω απο την μασχαλη,λογω γαλακτος, το ιδιο μου ειχε συμβει και στα αλλα δυο οποτε να ξερετε πρωτομανουλες οτι το στηθος θελει καλο αδειασμα απο το μωρο η' με το θηλαστρο αν δεν μπορει να το αδειασει το μωρο για να μην κανετε καμια μαστιτιδα στην αρχη ολα αυτα μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος.....χθες εκοψα τα ραμματα, πηρανε αιματακι απο τη φτερνα του μωρου για ελλειψη ενζυμου G6pd το κανουν σε ολα τα μωρα μετα απο 4 μερες απο τη γεννηση και αν ειναι θετικο το αποτελεσμα σε ειδοποιουνε απο την Αθηνα που πανε τα δειγματα.αυτα......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Marousaki μου πλακιτσα κανεις ? η αληθεια? δεν εχω ιδεα , ο καλος μου λεει οχι 70 αλλα 77 εφτανε :roll: δειχνει αυτο κατι? δεν επρεπε να μου πει κατι ο γιατρος περα του οτι πλησιαζουμε? το ξερω οτι πλησιαζουμε γιατρε μου ενας μηνας εμεινε χεχε

φτασαμε τα 2μιση κιλακια κ κατι για το πινακακι μας :)

Όχι ρε αγάπη, τι πλακίτσα, παίζουνε με αυτά?Είναι πολύ δυνατές οι συσπάσεις αυτές.Καλά, να φανταστείς εμένα το μαξιμουμ που κατέγραψε κτγ από 36 εβδομάδων ως χθες 38 εβδομάδων είναι 20!!!Το μάξιμουμ είναι το 100 όπως σου είπε κι η Κρόκετ...Βέβαια, εσύ έχεις περάσει και τόσες συσπάσεις που τι να πω δεν ξέρω....στο 70 είσαι ντούρασελ...:confused::confused::confused:Το πινακάκι θα το συμπληρώσω αργότερα, συγνώμη, και στο Μαράκι και Μαριανθάκι συγνώμη, πρέπει να συνεχίσω τις δουλειές μου!Σκούπισμα αυλή, σφουγγάρισμα κλπ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καταρχήν, άλλαξε τικεράκι γατί σε δείχνει ακόμη έγκυο χαχα!!Τι σου είπα τώρα!!Αν η μικρή σου δεν έχει θέμα με ίκτερο και τρώει ανά 3-4 ώρες είναι μια χαρά, τις πρώτες μέρες αν δεν ξυπνάνε θέλει να τα ξυπνάμε γιατί αυτά μπορεί να πάθουν υπογλυκαιμία και δε θέλουμε φυσικά!Την πεθερά δεν τη σχολιάζω, αλλά δεν περίμενα και κάτι περισσότερο από εκείνη!!Μην έχεις τύψεις για τα μεγάλα, τους έκανες το καλύτερο δώρο, απλώς με την τομή θέλες κι εσύ τον χρόνο σου, λογικό είναι....άλλωστε κι η μικρούλα σε έχει απόλυτη ανάγκη....:-PΝα μου τα φλήσεις και τα τρία.Α πες μου ύψος γέννησης, εδώ βλέπεις γίνεται χαμός δεν ξέρουμε ποια θα πρωτογεννήσει!

Οχι ικτερο δεν εχει,ξυπναει απο μονη της καθε 2.30-3 ωρες απλα δεν μενει καθολου ξυπνια,αμεσως μετα το γαλατακι βυθιζεται σε υπνο,σαν να ειναι μαστουρωμενη.μα καλα τι πινει ????:-P:-P αποτι θυμαμαι τις πρωτες μερες ισως και βδομαδες κοιμουνται 18-20 ωρες,ο γιος μου ετσι ητανε η κορη μου ομως οχι,δεν ξερω ευχομαι να ειναι στο παιδι και οχι καμια υπογλυκαιμια,γιατι και γαλα πινει και κακα κανει και τσισα.....στον ηλιο η' τουλαχιστον στο φως του ηλιου στο δωματιο πρεπει να τη βαζω?τωρα κλεινω τα παντζουρια για να μην κανει ζεστη στο δωματιο μηπως πρεπει να την βαζω κοντα σε παραθυρο..??τι λεω Θεε μου τα εχω μπερδεψει....:cool: υψος γεννησης 51 εκ...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλε τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια?????

Πονούσα αγάπη μου, γι αυτό ήμουν ξύπνια, αλλά όχι πόνοι τοκετού, αλλά οι παλιοωορρηξίας που έχω από τον όγδοο...Το μκρό όμως ετοιμάζεται δειλά δειλά, το νιώθω....Πού θα πάει θα μου πεις, πολύ έμεινε??;););)Ο γόης-μπουμπούκος καλά?Τα βλασταράκια τα μεγάλα??

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!

habibi μου συσπασεις εκανα 1 κατοσταρα και 2 ογδονταρες την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει για nst σε 45 λεπτα αλλα ηταν χωρις πονο....ειναι οι braxton αυτες...

marouskaki...και γω αυτο αναρωτιεμαι!!!ποτε θα γεννησω?????ελεος πια....εχω ολα τα συμπτωματα αλλα δεν με πιανουν οδινες ουτε τα νερα σπανε....τι να πω....τσαντιστηκε η λιονταρινιτσα μου

Στο μεταξυ ρε κοριτσια καθε βραδυ κανει ανασκαφες στην κοιλια μου....μιλαμε για πολεμος....αφου ολο λεω...τωρα θα σπασουν τα νερα....τωρα....τωρα....μεχρι που κοιμαμαι....και η πλακα ειναι οτι 2 βραδυα τωρα ξυπναω μονο 1-2 φορες για τσισα....πως γινετε αυτο :confused:

Τωρα θα παω γιατρο αυριο ...αντε να δουμε.....δευτερο χερι θα φαω...:rolleyes:

Marianthi απο μιας αποψης εχεις δικαιο....και γω τον γιατρο μου θα ηθελα....που να κατσω σε εναν ξενο μια τοσο σημαντικη στιγμη??αλλα βρε παιδακι μου αν ειναι και πισω μια βδομαδα γιατι δεν σε αφηνει και να στο παρει μετα?να μεινει λιγο ακομη μεσα σου!ποτε ερχετε απ εξω?

Ρε κοριτσια εχει πρηστει πολυ στο δεξι μου ποδι εσωτερικα ο αστραγαλος...λετε να ειναι κατι???

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Και εγώ αυτό είπα μια χαρά μου φαινοντα τα κιλακια της αλλά βρε κορίτσια όταν ο γιατρός σου σου λέει έτσι και είτε θέλει να πάει διακοπές είτε θέλει να φύγει εξωτερικό είτε σου λέει εγώ για παράδειγμα με την μυωπία που έχεις δεν το διακινδυνευω να σου πάρω το μωρό φυσιολογικά παρά μόνο με καισαρική.Και.ας ξέρεις ότι αυτός.Είναι.Κατά της καισαρικης. Όπως.Ο δικός μου.Ε.Δεν μπορείς τελευταία.στιγμή ούτε να εμπιστευτείς άλλον γιατρό.Ούτε τίποτα δηλ.πας.με τον γιατρό.σου εγώ δεν μπορώ.φοβάμαι.Αυτός είναι.Ο γιατρός μου του έχω.εμπιστοσύνη και νοιώθω ασφάλεια μαζί του και δεν μπορώ.να πάω αλλού..Υπάρχουν γιατροί.οι οποίοι στους βαθμούς μυωπίας μου ξεγεννανε φυσιολογικά ο.δικός.Μου δεν το διακινδυνεύει..

μα ποση μυωπια εχεις?ο οφθαλμιατρος δεν ειχε πει ολα καλα?

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλημεραααααααααα!!!!!!!

Αχ τι όμορφες στιγμές! Ανυπομονώ να τις ζήσω και εγώ σε λίγες μέρες! Καμιά φορά ακούγονται πολύ ρομαντικά και γλυκανάλατα, αλλά πιστεύω είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος!

Όσο για το ότι κοιμάται αμέσως μόλις τρώει, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Χωρίς να ξέρω, έτσι; Απλά είναι ακόμη πολύ νωρίς. Πόσο είναι; Μιας εβδομάδας; Ίσως πρέπει να κλείσει κανένα μήνα για να μπορεί μετά να αντέχει να μένει ξύπνια.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Το δευτερο εικοσιτετραωρο μετα τη γεννα ανεβασα πυρετο με ριγος,38 ητανε απο το γαλα που ειχε μαζευτει στο ενα βυζι και δεν το ειχε τραβηξει καλα η μπουμπου.πηγα και το αδειασα με το θηλαστρο του νοσοκομειου και την επομενη μερα δεν ξαναανεβασα..ειχανε πρηστει και οι λεμφαδενες κατω απο την μασχαλη,λογω γαλακτος, το ιδιο μου ειχε συμβει και στα αλλα δυο οποτε να ξερετε πρωτομανουλες οτι το στηθος θελει καλο αδειασμα απο το μωρο η' με το θηλαστρο αν δεν μπορει να το αδειασει το μωρο για να μην κανετε καμια μαστιτιδα στην αρχη ολα αυτα μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος.....χθες εκοψα τα ραμματα, πηρανε αιματακι απο τη φτερνα του μωρου για ελλειψη ενζυμου G6pd το κανουν σε ολα τα μωρα μετα απο 4 μερες απο τη γεννηση και αν ειναι θετικο το αποτελεσμα σε ειδοποιουνε απο την Αθηνα που πανε τα δειγματα.αυτα......

Εγώ δεν έχω πάρει θήλαστρο. Το θεωρείς δηλαδή απαραίτητο; Να προμηθευτώ ένα; Ή να περιμένω και αν μου χρειαστεί να πάρω;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...