Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου! Σήμερα είχαμε ραντεβού με τον γιατρό. Η μικρή μας παραμένει δυστυχώς μικρή. 2500 kg και το σύστημα δείχνει ότι είναι καμιά βδομάδα πίσω στην ανάπτυξή της. Ο γιατρός μου έβαλε το περιβόητο χέρι και μαντέψτε! Εγώ που το φοβόμουν τόσο πολύ, δεν πόνεσα ΚΑΘΟΛΟΥ! Απίστευτο!!! Το μόνο που ένιωσα είναι να θέλω να πάω επειγόντως τουαλέτα! χαχα Τέλος πάντων. Μετά καθίσαμε να συζητήσουμε και μας είπε ότι τον προβληματίζει που η μικρή είναι μικρή. Πιστεύει πως κατά 99% δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά η δική του πρόταση είναι να κάνουμε αυτή την εβδομάδα τον τοκετό. Μου είπε βέβαια αν θέλω να περιμένω και την άλλη εβδομάδα, αλλά αυτός χρειάζεται εσπευσμένα να φύγει στο εξωτερικό και θα με παραπέμψει σε κάποιον άλλο συνάδελφό του. Το σκέφτηκα και δεν θέλω να το ρισκάρω. Καλύτερα με τον γιατρό μου. Έτσι είπαμε προς το τέλος της εβδομάδας για να πάρει μερικές μέρες ακόμη η μικρή. Πέμπτη βράδυ θα μπω στην κλινική, θα μου κάνουν πρόκληση και Παρασκευή πρωί θα γεννήσω! Μας ήρθε λίγο ξαφνικό, ειδικά του άντρα μου που επί πόση ώρα μετά δεν μιλούσε από το σοκ. Αμάν έκανα να τον συνεφέρω! χαχα Εν τω μεταξύ την Τετάρτη έχω εγώ γενέθλια! Μου λέει ο γιατρός αν θέλω να το κάνουμε Τετάρτη. Αλλά λέω εντάξει ας μείνει λίγο παραπάνω μέσα μου το Αναστασάκι. Έστω και 100 γρ. να κερδίσει όφελος θα είναι! Ελπίζω μόνο να γεννηθεί γερό παιδάκι και να μην ανήκει στο 1% των πιθανοτήτων ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Οπότε και εγώ κορίτσια μανούλα Ιουλίου ετοιμάζομαι να γίνω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Λοιπόν μαρουσκακι έκανα την πιτσουλα σου απίστευτη πολύ ωραία και ωραία λεπτή ζύμη..μπράβο χρυσοχερα μου..τρελάθηκαν όλοι και κυρίως ο συζυγος που τρελαίνεται για ζύμες..Όταν βρεις και μπορέσεις στείλε μου και για το ψωμί..το έχω ρίξει στην μαγειρική και τώρα θέλω να φτιάξω και το γλυκάκι που είπε η Ευαγγελία..

ewKwp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου! Σήμερα είχαμε ραντεβού με τον γιατρό. Η μικρή μας παραμένει δυστυχώς μικρή. 2500 kg και το σύστημα δείχνει ότι είναι καμιά βδομάδα πίσω στην ανάπτυξή της. Ο γιατρός μου έβαλε το περιβόητο χέρι και μαντέψτε! Εγώ που το φοβόμουν τόσο πολύ, δεν πόνεσα ΚΑΘΟΛΟΥ! Απίστευτο!!! Το μόνο που ένιωσα είναι να θέλω να πάω επειγόντως τουαλέτα! χαχα Τέλος πάντων. Μετά καθίσαμε να συζητήσουμε και μας είπε ότι τον προβληματίζει που η μικρή είναι μικρή. Πιστεύει πως κατά 99% δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά η δική του πρόταση είναι να κάνουμε αυτή την εβδομάδα τον τοκετό. Μου είπε βέβαια αν θέλω να περιμένω και την άλλη εβδομάδα, αλλά αυτός χρειάζεται εσπευσμένα να φύγει στο εξωτερικό και θα με παραπέμψει σε κάποιον άλλο συνάδελφό του. Το σκέφτηκα και δεν θέλω να το ρισκάρω. Καλύτερα με τον γιατρό μου. Έτσι είπαμε προς το τέλος της εβδομάδας για να πάρει μερικές μέρες ακόμη η μικρή. Πέμπτη βράδυ θα μπω στην κλινική, θα μου κάνουν πρόκληση και Παρασκευή πρωί θα γεννήσω! Μας ήρθε λίγο ξαφνικό, ειδικά του άντρα μου που επί πόση ώρα μετά δεν μιλούσε από το σοκ. Αμάν έκανα να τον συνεφέρω! χαχα Εν τω μεταξύ την Τετάρτη έχω εγώ γενέθλια! Μου λέει ο γιατρός αν θέλω να το κάνουμε Τετάρτη. Αλλά λέω εντάξει ας μείνει λίγο παραπάνω μέσα μου το Αναστασάκι. Έστω και 100 γρ. να κερδίσει όφελος θα είναι! Ελπίζω μόνο να γεννηθεί γερό παιδάκι και να μην ανήκει στο 1% των πιθανοτήτων ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Καλύτερα Μαριάνθη μου με τον γιατρό σου νομίζω εγώ δεν ξέρω βέβαια εσείς ξέρετε...Ή μπεμπουλα σου μια χαρά θα είναι και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει πάρει και άλλο μια χαρά κιλακια θα βγει έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να είναι όλα τα μωρά 3.500κιλα..Εγώ είχα γεννηθεί παρα πολυ αδύνατη 2200 και είμαι μια χαρά δεν έχω αρρωστήσει ποτέ δεν σημαίνει ότι το πιο βαρύ παιδί είναι και πιο υγιές..Ε εντάξει θα τα γιορταζεις μαζί με την κορούλα σου τα γενέθλια σας τι ωραία....Όλα καλά θα πάνε με το καλό κοριτσάκι μου και σε εσένα...τα καλύτερα σου εύχομαι...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα κοριτσούδιααα

γύρισαν τα αντράκια μου χτες αργα κ μεχρι να το καταλαβω πήγε 2,,,είμαι ξενυχτισμένη,,,αλλά ευελπιστώ να την πέσω κάποια στιγμή στη μέρα... ενιγουει, ξεκίνησα να μαγειρεύω μπριζολίτσες με ρύζι... η κουζίνα με τη ζέστη απλησίαστη...αχ κ βαχ... ζεστή πολύ λέει αυτή η βδομάδα!!! τρελα!!!

Σήμερα θα βγούμε βολτίτσα το βράδυ με τον άντρα κ φίλους κ ανυπομονώ! έχω ένα περίεργο προαίσθημα ότι θα αργήσει πολύ να βγει ο μπέμπης και είδα μια ραγάδα έσκασε μύτη χτες... πωπω ξενέρωμα.... έκανα εικόνα ότι θα γεμίσει όλη η κοιλιά αν πάω και στην παράταση-ομολογώ λίγο στενοχωρήθηκα (μετά ξενέρωσα που σκέφτηκα λίγο εγωιστικά για τις ραγάδες..)...χαλάλι του.... χτες μια κυρία στι θάλασσα με ρώτησε αν έχω δίδυμα,,,δεν είναι κ η πρώτη βέβαια...μετά όταν της είπα όχι έφυγε βιαστικά!!!αχχαχαχαχαχα

Βλέπω ότι πολλές έχετε κάποια έστω ψιλοσυμπτώματα.... εγώ ζωάραααααα

Και εγώ με βλέπω να καθυστερησω να γεννήσω Μάγδα μου όλο μην βιάζεσαι.Μου λέει ο.γιατρός δεν έχω κανένα σύμπτωμα μόνο κάτι σαν ξυραφιες από.Κάτω και αυτό γιατί πιέζει.Ή μικρή ούτε συσπάσεις ούτε πετρώματα.Ούτε τίποτα και έκλεισα την 38και πάω για την 39 εβδομάδα..

ewKwp3.png

Φιλεναδιτσες μου τι κανετε?πως σας βρισκω? Γεννησε καμια σας? Δεν εχω διαβασει νεα σας απο την Τριτη,τωρα μπηκα σε μια σειρα και σιγα σιγα θα σας διαβασω,γραψατε και πολλα τρομαρα σας😀😀 εμεις πηραμε εξιτηριο το Σαββατο ειμαστε στο σπιτι μας ολοι μαζι.....η μπεμπουλα μου ειναι πολυυυυυυυυ γλυκια,σαν καραμελιτσα μικρη,την κοιταζω και λιωνω.....ειναι ησυχουλα,κυριως τρωει κακα και νανι,δεν με εχει κουρασει μπορω να πω.θηλαζουμε καθε 3 ωρες περιπου,ευτυχως απο την πρωτη μερα επιασε βυζι το μαναρακι μου,ειναι δυνατο παιδακι και εχει ορεξη για ζωη,οπως λενε στο χωριο μου.τα αλλα δυο μου παιδακια την αγαπανε(προς το παρον ετσι δειχνουν χαχαχα) την ψαχνουνε συνεχεια......παντα ειμαι παρουσα οταν θελουν να την δουν γιατι ειναι τοσο ευθραυστη.....!!!

Δοξαζω τον Θεο που πηγανε ολα καλα,και ευχομαι σε ολες σας να εχετε μια καλη γεννα και ενα γερο μωρο στην αγκαλια σας...θα μπαινω πιο συχνα τωρα να σας γραφω-διαβαζω.σας φιλωωωωωωω παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι σε λιγο θα μου ξυπνησει το αγγελουδι μου! Μου λειψατε βρε ατιμες!!!!!

Τι καλό μωρέ το κοριτσάκι μου μπράβο βροχούλα.Μου έτσι να είστε καλά και να σας πηγαίνουν όλα Καλά..

ewKwp3.png

Καλύτερα Μαριάνθη μου με τον γιατρό σου νομίζω εγώ δεν ξέρω βέβαια εσείς ξέρετε...Ή μπεμπουλα σου μια χαρά θα είναι και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει πάρει και άλλο μια χαρά κιλακια θα βγει έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να είναι όλα τα μωρά 3.500κιλα..Εγώ είχα γεννηθεί παρα πολυ αδύνατη 2200 και είμαι μια χαρά δεν έχω αρρωστήσει ποτέ δεν σημαίνει ότι το πιο βαρύ παιδί είναι και πιο υγιές..Ε εντάξει θα τα γιορταζεις μαζί με την κορούλα σου τα γενέθλια σας τι ωραία....Όλα καλά θα πάνε με το καλό κοριτσάκι μου και σε εσένα...τα καλύτερα σου εύχομαι...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Και εγώ πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε στο τέλος! Απλά δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε να περιμένουμε ή να πάμε με άλλον γιατρό! Ελπίζω να πήραμε την σωστή απόφαση και μετά ως γονείς θα προσπαθήσουμε να της προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε!:rolleyes:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ετοιμα και τα νυχακια!!!

Ρε μαριανθη μου εμενα δεν μου φαινεται και τοοοσο μικρη...η μεγαλη μου βγηκε 39+3 2570...συγνωμη αλλα μηπως επειδη ο γιατρος σου θελει να φυγει λεει να στην παρει??συμβαινει συχνα αυτο εδω στην ελλαδα...συγνωμη κι ολας γι αυτο που ρωταω...

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Θα πάω αυριο να με εξετάσει ο γιατρός και μου είπε τεταρτη ή πέμπτη θα μπω!!!

Οποτε σιγουρα θα σε βρω μεσα γιατι το αργοτερο πουωθα ερθω θα ειναι σαββατο.στειλε μου σε πμ το κιν σου να σε παρω οταν θα μπω...χαχαχα;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μαρουσκα και γω σαν παρθενα ημουν....αυτο σκεφτομαι παλι ...το μετα....χαχαχα

Παω να ετοιμαστω να παω απο εκκλησια και μετα βολτα με την μεγαλη μου και τον αντρα μου...οποτε ερχετε το βραδυ με πιανει φοβος παλι...:rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ετοιμα και τα νυχακια!!!

Ρε μαριανθη μου εμενα δεν μου φαινεται και τοοοσο μικρη...η μεγαλη μου βγηκε 39+3 2570...συγνωμη αλλα μηπως επειδη ο γιατρος σου θελει να φυγει λεει να στην παρει??συμβαινει συχνα αυτο εδω στην ελλαδα...συγνωμη κι ολας γι αυτο που ρωταω...

Και εγώ αυτό είπα μια χαρά μου φαινοντα τα κιλακια της αλλά βρε κορίτσια όταν ο γιατρός σου σου λέει έτσι και είτε θέλει να πάει διακοπές είτε θέλει να φύγει εξωτερικό είτε σου λέει εγώ για παράδειγμα με την μυωπία που έχεις δεν το διακινδυνευω να σου πάρω το μωρό φυσιολογικά παρά μόνο με καισαρική.Και.ας ξέρεις ότι αυτός.Είναι.Κατά της καισαρικης. Όπως.Ο δικός μου.Ε.Δεν μπορείς τελευταία.στιγμή ούτε να εμπιστευτείς άλλον γιατρό.Ούτε τίποτα δηλ.πας.με τον γιατρό.σου εγώ δεν μπορώ.φοβάμαι.Αυτός είναι.Ο γιατρός μου του έχω.εμπιστοσύνη και νοιώθω ασφάλεια μαζί του και δεν μπορώ.να πάω αλλού..Υπάρχουν γιατροί.οι οποίοι στους βαθμούς μυωπίας μου ξεγεννανε φυσιολογικά ο.δικός.Μου δεν το διακινδυνεύει..

ewKwp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Α οι γιατροί δε πάνε καλά!Εμένα δε θέλουν να πάρει κιλά κ εσένα το αντίθετο:rolleyes:! Μια χαρά είναι το μωράκι!κ στην αδερφή μου έτσι έλεγαν κ βγήκε η μικρούλα μας 3300 στην 38 κ 3 μέρες όταν έσπασαν τα νερά!

Παραγωγική η εβδομάδα αυτή!!!!!Αντε με το καλό να πάνε όλα καλά!!!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...