Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!Τι κάνετε; Marouskaki είσαι ήρωας με τα 3 παιδιά και συλφίδα 6 μήνες μετά την εγκυμοσύνη..τέλεια!! άντε να παίρνουμε παράδειγμα κι εμείς οι πιο τροφαντές..χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, σας έχω νέα! χθες πήγαμε στο γιατρό, για 2η φορά και αφού την πρώτη φορά την είδαμε την καρδούλα, εχθές την ακούσαμε κιόλας!!! χτυπά δυνατά και ρυθμικά στους 142 κτύπους!! μεγάλωσε το σποράκι μας πωπω! 1,2 εκατοστά είναι τώρα και βάση υπερήχου 7 εβδομάδων και 2 ημερών. Από βδομάδα θα πάω για τον προγεννητικό έλεγχο. Και επόμενο ρβ με το γιατρούλη μας αρχές Φλεβάρη.

Σήμερα το πρωί είχα πάει στο ΤΕΒΕ και καθόμουν στην ουρά στη μηχανογράφηση, αχ, μια ουρά άλλο πράγμα. Είχα έντονη ζαλάδα και αναγούλα, τάση για εμετό. Αλλά ευτυχώς δεν έκανα. Εσείς τι τρώτε όταν σας πιάνει υπόταση και αναγούλα μαζί;

Γεια σας κορίτσια!!Τι κάνετε; Marouskaki είσαι ήρωας με τα 3 παιδιά και συλφίδα 6 μήνες μετά την εγκυμοσύνη..τέλεια!! άντε να παίρνουμε παράδειγμα κι εμείς οι πιο τροφαντές..χαχαχαχα

Μανάρι μου, ας μην είχε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση το αγοράκι μου το οποίο αφού θήλαζε είχα κόψει τα πάντα όλα σε γαλακτοκομικά και θα σου έλεγα εγώ πώς θα ήμουν χαχα!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανάρι μου, ας μην είχε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση το αγοράκι μου το οποίο αφού θήλαζε είχα κόψει τα πάντα όλα σε γαλακτοκομικά και θα σου έλεγα εγώ πώς θα ήμουν χαχα!:tongue::tongue::tongue:[/QUOT

χαχαχαχα:D:D:D:tongue: :tongue:

Λοιπόν, σας έχω νέα! χθες πήγαμε στο γιατρό, για 2η φορά και αφού την πρώτη φορά την είδαμε την καρδούλα, εχθές την ακούσαμε κιόλας!!! χτυπά δυνατά και ρυθμικά στους 142 κτύπους!! μεγάλωσε το σποράκι μας πωπω! 1,2 εκατοστά είναι τώρα και βάση υπερήχου 7 εβδομάδων και 2 ημερών. Από βδομάδα θα πάω για τον προγεννητικό έλεγχο. Και επόμενο ρβ με το γιατρούλη μας αρχές Φλεβάρη.

Μπράβο μπράβο!Τέλεια νέα!!

Σήμερα το πρωί είχα πάει στο ΤΕΒΕ και καθόμουν στην ουρά στη μηχανογράφηση, αχ, μια ουρά άλλο πράγμα. Είχα έντονη ζαλάδα και αναγούλα, τάση για εμετό. Αλλά ευτυχώς δεν έκανα. Εσείς τι τρώτε όταν σας πιάνει υπόταση και αναγούλα μαζί;

Αναγούλα και υπόταση...ωραίος συνδυασμός...Καραμέλες ,κανα κρακεράκι...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, μέλλουσες αυγουστιάτικες μανούλες!!!

Είμαι καινούρια στο φόρουμ, αν και παρακολουθούσα τις μανουλες Αυγούστου 2014. Τον Ιουλη απέκτησα το πρώτο μου παιδάκι και χθες έμαθα ότι είμαι πάλι έγκυος και με μια πρωτη εκτίμηση του γιατρού μου τουλάχιστον 8 εβδομάδων (ακούσαμε καρδούλα)... Οπότε αποφάσισα να μην σας διαβάζω απλά, αλλά και να συμμετέχω στις συζητήσεις σας... :)

Είμαι καινούρια στο φόρουμ, αν και παρακολουθούσα τις μανουλες Αυγούστου 2014. Τον Ιουλη απέκτησα το πρώτο μου παιδάκι και χθες έμαθα ότι είμαι πάλι έγκυος και με μια πρωτη εκτίμηση του γιατρού μου τουλάχιστον 8 εβδομάδων (ακούσαμε καρδούλα)... Οπότε αποφάσισα να μην σας διαβάζω απλά, αλλά και να συμμετέχω στις συζητήσεις σας... :)

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!

Καλως ηρθες lucy1980!!!Με το καλο!!!!!!!!!

Μονο εμενα μου ειπε να παω στον μηνα????

MYfKp3.png

Γουάου!!Τα παιδάκια σου θα έχουν ένα χρόνο διαφορά?Εσύ πρέπει να μιλήσεις με τη βροχούλα μας!!13 μήνες διαφορά έχουν τα παιδάκια της!Με το καλό το νινί σας...Για πες, ηλικία, εργασία κλπ κλπ κλπ:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανάρι μου, ας μην είχε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση το αγοράκι μου το οποίο αφού θήλαζε είχα κόψει τα πάντα όλα σε γαλακτοκομικά και θα σου έλεγα εγώ πώς θα ήμουν χαχα!:tongue::tongue::tongue:

Μία από τα ίδια με παιδί αλλεργικό σε γαλακτοκομικά αυγά όσπρια έμεινα έγκυος 57 γέννησα 69 και όταν το μωρό ήταν 10 μηνών ήμουνα 53 :o Βέβαια όταν άρχισα να τρώω γαλακτοκομικά βλέπε ε σοκολάτες πήγα σε 2 μήνες 57 :cool: οπότε και ξανάμεινα έγκυος. Η καλύτερη δίαιτα λοιπόν είναι ο αποκλειστικός θηλασμός αλλεργικού (δυστυχώς ) παιδιού :mrgreen:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Μία από τα ίδια με παιδί αλλεργικό σε γαλακτοκομικά αυγά όσπρια έμεινα έγκυος 57 γέννησα 69 και όταν το μωρό ήταν 10 μηνών ήμουνα 53 :o Βέβαια όταν άρχισα να τρώω γαλακτοκομικά βλέπε ε σοκολάτες πήγα σε 2 μήνες 57 :cool: οπότε και ξανάμεινα έγκυος. Η καλύτερη δίαιτα λοιπόν είναι ο αποκλειστικός θηλασμός αλλεργικού (δυστυχώς ) παιδιού :mrgreen:

Χαχα, πόσο μα πόσο καταλαβαινόμαστε!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Βαγγελιω και μαρουσκακι τα παιδια που ηταν αλλεργικα ως μωρα στα γαλακτοκομικα η σε κατι αλλο παραμενουν αλλεργικα και μεγαλυτερα η ειναι κατθ που ρυθμιζεται με ενδοκρινολογο,αλλεργιολογο κτλ?Μπορει να ναι βλακεια η απορια μου αλλα δε ξερω καθολου τι γινεται.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

ΜανούλεςΑυγούστου--2015!

-Stogiaki 6/8 ☺καρδούλα

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βαγγελιω και μαρουσκακι τα παιδια που ηταν αλλεργικα ως μωρα στα γαλακτοκομικα η σε κατι αλλο παραμενουν αλλεργικα και μεγαλυτερα η ειναι κατθ που ρυθμιζεται με ενδοκρινολογο,αλλεργιολογο κτλ?Μπορει να ναι βλακεια η απορια μου αλλα δε ξερω καθολου τι γινεται.

Eμένα από όσο ξέρω είναι οκ ο μικρός εδώ και χρόνια...τους πρώτους μήνες είχαμε θέμα...Και να μη μάθεις από αλλεργίες κορίτσι, γιατί να μάθεις??:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμενα η δαναη γυρω στους εξι μηνες ειχε παρουσιασει ατοπικη δερματιτιδα και μου χε πει ο δερματολ οτι συχνα συνδεεται με αλλεργιες.Ειχα πολυ αγχος οταν της εδωσα αυγο και ψαρι αλλα αντεδρασε καλα.Τωρα που και που παρουσιαζει προβληνατακι με ατοπικη ειδικα στα πολλα κρυα.Ναι ελπιζω κι εγω να ταν αυτη η μονη μας επαφη με αλλεργιες.Εντωμεταξυ μου χε πει η παιδιατρος οτι η ατοπικη ειναι πολυ σπανια σε παιδακια που θηλαζουν αποκλειστικα ,οπως εκανε η δαναη,και τωρα το ιδιο και η μπουμπου της κουμπαρας μου,τεσσαρων μηνων με αποκλειστικο κι αυτη θηλασμο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...