Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που εισαι καλε τριτομανουλα;;;;τι καλα που πηγατε σπιτακι σας κι η μπουμπου σας ειναι τοσο ησυχη!!!πως νιωθεις για πες....καλα ξαπλωσε τωρα κι οταν ξαναμπεις μας λες;;;;με τη ζεστη πως πατε ρε κοριτσια εσεις που γεννησατε και θηλαζετε;καλυτερα εγκυος η καλυτερα θηλαζουσα;;;;

Καλύτερα έγκυος Marouskaki με τον θηλασμο τώρα το καλοκαίρι γίνομαι παπί εγώ παπί κι η μικρή :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ευαγγελια το απογευμα θα παρω τα υλικα και αυριο θα το φτιαξω το γλυκακι.Ελα μωρε,μολις βρειτε ρυθμους θα βγαινετε κι εξω.Θα το δεις,το μωρακι ειναι μεχρι να του παρεις τον αερα,εξαρταται βεβαια κι απ το παιδακι.Βρε μαρουσκακι τι να επισπευσεις στην εβδομαδα που εισαι?Κι αν ερθει το μωρακι τωρα,τι πειραζει?Συσπασεις μηδεν ε?Καλοπερασακιας ο μπεμπης.Τα αλλα μαμουνια μαζευτηκαν?Ανθη μου κι εσυ προβληματα τα βραδια ε?Εγω θυμαμαι στις δυο πρωτες εγκυμοσυνες οτι πετουσα ως την τελευταια μερα,οτι κοιμομουν κανονικα,απλως ζεσταινομουν και τωρα απορω με τις αντοχες μου και το σωμα μου.Σαν να μην ειμαι εγω,δεν με αναγνωριζω.

Ρε μαναρι κι αμα ειναι χαμηλα το μωρο φοβαμαι μην κανουμε καμια δουλεια με το σεχ...θελω να ερθει οταν θελει αυτος...τα αλλα ηρθαν ηδη μπηκαν απο μια τιμωρια ο καθενας κι ακομα ειναι τεσσεραμισι....κοριτσι οσα νιωθεις με αυτην την καψα κι αλλα δυο μικρα ηδη στο σπιτι....ειναι παραπανω απο φυσιολογικα.....θα γεννησεις και θα επανελθεις εν καιρω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλύτερα έγκυος Marouskaki με τον θηλασμο τώρα το καλοκαίρι γίνομαι παπί εγώ παπί κι η μικρή :|

Αχ....δεν περιμενα αυτην την απαντηση δασκαλα μουυυυυυυυυ.....κι εσενα ειναι ηδη εξι μηνων.....:confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Αχ....δεν περιμενα αυτην την απαντηση δασκαλα μουυυυυυυυυ.....κι εσενα ειναι ηδη εξι μηνων.....:confused:

Ε όχι και δασκάλα :tongue: καλύτερα η εγκυμοσύνη ναι ναι (αν είναι καλή και όχι υψηλού κινδύνου βέβαια) εγώ στην δικιά μου αν εξαιρέσουμε τις ζαλάδες στις αρχές και τα αέρια την είχα περάσει υπέροχα (σωματικά πάντα γιατί ψυχολογικά όλο και κάποιος βρισκόταν να μου τη σπάσει :| ) είναι τέλειο να κουνιέται το ανθρωπάκι στην κοιλίτσα μοναδική εμπειρία να πηγαίνει μία από εδώ μία από εκεί και έξω από την κοιλίτσα είναι μοναδικά να το βλέπεις να μεγαλώνει αλλά αυτή η 9μηνη συγκατοίκηση με ξεπερνάει (βέβαια μπορεί στην πορεία να έρθουν άλλες ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές και μακάρι δηλαδή και όσα γράφω τώρα να τα αναιρέσω ο χρόνος θα δείξει :rolleyes: )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντε φραουλιτσα μαζι με τι νινακι εφτασε η ωρα!!!!!

εχω την αίσθηση ότι αυτή τη βδομάδα θα γεννησεις κ εσύ!θα δεις δε θα προλαβαίνουμε στο καφε:D:D:D:D:D χαμόςςςςςς!

Μώρε κάνε τώρα σεξ γιατί μετά δεν θα εχει!εγω αυτό σκέφτομαι...μακάρι μετα να μην εχω όρεξη γιατι θα ειναι βασανο:oops::oops::oops:

8NkSp3.png

εχω την αίσθηση ότι αυτή τη βδομάδα θα γεννησεις κ εσύ!θα δεις δε θα προλαβαίνουμε στο καφε:D:D:D:D:D χαμόςςςςςς!

Μώρε κάνε τώρα σεξ γιατί μετά δεν θα εχει!εγω αυτό σκέφτομαι...μακάρι μετα να μην εχω όρεξη γιατι θα ειναι βασανο:oops::oops::oops:

Θα εχει θα εχει....χαχα....οχι ελευθερο φυσικα για να γλιτωσουμε το εγκεφαλικο του συζυγου απο κανα πεμπτο αλλα θα εχει....εν καιρω...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ε όχι και δασκάλα :tongue: καλύτερα η εγκυμοσύνη ναι ναι (αν είναι καλή και όχι υψηλού κινδύνου βέβαια) εγώ στην δικιά μου αν εξαιρέσουμε τις ζαλάδες στις αρχές και τα αέρια την είχα περάσει υπέροχα (σωματικά πάντα γιατί ψυχολογικά όλο και κάποιος βρισκόταν να μου τη σπάσει :| ) είναι τέλειο να κουνιέται το ανθρωπάκι στην κοιλίτσα μοναδική εμπειρία να πηγαίνει μία από εδώ μία από εκεί και έξω από την κοιλίτσα είναι μοναδικά να το βλέπεις να μεγαλώνει αλλά αυτή η 9μηνη συγκατοίκηση με ξεπερνάει (βέβαια μπορεί στην πορεία να έρθουν άλλες ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές και μακάρι δηλαδή και όσα γράφω τώρα να τα αναιρέσω ο χρόνος θα δείξει :rolleyes: )

Insegnante δεν ειναι δασκαλος η εκπαιδευτικος στα ιταλικα καλε;;;;;;λαθος θυμαμαι η γραια;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Θα εχει θα εχει....χαχα....οχι ελευθερο φυσικα για να γλιτωσουμε το εγκεφαλικο του συζυγου απο κανα πεμπτο αλλα θα εχει....εν καιρω...;)

θα εχεί?δε σου λένε 40 μέρες γιοκ?κ τα λοχεια?:confused::confused::confused:

ξερεις κάτι που δεν ξέρω?

8NkSp3.png

Κι εγω εχω την αισθηση οτι αυτη τη βδομαδα θα γινει χαμος ελπιζω η αισθηση να μη γινει παραισθηση-για μενα ντε!!!!-:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

θα εχεί?δε σου λένε 40 μέρες γιοκ?κ τα λοχεια?:confused::confused::confused:

ξερεις κάτι που δεν ξέρω?

Χαχα καλα βρε λυσσαρα εννοειται μετα τη λοχεια....ειμαστε για μολυνσεις λεχωνες γυναικες λες;;;;πωπω οσο θυμαμαι ρε παιδια μετα τη γεννα του τριτου παει και με παραραβει ο ντοκ, σαν παρθενα σε εκανα μου λεει θα με ευγνωμονει ι αντρας σου....τρεις μηνες ακουγα σεξ κι ετρεχα απο τον πονο

....ρε δε θελω να με κανεις καινουρια ασε με ξεχειλωμενη λεμε.....:-D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Παντως εγω ξαναεκανα τις μασκες μου ελουσα και ισιωσα μαλι ξυριστικα εβγαλα φρυδι και τωρα περιμενω να ερθει η κοπελα για μανικιουρ πεντικιουρ....

Κουκλα θα σε βρει η μπεμπα φτου φτου φτου!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Insegnante δεν ειναι δασκαλος η εκπαιδευτικος στα ιταλικα καλε;;;;;;λαθος θυμαμαι η γραια;;;;;

Τώρα το αντελήφθην σημαίνει διδάσκουσα στα γαλλικά enseignante δίδασκα γαλλικά πριν μείνω έγκυος και γι'αυτό έβαλα το νικ αυτό Αντιγόνη είναι το κανονικό μου :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...