Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ωχ βρε κοριτσι.Τα πηραν τωρα οι δικοι σου?Θα τα κρατησουν και για βραδυ?Ποσο σε καταλαβαινω,κατι τετοιες μερες κι εγω απελπιζομαι.Ηρεμησε τωρα και αδειασε το κεφαλι σου απο σκεψεις και φωνες.Να σου πω για τη χθεσινη μου μερα?Ηρθε η μικρη αδελφη μου να με βοηθησει αλλα εφερε μαζι και το μικρο.Της ζητησα να μου κανει τα κοριτσια μπανιο,ο μικροε ηθελε σωνει και ντε να μπει μαζι.Τα μπανιαριζουμε,μαζι κι εγω εννοειται για να τελειωνουμε.Κοιταμε τα δυο δωματια των κοριτσιων,βομβαρδισμενα απο παιχνιδια.Τα μαζευουμε,παλι μαζι και με τα χιλια ζορια βαζει εκεινη σκουπα κι εγω σφουγγαριζω.Λεμε ας τους βαλουμε να φανε.Φτιαχνουμε δυο μπολ μακαρονια με κιμα,τα κοβουμε μικρα μικρα,τα βαζουμε στον καναπε με παιδικα κι οτι εχουν φαει δυο μπουκιες κανει η μελινα μια αποτομη κινηση και ριχνει τα μπολ με ολα τα μακαρονια πανω τους που ηταν απ το μπανιο,στον καναπε και στο σφουγγαρισμενο πατωμα........Πως σου φαινεται?Κι εγω μετα σκεφτομουν,ωραια η ζωη και με τρια ε?????

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ βρε κοριτσι.Τα πηραν τωρα οι δικοι σου?Θα τα κρατησουν και για βραδυ?Ποσο σε καταλαβαινω,κατι τετοιες μερες κι εγω απελπιζομαι.Ηρεμησε τωρα και αδειασε το κεφαλι σου απο σκεψεις και φωνες.Να σου πω για τη χθεσινη μου μερα?Ηρθε η μικρη αδελφη μου να με βοηθησει αλλα εφερε μαζι και το μικρο.Της ζητησα να μου κανει τα κοριτσια μπανιο,ο μικροε ηθελε σωνει και ντε να μπει μαζι.Τα μπανιαριζουμε,μαζι κι εγω εννοειται για να τελειωνουμε.Κοιταμε τα δυο δωματια των κοριτσιων,βομβαρδισμενα απο παιχνιδια.Τα μαζευουμε,παλι μαζι και με τα χιλια ζορια βαζει εκεινη σκουπα κι εγω σφουγγαριζω.Λεμε ας τους βαλουμε να φανε.Φτιαχνουμε δυο μπολ μακαρονια με κιμα,τα κοβουμε μικρα μικρα,τα βαζουμε στον καναπε με παιδικα κι οτι εχουν φαει δυο μπουκιες κανει η μελινα μια αποτομη κινηση και ριχνει τα μπολ με ολα τα μακαρονια πανω τους που ηταν απ το μπανιο,στον καναπε και στο σφουγγαρισμενο πατωμα........Πως σου φαινεται?Κι εγω μετα σκεφτομουν,ωραια η ζωη και με τρια ε?????

Ποσα τετοια βρε Αντωνια ποσα τετοια....Που ξερεις οτι γινονται κατα λαθος αλλα ΕΣΥ πρεπει να τα μαζεψεις....Δυο κιλα τυρι με γαρο στο πατωμα εχει ριξει ο Γρηγορης....τι να τα κανεις;;;;Απλως μερικες μερες ειναι πιο ζορικες, περνανε....Ναι, θα μεινουν και το βραδυ εκει...Κατσαμε κι εμεις λιγο μπαλκονακι με το συζυγο...κατι αστραπες μακρια...μακαρι να εριχνε μια βροχουλα να δροσισει....ειπα βροχουλα....που εισαι βροχουλινι;;;η μπουμπουκα σας;Καλο βραδυ κοριτσια μου να περασετε ολες ομορφα.Αυριο παλι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εγώ έτσι νιώθω. Ακόμη δεν είμαι σίγουρη αν έχω νιώσει καμιά σύσπαση ή αν είναι μόνο το μωρό...

Καλά ούτε εγώ θα το καταλάβαινα μάλλον... αν δεν μου το έλεγαν πως είναι. Τη διαφορά πετρώματος κοιλιάς με πονάκια περιόδου δεν καταλαβαίνω ακόμα...........:|

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

36η εβδ που διανυεις να ξεκινησεις μαγνησιο λιγο κουφο ειναι γτ ναι μεν βοηθα με τις συσπασεις αλλα στο μηνα σου θες συσπασεις πως θα κανεις διαστολη και θα γεννησεις;;;;δε νομθζω να σου δωσει τωρα...τι για δυο τρεις μερες;;;;

Ναι αυτο ξέρω και εγώ.... τώρα πλέον δεν υπάρχει λόγος να το πάρω. Έχει γεμίσει το ντουλάπι trofocart........ και εκεί θα μείνουν όπως φένεται.

s-event.png

Πωπω κορίτσια εχω γίνει ξαφνικα παρα πολύ γκρινιαρα. Τι στο καλό ... με το που μπήκα στην 35η εβδομαδα κάτι άλλαξε πολυ. Δλδ... τα πετρώματα που σας έλεγα τα οποία αυξήθηκαν σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα, δεν μπορώ να είμαι καθιστή έυκολα... δεν βολεύομαι με τίποτα... Ακόμα και ξαπλωμένη στο πλάι μόνο αισθάνομαι οτι πλακώνω την κοιλια και πονάω νιώθω οτι θα εκραγεί ... και η μικρή δεν κάθεται φρόνιμη.... pfff, βγηκαμε για ενα καφέ με φίλους να ξεσκάσουμε, και ήθελα να φύγω... δεν το ευχαριστήθηκα! .........

Άυριο ξημερώνει νέα μέρα... ελπίζω να είμαι καλύτερα...!!!! Καληνυχτα σας...

s-event.png

Διαφημίσεις

Πωπω κορίτσια εχω γίνει ξαφνικα παρα πολύ γκρινιαρα. Τι στο καλό ... με το που μπήκα στην 35η εβδομαδα κάτι άλλαξε πολυ. Δλδ... τα πετρώματα που σας έλεγα τα οποία αυξήθηκαν σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα, δεν μπορώ να είμαι καθιστή έυκολα... δεν βολεύομαι με τίποτα... Ακόμα και ξαπλωμένη στο πλάι μόνο αισθάνομαι οτι πλακώνω την κοιλια και πονάω νιώθω οτι θα εκραγεί ... και η μικρή δεν κάθεται φρόνιμη.... pfff, βγηκαμε για ενα καφέ με φίλους να ξεσκάσουμε, και ήθελα να φύγω... δεν το ευχαριστήθηκα! .........

Και εγω ετσι ειμαι ωρες ωρες δε θελω κανεναν και ολα με εκνευριζουν χωρις λογο ... ορμονεςςςςς

UstLp3.png

αλλη μια νυχτα που δεν την παλευω καθολου.. ειμαι ξυπνια απο τις 4..

ζεσταινομαι,δεν βολευομαι,πονανε απιστευτα τα ποδια μου που εχουν γινει τουμπανο εδω και κατι μερες και τωρα προστεθηκαν και τα χερια μου ,εβγαλα με πολυ κοπο δαχτυλιδια...μαρεσει που καυχιομουν πως δεν εχω κατακρατηση γιατι πινω πολυ νερο..τουλαχιστον αποψε δεν εχω πολυ καουρα..

εγω μια φορα την μερα να χω πονακια η κοιλια μου εδω και μηνες συνεχεια πετρα ειναι αρα μαλλον αυτο δεν εχει να κανει με συσπασεις,Mg εγω δεν πηρα καθολου.

διαβαζοντας τη μελνταν,πρεπει να ναι ωραιο το να χεις ανηψια,εγω δεν εχω τα αδερφια μου δεν ειναι ακομα σε ηλικια γαμου(χαχα)

δεν μπορω να καθομαι σε καρεκλα πολυ ωρα,πιανομαι,οποτε σηκωνομαι κανω μια βολτα και ξανακαθομαι.

επειδη αναφερθηκε,διαβαζα εδω και μερες το καφε ιουλιου για να μπαινω στο κλιμα με τις γεννες αλλα αποφασισα να το κοψω γιατι ειμαι αντιθετη σε πολλα απο αυτα που διαβαζω εκει και δεν μου πεφτει και λογος καθε μια ας κανει οτι νομιζει καλυτερο με το μωρο της και τον εαυτο της... οποτε λεω ας μεινω πιστη μονο στο καφε μας.παντως αν σε κανα μηνα που θα χουμε γεννησει ολες διαβασω παρομοια θα ξενερωσω κοριτσια...

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια κι απο μενα!!!!Η ζεστη ειναι απιστευτη σημερα ηδη εχω κανει 4 ντουζ....Σιδερωσα τρια πλυντηρια που βγηκαν απο χθες και τωρα κοιτω ταβανι.Πηραμε τηλ να παρουν οι δικοι μου τα παιδια....σημερα απο τις 11 το πρωι ως τωρα μαλωναν με μονα διαλλειμματα οτα εβλεπαν τηλεοραση.σε καποια δοση εβαλα τα κλαματα απο το ζορι μου να τα φωναζω και να με γραφουν, με επιασε και το στομαχι( Ανθη, γι αυτο σου ειπα το πρωι μηπως ηταν απο αγχος οι συσπασεις)....Δυσκολη μερα....Στην Ευαγγελια κ καθε πρωτομανα να πω....οτι ειναι καμια φορα πιο δυσκολο με ενα παιδι παρα δυο τρια αφου ολα σου ειναι πρωτογνωρα και σου φαινονται βουνο....Οσο μαθαινεις το μωρακι ολα στρωνουν και σου φαινονται ευκολοτερα...καπου εκει ερχεται το δευτερο και λες...μα με ενα παιδι και γκρινιαζα;;;;χαχαχα....:tongue: Εγω μετα τη σημερινη μερα λεω δεν ξερω τι με περιμενει μονο να φανταζομαι μπορω...θα εχουμε ευκολες μερες και δυσκολες μερες....γεροι να ειμαστε να τα μεγαλωνουμε....αντε....τελευταια βδομαδα του Ιουλιου να δουμε τι ψαρια...η μαλλον λιονταρια θα πιασουμε!!!!!

Καλά εσύ Marouskaki πρέπει να πάρεις βραβείο ενέργειας και υπομονής με όλα αυτά που κάνεις και με 4 παρά κάτι παιδιά! Εγώ τουλάχιστον σε θαυμάζω! :)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χαχα! Συγγνώμη για το γέλιο, αλλά μου φάνηκε πολύ αστεία η σκηνή! Καταλαβαίνω απόλυτα ότι εσύ εκείνη την στιγμή ήσουν ταύρος σε υαλοπωλείο, αλλά για κάποιον τρίτο, ουδέτερο παρατηρητή φάνηκε αστείο το σκηνικό! :)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ορμόνες... Υπομονή, δεν έμεινε πολύ ακόμη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

αλλη μια νυχτα που δεν την παλευω καθολου.. ειμαι ξυπνια απο τις 4..

ζεσταινομαι,δεν βολευομαι,πονανε απιστευτα τα ποδια μου που εχουν γινει τουμπανο εδω και κατι μερες και τωρα προστεθηκαν και τα χερια μου ,εβγαλα με πολυ κοπο δαχτυλιδια...μαρεσει που καυχιομουν πως δεν εχω κατακρατηση γιατι πινω πολυ νερο..τουλαχιστον αποψε δεν εχω πολυ καουρα..

εγω μια φορα την μερα να χω πονακια η κοιλια μου εδω και μηνες συνεχεια πετρα ειναι αρα μαλλον αυτο δεν εχει να κανει με συσπασεις,Mg εγω δεν πηρα καθολου.

διαβαζοντας τη μελνταν,πρεπει να ναι ωραιο το να χεις ανηψια,εγω δεν εχω τα αδερφια μου δεν ειναι ακομα σε ηλικια γαμου(χαχα)

δεν μπορω να καθομαι σε καρεκλα πολυ ωρα,πιανομαι,οποτε σηκωνομαι κανω μια βολτα και ξανακαθομαι.

επειδη αναφερθηκε,διαβαζα εδω και μερες το καφε ιουλιου για να μπαινω στο κλιμα με τις γεννες αλλα αποφασισα να το κοψω γιατι ειμαι αντιθετη σε πολλα απο αυτα που διαβαζω εκει και δεν μου πεφτει και λογος καθε μια ας κανει οτι νομιζει καλυτερο με το μωρο της και τον εαυτο της... οποτε λεω ας μεινω πιστη μονο στο καφε μας.παντως αν σε κανα μηνα που θα χουμε γεννησει ολες διαβασω παρομοια θα ξενερωσω κοριτσια...

Δηλαδή, σαν τι διάβαζες;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Διαβάζω για τις ζέστες που έχετε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεται και στεναχωριέμαι. Εδώ είναι λες και είμαστε ξεκομμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν λέω ότι δεν έχει ζέστη, αλλά είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι μέρες που δεν άντεχες. Τις υπόλοιπες μέρες πάντα θα έχει ένα δροσερό αεράκι, ειδικά το βράδυ, που θα ρίχνει την θερμοκρασία. Για αυτό σας λέω. Ελάτε από εδώ καμιά βόλτα! :tongue:

Σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό. Να δούμε αν θα πάχυνε καθόλου και λογικά θα μου βάλει και χέρι... Αυτή θα είναι η πιο δύσκολη στιγμή της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης μου... Αχ...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια Καλή εβδομάδα σε όλες άντε τελειώνει και ο Ιούλιος και φτάσαμε στην τελική ευθεία..ελπίζω να είστε όλες Καλά .Σας διάβασα λίγο αλλά έχω καλεσμένους από το εξωτερικό και είμαι όλη την ώρα βολτες και έξω τα.πόδια πρησμένα τούμπανο μετά σου λέει να περπατά Ναι να περπατάς αλλα τι είναι αυτό Παναγία μου πολύ πρήξιμο..περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το αμάξι μας και πότε θα μας το φτιάξουν Γιατί η ζημιά είναι μεγάλη και δεν ξέρουμε πόσες μέρες θα πάρει και αν θα μας δώσουν άλλο για αντικατάσταση προς το παρών..Ο αντρας μου είναι μες τις μαυρες του με αυτό που έγινε με το αμάξι γιατί μας έκοψε κυριολεκτικά τα χέρια βέβαια να λέμε δόξα τον Θεό που είμαστε καλά..εμένα κορίτσια δεν μου έχει βάλει χέρι ο γιατρός...θα μπω να δω τι λένε στο καφέ Ιουλίου έχω απορία γιατί το λέτε...Σας φιλώ όλες..

ewKwp3.png

Kοριτσι μου ειμαι ακριβως οπως εσυ! Μιλαμε αποτομη αλλαγη ! κ στο σπιτι το καταλαβαν!ξαφνικα ξεκινησαν πολλα μαζι κ οταν εχω συσπασεις δακρυζω απο τον πονο!!!!!!!!!! γιαυτο δεν πολυ γραφω μονο γκρινια μου βγαινει και δεν σας προλαβαινω κιολας μανουλιτσες :D .... σημερα εχω γιατρο κ ελπιζω να στανιαρω ψυχολογικα

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Διαβάζω για τις ζέστες που έχετε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεται και στεναχωριέμαι. Εδώ είναι λες και είμαστε ξεκομμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν λέω ότι δεν έχει ζέστη, αλλά είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι μέρες που δεν άντεχες. Τις υπόλοιπες μέρες πάντα θα έχει ένα δροσερό αεράκι, ειδικά το βράδυ, που θα ρίχνει την θερμοκρασία. Για αυτό σας λέω. Ελάτε από εδώ καμιά βόλτα! :tongue:

Σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό. Να δούμε αν θα πάχυνε καθόλου και λογικά θα μου βάλει και χέρι... Αυτή θα είναι η πιο δύσκολη στιγμή της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης μου... Αχ...

Χαλάρωσε και...απόλαυσέ το χαχαχαχα!Πλάκα κάνω, αναγκαίο κακό είναι, να είσαι όσο χαλαρή γίνεται, τι είναι ένα χεράκι μπροστά σε ολόκληρη μπέμπα??;)Τόση δροσιά ρε κορίτσι εκεί?Εμείς ψηθήκαμε και τη νύχτα, 6 τα ντουζ σύνολο χθες!!!:shock::shock::shock: Κι εγώ θα πάω νοσοκομείο σήμερα για τα κλασικά...Κλείσαμε 38η και μπήκαμε 39η....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...