Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Τελικα το σαβ.κο δρν μας επιφυλασσε γρννητουρια ε?Βεβαια η κυριακη μπροστα μας ειναι...Ευαγγελια μου πολυ βοηθαει ο αντρουλης σου ε?Περασατε ωραια χθες?Πετυχε το γλυκακι σου?Μουρλια μου ακουστηκε,ο συνδυασμος σοκολατας και μπισκοτου με τρελαινει.Μαριανθη μου οσο ιιιιιιι και να κανεις την εξετασουλα δε θα τη γλυτωσεις.Παντως κι εγω ξαταλαβα οτι το μυστικο ειναι αυτο που λεει η μαρουσκα:αντι να σφιγγεσαι να χσλαρωνεις για να κανει κι ο γιατρος τη δουλεια τουπιο ευκολα.Ολες τις τελευταιες φορες που μου μετρησε τον υταχηλο χαλαρωσα και δεν πονεσα.Μπραβο βρε μαγδα,εισαι ηρεμη,στο χει περασει ο γιατρος σου οποτε σουπερ.Ηρθαν τα αγορια σου η το βραδυ?Εμεις χθες ωραια περασαμε.Οπως τα λεγαμε τα μικρα ξεσαλωσαν κι εμεις φαγαμε ωραια αλλα επρεπε βα καθομαι συνεχεια με την πλατη πισω.Ουτε λιγο δεν μπορουσα να κατσω φυσιολογικα,η δε μπουμπου τετοια κλοτσια και τετοια μπουνια...με τρελανε...σαν να λεγε ωραιο μαμ,φαε κι αλλο!!!!

Σήμερα είναι το μπάρμπεκιου meldan μου, και το γλυκό το ετοίμασα πρωί πρωί και παγώνει ήδη στο ψυγείο. Θα το δοκιμάσουμε το βράδυ και θα σου πω, πάντως φαίνεται τέλειο! Και πανεύκολο, σε 20 λεπτα ηταν ετοιμο. Με το ζόρι κρατιέμαι μην ορμήσω.

Ο άντρας μου βοηθάει πολύ, όντως, και έιμαι τυχερή. Είναι βέβαια και μέρες που βαριέται, και επίσης πρεπει στο 90% των περιπτώσεων να του πω εγώ τι θα κάνει, από μόνος του να δει ασκούπιστα και να πιάσει σκούπα λίγο δύσκολο. Αλλά δεν παραπονιέμαι! Τα κάνει και καλύτερα από μένα στο τέλος.

Αχ μπράβο που βγηκατε και ξεσκάσατε χθες! Πώς νιώθεις? Εχεις ξαλαφρώσει λίγο απο την πίεση των τελευταίων ημερών? Νιώθεις ήρεμη τώρα για να φέρεις στον κόσμο το τρίτο σου κοριτσάκι?

Αντε κορίτσια να ανεβαίνει η ψυχολογια μας σιγά σιγά!!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα συμφωνησω,σαν νεα τριτομανουλα μια χαρα τα παω και κοιμαμαι και ολα!

οχι οτι εχω στο μυαλο μου να κανω ττεταρτο παιδι αλλα επειδη και στο πρωτο ακομα ελεγα οχι δευτερο οχι με τιποτα!,και τελικα βρεθηκα με 3

Ποτε δεν ξαναλεω ποτε αν και καλα ειναι 3 παιδακια πλεον και να θελουμε οικονομικα δεν μας παιρνει για ενα τεταρτο :|

Μπράβο! Μας δίνεται θάρρος εσεις οι πολύτεκνες που τα καταφέρνετε μια χαρά. Οταν αγχώνομαι για το μωρό που έρχεται και αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω, σκεφτομαι εσάς που εχετε και τρία και τέσσερα παιδιά και μια χαρά τα πάτε, και λεω τι στο καλο εγώ με ένα και δεν θα τα καταφέρω?

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσι... Είμαι καλύτερα τωρα... αλλά τη νύχτα στριφογυρνούσα. όποτε ξύπναγα ένιωθα οτι είχα κοιμηθεί μπρούμυτα και είχα πλακώσει την κοιλιά. Ενώ κοιμόμουν πλάι. Πόνος τρομερός. Αλλά συνήλθα. Τώρα θα δείξει...... Μπορεί να πάρω το γιατρό πιο μετά. ήρθε και ο άντρας μου... :):)

Αν σε αγχώνει που μένεις μόνη σου τότε να λες στη μανούλα σου να έρχεται για να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά.

Ο άντρας σου, αν κάτι γίνει, δεν μπορει να φύγει από την υπηρεσία του? Δεν φαντάζομαι η γυναικα του να γεννάει και αυτός να πρεπει να μείνει!

c8i6p2.png

Κοριτσι μου να σου πω περνεις μαγνησιο?

Ναι αυτό είναι το ζήτημα. Είδες; Ξέχασα να το αναφέρω! Μαγνήσιο δεν έχω πάρει καθόλου. Διότι μέχρι πρότεινος ήμουν αρκετά ήρεμή... αυτό λέγαμε με το γιατρό μου και μου λεει οκ ... μην το πέρνεις αλλά αστο να υπάρχει γιατί θα σου χρειαστεί πιθανότατα. Λίγο υπομονή και σήμερα και μπορεί να τον ενοχλήσω στο τηλέφωνο για να το ξεκινήσω. Αλλίως απο Πέμπτη που έχω ραντεβού. Αλλά συνήθως προς το τέλος δεν το σταματάνε να το πέρνουν; Ή κάνω λάθος εγω;

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Αν σε αγχώνει που μένεις μόνη σου τότε να λες στη μανούλα σου να έρχεται για να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά.

Ο άντρας σου, αν κάτι γίνει, δεν μπορει να φύγει από την υπηρεσία του? Δεν φαντάζομαι η γυναικα του να γεννάει και αυτός να πρεπει να μείνει!

όχι εντάξει... ότι κι αν συμβεί .. θα έρθει άμεσα εννοείται. Ευτυχώς δεν είναι και μακρυά. Και φυσικά όταν γεννήσω και έχει βάρδυα.. . θα φύγει να ερθει σε εμένα. Αυτό μας έλειπε..... :P

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Έχεις προγραμματισμένο τοκετό;

Καλημέρα!!!

Δεν τον έχουμε προγραμματίσει ακόμα!Ως προς τη μέρα!Μέσα στη βδομάδα θα είναι απ'ότι μου είπε ο γιατρός.Τρίτη θα ξέρω σίγουρα.Αν μπω ξαφνικά θα σου πω τα νέα από το φβ...γιατί δε θυμάμαι κωδικούς για το φόρουμ...συνδέομαι αυτόματα κ τα έχω ξεχάσει! Σήμερα το τελευταίο μου μπανακί!!!!Κ την άλλη Κυριακή θα έχω μωράκι!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:P

8NkSp3.png

Ναι αυτό είναι το ζήτημα. Είδες; Ξέχασα να το αναφέρω! Μαγνήσιο δεν έχω πάρει καθόλου. Διότι μέχρι πρότεινος ήμουν αρκετά ήρεμή... αυτό λέγαμε με το γιατρό μου και μου λεει οκ ... μην το πέρνεις αλλά αστο να υπάρχει γιατί θα σου χρειαστεί πιθανότατα. Λίγο υπομονή και σήμερα και μπορεί να τον ενοχλήσω στο τηλέφωνο για να το ξεκινήσω. Αλλίως απο Πέμπτη που έχω ραντεβού. Αλλά συνήθως προς το τέλος δεν το σταματάνε να το πέρνουν; Ή κάνω λάθος εγω;

Νομιζω εμενα την τεταρτη που εχω γιατρο θα μου πει να το σταματησω. Οποτε τωρα πια δε νομιζω να το ξεκινησεις.. εξαλλου στον 9 μηνα θελουμε να εχουμε συσπασεις. Το πιστευεις οτι η εχω νιωσει συσπαση και επειδη δεν ξερω πως ειναι δεν ειπα κατι. Η πολυ απλα δεν εχω μεχρι τωρα. Πραγματικα δε ξερω ο καθε ενας τα περιγραφει αλλιως..

UstLp3.png

Μπράβο! Μας δίνεται θάρρος εσεις οι πολύτεκνες που τα καταφέρνετε μια χαρά. Οταν αγχώνομαι για το μωρό που έρχεται και αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω, σκεφτομαι εσάς που εχετε και τρία και τέσσερα παιδιά και μια χαρά τα πάτε, και λεω τι στο καλο εγώ με ένα και δεν θα τα καταφέρω?

Μια χαρα θα τα καταφερεις!!!! λογικο να εχεις ανχος πιστεψε με η φυση θα σε οδηγησει μονη της,μην νομιζεις και εμεις εχουμε τα ανχοι μας διαφορετικα βεβαια αλλα τα εχουμε

πχ εγω εχω τυχεις οτι παραμελω τα 2 μεγαλα για το μωρο ειδικα το μεσαιο που ειναι μολις 2 και ουσιαστικα ειναι και αυτο μωρο ακομα :roll::roll:

ολα μια ιδεα ειναι!!! εμαστε γεννημενες γιαυτο μωρε η φυση ξερει!:mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

Η ιστορία ξεκίνησε όταν κατάλαβα ότι δεν επρεπε να πάω προγραμματισμένα για την καισαρική... μετά το έψαξα λίγο και όταν έμεινα έγκυος πάλι το ανακοίνωσα στο γιατρό μου και άρχισε τα γνωστά δε χάνω μάνα κ παιδί, δε θέλω να ρισκάρω,,, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να αλλάξω γιατρό. Μπήκα σε ομάδα στο φβ για να με κατατοπίσει και βρήκα γιατρό υποστηριστικό σε φτ μετά από κτ (vbac). Μόνο 5 γιατροί στην πόλη αναλαμβάνουν να κάνουν vbac. Βρήκα αυτόν που μου ταιριάζει και στον 5ο μήνα άλλαξα γιατρό. Μου δείχνει τόση ηρεμία και σιγουριά που δεν γίνεται να έχω second thoughts... Ειδικά τώρα στο τέλος δεν τρελαίνεται κάθε τρεις μέρες μήπως σκίστηκε η τομή...με βλέπει ανα 10 μέρες...

Ο άλλος μου γιατρός θα μου το είχε πάρει με καισαρική ήδη πριν 5 μέρες!!! Γιατί να το κάνω αυτό στο παιδάκι μου... δ θελω να το αιφνιδιάσω,θέλω να έρθει όποτε αυτό θέλει.,,, ίσως κ στην παράταση τι να κάνουμε, μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο, αλλά η φύση θα του δείξει το δρόμο και όχι η αναγκαστική καισαρική...

από φόβους έχω όπως όλες οι μανούλες που πάνε πρώτη φορά για τοκετό!!! Δε σκέφτομαι καθόλου τη ρήξη μήτρας που είναι όπως μου είπε ο γιατρός μου πιθανότητα 1% μετά από τη διαστολή 6 και με τεχνητούς πόνους.... η καισαρική έχει κ αυτή τόσες πιθανότητες για επιπλοκές,,, οπότε μόνο κέρδος θα έχει το μωράκι.... στην ομάδα vbac του φβ έχω πολλή υποστήριξη και διαβάζω κάθε μέρα και ένα επιτυχημένο vbac!!! οπότε παιρνω δύναμη!!! δεν είναι κ λίγο!

πολλοί αναρωτιούνται πώς το ρισκάρω, είδα κ έπαθα να πείσω τον άντρα μου να μη φοβάται ότι θα πάθουμε κάτι...ο γιατρός είναι όλα τα λεφτα,,,ξεγεννάει ακόμα κ δίδυμα με φτ... οπότε τι να λεμε... Άλλοι παρόμοιοι γιατροί στην Αθήνα καταφέρνουν φτ μετά από 2 ή 3 καισαρικές....

Η ΛΟΒ παει κ αυτή για vbac αν κ οι τοκετοί της θα είναι πολύ κοντά, ελπίζω να τα καταφέρει κ αυτή!!!!

Τελικά, είναι πολύ σημαντικό να βρεις τον σωστό για σένα γιατρό. Αυτόν που θα σου κάνει το "κλικ"! Πάντως, πράγματι είναι ελάχιστοι οι γιατροί στην Ελλάδα που αναλαμβάνουν τέτοιες περιπτώσεις. Όλοι στην εύκολη λύση. Γενικά σαν χώρα νομίζω είμαστε πίσω σε πολλά πράγματα... Εύχομαι πάντως να πάνε όλα καλά και να απολαύσεις τον τοκετό μέχρι τέλους!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα!!!

Δεν τον έχουμε προγραμματίσει ακόμα!Ως προς τη μέρα!Μέσα στη βδομάδα θα είναι απ'ότι μου είπε ο γιατρός.Τρίτη θα ξέρω σίγουρα.Αν μπω ξαφνικά θα σου πω τα νέα από το φβ...γιατί δε θυμάμαι κωδικούς για το φόρουμ...συνδέομαι αυτόματα κ τα έχω ξεχάσει! Σήμερα το τελευταίο μου μπανακί!!!!Κ την άλλη Κυριακή θα έχω μωράκι!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:P

Οπότε μπορεί και εσένα Ιουλιάτικο να είναι το μωράκι σου; Με το καλό εύχομαι! Θα περιμένουμε νέα! :)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Νομιζω εμενα την τεταρτη που εχω γιατρο θα μου πει να το σταματησω. Οποτε τωρα πια δε νομιζω να το ξεκινησεις.. εξαλλου στον 9 μηνα θελουμε να εχουμε συσπασεις. Το πιστευεις οτι η εχω νιωσει συσπαση και επειδη δεν ξερω πως ειναι δεν ειπα κατι. Η πολυ απλα δεν εχω μεχρι τωρα. Πραγματικα δε ξερω ο καθε ενας τα περιγραφει αλλιως..

Και εγώ έτσι νιώθω. Ακόμη δεν είμαι σίγουρη αν έχω νιώσει καμιά σύσπαση ή αν είναι μόνο το μωρό...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εγω μολις εδωσα τις μικρες στον παππου,εφτιαξα φρουτοσαλατα,βγηκα μπαλκονι.Ολες αυτες τις μερες εννοειται οτι την ξαπλα μου συνεστησε ο γιατρος ελαχιστα την κρατησα,μονο ομως που μειωσα τις δουλειες,το μαγειρεμα και που δινω τα κοριτσια τα απογευματα στους δικους μου,εχει ξαλαφρωσει το σωμα μου.Δεν ποναει η μεση μου και νιωθω γενικα ξεκουραστη.Μου λειπει το εξω βεβαια,να τωρα σχολαει π αντρας μου στις εννια,θα πηγαιναμε καμια βολτιτσα αλλα τελοσπαντων και η βεραντα καλη ειναι.Παντως την τεταρτη που εχω ραντεβου και θα ειμαι πια 37 εβδ θα του ζητησω να ξαβαμπω σε ενα κανονικο προγραμμα κι οποτε γεννησω...ετσι κι αλλιως απο κει και περα θεωρειται τελειομηνο.Φραουλιτσες ως την κυριακγ θα χεις μωρο ε?Οντως ακουγεται συγκλονιστικο αυτο το "πρωτη φορα μαμα".Βρε κοριτσια τοσες ειμαστε εδω μεσα,δε γενναει καμια αλλη ιασω?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

36η εβδ που διανυεις να ξεκινησεις μαγνησιο λιγο κουφο ειναι γτ ναι μεν βοηθα με τις συσπασεις αλλα στο μηνα σου θες συσπασεις πως θα κανεις διαστολη και θα γεννησεις;;;;δε νομθζω να σου δωσει τωρα...τι για δυο τρεις μερες;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σήμερα είναι το μπάρμπεκιου meldan μου, και το γλυκό το ετοίμασα πρωί πρωί και παγώνει ήδη στο ψυγείο. Θα το δοκιμάσουμε το βράδυ και θα σου πω, πάντως φαίνεται τέλειο! Και πανεύκολο, σε 20 λεπτα ηταν ετοιμο. Με το ζόρι κρατιέμαι μην ορμήσω.

Ο άντρας μου βοηθάει πολύ, όντως, και έιμαι τυχερή. Είναι βέβαια και μέρες που βαριέται, και επίσης πρεπει στο 90% των περιπτώσεων να του πω εγώ τι θα κάνει, από μόνος του να δει ασκούπιστα και να πιάσει σκούπα λίγο δύσκολο. Αλλά δεν παραπονιέμαι! Τα κάνει και καλύτερα από μένα στο τέλος.

Αχ μπράβο που βγηκατε και ξεσκάσατε χθες! Πώς νιώθεις? Εχεις ξαλαφρώσει λίγο απο την πίεση των τελευταίων ημερών? Νιώθεις ήρεμη τώρα για να φέρεις στον κόσμο το τρίτο σου κοριτσάκι?

Αντε κορίτσια να ανεβαίνει η ψυχολογια μας σιγά σιγά!!

Συνταγη γλυκου πλιζζζζζ!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια κι απο μενα!!!!Η ζεστη ειναι απιστευτη σημερα ηδη εχω κανει 4 ντουζ....Σιδερωσα τρια πλυντηρια που βγηκαν απο χθες και τωρα κοιτω ταβανι.Πηραμε τηλ να παρουν οι δικοι μου τα παιδια....σημερα απο τις 11 το πρωι ως τωρα μαλωναν με μονα διαλλειμματα οτα εβλεπαν τηλεοραση.σε καποια δοση εβαλα τα κλαματα απο το ζορι μου να τα φωναζω και να με γραφουν, με επιασε και το στομαχι( Ανθη, γι αυτο σου ειπα το πρωι μηπως ηταν απο αγχος οι συσπασεις)....Δυσκολη μερα....Στην Ευαγγελια κ καθε πρωτομανα να πω....οτι ειναι καμια φορα πιο δυσκολο με ενα παιδι παρα δυο τρια αφου ολα σου ειναι πρωτογνωρα και σου φαινονται βουνο....Οσο μαθαινεις το μωρακι ολα στρωνουν και σου φαινονται ευκολοτερα...καπου εκει ερχεται το δευτερο και λες...μα με ενα παιδι και γκρινιαζα;;;;χαχαχα....:tongue: Εγω μετα τη σημερινη μερα λεω δεν ξερω τι με περιμενει μονο να φανταζομαι μπορω...θα εχουμε ευκολες μερες και δυσκολες μερες....γεροι να ειμαστε να τα μεγαλωνουμε....αντε....τελευταια βδομαδα του Ιουλιου να δουμε τι ψαρια...η μαλλον λιονταρια θα πιασουμε!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...