Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαρη μαρουσκα ολες οι φιλες σου και οι γνωστες σου εχουν τρια,τεσσερα και πεντε παιδια???χα χα.Εγω με δυο κι ενα στην κοιλια νιωθω η εξαιρεση της εξαιρεσης.Ολοι με κοιτανε σαν εξωγηινη και μου ευχονται καλο κουραγιο....Ελα πες μας ποια ειναι η γνωστη σου με τα περισσοτερα παιδια?

Χαχα σταματα ρε! Η αληθεια ειναι οτι τριτεκνες ειναι παρα πολλες εδω κ πολυτεκνες επισης....πολλες απο τις κοπελες που αναφερω ειναι απο την ομαδα τριτεκνων πολυτεκνων στο παρεντς μη νομιζεις.τα πιο πολλα παιδια που βλεπω κι η μαμα ειναι η απολυτη ηρεμια ειναι εννια, τα παιδια του παπα της ενοριας....μιλαμε για την ηρεμια....απιστευτο!!!!δεν ξερω τι γινεται σπιτι τους βεβαια χαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρουσκα μου να σου πω κατι?Κι εγω πιστευω αλλα δε θελω να το παραδεχθω ουτε στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα κανω τεταρτο.Ας ερθει το τριτο με το καλο να δουμε πως θα ειναι η ζωη μας και τι μας επιφυλασσει το μελλον σ αυτη τη χωρα και βλρπουμε.Ο αντρας μου μολις μετακομισαμε μου λεει "δυο μωρα καναμε στο προηγουμενο σπιτι,δυο πρεπει και σ αυτο"!!!!Παντως οποιοι μας ξερουν καλα λενε οτι θα κανουμε κι αλλο.Ειναι γρνικα πεισματαρης ο μεγαλος?Τετοια ισχυρη αποψη για το φαγητο πια κι αυτος?Κατι αλλο θα του φταιγε τωρα και το ριξε εκει.Κοιταζω λιγο το καφε ιουλιου και βλεπω οτι λιγο πολυ ολες πι κοπελες τα χουν φτυσει.Ω ρε τι μας περιμενει.....

Μην κοιτας σε αλλα καφε....δε θελω νσ επεκταθω εδω....θα σου στειλω πμ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ανθουλα πως εισαι σημερα?Γυρισε ο αντρας σου?Χαλαρωσε η κοιλιτσα η εχεις ακομη πετρωματα?

Καλημέρα κορίτσι... Είμαι καλύτερα τωρα... αλλά τη νύχτα στριφογυρνούσα. όποτε ξύπναγα ένιωθα οτι είχα κοιμηθεί μπρούμυτα και είχα πλακώσει την κοιλιά. Ενώ κοιμόμουν πλάι. Πόνος τρομερός. Αλλά συνήλθα. Τώρα θα δείξει...... Μπορεί να πάρω το γιατρό πιο μετά. ήρθε και ο άντρας μου... :):)

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Η 29η είναι ακόμη πιο καλή μέρα! ;)

Λες να μας κανουν τετοιο δωρακι λιονταρινα μου;;;;;διπλο δωρακι αφου ο ερχομος τους ειναι δωρο απο μονος του!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσι... Είμαι καλύτερα τωρα... αλλά τη νύχτα στριφογυρνούσα. όποτε ξύπναγα ένιωθα οτι είχα κοιμηθεί μπρούμυτα και είχα πλακώσει την κοιλιά. Ενώ κοιμόμουν πλάι. Πόνος τρομερός. Αλλά συνήλθα. Τώρα θα δείξει...... Μπορεί να πάρω το γιατρό πιο μετά. ήρθε και ο άντρας μου... :):)

Πιστευω οτι αγχωθηκες και τα ειχες αυτα....επειδη το επαθα κι εγω πριν λιγες μερες κ νομιζα θα γεννησω....τωρα που γυρισε ο αντρουλης ηρεμησες ε;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Τελικα το σαβ.κο δρν μας επιφυλασσε γρννητουρια ε?Βεβαια η κυριακη μπροστα μας ειναι...Ευαγγελια μου πολυ βοηθαει ο αντρουλης σου ε?Περασατε ωραια χθες?Πετυχε το γλυκακι σου?Μουρλια μου ακουστηκε,ο συνδυασμος σοκολατας και μπισκοτου με τρελαινει.Μαριανθη μου οσο ιιιιιιι και να κανεις την εξετασουλα δε θα τη γλυτωσεις.Παντως κι εγω ξαταλαβα οτι το μυστικο ειναι αυτο που λεει η μαρουσκα:αντι να σφιγγεσαι να χσλαρωνεις για να κανει κι ο γιατρος τη δουλεια τουπιο ευκολα.Ολες τις τελευταιες φορες που μου μετρησε τον υταχηλο χαλαρωσα και δεν πονεσα.Μπραβο βρε μαγδα,εισαι ηρεμη,στο χει περασει ο γιατρος σου οποτε σουπερ.Ηρθαν τα αγορια σου η το βραδυ?Εμεις χθες ωραια περασαμε.Οπως τα λεγαμε τα μικρα ξεσαλωσαν κι εμεις φαγαμε ωραια αλλα επρεπε βα καθομαι συνεχεια με την πλατη πισω.Ουτε λιγο δεν μπορουσα να κατσω φυσιολογικα,η δε μπουμπου τετοια κλοτσια και τετοια μπουνια...με τρελανε...σαν να λεγε ωραιο μαμ,φαε κι αλλο!!!!

Μια χαρα περασατε ε;;;ενταξει εσυ λιγο ζορικα αλλα τι να κανουμε.τελικα κι εμειε χθες μετα την εκκλησια ξαναβγηκαμε ειχα ορεξη και για περπατημα και πηγαμε για πιτσα κ παγωτο χαχα... Δυο εξοδοι σε μια μερα χαχα τα ματια του βγαλαμε χαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαγδακι υποκλινομαι στο γιατρο σου και στην επιμονη σου...μπραβο κοριτσι μου που δεν σε παρεσυραν οι γνωστες σειρηνες...να πανε ολα κατ ευχην κοριτσακι μου καλως να δεχθεις και τους αρρενες!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πιστευω οτι αγχωθηκες και τα ειχες αυτα....επειδη το επαθα κι εγω πριν λιγες μερες κ νομιζα θα γεννησω....τωρα που γυρισε ο αντρουλης ηρεμησες ε;;;;;

Μα να ήταν ψυχολογικής φύσεως; Καλά οι συσπάσεις υπήρξαν... οκ.. αλλα ναι λόγω οτι ήμουν και μονη πανικοβλήθηκα. Εμείς οι πρωτομανουλες τα μικρά τα κάνουμε ταιράστια. Εν τω μεταξύ.... μπορεί να μαι απο τις ελάχιστες που σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης... δεν ενόχλησα σχεδόν καθόλου το γιατρό μου εκτάκτως στο τηλέφωνο παραμόνο ελάχιστες... οταν πχ αρρώστησα λίγο το Χειμώνα... ή αν μπορούσα να πάρω παυσίπονο για πονοκέφαλο. Ευτυχώς που είστε και εσείς εδώ και έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα... οπότε είμαι έδτοιμη να αντιμετωπίσω το οτιδήποτε απο δω και πέρα. Ξέρω οτι θα αυξηθούν οι συσπάσεις... αφου οδεύω προς το τέλος .. Γενικά πάντως δεν αγχώνομαι τόσο... τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Και ίσως με βοήθησε το γεγονος οτι σε γενικές γραμμές είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι πως δεν ξέρω αν αντέξω να καθήσω μια μερα ολόκληρη μονη μου στο σπίτι... οπότε για τις μερες που ο καλος μου θα έχει υπηρεσία, θα έρχεται η μαμά μου αν μπορεί... να νιώθω μια ασφάλεια τουλάχιστον.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοριτσακια Τι κάνετε????Εχω καιρο να μπω και λιγο δυσκολο να διαβασω ολα τα νεα!!!!Να σας ζησουν τα μωρακια στα κοριτσακια που γεννησαν και με το καλο και οι επομενες!!!Ευχομαι ολες να στε καλά το ίδιο και τα μωρακια!!!!!!!

Εγω ακομα ετοιμάζω και τελειωμό δεν εχουν οι δουλειές!!!!

Καλως το κοριτσι! και ειχαμε την συζητηση σου οτι χαθηκες!

Καλε μην χανοσαστε θελουμ κοσμο εμεις και μπλα μπλα!!!

79o6p3.png

Μαλλον ανχωθηκες κοριτσακι!,και εγω 2 μερες πριν γεννησω ειχα συσπασεις ανα 5 λεπτα για 45 λεπτα περιπου!( η Μαια μου μας ειπε στο μαθημα οτι τοκετος θεωρειτε αν εχουμε ανα 5 λεπτα πονους για 1 ωρα συνεχομενη τοτε περνουμε τηλ τον γιατρο!) αφου λεω παει γενναω!! αλλα τελικα σταματησαν μονοι τους:mrgreen::mrgreen: ηταν απο το ανχος μου μαλλον επειδη πλησιαζε η καισαρικη

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Μην κοιτας σε αλλα καφε....δε θελω νσ επεκταθω εδω....θα σου στειλω πμ....

Θα συμφωνησω,σαν νεα τριτομανουλα μια χαρα τα παω και κοιμαμαι και ολα!

οχι οτι εχω στο μυαλο μου να κανω ττεταρτο παιδι αλλα επειδη και στο πρωτο ακομα ελεγα οχι δευτερο οχι με τιποτα!,και τελικα βρεθηκα με 3

Ποτε δεν ξαναλεω ποτε αν και καλα ειναι 3 παιδακια πλεον και να θελουμε οικονομικα δεν μας παιρνει για ενα τεταρτο :|

79o6p3.png

Ιιιι!!! Δεν θα ξαναπάω στον γιατρό! Ότι είδαμε, είδαμε! Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην τύχη!

Χαχαχα....νομιζεις κοπελια....δε νομιζω να γεννησαν πολλες ανα τον κοσμο χωρις να δοκιμασαν χερακι πρωτα...εγω παλι δεν ηθελα το κλυσμα....τι καλα δυο φορες γλιτωσα...το εφαγα στον τριτο....κοριτσια νομιζω τα μργαλοποιουμε ολα στο κεφαλι μας....το μεγαλυτερο ποσοστο τοκετων ρξελισσεται μια χαρα εμεις νομιζου

με ποιος ξερει τι θα συμβει....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι ανθη μου ετσι να κανεις,να επιστραυευεις τη μαμα σου οποτε λειπει ο αντρας σου για να αισθανεσαι καλυτερα.Οκ κοριτσια παω πασο για τα αλλα καφε γιατι δεν εχω ιδεα ποια κοριτσια γραφουν απλως εριξα μια ματια να δω τι μας περιμενει.Οχι οτι ειμαι και πρωταρα αλλα λεμε τωρα.Μπραβο βρε κροκετακι παντως που σαι τοσο καλα,σε χαιρομαι.Φτου φτου.Χθες πηραμε στη δαναη ενα καροτσακι με μωρο και μπιμπερο-κοριτσια ξετρελαθηκε το μωρο μου-τοσο τρυφερη,το χαιδευε,του μιλαγε,το πηγαινε βολτα.Μα ειναι οντως η γυναικεια φυση?Ο ανηψιος μου μια που το δε και μια που το γραψε τελειως.Εχω και γω κατι φωτογραφιρς σε αντιστοιχη ηλικια που παιζω με καροτσακι και λεω θεε μου πως περνανε τα χρονια κι εχω τρια αληθινα παιδια...Λεω στον αντρα μου "φανταζεσαι τη μερα που θα παμε στο μαιευτηριο γιατι θα χει γεννησει καποια κορη μας"?Ακουγεται πολυ μακρινο αλλα δεν ειναι τοσο.Μακαρι να μαστε καλα να τα ζησουμε ολα αυτα οπως τωρα οι γονεις μας.Αλλαζω θεμα.Σημερα δε φροντισα για φαγητο οποτε θα παραγγειλουμε.Εσεις τι τρωτε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Η ιστορία ξεκίνησε όταν κατάλαβα ότι δεν επρεπε να πάω προγραμματισμένα για την καισαρική... μετά το έψαξα λίγο και όταν έμεινα έγκυος πάλι το ανακοίνωσα στο γιατρό μου και άρχισε τα γνωστά δε χάνω μάνα κ παιδί, δε θέλω να ρισκάρω,,, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να αλλάξω γιατρό. Μπήκα σε ομάδα στο φβ για να με κατατοπίσει και βρήκα γιατρό υποστηριστικό σε φτ μετά από κτ (vbac). Μόνο 5 γιατροί στην πόλη αναλαμβάνουν να κάνουν vbac. Βρήκα αυτόν που μου ταιριάζει και στον 5ο μήνα άλλαξα γιατρό. Μου δείχνει τόση ηρεμία και σιγουριά που δεν γίνεται να έχω second thoughts... Ειδικά τώρα στο τέλος δεν τρελαίνεται κάθε τρεις μέρες μήπως σκίστηκε η τομή...με βλέπει ανα 10 μέρες...

Ο άλλος μου γιατρός θα μου το είχε πάρει με καισαρική ήδη πριν 5 μέρες!!! Γιατί να το κάνω αυτό στο παιδάκι μου... δ θελω να το αιφνιδιάσω,θέλω να έρθει όποτε αυτό θέλει.,,, ίσως κ στην παράταση τι να κάνουμε, μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο, αλλά η φύση θα του δείξει το δρόμο και όχι η αναγκαστική καισαρική...

από φόβους έχω όπως όλες οι μανούλες που πάνε πρώτη φορά για τοκετό!!! Δε σκέφτομαι καθόλου τη ρήξη μήτρας που είναι όπως μου είπε ο γιατρός μου πιθανότητα 1% μετά από τη διαστολή 6 και με τεχνητούς πόνους.... η καισαρική έχει κ αυτή τόσες πιθανότητες για επιπλοκές,,, οπότε μόνο κέρδος θα έχει το μωράκι.... στην ομάδα vbac του φβ έχω πολλή υποστήριξη και διαβάζω κάθε μέρα και ένα επιτυχημένο vbac!!! οπότε παιρνω δύναμη!!! δεν είναι κ λίγο!

πολλοί αναρωτιούνται πώς το ρισκάρω, είδα κ έπαθα να πείσω τον άντρα μου να μη φοβάται ότι θα πάθουμε κάτι...ο γιατρός είναι όλα τα λεφτα,,,ξεγεννάει ακόμα κ δίδυμα με φτ... οπότε τι να λεμε... Άλλοι παρόμοιοι γιατροί στην Αθήνα καταφέρνουν φτ μετά από 2 ή 3 καισαρικές....

Η ΛΟΒ παει κ αυτή για vbac αν κ οι τοκετοί της θα είναι πολύ κοντά, ελπίζω να τα καταφέρει κ αυτή!!!!

Mπράβο σου Μάγδα μου που ξερεις τι θες και δεν φοβάσαι να το διεκδικήσεις, κάνοντας το καλύτερο για το παιδάκι σου. Και μπράβο και στο γιατρό σου, που ασκεί το επαγγελμά του όπως πρέπει σε μια Ελλάδα που οι γυναικολόγοι ψάχνουν την παραμικρή δικαιολογία να σου το πάρουν με καισαρικη

c8i6p2.png

Κοριτσι μου να σου πω περνεις μαγνησιο?

UstLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...