Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!!

Βλεπω η ψυχολογία μας έχει ανέβει, και γενικώς πάμε καλά ε? Βαδίζουμε προς την τελική ευθεία?

Μαρουσκάκι δουλειες τελος? Αντε επιτελους βρε κορίτσι μου να ηρεμήσεις και να το ευχαριστηθείς μεχρι να ερθει ο μπεμπάκος. Αλλο πραγμα να είσαι σε καθαρό συμμαζεμένο σπίτι, σου φτιάχνει την ψυχολογία.

Τι σχέδια έχετε για το σκ? Εμεις σήμερα θέλαμε να πάμε για πικ νικ στο πάρκο και να φάμε εκεί το μεσημεριανο μας, αλλά ο καιρός μας τα χάλασε. Εχει συννεφιά και φυσάει, μη σας πω θελει ζακετούλα. Αυριο το βράδυ θα έρθει ένα φιλικό ζευγάρι σπιτι και θα κάνουμε barbeque στο μπαλκόνι. Ο άντρας μου θα ψήσει (ασχετα που δεν τρώει κρέας), κι εγώ θα κάνω μόνο τις σαλάτες και το γλυκό, μια χαρά ξεκούραστα θα μου βγει το τραπέζι.

Κορίτσια επιτέλους τελειώσαμε τα ψώνια για το μωρό! Περιμένουμε να έρθουν κάτι τελευταία που έχουμε παραγγείλει από το ίντερνετ. Κάθε μέρα σχεδόν έρχεται και ένα πακετάκι με τον ταχυδρόμο και κάνω σαν το παιδάκι που ανοίγει το δώρο του. Τωρα μένουν τα συμμαζεματα και μερικά ακόμα πλυντήρια και σίδερο, που θα κάνει η μανούλα μου όταν ερθει σε μια βδομάδα.

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

Barbeque ε; Μμμμ!!! Καλά να περάσετε!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ που το έχω φάει το χέρι μου, έχω να πω οτι ποναει πιο πολύ απο το τεστ παπ μεν, αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Πιο πολύ άβολο θα το χαρακτήριζα.

Χε χε δεν βάζει ολο το χέρι μέσα, μόνο τα δάχτυλα αλλά πιέζει αρκετά.

Ιιιι!!! Δεν θα ξαναπάω στον γιατρό! Ότι είδαμε, είδαμε! Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην τύχη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας!!!!!

Μάχη ευτυχώς είστε καλά! θα κάνω τα τελευταία μπάνια αυτό το σκ!Το νινακι να γέννησε?Περιμένω με ανυπομονησία την άλλα εβδομάδα να γνωρίσω επιτέλους το παιδάκι μου!Ας είναι κ με καισαρική!που να περπατάω με αυτή τη ζέστη!

Έχεις προγραμματισμένο τοκετό;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαρη μαρουσκα ολες οι φιλες σου και οι γνωστες σου εχουν τρια,τεσσερα και πεντε παιδια???χα χα.Εγω με δυο κι ενα στην κοιλια νιωθω η εξαιρεση της εξαιρεσης.Ολοι με κοιτανε σαν εξωγηινη και μου ευχονται καλο κουραγιο....Ελα πες μας ποια ειναι η γνωστη σου με τα περισσοτερα παιδια?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ναι ρε γμτ χαθηκε κι η Λαβ....Οι γιατροι προκαλουν ολο το αγχος αδικα....ξερω κοπελα το πρωτο κ.τ. και μετα αλλα τεσσερα φ.τ.και γεννημενα ανα δυο χρονια μ.ο. μεταξυ τους τα παιδια....αρα μια χαρα γινεται και ξαναγινεται.....ασχετο....σημερα πηρα και τις σερβιετες λοχειας κι η βαλιτσα εκλεισε....μπεμπουλη ακους;;;;;26 αυριο, πως σου φαινεται σαν ημερομηνια γενεθλιων χαχα;;;;βροχουλα where are you????? Βγηκατε;;;;;

Η 29η είναι ακόμη πιο καλή μέρα! ;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ναι μαρουσκα,την πρωτη φορα μολις ειχα αποφαει τζατζικι,χωριατικη και πα ι δια στα καρβουνα κι ετοιμαζομουν για παγωτο μ επιασαν οι πονοι.Ενιωθα οτι βρωμαω τοσο πολυ που νεδα στους πονους ηπια ενα ποτηρι γαλα γιατι λενε οτι τραβαει τη σκορδιλα.Ο γιατρος ακομη θυμαται ποσες φορες του πα σθγνωμη για το τζατζικι και γελαμε.Μου λεγε κι αυτος "μην ανησυχεις,κι εμενα απο μπαρμπεκιου με σηκωσες σαββατιατικο".

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ναι μαρουσκα,την πρωτη φορα μολις ειχα αποφαει τζατζικι,χωριατικη και πα ι δια στα καρβουνα κι ετοιμαζομουν για παγωτο μ επιασαν οι πονοι.Ενιωθα οτι βρωμαω τοσο πολυ που νεδα στους πονους ηπια ενα ποτηρι γαλα γιατι λενε οτι τραβαει τη σκορδιλα.Ο γιατρος ακομη θυμαται ποσες φορες του πα σθγνωμη για το τζατζικι και γελαμε.Μου λεγε κι αυτος "μην ανησυχεις,κι εμενα απο μπαρμπεκιου με σηκωσες σαββατιατικο".

Χεχεχε έφαγε το μωρό αυτό που ήθελε, και ευχαριστημένο και χορτάτο αποφάσισε να βγει. Καλά να περάσετε με τον αντρούλη σου και τα κοριτσάκια σας!

c8i6p2.png

Πως εισαι εσυ κοριτσι;;;τι θα κανετε τελικα το βραδυ;;;;εμεις πηγαμε για φαγητο αλλα στενοχωρηθηκα γτ ο μεγαλος θυμωσε και δεν ηρθε κι εκατσε σπιτι μονος του....του ειπα ποσο με πειραξε γτ για αρκετο καιρο αυτο δε θα ξαναγινει να ειμαστε εξω ολοι μαζι.....αυτο το παιδι ωρες ωρες....:(

Βρε πείσμα ο μικρός! Kαι τι εκλεπτυσμένα γούστα!!

Mεζεδοπωλείο ε; Πωωω... Εχω πεθυμήσειειει!

c8i6p2.png

Καλησπέρα στις μανούλες!

Σήμερα αφού δεν μας έκατσε το πικ νικ, κάναμε τα ψώνια του σαββατοκύριακου και μια καλή καθαριότητα στο σπίτι, περιμένουμε και κόσμο αύριο. Καλά βρήκα τέλεια συνταγή για σοκολατομπισκοτογλυκό ψυγείου, του παρλιάρου. Θα τη φτιάξω αύριο και ελπίζω να πετύχει. Τώρα ο άντρας μου σκουπίζει και σφουγγαρίζει, τα έχει αναλάβει αυτός αυτά με την εγκυμοσύνη, κι εγώ μόλις τελείωσα με μπάνια και κουζίνα και κάθομαι με το βιβλιαράκι μου και χαλαρώνω. Μου έμειναν μόνο τα παράθυρα που θέλω να τα περάσω μια φορά, και ο άντρας μου αύριο θα κάνει το μπαλκόνι. Επόμενη γενική αφού ερθει η μανούλα μου :P:p

c8i6p2.png

Τι σας έλεγα σημερα; Κατι για συσπάσεις; Είμαι γκαντεμω μάλλον!!!! Απο το απόγευμα πετρώνει η κοιλιτσα συνεχώς...... Και η μέση πονάει...... Ξάπλα τη βγάζω... :(:( και είμαι μόνη μου... Pffff σημερα βρήκε;;; :roll:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχετε..ελπίζω να είστε όλες Καλά..Εγώ δεν μπορώ να πω τα ίδια χθες εκεί που εειπαμε να πάμε μια βόλτα πετάγεται μια από ένα στοπ Μάι αυτό ήταν όλο το αμάξι χάλια σπάσανε όλα άνοιξαν αερόσακοι τρελαθηκαμε πεταχτήκαμε έξω από το αμάξι ήρθαν όλοι αστυνομίες ασθενοφόρα εμένα με έτρεχαν στο μητέρα να δούνε και να ακούσουν το μωρό αλλά εγώ την άκουγα ήδη..ευτυχώς Παναγία μου δεν πάθαμε τίποτα πέραν δηλ από το ψυχολογικό σοκ..με βάλανε σχεδόν μια ώρα στο nst στο μητέρα προληπτικά όλα όλα Καλά Παναγία μου αυτά τα ωραία μου Νέα..Ο Θεός και το ζωνακι της Αγίας ειρήνης της χρυσοβαλαντως που φοράω μας πραστατεψαν αυτό έχω να πω μόνο.

Πω πω κοπελα μου παλι καλα που δεν παθατε τιποτα αυτο εχει σημασια!!

c6vNp3.png

Κοριτσακια Τι κάνετε????Εχω καιρο να μπω και λιγο δυσκολο να διαβασω ολα τα νεα!!!!Να σας ζησουν τα μωρακια στα κοριτσακια που γεννησαν και με το καλο και οι επομενες!!!Ευχομαι ολες να στε καλά το ίδιο και τα μωρακια!!!!!!!

Εγω ακομα ετοιμάζω και τελειωμό δεν εχουν οι δουλειές!!!!

MYfKp3.png

Μαγδα μου πως νιωθεις που επιχειρεις να πας για φυσιολογικο τοκετο?Δε θελω να σε αγχωσω καθολου αλλα επειδη δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο στην ελλαδα,τι σκεψεις κανεις?Ειχες καθολου πισωγυρισματα στο μυαλο σου ολο αυτο υο διαστημα η νιωθεις σουπερ αποφασισμενη?Τι να χει γινει αραγε και με τη love που επεδιωκε κι αυτη το ιδιο?

Η ιστορία ξεκίνησε όταν κατάλαβα ότι δεν επρεπε να πάω προγραμματισμένα για την καισαρική... μετά το έψαξα λίγο και όταν έμεινα έγκυος πάλι το ανακοίνωσα στο γιατρό μου και άρχισε τα γνωστά δε χάνω μάνα κ παιδί, δε θέλω να ρισκάρω,,, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να αλλάξω γιατρό. Μπήκα σε ομάδα στο φβ για να με κατατοπίσει και βρήκα γιατρό υποστηριστικό σε φτ μετά από κτ (vbac). Μόνο 5 γιατροί στην πόλη αναλαμβάνουν να κάνουν vbac. Βρήκα αυτόν που μου ταιριάζει και στον 5ο μήνα άλλαξα γιατρό. Μου δείχνει τόση ηρεμία και σιγουριά που δεν γίνεται να έχω second thoughts... Ειδικά τώρα στο τέλος δεν τρελαίνεται κάθε τρεις μέρες μήπως σκίστηκε η τομή...με βλέπει ανα 10 μέρες...

Ο άλλος μου γιατρός θα μου το είχε πάρει με καισαρική ήδη πριν 5 μέρες!!! Γιατί να το κάνω αυτό στο παιδάκι μου... δ θελω να το αιφνιδιάσω,θέλω να έρθει όποτε αυτό θέλει.,,, ίσως κ στην παράταση τι να κάνουμε, μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο, αλλά η φύση θα του δείξει το δρόμο και όχι η αναγκαστική καισαρική...

από φόβους έχω όπως όλες οι μανούλες που πάνε πρώτη φορά για τοκετό!!! Δε σκέφτομαι καθόλου τη ρήξη μήτρας που είναι όπως μου είπε ο γιατρός μου πιθανότητα 1% μετά από τη διαστολή 6 και με τεχνητούς πόνους.... η καισαρική έχει κ αυτή τόσες πιθανότητες για επιπλοκές,,, οπότε μόνο κέρδος θα έχει το μωράκι.... στην ομάδα vbac του φβ έχω πολλή υποστήριξη και διαβάζω κάθε μέρα και ένα επιτυχημένο vbac!!! οπότε παιρνω δύναμη!!! δεν είναι κ λίγο!

πολλοί αναρωτιούνται πώς το ρισκάρω, είδα κ έπαθα να πείσω τον άντρα μου να μη φοβάται ότι θα πάθουμε κάτι...ο γιατρός είναι όλα τα λεφτα,,,ξεγεννάει ακόμα κ δίδυμα με φτ... οπότε τι να λεμε... Άλλοι παρόμοιοι γιατροί στην Αθήνα καταφέρνουν φτ μετά από 2 ή 3 καισαρικές....

Η ΛΟΒ παει κ αυτή για vbac αν κ οι τοκετοί της θα είναι πολύ κοντά, ελπίζω να τα καταφέρει κ αυτή!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα κοριτσια.Τελικα το σαβ.κο δρν μας επιφυλασσε γρννητουρια ε?Βεβαια η κυριακη μπροστα μας ειναι...Ευαγγελια μου πολυ βοηθαει ο αντρουλης σου ε?Περασατε ωραια χθες?Πετυχε το γλυκακι σου?Μουρλια μου ακουστηκε,ο συνδυασμος σοκολατας και μπισκοτου με τρελαινει.Μαριανθη μου οσο ιιιιιιι και να κανεις την εξετασουλα δε θα τη γλυτωσεις.Παντως κι εγω ξαταλαβα οτι το μυστικο ειναι αυτο που λεει η μαρουσκα:αντι να σφιγγεσαι να χσλαρωνεις για να κανει κι ο γιατρος τη δουλεια τουπιο ευκολα.Ολες τις τελευταιες φορες που μου μετρησε τον υταχηλο χαλαρωσα και δεν πονεσα.Μπραβο βρε μαγδα,εισαι ηρεμη,στο χει περασει ο γιατρος σου οποτε σουπερ.Ηρθαν τα αγορια σου η το βραδυ?Εμεις χθες ωραια περασαμε.Οπως τα λεγαμε τα μικρα ξεσαλωσαν κι εμεις φαγαμε ωραια αλλα επρεπε βα καθομαι συνεχεια με την πλατη πισω.Ουτε λιγο δεν μπορουσα να κατσω φυσιολογικα,η δε μπουμπου τετοια κλοτσια και τετοια μπουνια...με τρελανε...σαν να λεγε ωραιο μαμ,φαε κι αλλο!!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...