Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

ναι με αγχωσε ο γιατρος μεχρι τωρα ημουν χαλαρη... ειναι υπερ του φτ(δεν εχει αναφερει καθολου την καισαρικη ουτε απεξω απεξω) οποτε πιστευω θα μου δωσει παραταση..ειδομεν!!

ρε κοριτσια η κολπικη εξεταση δεν ποναει. μονο ενα δακτυλο βαζει μεσα(οχι ολο το χερι!!)και πιεζει λιγο απο πανω την κοιλια.

φανταστειτε εγω σε οσους γυναικολογους ειχα παει πριν μεινω εγκυος (και ειχα παει σε πολλους) ολοι μου εκαναν κολπικη εξεταση ειναι εξεταση ρουτινας μαλλον αλλα στην εγκυμοσυνη γινεται μονο οταν μπεις στον μηνα σου.ειχα διαβασει κι εγω διαφορα σχετικα αλλα ειναι η ιδια με αυτην που μου εκαναν και προ εγκυμοσυνης....

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι με αγχωσε ο γιατρος μεχρι τωρα ημουν χαλαρη... ειναι υπερ του φτ(δεν εχει αναφερει καθολου την καισαρικη ουτε απεξω απεξω) οποτε πιστευω θα μου δωσει παραταση..ειδομεν!!

ρε κοριτσια η κολπικη εξεταση δεν ποναει. μονο ενα δακτυλο βαζει μεσα(οχι ολο το χερι!!)και πιεζει λιγο απο πανω την κοιλια.

φανταστειτε εγω σε οσους γυναικολογους ειχα παει πριν μεινω εγκυος (και ειχα παει σε πολλους) ολοι μου εκαναν κολπικη εξεταση ειναι εξεταση ρουτινας μαλλον αλλα στην εγκυμοσυνη γινεται μονο οταν μπεις στον μηνα σου.ειχα διαβασει κι εγω διαφορα σχετικα αλλα ειναι η ιδια με αυτην που μου εκαναν και προ εγκυμοσυνης....

Θα συμφωνήσω μαζί σου! Και εμένα έτσι με εξέτασε...τίποτα το φοβερό.Όταν όμως θέλουν να προκαλέσουν τον τοκετό...κάτι άλλο πρέπει να κάνουν

8NkSp3.png

Οχι αγαπη δε βαζει ενα δαχτυλο δε μπορει να μετρησει διαστολη ουτε να καταλαβει πως ειναι το μωρο με ενα δαχτυλο μονο!!!! Ειναι αβολη και πονα ιδιαιτερα οταν εχεις συσπαση και το κανει τοτε αλλα ειναι απαραιτητο τι να κανουμε.....:rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαχη μου τελος καλο ολα καλα.Ευτυχως ειστε και οι τρεις καλα και το αυτοκινητο θα φτιαχτει.Μεγαλη τρομαρα πηρατε στην κατασταση σου κιολαε.Φοραγες ζωνη?Ειπαμε το αυτοκινητο τψρα ειναι ενα ρισκο,ειναι το απροοπτο,αυτο που δεν ελεγχεις.Lonestar κι εγω πιστευω οτι σε αγχωσε ο γιατρος χωρις λογο.Μπορει καν βα μη φτασεις στο τελος.Ο γιατρος μου λεει οτι κανεις δε ξερει τι πυροδοτει τον τοκετο.Μπορει τωρα να μην υπαρχουν οι προυποθεσεις αλλα εχεις ακομη μερες.Κι εμενα στην εβδομ σου ο υραχηλος ηταν κλειστος και τα λοιπα και ολοι με ρωτουσαν "ακομη δε γεννησες"?Γεννησα εντελει 39 και 3 καο την επομενη 39 και 4.Η μεγαλη μου αδελφη γεννησρ ακριβως στην πητ.Χαλαρωσε λοιπον.Ολα καλα.Εμενα κοριτσια η κολπικη εξεταση με ποναγε.Οταν δε εφτασα με πονους και μου την εκανε για να δει διαστολη πρεπει να με ακουσε ολο το ιασω.Αβτε ευαγγελια μου οργανωθηκατε κι εσεις.Ολα ετοιμα για την πεταλουδιτσα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Σοκ σοκ σοκ,,,αυτό έχω να πω για τη Μάχη...ευτυχως όλα καλά κοπέλίτσα!!! Αν είναι να σου συμβεί δεν το γλιτώνεις... αυτό πιστεύω,,,

Εγώ στο σπίτι όλο τακτοποιήσεις κάνω, είδα κ ταινιούλα... μια χαρά ηρεμία με το κλιματιστικό,,,σε λίγες μέρες θα το νοσταλγώ!!! Το μωράκι είναι στο δρόμο!!!Άντε να δούμε...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Σοκ σοκ σοκ,,,αυτό έχω να πω για τη Μάχη...ευτυχως όλα καλά κοπέλίτσα!!! Αν είναι να σου συμβεί δεν το γλιτώνεις... αυτό πιστεύω,,,

Εγώ στο σπίτι όλο τακτοποιήσεις κάνω, είδα κ ταινιούλα... μια χαρά ηρεμία με το κλιματιστικό,,,σε λίγες μέρες θα το νοσταλγώ!!! Το μωράκι είναι στο δρόμο!!!Άντε να δούμε...

Χρειαζεται κι η χαλαρωση κοριτσακι....αντε μετα με τα δυο γιοκαρινια να βρεις τετοια ευκαιρια.....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαχη μου τελος καλο ολα καλα.Ευτυχως ειστε και οι τρεις καλα και το αυτοκινητο θα φτιαχτει.Μεγαλη τρομαρα πηρατε στην κατασταση σου κιολαε.Φοραγες ζωνη?Ειπαμε το αυτοκινητο τψρα ειναι ενα ρισκο,ειναι το απροοπτο,αυτο που δεν ελεγχεις.Lonestar κι εγω πιστευω οτι σε αγχωσε ο γιατρος χωρις λογο.Μπορει καν βα μη φτασεις στο τελος.Ο γιατρος μου λεει οτι κανεις δε ξερει τι πυροδοτει τον τοκετο.Μπορει τωρα να μην υπαρχουν οι προυποθεσεις αλλα εχεις ακομη μερες.Κι εμενα στην εβδομ σου ο υραχηλος ηταν κλειστος και τα λοιπα και ολοι με ρωτουσαν "ακομη δε γεννησες"?Γεννησα εντελει 39 και 3 καο την επομενη 39 και 4.Η μεγαλη μου αδελφη γεννησρ ακριβως στην πητ.Χαλαρωσε λοιπον.Ολα καλα.Εμενα κοριτσια η κολπικη εξεταση με ποναγε.Οταν δε εφτασα με πονους και μου την εκανε για να δει διαστολη πρεπει να με ακουσε ολο το ιασω.Αβτε ευαγγελια μου οργανωθηκατε κι εσεις.Ολα ετοιμα για την πεταλουδιτσα.

Πως εισαι εσυ κοριτσι;;;τι θα κανετε τελικα το βραδυ;;;;εμεις πηγαμε για φαγητο αλλα στενοχωρηθηκα γτ ο μεγαλος θυμωσε και δεν ηρθε κι εκατσε σπιτι μονος του....του ειπα ποσο με πειραξε γτ για αρκετο καιρο αυτο δε θα ξαναγινει να ειμαστε εξω ολοι μαζι.....αυτο το παιδι ωρες ωρες....:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πολυτεκνη μανουλα που βγηκες με την οικογενεια τελικα θα ακολουθησω το παραδειγμα σου.Ειπαμε το πρωι οτι διακοπες δεν τιςπηγαμε,μπανακια ζητουν συνεχως αλλα δε γινεται και βολτες βαι μεν πανε καθημερινα αλλα χωρις εμας.Οποτε μολις τους ειπαμε οτι θα βγουμε ολοι μαζι για φαγητο και παιχνιδι χοροπηδαγανε.Ε μπροστα σε τετοια αντιδραση λεω χαλαλι τους.Κριμα που σας το χαλασε ο μεγαλος,με τι θυμωσε τοσο πολυ?Για ψαρακι πηγατε τελικα?Εμεις θα παμε σε μια πλατεια με πολλες ταβερνες και πεζοδρομους και τα μεγαλα παιδακια-γιατι θα βγουμε μεγαλη παρεα-θα παρουν ποδηλατα και πατινια και νομιζω οτι θα ξεσαλωσουν.Λετε να ναι ο δευτερος τοκετος που θα παω μυριζοντας τζατζικιλα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μπραβο μαγδα μου,καλη απολαυση.Ποτε ερχονται οι αντρες σου?Αυριο?Μεγαλη πολυτελεια η ησυχια καποιες φορες.Οταν γεννησα και τη δαναη μου λειπε καποιες φορεε τοσο πολυ το "μονη"μου γιατι τη μελινα ολο και καποιος την επαιρνε για να ξεκουραστω αλλα ειχα παντα το μωρο.Τωρα που μεγαλωσαν κι ο μπαμπας μου τις κοντρολαρει και τις δυο παμε φτου κι απ την αρχη.Μου λεει μη με υπολογιζεις μετα και με τις τρεις..χα χα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαγδα μου πως νιωθεις που επιχειρεις να πας για φυσιολογικο τοκετο?Δε θελω να σε αγχωσω καθολου αλλα επειδη δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο στην ελλαδα,τι σκεψεις κανεις?Ειχες καθολου πισωγυρισματα στο μυαλο σου ολο αυτο υο διαστημα η νιωθεις σουπερ αποφασισμενη?Τι να χει γινει αραγε και με τη love που επεδιωκε κι αυτη το ιδιο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Πολυτεκνη μανουλα που βγηκες με την οικογενεια τελικα θα ακολουθησω το παραδειγμα σου.Ειπαμε το πρωι οτι διακοπες δεν τιςπηγαμε,μπανακια ζητουν συνεχως αλλα δε γινεται και βολτες βαι μεν πανε καθημερινα αλλα χωρις εμας.Οποτε μολις τους ειπαμε οτι θα βγουμε ολοι μαζι για φαγητο και παιχνιδι χοροπηδαγανε.Ε μπροστα σε τετοια αντιδραση λεω χαλαλι τους.Κριμα που σας το χαλασε ο μεγαλος,με τι θυμωσε τοσο πολυ?Για ψαρακι πηγατε τελικα?Εμεις θα παμε σε μια πλατεια με πολλες ταβερνες και πεζοδρομους και τα μεγαλα παιδακια-γιατι θα βγουμε μεγαλη παρεα-θα παρουν ποδηλατα και πατινια και νομιζω οτι θα ξεσαλωσουν.Λετε να ναι ο δευτερος τοκετος που θα παω μυριζοντας τζατζικιλα?

Χαχα α ετσι το εχετε εσεις;;;;αμα δε φας τζατζικι δε βγαινουν χαχα!!!!αμα σου πω γτ θυμωσε 9 χρονων παιδι θα χτυπας κεφαλι τοιχο....θυμωσε λοιπον γτ θα πηγαιναμε σε μεζεδοπωλειο κι οχι σε κανονικο εστιατοριο πες τωρα εσυ!!!!μια ωρα τον παρακαλουσαμε τιποτα....:confused: Να περασετε υπεροχα λοιπον κι εσυ δεν το γλιτωνεις με τιποτα το τεταρτο εισαι κολλημενη με τη μπαλα δηλαδη τα τεκνα χαχαχα!!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαγδα μου πως νιωθεις που επιχειρεις να πας για φυσιολογικο τοκετο?Δε θελω να σε αγχωσω καθολου αλλα επειδη δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο στην ελλαδα,τι σκεψεις κανεις?Ειχες καθολου πισωγυρισματα στο μυαλο σου ολο αυτο υο διαστημα η νιωθεις σουπερ αποφασισμενη?Τι να χει γινει αραγε και με τη love που επεδιωκε κι αυτη το ιδιο?

Ναι ρε γμτ χαθηκε κι η Λαβ....Οι γιατροι προκαλουν ολο το αγχος αδικα....ξερω κοπελα το πρωτο κ.τ. και μετα αλλα τεσσερα φ.τ.και γεννημενα ανα δυο χρονια μ.ο. μεταξυ τους τα παιδια....αρα μια χαρα γινεται και ξαναγινεται.....ασχετο....σημερα πηρα και τις σερβιετες λοχειας κι η βαλιτσα εκλεισε....μπεμπουλη ακους;;;;;26 αυριο, πως σου φαινεται σαν ημερομηνια γενεθλιων χαχα;;;;βροχουλα where are you????? Βγηκατε;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μπραβο μαγδα μου,καλη απολαυση.Ποτε ερχονται οι αντρες σου?Αυριο?Μεγαλη πολυτελεια η ησυχια καποιες φορες.Οταν γεννησα και τη δαναη μου λειπε καποιες φορεε τοσο πολυ το "μονη"μου γιατι τη μελινα ολο και καποιος την επαιρνε για να ξεκουραστω αλλα ειχα παντα το μωρο.Τωρα που μεγαλωσαν κι ο μπαμπας μου τις κοντρολαρει και τις δυο παμε φτου κι απ την αρχη.Μου λεει μη με υπολογιζεις μετα και με τις τρεις..χα χα.

Αυτο ειναι το ζορι με τα τρια...δυο στα κρατανε ολοι τρια που να τα αφησεις;;;;εγω δεν ηθελα κιολας να χωριζω τα παιδια ενιωθα οτι αδικουσα αυτον που μενει μονος....η λυση;;;κανεις ακομα ενα για να στα κρατανε δυο δυο αχαχαχα....ονειρα ονειρα θερινη νυκτος :tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκα μου να σου πω κατι?Κι εγω πιστευω αλλα δε θελω να το παραδεχθω ουτε στον εαυτο μου οτι καποια στιγμη θα κανω τεταρτο.Ας ερθει το τριτο με το καλο να δουμε πως θα ειναι η ζωη μας και τι μας επιφυλασσει το μελλον σ αυτη τη χωρα και βλρπουμε.Ο αντρας μου μολις μετακομισαμε μου λεει "δυο μωρα καναμε στο προηγουμενο σπιτι,δυο πρεπει και σ αυτο"!!!!Παντως οποιοι μας ξερουν καλα λενε οτι θα κανουμε κι αλλο.Ειναι γρνικα πεισματαρης ο μεγαλος?Τετοια ισχυρη αποψη για το φαγητο πια κι αυτος?Κατι αλλο θα του φταιγε τωρα και το ριξε εκει.Κοιταζω λιγο το καφε ιουλιου και βλεπω οτι λιγο πολυ ολες πι κοπελες τα χουν φτυσει.Ω ρε τι μας περιμενει.....

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Το πιστευεις οτι τεσσερα χρονια που μαι μανα τα παιδια δεν εχουν κοιμηθει ουτε μιση φορα σε αλλο σπιτι χωρις εμας?Ποτε!!! Α τ

ρε μανουλα...αν την ειχα θα ταν χαρα της να παμε καπου μονοι μαςενα σαβ.κο αλλα τωρα ο μπαμπας μονος του δεν παιζει,οι αδελφες δυσκολα γιατι εχουν κι αυτες παιδια οποτε...Ομως για νατις αφησω δε θα νιωθα οτι τις αδικω καλε,οι μεγαλες στον παπππου και η μικρη στην αδελφη.Μετα ξυπνησα...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...