Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχετε..ελπίζω να είστε όλες Καλά..Εγώ δεν μπορώ να πω τα ίδια χθες εκεί που εειπαμε να πάμε μια βόλτα πετάγεται μια από ένα στοπ Μάι αυτό ήταν όλο το αμάξι χάλια σπάσανε όλα άνοιξαν αερόσακοι τρελαθηκαμε πεταχτήκαμε έξω από το αμάξι ήρθαν όλοι αστυνομίες ασθενοφόρα εμένα με έτρεχαν στο μητέρα να δούνε και να ακούσουν το μωρό αλλά εγώ την άκουγα ήδη..ευτυχώς Παναγία μου δεν πάθαμε τίποτα πέραν δηλ από το ψυχολογικό σοκ..με βάλανε σχεδόν μια ώρα στο nst στο μητέρα προληπτικά όλα όλα Καλά Παναγία μου αυτά τα ωραία μου Νέα..Ο Θεός και το ζωνακι της Αγίας ειρήνης της χρυσοβαλαντως που φοράω μας πραστατεψαν αυτό έχω να πω μόνο.

Τι λες βρε κοριτσι μου πωπωπω Παναγια μου φανταζομαι τρομαρα που πηρες....ευτυχως ειστε καλα κι η μπεμπουλα προστατευμενη.....στα καλα καθουμενα....το αυτοκινητο φτιαχνεται, τι σας ειπαν;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι λες βρε κοριτσι μου πωπωπω Παναγια μου φανταζομαι τρομαρα που πηρες....ευτυχως ειστε καλα κι η μπεμπουλα προστατευμενη.....στα καλα καθουμενα....το αυτοκινητο φτιαχνεται, τι σας ειπαν;;

Σας ευχαριστώ ολές κορίτσια να είστε όλες Καλά και με το καλό με τα μωράκια μας..άσε μαρουσκακι τρομάρα.Δεν σου λέω τίποτα έχουμε τρελαθεί αν το αμάξι μας δεν ήταν καλό εννοώ στιβαρό θα είχαμε γίνει δεν θέλω να σου πω ..Ναι θα το πληρώσει η ασφάλεια της όλο η ζημιά γύρω στα 7000 μάλλον..Τέλος πάντων Αφού είμαστε καλά αυτό έχει σημασία αλλά.Μια φρίκη με τα αμάξια την έχω πάθει φοβάμαι να ξαναμπώ..Και ο γιατρός αυτό είπε τα μωρά λέει είναι πολύ καλά προστατευμένα εκεί μέσα...

ewKwp3.png

Καλημερα κοριτσια

Νοβεμπερ να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Μελνταν πολυ χαρηκα που τα βρηκατε με τον αντρα σου!

Πηγαμε γιατρο ειμαστε 3200!

Δεν με βλεπει να γενναω το μωρο δεν εχει εμπεδωθει και εχω μονο 2 βδομαδες ως την πητ.επισης δεν εχω καθολου συσπασεις.τραχηλος σκληρος.μου πε περπατημα και επαφες μετα τις οποιες θεωρητικα λογω προσταγλανδινων πρεπει να εχω πονους περιοδου αλλα και παλι δεν εχω!δεν θελω να κανω καισαρικη!και πηγα χτες και ξεπατωθηκα στις δουλειες και σημερα τα ποδια μου ειναι ολοπρηστα.

Τεσπα εγω nst δεν εχω κανει ποτε.

Απτη μια ανυπομονω να δω το μωρακι μου,απτην αλλη μαρεσει τοσο πολυ που ειμαι εγκυος (γιατι το πιθανοτερο ειναι να το ζησω αυτο μονο αυτην την μια φορα),αλλα δεν θελω και καισαρικη η προκληση αλλα φοβαμαι και την παραταση μην παθει κατι το μωρο μου...

Κοριτσακι μου μεχρι μια μερα πριν γεννησεις δε γεννας....τι εννοω....εχεις δυο βδομαδες σχεδον ακομη....γιατι απο 38 κ 3 μερες αγχος;;;;πρωτο μωρο ειναι...κι εγω στον πρωτο κσθε μερα ξυπνουσα κι ελεγα Αλλη μια μερα με διχως σκοπο....δεν ειχα τιποτα....κανενα σημαδι οτι κατι θα γινει....μεχρι που μια νυχτα αρχισαν τα ροζουλια και τα πονακια....περπατα κανε σεξ ζησε καθε μερα ακομη εγκυος και εχεις ακομη....μηπως σε αγχωσε κι ο ντοκ;;;;οσο το μωρο σου δε στρεσαρεται μη σκας....η πητ ειναι απλως μια τυχαια ημερομηνια....δε συλλαβαμε ολες την 14η μερα του κυκλου....εγω συνελαβα την ογδοη....μη στεναχωριεσαι....:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχετε..ελπίζω να είστε όλες Καλά..Εγώ δεν μπορώ να πω τα ίδια χθες εκεί που εειπαμε να πάμε μια βόλτα πετάγεται μια από ένα στοπ Μάι αυτό ήταν όλο το αμάξι χάλια σπάσανε όλα άνοιξαν αερόσακοι τρελαθηκαμε πεταχτήκαμε έξω από το αμάξι ήρθαν όλοι αστυνομίες ασθενοφόρα εμένα με έτρεχαν στο μητέρα να δούνε και να ακούσουν το μωρό αλλά εγώ την άκουγα ήδη..ευτυχώς Παναγία μου δεν πάθαμε τίποτα πέραν δηλ από το ψυχολογικό σοκ..με βάλανε σχεδόν μια ώρα στο nst στο μητέρα προληπτικά όλα όλα Καλά Παναγία μου αυτά τα ωραία μου Νέα..Ο Θεός και το ζωνακι της Αγίας ειρήνης της χρυσοβαλαντως που φοράω μας πραστατεψαν αυτό έχω να πω μόνο.

παναγιά μου... πωπωωω... τι ήταν αυτό;;Ευτυχώς που είναι όλα καλά. Ελπίζω να είσαι ήρεμη τώρα.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Σας ευχαριστώ ολές κορίτσια να είστε όλες Καλά και με το καλό με τα μωράκια μας..άσε μαρουσκακι τρομάρα.Δεν σου λέω τίποτα έχουμε τρελαθεί αν το αμάξι μας δεν ήταν καλό εννοώ στιβαρό θα είχαμε γίνει δεν θέλω να σου πω ..Ναι θα το πληρώσει η ασφάλεια της όλο η ζημιά γύρω στα 7000 μάλλον..Τέλος πάντων Αφού είμαστε καλά αυτό έχει σημασία αλλά.Μια φρίκη με τα αμάξια την έχω πάθει φοβάμαι να ξαναμπώ..Και ο γιατρός αυτό είπε τα μωρά λέει είναι πολύ καλά προστατευμένα εκεί μέσα...

Καλα η φρικη φυσιολογικη....ενα μηνα πριν μεινω εγκυος ειχα χτυπησει το αυτοκινητο του αντρα μου σε ξεπαρκαρισμα και μετα για να παρκαρω οποτε πηγαινα δουλεια εψαχνα δεκα στρεμματα χωρο....ποσο μαλλον εσυ με τετοιο τρακαρισμα....αχ αμαν αυτος ο ενατος με τα τρελα του

..ποδαρατη κοπελα μου χιλιες φορες χαχα....εχμ...ναι...τωρα που το σκεφτομαι και με τα ποδια ισορροπια δεν εχουμε...για τιποτα δεν ειμαστε!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Πω πω, πώς τα φοβάμαι αυτα....! Παναγία μου, τι παθατε στα καλά καθούμενα. Δεν πειράζει, αφου είστε καλά εσείς και το μωρό όλα τα άλλα περισσεύουν. Τι τρομάρα θα πήρες κι εσύ και το μπεμπάκι!

Κι η άλλη η βλαμμένη περασε το στοπ και με ταχύτητα? Που πας κυρά μου? Εγώ θα την έβριζα παντως

c8i6p2.png

Καλημερα κοριτσια

Νοβεμπερ να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Μελνταν πολυ χαρηκα που τα βρηκατε με τον αντρα σου!

Πηγαμε γιατρο ειμαστε 3200!

Δεν με βλεπει να γενναω το μωρο δεν εχει εμπεδωθει και εχω μονο 2 βδομαδες ως την πητ.επισης δεν εχω καθολου συσπασεις.τραχηλος σκληρος.μου πε περπατημα και επαφες μετα τις οποιες θεωρητικα λογω προσταγλανδινων πρεπει να εχω πονους περιοδου αλλα και παλι δεν εχω!δεν θελω να κανω καισαρικη!και πηγα χτες και ξεπατωθηκα στις δουλειες και σημερα τα ποδια μου ειναι ολοπρηστα.

Τεσπα εγω nst δεν εχω κανει ποτε.

Απτη μια ανυπομονω να δω το μωρακι μου,απτην αλλη μαρεσει τοσο πολυ που ειμαι εγκυος (γιατι το πιθανοτερο ειναι να το ζησω αυτο μονο αυτην την μια φορα),αλλα δεν θελω και καισαρικη η προκληση αλλα φοβαμαι και την παραταση μην παθει κατι το μωρο μου...

Κοριτι μην αγχώνεσαιιι.. .όλα καλα....!! Σου είπε εάν θα σε τραβήξει πέραν τις 40 εβδομάδες; Γιατί κι εγώ φοβάμαι επειδή δεν έχω ιδιαίερα συμπτώματα ακόμα. Οπως και να εχει το σημαντικό είναι οτι πολύυυ συντομα θα έχεις το μπεμπάκι στην αγκαλιά σου.. :P

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια.

Καταρχάς δεν προλαβαίνω να μπω και έχετε περάσει 1-2 σελίδες.... Τι πολυλογούδες είμαστεεεε!!!! :-D:-D Όντως εάν γράφανε και οι υπόλοιπες κοπέλες που έχουν χαθεί, θα είχαμε σπάσει το ρεκόρ.

Εγώ κορίτσια χαλαρά ήρεμα... Ο άντρας μου σήμερα εχει υπηρεσία και ετσι θα την βγάλω μονη μου στο σπίτι... εγω και η γάτα μου δλδ:rolleyes:.. Δεν μου αρέσει τώρα να μένω μόνη μου αλλά τι να κάνουμε. Μη γελάσετε αλλά με πιάνει και ένας φόβος το βράδυ ειδικά μην κάνει κανα σεισμό και ταραχτώ. Εχω θεμα με αυτό.

Τεσπα... Πέμπτη έχω το γιατρό για το πρωτο μας καρδιοτοκογράφημα ... αλλά το κόβω να μήν έχει ουσία διότι οι συπάσεις μου είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Το χειρότερο που με εχει πανικοβάλει κι ολας ειναι οτι θα βάλει χέρι...... και δεν θελωωωωω (σαν μικρό παιδάκι κάνω) :-(:mad: Καλά αυτό το κάνουν κάθε φορά που πάμε τον τελευταίο μήνα; Λένε οτι πονάει πάρα πολύ.. γι'αυτο τα εχω παίξει. :|

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια.

Καταρχάς δεν προλαβαίνω να μπω και έχετε περάσει 1-2 σελίδες.... Τι πολυλογούδες είμαστεεεε!!!! :-D:-D Όντως εάν γράφανε και οι υπόλοιπες κοπέλες που έχουν χαθεί, θα είχαμε σπάσει το ρεκόρ.

Εγώ κορίτσια χαλαρά ήρεμα... Ο άντρας μου σήμερα εχει υπηρεσία και ετσι θα την βγάλω μονη μου στο σπίτι... εγω και η γάτα μου δλδ:rolleyes:.. Δεν μου αρέσει τώρα να μένω μόνη μου αλλά τι να κάνουμε. Μη γελάσετε αλλά με πιάνει και ένας φόβος το βράδυ ειδικά μην κάνει κανα σεισμό και ταραχτώ. Εχω θεμα με αυτό.

Τεσπα... Πέμπτη έχω το γιατρό για το πρωτο μας καρδιοτοκογράφημα ... αλλά το κόβω να μήν έχει ουσία διότι οι συπάσεις μου είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Το χειρότερο που με εχει πανικοβάλει κι ολας ειναι οτι θα βάλει χέρι...... και δεν θελωωωωω (σαν μικρό παιδάκι κάνω) :-(:mad: Καλά αυτό το κάνουν κάθε φορά που πάμε τον τελευταίο μήνα; Λένε οτι πονάει πάρα πολύ.. γι'αυτο τα εχω παίξει. :|

Οχι χερι απο 35η εβδομαδα καλε....Αν δεν εχεις πονακια δεν υπαρχει λογος να σκαλιζει εκει....επισης οσο μπορεις να εισαι χαλαρη αν σφιγγεσαι πονα πιο πολυ....μη νομιζεις...κι εγω σφιγγομαι ειναι αντανακλαστικο μωρε...αλλα οσο μπορεις προσπαθησε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Οχι χερι απο 35η εβδομαδα καλε....Αν δεν εχεις πονακια δεν υπαρχει λογος να σκαλιζει εκει....επισης οσο μπορεις να εισαι χαλαρη αν σφιγγεσαι πονα πιο πολυ....μη νομιζεις...κι εγω σφιγγομαι ειναι αντανακλαστικο μωρε...αλλα οσο μπορεις προσπαθησε....

όχι λες; Επειδή την προηγούμενη φορά μου είπε η γραμματέας οτι θα εξεταστώ και κολπικά. Και νόμιζα οτι ήρθε η ώρα του χεριου...!!! Μπορει να εννοούσε τον υπέρηχο που κάνει για μέτρηση τραχήλου...!:confused:

s-event.png

Διαφημίσεις

Μεγάλη ζημιά ρε συ! Καλά με πόσο έτρεχε η τρελή μέσα στην πόλη; Έλεος δηλαδή! Μερικοί άνθρωποι αναρωτιέμαι πως το παίρνουν το δίπλωμα;!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Σοβαρά πονάει;;; Ιιιι!!! Δεν είναι όπως όταν μας κάνουν τεστ παπ δηλαδή; Βάζει όλο του το χέρι;;;; :confused::confused::confused::shock::shock::shock:

Εγώ δεν την Δευτέρα έχω ραντεβού και ελπίζω να μην μου βάλει ακόμη χέρι!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!!

Βλεπω η ψυχολογία μας έχει ανέβει, και γενικώς πάμε καλά ε? Βαδίζουμε προς την τελική ευθεία?

Μαρουσκάκι δουλειες τελος? Αντε επιτελους βρε κορίτσι μου να ηρεμήσεις και να το ευχαριστηθείς μεχρι να ερθει ο μπεμπάκος. Αλλο πραγμα να είσαι σε καθαρό συμμαζεμένο σπίτι, σου φτιάχνει την ψυχολογία.

Τι σχέδια έχετε για το σκ? Εμεις σήμερα θέλαμε να πάμε για πικ νικ στο πάρκο και να φάμε εκεί το μεσημεριανο μας, αλλά ο καιρός μας τα χάλασε. Εχει συννεφιά και φυσάει, μη σας πω θελει ζακετούλα. Αυριο το βράδυ θα έρθει ένα φιλικό ζευγάρι σπιτι και θα κάνουμε barbeque στο μπαλκόνι. Ο άντρας μου θα ψήσει (ασχετα που δεν τρώει κρέας), κι εγώ θα κάνω μόνο τις σαλάτες και το γλυκό, μια χαρά ξεκούραστα θα μου βγει το τραπέζι.

Κορίτσια επιτέλους τελειώσαμε τα ψώνια για το μωρό! Περιμένουμε να έρθουν κάτι τελευταία που έχουμε παραγγείλει από το ίντερνετ. Κάθε μέρα σχεδόν έρχεται και ένα πακετάκι με τον ταχυδρόμο και κάνω σαν το παιδάκι που ανοίγει το δώρο του. Τωρα μένουν τα συμμαζεματα και μερικά ακόμα πλυντήρια και σίδερο, που θα κάνει η μανούλα μου όταν ερθει σε μια βδομάδα.

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

c8i6p2.png

Σοβαρά πονάει;;; Ιιιι!!! Δεν είναι όπως όταν μας κάνουν τεστ παπ δηλαδή; Βάζει όλο του το χέρι;;;; :confused::confused::confused::shock::shock::shock:

Εγώ δεν την Δευτέρα έχω ραντεβού και ελπίζω να μην μου βάλει ακόμη χέρι!!!

Εγώ που το έχω φάει το χέρι μου, έχω να πω οτι ποναει πιο πολύ απο το τεστ παπ μεν, αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Πιο πολύ άβολο θα το χαρακτήριζα.

Χε χε δεν βάζει ολο το χέρι μέσα, μόνο τα δάχτυλα αλλά πιέζει αρκετά.

c8i6p2.png

Γεια σας!!!!!

Μάχη ευτυχώς είστε καλά! θα κάνω τα τελευταία μπάνια αυτό το σκ!Το νινακι να γέννησε?Περιμένω με ανυπομονησία την άλλα εβδομάδα να γνωρίσω επιτέλους το παιδάκι μου!Ας είναι κ με καισαρική!που να περπατάω με αυτή τη ζέστη!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...