Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αχ crochet ολες νομιζουμε οτι θα γινουμε καλες πεθερες αλλα θα γινουμε οντως?Κι αν βλεπουμε κατιπολυ στραβο που τα κατ τ αλλα πανεξυπνα παιδια μας δεν βλεπουν,δε θα το πουμε?Ενταξει μετα το γαμο νομιζω οτι δεν πρεπει να ανακατευομαστε ειδικα αν τα βλεπουμε ευτυχισμενα,αλλα πρθν στη γνωριμια αν μας φερουν κανα μ...κα η κανα ολυμπιακο,που λεει κι ο αντρας μου,ποια η θεση μας?Πλακα εχουμε βραδιατικα,ακομη δεν κλεισαμε ως μανες σκεφτομαστε πως θα μαστε ως πεθερες!Εσυ θες κοριτσακι τωρα?Εγω θελω αγορακι για να ζησω και την εμπειρια της αγορομανας καθ να κλεισω τι μαγαζακι.Αλλιως φοβαμαι μη σε λιγα χρονια ακολουθησω τα χναρια της τεταρτομανουλας μας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω τρωω πολυ αλλα μου χει κοπει η ορεξη για τα γλυκα οπως και για τον καφε.Μου φαινεταθ πολυ παραξενο γιατι ημουν μανιακη και με τα δυο.Ζυγιστηκα κι εχω παρει μονο ενα κιλο αλλα εχω κι εγω μεγαλο πρηξιμο.Ηδη δυο μαμαδες στη ρυθμικη με ρωτησαν αν ειμαι εγκυος κι εχω δει κι αλλα παραξενεμενα βλεμματα που ομως κολλανε να κανουν την ερωτηση.Μ αρεσεθ που ο αντρας μου ελεγε οτι τι βλεπω μονο εγω.Τι να πει κι αυτος,λογισ παρηγοριας,φοβαται καμια εκρηξη ορμονων.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

σοκολατακι σε μωρο 7-8 μηνων :confused::confused:

ααααα οχι αυτα ειναι τραγικα.......εμενα τετοια δεν μου κανει....... δεν εχει ανακατευτει ποτε ...

εμενα σοκολατακι πηγαν να του δωσουν τριων μηνων ναι ναι γιατι ειναι αγορι και δεν κανει να λιμπιζεται.....:confused::confused: καλημερα σας!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

σοκολατακι σε μωρο 7-8 μηνων :confused::confused:

ααααα οχι αυτα ειναι τραγικα.......εμενα τετοια δεν μου κανει....... δεν εχει ανακατευτει ποτε ...

Εμενα μονο τετοια κουλα κανει.Ετσι νομιζει οτι περναει ακομα η μπογια της ... Καλημερα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κοριτσια καουρες εχετε???? καθε μεσημερι που τρωω πεθαινω!!!! το βραδυ μου περναει.....

Καουρες οχι ακομα,δυσπεψια καμια φορα ναι,αλλα το δικο μου στομαχι εχει παθει τοσο μεγαλο μπλακ αουτ που καθε μερα ειναι ενας αγωνας:mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μονο τετοια κουλα κανει.Ετσι νομιζει οτι περναει ακομα η μπογια της ... Καλημερα!

Πραγματικά...είσαι σίγουρη ότι θα αντέξεις πολλά χρόνια ακόμη έτσι??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καουρες οχι ακομα,δυσπεψια καμια φορα ναι,αλλα το δικο μου στομαχι εχει παθει τοσο μεγαλο μπλακ αουτ που καθε μερα ειναι ενας αγωνας:mad:

όπως τα λές νοεμβριανή βροχή!!!τέτοιο βλακ αουτ παθαίνει κ το δικό μου στομάχι!!!...και να φανταστεις ότι δεν έχω ποτέ δυσπεψία,ούτε κάν γαστρεντερίτιδα-εμετό... μα τι τιμωρία είναι αυτή????Νιώθω σαν άρρωστη,,,εν τω μεταξύ όταν πίνω καμια σόδα ή αναψυκτικό για να χωνέψω είμαι χειρότερα!!!παίζει????

άντε άλλες 3 περίπου βδομάδες έμειναν!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Αχ κοριτσια κοιμουνται οι μικρες κι εγω βαριεμαθ να σηκωθω απ τον καναπε να παω στο κρεβατι μου.Κρυωνω κιολας.November ομοιοπαθουσα δεν ειμαι αλλα παντα εβγαζα καντηλες στην ιδεα του να μενω πανω κατω ειτε με πεθερικα,ειτε με γονεις,ειτε με αδελφια.Δε θα την παλευα.Καπου διαβαζα για τη νοσηροτητα της ελληνικης οικογενειας που ελεγε συνοπτικα οτι οι γονεις δεν αφηνουν ποτε τα παιδια τους ουσιαστικα ελευθερα ειτε αυτι σημαινει μενουμε πανω κατω ειτε μενουμε με τους γονεις ως τα 30η 35,μεχρι δηλ να παντρευτουμε.Σε πολλα σημεια υποστηριζω την ελληνικη οικογενεια,μου ατεσουν οι εντονοι δεσμοι,τα οικογενειακα τραπεζια κτλ αλλα σε πολλα σημεια ειναι οντως προβληματικοι.Βρε κοριτσια πραγματικα η πεθερα μου ειναι τοσο διακριτικη που στην αρχη το περναγα για αδιαφορια.Αυτα που λετε για απροσμενες επισκεψεις και συγγενεις θα τα εκανε πιο ευκολα η μαμα μου,αλλα εκει μπορεις να μιλησεις.Οχι,οχι αυτι με τον ελεγχο του ιδιου οικηματος μου ειναι τελειως ασφυκτικο,και μονο στην ιδεα.Με το μπαμπα μου μενουμε δυο τετραγωνα πιο περα αλλα εχει τεραστια διαφορα.Α και για να σε φτιαξω κι αλλο επεμενε επι σαραντα μερες και τις δυο φορες να μαγειρευει κι αν την αφηνα θα μαγειρευε μεχρι σημερα,μας φερνουν ξυλα,μας φερνουν λαδι και μας εκαναν δωρο και τις δυο φορες τη γεννα στο ιασω!Δεν κοροιδευω σληθεια.Μετα απο ολα αυτα τι να ανοιξω το στομα μου να πω?

Συγνωμη ρε κοπελια για ποιον τα κανουν? Για τον γειτονα? Για τα παιδια τους ειναι η βοηθεια.Δηλαδη εσυ μεθαυριο θα βοηθας τα παιδια σου με οποιο τροπο μπορεις, με ανταλλαγμα να μην σου κανουν παρατηρησεις? να σε αφηνουν να μπαινοβγαινεις στο σπιτι τους? να χωνεσαι στο ζευγαρι και να βαζεις λογια? επειδη προσφερεις αυγα,λαδι,ξυλα,ζαρζαβατικα? Οχι αγαπη μου,στα παιδια μου οτι μπορω θα προσφερω,μακαρι να εχω πολλα να τους τα δωσω ολα,αρκει να ειναι αγαπημενοι να μην τρωγονται,να μην υπαρχει γκρινια,γιατι η γκρινια φερνει αρρωστιες και κακουχιες.και δεν θελω να ειμαι ο λογος που θα σπερνω την γκρινια στα παιδια μου.Η παλιογρια που δεν κοιταει το σπιτι της και ανακατευεται στα παντα.Εγω με τον γιο μου θα εχω απογαλακτιστει γιατι θελω να ζησει ευτυχισμενος και ανεξαρτητος,να κανει τις επιλογες του και να ζησει τη δικη του ζωη,οχι τα δικα μου βιωματα.Πρεπει να αφησουμε τα παιδια μας να ζησουνε τη ζωη που θελουνε αυτα και εμεις να βαδιζουμε παραλληλα διπλα τους και οχι να μπαινουμε μπροστα στο δρομο τους.Ας κανει ο καθενας τη ζωη που επιλεγει,οπως κανουμε και εμεις τωρα.Το οτι θα τα αγαπαω αυτο δεν αλλαζει με τιποτα και οποτε με χρειαστουν θα τρεξω,ομως δεν θα γινω ποτε η κουραστικη μανα, που θα σου δινω κατι και αυτο πρεπει να το πληρωνεις ακριβα!

Ειπαμε η σχεση μανας( και πατερα) προς τα παιδια πρεπει να ειναι ανιδιοτελης.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

όπως τα λές νοεμβριανή βροχή!!!τέτοιο βλακ αουτ παθαίνει κ το δικό μου στομάχι!!!...και να φανταστεις ότι δεν έχω ποτέ δυσπεψία,ούτε κάν γαστρεντερίτιδα-εμετό... μα τι τιμωρία είναι αυτή????Νιώθω σαν άρρωστη,,,εν τω μεταξύ όταν πίνω καμια σόδα ή αναψυκτικό για να χωνέψω είμαι χειρότερα!!!παίζει????

άντε άλλες 3 περίπου βδομάδες έμειναν!!!

Υπομονή βρε κορτσούδια, άντε θα περάσει κι ο τρίτος μήνας....Εμένα οι αναγούλες έχουν υποχωρήσει κατά πολύ, όχι τελείως, αλλά πολύ, έχω τη μπάλα μπροστά μου (την 5 μηνών κοιλούμπα ντε!) να μου θυμίζει το νινί:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Δε διαφωνω σε κατι.Δεν ειπα οτι προσφερουνξαι γι αυτο δε δινω σημασια σ αυτα που κανουΕιπα οτι προσφερουν και παραλληλα δεν ανακατευονται οποτε δεν εχω κανενα παραπονι.Αν τα προσφεραν με σκοπο να μου κλεισουν το στομα τοτε θα χαμε προβληματα.Η δικια σου απλα δεν παιζεται,ειναι μαρτυριο καθε μερα να χεις να κανεις μ εναν τετοιο ανθρωπο.Τι να πω υπομονη?Φανταζομαι κι αυτη καποτε στερευει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσακια τελος το θεμα με τις πεθερες γιατι στο τελος θα βγαλουμε τον τιτλο μανουλες Αυγουστου και θα το γυρισουμε στο νυφες vs πεθερες!!! Και πολυ ασχοληθηκαμε :evil:Ας μιλησουμε για οτι πιο ευχαριστο: τα μωρα μας!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Υπομονή βρε κορτσούδια, άντε θα περάσει κι ο τρίτος μήνας....Εμένα οι αναγούλες έχουν υποχωρήσει κατά πολύ, όχι τελείως, αλλά πολύ, έχω τη μπάλα μπροστά μου (την 5 μηνών κοιλούμπα ντε!) να μου θυμίζει το νινί:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βρε κοριτσι μου τεταρτη φορα εγκυος,τι να κανει και αυτη η κοιλια? Λαστιχο την εκανες! Παλι καλα που δεν την εχεις μεγαλη οταν δεν εισαι εγκυος,αυτο να σκεφτεσαι και να λες δοξα το Θεο.Τωρα λοιπον δικαιολογησαι :wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

????????

Με τα πεθερικά παραμάσχαλα εννοώ πουλάκι μου....Μου είπες τα εναλλακτικά σχέδια αλλά...ξέρω γω...εγώ δεν άντεξα...α, ΣΥΓΝΏΜΗ, ΑΛΛΆΞΑΜΕ ΘΈΜΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΆΨΩ ΧΑΧΑ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βρε κοριτσι μου τεταρτη φορα εγκυος,τι να κανει και αυτη η κοιλια? Λαστιχο την εκανες! Παλι καλα που δεν την εχεις μεγαλη οταν δεν εισαι εγκυος,αυτο να σκεφτεσαι και να λες δοξα το Θεο.Τωρα λοιπον δικαιολογησαι :wink:

Χαχα, το κορίτσι λάστιχο με την κοιλιά λάστιχο!Να με δεις τρίτεκνη με το μικρό 6 μηνών 50 κιλά συλφίδα να πάθεις πλάκα!!Μετά γύρισα στη δουλειά και μου κατσικώθηκαν τα 5 κιλά....Έχω και ευερέθιστο έντερο οπότε την 5μηνήτικη κοιλούμπα την έχω πολύ συχνά στη ζωή μου!!:evil::evil::evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...