Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αχχχχχχ κοριτσια μου εχω ενα σπιτι καρατζιτζι....δεν το πιστευω αυριο θα ξυπνησω εξι η ωρα θα κανω καφε και κανεις δε θα ερθει να δουλεψει και να λερωσει και και και .....αυριο μονο σιδερα και πλυντηρια τιποτα δηλαδη!!!!!!:P νιωθω αναλαφρη σαν πουπουλο....64 κιλα πουπουλο χαχαχα:oops::oops: οντως πολλα κοριτσια εξαφανιστηκαν τελειως....μακαρι να ειναι ολες καλα και να εχουν η να περιμενουν τα μωρα τους....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριανθη μου οντως μπορει να κρυωσε η κοιλιτσα αλλα δε θα ναι τιποτα.Συνεχιζονται οι διαρροιες?Κριστηνα χεις πεθερα αγγελο και παλι να χαλαει την υποθεση ο πεθερος ειναι ατυχια.Εχω καταλαβει οτι τον τελευταιο καιρο δεν μενεις σπιτι σας αλλα δεν εχω καταλαβει που μενεις και γιατι.Μπηκες στην παρεα μας την εποχη που δεν ειχα ιντερνετ στο σπιτι κι εχω χασει επεισοδια.Αν θες πες μου τι ειναι και η μονοκερος μητρα.Δεν το χω ξανακουσει.Σας δυσκολεψε τη συλληψη η την εγκυμοσυνη?Πολλα κοριτσια χαθηκαν απ την παρεα μας.. οπως η αρκα.Κριμα γιατι αρχισαμε πολλες.Φανταστειτε να γραφανε ακομη ολες ποσες σελιδες θα χαμε φτασει.

Η μονοκερος σκεψου ειναι μια μιση σε μεγεθος μητρα, λείπει ένα μεγαλο κομματι δλδ και συνήθως η μια σαλπιγγα η δεν υπάρχει η δεν επικοινωνεί.γενικα προκαλεί δυσκολιες σρη συλληψη και αποβολες.εγω ειχα και απο τα 2, την πρώτη φορα εκανα 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος και χάσαμε το μωρακι στον 4ο μήνα. Μετα απο 2 μηνες ομως ξαναεμεινα και φτάσαμε ως εδω!! Εξαιτίας ενος προβλήματος που εχω στο αιμα επρεπε να ειμαι Αθήνα για τον τοκετό. Απο υγεια σκιζουμε! Δεν τα εύχομαι ουτε στον εχθρό μου αυτα που περασαμε κοριτσια αλλα θα τα ξέχασω ολα οταν δω το μικρουλι μας.

c6vNp3.png

Κοριτσάκια μου!! Άντε πλησιάζει η ώρα να κρατήσετε τα μπαμπάκα σας αγκαλιά! Άντε με το καλό. Εμείς από το καφέ Ιουνίου το μόνο που κάνουμε είναι να θηλαζουμε κ πολύ το ευχαριστιωμαστε!

Καλό βράδυ σε όλες!!

Αχχχχχχ κοριτσια μου εχω ενα σπιτι καρατζιτζι....δεν το πιστευω αυριο θα ξυπνησω εξι η ωρα θα κανω καφε και κανεις δε θα ερθει να δουλεψει και να λερωσει και και και .....αυριο μονο σιδερα και πλυντηρια τιποτα δηλαδη!!!!!!:P νιωθω αναλαφρη σαν πουπουλο....64 κιλα πουπουλο χαχαχα:oops::oops: οντως πολλα κοριτσια εξαφανιστηκαν τελειως....μακαρι να ειναι ολες καλα και να εχουν η να περιμενουν τα μωρα τους....

Maroysaki με το κατατζιτζι που ειπες μεχρι κ εγω το χαρηκα! χεχε μπραβο κοπελα μου! επιτελους!:D

mI14p3.png

vEpEp3.png

Μαριανθη μου οντως μπορει να κρυωσε η κοιλιτσα αλλα δε θα ναι τιποτα.Συνεχιζονται οι διαρροιες?Κριστηνα χεις πεθερα αγγελο και παλι να χαλαει την υποθεση ο πεθερος ειναι ατυχια.Εχω καταλαβει οτι τον τελευταιο καιρο δεν μενεις σπιτι σας αλλα δεν εχω καταλαβει που μενεις και γιατι.Μπηκες στην παρεα μας την εποχη που δεν ειχα ιντερνετ στο σπιτι κι εχω χασει επεισοδια.Αν θες πες μου τι ειναι και η μονοκερος μητρα.Δεν το χω ξανακουσει.Σας δυσκολεψε τη συλληψη η την εγκυμοσυνη?Πολλα κοριτσια χαθηκαν απ την παρεα μας.. οπως η αρκα.Κριμα γιατι αρχισαμε πολλες.Φανταστειτε να γραφανε ακομη ολες ποσες σελιδες θα χαμε φτασει.

Όχι ευτυχώς μόνο χτες είχα. Είναι που έχω ευαίσθητο έντερο και με το παραμικρό ενεργοποιείτε!

Αν συνεχίζαμε όλες όσες ήμασταν εδώ από την αρχή, δεν θα μας έφτανε το καφενέ! Θα έπρεπε να ανοίξουμε και καινούριο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω ενα διλημμα.Αν μεχρι αυριο το βτ

ραδυ δεν εχω γεννησει κι αν ολη μερα ξεκουραστω οπως σημερα σκεφτομουν να κραταγε η αδελφη μου τις μικρες και να βγαιναμε με τον αντρα μου για ενα πολυ κοντινο φαγητο για δυο ωριτσες περιπου π.χ 10-12.Μετα ομως με πιανουν οι τυψεις και σκεφτομαι ποσο θα χαιροντουσαν κι αυτες με μια οικογενειακη βολτα και λεω να τις παρουμε μαζι.Θελω να χαρουν αλλα απ την αλλη θα μαστε παλι στο κυνηγητο,ο αντρας μου δηλ γιατι εγω δεν κανει να σηκωθω και πολυ απ την καρεκλα.Μονοι μας να πουμε μια κουβεντα και να πιουμε ενα κρασακι εχουμε μηνες.Για πειτε...

Εγώ προτείνω να περάσετε το πρωινό με τα κορίτσια σας. Κάπου πιο ήσυχα και οικογενειακά, για καμιά ωρίτσα (π.χ. παιδική χαρά ή βόλτα σε κάποιο πάρκο). Και το βράδυ να βγεις με τον άντρα σου, αλλά πάλι για λίγο. Να μην ζοριστείς και εσύ πολύ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Φτύσου να μην ματιαχτείς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλα εννοειται αυτο!!!! σε ποιαν δεν αρεσει να εχει ωραιο σωμα και τελειες αναλογιες μετα απο 3 παιδια!!!

Απλα εννοω οτι δεν θα πεθανω κιολας που πλεον δεν ειμαι μοντελα οχι οτι θα με χαλαγε να ειχα αψεγαδιαστο σωμα :D

Έγινε κιόλας 2 εβδομάδων ρε συ το μωράκι σου; Πω πω πως περνάει ο καιρός... Σε λίγο θα του γιορτάζεις τα πρώτα του γενέθλια! :tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Δεν έχουμε κανένα νέο από καμία άλλη... Εγώ προσπάθώ να κοιμάμαι τα βράδια όσο περισσότερο μπορώ... πήρε το αγοράκι μου ο άντρας μου για 2 μερες κ είμαι μόνη κ το χαίρομαι, τακτοποιώ, πίνω κ καφέ, ξανασυμμαζεύω μπαίνω κ λίγο ιντερνετ, χαλλλαρααααα!!! Όλα από λίγο και κυρίως σιγά σιγά!!!

ΜΕΛΝΤΑΝ τι ωραία φάση η "επανασύνδεση" των συζύγων!!!! Πολύ σε χαίρομαι, μπράβο σας! Μακάρι να μου συνέβαινε το ίδιο...συνήθως κάνω εγώ το πρώτο βήμα εκτός αν είναι κάτι πολύ βαρυ...ανυγουέι, τώρα που τακτοποιήθηκε κ αυτό, μπορείς να γεννήσεις με την καλύτερη ψυχολογία κοπέλα μου!!!! Φτάνει ο καιρός!

Κορίτσια αυτό με το κλάμα το έχω και γω, οδηγούσα για τη θάλασσα χτες κ ακόμα κ μία μικρή σκέψη αρκεί για να σε κάνει να κλαις ασταμάτητα λες κ έχασες κάποιον χτύπα ξύλο... πολύ χάλι... τι να πω!

Ξεκινάω χαλαρές δουλίτσες κοριτσόπουλα τα λέμε κ αργότερα σήμερα, είμαι διαθέσιμη!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχετε..ελπίζω να είστε όλες Καλά..Εγώ δεν μπορώ να πω τα ίδια χθες εκεί που εειπαμε να πάμε μια βόλτα πετάγεται μια από ένα στοπ Μάι αυτό ήταν όλο το αμάξι χάλια σπάσανε όλα άνοιξαν αερόσακοι τρελαθηκαμε πεταχτήκαμε έξω από το αμάξι ήρθαν όλοι αστυνομίες ασθενοφόρα εμένα με έτρεχαν στο μητέρα να δούνε και να ακούσουν το μωρό αλλά εγώ την άκουγα ήδη..ευτυχώς Παναγία μου δεν πάθαμε τίποτα πέραν δηλ από το ψυχολογικό σοκ..με βάλανε σχεδόν μια ώρα στο nst στο μητέρα προληπτικά όλα όλα Καλά Παναγία μου αυτά τα ωραία μου Νέα..Ο Θεός και το ζωνακι της Αγίας ειρήνης της χρυσοβαλαντως που φοράω μας πραστατεψαν αυτό έχω να πω μόνο.

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια

Νοβεμπερ να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Μελνταν πολυ χαρηκα που τα βρηκατε με τον αντρα σου!

Πηγαμε γιατρο ειμαστε 3200!

Δεν με βλεπει να γενναω το μωρο δεν εχει εμπεδωθει και εχω μονο 2 βδομαδες ως την πητ.επισης δεν εχω καθολου συσπασεις.τραχηλος σκληρος.μου πε περπατημα και επαφες μετα τις οποιες θεωρητικα λογω προσταγλανδινων πρεπει να εχω πονους περιοδου αλλα και παλι δεν εχω!δεν θελω να κανω καισαρικη!και πηγα χτες και ξεπατωθηκα στις δουλειες και σημερα τα ποδια μου ειναι ολοπρηστα.

Τεσπα εγω nst δεν εχω κανει ποτε.

Απτη μια ανυπομονω να δω το μωρακι μου,απτην αλλη μαρεσει τοσο πολυ που ειμαι εγκυος (γιατι το πιθανοτερο ειναι να το ζησω αυτο μονο αυτην την μια φορα),αλλα δεν θελω και καισαρικη η προκληση αλλα φοβαμαι και την παραταση μην παθει κατι το μωρο μου...

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχετε..ελπίζω να είστε όλες Καλά..Εγώ δεν μπορώ να πω τα ίδια χθες εκεί που εειπαμε να πάμε μια βόλτα πετάγεται μια από ένα στοπ Μάι αυτό ήταν όλο το αμάξι χάλια σπάσανε όλα άνοιξαν αερόσακοι τρελαθηκαμε πεταχτήκαμε έξω από το αμάξι ήρθαν όλοι αστυνομίες ασθενοφόρα εμένα με έτρεχαν στο μητέρα να δούνε και να ακούσουν το μωρό αλλά εγώ την άκουγα ήδη..ευτυχώς Παναγία μου δεν πάθαμε τίποτα πέραν δηλ από το ψυχολογικό σοκ..με βάλανε σχεδόν μια ώρα στο nst στο μητέρα προληπτικά όλα όλα Καλά Παναγία μου αυτά τα ωραία μου Νέα..Ο Θεός και το ζωνακι της Αγίας ειρήνης της χρυσοβαλαντως που φοράω μας πραστατεψαν αυτό έχω να πω μόνο.

Ποπο βρε κοριτσι μου τι παθατε...παλι καλα που δεν χτυπησατε...τελικα ειναι επιφοβο να βγαινουμε στους δρομους εγκυες με τοσους ασυνειδητους που κυκλοφορουν..

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Δεν έχουμε κανένα νέο από καμία άλλη... Εγώ προσπάθώ να κοιμάμαι τα βράδια όσο περισσότερο μπορώ... πήρε το αγοράκι μου ο άντρας μου για 2 μερες κ είμαι μόνη κ το χαίρομαι, τακτοποιώ, πίνω κ καφέ, ξανασυμμαζεύω μπαίνω κ λίγο ιντερνετ, χαλλλαρααααα!!! Όλα από λίγο και κυρίως σιγά σιγά!!!

ΜΕΛΝΤΑΝ τι ωραία φάση η "επανασύνδεση" των συζύγων!!!! Πολύ σε χαίρομαι, μπράβο σας! Μακάρι να μου συνέβαινε το ίδιο...συνήθως κάνω εγώ το πρώτο βήμα εκτός αν είναι κάτι πολύ βαρυ...ανυγουέι, τώρα που τακτοποιήθηκε κ αυτό, μπορείς να γεννήσεις με την καλύτερη ψυχολογία κοπέλα μου!!!! Φτάνει ο καιρός!

Κορίτσια αυτό με το κλάμα το έχω και γω, οδηγούσα για τη θάλασσα χτες κ ακόμα κ μία μικρή σκέψη αρκεί για να σε κάνει να κλαις ασταμάτητα λες κ έχασες κάποιον χτύπα ξύλο... πολύ χάλι... τι να πω!

Ξεκινάω χαλαρές δουλίτσες κοριτσόπουλα τα λέμε κ αργότερα σήμερα, είμαι διαθέσιμη!!

Καλά να περάσεις και κοίτα να το απολαύσεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές! Άγιο είχατε! Πω πω τι μπορεί να σου συμβεί στα καλά καθούμενα! Όσο για το σοκ, εντάξει από αυτό θα συνέλθετε. Το σημαντικότερο είναι πως είστε καλά εσείς και το μωρό! :|

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια

Νοβεμπερ να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Μελνταν πολυ χαρηκα που τα βρηκατε με τον αντρα σου!

Πηγαμε γιατρο ειμαστε 3200!

Δεν με βλεπει να γενναω το μωρο δεν εχει εμπεδωθει και εχω μονο 2 βδομαδες ως την πητ.επισης δεν εχω καθολου συσπασεις.τραχηλος σκληρος.μου πε περπατημα και επαφες μετα τις οποιες θεωρητικα λογω προσταγλανδινων πρεπει να εχω πονους περιοδου αλλα και παλι δεν εχω!δεν θελω να κανω καισαρικη!και πηγα χτες και ξεπατωθηκα στις δουλειες και σημερα τα ποδια μου ειναι ολοπρηστα.

Τεσπα εγω nst δεν εχω κανει ποτε.

Απτη μια ανυπομονω να δω το μωρακι μου,απτην αλλη μαρεσει τοσο πολυ που ειμαι εγκυος (γιατι το πιθανοτερο ειναι να το ζησω αυτο μονο αυτην την μια φορα),αλλα δεν θελω και καισαρικη η προκληση αλλα φοβαμαι και την παραταση μην παθει κατι το μωρο μου...

Να σου ζήσει! Μεγάλωσε και εσένα! Φτου φτου! 2 εβδομάδες είναι μεγάλο διάστημα. Μην απογοητεύεσαι από τώρα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...