Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Marouskaki η Τζένιφερ είχε αποβολή και θεματάκια για αυτό και δεν έκανε παιδιά νομίζω το μεγαλύτερο άγχος μας το δημιουργεί ο περίγυρος ότι πρέπει να έχουμε τέλειο σώμα κτλπ.

Αν θυμαμαι καλα χωρισε με τον μπραντ γτ αυτος ηθελε κι αυτη οχι παιδια....τεσπα....ας πουμε ατυχες το παραδειγμα;;;;δεν υπαρχουν ομως γυναικες που δε θελουν παιδια γι αυτο το λογο;;;να μη χαλασει το σωμα τους;;;;ξερω κοπελα που εκανε πλαστικη μετα την κ.τ. γτ ενιωθε ασχημα να την εχει....τι να πω....εμενα ο,τι μου θυμιζει τα παιδια το αγαπω δε θελω να το κρυψω ισως αλλες κοπελες το βλεπουν αλλιως....το μεγαλυτερο αγχος μας το δημιουργει ο περιγυρος αν τον αφησουμε....αν εγω δεν εχω καλη σχεση με το σωμα μου αστα βραστα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμαν βρε κριστι μου αυτοι οι αντρες.Και ο δικος σου που περιμεβετε το πρωτο σας παιδακι και βλεπεστε μονο τα σαβ.κα μεδα στα νευρα ειναι?Αμαν πια ποση κατανοηση να χουμε κι εμεις στην κατασταση μας?Αντι να χουν αυτοι για μας?Ναι κριστι και λιτσσ συμφωνω,το κλαμα στην εγκυμοσυνη ειναι αλλο κλαμα απ το κανονικο.Εχει μια αυτονομια,αρχιζεις να κλαις αλλα δεν ειναι στο χερι σου να το σταματησεις...κι εγω κλαμα ασταματητο κατι νερες,ελπιζω να στερεψα.Το ιδιο συμβαινει και στην περιοδο της λοχειας.Η κουμπαρα μου εκλαιγε χωρις λογο,εγω δεν το χω παθει.

Αστα να πανε, εγω γενικα εχω πολυ κατανοηση αλλα σε αυτη τη κατασταση και με τοση ταλαιπωρια που εχω περασει με τους γιατρους δεν εχω την παραμικρη ανοχη. Εμενα ο δικος μου ειναι ενας πολυ γλυκος και τρυφερος ανθρωπος γενικα ,ειμαστε μαζι 8 χρονια και δεν ειχαμε ποτε σοβαρα θεματα μονο τα νευρα του!Απο τοτε ομως που παντρευτηκαμε μπλεχτηκαν πολυ τα σογια και ειδικα ο πατερας του ειναι κακη επιρροη ( δεν ειναι μονο οι πεθερες, η δικια μου ειναι ενας αγγελος αλλα φυσικα θελει κι αυτη ορια). Δημιουργει συνεχως θεματα και του βαζει ιδεες στο μυαλο του τυπου γιατι δεν παιρνετε ενα σπιτι και μενετε στο ενοικιο?? Υποψιν εγω εχω ενα χρονο να πληρωθω κανονικα ευτυχως ο αντρας μου εχει σταθερη δουλεια. Και απο την αλλη τον εχει κατααγχωσει με τα οικονομικα, τι θα κανουμε και θα γινουμε Βουλγαρια κι εγω δεν ξερω τι, μεσα στον πανικο. Μεχρι που μας προτεινε σε ποιον παιδιατρο θα παμε γιατι ειναι γνωστος του και δεν θα μας παιρνει λεει λεφτα, δλδ ΕΛΕΟΣ, χωνεται παντου! Με αποτελεσμα ενα μηνα τωρα που λειπω να μου ερχεται πριζωμενος, ενω οταν ειμαι εκει τα συζηταμε μια χαρα στο τελος τα βρισκουμε!Και το αλλο δεν συμπαθει καθολου τη μανα μου και του βαζει και για αυτη λογια, ειναι σπαταλη κλπ κλπ. Η γυναικα μας πηρε τα παντα για το μωρο, ρουχαλακια προικα ολα και ελεγε οποτε τρωγαμε μαζι μα ποσα πραγματα χρειαζεται ενα βρεφος πια γιατι τοσα εξοδα??:twisted::twisted::twisted: Δεν τον δικαιολογω και τον αντρα μου δεν ειναι παιδακι, αλλα καταλαβαινω μεγαλωνοντας οτι οι αντρες ειναι πολυ πιο ανωριμοι απο μας και επηρεαζονται τραγικα απο τις οικογενειες τους

c6vNp3.png

ειναι λιγο νωρις για να γεννησεις οι γιατροι θελουν να γενναμε μετα την 38η εβδομαδα αλλα ποτε δεν ξερεις:rolleyes::rolleyes:

θα μου πεις εσυ γιατι γεννησες 36η εεεε εγω ειχα σοβαρο θεμα αναγκαστηκα μου τον πηρε και αν δειτε στο βιβλιαριο μας λεει προωρο ελειποβαρη νεογνο

Κι εγω με μονοκερο μητρα ειναι θαυμα που εφτασα ως εδω!! Σκεψου ειναι σαν να εχεις διδυμα σε κανονικη μητρα. Οποτε αν περασει αλλη μια βδομαδουλα θα ειμαι τελεια!

c6vNp3.png

Σιγα πεντε κιλα καλε μην παρει....κανα διακοσαρι τη βδομαδα μπορει....η διαρροια αν δεν ειναι απο τη θαλασσα ειναι φυσιολογικη στον ενατο...καθαριζει το εντερακι πριν τη γεννα...μη μου αγχωθεις τωρα....δε σημαινει αυριο γεννας οκ;;;ρε το καλυτερο δε σας το πα...στο νοσοκομειο η γιατρος για τα ραμματα κι η νοσοκομα με ρωτανε....εγκυος εισαι;ντοιιιιιιιιινγκ.....οχι εφαγα ενα ολοκληρο αρνι:shock:

Από την θάλασσα θα είναι γιατί το ένιωσα ότι κρύωσα. Αλλά ναι διάβασα ότι συνδέεται και με τον τοκετό.

Η νοσοκόμα και η γιατρός μάλλον δεν έχουν και πολύ επαφή με την πραγματικότητα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας και παλι.Τα κοριτσακια μου βολτα με την αδελφη μου και τον ξαδελφουλη κι εγω αραχτη στο μπαλκονι.Σημερα ξεκουραστηκα οσο καμια μερα.Ηταν το μυαλο μου και η ψυχη μου αναλαφρα γι αυτο μου βγηκε καλα.Αν εχεις βαρος μεσα σου δεν παει να καθεσαι στον καναπε,φυσας και ξεφυσας και δεν ξεκουραζεσαι.Η νοβεμπερ μαλλον θα βγαινουν αυριο ε?Αντε να μαζευτουν κι αυτοι σπιτακι τους.Μαρουσκα σημερα τελευταια μερεμετια και τελος οι μαστορες?Εγω κοριτσια δεν ειμαι καμια μανιακη με το σωμα μου αλλα οι ραγαδες θα με χαλαγαν.Υπαρχουν και κοπελες με πολυ ωραια σωματα με δυο και τρια παιδακια.Αυτες ζηλευω λιγουλακι.Οταν ειχα τη μελινα χρονιαρα ειχα το πιο ωραιο σωμα απ ολα μου τα χρονια γιατι εξανα επι 8-9μηνες personal training.Και ξελαμπικαρα απιστευτα και φοβερο αποτελεσμα..Οταν γεννησα τη δαναη ξανακανα με την ιδια κοπελα αλλα δεν ειχα υο ιδιο αποτελεσμα γιατι δε μπορουσα να βγαλω την προπονηση,σερνομουν.Παντως εχω να πω οτι το φαγητο ειναι μεγαλη ευχαριστηση αλλα μεγαλυτερη ευχαριστηση απ το να σου αρεσει πολυ το σωμα σου και να φορας τα παντα χωρις να σκαφτεσαι τις ατελειες,δεν υπαρχει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη μου οντως μπορει να κρυωσε η κοιλιτσα αλλα δε θα ναι τιποτα.Συνεχιζονται οι διαρροιες?Κριστηνα χεις πεθερα αγγελο και παλι να χαλαει την υποθεση ο πεθερος ειναι ατυχια.Εχω καταλαβει οτι τον τελευταιο καιρο δεν μενεις σπιτι σας αλλα δεν εχω καταλαβει που μενεις και γιατι.Μπηκες στην παρεα μας την εποχη που δεν ειχα ιντερνετ στο σπιτι κι εχω χασει επεισοδια.Αν θες πες μου τι ειναι και η μονοκερος μητρα.Δεν το χω ξανακουσει.Σας δυσκολεψε τη συλληψη η την εγκυμοσυνη?Πολλα κοριτσια χαθηκαν απ την παρεα μας.. οπως η αρκα.Κριμα γιατι αρχισαμε πολλες.Φανταστειτε να γραφανε ακομη ολες ποσες σελιδες θα χαμε φτασει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια εχω ενα διλημμα.Αν μεχρι αυριο το βτ

ραδυ δεν εχω γεννησει κι αν ολη μερα ξεκουραστω οπως σημερα σκεφτομουν να κραταγε η αδελφη μου τις μικρες και να βγαιναμε με τον αντρα μου για ενα πολυ κοντινο φαγητο για δυο ωριτσες περιπου π.χ 10-12.Μετα ομως με πιανουν οι τυψεις και σκεφτομαι ποσο θα χαιροντουσαν κι αυτες με μια οικογενειακη βολτα και λεω να τις παρουμε μαζι.Θελω να χαρουν αλλα απ την αλλη θα μαστε παλι στο κυνηγητο,ο αντρας μου δηλ γιατι εγω δεν κανει να σηκωθω και πολυ απ την καρεκλα.Μονοι μας να πουμε μια κουβεντα και να πιουμε ενα κρασακι εχουμε μηνες.Για πειτε...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

ραδυ δεν εχω γεννησει κι αν ολη μερα ξεκουραστω οπως σημερα σκεφτομουν να κραταγε η αδελφη μου τις μικρες και να βγαιναμε με τον αντρα μου για ενα πολυ κοντινο φαγητο για δυο ωριτσες περιπου π.χ 10-12.Μετα ομως με πιανουν οι τυψεις και σκεφτομαι ποσο θα χαιροντουσαν κι αυτες με μια οικογενειακη βολτα και λεω να τις παρουμε μαζι.Θελω να χαρουν αλλα απ την αλλη θα μαστε παλι στο κυνηγητο,ο αντρας μου δηλ γιατι εγω δεν κανει να σηκωθω και πολυ απ την καρεκλα.Μονοι μας να πουμε μια κουβεντα και να πιουμε ενα κρασακι εχουμε μηνες.Για πειτε...

Να πάτε οι δυο σας είναι η γνώμη μου. Νομίζω μετά από ότι περάσατε το δικαιούστε και θα σας κάνει και καλό. Θα πάρετε μια ανάσα. Και τα κορίτσια σου δεν είναι οτι τα παραμελείτε πάνε συχνά βολτούλες. Πάτε εσείς τώρα το ζευγάρι λίγο να ηρεμήσετε

c8i6p2.png

Γεια σας και παλι.Τα κοριτσακια μου βολτα με την αδελφη μου και τον ξαδελφουλη κι εγω αραχτη στο μπαλκονι.Σημερα ξεκουραστηκα οσο καμια μερα.Ηταν το μυαλο μου και η ψυχη μου αναλαφρα γι αυτο μου βγηκε καλα.Αν εχεις βαρος μεσα σου δεν παει να καθεσαι στον καναπε,φυσας και ξεφυσας και δεν ξεκουραζεσαι.Η νοβεμπερ μαλλον θα βγαινουν αυριο ε?Αντε να μαζευτουν κι αυτοι σπιτακι τους.Μαρουσκα σημερα τελευταια μερεμετια και τελος οι μαστορες?Εγω κοριτσια δεν ειμαι καμια μανιακη με το σωμα μου αλλα οι ραγαδες θα με χαλαγαν.Υπαρχουν και κοπελες με πολυ ωραια σωματα με δυο και τρια παιδακια.Αυτες ζηλευω λιγουλακι.Οταν ειχα τη μελινα χρονιαρα ειχα το πιο ωραιο σωμα απ ολα μου τα χρονια γιατι εξανα επι 8-9μηνες personal training.Και ξελαμπικαρα απιστευτα και φοβερο αποτελεσμα..Οταν γεννησα τη δαναη ξανακανα με την ιδια κοπελα αλλα δεν ειχα υο ιδιο αποτελεσμα γιατι δε μπορουσα να βγαλω την προπονηση,σερνομουν.Παντως εχω να πω οτι το φαγητο ειναι μεγαλη ευχαριστηση αλλα μεγαλυτερη ευχαριστηση απ το να σου αρεσει πολυ το σωμα σου και να φορας τα παντα χωρις να σκαφτεσαι τις ατελειες,δεν υπαρχει.

Καλα εννοειται αυτο!!!! σε ποιαν δεν αρεσει να εχει ωραιο σωμα και τελειες αναλογιες μετα απο 3 παιδια!!!

Απλα εννοω οτι δεν θα πεθανω κιολας που πλεον δεν ειμαι μοντελα οχι οτι θα με χαλαγε να ειχα αψεγαδιαστο σωμα :D

79o6p3.png

Οχι με τα μωρα αγαπη μου....με τον αντρα σου θα πας....μετα απο τετοια μπορα;;;;ποτε θα ξαναεχεις τετοια ευκαιρια;;;θα χτυπας το κεφαλι σου μετα....ασε που αν τις παρετε μαζι κι ειναι ο αντρας σου στο κυνηγι ε δε θα ειναι κι η πιο αξιομνημονευτη εξοδος....ειπα εγω η εξυπνη που αυριο θα παω για ψαρακι με τους τεσσερις αντρες της ζωης μου λες αχαχα....αλλο εγω....εγω εχω να βγω 250 χρονια μαζι τους και τα παιδια μου ειναι μεγαλυτερα...καμια σχεση....να περασετε υπεροχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλα εννοειται αυτο!!!! σε ποιαν δεν αρεσει να εχει ωραιο σωμα και τελειες αναλογιες μετα απο 3 παιδια!!!

Απλα εννοω οτι δεν θα πεθανω κιολας που πλεον δεν ειμαι μοντελα οχι οτι θα με χαλαγε να ειχα αψεγαδιαστο σωμα :D

Η συντριτεκνη αγορομανα με καλυψε!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να πατε οι δυο σας κοριτσακι μου και να μην εχετε τυψεις!

μετα ξερεις ποτε θα ξαναβγειτε ουυυουουουουουοο με 3 παιδια ποιος μας πιανει!!!!

Ο μεσαιος μου ειναι απυρετος απο χθες! οποτε πρωτα ο θεος την Κυριακη θα ερθει σπιτακι μας:D:D

79o6p3.png

Κι εγω με μονοκερο μητρα ειναι θαυμα που εφτασα ως εδω!! Σκεψου ειναι σαν να εχεις διδυμα σε κανονικη μητρα. Οποτε αν περασει αλλη μια βδομαδουλα θα ειμαι τελεια!

Ναι αληθεια τι ειναι η μονοκερος μητρα;;;;ποσα δεν ξερουμε ρε κοριτσια....για καποιες απο μας η εγκυμοσυνη ηρθε σαν απο μονη της κι αλλα κοριτσια αντιμετωπισαν χιλια δυο ωσπου να φτασουν εδω.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να πατε οι δυο σας κοριτσακι μου και να μην εχετε τυψεις!

μετα ξερεις ποτε θα ξαναβγειτε ουυυουουουουουοο με 3 παιδια ποιος μας πιανει!!!!

Ο μεσαιος μου ειναι απυρετος απο χθες! οποτε πρωτα ο θεος την Κυριακη θα ερθει σπιτακι μας:D:D

Αντε ωραια...ειπαμε να πας σπιτι να ειστε ολοι μαζι κι αμαν εκανες να το ζησεις βρε παιδι μου....αντε επιτελους το τριο στουτζες σε δραση!!!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Από την θάλασσα θα είναι γιατί το ένιωσα ότι κρύωσα. Αλλά ναι διάβασα ότι συνδέεται και με τον τοκετό.

Η νοσοκόμα και η γιατρός μάλλον δεν έχουν και πολύ επαφή με την πραγματικότητα...

Αλλη φορα αμα τη βλεπεις κρυα τη θαλασσα μη μπαινεις καλε....αντε περαστικουλια σου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...