Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Δυστυχώς κορίτσι ραγάδα είναι :mad:

Εελα μωρέ! Υγεία να έχουμε! Ο άντρας μου με διαβεβαιωσε πώς θα του αρέσω το ίδιο και με χίλιες ραγάδες :tongue:

Ας ελεγε και τίποτα άλλο αμα ήθελε!

Σήμερα πάλι ζέστη, με τον ανεμιστήρα αγκαλιά καθομαι. Κορίτσια έχω ένα σωρό δουλειές και βαριέμαι! Και που έχετε χαθεί ολες!

Εγω παντως αγαπω την καθε ραγαδα που εχω στην κοιλιτσα μου! πολλες φορες τις κοιταω και μονολογω αυτη ειναι απο τον μεγαλο μου αυτη απο το μεσαιο μου κτλ (τωρα στον μικρο δεν εκανα)

Δεν με νοιαζουν καθολου! στην τελικη 3 ανθρωπους εβγαλα βρε παιδι μου εζησα το θαυμα 3 φορες!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παντως αγαπω την καθε ραγαδα που εχω στην κοιλιτσα μου! πολλες φορες τις κοιταω και μονολογω αυτη ειναι απο τον μεγαλο μου αυτη απο το μεσαιο μου κτλ (τωρα στον μικρο δεν εκανα)

Δεν με νοιαζουν καθολου! στην τελικη 3 ανθρωπους εβγαλα βρε παιδι μου εζησα το θαυμα 3 φορες!

Αυτα τους λεω κι εγω και δεν ακουνε οι πρωτομανουλες....τι λες αγαπη μου που εκανα τρια προς τεσσερα παιδια και θα σκεφτω τη ραγαδα.να το βρασω το τελειο σωμα αν δεν εχω ζησει ποτε αυτο το θαυμα...κοιτα κ τη τζενιφερ ανιστον πχ...στα 45 κορμι θανατηφορο αλλα ποια η ευτυχια;;;που φορα ο, τι γοτσταρει;σιγα....να μην εχεις ενα πλασματακι να σε κοιτα με λατρεια και να σου λεω σ αγαπαω;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δυστυχώς κορίτσι ραγάδα είναι :mad:

Εελα μωρέ! Υγεία να έχουμε! Ο άντρας μου με διαβεβαιωσε πώς θα του αρέσω το ίδιο και με χίλιες ραγάδες :tongue:

Ας ελεγε και τίποτα άλλο αμα ήθελε!

Σήμερα πάλι ζέστη, με τον ανεμιστήρα αγκαλιά καθομαι. Κορίτσια έχω ένα σωρό δουλειές και βαριέμαι! Και που έχετε χαθεί ολες!

Αν πει κάτι άλλο θα φάει παντόφλα! Οπότε...:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Kοριτσια απο χθες ολο πετρωνει η κοιλια μου και αισθανομαι σφιξιμο εντονο αλλα χωρις ιδιαιτερο πονο, και το πρωι ειχα πολλες βλενες, οχι τα κλασσικα υγρα λιγο διαφορετικα μου φανηκαν αλλα χωρις ροζ η κατι τετοιο. Και ο μπεμπης κουνιεται ασταματητα, ολο το βραδυ σχεδον και τωρα παλι! Λετε να πλησιαζει η ωρα?? δεν ξερω αισθανομαι περιεργα:shock:

Ειναι οι προπαρασκευαστικες συσπασεις αυτες....το σωμα που ετοιμαζεται....ετσι παει ως τη γεννα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω εχω και τους τρεις σπιτι γτ δεν ξυπνουσε ο μικρος το πρωι για παιδικο....γινεται χαμος εδω...οι μπογιατζηδες βαφουν τα μερεμετια των υαλοτουβλαδων ο Ανδρεας εσκασε στο κλαμα ο Γρηγορης με το Φανη ανοθξαν πλεηστεησιον ενω δεν τους αφησα οταν πηγα νοσοκομειο και εριξα ενα ματς και με αυτους τωρα μαλωνουν με ενα φιλο τους για κατι που εγινε στη μπαλα κι ερχονται μου τα λενε ενω ταυτοχρονα σιδερωνω....τα νευρα μου....α εβγαλα τα ραμματα αλλα ακομη ποναω για να δουμε ποτε θα περπατηαω σαν ανθρωπος....και φαι δεν εχω ακομη.....:shock::shock:γι αυτο δε μπηκα εγω χαχα....

Ζόρι πάντως να έχεις 3 αγόρια μες στο σπίτι ε; Φαντάζομαι πως θα είναι ή καθημερινότητα σου σε 2-3 χρόνια από τώρα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Meldan ....με πηραν τα ζουμια!ποσο γλυκος...χαιρομαι που τα βρηκατε!να ειστε παντα ετσι κοριτσακι μου!

Φραουλιτσες...εννοω αυτο που φανταζεσαι!!!αν γεννησουμε κοντα στις μερες σιγουρα θα βρεθουμε στο Ρεα.

Σημερα εχω παλι nst...3ο που κανω...ελπιζω το επομενο να ειναι της γεννας γιατι βαρεθηκα..

Παντως ρε κοριτσια σημερα ειμαι μια χαρα...σαν να μην συμβαινει τιποτα....ουτε πονο ουτε μπουκωμα ουτε συσπασεις...χαχαχα....τι να πω????εκτος αν δουλευει το συστημα για να μου την κανει μια και εξω :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κοριτσια σημερα ειμαι αληθινα χαρουμενη μετα απο πολλες μερεςλυπης μεγαλης και θυμου.Γυρισε αργα ο αντρας μου χθρς βραδυ,εγω σχεδον κοιμομουν,με πηρε εγκαλιτσα και ξεσπασε.Εκλαιγε και μου ζηταγε συγνωμη,μου λεγε οτι ζει κι αναπνεει για μας,οτι δεν αναγνωριζει τον εαυτο του και το ποσο σκληρα φερθηκε κι αλλα πολλα.Καναμε πολλες αγκαλιτσες και του εξηγησα ποσο πολυ με πονεσε,οτι 17 χρονια δεν ειχα ξαναδει αυτο το προσωπο και ποσο πολυ με πειραξε το χρονικο σημειο.Τα ξαναβρηκαμε και χαιρομαι που κι αυτος εδιωξε ενα μερος τηε πιεσης απο πανω του.Του κανα αστεια οτι η μπεμπα δεν τον αγαπαει κι αυτος ελεγε οτι απο τις τρεις κορες θα χει παντα σ αυτην αδυναμια για να τον συγχωρεσει.Ολα καλα λοιπον.Θα θελα βα μη γεννησω για τις επομενες δυο τρεις μερες για να προλαβω να ξεμουδιασω και βα ξαναβρω τον εαυτο μου.Χθες βεβαια με ολα αυτα που σας ειπα περι νερου και ρευματος συν το οτι τελικα πηγα κουνιες τα παιδακια μου,εξαντληθηκα και ενιωθα οτι γενναω απο στιγμη σε στιγμη.Αφου δεν εγινε ομως,ξερει αυτη ποτε θα ρθει.Τρελαινομαι γι αυτην την αγωνια...Σας καλημεριζω.Αυτα που λεγατε για τις δουλειες...μερικες δεν τις αντεχω αλλες ομως οπως το να ριχνω νερα στη βεραντα,να ποτιζω και μετα να απολαμβανω καφεδακι στα δροσερα τις απολαμβανω.Αυτο εχω κανει και τωρα.Ειπαμε..οι μικρες απολαυσεις κανουν τη διαφορα.

Άντε βρε κορίτσι! Αφού τα βρηκατε όλα είναι τέλεια! Απλά ο άνθρωπος χρειαζόταν λίγο χώρο και χρόνο για να μπορέσει να εκφραστεί...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια σημερα ειμαι αληθινα χαρουμενη μετα απο πολλες μερεςλυπης μεγαλης και θυμου.Γυρισε αργα ο αντρας μου χθρς βραδυ,εγω σχεδον κοιμομουν,με πηρε εγκαλιτσα και ξεσπασε.Εκλαιγε και μου ζηταγε συγνωμη,μου λεγε οτι ζει κι αναπνεει για μας,οτι δεν αναγνωριζει τον εαυτο του και το ποσο σκληρα φερθηκε κι αλλα πολλα.Καναμε πολλες αγκαλιτσες και του εξηγησα ποσο πολυ με πονεσε,οτι 17 χρονια δεν ειχα ξαναδει αυτο το προσωπο και ποσο πολυ με πειραξε το χρονικο σημειο.Τα ξαναβρηκαμε και χαιρομαι που κι αυτος εδιωξε ενα μερος τηε πιεσης απο πανω του.Του κανα αστεια οτι η μπεμπα δεν τον αγαπαει κι αυτος ελεγε οτι απο τις τρεις κορες θα χει παντα σ αυτην αδυναμια για να τον συγχωρεσει.Ολα καλα λοιπον.Θα θελα βα μη γεννησω για τις επομενες δυο τρεις μερες για να προλαβω να ξεμουδιασω και βα ξαναβρω τον εαυτο μου.Χθες βεβαια με ολα αυτα που σας ειπα περι νερου και ρευματος συν το οτι τελικα πηγα κουνιες τα παιδακια μου,εξαντληθηκα και ενιωθα οτι γενναω απο στιγμη σε στιγμη.Αφου δεν εγινε ομως,ξερει αυτη ποτε θα ρθει.Τρελαινομαι γι αυτην την αγωνια...Σας καλημεριζω.Αυτα που λεγατε για τις δουλειες...μερικες δεν τις αντεχω αλλες ομως οπως το να ριχνω νερα στη βεραντα,να ποτιζω και μετα να απολαμβανω καφεδακι στα δροσερα τις απολαμβανω.Αυτο εχω κανει και τωρα.Ειπαμε..οι μικρες απολαυσεις κανουν τη διαφορα.

Αληθινα χαιρομαι τοσο πολυ που ειστε παλι καλα.....Σε παρακαλω μην ξαναφησετε τοσο μεγαλο διαστημα μαλωμενοι μεταξυ σας....Περασες μια μαρτυρικη εβδομαδα...μην επιτρεψεις ποτε να ξανασυμβει....ευτυχως ηρθε στα συγκαλα του....φαντασου κι αυτον μια βδομαδα....στη δουλεια σκτ στο σπιτι δυο ξενοι...τα παιδια....χαλια μαυρα....συγνωμη αν τοσες μερες σε επρηξα να τον υποστηριζω και δικαιολογω....αλλα οπως λεει κι η Κροκετ....τοσους εχω μες στο σπιτι ξερω πως σκεφτονται χαχα κι εχω διαβασει πολλλλλλλυ για τις σχεσεις....ολα καλα απο τωρα κι επειτα! Ευχομαι η μικρη να σου κανει τη χαρη και να σε αφησει λιγες μερουλες ακομη να χαρεις και παλι....Ελα μωρε...το πολυ πολυ γεννας την Τριτη μαζι μου χαχαχαχαχα.....:-P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kοριτσια απο χθες ολο πετρωνει η κοιλια μου και αισθανομαι σφιξιμο εντονο αλλα χωρις ιδιαιτερο πονο, και το πρωι ειχα πολλες βλενες, οχι τα κλασσικα υγρα λιγο διαφορετικα μου φανηκαν αλλα χωρις ροζ η κατι τετοιο. Και ο μπεμπης κουνιεται ασταματητα, ολο το βραδυ σχεδον και τωρα παλι! Λετε να πλησιαζει η ωρα?? δεν ξερω αισθανομαι περιεργα:shock:

Μάλλον είναι αυτές οι ψευδοσυσπασεις. Αν δεν είναι τακτικά τα πετρωματα, έχεις ακόμη μέλλον... Η μαία μου είπε ότι αυτές οι ψεύτικες συσπάσεις μπορεί να κρατάνε και μέρες μέχρι να φτάσει η μεγάλη στιγμή

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ κοριτσια ημουν ορθια στην κουζινα απο τις 12 ως τις 3 παρα....φαγητο για παιδια....παγωτο τα παιδια....φαγητο τα μαστορια....ουτε να φαω ουτε να πθω θελω....εκανα ντουζακι...εβαλα το ποδι ψηλα τρομαρα μου γτ ετσι πρεπει λεει και κανω το απολυτο τιποτα οσο λειπουν κολυμβητηριο....η μαμα μου θα ερθει διπλη βαρδια πρωι απογευμα...καθαριζει το μεσαιο οροφο οποτε τελος τελος τελος.φωτιστικα δεν εχω χεστ....κ... δε μπορω αλλο....αυριο ειπα στον αντρα μου θα φαμε ψαρι εξω ζηλεψα τοβΜαριανθακι....το απογευμα εκκλησια με τα παιδια γιορταζει η ενορια μας την Κυριακη κοινωνια με τα τρια κι αμα κοινωνησω δε με νοιαζει μετα....ολα κομπλε ας γεννησω να ξεκουραστω στο νοσοκομειο που λεει κι ο αντρας μου χαχαχα.....το ποδι μου ψιλοχαλια μου φαινεται ετσι που το βλεπω εβαλα σπαθολαδο ελπιζω να περπατησω καποτε ξανα σαν Μαρια....τρεχω δεν περπαταω. ......

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω να σας εκμυστηρευτω... Σήμερα είχε τόση δροσιά στην θάλασσα που κρυωσα! Και στο καπάκι έκανα και διάρροια! :tongue::rolleyes:

Να ρωτησω και κάτι άσχετο. Ισχύει αυτό που λένε ότι τον τελευταίο μήνα το μωρό παίρνει 1-2 κιλά μαζεμένα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ κοριτσια ημουν ορθια στην κουζινα απο τις 12 ως τις 3 παρα....φαγητο για παιδια....παγωτο τα παιδια....φαγητο τα μαστορια....ουτε να φαω ουτε να πθω θελω....εκανα ντουζακι...εβαλα το ποδι ψηλα τρομαρα μου γτ ετσι πρεπει λεει και κανω το απολυτο τιποτα οσο λειπουν κολυμβητηριο....η μαμα μου θα ερθει διπλη βαρδια πρωι απογευμα...καθαριζει το μεσαιο οροφο οποτε τελος τελος τελος.φωτιστικα δεν εχω χεστ....κ... δε μπορω αλλο....αυριο ειπα στον αντρα μου θα φαμε ψαρι εξω ζηλεψα τοβΜαριανθακι....το απογευμα εκκλησια με τα παιδια γιορταζει η ενορια μας την Κυριακη κοινωνια με τα τρια κι αμα κοινωνησω δε με νοιαζει μετα....ολα κομπλε ας γεννησω να ξεκουραστω στο νοσοκομειο που λεει κι ο αντρας μου χαχαχα.....το ποδι μου ψιλοχαλια μου φαινεται ετσι που το βλεπω εβαλα σπαθολαδο ελπιζω να περπατησω καποτε ξανα σαν Μαρια....τρεχω δεν περπαταω. ......

Να βγειτε εννοειτε! Μετά για ποσό καιρό μόνο μαγειρευτά θα τρως! Πάντως ρε κορίτσια σαν το τσιπουρακι με τα θαλασσινά του δίπλα στην θάλασσα δεν έχει! Τυφλά να έχουν τα κυριλε εστιατόρια!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια θέλω να σας εκμυστηρευτω... Σήμερα είχε τόση δροσιά στην θάλασσα που κρυωσα! Και στο καπάκι έκανα και διάρροια! :tongue::rolleyes:

Να ρωτησω και κάτι άσχετο. Ισχύει αυτό που λένε ότι τον τελευταίο μήνα το μωρό παίρνει 1-2 κιλά μαζεμένα;

Σιγα πεντε κιλα καλε μην παρει....κανα διακοσαρι τη βδομαδα μπορει....η διαρροια αν δεν ειναι απο τη θαλασσα ειναι φυσιολογικη στον ενατο...καθαριζει το εντερακι πριν τη γεννα...μη μου αγχωθεις τωρα....δε σημαινει αυριο γεννας οκ;;;ρε το καλυτερο δε σας το πα...στο νοσοκομειο η γιατρος για τα ραμματα κι η νοσοκομα με ρωτανε....εγκυος εισαι;ντοιιιιιιιιινγκ.....οχι εφαγα ενα ολοκληρο αρνι:shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να βγειτε εννοειτε! Μετά για ποσό καιρό μόνο μαγειρευτά θα τρως! Πάντως ρε κορίτσια σαν το τσιπουρακι με τα θαλασσινά του δίπλα στην θάλασσα δεν έχει! Τυφλά να έχουν τα κυριλε εστιατόρια!!!

Δεν εχει οντως.

.αλλα θσ βολευτουμε κι εδω χαχα....εχουμε πρασινη θαλασσα εδω....ολο χωραφια ειμαστε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αυτα τους λεω κι εγω και δεν ακουνε οι πρωτομανουλες....τι λες αγαπη μου που εκανα τρια προς τεσσερα παιδια και θα σκεφτω τη ραγαδα.να το βρασω το τελειο σωμα αν δεν εχω ζησει ποτε αυτο το θαυμα...κοιτα κ τη τζενιφερ ανιστον πχ...στα 45 κορμι θανατηφορο αλλα ποια η ευτυχια;;;που φορα ο, τι γοτσταρει;σιγα....να μην εχεις ενα πλασματακι να σε κοιτα με λατρεια και να σου λεω σ αγαπαω;;;;

Marouskaki η Τζένιφερ είχε αποβολή και θεματάκια για αυτό και δεν έκανε παιδιά νομίζω το μεγαλύτερο άγχος μας το δημιουργεί ο περίγυρος ότι πρέπει να έχουμε τέλειο σώμα κτλπ.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...