Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια σημερα ειμαι αληθινα χαρουμενη μετα απο πολλες μερεςλυπης μεγαλης και θυμου.Γυρισε αργα ο αντρας μου χθρς βραδυ,εγω σχεδον κοιμομουν,με πηρε εγκαλιτσα και ξεσπασε.Εκλαιγε και μου ζηταγε συγνωμη,μου λεγε οτι ζει κι αναπνεει για μας,οτι δεν αναγνωριζει τον εαυτο του και το ποσο σκληρα φερθηκε κι αλλα πολλα.Καναμε πολλες αγκαλιτσες και του εξηγησα ποσο πολυ με πονεσε,οτι 17 χρονια δεν ειχα ξαναδει αυτο το προσωπο και ποσο πολυ με πειραξε το χρονικο σημειο.Τα ξαναβρηκαμε και χαιρομαι που κι αυτος εδιωξε ενα μερος τηε πιεσης απο πανω του.Του κανα αστεια οτι η μπεμπα δεν τον αγαπαει κι αυτος ελεγε οτι απο τις τρεις κορες θα χει παντα σ αυτην αδυναμια για να τον συγχωρεσει.Ολα καλα λοιπον.Θα θελα βα μη γεννησω για τις επομενες δυο τρεις μερες για να προλαβω να ξεμουδιασω και βα ξαναβρω τον εαυτο μου.Χθες βεβαια με ολα αυτα που σας ειπα περι νερου και ρευματος συν το οτι τελικα πηγα κουνιες τα παιδακια μου,εξαντληθηκα και ενιωθα οτι γενναω απο στιγμη σε στιγμη.Αφου δεν εγινε ομως,ξερει αυτη ποτε θα ρθει.Τρελαινομαι γι αυτην την αγωνια...Σας καλημεριζω.Αυτα που λεγατε για τις δουλειες...μερικες δεν τις αντεχω αλλες ομως οπως το να ριχνω νερα στη βεραντα,να ποτιζω και μετα να απολαμβανω καφεδακι στα δροσερα τις απολαμβανω.Αυτο εχω κανει και τωρα.Ειπαμε..οι μικρες απολαυσεις κανουν τη διαφορα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α μαρουσκα καταλαβα εχεις μια μερα απ αυτες που τα παιδια μας σεληνιαζονται.Υπομονη.Εβγαλες τα ραμματα?Αντε το τελευταιο βα ταν.Εμενα η ανηψια μου κλασικα με βοηθαει,η πεθερα σημερα στελνει φαγητο κι εχω αποφασισει να ξεκουραστω....να δουμε γιατι πολλες φορεα το πα αλλα λιγες το κανα.Σημερα ο τι κι αν βκεπω θα σφυριζω αδιαφορα.Το κανω δωρο στον εαυτο μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια σημερα ειμαι αληθινα χαρουμενη μετα απο πολλες μερεςλυπης μεγαλης και θυμου.Γυρισε αργα ο αντρας μου χθρς βραδυ,εγω σχεδον κοιμομουν,με πηρε εγκαλιτσα και ξεσπασε.Εκλαιγε και μου ζηταγε συγνωμη,μου λεγε οτι ζει κι αναπνεει για μας,οτι δεν αναγνωριζει τον εαυτο του και το ποσο σκληρα φερθηκε κι αλλα πολλα.Καναμε πολλες αγκαλιτσες και του εξηγησα ποσο πολυ με πονεσε,οτι 17 χρονια δεν ειχα ξαναδει αυτο το προσωπο και ποσο πολυ με πειραξε το χρονικο σημειο.Τα ξαναβρηκαμε και χαιρομαι που κι αυτος εδιωξε ενα μερος τηε πιεσης απο πανω του.Του κανα αστεια οτι η μπεμπα δεν τον αγαπαει κι αυτος ελεγε οτι απο τις τρεις κορες θα χει παντα σ αυτην αδυναμια για να τον συγχωρεσει.Ολα καλα λοιπον.Θα θελα βα μη γεννησω για τις επομενες δυο τρεις μερες για να προλαβω να ξεμουδιασω και βα ξαναβρω τον εαυτο μου.Χθες βεβαια με ολα αυτα που σας ειπα περι νερου και ρευματος συν το οτι τελικα πηγα κουνιες τα παιδακια μου,εξαντληθηκα και ενιωθα οτι γενναω απο στιγμη σε στιγμη.Αφου δεν εγινε ομως,ξερει αυτη ποτε θα ρθει.Τρελαινομαι γι αυτην την αγωνια...Σας καλημεριζω.Αυτα που λεγατε για τις δουλειες...μερικες δεν τις αντεχω αλλες ομως οπως το να ριχνω νερα στη βεραντα,να ποτιζω και μετα να απολαμβανω καφεδακι στα δροσερα τις απολαμβανω.Αυτο εχω κανει και τωρα.Ειπαμε..οι μικρες απολαυσεις κανουν τη διαφορα.

meldan μου ειδες ολα καλα θα πανε. Σε καταλαβαινω πολυ γιατι κι εμεις ειμαστε μεσα στην ενταση τον τελευταιο καιρο, μεγαλο αγχος με τα λεφτα και τη δουλεια, μεγαλο ζορι που ειμαστε χωρια εδω και ενα μηνα και ποτε ερχεται το ΣΚ ειναι μεσα στα νευρα, φυσικα μου το μεταφερει και ειμαι ολο κλαμα και αυπνια! Δυσκολη περιοδος και ταυτοχρονα μεγαλη χαρα κανουν και οι ορμονες παρτυ, ΧΑΟΣ!!!! Αλλα πιστευω οτι οταν υπαρχει αγαπη ολα λυνονται στο τελος, απλα οι αντρες δεν εχουν τροπο ορισμενες φορες ειναι πιο αυθορμητοι στις εκδηλωσεις τους, καλες η κακες, ενω εμεις τα φιλτραρουμε καπως σκεφτομαστε το μετα. Πολυ χαρηκα που τα ξαναβρηκατε να χαρειτε τον ερωτα σας και τα κοριτσακια σας :-P:razz:

c6vNp3.png

November να σας ζησει το νεο σας μωρακι ελπιζω ολα καλα και να μπεις γρηγορα σε προγραμμα..

Meldan μπραβο κοπελα μου πολυ χαρηκα με τον αντρουλη σου καποιες φορες αυτες οι καταστασεις να ξερεις μας κανουν να ειμαστε πιο δυνατοι και ερωτευμενοι απο ποτε. Αυτο να σκεφτεσαι και το μωρακι σου..

Νινακι ανυπομωνουμε αντε να περνουμε σειρα μια μια.

Εγω κοριτσια χθες δεν ημουν στα πολυ καλα μου σας πιανει και εσας να κλαιτε χωρις λογο? Τι ορμονες ειναι αυτες βρε παιδι μου. Ειμαι τοσο χαρουμενη με το παραμικρο μπορω να χαλαστω και να μην θελω τιποτα και κανεναν.. ξεκινησε και το πριξιμο χθες και στα ποδια τωρα. Τι να κανουμε υπομονη για τα μωρακια μας.. το λεω και δεν το πιστευω οτι θα εχω το δικο μου μωρακι σε λιγες μερες μου φαινετε απιστευτο...

UstLp3.png

November να σας ζησει το νεο σας μωρακι ελπιζω ολα καλα και να μπεις γρηγορα σε προγραμμα..

Meldan μπραβο κοπελα μου πολυ χαρηκα με τον αντρουλη σου καποιες φορες αυτες οι καταστασεις να ξερεις μας κανουν να ειμαστε πιο δυνατοι και ερωτευμενοι απο ποτε. Αυτο να σκεφτεσαι και το μωρακι σου..

Νινακι ανυπομωνουμε αντε να περνουμε σειρα μια μια.

Εγω κοριτσια χθες δεν ημουν στα πολυ καλα μου σας πιανει και εσας να κλαιτε χωρις λογο? Τι ορμονες ειναι αυτες βρε παιδι μου. Ειμαι τοσο χαρουμενη με το παραμικρο μπορω να χαλαστω και να μην θελω τιποτα και κανεναν.. ξεκινησε και το πριξιμο χθες και στα ποδια τωρα. Τι να κανουμε υπομονη για τα μωρακια μας.. το λεω και δεν το πιστευω οτι θα εχω το δικο μου μωρακι σε λιγες μερες μου φαινετε απιστευτο...

καλε μονο κλαμα??ανοιγει η βρυση και δεν κλεινει λεμε! χθες εκλαιγα καμια ωρα γιατι χαλασε το τηλεκοντρολ απο το aircondition!!χαχαχαχ:rolleyes:

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια απο χθες ολο πετρωνει η κοιλια μου και αισθανομαι σφιξιμο εντονο αλλα χωρις ιδιαιτερο πονο, και το πρωι ειχα πολλες βλενες, οχι τα κλασσικα υγρα λιγο διαφορετικα μου φανηκαν αλλα χωρις ροζ η κατι τετοιο. Και ο μπεμπης κουνιεται ασταματητα, ολο το βραδυ σχεδον και τωρα παλι! Λετε να πλησιαζει η ωρα?? δεν ξερω αισθανομαι περιεργα:shock:

c6vNp3.png

Πίτσα με λεπτή ζύμη

-300 γρ αλεύρι

-1 κουταλιά λάδι

-αλάτι όσο πιάσεις με τα δάχτυλα

-150 γρ νερό χλιαρό

-20 γρ νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξερή μαγιά

-ζάχαρη όσο πιάσεις με τα δάχτυλα

Με αυτά τα υλικά βγαίνουν 2 μεγάλα ταψιά λεπτότατης ζύμης.Η αναλογία αλεύρι-νερό είναι 2:1 όπως βλέπεις. Βάζεις τα τρία πρώτα υλικά μαζί, ανακατεύεις τα άλλα τρία χώρια και μετά προσθέτεις στο πρώτο μείγμα, ζυμώνεις κι αφήνεις να φουσκώσει.Μην περιμένεις να φουσκώσει πάρα πολύ φυσικά με τόσο λίγες ποσότητες (καμιά ώρα νομίζω είναι καλά να το αφήσεις σε ζεστό μέρος). Μετά χωρίζεις τη ζύμη στα δύο κι ανοίγεις με τον πλάστη 2 πολύ λεπτά φύλλα, πάντα σε αλευρωμένο τραπέζι για να μην κολλήσει το φύλλο (εμένα αυτό το κάνει ο άντρας μου εγώ ζορίζομαι να κάνω λεπτό το φύλλο γι΄αυτό ο μπαμπάς μου τη λέει ''η πίτσα του Γιώργου και της Μαρίας''):oops::oops:, στρώνεις το φύλλο σε μεγάλο ταψί, αυτά της κουζίνας κα βάζεις πάνω κέτσαπ κι ό,τι άλλο θες.Λέω κέτσαπ γιατί εγώ παλιά έφτιαχνα σάλτσα αλλά για πιο γρήγορα.Σε 20 λεπτά η πίτσα είναι έτοιμη, βάζεις και τη δεύτερη μετά κι οκ!

Θα πάρω την αδερφή μου αργότερα να μου πει ακριβώς και τη συνταγή ψωμιού και θα επανέλθω...;);) Α, το φύλλο της πίτσας δε χρειάζεται να σου βγει στρογγυλό, όπως να' ναι βγαίνει...

Μαρουσκακι μου ευχαριστώ πολύ για την συνταγουλα σου ..Πολύ καλή πρέπει να είναι θα την κάνω κιόλας μέσα στο σκ που έρχεται ο αδερφός μου από το εξωτερικό με την κοπέλα του και πάλι σ'ευχαριστώ..

ewKwp3.png

Κοριτσια σημερα ειμαι αληθινα χαρουμενη μετα απο πολλες μερεςλυπης μεγαλης και θυμου.Γυρισε αργα ο αντρας μου χθρς βραδυ,εγω σχεδον κοιμομουν,με πηρε εγκαλιτσα και ξεσπασε.Εκλαιγε και μου ζηταγε συγνωμη,μου λεγε οτι ζει κι αναπνεει για μας,οτι δεν αναγνωριζει τον εαυτο του και το ποσο σκληρα φερθηκε κι αλλα πολλα.Καναμε πολλες αγκαλιτσες και του εξηγησα ποσο πολυ με πονεσε,οτι 17 χρονια δεν ειχα ξαναδει αυτο το προσωπο και ποσο πολυ με πειραξε το χρονικο σημειο.Τα ξαναβρηκαμε και χαιρομαι που κι αυτος εδιωξε ενα μερος τηε πιεσης απο πανω του.Του κανα αστεια οτι η μπεμπα δεν τον αγαπαει κι αυτος ελεγε οτι απο τις τρεις κορες θα χει παντα σ αυτην αδυναμια για να τον συγχωρεσει.Ολα καλα λοιπον.Θα θελα βα μη γεννησω για τις επομενες δυο τρεις μερες για να προλαβω να ξεμουδιασω και βα ξαναβρω τον εαυτο μου.

Eλα μωρέ.... Εγώ συγκινήθηκα λιγάκι....

c8i6p2.png

Αμαν βρε κριστι μου αυτοι οι αντρες.Και ο δικος σου που περιμεβετε το πρωτο σας παιδακι και βλεπεστε μονο τα σαβ.κα μεδα στα νευρα ειναι?Αμαν πια ποση κατανοηση να χουμε κι εμεις στην κατασταση μας?Αντι να χουν αυτοι για μας?Ναι κριστι και λιτσσ συμφωνω,το κλαμα στην εγκυμοσυνη ειναι αλλο κλαμα απ το κανονικο.Εχει μια αυτονομια,αρχιζεις να κλαις αλλα δεν ειναι στο χερι σου να το σταματησεις...κι εγω κλαμα ασταματητο κατι νερες,ελπιζω να στερεψα.Το ιδιο συμβαινει και στην περιοδο της λοχειας.Η κουμπαρα μου εκλαιγε χωρις λογο,εγω δεν το χω παθει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ά μωρέ έτσι θα γινόταν στο τέλος απλα λογικό και επόμενο ήταν είχε πελαγωσει και αυτός και δεν ήξερε πως να φερθεί και πάνω στα νεύρα μας λέμε και κάνουμε πράγματα που τα βλέπουμε μετά όταν έχουμε ηρεμήσει..σαγαπαει μωρέ ο αντρουλης σου και εγώ πολλές φορές τσακωνομαι μαζί του Γιατί είμαστε και οι δύο ισχυροί χαρακτήρες αλλά δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς τον άντρα μου τον λατρεύω και τον θαυμάζω συνέχεια και είμαστε μαζί 9 χρόνια και αυτό γίνεται όλο και πιο δυνατό...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια απο χθες ολο πετρωνει η κοιλια μου και αισθανομαι σφιξιμο εντονο αλλα χωρις ιδιαιτερο πονο, και το πρωι ειχα πολλες βλενες, οχι τα κλασσικα υγρα λιγο διαφορετικα μου φανηκαν αλλα χωρις ροζ η κατι τετοιο. Και ο μπεμπης κουνιεται ασταματητα, ολο το βραδυ σχεδον και τωρα παλι! Λετε να πλησιαζει η ωρα?? δεν ξερω αισθανομαι περιεργα:shock:

Ε τώρα λογικά κάνουμε μπόλικες συσπασουλες ..Έχει τσιτωσει και το μωρό νοιώθεις κάπως..Και επίσης τώρα μετράμε αντίστροφα οπότε κάτι θα έχουμε μετά θα μας αφήνει και πάμε πάλι..

ewKwp3.png

Κοριτσακια μου μετα το χερι του γιατρου και λογω αιματος που ειδα μου ειπε οτι απο την εμπειρια του το πολυ μεχρι την κυριακη θα εχω γεννησει.η μπεμπα εχει πατησει τα 3 κιλα εχω διαστολη περιπου 2 και επιασε και το κεφαλακι της.απο αμνοιακα ειμαι μια χαρα και επισης πλακουντας μια χαρα.οποτε αναμενουμε να με πιασουν πονοι η να μου σπασουν τα νερα...παντως οι συσπασεις ςχουν γινει πιο εντονες και με μεγαλυτερες σε χρονο...

Τί εννοείς έπιασε το κεφάλι::::::::::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ας μη στέκομαι σε λεπτομέρειες!!!!Όλα καλά να πάνε νινάκι!Στο Ρέα δε γεννάς?Εγω θα έρθω εκεί την Τρίτη!!!!Τετάρτη - Πέμπτη θα μπω για καισαρική αν δεν έχω διαστολή!!!!Λες να είμαστε κ δίπλα δίπλα?

8NkSp3.png

Αααα....παρολο που η μπουμπου πηρε παλι μισο κιλο εγω με τοση ζεστη και τετοια κοιλια εχασα και 1 κιλο...χαχαχα...οποτε ειμαι συν 9...μια χαρουλα:tongue:

Με το καλό νινακι να υποδεχτεις το μωρό σου..Και τα κιλά σου τέλεια ..

ewKwp3.png

Ολα καλα λοιπον!!! τελεια πολυ χαιρομαι που τα βρηκατε με τον αντρουλη σου!!

μωρε περνανε τις φασεις τους και αυτοι......και γινονται σκληροι μερικες φορες αλλα πιστευω οτι δεν τα εννοουν

εγω 3τρεις αγορομανα τι να κανω μονο να τους υπερασπιστω μπορω:oops:

79o6p3.png

ειναι λιγο νωρις για να γεννησεις οι γιατροι θελουν να γενναμε μετα την 38η εβδομαδα αλλα ποτε δεν ξερεις:rolleyes::rolleyes:

θα μου πεις εσυ γιατι γεννησες 36η εεεε εγω ειχα σοβαρο θεμα αναγκαστηκα μου τον πηρε και αν δειτε στο βιβλιαριο μας λεει προωρο ελειποβαρη νεογνο

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...