Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αχ μπράβο κοριτσάκι μου μεγαλωσατε..Τι ωραία άντε σιγά σιγά να γεννήσεις με το καλό να πάτε σπιτάκι σας να ηρεμήσετε..Σαν στο σπίτι σου πουθενά που λέμε.Μια χαρά τιμές έχετε εσείς εκεί εδώ Αθήνα μας έχουν πιάσει τον .......άντε να μην πω τελοσπαντων και ειδικά τώρα με αυτήν την κατάστασή αυξήθηκαν κιόλας..Εμένα δεν μου είπαν κάτι για ξύρισμα εγώ ότι βλέπω κάνω και.Αυτό με το καθρεφτάκι..το πολύ πολύ να βάλω τον άντρα μου ..

Μεγαλωνουν τα μπεμπακια μας!!!:D:D Απιστευτο μου φαινεται ακομα οτι θα τον εχω αγκαλια σε λιγες μερες.:D

Κι εγω με καθρεφτακι και με εχει βολεψει πολυ και η ξυριστικη μηχανη που εχω βουτηξει απο τον αντρα μου!:wink:

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου μετα το χερι του γιατρου και λογω αιματος που ειδα μου ειπε οτι απο την εμπειρια του το πολυ μεχρι την κυριακη θα εχω γεννησει.η μπεμπα εχει πατησει τα 3 κιλα εχω διαστολη περιπου 2 και επιασε και το κεφαλακι της.απο αμνοιακα ειμαι μια χαρα και επισης πλακουντας μια χαρα.οποτε αναμενουμε να με πιασουν πονοι η να μου σπασουν τα νερα...παντως οι συσπασεις ςχουν γινει πιο εντονες και με μεγαλυτερες σε χρονο...

Κοριτσάκι μου, όπως τα περιγράφεις αμφιβάλλω αν φτάσεις κι ως την Κυριακή, αχ τι τέλειες ημερομηνίες 25/07....26/07...Χαχα, με το καλό κοπέλα μου, άντε έρχεται κι η δεύτερη μπουμπούκα σου!!!:P:p:p:p

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49 cm-K.T.

-Novemberrain-22/07- κοριτσάκι!-3800 gr -? cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Cristi84 αγοράκι! -2800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-madata80 αγοράκι!-2470 gr- προγραμματισμένη ?.τ. 15/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-3000gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -3000 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-2350 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2600 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πίτσα με λεπτή ζύμη

-300 γρ αλεύρι

-1 κουταλιά λάδι

-αλάτι όσο πιάσεις με τα δάχτυλα

-150 γρ νερό χλιαρό

-20 γρ νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξερή μαγιά

-ζάχαρη όσο πιάσεις με τα δάχτυλα

Με αυτά τα υλικά βγαίνουν 2 μεγάλα ταψιά λεπτότατης ζύμης.Η αναλογία αλεύρι-νερό είναι 2:1 όπως βλέπεις. Βάζεις τα τρία πρώτα υλικά μαζί, ανακατεύεις τα άλλα τρία χώρια και μετά προσθέτεις στο πρώτο μείγμα, ζυμώνεις κι αφήνεις να φουσκώσει.Μην περιμένεις να φουσκώσει πάρα πολύ φυσικά με τόσο λίγες ποσότητες (καμιά ώρα νομίζω είναι καλά να το αφήσεις σε ζεστό μέρος). Μετά χωρίζεις τη ζύμη στα δύο κι ανοίγεις με τον πλάστη 2 πολύ λεπτά φύλλα, πάντα σε αλευρωμένο τραπέζι για να μην κολλήσει το φύλλο (εμένα αυτό το κάνει ο άντρας μου εγώ ζορίζομαι να κάνω λεπτό το φύλλο γι΄αυτό ο μπαμπάς μου τη λέει ''η πίτσα του Γιώργου και της Μαρίας''):oops::oops:, στρώνεις το φύλλο σε μεγάλο ταψί, αυτά της κουζίνας κα βάζεις πάνω κέτσαπ κι ό,τι άλλο θες.Λέω κέτσαπ γιατί εγώ παλιά έφτιαχνα σάλτσα αλλά για πιο γρήγορα.Σε 20 λεπτά η πίτσα είναι έτοιμη, βάζεις και τη δεύτερη μετά κι οκ!

Θα πάρω την αδερφή μου αργότερα να μου πει ακριβώς και τη συνταγή ψωμιού και θα επανέλθω...;);) Α, το φύλλο της πίτσας δε χρειάζεται να σου βγει στρογγυλό, όπως να' ναι βγαίνει...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τα παιδάκια παίζουν έξω μπάλα μετά το κολυμβητήριο ως τις 21.15 τους είπα γιατί ο ανήρ πήγε να δει αγώνα και θα πρέπει να τους ετοιμάσω βραδυνό και μπάνιο μόνη οπότε ως τις 22.00 να κοιμούνται...;) Κι εγώ στις άδειες λόγω παιδιών φτιάχνω ψωμάκι, ελιόψωμα, τυρόψωμα και γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω συνταγές, στα παιδιά μου πάλι όχι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Κλασικούρες θέλουν!Σήμερα έκανα πέρκα στο φούρνο με λαχανικά κι έγινε πολύ ωραία, έβαλα και κολοκυθάκι μαζί με τις πατάτες και το φάγανε αφού δεν ξεχώριζε ποο ήταν ποιο χεχε....Κορίτσια, το Νινάκι δε μπήκε, λέτεεεεεεε???:cool::cool::cool::cool:

Σας είπα ότι από χθες που τέλειωσαν κι αυτοί έχω πάρει πολύ τα πάνω μου??Νομίζω φαίνεται ε?Καμία κατάθλιψη, καμιά στεναχώρια πότε θα γεννήσω, τίποτα, ζω την κάθε μέρα, ας έρθει όποτε θελήσει ο μικρός, άλλωστε 18 μέρες έμειναν όχι καμιά αιωνιότητα!:tongue::tongue::tongue:Να πω δεν έχω και με τι να γεμίσω τη μέρα μου χαχαχαχα!Δυο πλυντήρια στέγνωσαν σήμερα και θέλουν σίδερο, δυο πλυντήρια σιδέρωσα σήμερα ήδη που τα είχα κάποιες μέρες... Πώς το είπε η Μέλνταν?Έτσι είναι...ό,τι δεν κάνεις σήμερα το βρίσκεις μπροστά σου αύριο, διπλό και τριπλό....;)

Άντε μπράβο βρε κορίτσι που τελειώσατε! Να ηρεμήσεις και εσύ!

Πάντως οι "μπαταρίες" σου δεν τελειώνουν ποτέ, έτσι; Με τι τις φορτίζεις και έχεις τόση ενέργεια; :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

ΑΠΑΛΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΕΡΑΚΙ????καλε που βρισκεσαι εσυ;Γιατι εμεις εδω στην Αθηνα ψηνομαστε!!!

Καβάλα! Και σήμερα μάλιστα το αεράκι συνεχίζεται με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να έχει πέσει στο σπίτι! Έχω ανοίξει από παντού να κάνει ρεύμα και είναι τέλεια! Ελάτε για πρωινό καφέ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Θελετε δροσιά κορίτσια? Ελάτε εδώ που βρέχει, και απαξ και αρχίσει να βρεχει εδώ το πάει σερί κάμποσες μέρες. Το καταλαβαίνω η ζέστη δεν παλεύεται, αλλά και να βρέχει 4 μέρες συνεχόμενα ειναι πολύ καταθλιπτικό μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Κορίτσιααααα, μάλλον έκανα ραγαδες! Γαμωτο! Παρατήρησα σήμερα δυο σημαδάκια πάνω από τον αφαλό. Φτου

Μέσα στο καλοκαίρι χρειάζεται που και που καμιά βροχούλα. Ανάσα δροσιάς που λένε. Αλλά αν είναι να βρέχει μέρες όπως σε εσάς... άστο καλύτερα!

Σίγουρα θα γίνει ραγάδα; Μήπως είναι γρατζουνιά ή κάτι άλλο;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσακια μου μετα το χερι του γιατρου και λογω αιματος που ειδα μου ειπε οτι απο την εμπειρια του το πολυ μεχρι την κυριακη θα εχω γεννησει.η μπεμπα εχει πατησει τα 3 κιλα εχω διαστολη περιπου 2 και επιασε και το κεφαλακι της.απο αμνοιακα ειμαι μια χαρα και επισης πλακουντας μια χαρα.οποτε αναμενουμε να με πιασουν πονοι η να μου σπασουν τα νερα...παντως οι συσπασεις ςχουν γινει πιο εντονες και με μεγαλυτερες σε χρονο...

Μετράς αντίστροφα δηλαδή και εσύ; Τέλεια! Άλλη μια μανούλα Ιουλίου! Τελικά για τα μάτια του κόσμου λεγόμαστε μανούλες Αυγούστου... Όλες βιαστικές μου είστε! Θα σας μαλώσω! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πίτσα με λεπτή ζύμη

-300 γρ αλεύρι

-1 κουταλιά λάδι

-αλάτι όσο πιάσεις με τα δάχτυλα

-150 γρ νερό χλιαρό

-20 γρ νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξερή μαγιά

-ζάχαρη όσο πιάσεις με τα δάχτυλα

Με αυτά τα υλικά βγαίνουν 2 μεγάλα ταψιά λεπτότατης ζύμης.Η αναλογία αλεύρι-νερό είναι 2:1 όπως βλέπεις. Βάζεις τα τρία πρώτα υλικά μαζί, ανακατεύεις τα άλλα τρία χώρια και μετά προσθέτεις στο πρώτο μείγμα, ζυμώνεις κι αφήνεις να φουσκώσει.Μην περιμένεις να φουσκώσει πάρα πολύ φυσικά με τόσο λίγες ποσότητες (καμιά ώρα νομίζω είναι καλά να το αφήσεις σε ζεστό μέρος). Μετά χωρίζεις τη ζύμη στα δύο κι ανοίγεις με τον πλάστη 2 πολύ λεπτά φύλλα, πάντα σε αλευρωμένο τραπέζι για να μην κολλήσει το φύλλο (εμένα αυτό το κάνει ο άντρας μου εγώ ζορίζομαι να κάνω λεπτό το φύλλο γι΄αυτό ο μπαμπάς μου τη λέει ''η πίτσα του Γιώργου και της Μαρίας''):oops::oops:, στρώνεις το φύλλο σε μεγάλο ταψί, αυτά της κουζίνας κα βάζεις πάνω κέτσαπ κι ό,τι άλλο θες.Λέω κέτσαπ γιατί εγώ παλιά έφτιαχνα σάλτσα αλλά για πιο γρήγορα.Σε 20 λεπτά η πίτσα είναι έτοιμη, βάζεις και τη δεύτερη μετά κι οκ!

Θα πάρω την αδερφή μου αργότερα να μου πει ακριβώς και τη συνταγή ψωμιού και θα επανέλθω...;);) Α, το φύλλο της πίτσας δε χρειάζεται να σου βγει στρογγυλό, όπως να' ναι βγαίνει...

Αχ βρε Marouskaki πρωί πρωί μας τρελαίνεις! Πεινούσα που πεινούσα τώρα να δω τι θα πρωτοφάω! Για αρχή πάω να τσακίσω κάτι κεράσματα που μας περίσσεψαν από την γιορτή του άντρα μου! Ότι κιλά δεν πήρα 8 μήνες μέχρι τώρα, θα τα πάρω σε μια μέρα! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μετράς αντίστροφα δηλαδή και εσύ; Τέλεια! Άλλη μια μανούλα Ιουλίου! Τελικά για τα μάτια του κόσμου λεγόμαστε μανούλες Αυγούστου... Όλες βιαστικές μου είστε! Θα σας μαλώσω! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα!με πητ 3 αυγουστου και δευτεροτοκος χλωμο να μπω στον αυγουστο...γι αυτο ημουν σχεδον σιγουρη απο την αρχη!παντως κοριτσια μου το βραδυ επεσα ξερη...μου φαινεται εξαφανιστηκαν οι συσπασεις...χαχαχα...λετε να μετανιωσε η μπουμπου και να μας δουλευει ολους?

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Αααα....παρολο που η μπουμπου πηρε παλι μισο κιλο εγω με τοση ζεστη και τετοια κοιλια εχασα και 1 κιλο...χαχαχα...οποτε ειμαι συν 9...μια χαρουλα:tongue:

Mια χαρα τελεια εισαι, τελειο βάρος κι εσύ και η μπουμπού σου!

Αντε κορίτσι είσαι η επόμενη, όλες τα στοιχήματα σε σένα πέφτουν! Με το καλό και με εναν πόνο, ευχομαι να ειναι μια όμορφη εμπειρία

c8i6p2.png

Μέσα στο καλοκαίρι χρειάζεται που και που καμιά βροχούλα. Ανάσα δροσιάς που λένε. Αλλά αν είναι να βρέχει μέρες όπως σε εσάς... άστο καλύτερα!

Σίγουρα θα γίνει ραγάδα; Μήπως είναι γρατζουνιά ή κάτι άλλο;

Δυστυχώς κορίτσι ραγάδα είναι :mad:

Εελα μωρέ! Υγεία να έχουμε! Ο άντρας μου με διαβεβαιωσε πώς θα του αρέσω το ίδιο και με χίλιες ραγάδες :tongue:

Ας ελεγε και τίποτα άλλο αμα ήθελε!

Σήμερα πάλι ζέστη, με τον ανεμιστήρα αγκαλιά καθομαι. Κορίτσια έχω ένα σωρό δουλειές και βαριέμαι! Και που έχετε χαθεί ολες!

c8i6p2.png

Αααα....παρολο που η μπουμπου πηρε παλι μισο κιλο εγω με τοση ζεστη και τετοια κοιλια εχασα και 1 κιλο...χαχαχα...οποτε ειμαι συν 9...μια χαρουλα:tongue:

Λες να μας δουλευει η μικρα;;;;χαχα....κι εμενα παντως η μαια αυτο μου ειπε οτι ιδρωνουμε πολυ και χανουμε κι εγω εχασα μισο και ειμαι στα συν εννια....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εχουμε μπει σε τελικη ευθεια ετσι?Νινακι μου αντε κι εγω πιστευω μετα τη χερουκλα συν το σεξ που χατε κανει οτι το σαβ.κο θα γεννησεις.Τα κιλα σου τελεια.Ευαγγελια μου πολυ μου αρεσε το σκηνικο του χορου με τον αντρουλη και την κοιλιτσα σας.Μια γλυκα θα σουν.Μαριανθη μου εχεις αφησει ακομη κερασματα απ τη γιορτη του αντρα σου?Εισαι εγκρατης,εδω εξαφανιζονται ολα εν ριπη οφθαλμου.Ευαγγελια μου κι εμενα θα μου την εδιναν ποκυ οι ραγαδες ειδικα στην κοιλια που φαινονται.Θα χαλαγαν την εικονα τελειοτητας του κορμιου μου.χα χα.Αυτο το λαδακι δεν το ηξερα αλλα επειδη κι εγω δεν βαζω τιποτα πανω μου φοβαμαι μην εχω κανει.Βροχη 4 μερες καλοκαιριατικα ε?Σπαστικο πολυ.Κροκετ μου μπταβο ο μπεμπης.Μεγαλωνει με το γαλατακι σου ε?Ο μεσαιος ειναι καλυτερα?Ποπακι το σπιτακι σου λεπει θαλασσα?Τελεια.Την πιτσουλα σου μαρουσκα θα την τιμησω μου φαινεται.Πολυ χαιρομαι που χαλαρωσες κι απολαμβανεις.Πολλες τσιτες επεσαν την τελευταια εβδομαδα.Αντε να το παιρνουμε αλλιως.Ο γιατρος μου απαντησε οτι δεν εχει προβλημα με υα βαμμενα νυχια,το σχολιο περι φ.τ και καισαρικης ηταν δικο μου.Εννοειται οτι δεν ξερουμε την καταληξη καθε γεννας..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Δυστυχώς κορίτσι ραγάδα είναι :mad:

Εελα μωρέ! Υγεία να έχουμε! Ο άντρας μου με διαβεβαιωσε πώς θα του αρέσω το ίδιο και με χίλιες ραγάδες :tongue:

Ας ελεγε και τίποτα άλλο αμα ήθελε!

Σήμερα πάλι ζέστη, με τον ανεμιστήρα αγκαλιά καθομαι. Κορίτσια έχω ένα σωρό δουλειές και βαριέμαι! Και που έχετε χαθεί ολες!

Εγω εχω και τους τρεις σπιτι γτ δεν ξυπνουσε ο μικρος το πρωι για παιδικο....γινεται χαμος εδω...οι μπογιατζηδες βαφουν τα μερεμετια των υαλοτουβλαδων ο Ανδρεας εσκασε στο κλαμα ο Γρηγορης με το Φανη ανοθξαν πλεηστεησιον ενω δεν τους αφησα οταν πηγα νοσοκομειο και εριξα ενα ματς και με αυτους τωρα μαλωνουν με ενα φιλο τους για κατι που εγινε στη μπαλα κι ερχονται μου τα λενε ενω ταυτοχρονα σιδερωνω....τα νευρα μου....α εβγαλα τα ραμματα αλλα ακομη ποναω για να δουμε ποτε θα περπατηαω σαν ανθρωπος....και φαι δεν εχω ακομη.....:shock::shock:γι αυτο δε μπηκα εγω χαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...