Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Βρε κοριτσια διαβαζω οτι ολες εχετε κανει μπανια στη θαλασσα ,εμενα ο δικος μου γιατρος γιατι μου το εχει απαγορευσει;Μηπως λεει κολλησω κανα μικροβιο.Αλλα θα περασει το καλοκαιρι και να μην κανω ουτε ενα μπανιο;

Evangelia σε ζηλευω που εχετε δροσουλα εκει πανω εμεις εδω σκαμε απο τη ζεστη!!!

Ποπάκι που μένεις? Εγώ είμαι Χαλκίδα και πάλι αποφεύγω να κάνω μπάνιο μέσα στη πόλη...πάω λίγο πιο έξω... Αλλά συνέχεια μου το λέει ο γιατρός σε καθαρή θάλασσα!Δεν θα άντεχα να μην κάνω μπάνιο!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πέστα δε ευαγγελία,,, κ γω δεν είμαι τόσο προκομμένη,,,, η μαμα μου τα έχει κάνει σχεδόν όλα,,, αλλά λέει ότι δεν έχει να κάνει κ τίποτα άλλο οπότε να μη νιώθω τύψεις...είμαι λέει όλη δικιά σου...χτες μου πήρε κ το μικρό να τον κοιμήσει σπίτι της... εεε βέβαια με τόσες επαφές ρίχνουμε κ τους καυγάδες μας...αχάριστη κόρη....εμένα όπως βλέπεις άλλα με απασχολούν...στον κόσμο μου....

Κοριτσάρες... μή σκάτε... μια απο τα ίδια.... δεν είμαι κι εγω τόοοοσο προκομένη. Μέχρι πριν παντρευτώ έμενα στο πατρικό... αρα εκεί η μαμά τα έκανε όλα... ε οταν παντρέυτηκα και ηρθα στο σπιτι μας με τον άντρα μου.. μετά απο 2 μήνες προέκυψε η εγκυμοσύνη.. και πάνω που ήμουν σε περίοδο προσαρμογής.. ναι μεν προσαρμόστηκα χωρίς παράπονα αλλά λόγω πολλών συμπτωμάτων στην αρχή της εγκυμοσύνης.... δεν με άφησαν να κάνω και πολλά. Ναι θα μαγειρέψω, ναι θα σκουπίσω θα σφουγγαρίσω, αλλά σιχένομαι να σιδερώσω (καλά δεν έχω κουράγιο καν πλέον) και γενικά... δεν έχω πάρει απο τα χούγια της μάνας μου που δεν κάθεται λεπτό στο σπίτι της και όλο και κάτι καθαρίζει - φτιάχνει κλπ. Κοιτάχτε όπως και να το κάνουμε οι σημερινές νοικοκυρές... οι νέες δλδ ... δεν είναι όπως παλιά .. όπως οι μαμάδες μας ή οι γιαγιάδες. Τ οχω δει απο αρκετές γνωστές και φίλες μου.

Η μαμά μου δεν παραπονιέται... το καθιέρωσε κάθε βδομάδα να έρχεται να με βοηθάει και ευτυχώς που υπάρχει .. γιατί αν περίμενα απο την πεθερά... που την έχω απο κάτω.... αφήστε! Ούτε το ελάχιστο... πλέον ούτε το τραπέζι μας κάνει. Anyway μην πιάσω το θέμα "πεθερα" γιατί θα τσιγκλίσει πολλές εδω μέσα και άσε καλύτερα να είμαστε ήρεμες.. :-P Την ευγνομονώ τη μαμά μου για αυυτό που κάνει για μένα... καλά εντάξει ειναι και ξετρελαμένη που θα αποκτήσει το 1ο της εγγόνι.. δεν το συζητώ καν.. είναι το παιδί της παιδί της (εισ δειπλούν) όπως λέει.

Τι μαγειρέψατε;;;; Εγώ μακαρονια με κιμάαα.... τα σαλάκια μου τρέχουν και περιμένω τη κολονα του σπιτιού να γυρήσει να φάμε... :lol:

Σας φιλώ!!!!!!

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοριτσια πηρα το γιατρο και μου πε κανενα προβλημα για τα νυχια.Αυτο με το οξυγονο που λες ευαγγελια κατι εχω ακουσει για τις καισαρικες αλλα μου φαινεται στο φυσιολογικο δεν υπαρχει προβλημα.Μπραβο στη μανουλα μαγδα,ετσι θα πρεπε να ναι ολες.Οι δουλειες αν εχεις παιδια ειναι πιο πολλες κι αν τις αφησεις μια μερα την αλλη μερα ειναι διπλες.

εμενα παντως με την καισαρικη μου ειπε να τα βγαλω :(:( και τα ειχα κανει μολις 7 μερες να δω ποτε θα αξιωθω να ξαναπαω για καλοπισμο...

79o6p3.png

Βρε κοριτσια διαβαζω οτι ολες εχετε κανει μπανια στη θαλασσα ,εμενα ο δικος μου γιατρος γιατι μου το εχει απαγορευσει;Μηπως λεει κολλησω κανα μικροβιο.Αλλα θα περασει το καλοκαιρι και να μην κανω ουτε ενα μπανιο;

Evangelia σε ζηλευω που εχετε δροσουλα εκει πανω εμεις εδω σκαμε απο τη ζεστη!!!

Δεν ξέρω γιατί στο είπε. Πιθανόν για τα μικρόβια αλλά εξάλλου είναι δεδομένο οτι πρέπει να προσέχουμε. Λες και όλες οι θάλασσες είναι καθαρες........

Ο δικός μου γιατρός το Μάιο που ακόμα είχαμε ψυχρούλα... μου είπε.. να πηγαίνω να κολυμπάω όσο πιο πολύ μπορώ γιατί κάνει καλό. Εδώ που μένω όμως... δεν εχω φυσικά καθαρή θάλασσα και θέλω κανα μισάωρο και να φτάσω σε καλή παραλία. Ευτυχώς έχουμε μια ας το πούμε ιδιωτική πισίνα η οποία καθαρίζεται πολύ συχνά... έχει ελάχιστο και συγκεκριμλενο κόσμο.. και απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα απο το σπίτι μου. Εκεί πάω και κολυμπάω αλλά δεν μπορώ και πολύ ώρα. Κουράζομαι... ειδικά οταν δεν πατώνω. Με πιάνει δύσπνοια πολλές φορές. Μπαίνω κάνω 2 γύρους σαν τις γριούλες και βγαίνω.

s-event.png

Διαφημίσεις

Μολις εφυγε η παιδιατρος μεγαλωσαμε!!!

2610 απο 2200 και 50 ποντους ο μπομπιρας μου!!!!! μεσα σε 8 μερες!!

τον βρηκε πολυ καλο αντανακλαστικα ολα καλα!!!

Μπράβο το μωρό μου ολόκληρο ανθρωπάκι πως μεγαλώνουν έτσι μωρέ μέρα με την μέρα απίστευτο μου φαίνεται..Αχ Παναγίτσα μου άντε ανυπομονώ να έρθει και η κορούλα μας έχω τρελαθεί που να την δω κιόλας..

ewKwp3.png

Κοριτσάρες... μή σκάτε... μια απο τα ίδια.... δεν είμαι κι εγω τόοοοσο προκομένη. Μέχρι πριν παντρευτώ έμενα στο πατρικό... αρα εκεί η μαμά τα έκανε όλα... ε οταν παντρέυτηκα και ηρθα στο σπιτι μας με τον άντρα μου.. μετά απο 2 μήνες προέκυψε η εγκυμοσύνη.. και πάνω που ήμουν σε περίοδο προσαρμογής.. ναι μεν προσαρμόστηκα χωρίς παράπονα αλλά λόγω πολλών συμπτωμάτων στην αρχή της εγκυμοσύνης.... δεν με άφησαν να κάνω και πολλά. Ναι θα μαγειρέψω, ναι θα σκουπίσω θα σφουγγαρίσω, αλλά σιχένομαι να σιδερώσω (καλά δεν έχω κουράγιο καν πλέον) και γενικά... δεν έχω πάρει απο τα χούγια της μάνας μου που δεν κάθεται λεπτό στο σπίτι της και όλο και κάτι καθαρίζει - φτιάχνει κλπ. Κοιτάχτε όπως και να το κάνουμε οι σημερινές νοικοκυρές... οι νέες δλδ ... δεν είναι όπως παλιά .. όπως οι μαμάδες μας ή οι γιαγιάδες. Τ οχω δει απο αρκετές γνωστές και φίλες μου.

Η μαμά μου δεν παραπονιέται... το καθιέρωσε κάθε βδομάδα να έρχεται να με βοηθάει και ευτυχώς που υπάρχει .. γιατί αν περίμενα απο την πεθερά... που την έχω απο κάτω.... αφήστε! Ούτε το ελάχιστο... πλέον ούτε το τραπέζι μας κάνει. Anyway μην πιάσω το θέμα "πεθερα" γιατί θα τσιγκλίσει πολλές εδω μέσα και άσε καλύτερα να είμαστε ήρεμες.. :-P Την ευγνομονώ τη μαμά μου για αυυτό που κάνει για μένα... καλά εντάξει ειναι και ξετρελαμένη που θα αποκτήσει το 1ο της εγγόνι.. δεν το συζητώ καν.. είναι το παιδί της παιδί της (εισ δειπλούν) όπως λέει.

Τι μαγειρέψατε;;;; Εγώ μακαρονια με κιμάαα.... τα σαλάκια μου τρέχουν και περιμένω τη κολονα του σπιτιού να γυρήσει να φάμε... :lol:

Σας φιλώ!!!!!!

Γεια σου άνθη μου ωραία τα μακαρονακια με κιμά..Εγώ έκανα φασολάκια σήμερα..κοίτα και εγώ στην μαμά μου δεν έκανα δουλειές όταν εμένα από την στιγμή όμως που ηρθ; Στο σπίτι μου δεν ξέρω τι έχω πάθει ψύχωση θέλω να είναι όλα τέλεια..Αυτό που έχω εγώ μόνο φυσιολογικό δεν το λες..Και ειδικά τώρα που κάθομαι στο σπίτι όλη την ώρα κάνω δουλειές τι είναι αυτό που μ'έχει πιάσει δεν ξέρω από την πολύ βαρεμάρα όλη την ημέρα ..Ναι καλά και εμένα η πεθερά μου μια φορά μου είχε πει να έρθει να σιδερωσει και ακόμα στο δρόμο είναι..Καλύτερα δεν θέλω αν χρειαστεί έρχεται η μανούλα μου...άντε Καλή ορεξη

ewKwp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

Οχι δεν γεννησα ακομηηηηηηη...περναω οσες περισσοτερες ωρες μπορω με την μεγαλη μου πριν την μεγαλη στιγμη μιας και δεν δουλευω!

Αρχικα ευχομαι σε σενα βροχουλα να σου ζησει η μπουμπου!!!Γερη δυνατη και καλοτυχη!Καλη επιστροφη να εχετε!Βρε τι μωρα μεγαλα ειναι αυτα που βγαζετε???χαχαχα...συγχαρητηρια!!

Οι τελευταιες νυχτες ηταν δραματικες...δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα....η μπεμπα εχει μεγαλωσει και με δυσκολευει στην ανασα....2 βραδυα ομως τωρα εχει κατεβει...εχει αδειασει η κοιλια μου προς τα κατω και το νιωθω!Χτες μαλιστα δεν μπορουσα να περπατησω που πηγαμε βολτα....υπεφερα απο την μεση μου και μπουκωμα!Οταν ξαπλωσα τη νυχτα ειχα και αρκετες συσπασεις αλλα δεν ποναγα....το πρωι λοιπον εκανα αγκαλιτσες με τον αντρουλη μου μιας και δεν το βλεπω να ξανακανουμε μεχρι να σαραντισω και ειχαμε και πολυ καιρο να ερθουμε σε επαφη...λεω μιας και το μεσημερι εχω γιατρο και θα φαω την χερουκλα σημερα δεν τρωω πρωτα κατι αλλο?? ;) χαχαχα....βεβαια μετα την επαφη εχω αιματακι απο κατω....τωρα ή ειναι διαστολη ή ειναι απο τον τραχηλο που εχει γινει αυαισθητος....θα παρω την μαια μου σε λιγο και θα δω και τον γιατρο το μεσημερι....κοριτσια....μου φαινεται μεχρι αυριο θα γεννησω επιτελους!!!

Άντε με το καλό κορίτσι μου! Να χεις σύντομα αγκαλιτσα το νινι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σου άνθη μου ωραία τα μακαρονακια με κιμά..Εγώ έκανα φασολάκια σήμερα..κοίτα και εγώ στην μαμά μου δεν έκανα δουλειές όταν εμένα από την στιγμή όμως που ηρθ; Στο σπίτι μου δεν ξέρω τι έχω πάθει ψύχωση θέλω να είναι όλα τέλεια..Αυτό που έχω εγώ μόνο φυσιολογικό δεν το λες..Και ειδικά τώρα που κάθομαι στο σπίτι όλη την ώρα κάνω δουλειές τι είναι αυτό που μ'έχει πιάσει δεν ξέρω από την πολύ βαρεμάρα όλη την ημέρα ..Ναι καλά και εμένα η πεθερά μου μια φορά μου είχε πει να έρθει να σιδερωσει και ακόμα στο δρόμο είναι..Καλύτερα δεν θέλω αν χρειαστεί έρχεται η μανούλα μου...άντε Καλή ορεξη

Ωραία και τα φασολάκια... Μπορει να φτιάξω αυριο μιας και εχω παρει αλλιως μπάμιες με κοτοπουλάκι..! Εμένα αυτή η τρέλα που κες με πιάνει με το μαγείρεμα. Καμία φορά μαγειρεύω και το βράδυ για τον άντρα μου έτσι γιατι μου τη βαράει. Και γκυκακια κανω η κανα ψωμάκι. Μετα βεβαια πεθαίνω απο την κούραση αλλά εντάξει....

s-event.png

Καλημέρα!!!

συγχαρητήρια Νοβεμπερ!!!! να σου ζήσει η μπουμπου!!!! τι ωραία αίσθηση, ε???λευτεριά!!!! 3800!!! να μην πάνε τζάμπα κ όλα τα κιλα δικά σου!!!! Ωραία περιμενουμε νέα!!!

Η ζέστη συνεχίζεται κ γω υποφέρω... ναι είδα κ γω τιμές ιδιωτικού μαιευτηρίου,,, κ έλεγε ότι ανέβηκαν 10%,, αλλά επίσης έλεγε ότι αν έχω ξαναγεννήσει εκεί έκπτωση 10%, οπότε τι είχαμε τι χασαμε... όχι ότι είναι λίγα... 950 με φτ. κ 1530 με κ.τ. ο γιατρός μου 1200 με απόδειξη παρακαλώ!!!

Χτες βγήκαμε με φίλους και περάσαμε πολύ όμορφα, από τις τελευταίες εξόδους μας.. καλό Σεπτέμβριο τώρα...

Χτες είχα εκτενή κουβέντα με σύζυγο και άρχισε να μου λέει δειλά δειλά πώς θα αντέξω μέσα μαζί σου τους πονους!!!! ΑΚΟΥΣΤΕΕΕΕ εγώ θα πονάω αυτός δε θα αντέξει... σας έχει στηρίξει κάποιος τόσο πολύ??????μετά από κουβέντα κ γω κατεληξα ότι ίσως δεν τον θέλω μέσα τελικά, και ίσως δεν τον ειδοποιήσω κ καθόλου.... θα προσλάβω τη μαία που θα με στηρίξει σίγουρα... αν είναι να λιποθυμάει τι να τον κάνω...μου είπε ότι ίσως επηρεαστεί κ για μετά....πωπω δεν πίστευα στα αυτιά μου,,,τι τους πιάνει????λάλησε.... το πσκ θα πάρει το μικρό και θα πάνε στο μέρος του να ηρεμήσω και να κάνω χαλαρά την ετοιμασία μου... οπότε πιστεύω θα χαλαρώσω το σκ...σήμερα θα πάμε με τον μικρό θάλασσα σε φίλη και θα γυρίσουμε άυριο....

Εμένα ο άντρας μου είπε ότι θα είναι μέσα την στιγμή του τοκετού. Τώρα αν τελευταία στιγμή διστάσει ή τρομάξει, δεν θα παρεξηγηθω. Είναι λογικό κατ'εμε να βιώνουν με ένανππολύ διαφορετικό και πιο ξένο τρόπο την όλη διαδικασία...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μολις εφυγε η παιδιατρος μεγαλωσαμε!!!

2610 απο 2200 και 50 ποντους ο μπομπιρας μου!!!!! μεσα σε 8 μερες!!

τον βρηκε πολυ καλο αντανακλαστικα ολα καλα!!!

Τέλεια! Συγχαρητήρια στον μικρουλη σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αν πηγαίνεις σε καμία ερημική παραλία;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σημερα η καλη διαθεση με μαρανε.Ενω ειχα βοηθεια για δουλειες και φαγητο οι μικρες με υτελαναν στην ψυχολογικη κουραση,οχι πιρουνι,κουταλι,οχι ταισμα,μονη μου,τσισα δε θελω στο μεγαλο μπανιο αλλα στο μικρο,νετο οχι στο πλαστικο-στο γυαλινο κι αλλαχιλια τετοια.Βαζουμε σιδερο,μας πεταει το ρευμα και πεφτει η ασφαλεια,μετα απο λιγκ ανοιγουμε τη βρυση για τα πιατα και δεν εχει νερο.Δεν εχει ολη η γειτονια,δε ξερω τι εγινε.Αυτη τη στιγμη πεθαινω,λιωνω για ενα μπανιο,να χαλαρωσω τωρα που κοιμουνταξ και δεν μπορω.Κατ τ αλλα καλα...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Να ρωτήσω την απορία μου...δηλαδή θεωρείται συνηθισμένο να είναι μόνο στις ωδύνες κ στη γέννα να περνάει έξω? έτσι γίνεται δεν ξέρω,,,νόμισα ότι είναι μονίμως μέσα... κ με κορόιδευε ότι θα λιώσει κρατώντας το χέρι μου 15 ώρες... σιγααααααααα,,,δεν του είπαμε να κοιτάξει κ το πιπι από πίσω δίπλα μου θα είναι....ελεος,,, ας είναι κ λιποθυμος, εγώ δε θα λιποθυμίσω που θα φέρω το μωρό στον κόσμο???Νοβεμπερ!!!!! που είσαι να με υποστηρίξεις!!!!!

Ναι θέλω το μωρό να έρθει όσο το νωρίτερο γίνεται γιατί δεν την παλεύω με αυτό το σώμα.. με δυσκολία τα κάνω όλα...αυτός είναι ήδη το λιγότερο 3700...τη Δευτέρα θα ακούσω κανένα 4αρι κ θα τρελαθώ.... οπότε ας βγει ο έρμος,να κλειστούμε στα κλιματιστικά μας, τώρα φέρνω γύρα σας την άδικη κατάρα,,,με λυπάμαι κ με λυπούνται... δεν ξέρω κορίτσια,,,θέλω να έχω δύναμη για τον τοκετό κ όχι για την αναμονή,,,αυτή εξαντλείται...

Ένας άντρας που γίνεται κατακίτρινος...πίστεψέ με, δε θα διευκολύνει ούτε εσένα ούτε το γιατρό και το προσωπικό, εσένα θα κοιτάνε ή τον ημιλιπόθυμο??:wink: :wink::wink::wink:

Όσο για την υπομονή που εξαντλείται...ζέστη, κοιλιά, κιλά....ένατος αγάπη μου, φυσιολογικά όσα νιώθεις!Τι να σου πω, υπομονή?Δε λέω, απλώς θα πω, απόλαυσε τις τελευταίες μέρες οι τρεις σας ως οικογένεια, εγώ αυτές περιμένω όταν καταφέρω να περπατήσω μετά από αύριο μεθαύριο...Θα έρθει το μωρό, να το χωνέψεις δεν πρόκειται!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια μου! Εδώ έχει μια μουντίλα και βρέχει σήμερα και είμαι λίγο στα down μου. Εχω και ένα σωρό δουλειές να κάνω αλλά βαριέμαιαιαι...

Χθες το ευχαριστήθηκα, πήγαμε με μια φίλη σινεμά και είδαμε μια μπουρδογυναικοταινία αλλά περάσαμε πολύ ωραια, ποπ κορν και κουτσομπολιό για τα γυμνά αντρικά κορμιά στην οθόνη.Χαχα, ξέρω ποια ταινία είδες, εγώ βέβαια τη βλέπω κάθε μέρα σπίτι μου ζωντανά χαχαχαχαχα! Μετά ήρθε ο άντρας μου να με πάρει και πήγαμε σε εναν κήπο στο κέντρο της πόλης που καθε Τετάρτη διοργανώνουν βραδιές λάτιν και ηταν πανέμορφα. Η βραδιά δροσερή καλοκαιρινή, ο κόσμος χόρευε, την μουσική την αγαπώ. Ρίξαμε και μερικούς χορούς, που να με δείτε με την κοιλιά μεχρι απέναντι, 9 μηνών εγκυος και να χορεύω! Πρεπει να ήταν αστείο θέαμα! Καιρό είχαμε όμως, το είχα πεθυμήσει.Τι λες καλέ, τι πιο ωραίο μια έγκυος που χαίρεται την εγκυμοσύνη της, δεν το ήξερα να κλειστώ στο μοναστήρι μέχρι να φύγει η κοιλιά!Πολύ καλά κάνατε!

Κορίτσια η κοιλιά μου γύρω από τον αφαλό έχει τσιτώσει πολύ, φοβάμαι για ραγάδες. Ήδη νομίζω οτι βλέπω μια μικρή ροζ γραμμούλα. Πασαλείβομαι στα λαδια αλλά δεν βλεπω να το γλιτώνω.έχω πάνω από δίμηνο τρίμηνο να βάλω κάτι, όχι ότι έβαζα πριν, κι εμένα έχει καρατσιτώσει, βγηκαν όλες οι φλέβες έξω, όμως ξέρεις??Δε με νοιάζει, καλέ καθόλου όμως!:tongue::tongue::tongue:

Μαρουσκάκι αντε επιτελους να ξεμπερδευεις και με τα μαστορια και με το πόδι, να προλαβεις να χαλαρώσεις και να πάρεις και μια ανασα πριν υποδεχτείς τον τέταρτο άντρακλα! Καλά οσο σκεφτομαι οταν μεγαλώσει και αυτος λίγο, τι θα κανεις με 5 άντρες! Στα οπα οπα θα σε έχουν! Βεβαια δεν θα προλαβαίνεις να καθαρίζεις τουαλέτες :PΚαλά, κάνε όνειρα που θα με έχουν στα όπα όπα, το τρέξιμο της αρκούδας θα κάνω, αλλά είπαμε, εμείς αντέχουμε!

Γέννησε και η Νοβέμπερ μας! Αντε να παίρνουμε σειρά οι υπόλοιπες! Ποια λετε να είναι μετά, να ριξουμε κανα στοιχημα?

Νινάκι λέω...Ακούω άλλες γνώμες!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...