Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αγάπες γειά σας, δεν έχω πολύ κουράγιο να σας πω λεπτομέρειες, από αύριο αυτά, όλα πήγανε καλά έχω ένα κούκλακι ζωγραφίστο δίπλα μου 3800 κιλά θηλαζει, κοιμάται πολύ, κακακια και όλα καλά..... Είμαι ευτυχισμένη πολυυυυυυυυ πάω για νανι, είμαι σαν ζόμπι..... από την αναισθησια.....

Συγχαρητήρια! Να σου ζήσει κορίτσι μου! Μεγαλούτσικια βγήκε! Άντε καλή ξεκούραση τώρα!

post-37166-14825440933586_thumb.jpg

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49 cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -? cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Cristi84 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-madata80 αγοράκι!-2470 gr-προγραμματισμένη ?.τ. 15/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -3000 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-2350 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2600 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Nα μας ζήσει και το πρώτο κοριτσάκι του καφέ μας!Βροχούλα μου, να σας ζήσει, να είναι πάντα γερή και καλότυχη!!Καλή ανάρρωση σε σένα και με το καλό σπιτάκι σας!Μαρή...αρχές 38ης εβδομάδας και 3800???:tongue::tongue::tongue::tongue:Χαχαχα!!Πλέον δεν είσαι η βροχούλα Νοεμβρίου , είσαι η ηλιαχτίδα Ιουλίου!!;);););)

Έλα να βρούμε την επόμενη!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σε όλες!Κοιμήθηκα 10 με 6, χωρίς καν να γυρίσω πλευρό και χωρίς να σηκωθώ για τουαλέτα (τόσο κομμάτια!) και σήμερα πετάω φυσικά!Ούτε μισή σύσπαση ούτε τίποτα, το γλυκό μου λιονταράκι δεν με ενόχλησε καθόλου οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι τους πόνους τους προκάλεσα εγώ με το άγχος μου που θα έρχονταν τα μαστόρια χθες, δε μπορεί να ήταν τόσο τυχαίο!Έγιναν πολύ ωραία, φώτισε-κι άλλο- το σπίτι οπότε ένα τελευταίο ντου αύριο από το μπογιατζή για να διορθώσει ό,τι άφησαν χθες!Και μετά τίποτα, μετά τα κλασικά ενός σπιτιού μόνο!!!:P:p:p:p

Το ποδαράκι πάει πολύ καλύτερα, η αντιβίωση τέλος, δόξα τω Θεώ....:P:p:p:p

Πάω να απλώσω πλυντήριο, να βάλω πλυντήριο, ε με ξέρετε τώρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσακια μου!

Οχι δεν γεννησα ακομηηηηηηη...περναω οσες περισσοτερες ωρες μπορω με την μεγαλη μου πριν την μεγαλη στιγμη μιας και δεν δουλευω!

Αρχικα ευχομαι σε σενα βροχουλα να σου ζησει η μπουμπου!!!Γερη δυνατη και καλοτυχη!Καλη επιστροφη να εχετε!Βρε τι μωρα μεγαλα ειναι αυτα που βγαζετε???χαχαχα...συγχαρητηρια!!

Οι τελευταιες νυχτες ηταν δραματικες...δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα....η μπεμπα εχει μεγαλωσει και με δυσκολευει στην ανασα....2 βραδυα ομως τωρα εχει κατεβει...εχει αδειασει η κοιλια μου προς τα κατω και το νιωθω!Χτες μαλιστα δεν μπορουσα να περπατησω που πηγαμε βολτα....υπεφερα απο την μεση μου και μπουκωμα!Οταν ξαπλωσα τη νυχτα ειχα και αρκετες συσπασεις αλλα δεν ποναγα....το πρωι λοιπον εκανα αγκαλιτσες με τον αντρουλη μου μιας και δεν το βλεπω να ξανακανουμε μεχρι να σαραντισω και ειχαμε και πολυ καιρο να ερθουμε σε επαφη...λεω μιας και το μεσημερι εχω γιατρο και θα φαω την χερουκλα σημερα δεν τρωω πρωτα κατι αλλο?? ;) χαχαχα....βεβαια μετα την επαφη εχω αιματακι απο κατω....τωρα ή ειναι διαστολη ή ειναι απο τον τραχηλο που εχει γινει αυαισθητος....θα παρω την μαια μου σε λιγο και θα δω και τον γιατρο το μεσημερι....κοριτσια....μου φαινεται μεχρι αυριο θα γεννησω επιτελους!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!Κοιμήθηκα 10 με 6, χωρίς καν να γυρίσω πλευρό και χωρίς να σηκωθώ για τουαλέτα (τόσο κομμάτια!) και σήμερα πετάω φυσικά!Ούτε μισή σύσπαση ούτε τίποτα, το γλυκό μου λιονταράκι δεν με ενόχλησε καθόλου οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι τους πόνους τους προκάλεσα εγώ με το άγχος μου που θα έρχονταν τα μαστόρια χθες, δε μπορεί να ήταν τόσο τυχαίο!Έγιναν πολύ ωραία, φώτισε-κι άλλο- το σπίτι οπότε ένα τελευταίο ντου αύριο από το μπογιατζή για να διορθώσει ό,τι άφησαν χθες!Και μετά τίποτα, μετά τα κλασικά ενός σπιτιού μόνο!!!:P:p:p:p

Το ποδαράκι πάει πολύ καλύτερα, η αντιβίωση τέλος, δόξα τω Θεώ....:P:p:p:p

Πάω να απλώσω πλυντήριο, να βάλω πλυντήριο, ε με ξέρετε τώρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ μαρουσκακι μου μπραβο....χαιρομαι που διαβαζω πως ολα πανε καλυτερα!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καλα γιατι ελειπα αρκετες μερες και εχετε γραψει πολλα....θα προσπαθησω ομως να σας διαβασω ;)

meldan μου...υπομονη κοριτσακι μου...οτι και να πεις εχεις δικαιο....κανε υπομονη για τα παιδακια σου πανω απ ολα και ευχομαι συντομα ολα να φτιαξουν και να γινουν οπως πριν!!!!

Θα σας ενημερωσω απο τον γιατρο μου αλλα νομιζω οτι η μεγαλη στιγμη πλησιαζει και αναθεωρω τις σκεψεις μου για το να μην κανω επισκληριδιο :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα!!!

συγχαρητήρια Νοβεμπερ!!!! να σου ζήσει η μπουμπου!!!! τι ωραία αίσθηση, ε???λευτεριά!!!! 3800!!! να μην πάνε τζάμπα κ όλα τα κιλα δικά σου!!!! Ωραία περιμενουμε νέα!!!

Η ζέστη συνεχίζεται κ γω υποφέρω... ναι είδα κ γω τιμές ιδιωτικού μαιευτηρίου,,, κ έλεγε ότι ανέβηκαν 10%,, αλλά επίσης έλεγε ότι αν έχω ξαναγεννήσει εκεί έκπτωση 10%, οπότε τι είχαμε τι χασαμε... όχι ότι είναι λίγα... 950 με φτ. κ 1530 με κ.τ. ο γιατρός μου 1200 με απόδειξη παρακαλώ!!!

Χτες βγήκαμε με φίλους και περάσαμε πολύ όμορφα, από τις τελευταίες εξόδους μας.. καλό Σεπτέμβριο τώρα...

Χτες είχα εκτενή κουβέντα με σύζυγο και άρχισε να μου λέει δειλά δειλά πώς θα αντέξω μέσα μαζί σου τους πονους!!!! ΑΚΟΥΣΤΕΕΕΕ εγώ θα πονάω αυτός δε θα αντέξει... σας έχει στηρίξει κάποιος τόσο πολύ??????μετά από κουβέντα κ γω κατεληξα ότι ίσως δεν τον θέλω μέσα τελικά, και ίσως δεν τον ειδοποιήσω κ καθόλου.... θα προσλάβω τη μαία που θα με στηρίξει σίγουρα... αν είναι να λιποθυμάει τι να τον κάνω...μου είπε ότι ίσως επηρεαστεί κ για μετά....πωπω δεν πίστευα στα αυτιά μου,,,τι τους πιάνει????λάλησε.... το πσκ θα πάρει το μικρό και θα πάνε στο μέρος του να ηρεμήσω και να κάνω χαλαρά την ετοιμασία μου... οπότε πιστεύω θα χαλαρώσω το σκ...σήμερα θα πάμε με τον μικρό θάλασσα σε φίλη και θα γυρίσουμε άυριο....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα κοριτσια μου.Νοβεμπερ μου να μας ζησει η πρωτη μπουμπου της παρεας.Να το χαιρεσαι το κουκλι σου που 3800 δε μπορει,θα χει απο τωρα μπουτακια για τσιμπημα.Απιστευτο οτι δυο ηδη απ τα μωρακια μας υπαρχουν στον κοσμο!!!!Εσυ πως εισαι γλυκο κοριτσακι?Κοιμηθηκες καλα?Συνηλθες απ τη ναρκωση?Πονα πολυ η υποφερτα?Αντε σιγα σιγα θα μας τα πεις ολα.Μαρουσκα καλημερα και καλη απολαυση πλεον.Αντε εφτασες τελευταιες μερες κυριολεκτικα αλλα ολα φτθ

ιαχνουν.Ο μπεμπης θα μπει σε παλατακι...Νινακι μου κι εσυ θες να γεννησεις ε?Τι σας εχει πιασει ολες και θεωρειτε την 38η εβδ το υελος καλε?Εγω γεννησα δυο φορες λιγο πριν την πητ κι αλλες ξεπερνανε και τις 40 εβδ.Μαγδα υπομονη με τη ζεστη.Συμφωνω,αν ο αντρας σου δεν αντεχει ας μην ερθει μεσα.Τον γαμπρο μου τον εβγαλε ο γιατρος σχεδον λιποθυμο.Αστοκαλυτερα.Συγκεντρωσου εσυ να πετυχεις το στοχο σου.Κι εγω εχω σηκωθει με καλη διαθεση σημερα παρολο που χθες κουραστηκα αρκετα.Φιλια σε ολεςΘα απολαυσω λιγο κρουασαν και καφε και θα ρθει η αδελφη μου για δουλειες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

Οχι δεν γεννησα ακομηηηηηηη...περναω οσες περισσοτερες ωρες μπορω με την μεγαλη μου πριν την μεγαλη στιγμη μιας και δεν δουλευω!

Αρχικα ευχομαι σε σενα βροχουλα να σου ζησει η μπουμπου!!!Γερη δυνατη και καλοτυχη!Καλη επιστροφη να εχετε!Βρε τι μωρα μεγαλα ειναι αυτα που βγαζετε???χαχαχα...συγχαρητηρια!!

Οι τελευταιες νυχτες ηταν δραματικες...δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα....η μπεμπα εχει μεγαλωσει και με δυσκολευει στην ανασα....2 βραδυα ομως τωρα εχει κατεβει...εχει αδειασει η κοιλια μου προς τα κατω και το νιωθω!Χτες μαλιστα δεν μπορουσα να περπατησω που πηγαμε βολτα....υπεφερα απο την μεση μου και μπουκωμα!Οταν ξαπλωσα τη νυχτα ειχα και αρκετες συσπασεις αλλα δεν ποναγα....το πρωι λοιπον εκανα αγκαλιτσες με τον αντρουλη μου μιας και δεν το βλεπω να ξανακανουμε μεχρι να σαραντισω και ειχαμε και πολυ καιρο να ερθουμε σε επαφη...λεω μιας και το μεσημερι εχω γιατρο και θα φαω την χερουκλα σημερα δεν τρωω πρωτα κατι αλλο?? ;) χαχαχα....βεβαια μετα την επαφη εχω αιματακι απο κατω....τωρα ή ειναι διαστολη ή ειναι απο τον τραχηλο που εχει γινει αυαισθητος....θα παρω την μαια μου σε λιγο και θα δω και τον γιατρο το μεσημερι....κοριτσια....μου φαινεται μεχρι αυριο θα γεννησω επιτελους!!!

Αφου θα φαω τη χερουκλα ας φαω κατι αλλο πρωτα χαχα μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι....νομιζω το μεσημερι θα ακουσεις ευχαριστα απο το ντοκτορα μακαρι κι αυριο!!!!!!να μας ενημερωσεις ε;;;;προλαβες να χαρεις λιγο και το κοριτσακι σου....καλε τι υπακουα μωρα εχουμε....εμενα περιμενε να τελειωσουν οι δουλειες εσενα σου αφησε χρονο με τη μεγαλη χαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου.Νοβεμπερ μου να μας ζησει η πρωτη μπουμπου της παρεας.Να το χαιρεσαι το κουκλι σου που 3800 δε μπορει,θα χει απο τωρα μπουτακια για τσιμπημα.Απιστευτο οτι δυο ηδη απ τα μωρακια μας υπαρχουν στον κοσμο!!!!Εσυ πως εισαι γλυκο κοριτσακι?Κοιμηθηκες καλα?Συνηλθες απ τη ναρκωση?Πονα πολυ η υποφερτα?Αντε σιγα σιγα θα μας τα πεις ολα.Μαρουσκα καλημερα και καλη απολαυση πλεον.Αντε εφτασες τελευταιες μερες κυριολεκτικα αλλα ολα φτθ

ιαχνουν.Ο μπεμπης θα μπει σε παλατακι...Νινακι μου κι εσυ θες να γεννησεις ε?Τι σας εχει πιασει ολες και θεωρειτε την 38η εβδ το υελος καλε?Εγω γεννησα δυο φορες λιγο πριν την πητ κι αλλες ξεπερνανε και τις 40 εβδ.Μαγδα υπομονη με τη ζεστη.Συμφωνω,αν ο αντρας σου δεν αντεχει ας μην ερθει μεσα.Τον γαμπρο μου τον εβγαλε ο γιατρος σχεδον λιποθυμο.Αστοκαλυτερα.Συγκεντρωσου εσυ να πετυχεις το στοχο σου.Κι εγω εχω σηκωθει με καλη διαθεση σημερα παρολο που χθες κουραστηκα αρκετα.Φιλια σε ολεςΘα απολαυσω λιγο κρουασαν και καφε και θα ρθει η αδελφη μου για δουλειες.

Εγω οπως τα ξαναυπολογισα γεννησα πρωτο και τριτο 38 κ 1 και τον δευτερο 39ακριβως.Οποτε....γι αυτο απο την αρχη ελεγα 25-28 ιουλιου θα γεννησω.Βαρια 3 αυγουστου χαχα....εκτος κι αν αυτος ο κυριος περιμενει τα μελτεμια του αυγουστου....:wink:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!!!

συγχαρητήρια Νοβεμπερ!!!! να σου ζήσει η μπουμπου!!!! τι ωραία αίσθηση, ε???λευτεριά!!!! 3800!!! να μην πάνε τζάμπα κ όλα τα κιλα δικά σου!!!! Ωραία περιμενουμε νέα!!!

Η ζέστη συνεχίζεται κ γω υποφέρω... ναι είδα κ γω τιμές ιδιωτικού μαιευτηρίου,,, κ έλεγε ότι ανέβηκαν 10%,, αλλά επίσης έλεγε ότι αν έχω ξαναγεννήσει εκεί έκπτωση 10%, οπότε τι είχαμε τι χασαμε... όχι ότι είναι λίγα... 950 με φτ. κ 1530 με κ.τ. ο γιατρός μου 1200 με απόδειξη παρακαλώ!!!

Χτες βγήκαμε με φίλους και περάσαμε πολύ όμορφα, από τις τελευταίες εξόδους μας.. καλό Σεπτέμβριο τώρα...

Χτες είχα εκτενή κουβέντα με σύζυγο και άρχισε να μου λέει δειλά δειλά πώς θα αντέξω μέσα μαζί σου τους πονους!!!! ΑΚΟΥΣΤΕΕΕΕ εγώ θα πονάω αυτός δε θα αντέξει... σας έχει στηρίξει κάποιος τόσο πολύ??????μετά από κουβέντα κ γω κατεληξα ότι ίσως δεν τον θέλω μέσα τελικά, και ίσως δεν τον ειδοποιήσω κ καθόλου.... θα προσλάβω τη μαία που θα με στηρίξει σίγουρα... αν είναι να λιποθυμάει τι να τον κάνω...μου είπε ότι ίσως επηρεαστεί κ για μετά....πωπω δεν πίστευα στα αυτιά μου,,,τι τους πιάνει????λάλησε.... το πσκ θα πάρει το μικρό και θα πάνε στο μέρος του να ηρεμήσω και να κάνω χαλαρά την ετοιμασία μου... οπότε πιστεύω θα χαλαρώσω το σκ...σήμερα θα πάμε με τον μικρό θάλασσα σε φίλη και θα γυρίσουμε άυριο....

Λοιπον κοιτα να απολαυσεις τη θαλασσα κ το γιο σου σημερα και το σκ μονη κι ασε το συζυγο....ρε παιδια εγω γεννησα τρια παιδια και βιντεο γεννας βλεπω με ενα ματι κλειστο....περιμενετε απο εναν αντρα να ειναι καραψυχραιμις βλεποντας το πιπι που του χαριζει τοση απολαυση να γινεται σαν φινιστρινι και να του αρεσει η σκεψη;;;;;να ειναι απο διπλα και να σας κρατα το χερακι ναι στις ωδινες ναι στη γεννα δεν ξερω....αλλα δεν το βρισκω τρομερο να αναρωτιεται αν θα αντεξει....:lol: Αντε χαλαρωστε θελω να γεννησετε ολες χαρωπες και αγαπημενες με τα ταιρια σας!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αγάπες γειά σας, δεν έχω πολύ κουράγιο να σας πω λεπτομέρειες, από αύριο αυτά, όλα πήγανε καλά έχω ένα κούκλακι ζωγραφίστο δίπλα μου 3800 κιλά θηλαζει, κοιμάται πολύ, κακακια και όλα καλά..... Είμαι ευτυχισμένη πολυυυυυυυυ πάω για νανι, είμαι σαν ζόμπι..... από την αναισθησια.....

ΩΩΩ να σου ζήσει!! Να την χαίρεσαι τη ζουζουνιτσα σου, να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!

Οταν συνέλθεις και βρεις λίγο χρόνο μπες λίγο να μας πεις λεπτομέρειες!!

c8i6p2.png

Λοιπον κοιτα να απολαυσεις τη θαλασσα κ το γιο σου σημερα και το σκ μονη κι ασε το συζυγο....ρε παιδια εγω γεννησα τρια παιδια και βιντεο γεννας βλεπω με ενα ματι κλειστο....περιμενετε απο εναν αντρα να ειναι καραψυχραιμις βλεποντας το πιπι που του χαριζει τοση απολαυση να γινεται σαν φινιστρινι και να του αρεσει η σκεψη;;;;;να ειναι απο διπλα και να σας κρατα το χερακι ναι στις ωδινες ναι στη γεννα δεν ξερω....αλλα δεν το βρισκω τρομερο να αναρωτιεται αν θα αντεξει....:lol: Αντε χαλαρωστε θελω να γεννησετε ολες χαρωπες και αγαπημενες με τα ταιρια σας!!!!!

Να ρωτήσω την απορία μου...δηλαδή θεωρείται συνηθισμένο να είναι μόνο στις ωδύνες κ στη γέννα να περνάει έξω? έτσι γίνεται δεν ξέρω,,,νόμισα ότι είναι μονίμως μέσα... κ με κορόιδευε ότι θα λιώσει κρατώντας το χέρι μου 15 ώρες... σιγααααααααα,,,δεν του είπαμε να κοιτάξει κ το πιπι από πίσω δίπλα μου θα είναι....ελεος,,, ας είναι κ λιποθυμος, εγώ δε θα λιποθυμίσω που θα φέρω το μωρό στον κόσμο???Νοβεμπερ!!!!! που είσαι να με υποστηρίξεις!!!!!

Ναι θέλω το μωρό να έρθει όσο το νωρίτερο γίνεται γιατί δεν την παλεύω με αυτό το σώμα.. με δυσκολία τα κάνω όλα...αυτός είναι ήδη το λιγότερο 3700...τη Δευτέρα θα ακούσω κανένα 4αρι κ θα τρελαθώ.... οπότε ας βγει ο έρμος,να κλειστούμε στα κλιματιστικά μας, τώρα φέρνω γύρα σας την άδικη κατάρα,,,με λυπάμαι κ με λυπούνται... δεν ξέρω κορίτσια,,,θέλω να έχω δύναμη για τον τοκετό κ όχι για την αναμονή,,,αυτή εξαντλείται...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Εδώ έχει μια μουντίλα και βρέχει σήμερα και είμαι λίγο στα down μου. Εχω και ένα σωρό δουλειές να κάνω αλλά βαριέμαιαιαι...

Χθες το ευχαριστήθηκα, πήγαμε με μια φίλη σινεμά και είδαμε μια μπουρδογυναικοταινία αλλά περάσαμε πολύ ωραια, ποπ κορν και κουτσομπολιό για τα γυμνά αντρικά κορμιά στην οθόνη. Μετά ήρθε ο άντρας μου να με πάρει και πήγαμε σε εναν κήπο στο κέντρο της πόλης που καθε Τετάρτη διοργανώνουν βραδιές λάτιν και ηταν πανέμορφα. Η βραδιά δροσερή καλοκαιρινή, ο κόσμος χόρευε, την μουσική την αγαπώ. Ρίξαμε και μερικούς χορούς, που να με δείτε με την κοιλιά μεχρι απέναντι, 9 μηνών εγκυος και να χορεύω! Πρεπει να ήταν αστείο θέαμα! Καιρό είχαμε όμως, το είχα πεθυμήσει.

Κορίτσια η κοιλιά μου γύρω από τον αφαλό έχει τσιτώσει πολύ, φοβάμαι για ραγάδες. Ήδη νομίζω οτι βλέπω μια μικρή ροζ γραμμούλα. Πασαλείβομαι στα λαδια αλλά δεν βλεπω να το γλιτώνω.

Μαρουσκάκι αντε επιτελους να ξεμπερδευεις και με τα μαστορια και με το πόδι, να προλαβεις να χαλαρώσεις και να πάρεις και μια ανασα πριν υποδεχτείς τον τέταρτο άντρακλα! Καλά οσο σκεφτομαι οταν μεγαλώσει και αυτος λίγο, τι θα κανεις με 5 άντρες! Στα οπα οπα θα σε έχουν! Βεβαια δεν θα προλαβαίνεις να καθαρίζεις τουαλέτες :P

Γέννησε και η Νοβέμπερ μας! Αντε να παίρνουμε σειρά οι υπόλοιπες! Ποια λετε να είναι μετά, να ριξουμε κανα στοιχημα?

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...