Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες και εγκυούλες

ευχαριστώ για τη συμπαράσταση μέσα από τα μυνήματα σας

χτες πήρα τις εξετάσεις του προγεννήτικού

λίγο χαμηλά ο αιματοκρίτης στο 33,8 κατά τα άλλα καλά

επίσης τσιμπημένο ζάχαρο νηστείας 95 αλλά το παρακολουθω καθημερινά...

ο σύζυγος συνεχίζει να απείλει ότι θα μας αφήσει μόνους μας

ξέσπασε για όλα τα προβλήματα μας στο μωρό που έρχεται....

είχα πονάκια περιόδου και έχουν υποχωρήσει

ελπίζω να είναι ακόμα εκεί το σποράκι

την άλλη εβδομάδα θα πάω για υπέρηχο

παιρνω και μαγνήσιο βέβαια μπορεί να βοήθησε κι αυτό

επίσης είμαι σε αναζήτηση γιατρού στο Έλενα γιατι ο προήγουμενος συνταξιοδοτήθηκε....

κι εγώ προτιμώ να είμαι μόνη μου και να ταλαιπωριέμαι παρά να με βοηθάνε οι γονείς οι πεθερικά

ARCA σε πολλές έγκυες πέφτει η πίεση ή το ζάχαρο....

να κυκλοφορείς με ένα σνακ στη τσάντα σου και δεν θα το ξαναπάθεις

Κοριτσακι μου καισυ τι τραβας?τι εννοεις με αυτο που γραφεις για τον συζυγο?αν θες πες μια εκφραση του να μας βαλεις στο πνευμα γιατι ετσι οπως το παρουσιαζεις ειναι σαν να σου λεει η' χωριζουμε η' ριχνεις το μωρο!αυτο συμβαινει?δε θελω να το πιστευω.Θεε μου ποσες δοκιμασιες περναμε εμεις οι μανες? Εχεις ενα σωρο τρεξιματα εχεις και ψυχολογικη πιεση.Παντως και εγω συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια,ο συζυγος νομιζω θελει το χρονο του.Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα που είναι μια ώρα μακριά δεν είπα ότι είναι καλή κύριε πρόεδρε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμ πες κατι και εσυ χρυσοστομη,αρχισα να νιωθω η στριγγλα νυφη της παρεας:-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμ πες κατι και εσυ χρυσοστομη,αρχισα να νιωθω η στριγγλα νυφη της παρεας:-D

Μαρή δεν διάβασες πιο κάτω τι σκηνικά μου έκανε λεχώνα ακόμη??Με το στανιό να μου φέρει κόσμο στο σπίτι γιατί ''αααα, εμείς δεν το έχουμε αυτό το έθιμο!!''Κι εγώ τι φταίω κιουρία μου?Εγώ γέννησα, σπίτι μου είναι, παιδί μου είναι, τα δικά μου έθιμα κρατάμε λέμε....:roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

A ούτε εγώ ζυγίζομαι...δεν τολμάω....ο άντρας μου μου λέει ότι έχω γίνει σα μπριζολίτσα (τι εννοεί άραγε?ζουμερή?Πάντως έχω ένα πρήξιμο...σαν πέντε μηνών έγκυος ρε γ....κι ακόμη είμαστε στην αρχή!):|:neutral::|

Μια απτα ιδια! Εμενα με λεει μπαμπατσικη! ουφ δηλαδη σε 4 μηνες γενναμε? Τι καλαααα:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μια απτα ιδια! Εμενα με λεει μπαμπατσικη! ουφ δηλαδη σε 4 μηνες γενναμε? Τι καλαααα:P

Σταμάτα καλέ γρουσούζα και θα μας βγει εφταμηνήτικο για να μη σχολιάσω που θα βγει δίδυμος, όχι πάλιιιιιιιιιιιιι, δε μπορώ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μαρή δεν διάβασες πιο κάτω τι σκηνικά μου έκανε λεχώνα ακόμη??Με το στανιό να μου φέρει κόσμο στο σπίτι γιατί ''αααα, εμείς δεν το έχουμε αυτό το έθιμο!!''Κι εγώ τι φταίω κιουρία μου?Εγώ γέννησα, σπίτι μου είναι, παιδί μου είναι, τα δικά μου έθιμα κρατάμε λέμε....:roll::roll::roll:

Οχι καλε δεν το διαβασα,που το εγραψες????Α καλα λεμε,το ιδιο εζησα και εγω στο πρωτο παιδι.Κοιμομουνα 8.30 το πρωι.Λεχωνα.Το μωρο ητανε δεν ητανε 10 ημερων.Χτυπαει το κουδουνι.Πεταγομαι σαν τη τρελη(πως δεν επαθα ανακοπη) και ανοιγω τη πορτα.Η λεγαμενη με 3 φιλες της μπουκαραν στο σπιτι,μπηκαν στην κρεβατοκαμαρα(την δικη μου) ξεσκεπασαν το μωρο με τα βρωμοχερα τους και το περιεργαζονταν λες και ψαχνανε να βρουνε κανα ελαττωμα.Αν λειπει κανα χερι κανα δαχτυλο κλπ.Και στο τελος μου λεει η μια: καλε ποσο μικρο ειναι?δεν το ταιζεις?Το βοδι η πεθερα μου γελαγε αντι να με υποστηριξει.Και μετα μου λες εσυ εν ετη 2015 τι?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σταμάτα καλέ γρουσούζα και θα μας βγει εφταμηνήτικο για να μη σχολιάσω που θα βγει δίδυμος, όχι πάλιιιιιιιιιιιιι, δε μπορώ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Οχι αγαπη μου εγω ειμαι πολυ θετικος ανθρωπος και γουρλου.Δεν μεταφερω αρνητικη ενεργεια.Τελειομηνα μωρακια και ζουμπουρλιδικα για ολες:wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά μου. Βέβαια, όπως όλοι οι άνθρωποι, έχει τις παραξενιές της. Αλλά επίσης όπως όλοι οι άνθρωποι, έχει και τα κουμπιά της. Από την αρχή σε θέματα ασήμαντα για μένα (σημαντικά για εκείνη), της φερόμουν όπως ακριβώς ήθελε. Το εκτίμησε και από τότε είναι χαλί να την πατήσω. Ειδικά τώρα με το μωρό που αποκτήσαμε μετά από πολύ κόπο (καλά μην με δείρετε! Δεν το αποκτήσαμε ακόμα, αλλά κατά το ήμισυ το έχουμε! χαχα), έχει γίνει ακόμη πιο φιλική, ευγενική και εξυπηρετική. Πολλοί μου λένε ότι παίζει ρόλο το ότι μένουμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά εγώ διαφωνώ. Δεν θα άλλαζα κάτι αν μέναμε στην ίδια πόλη. Οπότε το ένα κομμάτι είναι πως θα το χειριστεί η νύφη. Το άλλο κομμάτι είναι η στάση του γιου. Ο άντρας μου από την αρχή είχε βάλει όρια και σε εμένα και στην μητέρα του. Δηλαδή και στο τι μπορώ να λέω και να κάνω εγώ προς αυτήν αλλά και το ανάποδο. Έτσι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάρει το μέρος κανενός και να γίνουν παρεξηγήσεις. Πιστεύω ότι αν λειτουργούμε με αυτό το γνώμονα δεν θα έχουμε πρόβλημα με πεθερές. Μου φαίνεται ανόητο να συζητάμε ακόμη για τέτοια θέματα εν έτη 2015...

Πολλα ειναι ανοητα να συζηταμε εν ετη 2015 αλλα τα συζηταμε ομως,πχ Aids, ρατσισμος,κοινωνικες ανισοτητες και αλλα πολλα.Και πολυ χαιρομαι που διατηρεις καλες σχεσεις με τη μαμα του αντρα σου,η οποια ζει σε αλλη πολη και δεν σας χωριζει ενα τουβλο στο δωματιο που κοιμοσαστε.

Κουμπια εχουμε ολοι οι ανθρωποι,αλλα δεν ειμαστε μηχανες να τα παταμε και να ρυθμιζουμε τη διαθεση μας και τα πιστευω μας.Αν η πεθερα σου ειναι 10 κουμπια,τοτε ειναι ευκολος ανθρωπος και οχι πολυπλοκος.Τα βρηκες και ελυσες ολες τις διαφορες σας.Εμενα παλι η δικη μου πεθερα ειναι "ανθρωπος αγραμματος,ξυλο απελεκητο" και αυτο δεν αλλαζει.Μαθαινει στα παιδια μου να τρωνε με τα χερια, χρησιμοποιει λεξεις που δεν υπαρχουν στο ελληνικο λεξιλογιο και γενικοτερα ειναι παραδειγμα προς αποφυγην σε πολλα πραγματα.Οταν με το καλο γεννησεις και ερθει η καλη σου πεθερουλα και δινει σοκολατακια στο 7-8 μηνων μωρο σου,θα με θυμηθεις.Που ευχομαι να μην σου συμβει κατι τετοιο.

Συμφωνα με τα λεγομενα σου εγω που εχω χαρισει στη πεθερα μου 2 εγγονια(τα πρωτα) και παω για το τριτο,επρεπε να με ειχε στα πουπουλα.!!!!!!

Μην συγκρινουμε τα ανομοια λοιπον.Εγω μανα εχω,δεν εψαχνα να βρω καινουργια και ποτε δεν θα γινει μανα μου,οπως ποτε δεν θα γινω το παιδι της.

Οταν εχεις την μανα του αντρα σου μεσα στα ποδια σου,οχι απλως στην ιδια γειτονια,αλλα στο ιδιο οικημα,τοτε βρωμαει το πραγμα.Ελεγχεσαι απο παντου.Τι ωρα σχολασες,τι ωρα εκλεισες τα φωτα και πηγες για υπνο,τι ωρα γυρισες το βραδυ,γιατι φωναζεις στα παιδια,γιατι μαλωνεις με το γιο της,ποσο καλοριφερ καις,τι ψωνια εκανες στο σουπερ μαρκετ,....................και εμενα με πνιγει ολο αυτο,νιωθω τη θηλια να σφιγγει το λαιμο μου.Επιλογη μου ητανε να ζησω με τον αντρα μου,οχι με την ακυρη μανα του.Γιαυτο και τρωει Χ.

Ολα αυτα με φιλικη διαθεση παντα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωχ ωχ ωχ τόσο κοντά είσαι?Εμείς μέχρι πριν 5 χρόνια και για τρία χρόνια μέναμε σε διπλανά σπίτια.Δεν υπήρχε απόγευμα από τη μέρα που γέννησα τον πρώτο που ο πεθερός μου να μην ήταν σπίτι μας....Η πεθερά μου κι ενώ είχα σαφώς πει εμείς έχουμε το έθιμο του σαραντίσματος και το κρατάω, 40 μέρες δεν έρχεται κανείς στο σπίτι, έκανε τα δικά της, ντρεπόταν να το πει με αποτέλεσμα να έρχονται συγγενείς της και να τους κερνά αυτή στο σπίτι της και να το κρατούν μανιάτικο εκείνοι (λογικό, αφού δεν ήξεραν...) και πολλά πολλά πολλά που ούτε να θυμάμαι θέλω, φύγαμε κι ησύχασε το κεφαλάκι μου....Σε κλαίω άμα είστε πάνω κάτω....

Α! Τωρα το διαβασα αυτο το μηνυμα,το προσπερασα κατα λαθος! Εσεις φυγατε και γλιτωσες,εγω τι θα κανω? Με το τριτο παιδι μπορω να μεινω αλλα 5 χρονια το λιγοτερο εδω,αλλοι λενε οτι εχω αμεταθετο.Εντωμεταξυ το σπιτι που μενουμε ειναι του αντρα μου,πληρωνουμε δανειο βεβαια στεγαστικο,αλλα ειναι δικο μας.Εγω εχω στην Αθηνα δικο μου σπιτι, το οποιο νοικιαζω.Με τη σκεψη να φυγουμε με τα παιδια για Αθηνα με πιανει αμοκ.Δεν το θελω με τιποτα πλεον,παρολο που εζησα 15 χρονια.Τωρα υπαρχουν τα παιδια στη μεση και εχω αλλες προσδοκιες για αυτα.Αρα τι κανω?Να ζητησω μεταθεση για που? Για νησι?χωρις νοσοκομεια, με δυσκολους χειμωνες? Να κατσω στα αυγα μου και να κανω υπομονη? Μου εφαγε τη ζωη η ατιμη! Τι θα κανατε εσεις ρε κοριτσια?

Με αυτα και αυτα ξεχασα και τους πονους και τις αναγουλες:P

Λετε απο την συγχυση να εμφανιστηκαν τα καφε υγρα?:confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μονο εγω δλδ εχω καλη πεθερα???? εμενα μου μαγειρευει ,πλενει σιδερωνει( απο το σπιτι της ολα αυτα) και μου νταντευει συνεχεια , κοριτσια εγω σαν αγορομανα κακο λογο δεν λεω για πεθερες γιατι και εγω πεθερα θα γινω και δεν ξερω τι θα κανω....ελπιζω να ειμαι καλη αν και το τριτο ειναι αγορι χιχιχι 3 νυφες θα εχω δεν θα θελω να με βλεπουν και να αλλαζουν στενο τα αγορια μου ειναι η ζωη μου!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτια! Σημερα λιποθυμησα μες το λεωφορείο. . Κατατρομαξα..

ωχ προσεχε καλη μου σνακ παντα μαζι σου ,οχι αποτομο σηκωμα οταν καθεσαι και οχι ορθοστασια!

79o6p3.png

καλημέρα μανούλες και εγκυούλες

ευχαριστώ για τη συμπαράσταση μέσα από τα μυνήματα σας

χτες πήρα τις εξετάσεις του προγεννήτικού

λίγο χαμηλά ο αιματοκρίτης στο 33,8 κατά τα άλλα καλά

επίσης τσιμπημένο ζάχαρο νηστείας 95 αλλά το παρακολουθω καθημερινά...

ο σύζυγος συνεχίζει να απείλει ότι θα μας αφήσει μόνους μας

ξέσπασε για όλα τα προβλήματα μας στο μωρό που έρχεται....

είχα πονάκια περιόδου και έχουν υποχωρήσει

ελπίζω να είναι ακόμα εκεί το σποράκι

την άλλη εβδομάδα θα πάω για υπέρηχο

παιρνω και μαγνήσιο βέβαια μπορεί να βοήθησε κι αυτό

επίσης είμαι σε αναζήτηση γιατρού στο Έλενα γιατι ο προήγουμενος συνταξιοδοτήθηκε....

κι εγώ προτιμώ να είμαι μόνη μου και να ταλαιπωριέμαι παρά να με βοηθάνε οι γονείς οι πεθερικά

ARCA σε πολλές έγκυες πέφτει η πίεση ή το ζάχαρο....

να κυκλοφορείς με ένα σνακ στη τσάντα σου και δεν θα το ξαναπάθεις

κοριτσι μου εισαι υποδειγμα μητερας!!!! χιλια μπραβο για υπομονη σου και την δυναμη που εχεις να αντιμετωπιζεις την κατασταση...εγω δεν ξερω αν θα μπορουσα να κανω αλλο παιδι αν ειχα ενα παιδι που ηθελε τοση φροντιδα!

ευχομαι να πανε ολα καλα για το αγορακι σας να μην ταλαιπωριεται μωρε και αυτο το ζουζουνακι....

οσο για τον συζυγο ευτυχως η δυστυχως οι αντρες καπως ετσι αντιδρουν.....

και μενα αντεδρασε ασχημα στην 3η εγκυμοσυνη δεν ηθελε αλλο παιδι με τπτ

τωρα του περασε,κανε υπομονη θα του περασει.....

79o6p3.png

Πολλα ειναι ανοητα να συζηταμε εν ετη 2015 αλλα τα συζηταμε ομως,πχ Aids, ρατσισμος,κοινωνικες ανισοτητες και αλλα πολλα.Και πολυ χαιρομαι που διατηρεις καλες σχεσεις με τη μαμα του αντρα σου,η οποια ζει σε αλλη πολη και δεν σας χωριζει ενα τουβλο στο δωματιο που κοιμοσαστε.

Κουμπια εχουμε ολοι οι ανθρωποι,αλλα δεν ειμαστε μηχανες να τα παταμε και να ρυθμιζουμε τη διαθεση μας και τα πιστευω μας.Αν η πεθερα σου ειναι 10 κουμπια,τοτε ειναι ευκολος ανθρωπος και οχι πολυπλοκος.Τα βρηκες και ελυσες ολες τις διαφορες σας.Εμενα παλι η δικη μου πεθερα ειναι "ανθρωπος αγραμματος,ξυλο απελεκητο" και αυτο δεν αλλαζει.Μαθαινει στα παιδια μου να τρωνε με τα χερια, χρησιμοποιει λεξεις που δεν υπαρχουν στο ελληνικο λεξιλογιο και γενικοτερα ειναι παραδειγμα προς αποφυγην σε πολλα πραγματα.Οταν με το καλο γεννησεις και ερθει η καλη σου πεθερουλα και δινει σοκολατακια στο 7-8 μηνων μωρο σου,θα με θυμηθεις.Που ευχομαι να μην σου συμβει κατι τετοιο.

Συμφωνα με τα λεγομενα σου εγω που εχω χαρισει στη πεθερα μου 2 εγγονια(τα πρωτα) και παω για το τριτο,επρεπε να με ειχε στα πουπουλα.!!!!!!

Μην συγκρινουμε τα ανομοια λοιπον.Εγω μανα εχω,δεν εψαχνα να βρω καινουργια και ποτε δεν θα γινει μανα μου,οπως ποτε δεν θα γινω το παιδι της.

Οταν εχεις την μανα του αντρα σου μεσα στα ποδια σου,οχι απλως στην ιδια γειτονια,αλλα στο ιδιο οικημα,τοτε βρωμαει το πραγμα.Ελεγχεσαι απο παντου.Τι ωρα σχολασες,τι ωρα εκλεισες τα φωτα και πηγες για υπνο,τι ωρα γυρισες το βραδυ,γιατι φωναζεις στα παιδια,γιατι μαλωνεις με το γιο της,ποσο καλοριφερ καις,τι ψωνια εκανες στο σουπερ μαρκετ,....................και εμενα με πνιγει ολο αυτο,νιωθω τη θηλια να σφιγγει το λαιμο μου.Επιλογη μου ητανε να ζησω με τον αντρα μου,οχι με την ακυρη μανα του.Γιαυτο και τρωει Χ.

Ολα αυτα με φιλικη διαθεση παντα

σοκολατακι σε μωρο 7-8 μηνων :confused::confused:

ααααα οχι αυτα ειναι τραγικα.......εμενα τετοια δεν μου κανει....... δεν εχει ανακατευτει ποτε ...

79o6p3.png

Αχ κοριτσια κοιμουνται οι μικρες κι εγω βαριεμαθ να σηκωθω απ τον καναπε να παω στο κρεβατι μου.Κρυωνω κιολας.November ομοιοπαθουσα δεν ειμαι αλλα παντα εβγαζα καντηλες στην ιδεα του να μενω πανω κατω ειτε με πεθερικα,ειτε με γονεις,ειτε με αδελφια.Δε θα την παλευα.Καπου διαβαζα για τη νοσηροτητα της ελληνικης οικογενειας που ελεγε συνοπτικα οτι οι γονεις δεν αφηνουν ποτε τα παιδια τους ουσιαστικα ελευθερα ειτε αυτι σημαινει μενουμε πανω κατω ειτε μενουμε με τους γονεις ως τα 30η 35,μεχρι δηλ να παντρευτουμε.Σε πολλα σημεια υποστηριζω την ελληνικη οικογενεια,μου ατεσουν οι εντονοι δεσμοι,τα οικογενειακα τραπεζια κτλ αλλα σε πολλα σημεια ειναι οντως προβληματικοι.Βρε κοριτσια πραγματικα η πεθερα μου ειναι τοσο διακριτικη που στην αρχη το περναγα για αδιαφορια.Αυτα που λετε για απροσμενες επισκεψεις και συγγενεις θα τα εκανε πιο ευκολα η μαμα μου,αλλα εκει μπορεις να μιλησεις.Οχι,οχι αυτι με τον ελεγχο του ιδιου οικηματος μου ειναι τελειως ασφυκτικο,και μονο στην ιδεα.Με το μπαμπα μου μενουμε δυο τετραγωνα πιο περα αλλα εχει τεραστια διαφορα.Α και για να σε φτιαξω κι αλλο επεμενε επι σαραντα μερες και τις δυο φορες να μαγειρευει κι αν την αφηνα θα μαγειρευε μεχρι σημερα,μας φερνουν ξυλα,μας φερνουν λαδι και μας εκαναν δωρο και τις δυο φορες τη γεννα στο ιασω!Δεν κοροιδευω σληθεια.Μετα απο ολα αυτα τι να ανοιξω το στομα μου να πω?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...