Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαρουσκα εννοεις δε θα τελειωσει σημερα ε?Τι να πω;ποση υπομονη πια να κανεις?Εγω κοριτσακια μου ουτε τις εικοσι μερες θα κρατησω γιατι θα λαλησω.Λιγες μερουλες,να προσαρμοστουμε και μετα η μπουμπου στο πορτ μπεμπε στο καροτσι με κουνουπιερα κι εξω τα απογευματα να ξεσκανε και τα μεγαλα κι εγω.Κουνιες,πλατειες,καφεδακια οσο ειναι ακομη καλοκαιρι γιατι ειπαμε,ο χειμωνας προβλεπεται δυσκολος.

Δυσκολος ο χειμωνας λες ε;Τι νσ πω ρε αγαπη....εγω μετα το φετινο καλοκαιρι νομιζω οτι ο χειμωνας θα μου φανει παιχνιδακι!!!!Θα τελειωσει ρε συ, βρηκαν μια πατεντα για να δειχνει ωραιο αλλα ηδη πηγε 5 η ωρα, το σπιτι κωλος απο κομματια κομματακια κ βρωμιες που κουβαληθηκαν σε δυο οροφους κι ο αντρας μου εχει ξεσκιστει να πηγαινει να φερνει κολλες υαλοτουβλα και τουβλα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανθη μου και μαχη κι εγω τα λεφτα τα ιδια θα δωσω στο ιασω γιατι ο γιατρος μου ειναι εκει κι οταν ξεκινησε η τριτη εγκυμοσυνη ημασταν σε μια σταθερη οικονομικη ξατασταση και δεν περασε απ το μυαλο μου να τον αλλαξω.Με τα τωρινα ομως δεδομενα αν ημουν σε αρχικους μηνες θα σκεφτιμουν σοβαρα το δημοσιο.Κροκετ περαστικα σας.Τι να πω μεσα στο καλοκαιρθ?Η πεθερα σου θεα,μια χαρα τη βρηκε τη λυση για το γιοκα της.Δε βτρεπονται λεω,μετα βλεπω ολες αυτες τις γιαγιαδες που το παιζουν θεοσεβουμενες με νηστειες και εκκλησιασμους καθε κυρθακη και αηδιαζω.Αυτες οι ιδιες ειναι που μπαινουν αναμεσα στα ζευγαρια και χαλανε σπιτια.Εμενα ο αντρας μου ειναι αλλη περιπτωση.Πεθαινει για τα παιδια και τεταρτο θελει.Στους αλλους δυο τοκετους κι εμενα με βοηθησε εμπρακτα αφου ηταν μεσα μαζι μου κι ελεγε ποσο περηφανος ενιωσε για μενα και τα σχετικα.Το θεμα ειναι οτι εδω και μθ

ια εβδομαδα δε λεμε ουτε καλημερα ουτε καληνυχτα,του δινω τον χρονο που ειπαμε αλλα με αντιμετωπιζει ως αορατη με την κοιλια στα ματια.Σημερα ηξερε οτι δε θα χω καμια βοηθεια κι εχει παεθ στη δουλεια απο το πρωι και με αφησε μονη μου με τα παιδια.Δεν ειναι θεμα κακιας,ειναι θεμα πικριας,αν π χ γεννησω αυριο το πρωι δε ξερω αν τον θελω μεσα μαζι μου.Αγνοει μερες τωρα το μωρο κι εμενα,ουτε που ρωταει αν ποναω,αν αν αν,εγω γιατι να θελω τη βοηθεια του?Η μηπως στο αυτοκιν που θα πηγαινουνε στο μαιευτηριο πως θα μαστε?Αντι να μαστε ευτυχισνενοι οπως τις αλλες φορες θα λεμε τα τυπικα?Κι ολα αυτα συμβαινουν για μια τρικλοποδια,σοβαρη δε λεω,στη δουλεια?Οχι μαρουσκα μου δεν ειμαι ετοιμη να τον συγχωρησω ακομη,εχει προκαλεσει μεγαλη τρυπα στη σχεση μας που πριν λιγο καιρο θεωρουσα οτι δρν τη διαπερναει τιποτα.Λεω και παλι,αν δεν ημουν εγκυος,θα ταν μια αλλη ιστορια,πολυ λιγοτερο επωδυνη,αλλα τωρα μ εχει πονεσει παρα πολυ.Ειχα πει οτι δε θα ξαναμιλουσα αλλα αφου ειδα οτι στ αληθεια ενδιαφερεστε,τα λεω και ξεσκαω.Στις κολλητες μου ουτε τα μισα δεν εχω πει,δε ηερω κι αν θα με πιστευαν που τον ξερουν τοσα χρονια.

Άστα και εμείς μια από τα ίδια αν ήξερα την κατασταση θα έψαχνα από την αρχή σε δημόσιο περιμέναμε να πάρει κάποια λεφτά από μια δουλεια και λογω της κατάστασης δεν πρόκειται να τα πάρει άστα και σήμερα που πήρα στο μητέρα και μου είπαν τις τιμές πάθαμε εγκεφαλικό και έχει όλο νεύρα ρίξαμε έναν τρικούβερτο καβγά με πήραν και εμένα τα κλάματα του τα χωσα και για την μάνα του που δεν βοηθάει σε τίποτα και ηρέμησα....Έχει κατεβάσει την μούρη μέχρι κάτω λες και ευθύνομαι εγώ για την κατάσταση της χώρας και μετά μου λέει ότι ζω και στο ροζ συννεφάκι μου..

ewKwp3.png

Δυσκολος ο χειμωνας λες ε;Τι νσ πω ρε αγαπη....εγω μετα το φετινο καλοκαιρι νομιζω οτι ο χειμωνας θα μου φανει παιχνιδακι!!!!Θα τελειωσει ρε συ, βρηκαν μια πατεντα για να δειχνει ωραιο αλλα ηδη πηγε 5 η ωρα, το σπιτι κωλος απο κομματια κομματακια κ βρωμιες που κουβαληθηκαν σε δυο οροφους κι ο αντρας μου εχει ξεσκιστει να πηγαινει να φερνει κολλες υαλοτουβλα και τουβλα....

Έλεος πια με αυτά τα υαλοτουβλα την ψυχή σας έχουν βγάλει άντε να τελειώσετε δηλ χαράς τα κουράγια σας..Τώρα δηλ έχεις καθαριότητα να κάνεις ;

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Έιχα να μπω 5 μέρες κ διάβαζα άλλες τόσες!!!χαχχααχχα

Νοβεμπερ με το καλό!!!!! να μάθουμε με το καλό τα νέα σου!!! Από άυριο μοντέλο μαμα!!!

Εγώ παιδιά οδηγώ κάθε μέρα σε θάλασσα, σε οπουδήποτε, αν είναι να περιμένω τον άντρα μου να σχολάσει το απόγευμα σώθηκα!!!! Έχω και το μικρό που δε γίνεται να τον έχω όλη μέρα μέσα!!! Οπότε πάμε θάλασσα, όχι μόνοι, νταξει, ψώνια ΙΚΑ κτλ,,,,Το θέμα είναι η ζέστη!!!! δεν μπορώ να παώ για περπάτημα να προκαλέσω τοκετό κορίτσιαααααα, πώς θα γίνει... ξεκίνησα με το σεξ κ μαλιστα ολοκληρωμένο εντός.,..με πιάνετε...αυτό γίνεται μέσα με κλιματιστικό, το περπάτημα δύσκολο πολύ έξω, μου πιάνεται η ανάσα από τη ζέστη,,,, τι να κάνω???? δεν μπορώ να κουνηθω η άτιμη σας λέω....

Δεν έχουμε ετοιμαστεί εντελώς, ούτε την κουνια δε στήσαμε, μονο τις καθαριότητες, τη βαλίτσα κτλ ετοιμάσαμε...

Σήμερα γιορτάζω!!! πάω για μερικές δουλίτσες κ θα μπω μετά.... σας φιλώ!!!

Χρόνια πολλά Μάγδα μου! Πολύχρονη με υγεία πάνω από όλα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Οπως σας τα εγραφα χθες κοριτσια.Πονοι στην κοιλια και στη μεση αλλα οχι τακτικοι αλλα οπως να ναι....Ηλπιζα να γινουν τακτικοι αλλα τζιφος....κατι ελαφρια πονακια που και που στη μεση εχω τωρα και λιγο στην κοιλια....κλασικα....false alarm....Σιγα μη γεννουσα 37 εβδ και κατι....Εντωμεταξυ ειμαι σα ζαλισμενη κοτα απο την αυπνια...πηγα λιγο να ξαπλωσω αλλα ντακα ντουκα εδω τι να ξαπλωσεις....:confused: Κι ολη νυχτα το μωρουλι μια τρελα απο κουνηματα.Καποια στιγμη ειμαι σιγουρη οτι ενιωσα τη μπουνιτσα η το ποδαρακι του ενα απο τα δυο ηταν...καποτε θα το πιανω χωρις μεσολαβηση κοιλιας....

Τσαμπα η χαρά ε; Κάθε τι στην ώρα του και ο μπέμπης τον Αύγουστο!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πολύ καλημέρα σας. Μάγδα χρόνια σου πολλάααα να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Meldan ... εγώ πιστέυω οταν έρθει εκείνη η ευλογημένη στιγμή στο μαιευτήριο θα αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα.

Maroyskaki υπομονήηηη.... έχεις και μαστορια και πονους και το πόδι... πωπω τι αλλο;;;;; Υπομονή βρε καλή μου....

Εμένα ήρθε η μαμά χθές και μου έκανε δουλειές στο σπίτι. Δεν την παλεύω πλέον ειδικά λόγω ζεστης. Λίγο παραπάνω να σταθώ όρθια, μου έρχεται ζαλάδα.

Να σας ρωτήσω..... το μωρό σας πιέζει μονίμως την κύστη; Εμένα ναιιι!!! Δεν το αντέχω... με στέλνει τουαλέτα καθε τρεις και λίγο ειδικά τη νύχτα:shock:... και βγάζω σταγόνες ενω νιώθω οτι θα σκάσω. Λέτε να ναι πολύ χαμηλά το παιδί ή έτσι κι αλλώς θα συνέβαινε αυτό;

Εγώ από την αρχή είχα συχνοουρια, απλά τώρα η μικρή κουνάει πιο συχνά το κεφάλι της και πάω μερικές φορές παραπάνω τουαλετα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αααα εκει ζητάνε εγγύηση ε;; Μάλιστα. Το Ρέα δεν το κάνει αλλά.... αυτό ειναι το λιγότερο. Θα τρέξει (μαλλον θα ιδρώσει) άλλωστε ο αντρούλης εντος των ημερών της νοσηλείας μου να εκδόσει τον ΑΜΚΑ του παιδιού. Πωπωωωω.... ξεπεράσαμε το 3χιλιαρο.. τουλάχιστον εμεις... μαζί με αμοιβη γιατρού + οτι εξτρα προκύψει... !!!! Αλλά γιατί τα λέω;;; Επιλογή μου δεν ήταν;;; Τότε ομως ήταν άλλες οι τιμες. Τοτε..... λες και μιλάω για πριν 2-3 χρόνια αλλα όχιιιι μιλάω για πριν 5 μήνες :shock:.... Τώρα πια είναι αργά για να ψαχτώ για δημόσιο (αν και την πεταξα την κουβέντα αυτή στον άντρα μου οταν αλλαξαν πι προηγούμενες τιμές... και κοντεψε να με φάει... ). Είναι και τόσο καλός και αξιόπιστος ο γιατρούλης μου που δεν τον αλλάζω έυκολα..! Θα τον κρατήσω και μετά εννοείται σαν γυναικολόγο μου.

3000?;;; :shock::shock::shock:

Εγώ θα δώσω 2000? για μονοκλινο με γυναικολόγο, αναισθησιολογο και παιδίατρο (φ.τ.) και μου φαίνονται ΠΟΛΛΑ! Ποσό μάλλον τα δικά σου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσακια γεια σας! Διαβαζω ανελλειπως τα νεα σας αλλα εχω πολυ καιρο να σας γραψω. Περασα μια μινι καταθλιψη, χαλια διαθεση λεμε και τυψεις για το μωρακι μηπως το επηρεαζω. Πολλα νευρα που ειμαι σε ξενο σπιτι σχεδον ενα μηνα τωρα, ο αντρας μου ερχεται μονο ΣΚ (κι αυτος με νευρα) ζεσταινομαι, δεν κοιμαμαι ιδρωνω ξειδρωνω πφφφφ. Και ΤΥΨΕΙΣ που νιωθω ετσι γιατι το περιμενουμε πως και πως το μωρακι μας και γενικα ειμαι ανθρωπος μες τη καλη χαρα που λενε! Τα ευχαριστα φυσικα ειναι οτι ο μικρουλης μας ειναι 2800 πλεον, με το κεφαλακι προς τα κατω αρα παμε για φυσιολογικο τοκετο αλλα με προκληση. Θα ξαναπαω στις 28 στο γιατρο και θα μας πει τοτε περιπου ποτε θα γεννησω. Θελει να το τραβηξει οσο γινεται γιατι μεγαλωνει μια χαρα το μωρο και ολα ειναι πολυ καλα στη κοιλιτσα. Ελπιζω να πανε ολα καλα να μας αφησει και ο παιδιατρος να φυγουμε γρηγορα με το αεροπλανο γιατι δεν θα το αντεξω να ερθω σε ξενο σπιτι μαζι με το μωρο!!!!:-(:sad::-(

Μαρουσκακι συγχαρητηρια που τη παλευεις με 3 παιδακια ενα στη κοιλια και ποδι με ραμματα δλδ ελεος καποιος σε ματιασε κοπελα μου!

Οοο μεγάλωσε το πουλάκι μου! Μακάρι να μείνει στην κοιλιτσα σου όσο περισσότερο αντέξει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Η Χρυσα και το Νινακι οπως και η λοβ λειπουν μερες....Μακαρι να ελευθερωθηκαν τα κοριτσακια.....Καποια στιγμη θα μας ενημερωσουν πιστευω...Ευχομαστε ολα να ειναι καλα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Έλεος πια με αυτά τα υαλοτουβλα την ψυχή σας έχουν βγάλει άντε να τελειώσετε δηλ χαράς τα κουράγια σας..Τώρα δηλ έχεις καθαριότητα να κάνεις ;

Ενα σκουπισμα και σφουγγαρισμα δεν αντεχω παραπανω δεν αντεχω λεμε!!!!!:shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χαχαχα το ωραιο δεν σας το ειπα!! απο χθες ο μεσαιος μου ειναι αρρωστος με 39 πυρετο!!!! τους εχω εξοριση και τους 2 μεγαλους και εχω μονο το μωρο σπιτι!!!

Περαστικουλια του μωρέ... Λες να μίλησε από τον μεγάλο; Πάντως οι αρρωστιες μες στο καλοκαίρι είναι μεγάλο ζόρι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να σας ρωτήσω κάτι εσάς τις μανούλες η και τις πρωτομανουλες ..θα είστε 40 μέρες μέσα στο σπίτι ή στις 20 θα πάρετε ευχή και θα αρχίσετε να βγαίνετε έξω;

Εγώ πιστεύω πως στην μια εβδομάδα θα θέλω βόλτες. Αλλιώς με βλέπω με καμία κατάθλιψη. Μην το σκέφτεσαι απο τωρα. Οπως θα νιωθεις τοτε...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ενα σκουπισμα και σφουγγαρισμα δεν αντεχω παραπανω δεν αντεχω λεμε!!!!!:shock:

Είναι τραγική πλέον η κατάσταση σας! Μήπως να το δεις σαν ανέκδοτο για να παρεις δυνάμεις; Κάτι αστείο που θα έχεις να διηγεισαι στον μπέμπη όταν μεγαλώσει;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ανθη μου και μαχη κι εγω τα λεφτα τα ιδια θα δωσω στο ιασω γιατι ο γιατρος μου ειναι εκει κι οταν ξεκινησε η τριτη εγκυμοσυνη ημασταν σε μια σταθερη οικονομικη ξατασταση και δεν περασε απ το μυαλο μου να τον αλλαξω.Με τα τωρινα ομως δεδομενα αν ημουν σε αρχικους μηνες θα σκεφτιμουν σοβαρα το δημοσιο.Κροκετ περαστικα σας.Τι να πω μεσα στο καλοκαιρθ?Η πεθερα σου θεα,μια χαρα τη βρηκε τη λυση για το γιοκα της.Δε βτρεπονται λεω,μετα βλεπω ολες αυτες τις γιαγιαδες που το παιζουν θεοσεβουμενες με νηστειες και εκκλησιασμους καθε κυρθακη και αηδιαζω.Αυτες οι ιδιες ειναι που μπαινουν αναμεσα στα ζευγαρια και χαλανε σπιτια.Εμενα ο αντρας μου ειναι αλλη περιπτωση.Πεθαινει για τα παιδια και τεταρτο θελει.Στους αλλους δυο τοκετους κι εμενα με βοηθησε εμπρακτα αφου ηταν μεσα μαζι μου κι ελεγε ποσο περηφανος ενιωσε για μενα και τα σχετικα.Το θεμα ειναι οτι εδω και μθ

ια εβδομαδα δε λεμε ουτε καλημερα ουτε καληνυχτα,του δινω τον χρονο που ειπαμε αλλα με αντιμετωπιζει ως αορατη με την κοιλια στα ματια.Σημερα ηξερε οτι δε θα χω καμια βοηθεια κι εχει παεθ στη δουλεια απο το πρωι και με αφησε μονη μου με τα παιδια.Δεν ειναι θεμα κακιας,ειναι θεμα πικριας,αν π χ γεννησω αυριο το πρωι δε ξερω αν τον θελω μεσα μαζι μου.Αγνοει μερες τωρα το μωρο κι εμενα,ουτε που ρωταει αν ποναω,αν αν αν,εγω γιατι να θελω τη βοηθεια του?Η μηπως στο αυτοκιν που θα πηγαινουνε στο μαιευτηριο πως θα μαστε?Αντι να μαστε ευτυχισνενοι οπως τις αλλες φορες θα λεμε τα τυπικα?Κι ολα αυτα συμβαινουν για μια τρικλοποδια,σοβαρη δε λεω,στη δουλεια?Οχι μαρουσκα μου δεν ειμαι ετοιμη να τον συγχωρησω ακομη,εχει προκαλεσει μεγαλη τρυπα στη σχεση μας που πριν λιγο καιρο θεωρουσα οτι δρν τη διαπερναει τιποτα.Λεω και παλι,αν δεν ημουν εγκυος,θα ταν μια αλλη ιστορια,πολυ λιγοτερο επωδυνη,αλλα τωρα μ εχει πονεσει παρα πολυ.Ειχα πει οτι δε θα ξαναμιλουσα αλλα αφου ειδα οτι στ αληθεια ενδιαφερεστε,τα λεω και ξεσκαω.Στις κολλητες μου ουτε τα μισα δεν εχω πει,δε ηερω κι αν θα με πιστευαν που τον ξερουν τοσα χρονια.

Γιατι βρε αγαπη μου το τραβηξες τοσο στα ακρα;καποιος πρεπει να υπιχωρησει...ειστε σε φαση τωρα να μη μιλιεστε;;;;για το μπιπμαγαζο;;;;;ξαναλεω....για σενα το λεω...πρεπει να πας να γεννησεις με οσο το δυνατο καλυτερη ψυχολογια που τωρα δεν την εχεις....εγω ο, τι κι αν μεσολαβει....που γινονται πολλα αν οχι το βραδυ την αλλη μερα θα τον κανω αγκαλια κι ας φταιει κι ας το ξερουμε κι οι δυο....για τις γιαγιαδες-θεουσες θα συμφωνησω....αυτες χαλανε την εικονα της αλγθινης πιστης αυτες κι οι ιερεις που δεν τιμουν το ρασο τους....παω για συμμαζεμα θα ερθει κι ενας συμμαθητης του Φανη μεσα σ ολα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...