Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

χαχαχα το ωραιο δεν σας το ειπα!! απο χθες ο μεσαιος μου ειναι αρρωστος με 39 πυρετο!!!! τους εχω εξοριση και τους 2 μεγαλους και εχω μονο το μωρο σπιτι!!!

Ά ωραία μες το κατακαλόκαιρο ..Ά μωρέ το πουλάκι μου ταλαιπωρείται περαστικά του...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι βρε πουλακι μου ποιος λεει να αλλαξεις γιατρο απλως μου φαινονται αστρονομικα τα ποσα....1600 ευρω για να κανει μια κ.τ.;;;;τεσπα καθεμια κανει οπως νομιζει και μπορει φυσικα!

Δυστυχως ειναι μονο σε ιδιωτικο :D μακαρι να μπορουσα και εγω να τα γλυτωσω εχουμε και βαφτιση μπροστα μας!

79o6p3.png

Δυστυχως ειναι μονο σε ιδιωτικο :D μακαρι να μπορουσα και εγω να τα γλυτωσω εχουμε και βαφτιση μπροστα μας!

Μονο βαφτιση χαχα....Εγω με 1800 καλε εβαψα μεζονετα μεσα εξω χαχα:eek:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερίζω ήθελα να απαντήσω σε όσα κορίτσια ρωτάγαν χθες για το rooming in στο Μητέρα η αλήθεια είναι πως όταν ζητούσα να θηλάσω έβγαινε έξω ο κόσμος και μέναμε μόνο εγώ και οι άλλες κοπέλες με τα μωράκια τους (ήμουν σε τρίκλινο) αλλά την δεύτερη μέρα το πήρα με τσαγανό και δεν έβγαζα κανένα σιγά που έβλεπαν τα δικά μου βυζιά ούτε εγώ έβλεπα των άλλων κοριτσιών στην αρχή κι εγώ ντρεπόμουν γιατί θεωρώ πως ο θηλασμός αφορά τους συμμετέχοντες αλλά εντάξει στο μαιευτήριο είναι αλλιώς δεν μπορώ να εξορίζομαι κιόλας όπως νιώσετε βέβαια εσείς εγώ ένα έχω να υπογραμμίσω και δεν ξαναμιλάω για τον θηλασμό γιατί ίσως κάποιες να με θεωρούν μουντή μην ακούτε τα δεν έχετε γάλα μέχρι να κατέβει όλες μας έχουμε το πρωτόγαλα όσο πιο πολύ βάζουμε το μωρό στο βυζί τόσο πιο γρήγορα κατεβαίνει το γάλα το μπαμπατζάνικο και τόσο πιο γρήγορα επανέρχεται η μήτρα αν δεν κάνω λάθος μην ακούσετε κανέναν εσείς κοιτάξτε να πιάσει σωστά το μωρό με την βοήθεια μιας μαίας και μετά αυτό ήταν (και μην αφήσετε τις αϋπνίες να σας κάμψουν ειδικά οι πρωτομανούλες που θα έχετε 1 παιδάκι)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι εσάς τις μανούλες η και τις πρωτομανουλες ..θα είστε 40 μέρες μέσα στο σπίτι ή στις 20 θα πάρετε ευχή και θα αρχίσετε να βγαίνετε έξω;

Εγω 40 μεσα οπως και στα τρια λογω πιστευω....Οι περισσοτερες κοπελες δεν κρατανε ουτε τις 20 που λες.Κανε οπως νομιζεις κι αντεχεις....Εγω κλεισμενη απο 10 ιουνιου λογω βαψιματων και μετα ποδιου συνηθισα πια...Αλλα αρχες σεπτεμβρη ξεκιναμε καθημερινες καροτσοβολτες ανελλιπως οπως και στιτς ακκος τρεις...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερίζω ήθελα να απαντήσω σε όσα κορίτσια ρωτάγαν χθες για το rooming in στο Μητέρα η αλήθεια είναι πως όταν ζητούσα να θηλάσω έβγαινε έξω ο κόσμος και μέναμε μόνο εγώ και οι άλλες κοπέλες με τα μωράκια τους (ήμουν σε τρίκλινο) αλλά την δεύτερη μέρα το πήρα με τσαγανό και δεν έβγαζα κανένα σιγά που έβλεπαν τα δικά μου βυζιά ούτε εγώ έβλεπα των άλλων κοριτσιών στην αρχή κι εγώ ντρεπόμουν γιατί θεωρώ πως ο θηλασμός αφορά τους συμμετέχοντες αλλά εντάξει στο μαιευτήριο είναι αλλιώς δεν μπορώ να εξορίζομαι κιόλας όπως νιώσετε βέβαια εσείς εγώ ένα έχω να υπογραμμίσω και δεν ξαναμιλάω για τον θηλασμό γιατί ίσως κάποιες να με θεωρούν μουντή μην ακούτε τα δεν έχετε γάλα μέχρι να κατέβει όλες μας έχουμε το πρωτόγαλα όσο πιο πολύ βάζουμε το μωρό στο βυζί τόσο πιο γρήγορα κατεβαίνει το γάλα το μπαμπατζάνικο και τόσο πιο γρήγορα επανέρχεται η μήτρα αν δεν κάνω λάθος μην ακούσετε κανέναν εσείς κοιτάξτε να πιάσει σωστά το μωρό με την βοήθεια μιας μαίας και μετά αυτό ήταν (και μην αφήσετε τις αϋπνίες να σας κάμψουν ειδικά οι πρωτομανούλες που θα έχετε 1 παιδάκι)

Επισης ηξερες οτι αν θηλαζεις δε χρειαζεται να παρεις τα χαπια που δινουν για να επανελθει η μητρα;;;με το θηλασμο κανει συσπασεις απο μονη της κι επανερχεται μια χαρα....εγω τα πετουσα χιχι.....:oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Επισης ηξερες οτι αν θηλαζεις δε χρειαζεται να παρεις τα χαπια που δινουν για να επανελθει η μητρα;;;με το θηλασμο κανει συσπασεις απο μονη της κι επανερχεται μια χαρα....εγω τα πετουσα χιχι.....:oops:

Μωρέ μετά το έμαθα μου έβαζαν υποθετάκια τις 2 πρώτες μέρες καλά είχα και την αιμορροΐδα μου εγώ κι ήταν ψιλόδράμα το καθισιό :-(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Να σας ρωτήσω κάτι εσάς τις μανούλες η και τις πρωτομανουλες ..θα είστε 40 μέρες μέσα στο σπίτι ή στις 20 θα πάρετε ευχή και θα αρχίσετε να βγαίνετε έξω;

Εγω δεν το τηρω παντως! Στις 5 μερες ημουν εξω!!!! παιρνω στις 20 μερες ευχη αλλα βγαινω κανονικα! αφου ηδη εχω κανει ταξιδι Αθηνα-Συρο :D

79o6p3.png

Μωρέ μετά το έμαθα μου έβαζαν υποθετάκια τις 2 πρώτες μέρες καλά είχα και την αιμορροΐδα μου εγώ κι ήταν ψιλόδράμα το καθισιό :-(

Α και υποθετο ωραιοτατα....εμας χαπακι ηταν..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγω δεν το τηρω παντως! Στις 5 μερες ημουν εξω!!!! παιρνω στις 20 μερες ευχη αλλα βγαινω κανονικα! αφου ηδη εχω κανει ταξιδι Αθηνα-Συρο :D

Καλα φανταζεσαι να εκανες Αθηνα 40 μερες μακρια απο τα αλλα παιδακια σου;;;;απαπα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μου ρχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο....για δυο κωλουαλοτουβλα και για ενα εκατοστο διαφορα δε μπορει να τελειωσει....θα ουρλιαξω λεμε....ο αντρας μου κοντευει να παθει ταμπλα επισης...παιδια ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτο λεμε

...τι καταρα μας εριξαν κανεναν δεν πειραζουμε.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ανθη μου και μαχη κι εγω τα λεφτα τα ιδια θα δωσω στο ιασω γιατι ο γιατρος μου ειναι εκει κι οταν ξεκινησε η τριτη εγκυμοσυνη ημασταν σε μια σταθερη οικονομικη ξατασταση και δεν περασε απ το μυαλο μου να τον αλλαξω.Με τα τωρινα ομως δεδομενα αν ημουν σε αρχικους μηνες θα σκεφτιμουν σοβαρα το δημοσιο.Κροκετ περαστικα σας.Τι να πω μεσα στο καλοκαιρθ?Η πεθερα σου θεα,μια χαρα τη βρηκε τη λυση για το γιοκα της.Δε βτρεπονται λεω,μετα βλεπω ολες αυτες τις γιαγιαδες που το παιζουν θεοσεβουμενες με νηστειες και εκκλησιασμους καθε κυρθακη και αηδιαζω.Αυτες οι ιδιες ειναι που μπαινουν αναμεσα στα ζευγαρια και χαλανε σπιτια.Εμενα ο αντρας μου ειναι αλλη περιπτωση.Πεθαινει για τα παιδια και τεταρτο θελει.Στους αλλους δυο τοκετους κι εμενα με βοηθησε εμπρακτα αφου ηταν μεσα μαζι μου κι ελεγε ποσο περηφανος ενιωσε για μενα και τα σχετικα.Το θεμα ειναι οτι εδω και μθ

ια εβδομαδα δε λεμε ουτε καλημερα ουτε καληνυχτα,του δινω τον χρονο που ειπαμε αλλα με αντιμετωπιζει ως αορατη με την κοιλια στα ματια.Σημερα ηξερε οτι δε θα χω καμια βοηθεια κι εχει παεθ στη δουλεια απο το πρωι και με αφησε μονη μου με τα παιδια.Δεν ειναι θεμα κακιας,ειναι θεμα πικριας,αν π χ γεννησω αυριο το πρωι δε ξερω αν τον θελω μεσα μαζι μου.Αγνοει μερες τωρα το μωρο κι εμενα,ουτε που ρωταει αν ποναω,αν αν αν,εγω γιατι να θελω τη βοηθεια του?Η μηπως στο αυτοκιν που θα πηγαινουνε στο μαιευτηριο πως θα μαστε?Αντι να μαστε ευτυχισνενοι οπως τις αλλες φορες θα λεμε τα τυπικα?Κι ολα αυτα συμβαινουν για μια τρικλοποδια,σοβαρη δε λεω,στη δουλεια?Οχι μαρουσκα μου δεν ειμαι ετοιμη να τον συγχωρησω ακομη,εχει προκαλεσει μεγαλη τρυπα στη σχεση μας που πριν λιγο καιρο θεωρουσα οτι δρν τη διαπερναει τιποτα.Λεω και παλι,αν δεν ημουν εγκυος,θα ταν μια αλλη ιστορια,πολυ λιγοτερο επωδυνη,αλλα τωρα μ εχει πονεσει παρα πολυ.Ειχα πει οτι δε θα ξαναμιλουσα αλλα αφου ειδα οτι στ αληθεια ενδιαφερεστε,τα λεω και ξεσκαω.Στις κολλητες μου ουτε τα μισα δεν εχω πει,δε ηερω κι αν θα με πιστευαν που τον ξερουν τοσα χρονια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκα εννοεις δε θα τελειωσει σημερα ε?Τι να πω;ποση υπομονη πια να κανεις?Εγω κοριτσακια μου ουτε τις εικοσι μερες θα κρατησω γιατι θα λαλησω.Λιγες μερουλες,να προσαρμοστουμε και μετα η μπουμπου στο πορτ μπεμπε στο καροτσι με κουνουπιερα κι εξω τα απογευματα να ξεσκανε και τα μεγαλα κι εγω.Κουνιες,πλατειες,καφεδακια οσο ειναι ακομη καλοκαιρι γιατι ειπαμε,ο χειμωνας προβλεπεται δυσκολος.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...