Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αααα εκει ζητάνε εγγύηση ε;; Μάλιστα. Το Ρέα δεν το κάνει αλλά.... αυτό ειναι το λιγότερο. Θα τρέξει (μαλλον θα ιδρώσει) άλλωστε ο αντρούλης εντος των ημερών της νοσηλείας μου να εκδόσει τον ΑΜΚΑ του παιδιού. Πωπωωωω.... ξεπεράσαμε το 3χιλιαρο.. τουλάχιστον εμεις... μαζί με αμοιβη γιατρού + οτι εξτρα προκύψει... !!!! Αλλά γιατί τα λέω;;; Επιλογή μου δεν ήταν;;; Τότε ομως ήταν άλλες οι τιμες. Τοτε..... λες και μιλάω για πριν 2-3 χρόνια αλλα όχιιιι μιλάω για πριν 5 μήνες :shock:.... Τώρα πια είναι αργά για να ψαχτώ για δημόσιο (αν και την πεταξα την κουβέντα αυτή στον άντρα μου οταν αλλαξαν πι προηγούμενες τιμές... και κοντεψε να με φάει... ). Είναι και τόσο καλός και αξιόπιστος ο γιατρούλης μου που δεν τον αλλάζω έυκολα..! Θα τον κρατήσω και μετά εννοείται σαν γυναικολόγο μου.

Τι ξεπεράσαμε το 3000 εδώ σε λίγο θα φτάσουμε τα 4000..εμένα ο γιατρός θα πάρει 1500και 1700 το νοσοκομείο και άλλα 280 για το μωρό λέει που μετά στα επιστρέφουν..Καλά.Τι να κάνω Αφού ο γιατρός μου είναι εκεί που να πήγαινα;μακάρι να ήταν στο δημόσιο αλλά τώρα τι να κάνουμε..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα εκει ζητάνε εγγύηση ε;; Μάλιστα. Το Ρέα δεν το κάνει αλλά.... αυτό ειναι το λιγότερο. Θα τρέξει (μαλλον θα ιδρώσει) άλλωστε ο αντρούλης εντος των ημερών της νοσηλείας μου να εκδόσει τον ΑΜΚΑ του παιδιού. Πωπωωωω.... ξεπεράσαμε το 3χιλιαρο.. τουλάχιστον εμεις... μαζί με αμοιβη γιατρού + οτι εξτρα προκύψει... !!!! Αλλά γιατί τα λέω;;; Επιλογή μου δεν ήταν;;; Τότε ομως ήταν άλλες οι τιμες. Τοτε..... λες και μιλάω για πριν 2-3 χρόνια αλλα όχιιιι μιλάω για πριν 5 μήνες :shock:.... Τώρα πια είναι αργά για να ψαχτώ για δημόσιο (αν και την πεταξα την κουβέντα αυτή στον άντρα μου οταν αλλαξαν πι προηγούμενες τιμές... και κοντεψε να με φάει... ). Είναι και τόσο καλός και αξιόπιστος ο γιατρούλης μου που δεν τον αλλάζω έυκολα..! Θα τον κρατήσω και μετά εννοείται σαν γυναικολόγο μου.

Τι λετε ρε παιδια 3000,εγω πρεπει να δουλευω τρεις μηνες για να τα βγαλω και θα τα δωσω για τρεις μερες;;;;;;;;;;;;κοροιδια δεν ειναι;;;;η βροχουλα σιγουρα θα εχει αγκαλιτσα τη βροχοσταλιτσα της τωρα αφου πρωι θα κανανε κ.τ. δεν ειχε πει;;;;επομενη η Κριστι στις 28 εκτος απροοπτου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τι λετε ρε παιδια 3000,εγω πρεπει να δουλευω τρεις μηνες για να τα βγαλω και θα τα δωσω για τρεις μερες;;;;;;;;;;;;κοροιδια δεν ειναι;;;;η βροχουλα σιγουρα θα εχει αγκαλιτσα τη βροχοσταλιτσα της τωρα αφου πρωι θα κανανε κ.τ. δεν ειχε πει;;;;επομενη η Κριστι στις 28 εκτος απροοπτου!

Εγώ για να τα μαζέψω αυτά πρέπει να δουλεύω 4 μήνες άστα να πάνε αλλά τι να κάνω που ο γιατρός μου είναι μόνο σε ιδιωτικό ..Άστα μαρουσκακι και τώρα που ανέβηκε ο ΦΠΑ αυξήθηκαν ακόμα παραπάνω...Ναι τώρα θα την έχει αγκαλίτσα την μπεμπουλα της..Μια μια παίρνει σειρά...

ewKwp3.png

Μαγδα μου Χρονια πολλα !!!!!

Meldan μου Φαντασου οτι ουτε τον 3ο ηθελε! το ειχε και σιγουρο οτι θα το ριξω!!! μεγαλο προβλημα ειχα,με εκανε και εκλαιγα μου εριχνε την ψυχολογια μου...ειμαι πολυ κατα τις εκτρωσης....τη σημασια εχει αν το μεγεθος του ειναι κεφαλι καρφιτσας η ολοκληρου παιδιου

δεν παυει αφου το πιανεις να ειναι μωρακι!

ΕΕΕ οχι ομως οταν δεν θελεις παιδια προσεχεις για να εχεις! ( φαντασου οτι και ο δευτερος και ο τριτος ηταν 1 φορα ελευθερα και επιασα) και να εχεις και την πεθερα και να λεει εεεε τωρα με την τριτη καισαρικη δεν δενεις τις ωοθηκες σου!!!!! εεεε οχι κυρα μου δεν θα σακατευτω εγω για να Πηδ@@@ ελευθερα ο γιος σου! ας προσεχει οπως και του το εταξα και 4η φορα να μεινω εγω παιδι δεν ριχνω!!

θα φτιαξουν τα πραγματα θα δεις εγω ειδα αλλο ανθρωπο τωρα που πηγαμε να γεννησω

μου συμπαρασταθηκε μου κρατουσε το χερι με φιλουσε

πρωτη φορα τον ειδα το ωριμο με κοιτουσε με λατρεια!!! δεν τον εχω ξαναδει να με κοιταει ετσι!

λογικα η βροχουλα μας θα εχει γεννησει μεχρι τωρα! εγω 10:55 ειχα γεννησει!

79o6p3.png

Τι ξεπεράσαμε το 3000 εδώ σε λίγο θα φτάσουμε τα 4000..εμένα ο γιατρός θα πάρει 1500και 1700 το νοσοκομείο και άλλα 280 για το μωρό λέει που μετά στα επιστρέφουν..Καλά.Τι να κάνω Αφού ο γιατρός μου είναι εκεί που να πήγαινα;μακάρι να ήταν στο δημόσιο αλλά τώρα τι να κάνουμε..

και εγω τοσα εδωσα και μην γελιεσαι ακομα δεν ειχε αλλαξει το Φπα να ξερεις οτι με την εισαγωγη προπληρωνεις! εγω εδωσα 1500 + τα 280 του μωρου + 190 με το εξιτηριο + 250 η μαια μου + 1600 ο γιατρος + 1200 ο μπεμπης που μπηκε μοναδα (αν και τα 700 τις μοναδας θα τα παρω πισω απο το Ικα μια περιουσια

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Πράγματι είναι πολλά. Εμένα ο γιατρός 1400 θα πάρει και 1586 το μαιευτήριο. Αυτό πάλι που άν τύχει και δεν έχει 3κλινο και αναγκαστικά σε βάζουν στο αμέσως επόμενο που είναι σε εμας τουλάχιστον το οικονομικό δίκλινο και είναι σαφώς πολύ πιο πανάκριβο.....;; Αναρωτιέμαι εάν θα πουν πως θα το χρεώσΟΥΝ. Στη μούρη θατους το τρίψω. Αλλά όπως λέει και η Μάχη... τι να κάνουμε που ο γιατρός μας είναι μόνο σε ιδιωτικά; Εμένα πάει και στο Ιασώ (ακόμα ακριβότερο) και είναι και θέμα εμπιστοσύνης. Έυκολα αλλάζεις αφού δεις οτι είναι καλός; Ε οχι.... εγώ θα το έκάνα άν ήμουν σχετικά στους πρώτους μήνες.. και αυτό αναγκαστικά δλδ.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοριτσακια γεια σας! Διαβαζω ανελλειπως τα νεα σας αλλα εχω πολυ καιρο να σας γραψω. Περασα μια μινι καταθλιψη, χαλια διαθεση λεμε και τυψεις για το μωρακι μηπως το επηρεαζω. Πολλα νευρα που ειμαι σε ξενο σπιτι σχεδον ενα μηνα τωρα, ο αντρας μου ερχεται μονο ΣΚ (κι αυτος με νευρα) ζεσταινομαι, δεν κοιμαμαι ιδρωνω ξειδρωνω πφφφφ. Και ΤΥΨΕΙΣ που νιωθω ετσι γιατι το περιμενουμε πως και πως το μωρακι μας και γενικα ειμαι ανθρωπος μες τη καλη χαρα που λενε! Τα ευχαριστα φυσικα ειναι οτι ο μικρουλης μας ειναι 2800 πλεον, με το κεφαλακι προς τα κατω αρα παμε για φυσιολογικο τοκετο αλλα με προκληση. Θα ξαναπαω στις 28 στο γιατρο και θα μας πει τοτε περιπου ποτε θα γεννησω. Θελει να το τραβηξει οσο γινεται γιατι μεγαλωνει μια χαρα το μωρο και ολα ειναι πολυ καλα στη κοιλιτσα. Ελπιζω να πανε ολα καλα να μας αφησει και ο παιδιατρος να φυγουμε γρηγορα με το αεροπλανο γιατι δεν θα το αντεξω να ερθω σε ξενο σπιτι μαζι με το μωρο!!!!:-(:sad::-(

Μαρουσκακι συγχαρητηρια που τη παλευεις με 3 παιδακια ενα στη κοιλια και ποδι με ραμματα δλδ ελεος καποιος σε ματιασε κοπελα μου!

c6vNp3.png

και εγω τοσα εδωσα και μην γελιεσαι ακομα δεν ειχε αλλαξει το Φπα να ξερεις οτι με την εισαγωγη προπληρωνεις! εγω εδωσα 1500 + τα 280 του μωρου + 190 με το εξιτηριο + 250 η μαια μου + 1600 ο γιατρος + 1200 ο μπεμπης που μπηκε μοναδα (αν και τα 700 τις μοναδας θα τα παρω πισω απο το Ικα μια περιουσια

Όχι εμένα μου είπε με το ΦΠΑ τώρα 1700φυσιολογικος τοκετός 1800και κάτι καισαρική δεν προπληρωνεις μου είπε αλλά δίνει μια προκαταβολή 500εκαι όταν παίρνεις εξιτήριο τότε πληρώνεις τα υπόλοιπα και τα 280 του μωρού..

ewKwp3.png

Μαγδα μου Χρονια πολλα !!!!!

Meldan μου Φαντασου οτι ουτε τον 3ο ηθελε! το ειχε και σιγουρο οτι θα το ριξω!!! μεγαλο προβλημα ειχα,με εκανε και εκλαιγα μου εριχνε την ψυχολογια μου...ειμαι πολυ κατα τις εκτρωσης....τη σημασια εχει αν το μεγεθος του ειναι κεφαλι καρφιτσας η ολοκληρου παιδιου

δεν παυει αφου το πιανεις να ειναι μωρακι!

ΕΕΕ οχι ομως οταν δεν θελεις παιδια προσεχεις για να εχεις! ( φαντασου οτι και ο δευτερος και ο τριτος ηταν 1 φορα ελευθερα και επιασα) και να εχεις και την πεθερα και να λεει εεεε τωρα με την τριτη καισαρικη δεν δενεις τις ωοθηκες σου!!!!! εεεε οχι κυρα μου δεν θα σακατευτω εγω για να Πηδ@@@ ελευθερα ο γιος σου! ας προσεχει οπως και του το εταξα και 4η φορα να μεινω εγω παιδι δεν ριχνω!!

θα φτιαξουν τα πραγματα θα δεις εγω ειδα αλλο ανθρωπο τωρα που πηγαμε να γεννησω

μου συμπαρασταθηκε μου κρατουσε το χερι με φιλουσε

πρωτη φορα τον ειδα το ωριμο με κοιτουσε με λατρεια!!! δεν τον εχω ξαναδει να με κοιταει ετσι!

λογικα η βροχουλα μας θα εχει γεννησει μεχρι τωρα! εγω 10:55 ειχα γεννησει!

Ετσι ακριβως

..αν δε θες αλλο παιδι ουτε μιση φορα ελευθερα!!!Κι οχι φυσικα και δε θα καμω στειρωση τι ειμαι σκυλος αδεσποτος αλλα ουτε εκτρωση.Προσεχουμε για να ΜΗΝ εχουμε αν δε θελουμε.Κι η πεθερα σου, ντροπη ειναι και γυναικα, καμια δουλεια δεν ειχε να πει τετοια κουβεντα!Αλλα αφου ξερει τι θελει ο γιος σιγονταρει....Παντως για τη Μελ κι εγω πιστευω οτι στη γεννα θα δει αλλον αντρα μονο να κρατησει η καλη του σταση.Μην του κρατας ομως κακια....δηλητηριο ειναι αυτο....ακουστε ενα ωραιο που διαβασα χθες....τις αδικιες που σου κανουν γραψτες στην αμμο να τις παρει ο αερας της συγνωμης, τις καλοσυνες γραψτες στην πετρα να θυμασαι παντα και κανεις δε θα τις σβησει....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοροιδια η οχι εγω παλι θα τα εδινα,δεν αλλαζω με τπτ τον γιατρο μου! ειναι που νιωθεις και ασφαλης για να γεννησεις:)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας! Διαβαζω ανελλειπως τα νεα σας αλλα εχω πολυ καιρο να σας γραψω. Περασα μια μινι καταθλιψη, χαλια διαθεση λεμε και τυψεις για το μωρακι μηπως το επηρεαζω. Πολλα νευρα που ειμαι σε ξενο σπιτι σχεδον ενα μηνα τωρα, ο αντρας μου ερχεται μονο ΣΚ (κι αυτος με νευρα) ζεσταινομαι, δεν κοιμαμαι ιδρωνω ξειδρωνω πφφφφ. Και ΤΥΨΕΙΣ που νιωθω ετσι γιατι το περιμενουμε πως και πως το μωρακι μας και γενικα ειμαι ανθρωπος μες τη καλη χαρα του σπιτιου λενε! Τα ευχαριστα φυσικα ειναι οτι ο μικρουλης μας ειναι 2800 πλεον, με το κεφαλακι προς τα κατω αρα παμε για φυσιολογικο τοκετο αλλα με προκληση. Θα ξαναπαω στις 28 στο γιατρο και θα μας πει τοτε περιπου ποτε θα γεννησω. Θελει να το τραβηξει οσο γινεται γιατι μεγαλωνει μια χαρα το μωρο και ολα ειναι πολυ καλα στη κοιλιτσα. Ελπιζω να πανε ολα καλα να μας αφησει και ο παιδιατρος να φυγουμε γρηγορα με το αεροπλανο γιατι δεν θα το αντεξω να ερθω σε ξενο σπιτι μαζι με το μωρο!!!!:-(:sad::-(

Μαρουσκακι συγχαρητηρια που τη παλευεις με 3 παιδακια ενα στη κοιλια και ποδι με ραμματα δλδ ελεος καποιος σε ματιασε κοπελα μου!

Τι να κανω βρε αγαπη εχω κι εναλλακτικη;ας ειναι καλα η κολωνα του σπιτιου μου....και πριν λιγο εγραψα για σενα 28 ιουλιου, νομιζα το ειχατε φιξαρει, να μας πεις νεα...κι εμενα μη με ξεσπιτωνεις...το χειροτερο μου....αντε να γεννησεις να πατε στη φωλιτσα σας μωρε...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοροιδια η οχι εγω παλι θα τα εδινα,δεν αλλαζω με τπτ τον γιατρο μου! ειναι που νιωθεις και ασφαλης για να γεννησεις:)

Ναι βρε πουλακι μου ποιος λεει να αλλαξεις γιατρο απλως μου φαινονται αστρονομικα τα ποσα....1600 ευρω για να κανει μια κ.τ.;;;;τεσπα καθεμια κανει οπως νομιζει και μπορει φυσικα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χαχαχα το ωραιο δεν σας το ειπα!! απο χθες ο μεσαιος μου ειναι αρρωστος με 39 πυρετο!!!! τους εχω εξοριση και τους 2 μεγαλους και εχω μονο το μωρο σπιτι!!!

Ε οχι μες στη νταλα καψα κι αυτος!!!!Κολλησε απο το μεγαλο λες;;;Αλλα εχει μερες ο μεγαλος που αρρωστησε δεν εχει;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι βρε πουλακι μου ποιος λεει να αλλαξεις γιατρο απλως μου φαινονται αστρονομικα τα ποσα....1600 ευρω για να κανει μια κ.τ.;;;;τεσπα καθεμια κανει οπως νομιζει και μπορει φυσικα!

Απλά όταν έχεις έναν γιατρό που είναι σε ιδιωτικά νοσοκομεια.Και τον ξέρεις του έχεις εμπιστοσύνη και όλα τα σχετικά αναγκαστικά πας όπου είναι και αυτός εγώ δηλ ειδικά στην εγκυμοσύνη δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξω γιατρό μακάρι να ήταν αλλιώς και να είχα έναν εξίσου καλό γιατρό σε δημόσιο..Όσο για.τα λεφτά είναι όντως παρά πολλλα και ειδικά τώρα που αυξήθηκαν καληνύχτα ζωή που λεμε

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...