Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εγώ από τον μασούτη πήρα σερβιέτες, του μασούτη (σαν μάρκα). Είναι δίπλα στης ακράτειας και γράφει για "ειδικές περιπτώσεις". Μάλιστα βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη

καθε φορα που λες μασουτης συγκινουμαι γατι μασουτης=θεσσαλονικη, περασα μια ζωη εκει ωραια χρονια....

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατάλαβα Ναι θα το ήθελα πολύ να την έχω συνέχεια δίπλα μου αλλά τι γίνεται όταν έχεις επισκέπτες;Δεν θέλω να είναι και το μωρό δίπλα όταν θα έρχεται κόσμος..Εκτός αν στο παίρνουν..Είμαι και λίγο έως πολύ άσχετη από αυτά γι'αυτό σε ρωτάω..Τον γιατρό τον βρήκα μέσω του γιατρού μου μια γενικά το έψαξα πολύ γιατί στην αρχή πήγα στης κουμπαράς μου την.παιδίατρο υποτίθεται καλή.Και.με τρέλανε όταν της είπα ότι εγώ θέλω να την θηλάζω αποκλειστικά και μου είπε Ε Καλά μην κάνεις έτσι δεν θα.πάθει και τίποτα.αν παρει και συμπλήρωμα και με τσαντισε ...Έτσι.βρήκα τον κύριο Γατο όπου είναι και στο μητέρα και κοντά στην περιοχή μου..Και μιλήσαμε και γενικά μου τα εξήγησε όλα και θα. Έχω αυτόν όπου όταν θα γεννήσω θα είναι και αυτός που θα δει την μπέμπα και συζητήσαμε να την βάλω κατευθείαν από την αρχή στο στήθος και ότι πάρει και να μην της δώσουν καθόλου γάλα από το νοσοκομείο που δίνουν.Στην αρχή...

Όταν έρχεται κόσμος μπορείς να ζητήσεις να την πάρουν αλλά αν κλάψει και πεινάσει δεν θα στη φέρουν ή τουλάχιστον δεν είναι και 100% σίγουρο καλύτερα να την έχεις συνέχεια δίπλα και να μπαίνουν μέσα λίγοι λίγοι οι επισκέπτες έτσι κι αλλιώς θα αποστειρώνονται για να μπουν μέσα θα πλένουν χέρια μην σε αγχώνει αυτό εγώ δεν την άφηνα ούτε λόχος να έμπαινε μέσα.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας, κορίτσια, σας διαβάζω όπως και τις μανούλες Ιουνίου γιατί είστε τοπ στις συμβουλές θηλασμού και έχω μάθει πάρα πολλά από σας! Εύχομαι με το καλό στη βροχούλα και περαστικά στο μαρουσκάκι και σε όλες σας σύντομα καλή λευτεριά με τα μωρουδάκια αγκαλιά!

Όταν έρχεται κόσμος μπορείς να ζητήσεις να την πάρουν αλλά αν κλάψει και πεινάσει δεν θα στη φέρουν ή τουλάχιστον δεν είναι και 100% σίγουρο καλύτερα να την έχεις συνέχεια δίπλα και να μπαίνουν μέσα λίγοι λίγοι οι επισκέπτες έτσι κι αλλιώς θα αποστειρώνονται για να μπουν μέσα θα πλένουν χέρια μην σε αγχώνει αυτό εγώ δεν την άφηνα ούτε λόχος να έμπαινε μέσα.

Enseignante, να σου κάνω και γω μια ερώτηση, γιατί συζητάτε το θέμα που με καίει; Θα διαλέξω κι εγώ rooming in στο λητώ και θα είμαι σε τρίκλινο. Δεν εχω σκοπό να δίνω το μωρό μου ούτε στο επισκεπτήριο γιατί είμαι σίγουρη, σιγουρότατη, ότι θα του χώσουν ένα μπουκάλι ξένο με το πρώτο κλάμα, αλλά το άγχος μου είναι με το επισκεπτήριο επειδή θα 'μαι σε τρίκλινο, υπάρχει π.χ. περιορισμένος αριθμός ατόμων που θα μπορούμε και οι 3 κοπέλες μαζί να δεχτούμε; Γιατί φαντάζομαι αν φέρνει 10 άτομα τη φορά η κάθε μια δεν θα έχω στιγμή ησυχίας με το μωράκι μου και επίσης πώς θα ηρεμούμε να θηλάσουμε μπροστά σε τόσο κόσμο; Που αν έχω καταλάβει καλά τις πρώτες μέρες θα τα βάζουμε τα μωράκια συνέχεια στο στήθος; Εσύ ήσουν σε 3κλινο; Θα έχουν άραγε παραβάν κλπ ή θα πρέπει πρώτη φορά μαμά να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου και να πετάω έξω το στήθος να θηλάζω χωρίς ντροπή; Δηλ. εγώ χ..κα, δεν το θεωρώ ντροπή, αλλά και να τα πετάω έξω σίγουρα θα κολώσω!

Μαρουσκάκι και enseignante και σάνγκρε (και σίγουρα πολλές ακόμα κοπέλες που δεν τις ξέρω και δεν έχω προλάβει να τις ανακαλύψω) με εμπνέετε και με γεμίζετε σιγουριά για το θηλασμό!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αγαπες πρωτα σας διαβασα και τωρα σας γραφω τα νεα μου: πηγα νοσοκομειο,μου εκαναν προεγχειρητικη προετοιμασια(αιματα,ενεση ωριμανσης πνευμονων) και με εβαλε στην κορδελα,εκανα συνεχεια συσπασεις,με κοιταει απο κατω ο doc και εχει ανοιξει ο τραχηλος 2-3 διαστολη.μου εκαναν εισαγωγη και μπαινω αυριο πρωι για καισσαρικη! Ευτυχως ειχα ξυριστει μονη μου,κατι μου ανεφεραν για κλυσμα:confused: το βραδυ,δεν ξερω πως θα το γλιτωσω αυτο,κατι θα σκαρφιστω μεχρι εκεινη την ωρα και ολα μου ηρθανε εντελως ξαφνικα.ευτυχως ειχα ετοιμασει βαλιτσα απο χθες(τελευταια στιγμη) και ειμαι με την μανα μου σε δικλινο αλλα μονες μας...παλι καλα....κοριτσακια μου θα προσπαθησω να ξαναμπω το βραδυ παλι.....σας φιλω και ετοιμαστε ολες τις βαλιτσες σας......Να πω και μια βλακεια??γιατι δεν κρατιεμαι?? Το μονο που " στεναχωρηθηκα" λιγο ειναι οτι δεν θα ειναι λιονταρακι,το χασαμε για μια μερα!!! Πειτε μου για τα καρκινακια,ειναι καλα??μην βαρατε το ξερω οτι λεω βλακειες;)........!!!!!!

Χαχα κοριτσαρα μου ακομη και τωρα αστειακια μας κανεις!!!!!Τα ζωδια θα κοιταμε τωρα η που θα γνωρισεις και θα αγκαλιασεις τη μπουμπου σου μια μερα νωριτερα;;;;;;Γλυκο μου κοριτσι τυραννισμενο μου δεν ξερω αν θα μπεις να μας χαιρετισεις το βραδυ.Θελω ομως απο τωρα να σου ευχηθω να πανε ολα πριμα με την κοριτσαρα σου κι ολες τις δυσκολιες της εγκυμοσυνης να τις αφησεις πισω.Θα περιμενουμε εναγωνιως εντυπωσεις οπως μονο εσυ με το χιουμορ σου ξερεις να γραφεις!!!Με το καλοοοοοοοοο

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας, κορίτσια, σας διαβάζω όπως και τις μανούλες Ιουνίου γιατί είστε τοπ στις συμβουλές θηλασμού και έχω μάθει πάρα πολλά από σας! Εύχομαι με το καλό στη βροχούλα και περαστικά στο μαρουσκάκι και σε όλες σας σύντομα καλή λευτεριά με τα μωρουδάκια αγκαλιά!

Enseignante, να σου κάνω και γω μια ερώτηση, γιατί συζητάτε το θέμα που με καίει; Θα διαλέξω κι εγώ rooming in στο λητώ και θα είμαι σε τρίκλινο. Δεν εχω σκοπό να δίνω το μωρό μου ούτε στο επισκεπτήριο γιατί είμαι σίγουρη, σιγουρότατη, ότι θα του χώσουν ένα μπουκάλι ξένο με το πρώτο κλάμα, αλλά το άγχος μου είναι με το επισκεπτήριο επειδή θα 'μαι σε τρίκλινο, υπάρχει π.χ. περιορισμένος αριθμός ατόμων που θα μπορούμε και οι 3 κοπέλες μαζί να δεχτούμε; Γιατί φαντάζομαι αν φέρνει 10 άτομα τη φορά η κάθε μια δεν θα έχω στιγμή ησυχίας με το μωράκι μου και επίσης πώς θα ηρεμούμε να θηλάσουμε μπροστά σε τόσο κόσμο; Που αν έχω καταλάβει καλά τις πρώτες μέρες θα τα βάζουμε τα μωράκια συνέχεια στο στήθος; Εσύ ήσουν σε 3κλινο; Θα έχουν άραγε παραβάν κλπ ή θα πρέπει πρώτη φορά μαμά να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου και να πετάω έξω το στήθος να θηλάζω χωρίς ντροπή; Δηλ. εγώ χ..κα, δεν το θεωρώ ντροπή, αλλά και να τα πετάω έξω σίγουρα θα κολώσω!

Μαρουσκάκι και enseignante και σάνγκρε (και σίγουρα πολλές ακόμα κοπέλες που δεν τις ξέρω και δεν έχω προλάβει να τις ανακαλύψω) με εμπνέετε και με γεμίζετε σιγουριά για το θηλασμό!

Καταρχην με το καλο......Και να ζησετε κιολας μιας κι εισαι φρεσκοπαντρεμενη- κι εγω παρακολουθω χεχε....-Στην κλινικη δυο σεναρια παιζουν η που θα ζητας να βγουν εσυ η η συνοδος σου εξω οι επισκεπτες και των τριων η θα πετας το στηθος εξω και θα το καταλαβαινουν να βγαινουν εξω....Εγω στον τριτο ειχα βαλει τη μαμα μου κερβερο κι εβγαζε εξω τοσο τους δικους μας οσο και της αλλης κοπελας.Νομιζω οτι το να θηλασεις το μωρο ειναι πολυ πιο σημαντικο απο το να πει η Λιτσα με την Κιτσα τα νεα στην ευτυχη γιαγια του αλλου μωρου.....Κι αυτο που πρεπει να ερθουν ολοι μα ολοι αυτες τις τρεις μερες;;;;δεν θα το ξαναδουν το παιδι;;;;στην αυστραλια μεταναστριες θα φυγουμε ολες;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καταρχην με το καλο......Και να ζησετε κιολας μιας κι εισαι φρεσκοπαντρεμενη- κι εγω παρακολουθω χεχε....-Στην κλινικη δυο σεναρια παιζουν η που θα ζητας να βγουν εσυ η η συνοδος σου εξω οι επισκεπτες και των τριων η θα πετας το στηθος εξω και θα το καταλαβαινουν να βγαινουν εξω....Εγω στον τριτο ειχα βαλει τη μαμα μου κερβερο κι εβγαζε εξω τοσο τους δικους μας οσο και της αλλης κοπελας.Νομιζω οτι το να θηλασεις το μωρο ειναι πολυ πιο σημαντικο απο το να πει η Λιτσα με την Κιτσα τα νεα στην ευτυχη γιαγια του αλλου μωρου.....Κι αυτο που πρεπει να ερθουν ολοι μα ολοι αυτες τις τρεις μερες;;;;δεν θα το ξαναδουν το παιδι;;;;στην αυστραλια μεταναστριες θα φυγουμε ολες;;;;;

Σ' ευχαριστώ, Μαρουσκάκι μου! Έλα ντε, αν ήταν οι δικοί μου επισκέπτες μόνο δεν θα το 'χα άγχος, γιατί έχω τον τρόπο μου, αλλά με των άλλων δεν ξέρω τι θα κάνω. Το πολύ πολύ να τα πετάω έξω και αν το πήραν το μήνυμα το πήραν. Ας ελπίσουμε όσες διαλέγουν rooming in να 'ναι πιο αποφασισμένες και να βάζουν φρένο στις επισκέψεις ή να βγαίνουν στο διάδρομο να δουν τους επισκέπτες. Δεν ξέρω πώς είναι και προσπαθώ να το φανταστώ, αλλά το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε κανένα παραβάν ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Με το καλό να έρθει ο πέμπτος άντρας στη ζωή σου και όταν θα 'χει ξεπεταχτεί γύρω στο χειμώνα του 2016, :mrgreen:, πάλι μπροστά σου θα με βρεις θα έρχομαι να σε ρωτάω διάφορα περί θηλασμού σίγουρα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου.Τι νεα ειναι αυτα που διαβαζω καλε?Νοωεμπερ μου με το καλο κοριτσακι μου να γνωρισεις τη ζουζουνα που μηνεςτωρα σε εκανε εστω και μεσα απ την κοιλιτσα βα την αγαπησεις.Φανταζομαι την ανυπομονησια σου και την αγωνια σου.Ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να σου πανε ολα τελεια και παρολο που ξερω οτι απεχθανεσαι τη διαδικασια της καισαρικης,προσπαθησε να απολαυσεις ακομη κι αυτο το σταδιο.Μην αφησεις τιποτα να στο χαλασει.Περιμενουμε νεα σου κποτε μπορεις.Μου φαινεται απιστευτο οτι τελειωνει αυτο το ταξιδι για μια ακομα απο μας.Α και να μην ξεχασω:τα καρκινακια ειβαι υπεροχα πλασματακια,ειναι το μελινακι μου οποτε καταλαβαινεις...Φιλια πολλα,με το καλοοο!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αγαπες πρωτα σας διαβασα και τωρα σας γραφω τα νεα μου: πηγα νοσοκομειο,μου εκαναν προεγχειρητικη προετοιμασια(αιματα,ενεση ωριμανσης πνευμονων) και με εβαλε στην κορδελα,εκανα συνεχεια συσπασεις,με κοιταει απο κατω ο doc και εχει ανοιξει ο τραχηλος 2-3 διαστολη.μου εκαναν εισαγωγη και μπαινω αυριο πρωι για καισσαρικη! Ευτυχως ειχα ξυριστει μονη μου,κατι μου ανεφεραν για κλυσμα:confused: το βραδυ,δεν ξερω πως θα το γλιτωσω αυτο,κατι θα σκαρφιστω μεχρι εκεινη την ωρα και ολα μου ηρθανε εντελως ξαφνικα.ευτυχως ειχα ετοιμασει βαλιτσα απο χθες(τελευταια στιγμη) και ειμαι με την μανα μου σε δικλινο αλλα μονες μας...παλι καλα....κοριτσακια μου θα προσπαθησω να ξαναμπω το βραδυ παλι.....σας φιλω και ετοιμαστε ολες τις βαλιτσες σας......Να πω και μια βλακεια??γιατι δεν κρατιεμαι?? Το μονο που " στεναχωρηθηκα" λιγο ειναι οτι δεν θα ειναι λιονταρακι,το χασαμε για μια μερα!!! Πειτε μου για τα καρκινακια,ειναι καλα??μην βαρατε το ξερω οτι λεω βλακειες;)........!!!!!!

ΚοριτσΑρα με το καλό να γεννήσεις αύριο το μπεμπακι σουυυυ. Αυριο περιμένουμε νέα σου...

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Το πετρωμα κι οτι δεν πονα αγνοησε το.Οσο για τα υγρα....το βαρετο ειναι το λιγοτερο....μπλιαξ κ μες στη ζεστη αλλα τι να κανουμε!!!!Εγω σκεφτομαι θετικα....μαλακωνει ο τραχηλος λεω....καλο ειναι!!!χαχα

χιχιχιχιχιχι με τα υγρα εεεεε??? αυτα δεν ειναι τπτ!!!!! που να δειτε πρωτομανουλες ειδικα 30 μερες λοχεια!!! εκει να δεις αγανακτηση και βαρεμαρα.....πλενομαι 3 φορες την μερα και παλι αισθανομαι ασχημα εκει κατω....:mad: και ακομα εχω 13 μερες μονο.....

Μeldan μου νομιζω ολες μας εχουμε περασει τετοιες καταστασεις με τον συζυγο...... εγω ειδικα στην δευτερη εγκυμοσυνη ειχα απελπιστει..... δεν ηθελε καθολου το μωρο (το ιδιο και η μανουλα του :mad::mad:) και γινοταν πολεμος μες στο σπιτι...

υπομονη φαση ειναι και θα περασει

Καλε δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβετε οτι γεννατε!

συστηματικοι πονοι δλδ καθε 30 λεπτα 10 λεπτα 5 λεπτα για 1 ωρα Ισον με γεννα σε μαθημα ανωδυνου τοκετου δεν εχει παει καμοια??? συνηθως εκει στα λενε ολα!

79o6p3.png

Ωωωωωω κοριτσι μου με το καλο σου ευχομαι!!!!

καλε μια χαρα ειναι τα καρκινακια! εχω 2 στο σπιτι ο μεσαιος ειναι 11 ιουλιου και 9 το μικρακι

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Έιχα να μπω 5 μέρες κ διάβαζα άλλες τόσες!!!χαχχααχχα

Νοβεμπερ με το καλό!!!!! να μάθουμε με το καλό τα νέα σου!!! Από άυριο μοντέλο μαμα!!!

Εγώ παιδιά οδηγώ κάθε μέρα σε θάλασσα, σε οπουδήποτε, αν είναι να περιμένω τον άντρα μου να σχολάσει το απόγευμα σώθηκα!!!! Έχω και το μικρό που δε γίνεται να τον έχω όλη μέρα μέσα!!! Οπότε πάμε θάλασσα, όχι μόνοι, νταξει, ψώνια ΙΚΑ κτλ,,,,Το θέμα είναι η ζέστη!!!! δεν μπορώ να παώ για περπάτημα να προκαλέσω τοκετό κορίτσιαααααα, πώς θα γίνει... ξεκίνησα με το σεξ κ μαλιστα ολοκληρωμένο εντός.,..με πιάνετε...αυτό γίνεται μέσα με κλιματιστικό, το περπάτημα δύσκολο πολύ έξω, μου πιάνεται η ανάσα από τη ζέστη,,,, τι να κάνω???? δεν μπορώ να κουνηθω η άτιμη σας λέω....

Δεν έχουμε ετοιμαστεί εντελώς, ούτε την κουνια δε στήσαμε, μονο τις καθαριότητες, τη βαλίτσα κτλ ετοιμάσαμε...

Σήμερα γιορτάζω!!! πάω για μερικές δουλίτσες κ θα μπω μετά.... σας φιλώ!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Νοβεμπερ με το καλό!!!!! να μάθουμε με το καλό τα νέα σου!!! Από άυριο μοντέλο μαμα!!!

Εγώ παιδιά οδηγώ κάθε μέρα σε θάλασσα, σε οπουδήποτε, αν είναι να περιμένω τον άντρα μου να σχολάσει το απόγευμα σώθηκα!!!! Έχω και το μικρό που δε γίνεται να τον έχω όλη μέρα μέσα!!! Οπότε πάμε θάλασσα, όχι μόνοι, νταξει, ψώνια ΙΚΑ κτλ,,,,Το θέμα είναι η ζέστη!!!! δεν μπορώ να παώ για περπάτημα να προκαλέσω τοκετό κορίτσιαααααα, πώς θα γίνει... ξεκίνησα με το σεξ κ μαλιστα ολοκληρωμένο εντός.,..με πιάνετε...αυτό γίνεται μέσα με κλιματιστικό, το περπάτημα δύσκολο πολύ έξω, μου πιάνεται η ανάσα από τη ζέστη,,,, τι να κάνω???? δεν μπορώ να κουνηθω η άτιμη σας λέω....

Δεν έχουμε ετοιμαστεί εντελώς, ούτε την κουνια δε στήσαμε, μονο τις καθαριότητες, τη βαλίτσα κτλ ετοιμάσαμε...

Ναι κοριτσακι μου, χρονια σου πολλα να σε χαιρονται οι αντρες σου και με το καλο ο μικρουλης σας.Οντως η ζεστη απαλευτη αφου μπορεις και κανεις σεχ ευγε

...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα σας δεν εχουμε νεα της βροχουλας ακομη ε;Ειμαι χαλια κοριτσια απο τις 1 το πρωι ποναω ως τις 8 αλλα οπως να ναι....ανα 30 λεπτα ανα 8 λεπτα ανα 10 ανα 15 ο,τι να ναι.....αυπνη φυσικα σημερα κρατησα σπιτι και τον αντρα μου γιατι συν τοις αλλοις ηρθαν και οι μαστορες για τα υαλοτουβλα...πιο πολυ τον κρατησα γτ φοβηθηκα....ειναι κι οι δικοι μου εδω...ιδρωνω ξειδρωνω ποναω δεν ποναω...ετσι θα παμε τωρα;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Xρόνια πολλά Μαγδα μας! Πολύχρονη, να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Μήπως να περπατάς αν βρισκεις χρόνο νωρίς το πρωί ή αφού πέσει ο ήλιος, που πέφτει και λίγο η θερμοκρασία?

Η ζεστη η άτιμη δεν παλεύεται

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...