Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Marouskaki σε ευχαριστούμε πολύ για την επεξήγηση σχετικά με τις συσπάσεις. 'Ετοιμη ήμουν να ρωτήσω και εγώ διότι... έχω και πετρώματα αλλά και πονάκια ξεχωριστά μεταξύ τους απλώς τα πονάκια έρχονται αραιά και πού. Καθε 2-3 μέρες θα μπορούσα να πώ. Το πέτρωμα όμως καθημερινα... 1-2 φορές. Και εκεί μπερδευόμουν. Άρα το πέτρωμα το αγνοούμε.... δεν είναι σημάδι τοκετού όπως κατάλαβα έτσι;

Αυτά τα υγρά βρε κορίτσια έτσι θα πάνε μέχρι τέλος; pfff τι βαρετό πράγμα.. :roll:

Το πετρωμα κι οτι δεν πονα αγνοησε το.Οσο για τα υγρα....το βαρετο ειναι το λιγοτερο....μπλιαξ κ μες στη ζεστη αλλα τι να κανουμε!!!!Εγω σκεφτομαι θετικα....μαλακωνει ο τραχηλος λεω....καλο ειναι!!!χαχα

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια συγνώμη αλλά οι πόνοι της γέννας αυτοί που γίνονται περιοδικοί εμένα δεν μου έμοιαζαν με πόνους περιόδου καμία σχέση και σύγκριση μπορώ να πω με το που θα σας πιάσουν θα τους καταλάβετε εμένα με έπιασαν κατευθείαν χωρίς να το πάρω είδηση 10λεπτοι και έφτασα στο μαιευτήριο (στο Μητέρα κι εγώ όπως εσύ Μάχη84) με διαστολή 5 πάντως να ξέρετε τη στιγμή που έρχεται ο πόνος δεν παλεύεται μόλις φύγει είναι καλύτερα τα πράγματα σε μένα δεν έκαναν τίποτα οι αναπνοές ησύχασα μόνο όταν βγήκε το μωράκι μου βέβαια άλλα κορίτσια εδώ στο φόρουμ με 2 δυνατούς πόνους και καθάρισαν εμένα μου πήρε 5 ώρες η γέννα από διαστολή 5 να φτάσει να βγει η μικρή εννοώ και όταν μπαίνει το κεφάλι στο κόλπο (οι δευτερο και τριτομανούλες θα θυμάστε καλύτερα από μένα) εκεί είναι όλα τα λεφτά πόσο ευλογημένη στιγμή θες να την ζήσεις άλλες 100 φορές (σόρρυ πάλι που μπαίνω σφήνα να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου να κρατήσει ένα γερό κοριτσάκι στα χέρια της η Βροχούλα σας και όλες οι υπόλοιπες για να μπαίνετε στην σειρά ;) )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Χαχα....οι μανουλες αυγουστου τα εχουν ολα και συμφερουν!!!! Καλα ρεζιλι εχουμε γινει πανελλαδικως αλλα λεμε τωρα!!! Μα κι εμεις ειμαστε ολες μια και μια....περιπτωσαρες!!!!!Με το καλο κοπελα μου.να μας διαβαζεις να ανεβαινεις χαχα!!!!:mrgreen:

Μαρουσκα τι έγινε Εσύ με αυτά τα ροζακια που είδες;το πόδι σου πως είναι;τα παιδιά εντάξει είναι από την θάλασσα η πονάει η πλατουλα τους..μα και αυτές έλεος άφησαν τα παιδιά έτσι τι να πω...η βροχούλα που ειναι σήμερα;το πρωί δεν έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο;βρε εξηγήστε μου κάτι τι είναι αυτό με το αίμα που λέγατε;

ewKwp3.png

Κορίτσια συγνώμη αλλά οι πόνοι της γέννας αυτοί που γίνονται περιοδικοί εμένα δεν μου έμοιαζαν με πόνους περιόδου καμία σχέση και σύγκριση μπορώ να πω με το που θα σας πιάσουν θα τους καταλάβετε εμένα με έπιασαν κατευθείαν χωρίς να το πάρω είδηση 10λεπτοι και έφτασα στο μαιευτήριο (στο Μητέρα κι εγώ όπως εσύ Μάχη84) με διαστολή 5 πάντως να ξέρετε τη στιγμή που έρχεται ο πόνος δεν παλεύεται μόλις φύγει είναι καλύτερα τα πράγματα σε μένα δεν έκαναν τίποτα οι αναπνοές ησύχασα μόνο όταν βγήκε το μωράκι μου βέβαια άλλα κορίτσια εδώ στο φόρουμ με 2 δυνατούς πόνους και καθάρισαν εμένα μου πήρε 5 ώρες η γέννα από διαστολή 5 να φτάσει να βγει η μικρή εννοώ και όταν μπαίνει το κεφάλι στο κόλπο (οι δευτερο και τριτομανούλες θα θυμάστε καλύτερα από μένα) εκεί είναι όλα τα λεφτά πόσο ευλογημένη στιγμή θες να την ζήσεις άλλες 100 φορές (σόρρυ πάλι που μπαίνω σφήνα να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου να κρατήσει ένα γερό κοριτσάκι στα χέρια της η Βροχούλα σας και όλες οι υπόλοιπες για να μπαίνετε στην σειρά ;) )

Τι sorry παιδάκι μου να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου και να ας λες και εσύ την εμπειρία σου..το μωρό σου τι κάνει;

ewKwp3.png

Τι sorry παιδάκι μου να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου και να ας λες και εσύ την εμπειρία σου..το μωρό σου τι κάνει;

Κοριτσάκι έχω καλά είναι συνεχίζει να θηλάζειν έχουμε μπει στα λαχανικά και στα φρούτα αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ επίσης δεν ξέρω τι θα κάνω αν χρειαστεί να δουλέψω από Σεπτέμβρη αλλά ας μην πρήζω και το δικό σας thread γιατί θα καταντήσω η κλαψομο#νο του parents :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αγαπες πρωτα σας διαβασα και τωρα σας γραφω τα νεα μου: πηγα νοσοκομειο,μου εκαναν προεγχειρητικη προετοιμασια(αιματα,ενεση ωριμανσης πνευμονων) και με εβαλε στην κορδελα,εκανα συνεχεια συσπασεις,με κοιταει απο κατω ο doc και εχει ανοιξει ο τραχηλος 2-3 διαστολη.μου εκαναν εισαγωγη και μπαινω αυριο πρωι για καισσαρικη! Ευτυχως ειχα ξυριστει μονη μου,κατι μου ανεφεραν για κλυσμα:confused: το βραδυ,δεν ξερω πως θα το γλιτωσω αυτο,κατι θα σκαρφιστω μεχρι εκεινη την ωρα και ολα μου ηρθανε εντελως ξαφνικα.ευτυχως ειχα ετοιμασει βαλιτσα απο χθες(τελευταια στιγμη) και ειμαι με την μανα μου σε δικλινο αλλα μονες μας...παλι καλα....κοριτσακια μου θα προσπαθησω να ξαναμπω το βραδυ παλι.....σας φιλω και ετοιμαστε ολες τις βαλιτσες σας......Να πω και μια βλακεια??γιατι δεν κρατιεμαι?? Το μονο που " στεναχωρηθηκα" λιγο ειναι οτι δεν θα ειναι λιονταρακι,το χασαμε για μια μερα!!! Πειτε μου για τα καρκινακια,ειναι καλα??μην βαρατε το ξερω οτι λεω βλακειες;)........!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσάκι έχω καλά είναι συνεχίζει να θηλάζειν έχουμε μπει στα λαχανικά και στα φρούτα αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ επίσης δεν ξέρω τι θα κάνω αν χρειαστεί να δουλέψω από Σεπτέμβρη αλλά ας μην πρήζω και το δικό σας thread γιατί θα καταντήσω η κλαψομο#νο του parents :|

Τον Σεπτέμβριο τελειώνει η άδεια μητρότητας σου;θηλαζεις μόνο η δίνεις και συμπλήρωμα;τι εννοείς δεν βλέπεις φως στο τούνελ;τι έχετε παθει μωρέ όλες με το πρήξιμο εδώ είμαστε να πρηζουμε η μια την άλλη στην τελικη:D:D:D:D

ewKwp3.png

Αγαπες πρωτα σας διαβασα και τωρα σας γραφω τα νεα μου: πηγα νοσοκομειο,μου εκαναν προεγχειρητικη προετοιμασια(αιματα,ενεση ωριμανσης πνευμονων) και με εβαλε στην κορδελα,εκανα συνεχεια συσπασεις,με κοιταει απο κατω ο doc και εχει ανοιξει ο τραχηλος 2-3 διαστολη.μου εκαναν εισαγωγη και μπαινω αυριο πρωι για καισσαρικη! Ευτυχως ειχα ξυριστει μονη μου,κατι μου ανεφεραν για κλυσμα:confused: το βραδυ,δεν ξερω πως θα το γλιτωσω αυτο,κατι θα σκαρφιστω μεχρι εκεινη την ωρα και ολα μου ηρθανε εντελως ξαφνικα.ευτυχως ειχα ετοιμασει βαλιτσα απο χθες(τελευταια στιγμη) και ειμαι με την μανα μου σε δικλινο αλλα μονες μας...παλι καλα....κοριτσακια μου θα προσπαθησω να ξαναμπω το βραδυ παλι.....σας φιλω και ετοιμαστε ολες τις βαλιτσες σας......Να πω και μια βλακεια??γιατι δεν κρατιεμαι?? Το μονο που " στεναχωρηθηκα" λιγο ειναι οτι δεν θα ειναι λιονταρακι,το χασαμε για μια μερα!!! Πειτε μου για τα καρκινακια,ειναι καλα??μην βαρατε το ξερω οτι λεω βλακειες;)........!!!!!!

Έλα φιλενάδα τα καρκινακια είναι πολύ καλά και τρυφερά ,χαδιαρικα και πολλά άλλα αλλά δεν είναι της παρούσης..Λοιπόν άντε με έναν πόνο όλα θα πάνε τέλεια ...Άντε ξεκουράσου μέχρι αύριο εκεί με την μαμά ρίξε κανέναν υπνάκο και αύριο θα έχεις αγκαλιά το μωρακι σου..Όταν μπορέσεις να μπεις να μας πεις νέα σου θα σε σκεφτόμαστε...

ewKwp3.png

Τον Σεπτέμβριο τελειώνει η άδεια μητρότητας σου;θηλαζεις μόνο η δίνεις και συμπλήρωμα;τι εννοείς δεν βλέπεις φως στο τούνελ;τι έχετε παθει μωρέ όλες με το πρήξιμο εδώ είμαστε να πρηζουμε η μια την άλλη στην τελικη:D:D:D:D

Όχι δεν είμαι σε άδεια είμαι καθηγήτρια δίδασκα γαλλικά δηλαδή εξ'ου και το νικ μου σημαίνει διδάσκουσα στα γαλλικά (το enseignante) αποκλειστικά θηλάζω από την 1η ώρα δεν έχω δώσει ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό αλλά σκέφτομαι από Σεπτέμβρη να ξανακάνω μαθηματάκια το θέμα είναι με την μικρή τι θα κάνω ελπίζω μέχρι τότε να τρώει πιο καλά να μπορεί να την ταίζει ο μπαμπάς της για να κάνω εγώ τα μαθηματάκια μου άσχετο στο μητέρα να διαλέξεις rooming in εγώ ήμουν στο 207 οι μαίες του 2ου ήταν πολύ καλές των άλλων ορόφων δεν έχω ιδέα ελπίζω να είναι εξίσου καλές αυτά :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλά όταν διαβάζω αυτά που γράφω λες και στέλνω τηλεγράφημα είναι αυτό το σπαστικό έχουν τα forums Βροχούλα άντε έρχεται κι η δεύτερη κοράκλα με το καλό να την δεχτείς και να την ερωτευτείς κι εκείνη :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Όχι δεν είμαι σε άδεια είμαι καθηγήτρια δίδασκα γαλλικά δηλαδή εξ'ου και το νικ μου σημαίνει διδάσκουσα στα γαλλικά (το enseignante) αποκλειστικά θηλάζω από την 1η ώρα δεν έχω δώσει ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό αλλά σκέφτομαι από Σεπτέμβρη να ξανακάνω μαθηματάκια το θέμα είναι με την μικρή τι θα κάνω ελπίζω μέχρι τότε να τρώει πιο καλά να μπορεί να την ταίζει ο μπαμπάς της για να κάνω εγώ τα μαθηματάκια μου άσχετο στο μητέρα να διαλέξεις rooming in εγώ ήμουν στο 207 οι μαίες του 2ου ήταν πολύ καλές των άλλων ορόφων δεν έχω ιδέα ελπίζω να είναι εξίσου καλές αυτά :rolleyes:

Έχει κάποια επιβάρυνση παραπάνω;μπράβο και αυτό θέλω στο είχα ξαναπεί νομίζω να την θηλάζω αποκλειστικά Αφού και ο παιδίατρος που βρήκα είναι μέσα από το μητέρα και τον βρήκα όσο αφορά τον θηλασμό και αυτός είναι πολύ υπέρ του θηλασμού και γενικά είναι και αυτός καταπληκτικός..Και έχουμε συζητήσει και το θέμα πιπίλας Και διάφορα τέτοια..

ewKwp3.png

Έχει κάποια επιβάρυνση παραπάνω;μπράβο και αυτό θέλω στο είχα ξαναπεί νομίζω να την θηλάζω αποκλειστικά Αφού και ο παιδίατρος που βρήκα είναι μέσα από το μητέρα και τον βρήκα όσο αφορά τον θηλασμό και αυτός είναι πολύ υπέρ του θηλασμού και γενικά είναι και αυτός καταπληκτικός..Και έχουμε συζητήσει και το θέμα πιπίλας Και διάφορα τέτοια..

Όχι δεν έχει να απαιτήσεις να έχεις συνέχεια το μωράκι μαζί σου (δεν ξέρω και τι περιμένεις) να ξέρεις πως οι 3 μέρες στο μαιευτήριο θα είναι μόνο αϋπνία και νέες γνώσεις για την περιποίηση του βρέφους μην αφήσεις όχι μόνο εσύ αλλά και οι άλλες μανούλες την αϋπνία να σας κάμψει το δώρο που θα προσφέρετε στα μωράκια σας θα είναι ανεκτίμητο και πολύτιμο εγώ ξέσπαγα στον άντρα μου και ισοφάριζα έτσι την αϋπνία μου αλλά δεν πειράζει για την κορούλα μου το έκανα και μόνο νεκρή ή χωρίς βυζιά δεν θα θήλαζα και ας με λένε όλοι κολλημένη ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο όταν πιάνει το μωρό πρώτη φορά την θηλή για να φάει είναι μια εμπειρία τόσο ανεκτίμητη δεν είναι απλά ένα βυζί και ένα μωρό επίσης αν κάποια κοπέλα έχει επίπεδες θηλές έχω ψάξει ότι υπάρχει της avent ένα μηχάνημα που τις βγάζει προς τα έξω και επιστρέφω σε σένα Μάχη84 να διαλέξεις rooming in να έχεις το μωράκι σου δίπλα σου και αγκαλίτσα σου θα στο παίρνουν μόνο το πρωί για τσεκάρισμα ίκτερου ποιον παιδίατρο έχεις βρει αν επιτρέπεται;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Όχι δεν έχει να απαιτήσεις να έχεις συνέχεια το μωράκι μαζί σου (δεν ξέρω και τι περιμένεις) να ξέρεις πως οι 3 μέρες στο μαιευτήριο θα είναι μόνο αϋπνία και νέες γνώσεις για την περιποίηση του βρέφους μην αφήσεις όχι μόνο εσύ αλλά και οι άλλες μανούλες την αϋπνία να σας κάμψει το δώρο που θα προσφέρετε στα μωράκια σας θα είναι ανεκτίμητο και πολύτιμο εγώ ξέσπαγα στον άντρα μου και ισοφάριζα έτσι την αϋπνία μου αλλά δεν πειράζει για την κορούλα μου το έκανα και μόνο νεκρή ή χωρίς βυζιά δεν θα θήλαζα και ας με λένε όλοι κολλημένη ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο όταν πιάνει το μωρό πρώτη φορά την θηλή για να φάει είναι μια εμπειρία τόσο ανεκτίμητη δεν είναι απλά ένα βυζί και ένα μωρό επίσης αν κάποια κοπέλα έχει επίπεδες θηλές έχω ψάξει ότι υπάρχει της avent ένα μηχάνημα που τις βγάζει προς τα έξω και επιστρέφω σε σένα Μάχη84 να διαλέξεις rooming in να έχεις το μωράκι σου δίπλα σου και αγκαλίτσα σου θα στο παίρνουν μόνο το πρωί για τσεκάρισμα ίκτερου ποιον παιδίατρο έχεις βρει αν επιτρέπεται;;

Κατάλαβα Ναι θα το ήθελα πολύ να την έχω συνέχεια δίπλα μου αλλά τι γίνεται όταν έχεις επισκέπτες;Δεν θέλω να είναι και το μωρό δίπλα όταν θα έρχεται κόσμος..Εκτός αν στο παίρνουν..Είμαι και λίγο έως πολύ άσχετη από αυτά γι'αυτό σε ρωτάω..Τον γιατρό τον βρήκα μέσω του γιατρού μου μια γενικά το έψαξα πολύ γιατί στην αρχή πήγα στης κουμπαράς μου την.παιδίατρο υποτίθεται καλή.Και.με τρέλανε όταν της είπα ότι εγώ θέλω να την θηλάζω αποκλειστικά και μου είπε Ε Καλά μην κάνεις έτσι δεν θα.πάθει και τίποτα.αν παρει και συμπλήρωμα και με τσαντισε ...Έτσι.βρήκα τον κύριο Γατο όπου είναι και στο μητέρα και κοντά στην περιοχή μου..Και μιλήσαμε και γενικά μου τα εξήγησε όλα και θα. Έχω αυτόν όπου όταν θα γεννήσω θα είναι και αυτός που θα δει την μπέμπα και συζητήσαμε να την βάλω κατευθείαν από την αρχή στο στήθος και ότι πάρει και να μην της δώσουν καθόλου γάλα από το νοσοκομείο που δίνουν.Στην αρχή...

ewKwp3.png

Αχ έφτασε η μεγάλη στιγμή κορίτσι! Ξεκινά να μετράς ώρες αντίστροφα! Λοιπόν, σου εύχομαι όλα καλά να πάνε, να εχεις μια γρήγορη ανάρρωσή και να αφίξεις στην αγκαλιά σου το μπεμπακι! Η σκέψη όλων μας θα είναι μαζί σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βροχούλα με το καλό!Περιμένουμε νέα σου!

Εγώ που δεν είχα ποτέ πόνους περιόδου, τί να περιμένω αν σπάσουν τα νερά!!!Μήπως να σταματήσω το περπάτημα και να κάτσω στα αβγά μου?

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...