Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ακου τωρα τι θα σου πω κι εγω και μη με κοροιδεψεις....τιποτα δεν ειναι τυχαιο....ολα ειναι πειρασμικα....ο διαβολος δεν αγαπα τα ευτυχισμενα ζευγαρια ουτε τα πολλα παιδια....και παντα βρισκει κατι να δημιουργει προβληματα....βρισκει σε καθε σπιτι τον πιο αδυναμο κρικο και βαραει....ουτε ο αντρας σου αλλαξε ουτε εσυ ουτε κανεις σας....καμια επιλοχειος δε θα σε βρει...δε θα την αφησεις εσυ....γιατι εχεις χτισει μια δυνατη σχεση τοσα χρονια που ερχεται ενα τριτο παιδι να την ολοκληρωσει....ειναι οι στεναχωριες πριν τη μεγαλη στιγμη....τωρα μπορεις να με κοροιδεψεις....ελευθερα!!!κι εννοειται θα μας τα λες μονο για τις πεθερες θα λεμε και τα μωρα μας;;;α σας ειπα;χθες στη θαλασσα δεν εβαλε η πεθερα με την κουνιαδα καλα ανιηλιακο στα παιδια κι ειναι καμμενα δυο στα τρια μου....

Εχεις δικιο!!σωστη η τοποθετηση σου απο την μια πλευρα του νομισματος.

Οσο για τα παιδακια σου,σου κανει εντυπωση που τα παρελαβες καμμενα?:confused:τι περιμενες δηλαδη?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έγραψα τρεις φορές και σβήστηκαν από το κινητό τα ρημάδια!Λοιπόν, το πρωί στο σκούπισμα είδα ελάχιστα ροζ και χάρηκα, αλλά τζίφος, συσπάσεις πιο μηδέν δε γινόταν γκρρρρ....Αλλο θέμα τώρα, πήγε ο άντρας μου να μου πάρει σερβιέτες λοχείας και του είπαν στο φαρμακείο δεν έχουμε , στα σούπερ μάρκετ έχουν, θα με τρελάνουν ρε παιδιά?Εσείς από πού πήρατε? Εγώ στο μασούτη που είχα πάει όταν περπατούσα κάποτε μόνο ακράτειας είδα....:confused::confused::confused::confused:Επίσης σήμερα στο ζύγισμα στο νοσοκομείο βγήκα μισό κιλό ελαφρύτερη, χαχα, πάμε στα συν 9, είναι ο ιδρώτας που φεύγει μου είπανε, χαχα, είδατε άμα δεν έχεις ερ-κοντίσιον χαχαχαχαχαχα!Α επίσης μου είπαν θέλουν δυο άτομα να δώσουν αίμα στο όνομά μου στο νοσοκομείο, σας το ζήτησαν κι εσάς αυτό???

Σερβιετες λοχειας πηρα απο φαρμακειο της Τena με 10? περιπου:eek::eek: και καραφλιασα,ιδιες ειδα μετα στον Μαρινοπουλο με 6,5? και στο κοσμος market με 5,30?. Φαρμακειο το φαρμακειο.......Τις προηγουμενες φορες ναι μου ειχανε ζητησει 2-3 φιαλες αιμα προκαταβολικα και ειχε δωσει ο αντρας μου.αυτη τη φορα θα σου πω αυριο....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαρουσκα μου δεν υπαρχει περιπτωση να σε κοροιδεψω.Μπορει αθτα τα θρησκευτικου τυπου να μου φαινονται λιγο ξενα γιατι δεν ασχολουμαι καθολου αλλα απο καποιον που εχει εντρυφησει στο θεμα,τα δεχομαι.Μπορει να ναι κι ετσι,who knows?Εμενα μου αρεσει πιο πολυ να γεννησεις στις 29 για να χεις ο

ιδια μερα γενεθλια με τον βενιαμην σας κι ας σπασει κι η παραδοση της τριτης.Νοβεμπερ γενναααααας,περασαν οι μερες.Πως νιωθεις?Το πιστευεις?

Δεν ξερω τι νιωθω κοριτσι μου,ανυπομονησια σιγουρα και αγωνια νιωθω.αλλα εχω τοσο κουραστει που προτιμω να γεννησω παρα να το εχω στην κοιλια!!βαρεθηκα πια.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Έγραψα τρεις φορές και σβήστηκαν από το κινητό τα ρημάδια!Λοιπόν, το πρωί στο σκούπισμα είδα ελάχιστα ροζ και χάρηκα, αλλά τζίφος, συσπάσεις πιο μηδέν δε γινόταν γκρρρρ....Αλλο θέμα τώρα, πήγε ο άντρας μου να μου πάρει σερβιέτες λοχείας και του είπαν στο φαρμακείο δεν έχουμε , στα σούπερ μάρκετ έχουν, θα με τρελάνουν ρε παιδιά?Εσείς από πού πήρατε? Εγώ στο μασούτη που είχα πάει όταν περπατούσα κάποτε μόνο ακράτειας είδα....:confused::confused::confused::confused:Επίσης σήμερα στο ζύγισμα στο νοσοκομείο βγήκα μισό κιλό ελαφρύτερη, χαχα, πάμε στα συν 9, είναι ο ιδρώτας που φεύγει μου είπανε, χαχα, είδατε άμα δεν έχεις ερ-κοντίσιον χαχαχαχαχαχα!Α επίσης μου είπαν θέλουν δυο άτομα να δώσουν αίμα στο όνομά μου στο νοσοκομείο, σας το ζήτησαν κι εσάς αυτό???

Εγώ από τον μασούτη πήρα σερβιέτες, του μασούτη (σαν μάρκα). Είναι δίπλα στης ακράτειας και γράφει για "ειδικές περιπτώσεις". Μάλιστα βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σαςςςςςςςς !!!Σας ελειψα;Δεν σας ελειψα!!!χαχαχα!!!

Απο οτι διαβασα ειχαμε γεννητουρια Κροκετ μου να σου ζησει ,να ειναι γερο ,δυνατο και καλοτυχο!!!

Νοβεμπερ με το καλοοοοο ,πολυ χαιρομαι ,μη μας ξεχασεις μετα τη γεννα ναι;;;

Λοιπον κοριτσακια εγω δεν σας εγραφα γιατι ημουν χαλια ψυχολογικα με ολο αυτο που συνεβαινε στη χωρα μας,οσο κουφο κι αν σας ακουγεται μη με παρεξηγησετε πραγματικα με ειχε επηρεασει.Επειδη δεν ειχα και τροπους διαφυγης ,δεν ειχα πολλα πραγματα να κανω να απααχολω το μυαλο μου ολη μερα ακουγα,εβλεπα ειδησεις ,δεν ειχα ορεξη για ψωνια ,φοβομουν για τις λιγες καταθεσεις μας τι θα γινει με τις τραπεζες ,τι θα γινει αν βγουμε απο το ευρω,τι θα συμβει αν επιστρεψουμε στη δραχμη κλπ.Φρικαρα μιλαμε...Ειμαι ανθρωπος που αποζητω την ηρεμια κι αρμονια κι αυτο το.μπουρδελοκρατος μονο ανασφαλεια μου προσφερει.Πραγματικα ονειρευομουν να ζουσα σε ενα αλλο κρατος οργανομενο,χωρις διαφθορα που πραγματικα θα νοιαζεται για τους πολιτες,σιχαινομαι τη λαμογια και την κουτοπονηρια.Αυτα ,μη σας τρελαινω αλλο...

Στο δια ταυτα...Διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι,τα μπεμπακια μεγαλωνουν κι απο ψυχολογια παμε καλα ,δεν πεφτουμε κι αν πεσουμε λιγο ξανασηκωνομαστε.

Εγω εχω ηδη κανει ντοπλερ,ολα καλα,απλα η μπουμπου ειναι με το κεφαλι πανω.Σημερα που πηγα στο γιατρο ειναι ακομα στην ιδια θεση και μαλιστα ειναι εδω και μηνες αν θυμαμαι καλα απο τον 7ο ειναι ετσι και δεν δειχνει σημαδια να κατεβαινει.Ο γιατρος μου ειπε να περπαταω αλλα βρε κοριτσια κανει πολυ ζεστη πλεον για περπατημα.Δουλειες δεν κανω ,τα βασικα μονο ,εχουν πρηστει τα ποδια ειδικα απο τους αστραγαλους και κατω και το πρωι ειδικα οταν ξυπναω πονανε οι αρθρωσεις στα δαχτυλα των χεριων.Ο γιατρος μου ειπε οτι επρεπε να κοψω το αλατι οταν μου το ελεγε αλλα εγω...Τωρα το εχω κοψει να δουμε μηπως ξεπρηστω τις επομενες μερες.Επισης ειχα διαγνωστει και με διαβητη κυησης αλλα τις τελευταιες εβδομαδες που μετριεμαι κι εχω κανει ουκ ολιγες ατασθαλειες ,οι τιμες δεν ανεβαινουν πανω απο τα ορια!!!Τι μπορει να συμβαινει;Να εφυγε ο διαβητης;Περιεργο...

Τελος σημερα που ζυγιστηκαμε η.μπουμπου ειναι 2600 ,να σημειωθει παρακαλω...!!!:-D:grin:

Kαλημέρα, καλά εσύ είσαι για ξύλο, άκου χάλια ψυχολογικά λόγω όσων συμβαίνουν στη χώρα...Εδώ και 5 χρόνια είμαστε τα ίδια χάλια, μην κοιτάς που δεν τα λένε....Και χειρότερα θα γ΄νουμε με όσα ψηφίζουν, δηλαδή, με αυτή τη συμφωνία που χαίρονται όλοι που την πετύχαμε είναι να ηρεμείς?Γι' αυτό σου λέω, χάλια ήμασταν και θα είμαστε, αυτός δεν είναι λόγος να πέφτεις τόσο πολύ!Να πω είχατε κάποιο θέμα στην οικογένεια-μακριά από σας ή οτιδήποτε άλλο σε προσωπικό επίπεδο να το καταλάβω!!Λοιπόν, ψηλά το κεφάλι και ξεκίνα τα ασπράδια για το πρήξιμο, πολύ νερό κι ανάλατα:tongue::tongue::tongue:Δε μπορείς να πηγαίνεις για περπάτημα πολύ πρωί ή αργά το απόγευμα?Είναι υπέροχο να περπατάς, εγώ τους βλέπω εδώ στα γηπεδάκια από τις 6 που περπατάνε και ζηλεύω, ζηλεύω γιατί αδειάζει το μυαλό σου, κάνεις καλό σε όλο το σώμα σου και ηρεμείς....Για δοκίμασε...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-madata80 αγοράκι!-2470 gr- προγραμματισμένη ?.τ. 15/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -3000 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-2350 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2600 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σαςςςςςςςς !!!Σας ελειψα;Δεν σας ελειψα!!!χαχαχα!!!

Απο οτι διαβασα ειχαμε γεννητουρια Κροκετ μου να σου ζησει ,να ειναι γερο ,δυνατο και καλοτυχο!!!

Νοβεμπερ με το καλοοοοο ,πολυ χαιρομαι ,μη μας ξεχασεις μετα τη γεννα ναι;;;

Λοιπον κοριτσακια εγω δεν σας εγραφα γιατι ημουν χαλια ψυχολογικα με ολο αυτο που συνεβαινε στη χωρα μας,οσο κουφο κι αν σας ακουγεται μη με παρεξηγησετε πραγματικα με ειχε επηρεασει.Επειδη δεν ειχα και τροπους διαφυγης ,δεν ειχα πολλα πραγματα να κανω να απααχολω το μυαλο μου ολη μερα ακουγα,εβλεπα ειδησεις ,δεν ειχα ορεξη για ψωνια ,φοβομουν για τις λιγες καταθεσεις μας τι θα γινει με τις τραπεζες ,τι θα γινει αν βγουμε απο το ευρω,τι θα συμβει αν επιστρεψουμε στη δραχμη κλπ.Φρικαρα μιλαμε...Ειμαι ανθρωπος που αποζητω την ηρεμια κι αρμονια κι αυτο το.μπουρδελοκρατος μονο ανασφαλεια μου προσφερει.Πραγματικα ονειρευομουν να ζουσα σε ενα αλλο κρατος οργανομενο,χωρις διαφθορα που πραγματικα θα νοιαζεται για τους πολιτες,σιχαινομαι τη λαμογια και την κουτοπονηρια.Αυτα ,μη σας τρελαινω αλλο...

Στο δια ταυτα...Διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι,τα μπεμπακια μεγαλωνουν κι απο ψυχολογια παμε καλα ,δεν πεφτουμε κι αν πεσουμε λιγο ξανασηκωνομαστε.

Εγω εχω ηδη κανει ντοπλερ,ολα καλα,απλα η μπουμπου ειναι με το κεφαλι πανω.Σημερα που πηγα στο γιατρο ειναι ακομα στην ιδια θεση και μαλιστα ειναι εδω και μηνες αν θυμαμαι καλα απο τον 7ο ειναι ετσι και δεν δειχνει σημαδια να κατεβαινει.Ο γιατρος μου ειπε να περπαταω αλλα βρε κοριτσια κανει πολυ ζεστη πλεον για περπατημα.Δουλειες δεν κανω ,τα βασικα μονο ,εχουν πρηστει τα ποδια ειδικα απο τους αστραγαλους και κατω και το πρωι ειδικα οταν ξυπναω πονανε οι αρθρωσεις στα δαχτυλα των χεριων.Ο γιατρος μου ειπε οτι επρεπε να κοψω το αλατι οταν μου το ελεγε αλλα εγω...Τωρα το εχω κοψει να δουμε μηπως ξεπρηστω τις επομενες μερες.Επισης ειχα διαγνωστει και με διαβητη κυησης αλλα τις τελευταιες εβδομαδες που μετριεμαι κι εχω κανει ουκ ολιγες ατασθαλειες ,οι τιμες δεν ανεβαινουν πανω απο τα ορια!!!Τι μπορει να συμβαινει;Να εφυγε ο διαβητης;Περιεργο...

Τελος σημερα που ζυγιστηκαμε η.μπουμπου ειναι 2600 ,να σημειωθει παρακαλω...!!!:-D:grin:

Να την χαίρεσαι στην μπουμπού σου! Ολόκληρη "κοπέλα"! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα πρωινή marouskaki!

Κορίτσια, αν και το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν αλλά τώρα πλησιάζει ο καιρός και είναι αλλιώς τα πράγματα... Πως είναι μια σύσπαση; Δεν έχω νιώσει ποτέ και φοβάμαι μήπως δεν την καταλάβω. Μου λέει ο γιατρός πετρώνει η κοιλιά σου. Είναι το ίδιο δηλαδή με ορισμένες φορές που τη νιώθω να τεντώνεται τόσο πολύ ώστε θα σκάσει; Λογικά, δεν έχω νιώσει ακόμη. Πονάει; Σε ποιο σημείο περίπου είναι; Είναι σαν τους πόνους περιόδους; Ρε κορίτσια εγώ θα ρθει η στιγμή να γεννήσω και θα νομίζω ότι απλώς κουνιέται η μικρή... Νιώθω πολύ χαζή που δεν καταλαβαίνω τα σημάδια του σώματός μου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σερβιετες λοχειας πηρα απο φαρμακειο της Τena με 10? περιπου:eek::eek: και καραφλιασα,ιδιες ειδα μετα στον Μαρινοπουλο με 6,5? και στο κοσμος market με 5,30?. Φαρμακειο το φαρμακειο.......Τις προηγουμενες φορες ναι μου ειχανε ζητησει 2-3 φιαλες αιμα προκαταβολικα και ειχε δωσει ο αντρας μου.αυτη τη φορα θα σου πω αυριο....

Άρα όντως πουλάνε και στο σούπερ, οκ, θα κοιτάξουμε...Όσο για το αίμα, μας το είπαν χθες, δυο φιάλες η κάθε κοπέλα στη μονάδα αιμοδοσίας στο όνομά της άσχετα από φ.τ. ή κ.τ. που ρώτησε η Κρόκετ.Επίσης μας είπαν από δω και πέρα να πηγαίνουμε όλες αποτριχωμένες (λέτε να μην κάνουν πια καλλωπισμό??), να έχουμε κάνει και κλύσμα κάθε φορά just in case δεν είπανε :lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αν και το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν αλλά τώρα πλησιάζει ο καιρός και είναι αλλιώς τα πράγματα... Πως είναι μια σύσπαση; Δεν έχω νιώσει ποτέ και φοβάμαι μήπως δεν την καταλάβω. Μου λέει ο γιατρός πετρώνει η κοιλιά σου. Είναι το ίδιο δηλαδή με ορισμένες φορές που τη νιώθω να τεντώνεται τόσο πολύ ώστε θα σκάσει; Λογικά, δεν έχω νιώσει ακόμη. Πονάει; Σε ποιο σημείο περίπου είναι; Είναι σαν τους πόνους περιόδους; Ρε κορίτσια εγώ θα ρθει η στιγμή να γεννήσω και θα νομίζω ότι απλώς κουνιέται η μικρή... Νιώθω πολύ χαζή που δεν καταλαβαίνω τα σημάδια του σώματός μου...

Οι συσπάσεις για γέννα είναι σαν τους πόνους περιόδου.Καλά θα ήταν να ήταν αυτά τα πετρώματα που λες...Δηλαδή θα πονάς, ε, χαζή δεν είσαι, όταν πονάς πονάς....Θα το καταλάβεις...Στην αρχή πονάς αραιά και πού (αυτό εμένα στον τρίτο κράτησε μέρες, κάθε μέρα έλεγα άντε θα γεννήσουμε:shock::shock::shock:), αλλά για τοκετό είσαι όταν γίνουν τακτικές, θα μετράς με το ρολόι, θα δεις, ανά μισή ώρα, ανά 15' αργότερα, ανά 10' αργότερα κ.ο.κ.... άλλη ένδειξη τοκετού είναι το σπάσιμο των νερών, κι εκεί πας κλινική γρήγορα (όχι ότι γεννάς άμεσα, αλλά επειδή έχει ανοίξει ο δρόμος φοβούνται για μικρόβια).....Δεν είναι απαραίτητο να έχεις και σπάσιμο νερών και πόνους, ή το ένα ή το άλλο φτάνει.... :mrgreen: Καλημέρα κιόλας!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Οι συσπάσεις για γέννα είναι σαν τους πόνους περιόδου.Καλά θα ήταν να ήταν αυτά τα πετρώματα που λες...Δηλαδή θα πονάς, ε, χαζή δεν είσαι, όταν πονάς πονάς....Θα το καταλάβεις...Στην αρχή πονάς αραιά και πού (αυτό εμένα στον τρίτο κράτησε μέρες, κάθε μέρα έλεγα άντε θα γεννήσουμε:shock::shock::shock:), αλλά για τοκετό είσαι όταν γίνουν τακτικές, θα μετράς με το ρολόι, θα δεις, ανά μισή ώρα, ανά 15' αργότερα, ανά 10' αργότερα κ.ο.κ.... άλλη ένδειξη τοκετού είναι το σπάσιμο των νερών, κι εκεί πας κλινική γρήγορα (όχι ότι γεννάς άμεσα, αλλά επειδή έχει ανοίξει ο δρόμος φοβούνται για μικρόβια).....Δεν είναι απαραίτητο να έχεις και σπάσιμο νερών και πόνους, ή το ένα ή το άλλο φτάνει.... :mrgreen: Καλημέρα κιόλας!!!!

Δηλαδή θα πονάω σα να περιμένω περίοδο; Αυτό με τις τακτικές και τις αραιές συσπάσεις το ξέρω. Δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα είναι αυτές οι συσπάσεις...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Λιτσα και ανθη σας καταλαβαινω αν δεν εχετε παρεα.Δυσκολο πραγμα.Και εσενα ευαγγελια βεβαια.Εγω θελω πολυ κοσμο γυρω μου αλλιως παθαινω κατι.Λιγες ειναι οι μερες που αναζητω ησυχια και μοναξια.Ευτυχως εχω τις αδελφες μου και δυο τρεις κολλητες που βρισκομαστε συχνα.Απο σεπτεμβρη βεβαια ο καθεναε θσ χει το προγραμμα του καθως δυο παιδακια ετοιμαζονται για πρωτη δημοτικου και οι μαμαδες δουλευουν οποτε κατα βασει ο καθενας σπιτι του.Εγω κοριτσια δεν ειμαι καθκλου καλα με τον αντρα μου και η ψθ

υχολογια μου λιγες μερες πριν γεννησω ειναι στα πατωματα.Εκανα πολλες προσπαθειες να τον προσεγγισω αλλα οχι μονο δεν καταφερα κατι αλλα ακουσα και βαρια λογια που προσπαθω να ξεχασω.Αφου χθες εφτασα στο σημειο να τον ρωτησω αν πραγματικα θελει αυτο το παιδι πια η αν το χει μετανιωσει.Ευτυχως μου πε οτι το θελει πολυ αλλα αν συνεχισουμε ετσι μεχρι τη γεννα δε ξερω ειλικρινα αν τον θελω μεσα στον τοκετο.Αυτα τα ολιγα.Δε θα ξανααναφερω το θεμα εδωμσα γιατι εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να επικεντρωθω στη δικη μου κατασταση την οποια θεωρω ιερη και πανω απ ολους κι ολα.Θα προσπαθησω να σκεφτομαι μονο τη νεα ψυχουλα,δεν ειναι καιρος να ασχοληθω με οικονομικα κι επιχειρησεις αν και ξερω οτι απο κει τρωμε.Εχει ο θεος,βλεπουμε.Σορυ για το ψυχοπλακωμα.

Αχ βρε κορίτσι μου, αυτή την περίοδο, την ιερή οπως λες κι εσύ, αυτά δεν θα επρεπε να συμβαινουν. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον άντρα σου, εχει μια γυναικα που ετοιμαζεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο του παιδί, επρεπε να είναι πιο προσεκτικός, επρεπε να προσπαθει να είσαι ήρεμη, επρεπε να ειναι κοντα σου και να μην απομακρύνεται, επρεπε να σε κανει να αισθανεσαι όμορφα και να μην αναρωτιέσαι αν θελει το παιδάκι σας. Οποιες και να είναι οι εξωτερικές συνθήκες. Πιστεύω οτι εχει βουλιάξει τόσο πολύ μεσα στο πρόβλημα που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ποσο σε στεναχωρεί και οταν το καταλαβει θα το μετανιώσει. Φάσεις περνάνε ολα τα ζευγάρια, μεγάλες και μικρές μέσα στα χρόνια. Εσεις είστε τοσα χρονια μαζι, αναμενόμενο να περασετε μια φουρτουνα καποια στιγμή. Ποια απο μας μπορει να πει οτι όλα ήταν πάντα μέλι γάλα? Εκτος και αν ζει σε κανενα ροζ συννεφάκι. Γιατι δυστυχως μεσα σε μια σχεση επεμβαινουν και εξωτερικοι παραγοντες, τα οικονομικα, τα πεθερικα, τα επαγγελματικά και ενα σωρό άλλα. Ανθρωποι είμαστε, επηρεαζόμαστε. Λυπάμαι που εσυ τη φουρτουνα την περνας εγκυος, σχεδον ετοιμη να γεννήσεις, αλλα οπως φαινεται δυστυχως αυτα δεν τα προγραμματίζουμε. Οταν ο αντρας σου ξεπεράσει καποια στιγμη ολο αυτο το επαγγελματικό μπερδεμα, γιατί ολα καποια στιγμή λύνονται, θα κοιτάξει πίσω του και θα καταλάβει οτι στη σχέση σας έκανε ζημιά. Απλά τώρα είναι τόσο πολυ μέσα στο πρόβλημα που δεν ξέρει τι του γίνεται και όλα του φταίνε. Δύσκολα θα το συνειδητοποιήσει αυτη τη στιγμή. Οποτε κι εσύ βρες τρόπους να το αντέξεις όσο κρατάει, ετσι ώστε όταν περάσει η φουρτούνα να μην σας εχει διαλύσει. Γιατι θα περάσει, θα δεις.

c8i6p2.png

Μαριάνθη μου καλημέρα, χρονια πολλά και για τον αντρουλη σου για χθες!

Αυτο που περιγράφεις, να τεντωνεται η κοιλιά λες και θα σκάσει, ετσι νιώθω κι εγώ τις συσπάσεις! Αν δεν μου ειχε εξηγήσει ο γιατρος δεν θα τις καταλαβαινα, θα νόμιζα οτι είναι το μωρό απο μεσα που με τεντωνει. Μόνο που το μωρό θα τεντώσει ένα ποδαράκι ή ενα χεράκι και θα κάνει καρούμπαλο για λίγο, δεν σφίγγεται ολοκληρη οι κοιλιά έτσι. Αυτες είναι οι προπαρασκευαστικές. Φαντάζομαι ότι όταν αρχισουν οι πονοι του τοκετου θα το καταλαβουμε όλες, ωραια θα ήταν να γεννήσουμε και να μην καταλαβουμε πόνο!

c8i6p2.png

Καλημέρα κοριτσούδια!

november εφτασε σχεδόν η ώρα ε? Αντε βρε κορίτσι με καλο! Θα εισαι η δευτερη! Ε μετά απο σενα νομίζω θα αρχίσουμε να παίρνουμε μπρος και οι υπολοιπες. Να μπαινεις όποτε μπορείς να μας λες νέα, θα περιμένουμε.

Εγώ κορίτσια χθες έκανα βυθοσκόπηση γιατί είχα κι εγώ μυωπία κάποτε, διορθωμένη με λειζερ, και ο γιατρος πριν καν με εξετάσει μου ειπε οτι κατα τη γνωμη του ειναι βλακεία αυτό που λένε για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, και ότι η επιστημονικη κοινότητα ετοιμάζεται να το κάνει και επίσημο. Ακούς Μάχη? Δικαιολογίες για καισαρική είναι αυτές. Ολα καλά με τα ματακια μου λοιπον.

Σήμερα εχω ραντεβου με τον αναισθησιολογο, να με κατατοπίσει και να τον κατατοπίσω, να υπογράψουμε και ότι χαρτουρα είναι να υπογραφεί, και αυριο που κλείνω 37 εβδ, εχουμε γιατρο, να δούμε την μπουμπούκα μας!

Εγώ πάντως κώλο δεν βάζω κάτω, και βόλτες πάω και σεξ κάνω, γιατί από τώρα και στο εξής αν ερθει δεν μας πειράζει. Είναι και καλή στο βάρος, μια χαρά. Πάντως η κοιλιά μου εχει κατέβει πάρα πολύ χαμηλά, σχεδόν με ενοχλεί τοσο κάτω που είναι. Από πίσω αν με δει κάποιος δεν θα καταλάβει διαφορά με πριν την εγκυμοσύνη, και απο μπροστά είμαι δυο βυζιά - κενό - μια κοιλία κάτω κάτω!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...