Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κουραγιο και πιστη για να πανε ολα καλα.Ο γιατρος μου ειπε οτι πολλες γυναικες εχουν το πρωτο τριμηνο καφε- ροζ υγρα,με λιγη τυχη,λιγα ουτροτζεσταν και ξεκουραση ολα πανε καλα.Εντωμεταξυ απο χθες που παιρνω τα χαπια με ξαναπιασε το στομαχι μου.Ελεος:twisted::twisted::twisted:

Είναι δυνατά τα χάπια μήπως και πρέπει να τρως καλύτερα??Ούτε να χαρείς δεν πρόλαβες...έλεος....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα κοριτσια τα πεθερικα μου ειναι πολυ καλοι ανθρωποι.Ενω μενουμε κοντα,ερχονται μονο αν τους πουμε κι οταν πηγαινουμε εμεις τρελαινονται με τις μικρες.Η πεθερα μου ηταν ανεκαθεν ο αντρας του σπιτιου,σε ολα εκανε κουμαντο εκεινη.Ειναι ομως μεγαλη και με προβληματα υγειας και δε μπορει να βοηθησεθ καθολου.Τουλαχιστον ομως δεν ανακατευεται ποτε.Εμεις ημασταν παντρεμενοι εξι χρονια πριν αποφασ για παιδι.Ε αυτο δε μπορουσε να το καταλαβει νε τιποτα,φοβοταν μηπως ο γιοκας της εμενε ακληρος..αλλα και παλι ηταν διακριτικη.Παραπονο δεν εχω.Εσυ ευαγγελια ακουγεσαι πεθεροπληκτη χι χι.Ειναθ ατιμο ειδος οι πεθερουλες,μερικες φορες σκεφτομαι πως θα μαι κι εγω,θα κρατιεμαι αν βλεπω κατι στραβο η θα χωνω τη μυτουλα μου?Αλλα εχουμε καιρο ε?

Χρυσο μου και εμενα αν εμεναν 10 μετρα πιο μακρια απο το σπιτι μας θα ητανε πολυ καλοι ανθρωποι.Αλλο να εισαι πανω- κατω και αλλο σε διαφορετικο τετραγωνο και ποσο μαλλον σε διαφορετικη πολη.Στην περιπτωση μου βηχεις και ακουγεσαι,τραβας το καζανακι και ξερει τι ωρα εκανες το πιπι σου.Για να μη πω και καμια αλλη χοντραδα....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οχι δεν ειναι επιδημια, απλα μας γλωσσοτρωνε οι πεθερουλες μας χιχιχιχιχιχι:mad::mad:

Λοιπον να χαιρεσαι το παληκαρακι σου και να το καμαρωσεις γαμπρο καλε,με μια νυφη.....οπως την θες εσυ!:wink:

Ευχαριστώ κοριτσάκι!Ας είναι αυτοί αγαπημένοι και θα κάνω πέρα και τσιμουδιά-όσο μπορώ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Είναι δυνατά τα χάπια μήπως και πρέπει να τρως καλύτερα??Ούτε να χαρείς δεν πρόλαβες...έλεος....

Να τρωω καλυτερα? Κιαλλο? Ποσο παραπανω......!!!!!Τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο,εχω αφεθει και με βλεπω το Πασχα να με ψηνουν αρνακι στη σουβλα μιαμ μιαμ μιαμ

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χρυσο μου και εμενα αν εμεναν 10 μετρα πιο μακρια απο το σπιτι μας θα ητανε πολυ καλοι ανθρωποι.Αλλο να εισαι πανω- κατω και αλλο σε διαφορετικο τετραγωνο και ποσο μαλλον σε διαφορετικη πολη.Στην περιπτωση μου βηχεις και ακουγεσαι,τραβας το καζανακι και ξερει τι ωρα εκανες το πιπι σου.Για να μη πω και καμια αλλη χοντραδα....

Ωχ ωχ ωχ τόσο κοντά είσαι?Εμείς μέχρι πριν 5 χρόνια και για τρία χρόνια μέναμε σε διπλανά σπίτια.Δεν υπήρχε απόγευμα από τη μέρα που γέννησα τον πρώτο που ο πεθερός μου να μην ήταν σπίτι μας....Η πεθερά μου κι ενώ είχα σαφώς πει εμείς έχουμε το έθιμο του σαραντίσματος και το κρατάω, 40 μέρες δεν έρχεται κανείς στο σπίτι, έκανε τα δικά της, ντρεπόταν να το πει με αποτέλεσμα να έρχονται συγγενείς της και να τους κερνά αυτή στο σπίτι της και να το κρατούν μανιάτικο εκείνοι (λογικό, αφού δεν ήξεραν...) και πολλά πολλά πολλά που ούτε να θυμάμαι θέλω, φύγαμε κι ησύχασε το κεφαλάκι μου....Σε κλαίω άμα είστε πάνω κάτω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Να τρωω καλυτερα? Κιαλλο? Ποσο παραπανω......!!!!!Τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο,εχω αφεθει και με βλεπω το Πασχα να με ψηνουν αρνακι στη σουβλα μιαμ μιαμ μιαμ

Αφού καλέ μέχρι προχθές είχες ψοφήσει στην αναγούλα πώς τρως τόσο πολύ??:confused::confused::confused::confused:Αρνί έγκυο, α καλό ε!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Είσαι από τις τυχερές! Aς μη βοηθάει, και μόνο που δεν ανακατεύεται είναι μεγάλη βοήθεια!

Eγώ είμαι από τις επίσης τυχερές, η πεθερά μου μενει στον Καναδά! Oπότε είμαστε το απόλυτο παράδειγμα του από μακριά και αγαπημενες! Eίχα όμως μια σχεση 6 χρόνων πριν τον άντρα μου, κι εκεί είχα πρόβλημα με τον πεθερό. Μη σου τύχει. ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ

Εσυ κιαν εισαι τυχερη!!! Παιξε τζοκερ,τοχεις σου λεω!:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αφού καλέ μέχρι προχθές είχες ψοφήσει στην αναγούλα πώς τρως τόσο πολύ??:confused::confused::confused::confused:Αρνί έγκυο, α καλό ε!!!

Τρωω απο το πρωι μεχρι το απογευμα σαν λυσσασμενη,και επειδη οι μεγαλες αναγουλες ξεκιναγαν απο το απογευμα και μετα εκει σταματαγα.Ειχα παρει ομως 10.000 θερμιδες μεχρι το μεσημερι:(:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τρωω απο το πρωι μεχρι το απογευμα σαν λυσσασμενη,και επειδη οι μεγαλες αναγουλες ξεκιναγαν απο το απογευμα και μετα εκει σταματαγα.Ειχα παρει ομως 10.000 θερμιδες μεχρι το μεσημερι:(:(

Κι εγώ γι' αυτό έβαζα ως 4κιλά το πρώτο τρίμηνο βαριά τον τέταρτο, γιατί έκανα αυτό που λες...Μετά ηρεμούσα όμως...Ίσως ηρεμούν οι ορμόνες μετά τον 4ο....για να δούμε....υπομονή...9 φεβρουαρίου πλησιάζει....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μμμ ναι αυτο για τη πεθερα οτι μπορει να με γλωσσοτρωει.....πολυ πιθανον....δυστυχως η ευτυχως δεν εχουμε και πολυ καλες σχεσεις....ξεκουραζομαι εδω και 2 μερες αρκετα αλλα δεν εχουν σταματησει....οχι ουτε οι γονεις μου μπορουν να ερθουν παλι...αφηστε τα δε πειραζει θα τα καταφερουμε!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

μπράβο κορίτσια, ελπίζω όλα να πάνε καλά σε όλες μας! καλά τη λένε την ξεκούραση οι γιατροί, αλλά γίνεται????πόσο διαφορετική είναι η πρώτη εγκυμοσύνη που είσαι μόνος και πόσο αλλιώτική η δεύτερη ή η τρίτη??? εγώ σκεφτόμουν χτες το απόγευμα με τα χάλια που είχα αν δεν είχα το παλικάρι μου θα την έπεφτα κάθε μέρα, στον καναπέ θα ήμουν με την κουβερτούλα μου... αλλά αυτός μου δίνει τη δύναμη να κάνω υπομονή... ευτυχώς η μανούλα μου έχει αναλάβει φαγητά, πλυσίματα, σίδερα, κοινώς έχει ξεσκιστεί η καημένη... η καλή μου η πεθερούλα είναι στο μέρος της 3 ώρες μακριά, ωραιότατα...τη βλέπουμε κάθε 2-3 βδομάδες μας βοηθάνε όπως μπορούν δεν έχω παράπονο...αλλά δε θα μπορούσα να την έχω και κάθε μέρα!!! ααααα!!!

Εμείς έχουμε τη Δευτέρα γιατρό να το δούμε και να ακούσουμε πάλι με μεγαλύτερη ακρίβεια αυτή τη φορά!!! πφφφφ πολύ μακριά αυτή η Δευτέρα ρε παιδιάααααα

Ολες ρε κοριτσια μου λετε για την καλη σας πεθερουλα που την εχετε 3 ωρες μακρια, η αλλη 1 ωρα μακρια,η αλλη σε αλλη πολη,η αλλη σε αλλη ηπειρο.Ετσι ξερω και εγω,οχι μονο θα την αγαπουσα,θα τη λατρευα κιολας.Καμια ομοιοπαθουσα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κι εγώ γι' αυτό έβαζα ως 4κιλά το πρώτο τρίμηνο βαριά τον τέταρτο, γιατί έκανα αυτό που λες...Μετά ηρεμούσα όμως...Ίσως ηρεμούν οι ορμόνες μετά τον 4ο....για να δούμε....υπομονή...9 φεβρουαρίου πλησιάζει....

Εσυ πως τα πας με την διατροφη σου?εγω δεν τολμω να ζυγιστω,θα απογοητευτω:(

Τα υπολοιπα κοριτσια πεινανε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Έχεις δίκιο και η μαμα δεν είναι για πολλα πολλά!!! μετά ξεφεύγει η κατάσταση!!! ευτυχώς όταν με βοηθάει το κάνει από το σπίτι της, δλδ μαγειρεύει σπίτι της, πλένει και σιδερώνει σπίτι της...

Α αυτη ειναι η ιδανικη μητερα,τα κανει ολα και συμφερει.που σαι μανααααααααα!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εσυ πως τα πας με την διατροφη σου?εγω δεν τολμω να ζυγιστω,θα απογοητευτω:(

Τα υπολοιπα κοριτσια πεινανε?

A ούτε εγώ ζυγίζομαι...δεν τολμάω....ο άντρας μου μου λέει ότι έχω γίνει σα μπριζολίτσα (τι εννοεί άραγε?ζουμερή?Πάντως έχω ένα πρήξιμο...σαν πέντε μηνών έγκυος ρε γ....κι ακόμη είμαστε στην αρχή!):|:neutral::|

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ολες ρε κοριτσια μου λετε για την καλη σας πεθερουλα που την εχετε 3 ωρες μακρια, η αλλη 1 ωρα μακρια,η αλλη σε αλλη πολη,η αλλη σε αλλη ηπειρο.Ετσι ξερω και εγω,οχι μονο θα την αγαπουσα,θα τη λατρευα κιολας.Καμια ομοιοπαθουσα?

Εμένα που είναι μια ώρα μακριά δεν είπα ότι είναι καλή κύριε πρόεδρε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...